רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חשבתי עוד מעט לעשות powerngn של בזק בינליאומי 15 mb http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01010114 ולשים מודם D-Link 2500U http://dlink.ru/il/products/3/745.html מבזק וראוטר של ASUS RT-N66U http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN66U בהתחלה חשבתי על ה linksys e4200v2 אבל הבנתי שה asus טוב יותר ומשתלם יותר, אני מוודא שהאסוס הוא ה revision האחרון 3.0 או b1 (לוח כחול עם קירור פאסיבי, לא אדום עם מאוורר) לעדכן לו את ה firmware לגרסא האחרונה כדי לפתור את כל הבאגים והבעיות הראשוניות, כנראה שאני לא יישתמש ב DD-WRT או ב Tomato כי הבנתי שבדגם הזה זה מוריד קצת מהביצועים לעומת ה fw המקורי המעודכן, וזה גם מסיר פיצ'רים חשובים ואני בעיקר הולך להשתמש בתדר של ה 5 GHz בתקן N א…
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בראוטר של d-link, dir-615. עד היום הראוטר עבד נפלא - קליטה מעולה בכל הבית גם בעוצמה נמוכה (אין ממד). היום כאשר ניסתי להתחבר לרשת מהסלון, לא הצלחתי, ניסתי עם שתי מחשבים ניידים ואייפון. ברגע שיוצאים מהחדר עם הראוטר המכשירים השונים לא מצליחים להתחבר לראוטר, מתנקים ממנו או שבכלל לא מזהים אותו - תלוי כמה מתרחקים מהחדר. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבזק הוסיפו את האינטרנט החברתי שלהם אצלי ברחוב, האם יש סיכוי שזה הרס לי את הקליטה בסלון (שפונה אל הרחוב). ניסתי להגביר את האות המשדר למקס' אך ללא הצלחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום קניתי את הראוטר הזה במקום הישן שלי כי יש לו 8 יציאות רשת (אני זקוק ל 6-7) וכן תקשורת אלחוטית בתקן N המהיר (חיבור לניידים וטלוויזיה חכמה). פתחתי את האריזה (הוא נראה חדש עם ניילונים) וחיברתי אותו למערכת על פי ההוראות שיש בדיסק. אחרי חיבור המתח ראיתי כי המחשבים בבית יכולים להתחבר לאינטרנט (מוזר כי עוד לא הגדרתי בו דברים). ניסיתי להכנס לראוטר (לצורך הגדרות שונות) דרך האינטרנט אקספלורר (192.168.0.1) והגעתי למסך הכניסה. הכניסה היא admin וללא סיסמא בהתחלה. הראוטר כותב שזה לא נכון ולא נותן להכנס. אחרי הרבה נסיונות שונים עשיתי לראוטר reset כפי שמוגדר בהסברים (לחיצה ארוכה על כפתור reset פנימי) וראיתי את הלדים שלו מחליפים מצב (כנראה איתחל את עצמו מחדש). עכשיו הוא אמור היה לחזור…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי ראוטר wrt54g של linksys ואני משדרג את המהירות של האינטרנט ל20 מגה. האם הראוטר הזה יוכל לתמוך במהירות הזו או שלא ולכן אצטרך להחליפו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט 10 מגה של בזק ובזק בינלאומי. כרגע אני משתמש במודם של בזק שמתחבר לראוטר של edimax ומשם למחשב. אני מעוניין להחליף את הנ"ל בראוטר שכולל בתוכו מודם, שיתמוך אפילו במהירויות של 50 ו 100 מגה כדי לא למנוע ממני שידרוגים עתידיים ושהתמיכה ברשת האלחוטית תהיה מהירה ככל הניתן. נכון להיום קורה לי לא מעט שאני צריך לאתחל את הראוטר בגלל שפתאום אין יותר אינטרנט וזה מתחיל לעצבן אותי אז חשוב שזה יהיה דגם איכותי. בגלל שאני לא מבין בזה כלום אין לי העדפה לחברה, אני מעדיף מראש מוצר מוכח עם קבלות, ואם אפשר אפילו ניסיון אישי שלכם.. מבחינת תקציב אני גם די חסר ידע. הייתי אומר עד 500 שקל? אני לא בקטע של להתפשר על מוצר אבל אשמח אם יש חיה שעונה על התנאים שלי וזולה אפילו פי 5 …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש ואיתה את כל הדרייברים, לא חשתי בהבדל במהירות הגלישה ולכן לא טרחתי לבדוק, אתמול שמתי לב שאני מוריד בקצב מאוד איטי לעומת מה שאני בדרך כלל מקבל אז בדקתי בבדיקת המהירות של הוט, התוצאות שאני מקבל הן בסביבות ה20-30 מגה, עם פינג של 20-50, אני מחובר לאינטרנט 100 מגה, ובדרך כלל (לפחות בבדיקה של הוט) אני מקבל 100, לעיתים רחוקות 95+, אבל לא פחות. התקשרתי לתמיכה הטכנית כדי לברר אם התקלה אזורית או משהו אצלי במחשב, אחרי בדיקה עם הנציגה, נכנסו לSafe Mode בWindows והחיבור תקין לחלוטין, מקבל פינג של 8 עם קצב הורדה של 100. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס רשת (לוח אם Asrock P67 Extreme 4) ובדקתי שוב, עדיין קצב הורדה איטי. לא בטוח מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין להקים מקום אחסון משותף עבור רשת של מחשבים, בנפח של משהו שבין 4-6 TB. הרשת מונה כשבעה מחשבים והעבודה מול הרשת יחסית אינטנסיבית, מדובר בחומר ישן של כTB אחד שאמור לשבת על כונן האחסון ולמעשה לאפשר חיפוש בקבצים. במקביל לעתים קרובות הכונן צריך לעמוד גם בעומס של העברות והעתקות ממנו ואליו בנפחים גדולים של מאות מ"ב. החומר המצוי חשוב מאוד ודורש גיבוי שבועי. כרגע מצוי מחשב רשת מיושן ובתוכו קיים כונן שאותו משתפים בין המחשבים. המחשב לא עומד בעומסים הנ"ל ונופל לעיתים קרובות. השאלה שלי היא לפי הצרכים שהזכרתי, מה יהיה הפתרון הכי נכון עבורי. מחשב חדש באותה צורה? כונן NAS? אשמח אם תעזרו לי, תודה מקרב לב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה ומקווה שתוכלו לעזור לי . ברשותי אדימקס (שבו קיים wds) המחובר למודם בצורה רגילה, הכל עובד מצויין עד כאן. אני רוצה לחבר במקום אחר בבית עוד ראוטר (נטגיר wgr614 v7) שבו אין אופציית wds, אני רוצה שהנטגיר יתחבר אלחוטית לאדימקס. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איזה הגדרות צריכים להיות באדימקס ובנטגיר על מנת לעשות זאת אני אשמח. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהודעה הקודמת רשמתי כי אני מחפש להחליף דגם G2 בG1, על הדרך יצרתי קשר אם חברת "אוקטביוס" שהם עובדים אם חברת D-LINK בארץ, הם מוכרים DSL-6740U, מן הסתם לא הגרסה המותאמת לבזק, אבל גם הוא VDSL, השאלה אם יעבוד? או ניתן לצרוב עליו גרסה של בזק?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי. לפני כמה שבועות משו נדפק לי ומאז לא הצלחתי לסדר את זה. הגוגל כרום ופיירפוקס לא עובדים מאותה סיבה : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.google.co.il הופסק. להלן מספר הצעות: •טען מחדש דף אינטרנט זה מאוחר יותר. •בדוק את החיבור לאינטרנט. הפעל מחדש את כל הנתבים, המודמים והתקני הרשת האחרים שבהם אתה משתמש. •הוסף את Google Chrome כתוכנית מורשית בהגדרות התוכנה של חומת האש או האנטי-וירוס. אם התוכנית מוגדרת כבר כתוכנית מורשית, נסה למחוק אותה מרשימת התוכניות המורשות ולהוסיף אותה שוב. •אם אתה משתמש בשרת Proxy, בדוק את הגדרות שרת ה-Proxy שלך או פנה למנהל הרשת שלך כדי לוודא ששרת ה-Proxy פועל. אם אינך סבור שעליך להשתמש בשרת Proxy, שנה את הגדרות שרת ה-Proxy: עבור אל תפריט Chrome…
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קניתי שלשום כרטיס רשת אלחוטי, מסוג TP-722 המחשב לא מראה חיבורים בכלל, אלא אם(!!!) אני מנתק ומחבר את הכרטיס רשת. מה עושים ??? תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר מודם כבלים Motorola SB5101 (כבל רשת) לנתב אלחוטי SIEMENS SL2-141. אני צריך הדרכה, אני רואה את המודם באלחוטי במחשב ונכנס ל-Control Panel שלו דרך 10.0.0.138 אין לי גלישת אינטרנט. עזרתכם בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת מהדגם הבא: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html שתומך ב wi fi direct מנסה לחבר את הטלפון שלי (s3) להעברת קבצים אך ללא הצלחה הטלפון רואה את המחשב והמחשב את הטלפון אך הם לא מתחברים בנוסף , יש אפשרות שיתוף אינטרנט hotspot דרך המחשב חיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל רשת , הדלקתי את הhotspot , הטלפון התחבר אך כנראה לא מקבל IP תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אם אני גר בבניין מרובה דיירים, ואנחנו מעוניינים לרכוש חבילת אינטרנט אחת בקצב מהיר שתשמש את כל דיירי הבניין (שהרי אף אחד לא באמת מנצל את רוחב הפס שלו במלואו) - איך ניתן לעשות את זה? והאם זה לא חוקי באופן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . בדירה שאני שוכר יש נקודת רשת בקיר ,עד עכשיו אני מחבר כבל רשת ממנה למחשב שלי (אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלהם). אני צריך נתב פשוט שיתחבר לנקודה הזאת וייתן לי WIFI. [list type=decimal] [*]רציתי לוודא איזה סוג חיבור רשת זה בנתב ( נראה לי ש DYNAMIC IP) או שזה חיבור רשת אחר . [*]בגלל שהדירה היא מאוד קטנה אני מעוניין בנתב שאפשר יהיה לשלוט בעוצמת שידור שלו ולהוריד אותה במקרה הצורך או לחילופן נתב שאין לו עוצמת שידור גדולה מידי אפשר לקבל המלצות לנתבים כאלה תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 50 מגה+ 3 מגה אפלוד בימים האחרונים אני סובל מבעית פינגים מעצבנת במשחק COD mw3+bo2 בPS3 1.מישהו יודע על בעיה עם הפינגים במשחקי רשת עם אחת מהחברות הנ"ל בימים האחרונים? 2.האם יש משהו לעשות בעניין? כי לעלות מהירות אני לא יכול 3.חבילת גיימר תעזור? 4.אני יודע שיש הרבה תוכנות להורדת הפינגים במחשב האם יש משהו דומה לPS3? אני לא יכול להגיד במספרים מה הפינג שאני מקבל כי הוא מדורג בקווים (1-4) אבל בדרך כלל אני מקבל את אותו מספר קווים ששאר הישראלים מקבלים (הישראלים שאיתי בלובי כמובן) אך לפעמים אני מקבל קו אחד פחות למי שלא יודע COD ב PS3 עובד על שיטה של הוסטים ולא סרברים אם זה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-