עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by natla,

שלום, האם מישהו מכיר ו/או יש לו נסיון ויכול להמליץ על הראוטר מודם הבא : http://www.billion.com/communication/html/xdsl/711.htm מצאתי אותו במחיר מאוד אטרקטיבי... אני מחפש ראוטר שהוא גם מודם ADSL ואני לא יודע איזה לקנות-עזרה תתקבל בברכה. האם מישהו יכול להמליץ כאל על ראוטר מודם (ADSL) מסויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. הורדתי קובץ ZIP מהאתר שלהם ופתחתי אותו ובפנים יש קובץ עם סיומת BIN עכשיו בראוטר הוא אומר לי לבחור את הקובץ של השדרוג וניסיתי את שני הקבצים הZIP והBIN ובשניהם הוא כותב לי INVALID FILE FORMAT מישהו יודע למה? :\[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 19:29:04 לא חשבתי שהשאלה תהיה עד כדי כך מסובכת בשביל האנשים פה o_O

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by niva401,

יש לי רשת ביתית אלחוטית המדפסת מחוברת למחשב אחד שבו אני מתכנן להחליף את מ"ה ל win 7 64 bit, ובשאר המחשבים win xp האם צפוייה בעיה בהגדרת הרשת לשיתוף המדפסת?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר. הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם! תודה. בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  5. יש לי בבית מודם/נתב אלחוטי שמחובר למחשב הראשי שלי, יש לי מחשב נייד שמתחבר אלחוטית לנתב הזה ואני רוצה לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נוסף בבית שיתחבר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית אבל יש לי בעיה אחת...אבא שלי הוא היה בצבא במודיעין והוא אומר שכל המכשירים האלה שהם אלחוטיים שהוא היה עובד איתם יש בהם קרינה ושהוא לא מוכן שאני יקנה עוד כרטיס רשת אלחוטי כי לפי מה ש/הוא אומר יש בו קרינה... השאלה שלי היא אם הוא צודק ואם זה רלוונטי בכלל רק לציוד שהוא היה עובד איתו? כי אני רוצה שתהיה לי בשבילו תשובה שתסביר לו מה הסיכונים אם יש בכלל... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  6. קניתי את ה-eee של ASUS עם לינוקס, ויש לי בעיה להתחבר לרשתות אלחוטיות. בהתחלה הוא לא התחבר לשום רשת, גם לא לזו שיש לי בבית, ורשם pending כל הזמן. אחרי שחיברתי אותו עם כבל והרצתי עדכון של ה-wifi הצלחתי להתחבר לרשת הביתית שלי (שהיא מוצפנת WPA) בלי בעיות. הבעיה היא שלא הצלחתי להתעלק על רשתות לא מוצפנות באיזור העבודה שלי (וגם בבית) ואני לא יודע אם זה בגלל תקלה במכשיר או שזה משהו יכול לקרות. השאלה שלי: האם ניתן להתעלק על כל רשת שאינה מוצפנת? יש כאן איזה 3-4 רשתות לא מוצפנות, לכמה אפילו יש לי קליטה של 96%, אבל הוא לא מתחבר אליהן וממשיך לרשום pending לא משנה איזה רשת אני בוחר. אני יודע שאייפוד מתחבר בקלות כמעט לכל רשת שהוא מוצא... אז למה לעזאזל ה-eee לא? האם זה קשור למערכת ההפעל…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  7. הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by Lyor,

אני לא מצליח לאתר אתר שמוכר אותם וגם שולח לארץ במחיר סביר (לא יד שניה). אשמח לקבל פה לינק אם מישהו מכיר. הDSL-AC68U כנראה התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל, ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו, אז אני רוצה לקנות אחד חדש. אני מתכנן לשלב את DSL-AC68U (כbridge) עם RT-AX86U או RT-AX68U (לא בטוח עדין מה עדיף). אבל דווקא את הדגמים האלה אי אפשר להשיג בשום מקום בארץ, ובקושי (אם בכלל) בחו"ל.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  9. לפני כמה זמן בלקין הוציאו ראוטר בטכנולוגית MiMo [ר"ת Multiple Input Multiple Output], שתהיה בראוטרים N שיצאו ב 2007. הטכנולוגיה כמו השם שלה - "רב קולט" ו "רב משדר".. ולביצוע המשימה היא משתמשת ב 3 אנטנות לפחות. קישור: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=BELKIN2&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=33 ד"א המהירות תקשורת היא 108MBPS, יותר גבוה מרשת חוטית ממוצעת. מה שאני רוצה בעצם לשאול פה.. זה האם תוספת טווח הקליטה והאות והמהירות מצדיקים את המחיר הכפול? והם זה באמת טוב אפילו לבית של 5 קומות? תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by SpazaM,

שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by darky,

אני רוצה לבצע שליטה מרחוק על המחשב שלי בעזרת ה remote שעל המחשב יש לי ראוטר tp link מחובר בצורה אלחוטית מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים את השליטה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. Started by jetman,

יש לי DSL-2500U שאני כבר לא צריך.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by igal_nazar,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?

15. במסגרת הרצאת הפתיחה של כנס WWDC 2013, הכריזה חברת Apple על רענון של שניים משלושת הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3815

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  16. Started by IG,

אני מחובר לרשת די גדולה, נגיד כמו במשרד. הבעייה היא שהמחשב לא מזהה את הרשת: חיפוש מחשבים בmy network places לא מניב תוצאות, חיפוש קבצים לפי שם בכול מיני תוכנות כמו netlocator pro גם לא נותנים תוצאות (וזה לא שאין קבצים עם הסיומת שאני מחפש...). גם view workgroup computers גם לא מזהה את הרשת אבל, כשאני כותב של של מחשב בשורת הכתובת, נגיד ig\\ אז אני נכנס למחשב בלי בעייה. איך אני יכול לתקן את החיבור כך שגם החיפוש ימצא את הרשת? צריך לציין שמידי פעם החיפוש כן מזה את הרשת והכול עובד כמו שצריך, אבל רוב הזמן- אין תגובה :-[ תודה לעוזרים, ובלי ספאם!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by aviram20,

היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by nissim2222,

היי , יש לי שתי קומות בבית- בקומה העליונה אין קליטה אלחוטית ( יש לי נתב MIMO של EDIMAX) . אני רוצה לקנות נתב HPNA3 עם מתאם כך שיהיה לי גם למעלה אינטרנט , אבל אני רוצה שבשתי הקומות יהיה לי קליטה אלחוטית .. יש אפשרות לעשות זאת? תודה!!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  19. אני צריך לדעת עם המדום הנ"ל מתפקד כראוטר כי הוא גורם לי לבעיות במשחקי רשת ואני צריך שתעזרו לי להבחין אם הוא מתפקד כראוטר

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by orninyo,

שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by arik100,

אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. רציתי לדעת לגבי כתובות אינטרנט כמו: http://support.microsoft.com/, כלומר שיש משהו לפני שם האתר עצמו. איך אפשר לעשות כתובות אינטרנט כאלו?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. היי חברה אשמח אם תעזרו לי אני רוצה להכנס לראוטר שלי בבית edimax ואני לא נמצא בבית ואני יודע שאפשר גם להכנס ממקום אחר בבקשה שמישהו ישביר לי איך אני יודע שזה משהו ב remote management או משהו כזה אשמח אם מישהו יסביר לי או יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. בזמן האחרון, אין לי מושג מה קרה חוץ משדרוג חביל האינטרנט ל1.5 כל הזמן שאני מוריד דברים דרך הIE בד"כ זה נתקע ממש באמצע, או אפילו בהתחלה ואני חייב להתחיל שוב מחדש, ולפעמים זה גם לא עוזר ופשוט נתקע, וזה לא בעיה בשרתים שאני מוריד מהם כי זה קורה לכל דבר שאני מוריד שם. וגם שמתי לב שהאינטרנט פתאום קופא לאחר זמן מסויים, התוכנות מסרים מידיים עדיין עובדות אבל שום אתר לא עולה, ואם עולה אז לאט מאוד. יש לציין שאני דיי שומר על המחשב, אין וירוסים, אין ספיירווס ואדאוורס, אני מוגן עם ZA ועם אנטי וירוס מעודכן והמחשב יציב מאוד. יש לציין שזמן קצר לפני שזה קרה המודם נפל לי מהמחשב ( המודם הוא ALE070) והוא עומד אז בטעות העפתי אותו עם הרגל, אבל המרחק לא רציני, וזה לא פעם ראשונה אבל אולי בכל ז…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by Cheif,

הפוסט לגבי הביצועים המפתיעים של הנתב הסיני פורסמו בבלוג. לקריאה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=572

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים