עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yahalom,

יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

בדף הראשי של Ynet הגלילה נהייתה איטית להחריד, ניסיתי עם OPERA אקספלורר ו FF סיבוב אחד של הגלגלת בעכבר מוריד בקושי כמה שורות למטה, עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by sharon515,

שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by nondos,

שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by siin,

אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  8. לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. Started by dids22,

שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שבו כבר יש צ'יפ LAN של VIA - בעייה מוזרה ביותר - לאחר שניסיתי להתקין כרטיס DWL-510 של DLINK שנקנה בגרמניה (ככל הנראה לא הורדתי את הדרייבירים הנכונים) הפסיק הכרטיס און-בורד לתפקד בהצלחה - אוליי בעייה במע' הפעלה ? הוא מנסה כל הזמן לייבא כתובת IP מהרואטר של בזק - ADSL ונתקע - כך שהרואטר ככל הנראה לא עונה לו... מישהו נתקע בבעיה כזו ? אוליי אחד הקבצים של הווינדוס XP נפגם ? תודה אלון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. לילה טוב, ברשותי 2 ראוטרים. אחד (6104 קוי של אדימקס) מתחבר למודם ECI של בזק, למחשב שלי (בממ"ד) ומשם הוא יוצא החוצה אל ראוטר מימו (6126 גם של אדימקס), ששולח רשת אלחוטית ל-2 מחשבים נוספים. הבעיה המוזרה - כשהמימו עובד, המחשבים ברשת האלחוטית עובדים, אבל הראוטר הקווי מפסיק לעבוד. רק שאני מנתק את המימו ומחבר את הקווי, האינטרנט אצלי עובד. אוסיף ואציין כי בזמן החיבור האלחוטי, המחשב שלי (הקווי) טוען שהוא לא מוצא כתובת IP... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם האימיול. התוכנה מתחילה להתחבר לשרתים לא מוכרים ופעמים רבות יש LOW ID. זה גורם להפסקה מוחלטת של ההורדות או שיש הורדה סדירה אבל כל תהליך החיפוש משתבש כלומר הוא מוצא מספר קטן מאוד של תוצאות החיפוש או שטוען מלא זמן וגם אז לא מוצא הרבה. ניסיתי להחליף פורטים אז לפעמים זה עוזר אבל לא ליותר מדי זמן. יש לי רשת ביתית עם מודם 270PR + סוויצ' תודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  17. שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הי אני מחפש ברשת מידע מה זה DUAL NIC ולא ממש מוצא תשובות כל עזרה שתהיה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  20. האם אני צריך מגבר? ואם כן אך מחברים אותו ועל מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מכיוון שאני לא הכי מבין בזה, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני מתכוון לחבר עוד מחשב לחיבור האינטרנט שלי שיהיה בקרוב 2.5 מגה. המחשב השני צריך אינטרנט רק לגלישה והורדת מסמכים רבים, ללא אימיול וכאלה. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. סיכום (חלק מהבעיות כבר העלתי) חיברו את המחשב של אחי לאינטרנט עם הראוטר שנמצא אצלי RTA 1025W, הוא נרשם לטורנט ליצ', אז הוא עושה להם כל היום upload והכל הזמן מוריד סרטים (גם באיכות שכל התמונה שחורה וצריך להסתכל בעיתון מי השחקנים בכלל), וזה משגע אותי כבר אני לא יכול להתקין לו net limtter כי הוא יסגור את זה, אני לא יכול לקנות ראוטר חדש, כי רק עכשיו שילמנו על זה איזה 400 שקל מה שנשאר לי לעשות זה לשחק עם ה QOS, שאין לי מושג איך מקנפגים את זה והשאלה כמה זה יהיה יעיל, במקרה שהוא עושה UPLOAD שחונקים את הפס אולי אני אאעטוף את האנטנה של ה WIFI בניירות אולי זה יוריד את הקצב העברה אליו, יאוווו איזה נמאס זה אני מחכה שעה ש ynet יעלה. הנה תמונה של ה QOS

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omrit,

שלום לכולם, אני עומד לרשת את ביתי החדש בכבלים CAT6A/CAT7 התומכים במהירות של 10GBIT. מישהו יודע איך אני יכול לבדוק אחרי כל העברת כבל (ולחיצתו) שהכבל אכן עובד במהירות מקסימלית (10GBIT) ואין איזושהי בעיה בהעברה/לחיצת הכבל. אני לא בטוח אם אפשר לבדוק את המהירות המקסימלית בהעדר כרטיס רשת 10GBIT... אין לי בעייה לגייס 2 לפטופים לצורך העניין... תודה.

• 12 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.