רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568657,00.html
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס, התקנתי פיזית, התקנתי דרייברים. בdevice manager מופיע סימן קריאה ליד שם הכרטיס. מופיעה שגיאה תחת properties : This device cannot start. (Code 10) troubleshooting לא עולה לשגיאה, ונשאר מסך כללי בלי עזרה ספציפית. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איך ניתן לשלב בין ה- UP הגבוה של הכבלים עם ה- DOWN 5 מגה של ה- ADSL? איך עושים שיתוף אינטרנט כאשר המחשבים המחוברים ברשת יהנו מ- UP של כבלים ו- DOWN של ADSL? איזה ראוטר צריך? מה עוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לפתוח פורטים במודם זה? אני יודע שצריך להיכנס לאיזה איי פי מסויים,איזה,ואיך רושמים אותו בחלון הכתובות? ואיך פותחים את הפורטים עצמם יש למישהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברה זה פשוט לא הגיוני אני בחבילה של 1.5 מגביט בבזק בינלאומי אני מוריד בקצב של 10 מגביט לשנייה מאז עברתי לויסטה Transferred: zion-potcdmc-cd2.r39 14.31 MB in 17.89 seconds (818.8 KB/s) זה לא חד פעמי או לכמה שניות ראשונות תסתכלו קובץ שלם במהירות הזאתי חשוב לציין שאני לפעמים עובר את המגה לשנייה. מוזר לי אבל כיף לי באותה המידה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום עד אכשיו הישתמשתי באימיול וכשהאימיול הוריד ב20KPS אני קפצתי משמחה אז החלטתי לעבור לביטרונט ושמעתי שuTorrent הוא קליינט טוב ויש לי כמה שאלות: איפה הקבצים שאני מוריד נישמרים? מהי מהירות ההורדה הנורמלית ל768K? מאיזה אתרים אני מוצא טורנטים טובים? יש הגדרות מסוימות שיעלו לי את המהירות? תודה על העזרה בשאלות הנוביות שלי
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני יודע שאני חדש מאוד פה אבל אני מתחנן שתעזרו לי אני חייב את דחוף אני הפכתי את המודם ALCATEL שלי לראוטר ואני מתחנן שמישהו יגיד לי איך אני גורם לפקודות הבאות להשפיע עליו או איך אני אמור לכתוב אותם בשביל שהם יעבדו ipconfig /flushdns ipconfig /registerdns ipconfig /setclassid ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מנסים לשחק בDIRECT IP בפיפא 06 ולא מצליחים.. לי אין שום פיירווול או אנטי וירוס חוץ מהפיירוול של הוינדוס ..!
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קוד השגיאה 0X81000370 מופיע כאשר מנסים להתחבר למסנג'ר. הבעיה ב- HOTMAIL שכנראה קשורה לזה היא שברגע שלוחצים ENTER אחרי שהקשתם USER ו- Password הדפדפן לא נותן להכנס וכאילו בועט אתכם לדף ריק. מוזר! יש למישהו רעיון? החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי במהירות של 1.5
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לי יש אינרנט כבלים ואני ואחותי משתתפים יחדיו באינטרנט ברשת בין שתי מחשבים. כשאחותי על האינטרנט הכל טוב ויפה האינטרנט מהיר מאוד אך כשחותי לא נמצאת על המחשב שלה זאת אומרת גם על האינטרנט בום!!!!!!!! האניטרנט שלי נעשה איתי מ ביותר אני לא מבין למה זה קורה? אני צריך עזרה דרך אגב אחותי גם בפורום זה וקוראים לה "חציל". תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-