רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת לגבי כתובות אינטרנט כמו: http://support.microsoft.com/, כלומר שיש משהו לפני שם האתר עצמו. איך אפשר לעשות כתובות אינטרנט כאלו?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני בבזק בין לאומי תשתית בזק לאחרונה אני מקבל במשחקים כמו CSS וWORLD OF WARCFARTו כל מיני משחקים פינגים שאני לא יכול לשחק הם קופצים לי ל 70 ו200 ולפעמיים ל300 לדוגמא במשחק הCSS הם 30 כל שנייה קופץ ל 70 100 וחוזר ל 30 ועוד פעם קופץ ולא נותנים לי לשחק ובכלל שזה גם גורם לי לניתוקים באינטרנט לפעמיים אני רוצה לדעת איפה הבעיה בנתב או בבזק אצלי בבית אני על 5 מגה ו4 מחשבים בבית ואני לא יכול לשחק במשחקים גם בלילה וביום אני רוצה לדעת עם יש לזה פיתרון תודה ונתב זה BR-6424N V2 EDIMAX
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית המדפסת מחוברת למחשב אחד שבו אני מתכנן להחליף את מ"ה ל win 7 64 bit, ובשאר המחשבים win xp האם צפוייה בעיה בהגדרת הרשת לשיתוף המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך ראוטר אדימקס BR-6104K. הבעיה שתוכנות שיתוף גורמות לו לקרוס אחרי כמה שעות. הורדתי את מספר החיבורים הגלובלי בutorrent ל-60 ועדיין טראקר כמו של TL יכול לגרום לו לקרוס... יש לי מודם thomson של HOT. אני רוצה שהמחשב שמפעיל את התוכנות שיתוף לא יעבור דרך הנתב כדי שלא יגרום לו לקרוס, ומצד שני לשמור על רשת ביתית כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים. אפשרי לחבר גם מחשב וגם נתב ישירות למודם? יש למודם גם חיבור USB תודה
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אם הדבר אפשרי אנא ידעו אותי בבקשה ענו לי במהרה הדבר מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט בתשתית כבלים (אם זה קשור בכלל :s05:) ורציתי לדעת איזה ISP הכי מומלץ כיום למשהו שרוצה בעיקר לשחק משחקי רשת (השירות לקוחות לא חשוב לי העיקר שיעבוד טוב). ובנוסף, אם זה אפשרי, תוכלו להמליץ לי על מסלול מסוים של ה-ISP ולהגיד גם כמה הוא עולה? תודה מראש לעונים.
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הלן, יש לי מספר שאלות לגבי נתב חדש, מחברה ZTE מדגם ZXHN H198A א. האם זה נחשב נתב טוב? ב. הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל אליו, איפה אני רואה בממשק שהוא מחובר? ואת קצב החיבור שאני מקבל מהתשתית?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
"סמייל רוכשת רוחב פס צר ולקוחות החברה חווים קשיים בגלישה" "לקוחות 012 סמייל באינטרנט חווים בשבועות האחרונים קשיים בגלישה לאתרים ישראלים בשעות הערב, בערך מ-18:00 ועד חצות. הסיבה למצוקה היא ש-012 סמייל קונה רוחב פס צר מדי למחלף האינטרנט הישראלי ביחס לביקוש הלקוחות. לא ברור מדוע סמייל חוסכת על חיבור רחב יותר למחלף - מחירון האיגוד מגלה כי מדובר בחיסכון של 8,000 שקל בשנה" http://www.themarker.com/hitech/1.1594973 מה עוד יש לומר ??? ??? ??? ?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת אם שימוש ב-Lan/Ethernet Switch בין שני מחשבים יאט את קצב הגלישה וההורדות באינטרנט לעומת שימוש במחשב אחד בלבד עם חיבור ישיר למודם ADSL, וללא שימוש במפצל/סוויץ'. אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות סוויץ' שיאפשר לי להחליף בין שני המחשבים (כמו מכשירי מיתוג A-B) כדי שאוכל לקבל את המהירות המקסימלית בכל פעם, במקום להשתמש בשני המחשבים באותו הזמן (דבר שגם ככה לא שימושי בשבילי כי אני עובד כל פעם גם ככה רק על מחשב אחד ולא צריך שהשני יהיה מחובר לאינטרנט באותו הזמן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של צפיית שידורי סטרימינג מאתר הnba - רכשתי מנוי לשידורים (כך שזה לא איזה שידור חינמי מעפן) השידור הוא על 3000 kbs תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי +גיימר מחשב מחובר לטלוויזיה samsung 37a450 שדרוג ל-30 מגה לא עזר - עדיין סובל מלאגים ותמונה שלפעמים "קופצת" (בעיקר במעבר מהיר, התקפות מתפרצות למשל) כך שזה נראה לא טבעי אני מדגיש שהתמונה עצמה לא קופאת נתוני מחשב- windows xp nvidia 9800gtx+ - דרייברים מעודכנים מאתר nvidia - אפילו ניסיתי גרסת דרייבר 275.33 לא עזר 4 giga ram בבדיקה לשרת שלהם -ilpnba.neulion.net מקבל פינג של 146 שזה נראה לי תקין לא מצליח לעלות על הבעעיה - ניסיתי גם אקספלורר כרום ופיירפוקס- אותו דבר ניסיתי לבטל האצת חומרה ב…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האינטרנט הוא של הוט במהירות 30M אני מעוניין לקנות ראוטר חדש כי אחד המחשבים הרחוקים לא קולט את האדימקס כמו שצריך ככה שיוצא שאם אחד המחשבים משתמש חזק הוא פשוט "שואב" את כל הרוחב פס.. איזה ראוטר אפשר לקנות שייפתור את הבעיה? עד ה400 ש"ח..
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח שמחובר לראוטר TP-LINK TLWR841N ויש לי ראוטר נוסף של האדימקס BR-6216MG שלא בשימוש המחשב שלי יושב בחדר ממד ויש לי סוני פלייסטיישן בסלון והקליטה לא הכי טובה האם ישנה אפשרות להשתמש בדרך כלשהיא באדימקס כדי ליצור קליטה מלאה או נקודת גישה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. שוב אני שואל את השאלה כי לא ענו לי לפני חודש. כאשר מתנתק לי הראות'ר 6204 EDIMAX מתנתק מהאינטרנט (מכל שסיבה שהיא), הוא אמור להתחבר לבד? או שאני צריך לעשות ריסטרט למודם?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, בבית קיים נתב מסוג siemens sl2-141, דרכו מחובר המחשב שלי ואליו מחובר בכבל רשת מחשב נוסף בבית. 1. אני עובר דירה- התשתית של בזק נשארת בבית ההורים האם אפשרי לחבר את המחשב שנשאר בבית ההורים בלי נתב או ציוד נוסף מבזק? ישירות בכבל הADSL ? 2. אני רוצה לעבור דירה ולקחת איתי את הנתב siemens sl2-141 - אבל אני שוקל להתחבר דרכו דווקא לתשתית אינטרנט של HOT - האם זה אפשרי להתחבר דרכו ל-HOT או שיש צורך בנתב או ציוד מיוחד שלהם? 3. אני מתבלט בין תשתית בזק לHOT בבית החדש - אין לי כל כך צורך בקו טלפון של בזק ולכן נראה מיותר לשלם גם על תשתית וגם על אחזקת קו, מצד שני HOT קצת נחותים לדעתי לעומת בזק וגם מהם אין לי צורך בשירותי טלוויזיה בכ…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חברים אחרי בדיקות רבות מחפש רפיטר שיכול להגיע ל150 מטר מחוץ לבית כדי להתקין מצלמות אבטחה יש לי ראואטר שחור של הוט וגם ראוטר של אדימקס בחדר שמשמש כרפיטר אני צריך לצד השני רפיטר נוסף משהוא שיתאים לתנאי מזג אוור בחוץ שיכול לקלוט ולשדר ממאה חמישים מטר מומלץ עם חוט מהראוטר שלא יגנוב רוחב פס אבל שיהיה סטרילי כמה שאפשר בעיקרון אני מחפש רפיטרoutdoor לא יקר שעושה את העבודה מחוץ לבית תודה זאת הודעה ראשונה שלי כאן ומקווה שישמחו לעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצב קיים: מחשב בעל מע' הפעלה ווינדוס 7, מחובר לאינטרנט בעזרת מודם DSL-2500U. (=חיבור קווי) בנוסף, מחובר למחשב כרטיס רשת אלחוטי של alfa network. (חיבור USB, ללא שום הגדרה מיוחדת) סטרימר (של Xtreamer, הדגם לא ידוע) מחובר לטלוויזיה, ובעל מתאם אלחוטי. (ללא הארדיסק פנימי) המטרה: שהסטרימר יוכל למשוך קבצים מהמחשב, ולהתחבר דרכו לאינטרנט. האמצעים: http://lifehacker.com/5369381/turn-your-windows-7-pc-into-a-wireless-hotspot http://www.dummies.com/how-to/content/configuring-an-ad-hoc-mode-wlan-with-windows-7.html ועוד שלל Tutorial-ים. לא עזרו !! (גם PDF של Xtreamer שמצאתי על הגדרת הרשת לא הועיל) הבעיה: לאחר הגדרת ה-ad hoc, ביצעתי סריקת רשתות (אלחוטיות) בעזרת הסטרימר, ש…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, בהמלצת אנשים כאן בפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל. ההגדרות שלו אכן היו מאוד פשוטות והכל עבד מצויין אחרי 2 דקות בערך (ומעולם לא התעסקתי עם ראוטרים קודם). שאלתי היא האם יש דרך אחרת להפסיק את השידור האלחוטי מלבד להכנס למסך הקונפיגורציה של הראוטר ולכבות שם את הWIRELESS? יש כפתור חיצוני? משהו אחר? שאלה שנייה, שאני מנסה לקנפג את הראוטר (להתחבר ל192.168.1.1) לפעמים התקשורת איתו מאוד איטית, לפעמים עד כדי כך שלא ניתן לעשות כלום. יש לציין שהאנטרנט עובד בסדר במקרים כאלו. שניסיתי לעשות פינג, ראיתי שחבילות הולכות לאיבוד (לפעמים אפילו 3 מתוך 4). אחרי כמה זמן, העסק מסתדר ולא נראה לי שאני עשיתי משהו בנידון. למישהו יש פתרון לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-