רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום מחר אני מקבל שהכינו לי בפורום "מפרמט מחשב"- ואני שמח מאוד עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית זה הולך ככה המחשב שלי יש בוא אינטרנט- והוא מחובר ברשת למחשב שלי ובגלל זה הוא גם מחובר לאינטרט. עכשיו , בגלל שמחר אני מקבל את המחשב אני רוצה לדעת איך אני עושה שככה זה יהיה המחשב החדש יהיה מחובר באינטרנט (כיאלו המודם יהיה אצלו) והוא יהיה מחובר למחשב הישן שלי והמחשב השלישי לא קשור לכלום. איך אני עושה שמה שפעם היה לו את המודם עכשיו יהיה מחובר לרשת ומהרשת הוא יקבל את האינטרנט ובשני המחשבים יש כרטיס רשת. תודה רבה , חולה על הפורומים שלכם
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם מספיק כרטיס רשת אלחוטי (ניקח לדוגמא את TP-LINK 321G) כדי לאפשר גלישה אלחוטית בבית, או שדרוש נתב לעבודה הזו?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר מודם שנמצא בחדר אחד למחשב שנמצא בחדר אחר. למודם יש חיבור USB וחיבור רשת. אני מעדיף להשתמש בחיבור ה USB. האם יש לכך פתרון?
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני נמצא במחשב של המסעדה שלי, ניסיתי לקרוא מיילים (כרום) והופ, שגיאת חיבור לא ידועה (בדפדפן). לעמוד הראשי של הפייסבוק הוא מתחבר אבל כאשר מזינים אימייל וסיסמא, שוב חוזרת אותה השגיאה. השגיאה היא: ייתכן שדף האינטרנט בכתובת ______אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות. ניסיתי להתקין תכנה כלשהי שדורשת חיבור לשרת שלה כדי להוריד קבצים ויש תקלת חיבור. גם האנטיוירוס לא מצליח לעדכן. יש לציין שאתרים רגילים עובדים כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי. למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב? ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין. עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג אם spacenet עדין עובדים? או איך אני יכול לקבל אינטרנט לוויני? כי את האמת, לא נראה לי שלערוצי זהב או לבזק בכלל איכפת שלמושב מסריח באמצא המרכז אין תשתית לחיבור לאינטרנט המהיר שלהם וכך אני נדפקתי לתמיד (או עד שהחוק שיחייב אותם בפריסה ארצית יכנס לתוקף).
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת , האם אתר כלשהו איטי , או שהספק\תשתית הם גורמים להאטה ? לדוגמא לי תמיד הפורומים של תפוז איטיים (לא שאני גולש שם הרבה כן ? ) תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב. כרגע אני מחובר לאינטרנט במהירות של 10mb עם מודם 2500U, מבקש המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח. הבית הוא מפלס אחד בלי ממ"ד אני לא רואה את עצמי עובר למהירות של 100MB בשנה הקרובה חשבתי על tplink 841N או 941N תודה!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
בעודי מעיין באתר החדש - http://www.dslreports.com/ ועוד אני קורא ב- FAQ אני בעצם מגלה את מה שרבים אוצים ומצפים מרשת ביתית - שיתוף ביתי מינימלי. B. Using a Proxy Server A proxy server is a software application that takes the one IP address that you get from your ISP and routes the data to and from the other computers on your LAN though it. Advantages No monthly cost. Can be expanded to handle many computers. Flexible control over who can access the Internet, when, and where from (access management). Disadvantages Requires that the computer running the proxy program be running for other computers to access the Internet. Need to set the internet applications in eac…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זהו, סופית השתגעתי... הורדתי אינספור דרייברים , אבל הכרטיס לא מוכן להזדהות.. יש המלצות? אין לי שמץ של מושג מה לעשות :[ מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אם הדבר אפשרי אנא ידעו אותי בבקשה ענו לי במהרה הדבר מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום רב ! רכשתי מערכת אנדרואיד לרכב 5.1 חיברתי מודם ( נט סטיק ) ואני לא מצליח לגלוש . נאמר לי ע"י הספק מחול כי עליי להשתמש במודם של חברת Huawei e1750 וזה יפתור את בעיית ההתחברות . כיצד אני יודע איזה מודם לרכוש .יש כל מיני דגמים בדגם הספיציפי הזה . איך אני מוודא שהוא יתאים לרכב ? אשמח לקבל עזרה בבקשה על מנת לבדוק אילו נתונים נדרשים על מנת שיעבוד בפועל ולא ארכוש סתם מודם ( כבר רכשתי אחד והוא לא נותן מענה - לא מתחבר ) . תודה אמיר.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הכותרת ממצה את נושא ההודעה, אני מחפש מה ההגדרות לחיבור הראוטר הנ"ל של לינקסיס לאינטרנט דרך ה ADSL לחברת 012. עשיתי חיפוש והוא לא עזר לי במיוחד. בתודה מראש! בן .ב.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים....המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט ...אבל משום מה..אני לא יכול{כאשר אני רואה את הקבצים אבל לא יכול להשתמש בהם כגון העתקה או כל דבר} וגם המחשב השני{ששם בכלל אי אפשר אפילו לראות את הקבצים}.האפשרות של חלוקת קבצים ומדפסת מסומנת בשתי המחשבים..וגם הסיפריות שאליהם אני מנסה לגשת גם מסומנים כ-shared גם ניסיתי לגשת דרך ה-run בתפריט ההתחל...ואני מקבל הודעה שהקובץ אינו נמצא.... זה עבד לי פעם..אבל תמיד היו לי בעיות עם זה וכל פעם אני כבר לא זוכר מה אני עושה וזה פתאום עובד...אשמח אם תוכלו לעזור... בתודה רבה מראש עריכה: מנהלים אתם יכולים למחוק את התרד....כל הבעיה נבעה בגלל הפיירוול הח*א של נורטון
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה למדי. לאחר שהוספתי זיכרון ram למחשב הרשת הביתית שלי (עם מחשב אחד נוסף) הפסיקה לעבוד. לאחר שהוצאתי את הזיכרון והתקנתי מחדש את הרשת - היא חזרה לעבוד. כיצד יכולה תוספת הזיכרון לפגוע ברשת?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לפי המפרט הבא: * תקן שידור - 802.11N * תמיכה בחיבורים הן לכבלים (L2TP) והן ל- ADSL. * יציאה קווית אחת לפחות (RJ-45), רצוי יותר * מודם פנימי * הצפנה בשיטת WPA2 * יציאת USB (מומלץ - לצורך חיבור מדפסת) יש חיה כזו בתקציב של עד 400 ש"ח? אה, וב'זאפ' כבר ביקרתי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול: מהי הדרך הכי בטוחה לגלוש בסביבה עוינת : ? אבל לא רק באתרי פורנוגרפיה, אלא גם באתרים עוינים ידועים - כמו אתרים שמספקים seriel, קודים, משחקים פרוצים, פירטיות, ושאר דברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם גלישה במערכת הפעלה Linux עדיפה תמיד על גלישה באמצועת Windows? 2. האם גלישה במערכת הפעלה Linux באמצעות Virtual Drive תספק את ההגנה הטובה עוד יותר? 3. האם גלישה באמצעות מערכת הפעלה קלת משקל הרצה על ה RAM בלבד (כמו Linux puppy, למשל, או אפילו Ubunutu כאשר זאת רצה מהדיסק בלבד) עדיפה עוד יותר, ותהיה האפשרות המומלצת ביותר? ההנחה שלי לגבי נקודה זאת, היא שכאשר גלישה תתבצע באתר זדוני כאשר המערכת הפעלה רצה מה RAM, לא תתאפשר הדבקה של המחשב בנגיף או רוגלה, וא…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-