עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום... כרגע אני מחובר לנטויז'ן...אינטרנט כבלים 1.5MB...מחיר החבילה עומד על משהו כמו 35-39 ש"ח לחודש [לא כולל התשלום הנפרד לHOT]... בזמנו [לפני שנה וחצי] היה לי אינטרנט 750K,וכשביררתי על 1.5MB גיליתי שמחיר החבילה של האחד וחצי מגה יותר זול מה-750 קיי...אז עברתי לחבילה של ה-1.5 [די מצחיק אם תשאלו אותי]... מאז נהניתי ממהירות מוגברת,ועל הצלחת העבר אני תוהה אם כדאי לנסות את מזלי פעם נוספת-ולחפש חבילות חדשות.. בכל מקרה-חיפשתי מידע על חבילות של נטויזן ללקוחות פרטיים,ולא מצאתי כלום.. יש למישהו מחירים לחבילות שלהם?וספציפית על חבילת ה-5MB?והאם החבילה הזו מוגבלת בתעבורת המידע לחודש? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  2. שלום לכולם, כמה מקסימום אני יכול לשלוח או לקבל דרך האימייל הרגיל שלי (זה שמקבלים בחיבור לאינטרנט) תודה מראש.... ניר

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  4. לאחר השדרוג החוקי לנתב, התבקשתי להזין שם משתמש וסיסמא, אם שם המשתמש והסיסמא שהשתמשתי בהם עד כה, לא עזרו. חיפשתי באינטרנט, קראתי ששם המשתמש צריך להיות ALCATEL והסיסמא היא המספר הסידורי של הנתב (כתוב על המדבקה) - גם זה לא עזר. מה עלי להזין ?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. שלום, ברשותי כרגע שני חשבים בעלי רשת עם ראוטר של 1.5MB, הייתי רוצה לדעת איך להפעיל את האימיול? (הבנתי שזה קשור לפתיחת פורטים) הראוטר מחברת Level One ואין לו תוכנה.....דרך הנורטון כבר עשיתי "Permit All"....אז מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by Qtec,

יש לי בבית רשת כזאת - מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם ADSL, והשניים האחרים לשני מחשבים. המחשב שאליו מחוברים כרטיסי הרשת משתף אינטרנט וקבצים ומגשר בין שני המחשבים האחרים. הכל עבד טוב ויפה עד שהתקנתי את SP2 - פתאום האינטרנט לא עובד בשני הקליינטים. עוד דבר מוזר - לאחר שאחד הקליינטים עושה ריסטארט וכרטיס הרשת מתנתק, כשהוא עולה שוב אצל השרת עדיין יש סמל של כבל מנותק למרות שהכל בסדר ואפשר לגשת אל השרת מהקליינט. ניסיתי הכל ואין לי מושג מזה. * בשרת מותקן za בגרסה הכי חדשה (תומך SP2 ), בקליינט אחד הוא גם מותקן ובשני יש את הפיירוול המובנה של ווינדוס. זאת בעיה די רצינית, לפחות מבחינתי. כל תשובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  9. איזה פורטים צריך לפתוח באלקטל בפרו בשביל אי מיול ואיך עושים את זה האם כמו פתיחת פורטים בשביל האייסי שאת זה הצלחתי או שיש פרוצדורה אחרת

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. Started by shimon956,

יש לי מודם adsl פנימי ושאני מחובר לאינטרנט אז לפעמים קורה שהמודם אבל רק המודם מיתנתק מישהו יודע מה או מה לעשות אם זה ???

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  13. ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  14. Started by Haflo,

האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?

16. יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אני ראיתי כל מיני הדרכות שנתתם, אבל לא מצאתי כיצד אני יכול לתת לאנשים גישה לקבצים מסויימים על המחשב שלי, זאת אומרת לתת להם איזושהיא כתובת ממנה הם יוכלו לגשת למחשב מכל מקום מבלי שתהיה להם תוכנה מיוחדת או ftp, והם יוכלו להוריד את הקבצים ישירות. האם קיימת אופציה כזו ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Elevation,

ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!

19. Started by Peri228,

שמעתי כבר הרבה זמן על הקטע של פריצת המודם של אלקטל , ושאפשר להפוך אותו לפרו . עכשיו קראתי את המדריך , ויש לי שאלה אחת - יש לי רשת של שני מחשבים בבית , כאשר במחשב אחד יש שני כרטיסי רשת , והוא מחובר מצד אחד למודם , ומהצד השני למחשב השני . אם אני יהפוך את המודם לנתב , הרשת עדיין תעבוד ?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by The-Devil,

אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום רב, בית רגיל כל המחשבים באותה הקומה.המערכת מורכבת מראוטר אחד שמחובר קוית למחשב נייח ועוד שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית ,בשניהם כרטיסי רשת. בשני המחשבים שמחוברים אלחוטית בעיות גלישה-גלישה איטית או גלישה לסירוגין. מחשב 1 יושב בממ"ד ועד היום מדווח על גלישה סבירה ,עד שהוחלף הקו לגלישה ב-10 מגה. הרוטר הוחלף והוא הראוטר המסופק ע"י בזק, במחשב בממ"ד, יש כרטיס רשת מסוג ‏Edimax EW-7722IN -300 mb"s. המרחק מהראוטר הוא קטן,כ-4 מטר לערך ויש קו אוירי בין הראוטר למחשב. הבעיה שהגלישה יכולה להיות טובה לזמן מה ופתאום הגלישה תייתקע לגמרי,עוד משהו שקורה הוא,שכאשר מוסיפים אבטחה כלשהיא הגלישה נעצרת לחלוטין. אפשר לאמר שבד"כ איתחול יחזיר את הגלישה למצב תקין לזמן מה נוסף ושוב אחרי כמה זמן…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  22. מישהו יודע איך לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by epichorus,

שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני מעוניין במכשיר שמשמש כאנטנת Wifi. אני אחבר למכשיר כבל רשת, ואקלוט ממנו. נניח יש לי בבית 2 קומות, יש לי כבל רשת לחדר אחד, והראוטר נמצא בקומה הראשונה.. אני רוצה לחבר לאחד הכבלים שמגיע לקומה השנייה מקלט Wifi כלשהו שיהיה אפשר להתחבר אליו. יש דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  25. Started by Garm,

שלום, לאחרונה עקב שינוע נתב הD-Link שהשתמשנו בו עברנו לתצורה הבאה בבית: מודם/נתב: ECI B-Focus 270PR מפצל: דגם אקראי של Edimax שלא עושה דבר מלבד לאפשר חיבור של מספר מחשבים ברשותנו 2 מחשבים נייחים בהם מותקנת Windows XP העובדים כפי שעבדו עם נתב הD-Link ללא בעיות עם התצורה החדשה. אך המחשב הנייד עליו מותקנת Windows 7 מגלה "קשיים" רבים ביישומי אינטרנט שונים. בין השאר, לא ניתן להיכנס לGmail או לטעון סרטונים בYouTube (העמוד עצמו נטען, אך הסרטון מפסיק להטען לאחר השנייה הראשונה). כמו-כן, לעיתים האינטרנט על המחשב הנייד מפסיק להגיב לחלוטין בעוד הוא פועל כשורה במחשבים האחרים. לנייד אין בעיה להתחבר לאינטרנט ברשתות אחרות, בין אם ביתיות, ציבוריות או אקדמאיות. הבעיה הינה פרטנית לרשת…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.