רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
האם מספיק כרטיס רשת אלחוטי (ניקח לדוגמא את TP-LINK 321G) כדי לאפשר גלישה אלחוטית בבית, או שדרוש נתב לעבודה הזו?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש ב"נרות" לקנות ראוטר חדש לבית, כרגע קיים אצלי בבית ראוטר של בזק שכולל בתוכו מודם. הסתכלתי על כמה ראוטר שמגיעים ללא מודם, מה המשמעויות מבחינת ביצועים בין ראוטר שכולל מודם לאחד שלא?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax, ומחוברים אלב שלושה מחשבים , ויש לי אינטרנט adsl במהירות 1.5. אני רוצה לפצל את מהירות שווה בן כול המחשבים כידה שאם אני מפעיל אימול זה לא יפרה לשאר המחשבים. איך אני עושה זות? תעזרו לי בבקשה ומהר תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית (3 קומות) 4 מחשבים. כרגע יש לי תשתית של הוט עם מודם רשת שעובד כרגע כראוטר שמחובר לHUB ומשם יוצאים כבלים לרשת קווית לכל המחשבים. רציתי לבטל את הHUB ולהפוך את הרשת הביתית לרשת קווית+אלחוטית, כי יש לנו גם לפטופים ואייפון. עכשיו, מכייון שיש לנו יותר מ4 חיבורים למחשבים, קניתי 2 נתבים של EDIMAX וחיברתי. עכשיו יש בעיה, את הנתב הראשון חיברתי ישירות מהמודם רשת של הוט והוא עובד כקווית ואלחוטית. מאחת היציאות חיברתי לקומה מתחת את הראוטר השני, שממנו יוצאים יציאות לשאר המחשבים בקומה. הרשת הקווית ממנו עובדת, אך האלחוטית לא. הכוונה שלי זה שהוא יגביר את הקליטה פשוט בבית ולא יעשה רשת אלחוטית נוספת, וזה בעיה כי לנתב הזה ולנתב הראשון יש את אותו IP.. מישהו יודע איך את הנתב…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התקנתי ראוטר של אדימקס הכל טוב ויפה הכול עובד טוב חוץ מהקאזאה היא פתאום מורידה במהירות של 10 קייבייט שלפני שהיה לי ת'ראוטר היא הורידה בין 100 ל180 יש לי 1.5 מגה כבלים אקס פי סרוויס פאק 2 מה צריך לעשות???
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תחת windows xp המחשב שלי מתחבר לאינטרנט יתר התחנות בבית מחוברות ברשת ביתית. איך אפשר לנתק זמנית תחנה מסוימת מהרשת או מהתקשרות לאינטרנט ?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בחבילה של 1.5/256 ב94 שקל לחודש כולל. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בביצועי ההורדות,ואני לא מוכן לסבול את זה.בדקתי אם הכל תקין,הכל נראה לי בסדר. שמעתי גם על חברות מסויימות שחוסמות פורטים ללקוחות עקב עומס שנוצר אצלהן,יש אמת לדבר? אם כן,לאיזו חברה אתם ממליצים להתחבר? האם המחיר שאני משלם כרגע יקר/זול יחסית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
טוב, יש לי בחדר ראוטר לינקסיס עם קושחת טומטו, אני מחובר עליו בכבל בנוסף יש לי נייד t400 lenovo שמחובר באלחוטי כשאני מסנה להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני על גבי הרשת הקבצים מועברים במהירות של 800-900KBps הקליטה היא על 100% (הראוטר נמצא מטר מהמחשב) אז מה מונע ממני לקבל מהירות מקסימלית (או לפחות קרוב אליה)? מה אני יכול לבדוק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי סוויץ' ושדרגתי את המודם - האינטרנט עכשיו עובד אחלה. אני רוצה עכשיו לעשות רשת של שיתוף קבצים וכו'. איך אני עושה את זה? בצורה רגילה? אני רוצה לחבר מחשב שעובד על win95 - זה אפשרי? בהתחשב בעובדה ששאר המחשבים רצים עם xpPRO ? כיצד אני עושה את זה?\תודה מראש לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הראוטר של לינקסיס היום הגדרתי אותו מול הכבלים (קיבלתי מהתשתית איי פי קבוע ,מה שפתר את הבעיה) עכשיו הראוטר הזה מפוצץ הגדרות... אני רק רוצה לדעת על איזה סוג של אבטחה אלחוטית לשים אותו מה הכי כדאי? ומה ההבדל בינייהם למי שיכול להסביר בבקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
"גלובס" מפרסם הבוקר השוואה של מחירי האינטרנט בישראל. מבחינת הספקיות (ISP) חברת HOTNET נמצאה הזולה ביותר - 20 שקל לכל מהירות עד 100M. היקרה ביותר היא CCC אבל גם המחירים הרישמיים של בזק בין לאומי אינם נמוכים. מבחינת התשתית, עד סוף השבוע ניתן לרכוש בבזק חבילת 100M ב-100 שקלים, אך יש לזכור שבחלק ניכר המקומות "בזק" אינה יכולה לספק מהירות זו. המחיר הרשמי לחבילת 100M ב-HOT הוא 139 שקל וכאן הפריסה היא הרבה יותר טובה. בטבלה המצ"ב ניתן לראות גם את מחירי הציוד - נתבים ומודמים וכאן יש ל-HOT יתרון משמעותי במחיר מול "בזק". http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845564
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי הוסט בbluehost איך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות רווטר ,אבל אני לא בטוח איזה אני צריך. הרווטר צריך לשרת שלושה מחשבים, הוא צריך לתמוך בבחיבור לכבלים,אבל עדיף אם אפשר שהוא יתמןך גם בADSL תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח שרת ממחשב ישן בבית, התקנתי UBUNTU SERVER כולל DESKTOP ו LAMP.. אני יכול לגלוש באתר שיצרתי עליו דרך מחשבים אחרים ברשת שלי, אבל אני רוצה שיוכלו לגלוש גם מחשבים שמחוץ לרשת.. איך אני עושה את זה? אני רוצה להפוך אותו ל Web server לכל דבר, כדי שאני ועוד 2 חברים נוכל לפתח עליו ביחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני יודע שיש את נטמיטינג אבל היא מאחרת בשעות אני מחפש תוכנה פשוטה שפשוט מעבירה את הקול במהירות הקול
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-