עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.

2. אוקי... רק בשביל הנתונים: רשת ביתית שמחוברים אליה 5 מחשבים. מהירות 5מגה (בזק+בזק) עכשיו לבעיה: לפחות פעם ביום קורה מצב שבו האינטרנט פתאום עובד ממש לאט ואפילו הדפים לא מצליחים להיטען. מה שעשיתי בהתחלה זה לנסות לשלוח פינגים דרך הcmd לשרת ישראלי (וואלה)... בזמן שאין את הבעיה הזאת לפינגים לוקח להגיע בערך ב20ms, אבל בזמן שיש את הבעיה הפינגים לרוב לא מגיעים בכלל, ואם כן אז זה מגיע תוך 250ms. הפתרון שמצאתי היה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחד, ואז הבעיה נפתרת. אבל זה ממש מציק לעשות את זה כל פעם מחדש אז חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם גורם לבעיה הזאת. תודה רבה mz155

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by kalda01,

אני מחובר 5 חודשים לתשתית סיבים של בזק עם הספק שלהם. הנתב שלי דגם AX10 מחובר למתאם מדייה שרכשתי בחנות בזק. עד לפני שבועיים לא היו ניתוקים בכלל. בשבועיים האחרונים, יש נתק כמעט כל יום למספר דקות. מסתדר מעצמו תמיד. ניסיתי להחליף נתב והבעייה לא נפתרה. כלומר הבעייה כנראה אצל בזק או ברמת התשתית או ברמת הספק. האם טכנאי יוכל לאבחן את מקור הבעייה גם אם לא יהיו ניתוקים בזמן שיבקר אצלי ? מישהו נתקל בתופעה כזאת לאחרונה?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  4. האם יש דרך לדעת דרך טרייס של לינוקס/ווינדוס/BSD או כלי אחר האם הניתוב שלי ליעד מסויים עובר דרך PUBLIC PEERING או דרך PRIVATE PEERING של הספק?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. ערב טוב, ברשותי נתב אלחוטי 3Com 3CRWE554G72T המחובר פיזית למחשב הביתי. הבעיה כרגע היא במחשב הנישא אשר משמש אותי בעבודה (מחובר לרשת האלחוטית שם) ומסיבה כלשהיא אינני מצליח להתחבר בבית. הנתונים הקיימים הם: 1. נתב כתובתו 168.192.1.1. 2. הוגדרו SSID ו-WEP ב-Atheros Wireless client utility (חיבור לרשתות אל-חוטיות). אני רואה את הרשת והקליטה מצויינת. 3. הגדרתי Alternate Configuration ב-Internet Protocol (TCP/IP) Properties למחשב הנישא עם הפרמטרים: IP: 168.192.1.2 Default gateway: 168.192.1.1 Preferred DSN Server: 168.192.1.1 Preferred WINS server: 168.192.1.1 4. ב-Network connections מצויין שאני "Connected, Firewalled". log הראוטר מראה ש: 2007/06/12 23:03:26 : Wireless…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by K.M.A,

שלום תשמעו יש לי בעיה באי מיול הוא כל כמה זמן תוקע לי את המשפט low id וזה לא נותן לי להכנס לשרתים טובים אם בכלל תמיד תקנתי את את זה בכך זהתקשרתי לחברה של האינטרנט והם סדרו את זה אבל נמעס אני רוצה לדעת איך לתקן את זה זה הורג אותי לדבר איתם כל כמה ימים על זה ......ושאני לא יתחיל על מזכירת ההמתנה שלהם..... אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנוגע לזה ורק לידע כללי יש לי אינטרנט אלחוטי של בזק-נט השם של הראוטר Net-Link אז בבקשה אם אתם יודעים איך לסדר את זה אז תודיעו לי...תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  7. שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by gulum,

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום חברה יש לי את הראטוטר של אסוס שבזק מחלקת בהצטרפות למבצע מאז שחיברתי את הנתב האינטרנט פועל קצט איטי מהמודם שהיה מחובר רציתי לדעת אם זה קשור בהתחממות או למה זה קשור?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  10. האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by Mesatla,

ערזה בפתיחת פורטים ALCATEL ST 510 נכנסתי אליו לאן אני הולך? [attachment deleted by admin]

12. Started by H3zi,

מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by MelexM,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס …

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by oded6188,

התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by ORrrr,

אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by 1shimi,

שלום לכולם, יש לי בית 2 קומות אך בקומה העליונה אין קליטה של wifi רכשתי מגדיל טווח אך הדבר לא עזר (יש קליטה מאוד נמוכה ולא יציבה של ה wifi ). ניסיתי לשים את מגדיל הטווח בכמה נקודות שונות, אך ללא שינוי. ספקית האינטרנט שלי היא hot, ויש בבית תשתית של בזק ישנה מאוד (בית ישן) כך שסוגי החיבור הם כבל טלפוני רגיל. לצערי המודם נמצא בממד כי שם יש נקודה של כבל קואקסיאלי. בקומה העליונה גם כן יש נקודה שכזו אך בהחלפה בממד אין קליטה. איך אני יכול לקבל קליטה טובה בקומה העליונה? מה אני צריך לרכוש בשביל זה (לא משהו יקר)?? תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by desert,

מישהו יכול להסביר מזה DHCP?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  19. חיברתי טלויזיה פיליפס אל נתב אלחוטי המחובר לנתב הראשי בWDS. אני מצליח להתחבר בטלויזיה לאתרי תוכן באינטרנט. הבעייה שמחשב שמחובר לנתב הראשי לא רואה את הTV תחת MEDIA DEVICES לעומת זאת מחשב נייד שמתחבר לREPEATER באופן אלחוטי כן רואה את הTV. מה הסיבה לבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. ההיטק בישראל בשפל? מה מנסה חברת צ'קפויינט לחדש לנו? ובכן מנוע אינטלגנציה מלאכותית חכם שאוסף את כל הנתונים על איומים פוטנציאליים בכל זמן, ובעזרת הפתרונות של צ'קפויינט לנסות לנטר ולמנוע סכנות מהאיומים האילו. כמה זה עולה? ובכן לעסקים גדולים המנוע חינם אין כסף, אבל! העידכונים יכולים לנוע בין 1000 -10000 דולר לשנה. תגובות? לידיעה : http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/479/516.html

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by maverick,

רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by redead,

בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by Da-Funk,

היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by roei88,

איך אפשר להקים שרת על מחשב ביתי ואיזה מערכת הפעלה הכי טובה לזה? פנטיום 2 או 3 יספיק?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by Jenia24,

אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.