עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Buffer,

היי, חיברתי למחשב הנייד אינטרנט דרך BT בפלאפון. רציתי לשאול, מה המהירות של זה בדור 3? מה המהירות בדור 3.5? והאם עדיף לי USB על BT? או שמגבלת המהירות גם ככה הרבה יותר נמוכה מהמהירות של ה-BT? תודה =]

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  2. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. ישלי SIEMENS SL2-141, וכל פעם שאני משחק משחק, אחרי דקה או קצת פחות שאני משחק, התקשורת הולכת לאיבוד ולא חוזרת. זה קורה לי בWARCRAFT 3, ולאח שלי שגם מחובר במחשב שלו לראוטר שלי, בעוד משחקים. הפורטים המתאימים פתוחים. אין לי פיירוול. ישלי XP, כבר פעמיים עשיתי RESET לראוטר. עשיתי מלא מלא סריקות SPYWARE ווירוסים וכאלה. אנלא יודע מה לעשות, אני מתחרפן פה. מעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by vitali02,

עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by tembo,

שלום, יש לי 2 מחשבים XP PRO שמחוברים ישירות אחד מהם מחובר לאינטרנט. ההגדרות עד כמה שבדקתי פעם אחרונה הם כמו במדריך. כשאני מנסה לשתף יישום או עזרה מרחוק ב MSN הוא כותב לי שלא ניתן להתחבר לא משנה מי מאיתנו יוזם את השיתוף. כמו כן יש לי FIREWALL של ZONEALARM אבל כשהוא מודיע לי האם לאשר את השיתוף אישרתי לו ולא נראה לי שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  6. כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  7. יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי. אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים . חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הבין לדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הנייד נכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוג והם עושים בדיוק אותו הדבר גם בבית האם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתי בטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה) והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו? אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית? מה צריך? איך עושים את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  8. באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. Started by XMB,

אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by PITAMAR,

האם ניתן להפוך ראוטר LINKSYS דגם WRT54GSv4 לריפטר ואם כן איך? הרשת הקיימת אצלי בבית זה מחשב בממ"ד מחובר לראוטר D-LINK 2650U של בזק ושני מחשבים נוספים בחדרים באותו מיפלס ויש כל הזמן ניתוקים. אני מחפש פתרון ומעוניין להשתמש בלינקסיס כריפטר, האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  11. Started by eranx,

יש לי מודם של אלקטל, הפכתי אותו ל-510. יש לי שני מחשבים בבית, בירצוני לשתף אותם בחיבור באינטרנט. קראתי את המדריך בפורום לשיתוף ICS (רק רציתי להגיד שבעבר הצלחתי, משום מה עכשיו זה לא פועל) אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי שום בעיה, אומנם כשאני מנסה לשים IP כלשהו כמו 192.168.0.1 או 10.0.0.180 וכו' לכרטיס רשת שמחבר עם המחשב השני, זה פשוט מנתק לי את הרשת. אינני מצליח אפילו להיכנס להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 . מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה! אממ, אני מוסיף אם במקרה אתם צריכים לדעת. ווינדוס אקס פי SP2

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by Noybee,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by mikamar2,

יש לי מודם אלקטל שתוכנת ע"י הטכנאי מחשבים שיהיה גם נתב של הרשת , עכשיו יש לי 2 בעיות עם זה: 1 . אני לא יכול לארח בגלל זה במשחקי רשת , רציתי לשאול איך אני יכול לסדר את זה. 2 . מאז שיש לי את הרשת האימיול בכלל לא זז , כלומר מוריד למשל סרט של 700 מגה באיזה 20 לילות שהמחשב נשאר פתוח בשביל ההורדה , לפני זה היה מוריד סרט בלילה-שתיים גג.... אני לא יכול לפנות לטכנאי כי הוא עבר לגור בת"א ואני מהצפון ככה שזה בעיה. תודה מראש מיקי.

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by NeoNate,

שלום, אני מתבלט בין שני הראוטרים Level one WBR-3408 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3932 לבין D-Link DI-524 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 מי מהם יותר מומלץ מבחינת איכות וביצועים? מדובר בניתוב ל2 מחשבים על האחד ויסטה 32 ביט והשני XP (אם המידע הזה חשוב). תודה.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by ran1809,

כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by bhawk,

שלום ברשותי win XP והפירוואל המובנה פעיל. כאשר אני מנסה להכנס לאתר ftp אני לא מצליח כאשר אני מכבה את הפירוואל המובנה של המערכת אני כן מצליח להכנס. איך ניתן לנגדיר את הפירוואל שיאפשר גישה ל FTP ? תודה בר

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by Chymes,

אני מחפש ספר על רשתות ברמה בינונית. ספר המסביר על בסיס, הקמה של רשת, אבטחה, תפעול בעיות. מצד אחד שלא יהיה כבד ומעיק, מצד שני שלא יהיה רדוד כמו שלולית. אין לי שאיפה לגשת למבחנים של מיקרוסופט. יש ספר בשם Wireless Home Networking For Dummies. קראתי את הפרקים לדוגמא ונראה אחלה, אבל ביקורות גולשים באמאזון מתלוננים שהספר די רדוד. קיים ספר כזה?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  18. יש לי לינקסיס שאפשר לפרק את האנטנה שלו, חשבתי על 8 או 10 DBI האם זה משנה משהו? האם אנטנה שמתחברת ישירות לראוטר או עם כבל ומעמד עצמאי? חברות מסויימות? והאם לכולם אותו חיבור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  19. Started by nimrodim,

אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  20. Started by amir_dj,

במידה ויש לי switch יכול להיות מצב שאני יחבר 2 מקורות אינטרנט אליו? כלומר נגיד אני יחבר אליו 2 ראוטרים שמקבלים קו אינטרנט דרך מודם ובנוסף יהיו מחוברים אליו מחשבים, זה יכול לעבוד? איך המחשבים יודעים למי להתחבר? האם אני יכול ליצור מצב שאם אחת הרשתות נופלת השניה נכנסת לפעולה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שאלה שמעניינת אותי איך המתאמי רשת האלו בעצם עובדים? הם רק קולטים את האות מהנתב האלחוטי או שהם גם משדרים תדר מסוים?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  22. Started by KF,

קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by אריאל26,

במסגרת הזמנה ל3 עמדות מחשב שאמורות לעבוד ברשת הכרטיס רשת היחיד שמצאתי באופציית הבחירה שבאתר של סקייפי תחת אופציה של בנה מחשב הייתה Edimax EW7128G PCI ! 1) רציתי לדעת האם זה כרטיס רשת על חוטי ראוי לשימוש איכותי ברמה שמניחה את הדעת (ל 3 עמדות במרחק סביר) ? 2) האם הוא מתאים לויסטה פרימיום? 3) מישום מה בעת ביצוע ההזמנה הם כתבו במיפרט רק Edimax PCI 11G ? כששאלתי למה זה כתוב בצורה שונה הם אמרו לי שזה אותו כרטיס רשת וכך הוא נכתב! משהו פה נראה לי חשוד -- האם מישהו יכול לאשר או להפריך את זה?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מחשב פנטיום-3 עם WIN_XP_PRO ועליו מודם PCI של ADSL מחשב פנטיום-4 עם WIN_XP_HOME על רשת מקומית PING ביניהם נענה בזמן נמוך מ-1ms אולם בשכנים ברשת אני לא רואה את שני המחשבים (ששיכים לאותה קבוצה group), כל מחשב רואה את עצמו בלבד. יש לכם רעיון? זה עבד לי עד שפירמטטי את השרת אינטרנט (העתקתי את כל המסכים ונראה לי שזה אותו דבר.....) בתודה מראש וחג שמח, יהודה

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by k22,

שלום יש לי שאלה האם אפשר להשתמש במחשב שמחובר לאינטרנט ובלי ליגלוש רק בסיסמא כאילו שהמחשב היה דלוק היה אפשר לשחק אבל לא היה אפשר לגלוש ומתי שרוצים לגלוש רק בקוד לאינטרנט אני יודע שאפשר לנתק את הכבל מהמחשב ומתי שרוצים לחבר אני שואל אם יש תוכנה שעושה את זה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים