עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקי... רק בשביל הנתונים: רשת ביתית שמחוברים אליה 5 מחשבים. מהירות 5מגה (בזק+בזק) עכשיו לבעיה: לפחות פעם ביום קורה מצב שבו האינטרנט פתאום עובד ממש לאט ואפילו הדפים לא מצליחים להיטען. מה שעשיתי בהתחלה זה לנסות לשלוח פינגים דרך הcmd לשרת ישראלי (וואלה)... בזמן שאין את הבעיה הזאת לפינגים לוקח להגיע בערך ב20ms, אבל בזמן שיש את הבעיה הפינגים לרוב לא מגיעים בכלל, ואם כן אז זה מגיע תוך 250ms. הפתרון שמצאתי היה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחד, ואז הבעיה נפתרת. אבל זה ממש מציק לעשות את זה כל פעם מחדש אז חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם גורם לבעיה הזאת. תודה רבה mz155

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by NeoNate,

שלום, אני מתבלט בין שני הראוטרים Level one WBR-3408 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3932 לבין D-Link DI-524 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 מי מהם יותר מומלץ מבחינת איכות וביצועים? מדובר בניתוב ל2 מחשבים על האחד ויסטה 32 ביט והשני XP (אם המידע הזה חשוב). תודה.

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  3. אנשים, יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. נתיב הרשת לא נמצא."[/glow] ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטר אהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין. תעזרו לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש

5. Started by omrij,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) התקנתי פקס במחשב והגדרתי את winfax שידפיס פקסים נכנסים רציתי לדעת אם יש אפשרות שהמודם יענה רק לפקסים ויתעלם משיחות קוליות (האם הוא בכלל יכול להבדיל בין סוגי השיחות?)

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by Nahum2,

שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (שולחניים) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. הידע שלי בתחום שואף ל אפס, ולכן אני מבקש שתהיו סבלניים. כרגע אני מחובר דרך ברק 013 באמצעות מודם של TOMPSON (750 קילוביט לשניה)השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. עד כמה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ואת הדבר הזה שנקרא נתב (מה שזה לא יהיה) איזה נתב מומלץ ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. על זה נראה ש אתם ממליצים:Linksys wrt54GL ואיזה כרטיס רשת אלחוטי תואם לו אני צריך לקנות? הייתי רוצה בנוסף לדעת בבקשה האם אני צריך שתי כרטיסים אלחוטיים או שניתן לחבר אחד מן המחשבים בקווי. ומה אני עושה אחרי שרכשתי את הרכיבים? עוקב אחרי:"מדריך להקמת רשת אלחוטית, הגדרות ראשוניות ואבטחה"? בתודה ר…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  7. אהלן חברים , לאחרונה הצטרפתי לתשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 500\10 . ונתקלתי בכמה בעיות - - הפינג שלי לא יציב לשרתים באירופה כמו בתשתית בזק . בנוסף במהירות הורדה אני מקבל 450+ אך בהעלאה אני יציב על 2.8 (אמור להיות 10) דיברתי עם הוט הם עשו לי 4 ריסאטרטים למודם ואז אמרו שאין להם מושג . אני עם הוטבוקס 4 (בברידג' ) ונתב ASUS מישהו נתקל בבעיה?

8. אני מתכנן לחבר בקרוב שני מחשבים לרשת ביתית, ומחפש ראוטר אלחוטי זול לצורך העניין. כבר הקמתי רשת ביתית אחת עם ראוטר מסוג 3CRWER10075 3COM והייתי מאד מרוצה ממנו. גם מהטווח וגם מהאפשרויות שיש עליו. אבל עכשיו אני מחפש את הפיתרון הזול ביותר לרשת ביתית עם ADSL. יש לי מחשב אחד שגם ככה יתחבר דרך אתרנט, ואני פשוט צריך שמחשב נייד עם חיבור אלחוטי מובנה יתחבר לאותה רשת ביתית ויהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט. מדובר גם בדירה קטנה של 3 חדרים, ככה שאין בעיות של קליטה ואני לא צריך אנטנה שיכולה לחצות מקלטי בטון. אני לא מחפש משהו מתוחכם אלא את הפיתרון הכי זול שעובד. אני יודע שה3COM עולה היום פחות מ-300 ש"ח, אבל יש אלטרנטיבות יותר זולות שראיתי: הWBR3406TX של LevelOne, הWGR614 של Netgear והDI524 …

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by אריאל26,

במסגרת הזמנה ל3 עמדות מחשב שאמורות לעבוד ברשת הכרטיס רשת היחיד שמצאתי באופציית הבחירה שבאתר של סקייפי תחת אופציה של בנה מחשב הייתה Edimax EW7128G PCI ! 1) רציתי לדעת האם זה כרטיס רשת על חוטי ראוי לשימוש איכותי ברמה שמניחה את הדעת (ל 3 עמדות במרחק סביר) ? 2) האם הוא מתאים לויסטה פרימיום? 3) מישום מה בעת ביצוע ההזמנה הם כתבו במיפרט רק Edimax PCI 11G ? כששאלתי למה זה כתוב בצורה שונה הם אמרו לי שזה אותו כרטיס רשת וכך הוא נכתב! משהו פה נראה לי חשוד -- האם מישהו יכול לאשר או להפריך את זה?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  10. שלום רשת ביתית דרך נתב DIR-320 של D-link שני המחשבים שמחוברים אליו חוטית מצליחים לגלוש באינטרנט אבל כשאני מחבר מחשב נוסף בwireless הוא מסמן שהוא מחובר אבל לא מצליח לבצע גלישה. ומדי פעם מופיעה הודעה כזאת: "there is an IP address conflict with anouther system on the network" יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  11. מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by Silver Dragon,

אני מנסה לפתוח שרת ממחשב ישן בבית, התקנתי UBUNTU SERVER כולל DESKTOP ו LAMP.. אני יכול לגלוש באתר שיצרתי עליו דרך מחשבים אחרים ברשת שלי, אבל אני רוצה שיוכלו לגלוש גם מחשבים שמחוץ לרשת.. איך אני עושה את זה? אני רוצה להפוך אותו ל Web server לכל דבר, כדי שאני ועוד 2 חברים נוכל לפתח עליו ביחד. תודה.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by Shadowolf,

כרגע הנתב שלי נחנק כאשר מפעילים תוכנת p2p במשך 12 שעות או יותר. יש עדיפות לנתב קווי וגם מחיר שנמוך מ-400 ש"ח. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  14. הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.

16. כל הפורטים פתוחים, אנא עזרה, הרטיו הולך וקטן...

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by tortit,

יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by avivm,

שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by zeevkat,

היי, מנסה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים שמותקנים בו WIN 7 אך משום מה לאחר שהגדרתי את הרשת באותו שם במחשב לי ובמחשב השני אני מנסה להתחבר בינהים יש לי הודעה כזו.. http://ufu.co.il/files/rn8zxqe7eg78em0eaci2.jpg מבקש עזרה מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייד ראיתי של EDIMAX בזול שתומך בתקן N (גם) ויש גם של D-LINK יקר יותר שלא תומך השאלה מה יקלוט יותר מרחוק בתקן G שניהם PCIMA מה עדיף? תודה אם תוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  21. היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by y4niv,

שלום, יש לי מכשיר אנדרואיד לטלוויזיה ורציתי לשאול האם יש אפליקציה או דרך כלשהי שאני אוכל להתחבר אל השרת שלי ולנגן סרטים שנמצאים על השרת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI מ-ksp יש משהו יותר טוב מזה אצלם? הוא תומך WPA2... ומה המשמעות של MIMO?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  25. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים