עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לשתף שני מחשבים בבית ולהעביר קבצים אחד לשני - הגדרתי במחשב הראשי את הכונן אותו אני רוצה לשתף (מערכת הפעלה XP) אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את הכונן הזה במחשב המשני (VISTA). שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני מזהה את הכונן הזה תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. Started by netiam,

שלום חברים. לא יודע כמה מכם מכירים את הDFS שמציע הסרבר 2008, אבל מאז שגיליתי אותו הגעתי למסקנה שהוא יותר יעיל מכל דרך אחרת לשיתוף תקיות ומידע אפילו ברשת ביתית. האמת שנתקלתי בזה רק ב MCITP (במכללת אומגה http://www.omegaisrael.com/content.php?id=25) אבל למרות הבורות מתברר שזה כלי חובה לא רק לאנשי סיסטם אלא גם למשתמש ביתי. נסו ותראו

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  4. Started by elada92,

אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  6. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  7. יש לי בבית ראוטר של חברת NETGEAR WPNT834 ראוטר מאוד טוב אפילו זכה במקום הראשון בכל הציונים ב-TOM'S HARDWARE אני מחובר לאינטרנט בADSL 2.5M יש לי 6 מחשבים בבית כולם מחוברים לראוטר 3 מחשבים משתמשים בתוכנות שיתוף עכשיו תמיד בשעות הבוקר הראוטר שובק חיים ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו... למה זה? ואיך אפשר לגרום לראוטר לחלק את רוחב הפס בין כל המחשבים כדי שלא יווצר מצב שמחשב שיש לו תכונת פרג יגנוב את רוב רוחב הפס... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by Shortboarder,

אני מחובר דרך ADSL מודם חיצוני. עכשיו יש לי איפהשהו מודם 33.6 . ידוע לי שאני צריך מודם בחיוג כזה כדי לשלוח פקס דרך המחשב. עכשיו אני צריך לחבר אותו,ואז לנתק את הכבל של הטלפון מה ADSL לחבר לרגיל כדי לשלוח פקס???? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by ea666,

שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by warezon,

פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. Started by koko0,

אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by gstation,

היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?

13. איך אני יכול לקבל קובץ וידאו 300MB דרך האינטרנט ? ? אני צריך לקבל מספר קבצים גדולים מחו"ל, דרך איזה תוכנה/אתר/תיבת דואר/ השולח יוכל לשלוח ואני אוכל לקבל אותם ?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  14. יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי. אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים . חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הבין לדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הנייד נכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוג והם עושים בדיוק אותו הדבר גם בבית האם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתי בטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה) והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו? אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית? מה צריך? איך עושים את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by jungle-man,

לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  16. כרטיס רשת חוטי, כמובן מישהו יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, או לפחות להגיד איזה יצרן מוכר אותם? תנקס.

17. Started by _OZ_,

אז ככה: שני מחשבים AMD AXP אחד 8RDA+ השני NF7 מחוברים בכבל מוצלב, והרשת ביניהם עובדת (כולל שיתוף קבצים) עד אתמול היה לי שיתוף אינטרנט ללא בעיה, ופתאום השיתוף אינטרנט הפסיק לעבוד. תמונות: המחשב שמחובר למודם: http://rotter.name/User_files/nor/435e270d7000afaf.jpg החיוג לאינטרנט: http://rotter.name/User_files/nor/435e272170b7b837.jpg המחשב השני ברשת: http://rotter.name/User_files/nor/435e2735711a43e6.jpg ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, פיירוול לא מאופשר. רעיונות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by rmilter,

מחפש ספק אינטרנט טוב... הייתי שמח לשמוע קצת תגובות של אנשים... מחיר פחות קריטי כי כולם +- אותו הדבר... מישהו יודע משהו על האינטרנט של TRIPEL C - CCC או על 018...

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. הבעיה פשוטה וידועה. אני נמצא על הלפטופ ופותח קבצי MPEG שנמצאים על הדסקטופ שלי בעזרת VLC\Winamp\MPC דרך רשת אלחוטית. הרשת אומנם מסוג G והאות חזק אבל עדיין יש קפיצות ותקיעות בסרט. הבעיה, לדעתי, נובעת מזה שמערכת הפעלה גורמת לכך שתוכנות לא מודעות לכך שהקובץ מרוחק (ממפה אותו כמו קובץ לוקאלי). עקב כך, התוכנה המנגנת קוראת אותו חלק חלק (חלקים קטנים). כל פעם קוראת קצת ומנגנת. בגלל שהרשת איטית ובעייתית יש פעמים שהקריאה נכשלת והסרט קופץ. הדבר הנכון לעשות פה זה להבין שאני עושה מעין סטרימינג לקובץ ושמערכת ההפעלה למעשה תעשה pre-fetch להרבה מהקובץ - אולי אפילו בשנייה שאני מתחיל לנגן תתחיל להעתיק את כולו למקום זמני בלפטופ ולנגן אותו במקביל. יש המון פתרונות פה - חלקם יכולים להיות ממומשים …

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by computer_freak,

??

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by ggeell,

שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...

25. שלום לכולם ! יש לי מודם ADSL ALCATEL, ו ראוטר של SWEEX. עכשיו משום מה לאחר כמה זמן של חיבור אינטרנט , החיבור מושבת והאינטנט משתתק. בדקתי ב SYSTEM LOG של הראוטר , וזהו חלק מן הרץף הארוך של השגיאות שחוזר על עצמו : Mar 8 21:13:59 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated Mar 8 21:14:02 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138 Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256 Mar 8 21:14:05 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous p…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.