עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Green,

שלום יצאתי עם המחשב הנייד שלי לרחוב ויתחברתי לרשת אלחוטית של מישהו ויכולתי לגלוש באינטרנט עכשיו כמו שאני עשיתי את זה יכול להיות שעושים לי את זה גם ואני בכלל לא יודע אז רציתי לדעת איך אני מגן על הרשת האלחוטית שלי שלא יוכלו להישתמש בה על חשבוני ובמיוחד שלא יכלו לפרוץ לי למחשב ועוד שאלה בלי שום קשר מישהו מכיר אתר לאימיול כמו שהיה פעם ShareReactor אבל לא ישראלי (ליון או להלה)

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by (Arik),

ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  3. יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.

4. רכשתי את הכרטיס, התקנתי פיזית, התקנתי דרייברים. בdevice manager מופיע סימן קריאה ליד שם הכרטיס. מופיעה שגיאה תחת properties : This device cannot start. (Code 10) troubleshooting לא עולה לשגיאה, ונשאר מסך כללי בלי עזרה ספציפית. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by desert,

זה המודם USB , אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי בינתיים , ויש לי בעיה איתו , קודם כל , כשאני עושה ריסטרט או שהוא מתנתק לפעמים לבד , אז אם אני מנסה להתחבר אז אני לא יכול , כי הוא כזה נראה תקוע עם 3 המנורות מהבהבות דולקות , זה נראה כאילו הוא תקוע , ובשביל להתחבר בחזרה אז אני צריך לנתק אות מהכבל עצמו ,מהמחשב , ורק אז אני יכול ולפעמים גם זה לא מצליח ואני חייב ריסטרט עד שאני מצליח.. יש למישהו פיתרון או איזה עידכון שלא שמעתי עליו? חוצמזה למה הוא מתנתק לבד סתם?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  6. יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by |IsrAlien|,

לפני כמה זמן הקמתי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית והפכתי את המודם שלי מסוג סמסונג ה E300 הרגיל לראוטר והכל הלך בסדר.. עכשיו נתקלתי בבעייה ואני צריך להכניס כמה פורטים והגדרות לתוך ההגדרות של הראוטר ואיבדתי את הסיסמאות והשם משתמש ששיניתי את ההגדרות הבסיסיות אליהם ואין לי יכולת להיכנס להגדרות למישהו יש אולי הצעה לפיתרון או דרך לעזור?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי ראוטר מבזק של DLINK. הגדרתי במחשב שלי כתובת IP סטטית ובראוטר פתחתי לא מעט פורטים לתוכנות ומשחקים. כשאני מבצע בדיקה בדפי האינטרנט לוודא שהפורטים באמת נפתחו, אני מגלה שרק חלק קטן מהם נפתח. איך אני גורם לכל הפורטים שציינתי בראוטר להיפתח?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  9. יש לי כרטיס רשת פנימי בנייד וקניתי עוד כרטיס רשת חיצוני USB ועכשיו שנייהם מוצאים לי רשימת רשתות ואני מתחבר באותו זמן כל אחד לרשת אחרת וזה נראה בסדר גמור ה Network and Sharing Center כאילו שזה דבר שכבר חשבו עליו וניתן לעשות רשת אחת בבדיקת מהירות מוריד ב 9 מגה והרשת השנייה באזור 4 אפשר איכשהו שתוכנות כמו ביטורנט או סתם גלישה בדפדפן תדע להשתמש בכל המשאבים כלומר בשתי הרשתות בעקרון אני יכול להכניס אפילו 4 כרטיסי רשת ואם יש מספיק רשתות של שכנים לדוגמא אפשר יהיה בתאוריה להוריד במהירויות גבוהות שאני מחובר בכמה רשתות במקביל אני לא מצליח לעשות את זה אני תמיד רואה שרק רשת אחת מנוצלת והשנייה לא עובר מידע בכלל

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. מצורף צילום של הלוג. מה קורה פה ? המחשב אמור להיות נקי מוירוסים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by WarNet,

היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by gabrielf,

חיבור 100 מגה - האם יש סיבים אופטיים כבר בזמינות אצלי

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי... המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ . בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב. כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה, אסף.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by No_Man,

איך אפשר להוריד את הפינג למינימום, שיהיה הכי נמוך שאפשר. לשנות תשתית (מה עדיף, ADSL או כבלים) ? לשנות את צורב חיבור המודם למחשב (מה עדיף, USB או כבל רשת) ? להחליף ספק |: ? אני יודע שאין הרבה לעשות (אחרי הכל, אנחנו גרים בישראל) אבל אשמח לכמה טיפים |:

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by rjjb7,

ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. איך אני יכול לקבל קובץ וידאו 300MB דרך האינטרנט ? ? אני צריך לקבל מספר קבצים גדולים מחו"ל, דרך איזה תוכנה/אתר/תיבת דואר/ השולח יוכל לשלוח ואני אוכל לקבל אותם ?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום לא מזמן התקלקל לי המודם הישן והחלפתי אותו למודם היחיד שהיה בבזקסטור rotal rta1320a אני עובד עם המודם במצב ראוטר מוגדר על פי ההגדרות בעמוד הבא: http://telco.grouphone.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=5&PN=1 המודם מחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. כאשר החלפתי מודם לא שיניתי שום דבר ברשת מלבד החלפת המודם עצמו. המודם מתחבר כראוטר ועובד טוב בגלישה והורדות. עומד טוב בעומס. אבל כל יומיים-שלושה בערך הוא "קופא" - נעלם האינטרנט ואין פינג למודם (מכל המחשבים). כיבוי והדלקה מחדש של המודם בכפתור מסדרת את העניין..ץעד שעוברים עוד יומיים והבעיה חוזרת. התמיכה של בזק לא מוכנה לאשר החלפת מודם בגלל העניין שבטח מוכר לכם - תמיכה בתצורת bridge בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ואולי יודע לפתור? …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by dids22,

שני המחשבים שמחוברים לנתב שצורה חוטית מקבלים פתאום IP שמתחיל ב 169 חוץ מאיפוס הנתב - יש אפשרות אחרת לנסות לסדר את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  23. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  24. אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by itaysk,

היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.