עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eled,

אני שמתי לפני כמה ימים את הנתב האלחוטי של linksys מתחת למיטה כי לא היה לי מקום אחר למקם אותו כרגע. האם זה ממש לא רעיון טוב?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by godisme171,

שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה או אפשרות כלשהי להגדיל את מהירות הגלישה/הורדה ע"י "גניבת" פס משכן שיש לו אינטרנט אל חוטי אבל לא מאובטח זאת אומרת שאיכשהו אני יוריד דרך שני המודמים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by VooDoo3,

היי לכולם , לפני חודש בערך , נשלחה בפורום "רשתות ואינטרנט" תגובה ובה לינק לדף שמרכז את כל ההגדרות של ספקיות האינטרנט השונות . בדף היתה טבלה גדולה וכל ספקית עם הכתובות השונות ל: DNS , Gateway , Proxy , SMTP , POP3 וכו' .. השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי , אני אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני , או למצוא לי דף אחר עם אותם נתונים .

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  4. אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  5. רציתי לשאול האם ישנה דרך לבחר את המחשבים שלי בבית לשני חיבורי אינטרנט במקביל? כיום הם מחוברים דרך ראוטר למודם כבלים שלי וההיתי רוצה לדעת האם קיימת אופציה לחברם בו זמנית גם לחיבור למשל ב ADSL בהנחה כמובן שיש לי (ויש לי) חשבון גלישה נוסף ומודם ADSL כמובן שעם נדרש ציוד נוסף אשמח לדעת מה בדיוק נדרש. אודה לעזרה בנידון.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by dolby71,

אני מנסה לשתף את החיבור, אבל מסיבה מסויימת הוא אומר לי בחלון של השיתוף, שהוא לא יכול להציג את המאפיינים של החלון, ואני צריך לעשות SYSTEM RESTORE, הבעיה היא שהוא היה מכובה..... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שבת שלום לכולם, אני רוצה לרשת את הבית בעוד שני נקודות גישה בנוסף לנתב שקבלתי מהוט העברתי כבלי רשת לקומה השנייה אני משתמש בצורת חיבור l2tp והנתב הראשי הוא של אדימקס יצרתי שני נקודות רשת שמתחברות ישירות לארון שמרכז את המודם של הוט והנתב . הנקודות מחוברות ועובדות בחיבור ישיר הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את שני הנתבים האחרים ולהגדירם כנקודות גישה אשמח לקבל מספר חידודים בנוגע להגדרת הנתב הראשי ושני הנתבים האחרים שמשמשים כ-Access point והם מוזנים מכבל רשת שמתחבר ישירות לנתב הראשי. כאשר חיברתי מחשב ישירות לנתב צריך לקבע כתובת ידנית במחשב ,בנתב הראשי הגדרתי את חלוקת הכתובות ובשני נקודות הגישה ביטלתי את האפשריות הזאת כאשר אני רוצה להתחבר דרך הפלאפון אני מצליח להתחבר אך לא…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by דרור פ.,

הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by סתם אחת,

אשמח לדעת האם יש לי אפשרות לשתף בדרייב קבצים וישאר לי שליטה עליהם שאם ארצה אוכל למנוע את המשך ההשתמשות בקובץ. כי גם שאני משתפת ללא אפשרות עריכה והורדה וכדומה עדין יש אפשרות למקבל השיתוף ליצור עותק מהקובץ ואז הוא הבעלים על הקובץ החדש וגם אם אמחוק את הקובץ ששיתפתי נשאר ביד מקבל השיתוף את העותק שיצר זה לפעמים קריטי שמשתפים דבר אישי ויתכן שירצו אחרי זה למחוק אשמח לקבל תגובה כאן או במייל האישי yp2030yp@gmail.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. בפעם הראשונה בישראל, קבלו סקירה מקיפה של נתב דואלי-סימולטני הפועל הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. חברת פיקוק, הנציגה הבלעדית של Edimax בישראל, עבדה בצמוד, הן עם החברה בטיוואן והן עם נציגי משרד התקשורת, ואפיינה מוצר ספציפי המותאם לדרישות התקינה הישראלית של תדר 5Ghz. הסקירה שלי כוללת בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית מקיפה, תוך מתן דגש על הביצועים המתקבלים בתדר 5Ghz. למעונינים, הנתב זמין לרכישה בארץ במחיר מפתיע של פחות מ-500 שקל. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6475nD/BR-6475nD.htm

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by shloosh,

יש לי איזה בעיה עם שער כזה ,שמשום מה ניכנס לי למחשב כל הזמן. היתקנתי פירוול sygate והוא העיף את זה והכל היה מצוין. ועכשיו שמתי zonealarm pro, ועדיין יש את זה פשוט הוא לא מתחבר! איך אפשר לכוון שלא יהיה שום gateway כזה????

13. Started by wow,

יש לי תוכנה שבעזרתה אני שולח פקטות לכרטיס שרת שלי במחשב (הפקטות נשלחות מקובץ שנוצר ע"י Wireshark), השאלה שלי היא אם אני למשל רוצה לשלוח את ה-Packets למחשב אחר שנמצא איתי ברשת איך אפשר לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  14. אני מצליח לגשת לתפריט הניהול של פיברבוקס מה-AP אבל הפוך לא. ניסיתי להגדיר ידנית IP, ניסיתי להגדיר גם דינמי, ניסיתי לעבוד על IP זהה וגם שונה בשני המכשירים. ניסיתי לפתוח DMZ, ניסיתי לפתוח ווירטול פורטס, ניסיתי לבטל חומת אש - נאדה. עם ראוטר אחר שיש לי הAP עובד מעולה לשני הכיוונים, כשהפיברבוקס לא, כשההוטבוקס הישן שהיה גם לא. אולי יש איזו הגדרה שאני מפספס בקקי ציוד הזה?

15. Started by vorlon_,

שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה לשלוט לשם תמיכה על מחשב של קרוב משפחה שלי. אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני זקוק להמלצתכם. התקנתי 2 תוכנות שביקשו ממני להרשם ואפילו לשלם כסף (...), אבל אני בס"כ זקוק לתוכנה הפשוטה ביותר - אחת הסיבות היא שקרוב משפחתי הנו אדם מבוגר וזה ממש בלתי אפשרי לאתגר אותו עם כל מיני מספרי IP וכד'. אם היה אפשר לקבל הדרכה כלשהי - איך בכלל תוכנה כזו עובדת, זה מאוד היה עוזר-כי אחד החששות שלי היא כניסה של אורחים לא רצויים למחשב שלו. תודה רבה.

17. Started by supercars,

אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by scheinerman,

שלום , יש לי ראוטר tp link tl-wr1043 בנוסף יש לי רואטר 6424N של אידמקס אני רוצה להפוך את האדימקס לסוויץ' שיהיה מחובר בכבל מהTPLINK. וכל מה שיהיה מחובר לאדימקס גם יראה ברשת הביתית. (הכל יהיה מחובר קווי) האם זה אפשרי? ומה אני צריך לעשות? אני מצליח לחבר שיהיה לי רשת אבל משום מה אני לא רואה את המחשבים המרוחקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  20. Started by roma,

שלום רב! היום התקשרו אליי מ012 (הספקית שלי) והציעו לי מבצע חדש שיש אצלהם רשת אלחוטית, ראוטר של EDIMAX שמתאים גם לקבלים וגם לADSL במחיר של תשלום נוסף של 49 שח כפול 24 חודשים התחייבות. כל זה לא כולל התקנה של 200 ש"ח. חישוב פשוט מביא את החבילה ה"משתלמת" למחיר של 1200 שח + התקנה חד פעמית של 200 שח. כלומר 1400 שח. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום האם יש אפשרות כלשהי להסתיר או לשנות את הIP שלי ברשת. שמעתי איפה שהוא שיש שרתי IP שנותנים לך IP זמני או משהו כזה, ואז פחות יש נסיונות פריצה וכו'

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  23. Started by kovar,

אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by 114508534,

איך אני משתף מדפסת בין שני מחשבים עם אקספי

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  25. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים