רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מנכ"ל משרד התקשורת נשמע הבוקר מעט לחוץ וקצת יומרני, ובניגוד למה שקרה עם חברות הסלולר, הוא עוד לא התעמת עם וועד העובדים של בזק שהוא כמובן בעל השפעה במרכז הליכוד. לאור זאת מעניין יהיה לראות מה תהיה התגובה לאיום על פירוק החברה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001032235
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור חיבור בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט באמצעות ה-ICS המובנה של xp. עשיתי זאת בעזרת המדריך (המצוין) בפורום זה, וכן בעזרת זה המופיע באתר netguru.co.il. השיתוף הוא בביתה של חברתי (שם מחוברים דרך 012) והשיתוף פשוט לא מצליח - לא ניתן להציג אף דף אינטרנט במחשב הלקוח, ועושה רושם שיש זרימת מידע דלה מאוד למחשב הלקוח (כמה מאות ביטים). כדי לנסות ולבודד את הבעיה, הבאתי את המחשב האמור אליי הביתה, כדי לחברו ברשת זהה שרצה טוב מאוד אצלי, על אותו עיקרון בדיוק - והמחשב מתחבר מצוין בלי לגעת אפילו בהגדרות - פשוט החלפתי בין מחשבי הלקוח אצלי בבית ומיד הכל עבד (ממש pluged and played). אצלי בבית החיבור הוא דרך חברת 013. לא נראה לי שטעיתי בהקמת השיתוף ברשת החדשה, אצל חב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה משמעות המספרים 10/100Mbps בכרטיס רשת ? מזה ה 100 מזה ה 10 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב בשכירות דגם VEGN2610 וחבילת 100MB. בערך פעם עד פעמיים בשבוע אני קם בבוקר ואין לי חיבור אינטרנט. כל הנוריות בנתב נראות תקינות. אני חייב לעשות לנתב REBOOT ואז הכל חוזר לתפקד עד הפעם הבאה. האם זו בעייה מוכרת בדגם הזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחותי היום סידרה לי באורנג 10 מגה ב40 שקל כי היא עובדת שם עכשיו הבעייה היא שאצלי באיזור אין ngn ובזק מספקים עד 8 מגה אז עשיתי 8 מגה תשתית אבל הספק שלי הוא 10 מגה זה יכול ליצור בעייה ? או אפילו לתת לי עדיפות כלשהי על מישהו שיש לו 8/8 ? איך orange כספק תשתית הם טובים ? עד עכשיו הייתי במסלול 5 מגה אצל בזק והיה סבבה היה שווה לעבור לorange ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב במשרד שמחובר בADSL אני רוצה לשלוט עליו מהבית שאני גם מחובר בADSL מה ההמלצות לגבי תוכנות שיאפשרו לי לעשות זאת חינמיות וכו'
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שיש לו מצלמת רשת, ומוכן לעזור לי לבדוק את שלי ( לבדיקה צריכים שניים ). התוכנה שמותקנת אצלי היא ה- Messenger שאמור לתמוך בזה, הבעיה היחידה היא שאני אחרי Firewall שיכול לעשות בעיות... או לחילופין, האם מישהו יכול לומר איך אני עושה חיפוש ב- Messenger של חברה שיש להם מצלמה ומעוניינים ב- Video conferencing אם מישהו מזדמן ? (לשם בדיקה של המצלמה שלי... ) תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
את המודם של TP-LINK המדובר בחרתי לקנות לאחר המלצות ושיבוחים רבים פה בפורום. לאחר חודשיים (בערך) של שימוש הוא התחיל לעשות לי צרות, הפסיק להתחבר לאינטרנט (הנורית של הסנכרון מול בזק לא עבדה יותר) והוא גם לא נתן לי לגשת אליו יותר דרך LAN להגדרות מערכת שלו. במסגרת האחריות כמובן (בערך 3 שנים אם אני לא טועה) לקחתי אותו למעבדה בערך היחידה בארץ שמטפלת בזה (זה ממש רחוק ממני) במיוחד כדי לתקן את הבעיה. אך לא הופתעתי לגלות שחברת benda לא רחוקה להיות משאר היבואנים הטיפוסיים שיש לנו בארץ הקודש, אני אסביר: הם עשו לו בדיקה במשך שלוש שעות בערך, לאחר שחזרתי לשם, הבנתי מהם שהם "בסך הכל" עשו לו איפוס ושדרוג גרסת קשוחה (מה שכבר עשיתי ממזמן לגרסה האחרונה להיום (נכון לכתיבת שורות אלה)), ולא בדקו…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה המודם הטוב יותר כיום שיעבוד היטב עם נתב במהירות של 16 מגה ומעלה? הדיעה הרווחת היא שמודם מוטורולה השחור SB5100 הוא הטוב ביותר. הבנתי שלאחרונה נכנסו לשוק גם מודמים של סיסקו (אשר כנראה מיועד לדוקסיס 3 - 32 מגה ומעלה) מודם של חברת אריס ומודם אטלנטה, מה ידוע לכם הטוב יותר והאמין ביותר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם ובוקר טוב קראתי את התרד'ים על הראוטר מבוסס לינוקס ואני עומד לפני רכישה אבל... מצאתי אותו ב 390 שקל בשופי.ובפנדה ב 474.מישהו כבר קנה אותו בשופי ?? יש רשמים לפני שאני מבצע רכישה או שכדי ללכת לפנדה למרות המחיר הגבוה? ה390 זו מכירה קבוצתית. http://www.shopy.co.il/ הרבה תודה . ;)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי ולחברי הבית גלאקסי 3 ו 4 איך שאנחנו מתחברים לוויפי אחרי מספר יש הודעה שמתריעה על "שהחיבור אינטרנט אינו יציב" העניין היותר מוזר שחבר עם G4 כן הצליח להתחבר ואין לו אין השגיאה מה הבעיה כאן?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים באמצעות ראוטר איך אני יכול להשתלט על המחשב השני בעזרת MSTSC?? הבנתי שיש קובץ RDP מסויים או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שרובכם יודעים, האבטחה של נתב המשדר אלחוטית בתקן N משפיעה מאוד על המהירות. קראתי שהמצב היחידי שלא גורם לאיבוד מהירות רציני הוא כשהרשת מאובטחת בWPA2 AES (או ללא אבטחה בכלל). בראוטר הנ"ל שברשותי, אני לא מוצא אופציה כזו. המצבים היחידים האפשריים הם: WEP (Wired Equivalent Privacy) WPA-PSK (Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key) WPA2-PSK (Wi-Fi Protected Access 2 with Pre-Shared Key) Mixed WPA-PSK+WPA2-PSK WPA-802.1x מישהו יודע איך אפשר להגדיר שזה יוצפן בWPA2 AES?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח להתקשר ולאנשים בSKYPE זה עושה CALL FAILED וכול מיני דברים כאלו וגם במסנג'ר זה כותב לי הודעה שההודעה לא נמסרה מכירים את זה?.. וגם בSKYPE כשאני שולח הודעה זה כותב לי MESSEGE NOT DELIVERD YET וההודעות לא מגיעות לאנשים.. וגם האנטי וירוס שלי מסרב לעיתדכן זה כותב לי INTERNET CONNECTION FAEILD.. וזאת לא בעיה באנטי וירוס כי ניסיתי כמה אנטי וירוסים וזה עדיין אותו דבר.... אבל בגלישה האינטרנט דיי בסדר.. ואני משתמש בראוטר דרך אגב.. אם זה קשור חח
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להיות מסוגל לעבוד מהרכבת בדרך לעבודה ובשביל זה רציתי להשיג לי מודם סלולרי. חבילת גלישה בלי הגבלה עולה איזה מאה ומשהו לחודש שזה בסדר גמור (מישהו אמר אלטרנטיבה?). הדילמה היא אם לקחת מודם למחשב הנייד או שבאותו המחיר (קצת פחות בעצם) לקחת את חבילת הגלישה לסלולרי שלי ולהשתמש בו בתור מודם בחיבור bluetooth למחשב. האם חיבור כזה יפגע במהירות ובטיב החיבור? כמה זה יאכל לי את הבטריה של הנייד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-