עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by ozba77,

שלום, יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מתחיל להוריד קובץ הוא מתחיל במהירות גבוהה יורד לאט במהירות ואז נעצר במהירות מסוימת ומפסיק להוריד. (ההורדה כאילו נמשכת והמהירות יורדת לאט לאט אבל הנפח לא משתנה והזמן לסיום הורדה עולה). חשבתי בהתחלה שזו בעיה של תוכנה והתקנתי את המחשב מחדש עם דיסק קשיח אחר והבעיה נמשכת. כמ כן הבעיה מופיעה בכל הדפדנים אקספולרר, פירפוקס וכרום. מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by bullet,

חבר שלי פירמט את המחשב שלו והוא לא גיבה את הדרייבר של הלוח אם שלו ולא כלום המחשב שלו ממש ישן , הוא פירמט את המחשב אבל עכשיו אין לו אינטרנט מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. כרגע יש לי שני מחשבים; אחד שמחובר דרך מודם ב ADSL, ועוד אחד שהגיע לפני כמה ימים ועוד אין לו חיבור לאנטרנט, ועד היום עוד התלבטתי מה לעשות, כי מחשב אחד נמצא בקומה -1 (מינוד אחד, במרתף), והמחשב השני בקומה 1 (מעל קומת הקרקע, שמעל קומת המרתף) (יעני קומה שלמה מפרידה בינהם) היום שמעתי על המכשיר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_253&products_id=1814 שמעביר את הרשת על גבי רשת החשמל והחלטתי לקנות אותו עכשיו קראתי את המדריך לשיתוף אנטרנט (הת'רד הראשון בפורום) אז אני מבצע אותו דבר כמו ששם, רק במקום לחבר כרטיס רשת שני במחשב השרת וכרטיס רשת במחשב לקוח בעזרת כבל, אני מחבר כרטיס רשת שני בשרת אל מתאם לרשת החשמל, וכרטיס רשת במחשב הלקוח אל מתאם לרשת הח…

6. Started by elior021,

אהלן קראתי את המדריך הזה לסבנטינג בשיטה זריזה http://mymodemsux2.wordpress.com/subnetting-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94/ הגעתי לשלב השני שבו הוא לוקח את האוקטטה השלישית ומוסיף אפסים ומפה כבר לא הבנתי כלום מישהו יכול להגיד לי אם זה השיטה הזאת עובדת ואת הדרך לפיתרון אודה לו מאוד תודה מראש אליאור

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום רב ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית ע"י הוספת כרטיס רשת PCI למחשב הנייח. אם אפשר המלצה על כרטיס טוב,ישנה אפשרות לקנות בניו יורק אז אם אפשר לינק מ: www.newegg.com תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. Started by דרור פ.,

הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by RONENE7300,

בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  10. אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by leda,

שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא.

12. Started by iSneak,

ברשותי נמצא ה D-Link 614+, ואני רוצה לבטל לגמרי את הפיירוול שלו, הוא מפריע לי, אנ'לא יכול לארח משחקי רשת וכד'. פתחתי פורטים, יצרתי שרת וירטואלי, כלום לא עוזר, מה לעשות כדי לבטל את הפיירוול? או לעקוף אותו לגמרי?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  13. הדגש הוא על פינגים למשחקי רשת מן הסתם.. בבקשה לא להצביע סתם ל-2, נתתי אופציה ל-2 הצבעות למשתמשים שבאמת התנסו עם 2 חברות ניסיון אישי חיובי ולא שמעו מהחבר של הדוד של האמא של החברה. בקיצור הבנתם את הרעיון

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by max_shifrin,

שלום, התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים) בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו: 1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE? 2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר... 3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשת…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us יש לי נייח ונייד האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד? לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  16. אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by wow,

יש לי תוכנה שבעזרתה אני שולח פקטות לכרטיס שרת שלי במחשב (הפקטות נשלחות מקובץ שנוצר ע"י Wireshark), השאלה שלי היא אם אני למשל רוצה לשלוח את ה-Packets למחשב אחר שנמצא איתי ברשת איך אפשר לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  18. יש לי בדירה רשת אלחוטית המחוברת לשני מחשבים. הראשון הוא נייד ואיתו אין בעיה (כי הוא נמצא קרוב לראוטר) ואילו השני, הנייח, הוא הבעייתי. הוא סובל מחיבור בעוצמה נמוכה מאוד ולא מעט ניתוקים. הראוטר הוא כנראה מדגם BR-6104WB של EDIMAX. כרטיס הרשת של המחשב הנייח הוא מדגם EW-7318UG, גם כן של EDIMAX. כמו כן, כדאי לציין שהמרחק בין הראוטר למחשב הוא כעשרה מטרים, אך מפרידים בינהם ארבעה קירות. מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את הקליטה, האם כדאי להחליף את הראוטר? (ואם כן אשמח לקבל המלצות) האם כדאי להחליף את כרטיס הרשת? (כנ"ל) או שעלי להחליף את שניהם? אשמח לקבל בכל מקרה את הפתרון הזול ביותר האפשרי. ותודה מראש!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by tepez,

בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404090.msg3468726 שאלתי לגבי חיבור של 8-10 התקנים ברשת ביתית חוטית (עם תמיכה ברשת אלחוטית). המסקנה הייתה להשתמש בראוטר + רכזת בתור מפצל. בנוסף, הומלץ לי להחליף את הנתב לחדש כדי שיעמוד בעומס הניתוב. איזה נתב מומלץ לצרכים האלה (8-10 התקנים, רשת חוטית 10/100 ואלחוטית - המהירות באלחוטית לא קריטית)?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. כמו בכותרת אשמח לעזרה בהגדרת LA או PT תחת WINDOWS. הכוונה היא להתחבר דרך שני כרטיסי רשת לאותה רשת אלחוטית או לשתי רשתות אלחוטיות שונות.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  21. פרק נוסף בסדרת הפוסטים שלי על התנהלות הבעיתית של איגוד האינטרנט הישראלי. הפעם, למה התפטרה מנכ"לית איגוד האינטרנט הישראלי לאחר פחות משנתיים בתפקיד. http://www.netcheif.com/blog/?p=3346 את כל הפרקים בסידרה ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?cat=202

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. היום החליפו לי את האינטרנט,לכבלים(013 עם זה אומר משהו),וכשאני משחק WC3,שאני מארח משחק,אנשים לא יכולים להיכנס... הבעיה היותר מוזרה שהוא שיטטתית חוסם יוזרים באימיול,כל חיבור מKAD הוא סוגר אוטומתית,בלי שום סיבה,ואני מקבל עלק "HIGH-ID" ,ואני מוריד על 5. בביטוטרנט הוא אומר שהפורט בסדר בבדיקה,אבל ההורדות הם LOW ID,מישהו יכול להסביר את הבעיה,במיוחד את זאתי עם האימיול?? ד"א יש לי רק פיירוול של XP וכל הפורטים שמה מאושרים,כמו כן גם האפליקציות עצמן.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום האם יש אפשרות כלשהי להסתיר או לשנות את הIP שלי ברשת. שמעתי איפה שהוא שיש שרתי IP שנותנים לך IP זמני או משהו כזה, ואז פחות יש נסיונות פריצה וכו'

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים