עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייי , מבקש עזרה בבקשה ASAP בהגדת ה IIS שיריץ ASP אני יודע את כל הבסיס, הIIS מותקן וכו' מפה אין לי שום מושג מדוע אינני מצליח לראות את האתר. [נ.ב כאשר אני פותח את האתר דרך VISUAL STUDIO האתר עובד מצוין] -פיירוול כבוי -אישרתי הכל בWeb services .Net 3.5 מותקן למי שיש מושג ורוצה לעזור אני מוכן לתת להתחבר מרחוק תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. יש לי מודם ADSL של SAMSUNG שכבר הפכתי אותו לROUTER לפי הוראות מהאתר של היצרן (מי שלא יודע איך לעשות אני אשמח להסביר) אני צריך לחבר מחשב עם WIN2K ו WINXP ברשת ששניהם יוכלו להשתמש בחיבור בו זמנית 1. אני לא יודע אם לקנות HUB או סוויטצ'. (מה עדיף ולמה ומה בכלל ההבדל). 2. מה אני צריך בדיוק להגדיר בווינדוסים. לפי הסתכלות בפורום זה נראה לי טריוויאלי להרבה מאוד אנשים פה אז בחייאאאאת תעזרו. תודה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  3. אוקי יש לי 2 מגה של בזק בנלאומי ומודם DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 ואתמול קניתי ROUTER של EDIMAX BR-6204 WG אני רוצה לחבר ל2 מחשבים שאחד מהם הוא נייד עם רשת אלחוטית ואחד נייח בלי רשת אלחוטית איך מתחילים?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by lenap,

אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by OoPpSS,

שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by robinzon,

שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. שלום, הבניין בו אני מתגורר עבר תהליך חיזוק תמא 38 בו הוכפל עובי הקירות וכתוצאה מכך קליטת 3G ב-IPHONE 5 בתוך הדירה כמעט בלתי אפשרית או גרועה מאוד. להפתעתי גם הקליטה של WI FI מהראוטר לא מאפשרת שיחה ברורה, גלישה מאוד איטית וניתוקים רבים. הראוטר נמצא על שידה באותו חדר עם ה-IPHONE. עוצמת הקליטה נמוכה מאוד(נקודה אחת מתוך 5). יש לי ראוטר NETGEAR של בזק ורוחב פס 40מגה. ניתן לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iakovl,

תראו מה הבעיה שלי. יש לי מס' אתרים שבשביל לגלוש בהם צריך לשנות בכתובת פשוט מס' של העמוד. (זה מונע POP-UPS ועוד מכה דברים) בשאלה שלי היא האם יש תוכנה שבלחיצת כפתור תשנה בשבילי את המס' של העמוד, אני רק צריך או כל הזמן 1 למעלה או למטה. אולי יש איזה אפשרות לעשות זבר כזה בHTML או JAVASCRIPT?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by pC gUy,

somebody know how can i check my ping?? in servers like HWZONE? ;D

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  12. לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין) כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת... יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Rinus,

היי. אני לומד כרגע CCNA ולא מצליח להבין כמה דברים... 1. אם אני מחבר כמה מחשבים ל Switch יהיה לי אינטרנט? 2. אני לא מצליח להבין בכלל.. מה זה Lan? מה זה WAN? מה ההבדל ביניהם? אם משרטטים לי שרטוט על הלוח ושואלים אותי, האם זה LAN או WAN איך אני אמור לדעת מה זה? 3. מי שמצליח לענות לי על זה מלך ^^(אני לא מצליח להבין את זה בכלל).. מה זה רשת פיזית? מה זה רשת לוגית? ומה ההבדל ביניהם ואם משרטטים לי ציור על הלוח, ואומרים לי, זאת רשת פיזית או לוגית? איך אני אמור לדעת? זהו, כרגע תודה..

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by amitgal1,

שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אז ככה.אני חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל רשת בלבד לפי מדריך שפירסם פה אחד הגברים. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להפעיל את המסנג'ר במחשב הלקוח.הורדתי וביטלתי כל חומת אש ואנטיוירוס ועדין זה לא עובד. אם למשהו יש פתרון עבורי אני אודה לו מאודדדדד. תודה ושבת שלום אנשים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by GOLD_BOMB,

שלום לכולם יש לי כבר איזה חודש בעיה שהפינג שלי גבוה מאוד ממה שהוא צריך להיות והיה..... לפי בדיקות שלי ואם החברה שמתי לב שהבעיה אצלי בנתב יש לי אימקס ואני לא ממש מרוצה ממנו גם ככה....... איזה נתבים אתה ממליצים לי לקנות יש לי שני מחשבים בבית ואולי יהיה לי עוד מחשב כך שאופציה למקסימום 4 מחשבים, העדפה לקווי ולא אלחוטי (אני רוצה תוצאות של זמן אמת) אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את המחיר שלהםת ואתר שאני הוכל לראות פרטים עליו בעברית!!! יש לי מהירות 1.5 adsl נטוויזיון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  18. שלום לכולם שאלה פשוטה יחסית לאחר שחיפשתי ברשת ולא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם הראוטר מדגם Edimax BR-6216Mg עובד עם כבלים או רק אידיאסאל? מצטער אם בחרתי בפורום הלא נכון לנושא ותודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחרונה יש לי בעיות אינטרנט קשות ובאחת השיחות עם התמיכה טכנית נדהמתי לגלות כי לבזק יש את האפשרות להכנס לראוטר מתי שרק בא להם... קראו לי פרנואיד אבך אני לא אוהב את העובדה שהם יכולים לראות את כל ההגדרות שאני משנה בראוטר. הדרך לחסום אותם היא שינוי הסיסמא של המשתמש SUPPORT אבל אני לא ממש מצליח נכנסתי לראוטר ב TELNET וניסיתי לראות את הסיסמא אבל היא מוצפנת הייתי רוצה לדעת איך אפשר לאפס אותה או אם בכלל אפשר למחוק את היוזר הפקודה שניסיתי היא: passwd support new_password תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. ,תודה...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by XCG120,

רציתי לשאול האים ניתן לצפות מי צפה בכרטיס שלי בפייסבוק למרות שהוא לא ברשימת החברים שלי ,כלומר "צופה זר" יש איזשהוא אפליקציה או תוכנה או שזה בלתי אפשרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Green,

שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by bafty,

יש לי d link6740u והוא עושה לי בעיות בחיבור WIFI וXBOX והקליטה שלו גרועה אני רוצה ראוטר חדש וטוב עם שידור מאוד גבוה ואיכותי ולא אכפת לי להשקיע כסף עד 500

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LeM0n^,

מישהו יכול להסביר לי את התהליך של פתיחת פורטים בראוטר בבקשה..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by MrAccident,

אני צריך רואטר אלחוטי בשביל לחבר מחשב שנמצא בחדר אחר בבית ויש לי כזה, והוא עושה כל מיני בעיות באינטרנט למרות שהמחשב שלי מחובר אליו ישירות. האם המתג גם עושה משהו עם האות או שהוא פשוט מחלק אותו? בקיצור - אם אני מחבר את המחשב שלי למתג (וגם את הראוטר) אז המחשב שלי יהיה מחובר ישירות למודם\אינטרנט?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.