רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
-
איך ניתן לשלב בין ה- UP הגבוה של הכבלים עם ה- DOWN 5 מגה של ה- ADSL? איך עושים שיתוף אינטרנט כאשר המחשבים המחוברים ברשת יהנו מ- UP של כבלים ו- DOWN של ADSL? איזה ראוטר צריך? מה עוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני יסביר את המצב כמה שיותר מפורט... במחשב הראשי שלי יש כרטיס רשת מובנה בלוח בנוסף אליו הוספתי כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX אני מחובר לתשתית של HOT וספק של בזק בינלאומי...אני מתחבר דרך חייגן VPN (עקב חבילת גיימר) יש לי מחשב נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה....אני מעוניין לשתף אינטרנט מהמחשב הראשי (כשהוא מחובר בVPN רגיל לאינטרנט) לבין המחשב הנייד שלי אלחוטית*... זאת אומרת כמובן רק כשהמחשב הראשי באניטרנט אני יוכל למצוא את הרשת האלחוטית שלי במחשב הראשי (AP) בנייד שלי... האם זה אפשרי?? איך אני עושה את זה?!? ניסיתי לעשות ICS וזה מצליח...אני מוצא את הרשת AP שלי בנייד אבל כשאני מתחבר אני לא יכול לגלוש בנייד....אני בודק מה האייפי שאני מקבל מהמחשב שלי (ראשי) 192.168…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לפרטנר. יש לי ראוטר של Netgear R6700 , אני צריך המלצה למודם. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שאלה: עכשיו אני בקווי זהב,עוד שבוע וחצי נגמרת לי החצי שנה,ואז אני ישלם להם 140 ש"ח לחצי מגה בADSL!! = שחיטה!!! אני רוצהל עבור לברק,אבל אני רוצה לדעת כמה דברים,האם הם נונים מודם כמו קוויי זהב(בהשאלה )???? מה מ"ס הטלפון שלהם??? וכמה הם רוצים לחבילה של חצי מגה ADSL ???(אני יודע שפחות מ 140 ש"ח!)
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחר השדרוג החוקי לנתב, התבקשתי להזין שם משתמש וסיסמא, אם שם המשתמש והסיסמא שהשתמשתי בהם עד כה, לא עזרו. חיפשתי באינטרנט, קראתי ששם המשתמש צריך להיות ALCATEL והסיסמא היא המספר הסידורי של הנתב (כתוב על המדבקה) - גם זה לא עזר. מה עלי להזין ?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט, לשתיהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם USB ומודם רשת. אני רוצה לשתף את האינטרנט ב2 המחשבים, את המודם רשת (ECI 312) שדרגתי לנתב וחיברתי לסויץ' והכל עובד, יש אינטרנט אבל הרבה בעיות בגלל ה FIREWALL, ולא הצלחתי לפתוח פורטים בצורה יעילה וחוצמזה אין דרך לנתב כמה כל מחשב מקבל, נניח שאני רוצה שיהיה מחשב שיקבל 70% מהאינטרנט והשני שיקבל רק 30. אבל אם אני מחבר את המודם USB ועושה רשת פנימית עם שיתוף אינטרנט אני חושב שיהיו לי פחות בעיות. מה אתם אומרים?? נקודה נוספת היא שעוד כחודש יתווסף עוד מחשב שגם הוא יחובר לאינטרנט ואז אני לא חושב שאפשר לחבר אותו לרשת הפנימית עם המודם USB.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של בזק בינלאומי ספק+תשתית ולרכוש בנפרד מודם וספק . את הרכיב הזה : TD-W990 להגדיר כמודם בנפרד ואת הרכיב : AX10 להגדיר כראוטר (שניהם של חברת TPLINK ). אשמח להסבר קצר איך לעשות זאת וכן אם אפשר הסברעל איזה פרמטר להסתכל בכדי לדעת אם הראוטר תומך ב 200 מגה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי רשת מבוססת WINDOWS 2000 SERVER ותחנות עבודה PROFESSIONAL 2000. ברגע שמשתמש מעתיק קובץ גדול או מספר קבצים קטנים לשרת המשתמש ננעל ולא יכול לגשת יותר לשרת , אני מקבל הודעה בנוסך : ACCOUNT DISABLED . LOGIN FAILURE אם אני עושה LOGON ו LOGOFF אני יכול להתחבר ברשת אבל לא לגשת לשרת . בדקתי בשרת והמשתמש לא מוגדר כ"LOCKED" . לאחר כ50 דקות בערך המשתמש יכול לחזור לעבוד על השרת כל עוד הוא לא מעתיק קובץ גדול \ קבצים קטנים . כמו כן ננתי ליוזר הרשאות של ADMINISTRATOR וזה לא עזר, הוספתי את היוזר לADMINISTRATORS GROUP המקומי של המחשב וזה גם לא עזר .. למישהו יש מושג מה זה השגעון הזה ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-