רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב הגדול אחרי ששדרגתי את מהירות האינטרנט שלי. לפני הייתי בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה, המחשב הגדול תפס עד 30 מגה (המודם הוטבוקס הוא חדר ליד) הוטבוקס מוגדר כמודם TP 1043ND נתב השינויים: המהירות בהוט + בזק בינלאומי גדלה ל100 מגה ההוטבוקס הפך למודם + נתב המחשב הנייד תופס יפה עד 50 מגה המחשב הגדול עם כרטיס רשת edimax pcie wlan version 700 תופס 3 מגה, ולא מוכן לעבור את ה3 מגה ניסיתי להתקשר להוט הם רוצים שאני אחבר את המחשב הגדול ישירות בכבל למודם הוט בוקס. זה בלתי אפשרי בשבילי מכיוון שהמחשב בחדר השני. בכל מקרה הם לא מוכנים להמשיך לעזור לי בלי התהליך הזה שאני אחבר את המחשב בכבל. אז אני נאלץ לפנות אליכם (גם כן שירות לקוחות) תדריכו אותי מה לעשות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
פשוט עכשיו החלפתי מ750KB ל1.5MB ואני רוצה לדעת אם זה כבר עודכן.. (ד"א יש לי ראוטר צריך לקחת את זה בחשבון לא? תודה)
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום!!! שמעתי שאפר לבקש מספק שיתן למשתמש באינטרנט אי פי קבוע זה אפשרי????
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך עזרה אני צריך לחבר 2 מחשבים לאינטרנט מהיר רציתי לעשות מה שחבר שלי עשה, הוא חיבר מודם אלקטל לראוטר ואז חיבר את שני המחשבים לראוטר. הבעיה היא שכבר לא מוכרים את המודם של אלקטל. אז אני צריך לדעת עם יש אופציות אחרות (כרגע יש לי את המודם של סמסונג - AHT-E300 - המודם הכחול)או עם יש אפשרות בכלל לחבר את המודם שיש לי כרגע לראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי ניסתי כרגע להתקין אקסס פוינט של אדימקס ועבדתי לפי המדריך המקורי. אני אמור להכנס אליו דרך האי פי כמו שנכנסים לנתב אבל פה הוא פשוט לא נכנס. קבעתי בכרטיס הרשת את האי פי שלו (כמו שכתוב במדריך) וזה לא נכנס. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד. המחשב נקנה מאורנג לפני כשנה, עכשיו התנתקתי מאורנג ועברתי לפלאפון והם נתנו לי NETSTICK ועכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאירנטנט. עכשיו מישהו אולי יודע עם אורנג במקרה חוסמים את המחשבים ניידים לרשתות אחרות(בדומה למכשירים שלהם).
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568657,00.html
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, עד היום לא הייתה לי בעיה עם פתיחת פורטים אבל בימים האחרונים פתאום כל דבר שאני מנסה לעשות לא פותח אותם. יש לי ראוטר am604g ופתחתי בעזרתו פורטים בvirtual server, ובוינדוס עצמו יש לי רק את הfirewall שמגיע עם הXP ששם גם התוכנה נמצאת ברשימה. לא משנה איזה פורט אני מנסה לפתוח, או כמה פעמים אני עושה ריסט לראוטר, שום דבר לא עוזר. עד היום לא הייתה לי בעיה כזאת כלל, זה פתאום התחיל לקרות ולא זכור לי שהתקנתי משהו שיכול היה להשפיע על זה. הראוטר שלי הוא am604g של בזק, והספקים הם סמייל (זהב). כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לי לעשות את זה ? יש לי גם ראוטר אל חוטי
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום למה יכול לשמש אותי bluetooth במחשב נייד? עד כמה הוא חיוני? אני מתלבט בין שני דגמים שאחד מהם הוא ללא BT וקצת יותר זול. אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקנתי אימיול, המשתמש בפורטים 4662 ו-4672 (UDP, TCP בהתאמה). המחשב עליו התקנתי אימיול לא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא דרך מחשב נוסף המחובר ישירות לאינטרנט ומשתף את החיבור. המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל מוצלב - בשניהם חלונות אקס פי. לפי הדיווח של האימיול (יש שם אופציה לבדוק את זה) - הפורט של ה-TCP (פורט 4662) אינו פתוח, ולכן הוא אינו ניגש אפילו לבדוק את ה-UDP. וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים במחשב עליו מותקן האימיול. כמו כן, חיפשתי קצת בנושא - נכנסתי לרג'יסטרי ושיניתי איזה ערך מסויים EnableRouter או משהו כזה, ל-1 (מ-0). זה לא עזר. חוץ מזה, וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים גם בפיירוול של המחשב המחובר לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה עדיין חסום? אני לא יודע אם זה בכלל משנה, אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי. אני קונה HTPC ואין לו חיבור קווי לידו אז חשבנו על לקנות אלחוטי. חשוב שיתאים לHOT ולבזק בינלאומי (014). עד 300 ש"ח, אם יש חריגה מאוד שווה אז תגידו לי. אגב, תמליצו לי גם על כרטיס רשת פנימי ב100 ש"ח (אלחוטי כמובן).
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום עד אכשיו הישתמשתי באימיול וכשהאימיול הוריד ב20KPS אני קפצתי משמחה אז החלטתי לעבור לביטרונט ושמעתי שuTorrent הוא קליינט טוב ויש לי כמה שאלות: איפה הקבצים שאני מוריד נישמרים? מהי מהירות ההורדה הנורמלית ל768K? מאיזה אתרים אני מוצא טורנטים טובים? יש הגדרות מסוימות שיעלו לי את המהירות? תודה על העזרה בשאלות הנוביות שלי
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש דגם Linksys 802.11G Router WRT54G הוא מחובר באינטרנט ADSL של אינטרנט זהב 015 הוא לא מצליח להגדיר את החיבור מי שיש לו ראוטר ויודע את כל ההגדרות של החיבור של 015 אשמח לעזרה ממנו או מישהו שיש לו ראוטר של לינקסיס ויודע מה לעשות אז עזרה בבקשה... תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקי... רק בשביל הנתונים: רשת ביתית שמחוברים אליה 5 מחשבים. מהירות 5מגה (בזק+בזק) עכשיו לבעיה: לפחות פעם ביום קורה מצב שבו האינטרנט פתאום עובד ממש לאט ואפילו הדפים לא מצליחים להיטען. מה שעשיתי בהתחלה זה לנסות לשלוח פינגים דרך הcmd לשרת ישראלי (וואלה)... בזמן שאין את הבעיה הזאת לפינגים לוקח להגיע בערך ב20ms, אבל בזמן שיש את הבעיה הפינגים לרוב לא מגיעים בכלל, ואם כן אז זה מגיע תוך 250ms. הפתרון שמצאתי היה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחד, ואז הבעיה נפתרת. אבל זה ממש מציק לעשות את זה כל פעם מחדש אז חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם גורם לבעיה הזאת. תודה רבה mz155
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-