עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gstation,

היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?

2. Started by shmulikgro,

אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by alon83438,

שלום! אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אבל לפני זה אני ארצה לשאול כמה שאלות: 1) האם המוצר פולט קרינה מסוכנת? 2) האם יכולים להיות הפרעות בקליטה (כמו שלמשל בטלפון סלולרי לפעמים הקול מקוטע)? 3) אם יש לך ווינדוס אקספי אני יכול לחסום גישה למחשב שלי דרך מחשבים אחרים רק על ידי יציאה למסך הלוג-אין ושימת סיסמא? 4) האם החיבור לאינטרנט המהיר (שיש לי) הוא דרך מחשב מסויים (ככה שצריך להיכנס למחשב הזה דרך מחשב אחר ואז דרכו להתחבר?) או שהחיבור הוא לשלושת המחשבים?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by timac,

פתחתי את הפורטים של האימיול גם בראוטר וגם בפירוול הרגיל של ווינדוס בהתחלה הוא רשם לי HAVE A LOW ID ועכשיו אחרי שפתחתי את כל הפורטים הוא רושם לי : Your 9175 port is not reachable. Please review your network config. מה אפשר לעשות?

5. Started by Bah_gots_pIII_450,

למישהוא יש מושג אם spacenet עדין עובדים? או איך אני יכול לקבל אינטרנט לוויני? כי את האמת, לא נראה לי שלערוצי זהב או לבזק בכלל איכפת שלמושב מסריח באמצא המרכז אין תשתית לחיבור לאינטרנט המהיר שלהם וכך אני נדפקתי לתמיד (או עד שהחוק שיחייב אותם בפריסה ארצית יכנס לתוקף).

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  6. Started by Tokadon,

ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  7. שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by EyEOnE,

ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by David_K,

אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  10. רציתי לדעת אם לדעתכם מתישהו יהיה בישראל אינטרנט עם כבלים אופטיים ואם כן האם זה ייתן לי פינג טוב יותר באירופה בצורה משמעותית

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  11. יש לי כרגע רשת חוטית עם מספר מחשבים, מודם ADSL של ECI מסוג 312 העובד כנתב, ושני סויטשים שמשורשרים אחד לשני. אני מרוצה מה-ECI ומעונין שימשיך לשמש כנתב, שרת DHCP וכו'. ברצוני לבנות רשת אלחוטית והשאלות שלי הן: 1. אם אני קונה נתב אלחוטי, האם יכולים להיות ברשת שני נתבים: המודם\נתב של ECI והנתב האלחוטי, או שהם מתנגשים אחד עם השני? 2. איזה יכולות אני אצטרך לדכא כדי שלא יהיו כפולות בשני הנתבים? לדוגמא: שרת DHCP אני יודע שחייב להיות רק אחד. תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by KerA,

שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת אלחוטית בבית (מודם ECI B-Focus 312 ונתב 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשניהם הפיירוול מופעל (לא הצלחתי לכבותו בלי לגרום לבעיות באינטרנט). מאז התקנת הרשת המסנג'ר שלי מופיע לאנשים באופן תמידי כ"לא מחובר" ללא שום קשר למצב האמיתי שבו אני נמצא. לשונית החיבור במסנג'ר מודיעה לי כי אני מחובר לאינטרנט באמצעות "חיבור NAT סימטרי שאינו מסוג UPnP". יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה? אם כן, מה אפשר לעשות (ניסיתי לפתוח פורטים בשני הפיירוולים ללא שינוי במצב... יכול להיות שהפורטים שהכנסתי לא נכונים?) תודה מראש, עידו.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  14. האם ניתן לקבל יותר מכתובת IP אחת? מה קורה למהירות במקרה כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי ראוטר אלחוטי של EDIMAX br 6104wb במהירות של 11 מגה וכרטיס רשת תואם של EDIMAX ew 7126 . החיבור לאינטרנט עובד מצויין וה-SIGNAL STRENGTH שלי עומד על VERY GOOD. המחשב שלי הוא בעל כ.רשת אלחוטי והראוטר נמצא בחדר אחר שם הוא מחובר למחשב נוסף ולמודם כבלים - קו אוירי של 5 מ' - 2 קירות בדרך, וקו לא ישיר של כ-10 מ' - אותה קומה . כאשר אני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני - המהירות העברה היא על 600 KB לשנייה, שזה כמחצית ממה שהכרטיס אמור להעביר וגם בגרף של NETWORK ב-TASK MANAGER אני רואה שהוא עומד על כ-50%. האם זה תקין והגיוני? במידה ולא, כיצד ניתן לשפר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. Started by kaspershow,

שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  17. יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  18. [glow=red, 2, 8]יש לי רשת בעלת עשרות מחשבים, אני מעוניין עזרה ביצירת סקריפט אשר יחליף לי את כל הסיסמאות של הADMIN LOCAL של כל המחשבים בדומיין איך עושים זאת?[/glow]

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by Elevation,

ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!

20. Started by robinzon,

שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by יואב שניר,

בהנחה שהמשתמש סטטי תחת ה IP של הספק 24/7 .. האם ישנן תועלות מ VPN ? ובהתיחס לאייפון ? איך הייתם מדרגים 100Mbps כרוחב פס של VPN ?

23. Started by rap_tr,

שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by shimon956,

יש לי מודם adsl פנימי ושאני מחובר לאינטרנט אז לפעמים קורה שהמודם אבל רק המודם מיתנתק מישהו יודע מה או מה לעשות אם זה ???

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by melamed,

עשיתי אתמול אינטרנט סיבים של בזק בינלאומי 1000 מגה המודם שלהם נמצא בסלון אציין שיש קליטה טלחוטית מעולה בכל הבית. בחדר אחר בבית יש לי מחשב נייח גיימינג שאותו אני רוצה לחבר בחיבור קווי בלבד העברת כבל רשת בלתי אפשרית למודם. אציין שרכשתי 3 יחידות mesh שחשבתי לחבר למודם ולפזר עוד 2 בבית ומהם להוציא כבל רשת( הראשי של המאש מחובר בקו למודם של בזק בינלאןמי ועוד 2 מפוזרים בבית) איך הפתרון הזה? לחילופין יש לי ראוטר חדש בתקן ac האם זה עדיף?

דיונים חדשים בפורומים