עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by שמיר11,

טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. Started by MODI,

שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?

5. Started by QttP,

ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  6. Started by oba3k,

רכשתי דומיין דרך חברה ישראלית. אני רוצה להפנות אותו לBLOGSPOT או שירות בלוגים אחר. האם זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?

7. שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by levy333,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על נתב חוטי שמקבל אייפי אחד מהכבלים ומחלק אותו למחשבים השונים ברשת (4) מה שאומר שצריכים להיות בנתב לפחות 5 חיבורים (עדף יותר) ואם אפשר אז גם חיבורי usb אחד לפחות כדי לחבר מדפסת ואולי גם כונן קשיח חיצוני תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  9. אהלן, לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS 7. הכל טובה ויפה, למעט העובדה שהביטורנט מתקשה לעבוד. עד היום השתמשתי בפורטים 7001-7010 UDP\TCP והכל עבד מצוין. לצערי, לאחר שפתחתי את הפורטים לאייפי הפנימי הרלוונטי למחשב שלי, הביטורנט מתקשה לעבוד! בתחתית המסך הוא טוען שיש בעיה עם התחברות, וכשאני בודק את הפורט הוא אומר שהוא לא FORWARDED PROPERLY זה לא שהביטורנט לא עובד, אבל הוא עובד במהירות לא יציבה והרבה יותר לאט ממה שבד"כ הוא היה עובד. כשאני מתכוון למהירות לא יציבה, אם פעם הוא היה מגיע למהירות מסויימת [נניח, בהתאם למהירות החיבור שלי שהיא 2MB, זה אומר 250-280KBS ] ומתייצב עליה, עכשיו הוא קופץ כל שניה בין 200 ל-100 ל-60 ל-40 וחוזר ל-200-280. האם למישהו יש מושג מה יכולה ל…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  10. 4 מחשבים באלחוטי + 1 קווי כולם מחוברים למודם-נתב של בזק מסוג דילינק יש לי את ה אייפי וה מאק של כולם הייתי רוצה שהמחשב שמחובר באלחוטי שמשתמש ביוטורנט, ישתמש במעט מהקו, כדי שהאחרים יוכלו לגלוש כמו שצריך. איך עושים זאת ? תודה!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  11. Started by EyEOnE,

ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  12. פרמטתי את המחשב לא מזמן ולפני הפירמוט הייתי יכול להוריד יותר מארבעה הורדות ביחד ועכשיו אני לא יכול יותר משניים... איך אני יכול להחזיר את זה חזרה?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  13. מה אתם אומרים על בזק בינלאומי?? היא ספקית אינטרט טובה לADSL? או שבכלל עדיף לעבור ל HOT? שמעתי שיש בעיה שאם יש לי מישהו בבניין שכבר יש לו HOT, אז האינטרנט שלי יהיה איטי (אם אני אעבור להוט).

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  14. עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  15. Started by ggeell,

שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...

16. אני מתכנן לחבר בקרוב שני מחשבים לרשת ביתית, ומחפש ראוטר אלחוטי זול לצורך העניין. כבר הקמתי רשת ביתית אחת עם ראוטר מסוג 3CRWER10075 3COM והייתי מאד מרוצה ממנו. גם מהטווח וגם מהאפשרויות שיש עליו. אבל עכשיו אני מחפש את הפיתרון הזול ביותר לרשת ביתית עם ADSL. יש לי מחשב אחד שגם ככה יתחבר דרך אתרנט, ואני פשוט צריך שמחשב נייד עם חיבור אלחוטי מובנה יתחבר לאותה רשת ביתית ויהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט. מדובר גם בדירה קטנה של 3 חדרים, ככה שאין בעיות של קליטה ואני לא צריך אנטנה שיכולה לחצות מקלטי בטון. אני לא מחפש משהו מתוחכם אלא את הפיתרון הכי זול שעובד. אני יודע שה3COM עולה היום פחות מ-300 ש"ח, אבל יש אלטרנטיבות יותר זולות שראיתי: הWBR3406TX של LevelOne, הWGR614 של Netgear והDI524 …

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. שלום לכולם.. אם יש לי שתי מודמים וקו אחד של אינטרנט אני יכול לחבר את שתי המחשבים לקו הזה?עם המודם ולא עם רשת ביתית? ואם לא..אז אשמח לדעת איך לחבר את שתי המחשבים ברשת ביתית כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש הצלחתי.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  18. ההיטק בישראל בשפל? מה מנסה חברת צ'קפויינט לחדש לנו? ובכן מנוע אינטלגנציה מלאכותית חכם שאוסף את כל הנתונים על איומים פוטנציאליים בכל זמן, ובעזרת הפתרונות של צ'קפויינט לנסות לנטר ולמנוע סכנות מהאיומים האילו. כמה זה עולה? ובכן לעסקים גדולים המנוע חינם אין כסף, אבל! העידכונים יכולים לנוע בין 1000 -10000 דולר לשנה. תגובות? לידיעה : http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/479/516.html

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  20. יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by TheReaper,

טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  22. שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  23. מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.

24. שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  25. שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים