רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא Edimax BR-6104K תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רשת בבית של: 3 מחשבים נתב:speedtouch st - 510 -(מודם לשעבר) עם 2.5mb על 250kb סמייל 015+בזק רשת קווית יש לי את הנתב כבר שנתיים וחצי+ הנתב לא משהו - ניתוקים/מתחמם וכו' ואני חושב שהוא כבר עומד "לסיים את חייו" בשבוע האחרון היו לו בעיות , הוא פשוט התנתק לגמרי למשך יום וחצי אחרי בירורים אצל 015 ובזק שאמרו לי , שמבחינתם הכל בסדר ואני מחובר ללא בעיות לא מצאתי סיבה לניתוק החיבור היה חוזר לפעמים אחרי שמנתקים מהחשמל ומחזירים לזמן מוגבל , וגם כשמחשב אחד פועל אז יש חיבור והכל בסדר(לרוב) אבל , שיותר ממחשב אחד פועל אז זה כבר בעיה והחיבור "מת". ניסינו לחבר כבל קצר מהמחשב לראשי לנתב(אחרי שהחלפנו בכבל מאריך) אבל ללא תוצאות והבעיות נשארו אז מה אתם אומרים הוא , הנתב כבר א…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום תראו אני משתמש ביוטורנט - Utorrent, אבל זה בקושי זז, ואז גיליתי שזה אמור להיות V ירוק : אבל אני לא יודע איך להפוך את זה לV ירוק, אני לא יודע לפתוח פורטים, ויש לי ראוטר של אדימקס. בבקשה תעזרו לי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את המדריך ולא נראה לי שאנשים יקראו אם אני יכתוב את התגובה שלי שם אז אני כותב פה... תכלס זה דיי הגיוני..אני לא מבין כ"כ את כל ההתפעלות...הקרינה באנטנות כאלה בדרך כלל מתפשטת לכל הכיוונים והאלומניום או רשת היתושים (אהבתי את היצירתיות..) מחזירה את הקרינה מהכיוון שלה ובכך מכפילה את הקרינה שיוצאת בכיוון הרצוי. אלקטרוניקה בסיסית של כיתה יג'...חחח (מנסיון) אין לי נתב אלחוטי אבל למי שיש אני יכול להמליץ לנסות את הדבר הבא: מכירים את האנטנות שיש על הגגות של הבתים? משהו כזה: | | | | | |__|___|____|__ | | | | | | | | | נסו ליצור משהו דומה כאשר הקו השני מימין הוא האנטנה שיוצאת מהנתב. ולכוון את זה לכיוון האנטנה שאמורה לקלוט את השידור... בדרך כלל משתמשים באנטנות כאל…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הכול התחיל לפני שבוע.... אני לא יכול להתחבר לשרתים של אינטרנט זהב, לא יודע למה, אני פשוט מקבל Time Out Request לדוגמה, זה Tracert של הFTP אני רוצה להתחבר. זה רק קורה עם אינטרנט זהב.... בדקתי במחשב השני, יש לי שם 013 ADSL ואין בעיות. קיצר... משהו לא בסדר עם כבלים 5 מגה של 012 ?? תודה :<
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שבת שלום, מישהו יודע או שמע על כרטיס רשת אלחטי למחשב שתומך VISTA 64? אני מחפש כבר שעות בכל האתרים של היצרניות הגדולות בתחום, ולא נראה שחשבו בכלל על דבר כזה. למישהו יש אולי VISTA 64 והכרטיס שלו עובד ללא בעיה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להכנס למחשב השני ברשת הביתית שלנו, אך אני נתקל בצורך להקיש ססמא (אני לא זוכר שהגדרתי דבר כזה...) מצ"ב תמונה להמחשה... אודה לעזרתכם, כיצד אני מבטל את בקשת הססמא? איזו ססמא זו יכולה להיות? של מה? יש לציין שבכניסה לווינדוס איני צריך להקיש ססמא. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר BitMeTV.org כל פעם שאני מנסה להכנס אליו אני מקבל את השגיאה :HTTP Error 403 - Forbidden. אני יודע שהם חוסמים IP של ישראל. השאלה שלי היא האם ישנה בכל זאת דרך להכנס לאתר? אני מכיר את הדרך של ה PUBLIC PROXY אבל הבעיה היא שאם אני נכנס עם PUBLIC PROXY הם ישר נותנים BAN או מוחקים את המשתמש שלך. אז שאלה שלי היא האם ישנה דרך אמיתית וטובה להכנס לאתר ולהשתמש בו מבלי שהמשתמש שלך ייחסם. אני מבקש שיגיבו אנשים שכבר התנסו עם האתר הזה ועובדים איתו כבר תקופה די ארוכה של זמן מבלי שחסמו להם את המשתמש. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב חדש ונושא הרשת האלחוטית עדיין לא נסגר סופית. אני משתמש בתשתית של הכבלים עם מודם מוטורולה, תצורת הרשת הולכת להיות שני מחשבים נייחים כאשר אחד מחובר חוטית סמוך לנתב+מודם ואחד מרוחק (10 מטרים מרחק) עם כרטיס רשת אלחוטית. מבחינת ראוטר, אני די סגור על 3COM 3CRWER100-75 802.11G אבל פתוח להתנגדויות משמעותיות. מבחינת כרטיס רשת אלחוטית PCI אני לא סגור, אלו האפשרויות בחנות בה הזמנתי את המחשב (אני מעוניין לרכוש הכל במקום אחד): http://www.lamir.co.il/?category=144 אני מעוניין בהמלצות מהקישור הזה עד 200 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המחשב שרת הוא XP והויסטה מתחברת דרך הראוטר... איך אפשר לשתף את המדפסת והקבצים שבXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש (ולא מוצא) איך לעשות forward מהודעות שאני מקבל למייל שלי של בזק בינלאומי לחשבון מייל של GMAIL תודה למי שייעזור
-
- 5 תגובות
- 10k צפיות
-
-
-
אז ככה.... שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה היום. קודם כל, חשוב שתדעו- יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, שמחוברים בעזרת ראוטר(מסוג Edimax, הדגם הוא BR-6104K). המחשב שלי מוחבר ישירות לראוטר. עד עכשיו, הראוטר בחר בעצמו את הIP(כאילו... בהגדרות הוא משך באופן אוטומתי....) בשני המחשבים. היום סופסוף הצלחתי לפתור את הבעייה של הLow ID של האימיול. הבעייה היחידה שלי היתה היא שהשתמשתי בIP דינאמי. אבל היום, הכנסתי הגדרות ידנית, והאימיול עובד כמו שצריך. אבל, מאז שהכנסתי את ההגדרות ידנית, במחשב השני לא עובד האינטרנט. במחשב השני שמתי גם הגדרות ידנית(אותם הגדרות, למעט הIP, ששיניתי מספר אחד כדי שזה לא יתנגש), אבל האינטרנט עדיין לא עובד. כמו כן, ניסיתי להחזיר שהראוטר ימשוך IP(וDNS ושאר הדב…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-