עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by djburekas,

שלום לכולם קניתי את הראוטר הנ"ל. אני 7 שנים משתמש עם ראוטרים אלחוטיים שונים אך בראוטר הזה אופצית הDMZ כאילו לא נמצאת רציתי לדעת איך אני מגדיר מחשב שיהיה DMZ ? זה ראוטר חדש, ואני רואה שהאופציה אולי לא קיימת? אני רוצה לפתוח כל מיני פורטים כמו לאימיול וכדומה.. וDMZ זה מצויין. ואיפה זה נמצא בתפריט תודה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

אהלן. אני יודע שזה הנושא ה3 אבל לא היה לי זמן לקנות ואני לא רוצה ללכת על תקן N אני אלך על תקןG יש אחד של D-LINK עם שנה אחריות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710477 ואחד של TPLINK עם 3 שנים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589443 שעולה פחות מי מהם עדיף?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by rangerman,

יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  4. לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by com555,

יש לי מודם לבן של דימונד ואני צריך את הדיסק ההתקנה השם המלא הוא Dynamode A360 מי שיכול שיביא לי בבקשה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by michabb,

שלום רב, 1. האם שימוש בראוטר שעובד בתדר 2.4 ומשדר ל-AP שעובד גם בתדר 5, יכול לאפשר גלישה ב-AP בתדר 5 Mhz? 2. מה טווח הכיסוי של AP של LINKSYS באולם פתוח (שיהיה יעיל)?

7. Started by nimrodim,

טוב אז ככה יש לי נטב של ALCATEL דגם 510. הנטב הינו בעל FIREWALL מובנה. בנוסף יש לי SYGATE על כל מחשב ברשת. (כולה 2 מחשבים : ) השאלות: 1. האם הSYGATE מיותר? 2. אין לי סיסמא לנטב - האם זה באמת דרוש? ולמה? תודה מראש נמרוד

8. Started by Mortar,

http://www.kerio.com/kerio.html הורדתי את הROUTER שלהם, אני לא יודע הרבה חוץ מלחבר רשת בסיסית ביותר של שני מחשבים עם כבל בWIN2K או XP וזאת הסיבה כנראה שאני לא מבין הרבה בכל המונחים של הרשתות ואני לא מצליח להריץ את התוכנה ולהבין איך משתמשים בה. אני רוצה דבר פשוט מאוד, יש לי ADSL בUSB ושני כרטיסי רשת מחוברים ללא HUB או SWITCH, סתם ככה, אני רוצה להגביל כל מחשב לאפשרות הורדה של 28KB MAXIMUM, איך ? אני ממש צריך עזרה, אם מישהו יודע איך להריץ שרת בתכונה הזאת כשמשתמש שני נכנס ויש קשר ואפשר לנתב מידע ולהגביל את הBANDWIDTH אני אודה לו מאוד, אין לי 500 שקל ל ROUTER מה אני יכול לעשות... בבקשה עזרו אני נואש ביותר!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. שלום חברים. יש לי לקוח עם server 2008r2 ודומיין אחד. אני מעוניין לדעת כמה מחשבים פעילים יש באירגון ולמוק מקבוצת ה- computers את אלה שכבר לא קיימים . אני יכול כמובן לעבור מחשב מחשב ולראות מתי בוצע login אחרון ואז למחוק. או אולי למחוק את כולם ואז רק הקיימים ייבנו חשבון חדש. מחפש דרך יעילה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  10. Started by gabrielf,

חיבור 100 מגה - האם יש סיבים אופטיים כבר בזמינות אצלי

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. Started by יצחק קולנדר,

הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…

12. שלום חברים הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL אני רוצה להגביל את הOUTLOOK EXPRESS במחשב השני כשהוא שולח האינטרנט שלי איטי.... ויש לי FIRMWARE TOMATO איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  13. שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by semca,

בוקר טוב ,שאלתי לצוות הנכבד,:1)מה זאת אומרת כרטיס רשת משולב ?,2)האם יש השפעה מרובה על מהירות הגלישה ,(במחשב האורח) כאשר אני משתמש בכרטיס רשת של 1 ג"יגה מובנה,ברשת לאינטרנט ,וה1 ג"יגה משמש כמחשב הראשי ?,תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  17. מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by BG,

מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?

19. Started by jetman,

זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by EagleX,

היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Parallel,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים....המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט ...אבל משום מה..אני לא יכול{כאשר אני רואה את הקבצים אבל לא יכול להשתמש בהם כגון העתקה או כל דבר} וגם המחשב השני{ששם בכלל אי אפשר אפילו לראות את הקבצים}.האפשרות של חלוקת קבצים ומדפסת מסומנת בשתי המחשבים..וגם הסיפריות שאליהם אני מנסה לגשת גם מסומנים כ-shared גם ניסיתי לגשת דרך ה-run בתפריט ההתחל...ואני מקבל הודעה שהקובץ אינו נמצא.... זה עבד לי פעם..אבל תמיד היו לי בעיות עם זה וכל פעם אני כבר לא זוכר מה אני עושה וזה פתאום עובד...אשמח אם תוכלו לעזור... בתודה רבה מראש עריכה: מנהלים אתם יכולים למחוק את התרד....כל הבעיה נבעה בגלל הפיירוול הח*א של נורטון

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  23. שלום, צריך המלצה לראוטר אלחוטי לבית בטווח מחירים של 200 עד 300 ש"ח. שימושים: מחשב נייח (חיבור חוטי). מחשב נייד (חיבור אלחוטי). קונסולת WII (חיבור אלחוטי). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  24. אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  25. חברת ZONE ALARM מכריזה על מבצע שבו היא תמכור את החבילה המלאה של ZoneAlarm Internet Security Suite במחיר של 9.95$ (כ-42 שקל) למשך 24 שעות. המבצע יחל היום, יום שלישי 14/4 בשעה 4:00 אחה"צ שעון ישראל ויסתיים מחר ב-4:00 אחה"צ. ה-ZoneAlarm Internet Security Suite כולל FIREWALL, אנטיוירוס ו-ANTI SPYWARE. מידע מלא על המוצר יש כאן -- http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-computer-security-suite.htm ניתן להזמין את המוצר במחיר המיוחד הזה בכתובת http://www.zonealarm.com/only24hours ההודעה לעיתונות של חברת ZONE ALARM נמצאת כאן -- http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2009/pr_5.html האמור לעיל אינו מהווה המלצה למוצר אלא הפניית תשומת ליבכם למבצע.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים