עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yossihaz1,

שלום לכולם, עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של צפיית שידורי סטרימינג מאתר הnba - רכשתי מנוי לשידורים (כך שזה לא איזה שידור חינמי מעפן) השידור הוא על 3000 kbs תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי +גיימר מחשב מחובר לטלוויזיה samsung 37a450 שדרוג ל-30 מגה לא עזר - עדיין סובל מלאגים ותמונה שלפעמים "קופצת" (בעיקר במעבר מהיר, התקפות מתפרצות למשל) כך שזה נראה לא טבעי אני מדגיש שהתמונה עצמה לא קופאת נתוני מחשב- windows xp nvidia 9800gtx+ - דרייברים מעודכנים מאתר nvidia - אפילו ניסיתי גרסת דרייבר 275.33 לא עזר 4 giga ram בבדיקה לשרת שלהם -ilpnba.neulion.net מקבל פינג של 146 שזה נראה לי תקין לא מצליח לעלות על הבעעיה - ניסיתי גם אקספלורר כרום ופיירפוקס- אותו דבר ניסיתי לבטל האצת חומרה ב…

2. בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  3. Started by orzilca,

אנחנו מנסים להקים רשת משני האבים של 8 פורטים וראוטר עם 4 פורטים האם זה אפשרי לחבר ביניהם ושכל המחשבים יוכלו לתקשר אחד עם השני ? * זה בשביל סוג של מסיבת רשת

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  4. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by fffSSS,

הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. חברים אחרי בדיקות רבות מחפש רפיטר שיכול להגיע ל150 מטר מחוץ לבית כדי להתקין מצלמות אבטחה יש לי ראואטר שחור של הוט וגם ראוטר של אדימקס בחדר שמשמש כרפיטר אני צריך לצד השני רפיטר נוסף משהוא שיתאים לתנאי מזג אוור בחוץ שיכול לקלוט ולשדר ממאה חמישים מטר מומלץ עם חוט מהראוטר שלא יגנוב רוחב פס אבל שיהיה סטרילי כמה שאפשר בעיקרון אני מחפש רפיטרoutdoor לא יקר שעושה את העבודה מחוץ לבית תודה זאת הודעה ראשונה שלי כאן ומקווה שישמחו לעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  8. שלום לכולם. אני דביר, יש לי מחשב נייד של MSI, שלא עשה בעיות בשנים האחרונות.. לצערי לפני כשבועיים נתגלתה בעיה בלוח אם, שהביאה לתיקון בו החליפו את לוח האם, ועל הדרך גם הוספתי זכרונות.. מאותו יום אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במקום העבודה שלי. יש לציין כי לפני כן, כאשר היתי מחבר את הנייד לכבל רשת שיוצא מהקיר היתי מתחבר ישר בלי שום בעיה.. כיום כאשר אני מחבר את המחשב לרשת מופיע סימן קריאה והודעת שגיעה. מנהל הרשת ניסה לתקן את הבעיה, והוא ניסה להסביר לי שיש בעיה עם השרת, הוא לא מצליח לזהות את המחשב.. סוג של בעיה עם מחשבים חדשים... לא ממש הבנתי ונראה לי שגם הוא לא מבין.. השאלה אם אפשר לעשות משהו, יש לי תחושה שיש בעיה עם המחשב... אבל כשנסיתי להתחבר מהבית זה עבד.. נסיתי להתחבר לעמדה…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  9. היי, בהמלצת אנשים כאן בפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל. ההגדרות שלו אכן היו מאוד פשוטות והכל עבד מצויין אחרי 2 דקות בערך (ומעולם לא התעסקתי עם ראוטרים קודם). שאלתי היא האם יש דרך אחרת להפסיק את השידור האלחוטי מלבד להכנס למסך הקונפיגורציה של הראוטר ולכבות שם את הWIRELESS? יש כפתור חיצוני? משהו אחר? שאלה שנייה, שאני מנסה לקנפג את הראוטר (להתחבר ל192.168.1.1) לפעמים התקשורת איתו מאוד איטית, לפעמים עד כדי כך שלא ניתן לעשות כלום. יש לציין שהאנטרנט עובד בסדר במקרים כאלו. שניסיתי לעשות פינג, ראיתי שחבילות הולכות לאיבוד (לפעמים אפילו 3 מתוך 4). אחרי כמה זמן, העסק מסתדר ולא נראה לי שאני עשיתי משהו בנידון. למישהו יש פתרון לבעייה?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  10. אהלן, אני מריץ שרת למשחק 24/7 כבר סביבות 8 חודשים והכל רץ חלק עד לפני כמה שבועות. יום אחד ראיתי שהשרת ריק משחקנים, זה הדליק אצלי נורה כי הוא תמיד מלא. הסתבר שהוא לא הופיע על רשימת השרתים במשחק. התחלתי אז לעשות ריסטארטים לשרת, למחשב, לראוטר והיה נראה שתכלס שום פעולה שאני עושה לא עוזר, אלא באופן די אקראי השרת מופיע ונעלם מהרשימה. יכול להיות בסדר לימים ויכול לרדת אחרי דקות. אני לא מבין גדול בראוטרים וזה אז לקח לי זמן עד שהיעפתי מבט בlogs של הראוטר וראיתי שכשהשרת עושה בעיות זה נראה ככה: (שניה של תקשורת) Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:178.150.250.91,28960 Destination:79.183.199.42,0 - [DOS] Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:46.100.126.47,28961 De…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.

12. Started by DinDani,

הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by orninyo,

שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by efraimy,

האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  15. לי יש חבילה של 1.5 ואני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי ההצלחה של חבילת החמש מגה...אני פגשתי רק שלושה-ארבעה שרתים ששולחים קובץ במהירות המקסימלית של 1.5(190 בערך) וקשה לי להאמין שאי פעם מישהו מנצל את את החמש מגה המפוארים שלו...שלא לדבר על זה שהטורנטים הכי טובים שפגשתי מגיעים ל110 מקסימום. לי כל העסק הזה של הdownload הענק נראה ממש טפשי ובזבוז כסף. עדיף שבזק יתנו upload נורמלי כמו שיש עכשיו בכבלים.

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  16. מישהו יודע איך משנים MAC ADRESS למודם מוטורולה SB4200 ? אני חושב לרכוש מודם כזה דרך EBAY ולפרוץ אותו רק צריך לדעת איך משנים MAC, כדי שהוא יתחבר עם מידע נכון לכבלים ראיתי מודמים פרוצים אצל חברים משהו מטורף UPLOAD של 256 קילו בייט לשניה DL של 10 מגה ביט מטורף !! מישהו מכיר מישהו שעשה כזה דבר ? אם בפורום זה לא חוקי לדבר על כאלה דברים, אני אשמח לתשובות בפרטי. אריק

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by arik100,

אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by liav12,

היי, רציתי לדעת, האם האימיול מכביד על הרשת בכל זאת אפילו אם הוא לא מוריד כלום? (השארת התוכנה דלוקה לכמה שעות בלי שירד שום קובץ) האם זה יכול להיות גורם להפלה של האינטרנט בצורה יזומה ע"י הספקית? אני מציין שאני מפעיל אימיול כמעט כל יום והרבה פעמים התוכנה בקושי מורידה על 10-5 KB ועדיין האינטרנט בקושי זז. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  19. אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  20. היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by adibs7,

חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by Imtheman,

אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  23. הבנתי שיש לי שני כרטיסי רשת על הלוח,אחד של NF4U ואחד של גיגהבייט. יש איזושהי דרך שאני יכול להתחבר דרך הכרטיס של גיגהבייט,שכביכול לא מוגן? אגב אני עם מודם (לא המצפצפים האלה). ועוד בעיה שהאינטרנט מציג לי את הדף של הכבלים עם תמונות של לוגוים של ספקים כזה...קיצר אין לי אינטרנט,אתם יכולים להסיק שזה לא המחשב שלי,האינטרנט היתנתק סתם באמצע ששיחקתי WOW..אני מחובר דרך 013 ברק עם זה קשור למשהו. ועוד שאלה(סורי עם כבר נמאס לקרוא פה בעע )אני יכול לחבר כביכול שני אינטרנטים על המחשב שלי ולבחור על איזה אני רוצה להיות מחובר,כי גם יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותו פשוט למחשב עם זה ככה. תודה מראש למגיבים

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by Shtupel,

שלום לכולם. עד היום הייתי עם ראוטר של בזק dlink 6740u. החוויה הייתה רעה כי היו לי הרבה ניתוקים. היום הראוטר מת ואני יכול לגשת להחליף אותו. השאלה שלי היא האם יש לכם המלצה כלשהי לראוטר מוצלח שלהם שכמובן מגיע ללא תשלום נוסף? תודה.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר. הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם! תודה. בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים