עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by v_man,

שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by netanel38121,

רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?

4. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

5. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. שלום אני מחפש (ולא מוצא) איך לעשות forward מהודעות שאני מקבל למייל שלי של בזק בינלאומי לחשבון מייל של GMAIL תודה למי שייעזור

• 5 תגובות
    • 9.7k צפיות
  7. Started by assaf990,

אם בכלל זה אפשרי - איך עושים זאת?

• 7 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by roi19,

אז ככה.... שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה היום. קודם כל, חשוב שתדעו- יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, שמחוברים בעזרת ראוטר(מסוג Edimax, הדגם הוא BR-6104K). המחשב שלי מוחבר ישירות לראוטר. עד עכשיו, הראוטר בחר בעצמו את הIP(כאילו... בהגדרות הוא משך באופן אוטומתי....) בשני המחשבים. היום סופסוף הצלחתי לפתור את הבעייה של הLow ID של האימיול. הבעייה היחידה שלי היתה היא שהשתמשתי בIP דינאמי. אבל היום, הכנסתי הגדרות ידנית, והאימיול עובד כמו שצריך. אבל, מאז שהכנסתי את ההגדרות ידנית, במחשב השני לא עובד האינטרנט. במחשב השני שמתי גם הגדרות ידנית(אותם הגדרות, למעט הIP, ששיניתי מספר אחד כדי שזה לא יתנגש), אבל האינטרנט עדיין לא עובד. כמו כן, ניסיתי להחזיר שהראוטר ימשוך IP(וDNS ושאר הדב…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by JohnClark,

שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by Rocket_Pool,

איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by yair23,

שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  13. אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. D- Link DWL- G150+2.4GHZ 54MBps Wireless PCI Adapter D - Link DI 524 2.4GHZ 54Mbps Wireless Router מה אתם אומרים? סה"כ יוצא בערך 380 ש"ח לערך אם יש לכם הצעות בטווח מחירים עד 400 ש"ח אשמח , הבית אינו גדול ההבדל יהיה 3 חדרים מקצה לקצה באותה קומה בערך 15-20 מטר ומה ההבדל בין השניים? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=10771 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=13829 המחיר כמעט כפול

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by navk2,

הביאו באן IP (למי שמתעניין, לא עברתי על שום חוק, כנראה זאת סתם טעות...) ושאני מנסה להיכנס לאתר הוא רושם לי : FORBIDDEN 403 BAN IP אז מה אני עושה ? שמעתי שיש אפשרות שאני אתקשר לבזק והם ישנו לי את ה IP, אפשר לעשות דבר כזה ? זה יעזור ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by 12w23e,

שלום, אני רוצה לחבר מכשיר דרך bluetooth אבל במוד שהאביזר לא מגולה (non discoverable). אני יודע את ה-mac addres של המכשיר, ואני יודע שיש אפשרות להתחבר , אבל לא יודע איך??? אשמח לתשובותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by baadasssss,

חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by WildFire,

שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by m0ti,

יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  21. באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. החומר זה לידידה שמתחילה ואין לי מושג מה לתת לה ללמוד , במה לתת לה להתחיל חחח מה צריך לדעת בכלל בשביל תמיכה רגילה ? IP, פרוטוקולים... אני לא רוצה להעמיס עליה סתם .......

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

24. Started by yosi yosef,

מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. Started by meni99,

שלום אני בעל בית קפה במקרה אני גם טכנאי מחשבים בעברי יש לי מצלמות בבית קפה הייתי מעוניין לראות את הוידאו בבית מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.