עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני כרגע לקוח של 012 ובסוף החודש נגמרת לי ההתחייבות.. קיבלתי שתי הצעות מחיר ואני לא יודע לאן ללכת ההצעות הן כאלה: הוט 90 ש"ח ספקים: הורדה 3 העלאה 278 012 - 52 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. 014 - 69.90 ש"ח ללא התחייבות. לאן לדעתכם עדיף לי להתחבר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by amiel18,

הי חבר'ה מה קורה? משום מה הכרטיס רשת שלי מדגם Atheros AR8151 GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit) לא נותן לי מהירות דופלקס של 1000MBIT! הדרייבר מעודכן. ניסיתי גם את הדרייבר שבא עם הלוח אם ושום דבר. העסק לא משתנה. הקטע הוא שלפני שהבאתי מעבד 3770K ופירמטתי את המחשב העסק היה על 1000MBIT יציב. יש למישהו מושג מה הבעיה?! מדובר בלוח Gigabyte Z77X-UD3h[/size הבעיה כשאני רוצה לקבל 100MBIT אינטרנט מהוט אני לא מצליח לקבל זה מגביל אותי באינטרנט אני מקבל בערך 20-25MBIT וזה אף פעם לא קרה לי. אחי שגם מחובר קווית ואצלו החיבור רשת מוגדר על 1000 מקבל 50-60-70 וזה עוד תקין.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Cheif,

אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DIR-880L. כל הפרטים בלינק המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6065

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. יש ברשותי מודל אלקטל שאותו הפכתי לראוטר כל המחשבים מקבלים ברשת גולשים באינטרנט ללא שום בעיות . ברצוני לפתוח שרת FTP על אחד המחשבים בתוך הרשת הביתית אך משומה כל מה שנסיתי לא עבד לי ... אחרי שהפכתי את המודם לפרו עשיתי את הדבר הזה : create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 113 <enter> 0.0.0.0 <enter> 113 <enter> אחרי שפתחתי את הפורט הזה בשביל ה IDENTD זה עבד לי בהצלחה .... אולם כאשר ניסיתי לפתוח שרת אפטיפי ולהשתמש באותו הפקודות כמו ה IDENTD (רק בשינוי הפורט) לא הצלחתי ניסיתי אפילו כמה פורטים ושם דבר לא הצליח לי ניסיתי אפילו להגדיר את השרת שישתמש בפורט 113 על המחשב שלי (אחרי שסגרתי את התוכות שמתמשות בפורט 113) וגם אם זה לא הצלחתי להכנס …

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מתאם רשת אלחוטי למחשב נייד. המודם בבית הוא בתקן G, כך שלא מחוייב מתאם עם תקן N. כמו כן, אשמח לדעת האם עדיף מתאם בחיבור USB או PCI, ואשמח לקבל המלצה למתאם שכזה. הסכום המוקצב הוא סביב ה80-100 שקלים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by urich,

שלום האם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה לשליטה מרחוק במחשב אחר שהיא קלה לשימוש אצל האדם מהצד השני אני צריך תוכנה שתתן לי לשלוט עלמחשב של דוד שלי מהבית שלי שדי רחוק. תראו הpcanywhere מעולה אבל היא לא ממש פשוטה לשימוש וג אין לי מאיפה להוריד אותה עכשיו אז יש תוכנה קלה וגם די בטוחה שתעזור לי וחשוב שביא תעבוד לא בחיוג ישיר אלא דרך האינוטרט.

8. שלום לכולם. בניתי רשת שמכילה 2 נתבים אלחוטיים מחוברים ביניהם. הרשת כוללת סה"כ 4 עמדות: שני מחשבים נייחים ושניים ניידים. לאחד המחשבים הנייחים מחוברת מדפסת בחיבור USB וכל שאר המחשבים ברשת יכולים להדפיס אליה. ברגע שאני שולח בקשה להדפסה מהמחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת הכל עובד חלק, אך ברגע שאני שולח בקשת הדפסה ממחשב אחר אל המדפסת הזו, אותו מחשב שולח את ההדפסה, המדפסת מדפיסה אותה אבל בקשת ההדפסה נשארת תקועה במחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת באופן ישיר (למרות שהמדפסת סיימה להדפיס אותה כבר). כאשר אני מנסה לשלוח בקשת הדפסה נוספת, המדפסת כבר לא מדפיסה מכיוון שיש מסמך תקוע ברשימת הדפסה של המחשב הנייח. איך אני פותר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  10. רוצה לחבר מחשב בסלון בחיבור קווי ( הזרמת סרטים/קודי) ועל הדרך להגביר את האות WIFI בבית. הראוטר הראשי בחדר עבודה ( לא ממ"ד) כ6 מטר מהסלון. של בזק D-Link N600 תןמך בdual band 2.4 +5GHZ המחשב בסלון עם חיבור קווי. רוצה לשים לידו רפיטר עם כניסה של LAN . שיגביר את ה WIFI ועל הדרך המחשב בסלון יתחבר אליו קווית. (יש לי ראוטר ישן של נטגיר N2200 אך הבנתי שה DLINK ךא תומך ב WDS ולא הצלחתי שיעבדו ביחד) מה עדיף? רפיטר שרק תומך ב 2.4GHZ? http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11n-b-g-Network-Wi-Fi-Routers-300Mbps-Range-Expander-Signal/32520830652.html או 5GHZ http://www.aliexpress.com/item/Hig…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by simla101,

קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שלום אני מנסה להכין רשת אלחוטית (ICS) בין שתי לפטופים של HP, שתיהם עם כרטיסי רשת אלחוטי. ניסיתי לעשות רשת בניהם מטווח כמעט אפסי, השתמשתי באשף של WIN, בדקתי את ההגדרות הכל זהה, הגדרתי לכל אחד IP פנימי וגם גאטוואי ובכל זאת כשאני עושה חיפוש של רשתות אלחוטיות הם לא מוצאים אחד את השני. חשבתי, אולי אחד מהם פגום, אז השאלתי מחבר שלי כרטי רשת אלחוטי חדש לחלוטין, והתקנתי אותו במחשב השולחני שלי. שוב פעם ניסיתי כל אחד בנפרד מול המחשב השולחני שלי.... לא הצלחתי. אבל אני בטוח שאין שום בעיה בכרטיסים (קלטתי רשתות אחרות, כנראה שכנים). יש למישהו עצה? מה אני אמור לעשות? האם בכלל זה אפשרי מה שאני מנסה לעשות (ICS, רק במקום כרטיס רשת רגיל, להתמש באלחוטי)? או שחייבים ראוטר(אני מודע לכך שרק עם כר…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייד ראיתי של EDIMAX בזול שתומך בתקן N (גם) ויש גם של D-LINK יקר יותר שלא תומך השאלה מה יקלוט יותר מרחוק בתקן G שניהם PCIMA מה עדיף? תודה אם תוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים אחד עם XP ואחד עם WIN2000 עם רואטר 270PR וסיווץ' ויש בניהם כונן משותף. ככה זה עבד כבר הרבה זמן אבל בזמן האחרון אי אפשר לגשת ממחשב אחד לשני. יש בקשה ללסיסמא ושם משתמש אבל בשני המחשבים אין סיסמא. בעיקרון הרשת פיזית אמורה להיות בסדר. יש גם פינג בין המחשבים. השאלה מה צריך לבדוק בהגדרות. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום! יש לי מחשב עם שני משתמשים. אני רוצה לחסום משתמש אחד מגישה לאינטרנט. איך עושים את זה? נ.ב. - XP pro SP2 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הנה תמונה שיכולה לעזור להרבה מאוד אנשים שמתלבטים לגבי מהירות של 12Mb. התמונה הראשונה: http://ufu.co.il/files/leoyj3o9zni6d0m0v116.png רואים פה שגם בשעות העומס מקבלים לחו"ל מהירות מקסימלית. ואני נמצא ללא חבילות גיימרים וללא כל חבילת תעדוף כל שהיא. אז לכל מי שמתלבט אם 12 מגה זה בשבילו או לא, אז אין לכם מה לדאוג, מקבלים ומנצלים את המהירות הזאת עד תום, גם לחו"ל. ולמי שרוצה גם סטטיסטיקות: נ.ב אלא טראקרים ציבוריים בלבד.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by PROSK8,

כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by eitanhu,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by galav1,

לאחר שנים רבות עם ראוטר מסוג 6204wg הוא שבק חיים ולכן אני זקוק לראוטר חדש שיתאים לתשתית כבלים במחיר של עד 250 שקל מה מומלץ לקנות? כמו כן יש לי מחשב אחד בבית שנמצא בחדר מימד באותה קומה אז רצוי שהקליטה שלו תהיה טובה. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי חדש לאיפה שנמצא החדר מימד במחיר של עד 100 שקל. הקנייה תבוצע בחנות אייבורי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by IlyaN,

קודם כל אני מתנצל, זה לא ממש דיון טכני אלא יותר צרכני. ראיתי פה ושם שאנשים דיווחו שיש להם MOCA מחוברת להוטבוקס. יש לי אינטרנט בלבד ומעוניין בפתרון הזה אבל התמיכה והש"ל של הוט מתעקשים שזה עובד רק עם הפייברבוקס, מבקשים דוגמה של מנוי אינטרנט בלבד עם הMOCA. מישהו יכול לאשר MOCA+HOTBOX ואולי אפילו לנדב מס' מנוי?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by Buffer,

היי, חיברתי למחשב הנייד אינטרנט דרך BT בפלאפון. רציתי לשאול, מה המהירות של זה בדור 3? מה המהירות בדור 3.5? והאם עדיף לי USB על BT? או שמגבלת המהירות גם ככה הרבה יותר נמוכה מהמהירות של ה-BT? תודה =]

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Ezu,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.