עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. HOT קבלה את רשיון האינטרנט שלה לפני חצי שנה, אך עדיין לא התחילה לספק שירותי ISP. מישהו רוצה לנחש למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=1258

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. לפי המפרט הבא: * תקן שידור - 802.11N * תמיכה בחיבורים הן לכבלים (L2TP) והן ל- ADSL. * יציאה קווית אחת לפחות (RJ-45), רצוי יותר * מודם פנימי * הצפנה בשיטת WPA2 * יציאת USB (מומלץ - לצורך חיבור מדפסת) יש חיה כזו בתקציב של עד 400 ש"ח? אה, וב'זאפ' כבר ביקרתי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  4. האינטרנט הוא של הוט במהירות 30M אני מעוניין לקנות ראוטר חדש כי אחד המחשבים הרחוקים לא קולט את האדימקס כמו שצריך ככה שיוצא שאם אחד המחשבים משתמש חזק הוא פשוט "שואב" את כל הרוחב פס.. איזה ראוטר אפשר לקנות שייפתור את הבעיה? עד ה400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by alabakazam,

שלום לכולם, מצב קיים: מחשב בעל מע' הפעלה ווינדוס 7, מחובר לאינטרנט בעזרת מודם DSL-2500U. (=חיבור קווי) בנוסף, מחובר למחשב כרטיס רשת אלחוטי של alfa network. (חיבור USB, ללא שום הגדרה מיוחדת) סטרימר (של Xtreamer, הדגם לא ידוע) מחובר לטלוויזיה, ובעל מתאם אלחוטי. (ללא הארדיסק פנימי) המטרה: שהסטרימר יוכל למשוך קבצים מהמחשב, ולהתחבר דרכו לאינטרנט. האמצעים: http://lifehacker.com/5369381/turn-your-windows-7-pc-into-a-wireless-hotspot http://www.dummies.com/how-to/content/configuring-an-ad-hoc-mode-wlan-with-windows-7.html ועוד שלל Tutorial-ים. לא עזרו !! (גם PDF של Xtreamer שמצאתי על הגדרת הרשת לא הועיל) הבעיה: לאחר הגדרת ה-ad hoc, ביצעתי סריקת רשתות (אלחוטיות) בעזרת הסטרימר, ש…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by eliXir,

יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  7. מעוניין לשנות את התשתית בבית. הייתי מעוניין בקונפיגורציה הבאה: 1. נתב אלחוטי 1G עם אפשרות לחיבור לדיסק עבור שיתוף קבצים וגיבויים. 4 פורטים לפחות. 2. נקודת גישה עם חיבור פיזי לנתב. המחשבים ב - LAN יהיו מחוברים עם CAT6. פחות חשובה לי מהירות החיבור באלחוטי אלא אמינות החיבור.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by ziko,

שלום לכולם בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית במיוחד אני מחובר לתשתית בזק כאשר ספק האינטרנט שלי הוא 018 אקספון חבילת הגלישה הינה 15 מגה. המהירות הגבוהה ביותר אליה הגעתי היא 8.5 גיגה בבדיקה מול בזק שללו את האפשרות שספק האינטרנט הוא מקור הבעיה כלומר הבעיה נעוצה בתשתית. ביצעתי את הדברים הבאים : 1- החלפתי ראוטר מנטגיר ל D LINK - לא עזר 2- החלפתי כבל רשת ופילטר עדיין- לא עזר 3- השאלתי מחשב נייד להפתעתי היה די יציב על ה 15 גיגה 4- החלפתי כרטיס רשת במחשב עדיין לא עזר איזו בעיית חומרה\תוכנה במחשב יכולה לגרום להאטת המהירות נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  9. שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. הורדתי את התוכנה .הגדרתי את ההגדרות האוטומטיות.עשיתי גיבוי.והפעלתי מחדש את המחשב. האינטרנט איטי להחריד .מזל שעשיתי גיבוי ושיחזרתי את ההגדרות הקודמות . הראוטר שלי הוא: RTA1025W כמו שהספקתם להכיר מהודעות קודמות כאן . אינני יודע איך למלא את ההגדרות בתוכנה כדי שהכל ירוץ חלק . הMTU לפי הראוטר הוא 1500 . מצורפת בזאת תמונה : [attachment deleted by admin]

11. כמובן שלמי שיש מדריך איך לפתוח פורטים ראוטר Edimax להגיד לי...... ;D

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by segol,

שלום במשך מספר שבועות אני מתקין רשת אלחוטית "אד הוק" ללא נתב עם כרטיס TP-Link TL-WN722N. החל מהיום, בכל פעם שאני לוחץ על "הפעל שיתוף חיבור לרשת" אני מקבל הודעה: "ל-WINDOWS לא היתה אפשרות להגדיר את את שיתוף חיבור לאינטרנט (ICS)" אני עובד עם WINDOWS 7 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by arkadur,

התחדשתי בראוטר הנ"ל , משום מה, הוא עובד באופן לא יציב ודורש איפוס לאחר שהוא קורס. הקריסה באה לידי ביטוי בכך שאינטרנט נופל, ואין אפשרות לגלוש. אולי הבעיה היא במודם הקצת מיושן שמסרב לעבוד עם הראוטר החדש, אבל אני מסרב להחליף אותו - אלקטל ספיד טאצ' (5 נורות) עם הראוטר הישן - הכל עובד יציב. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by eloya,

היי, אני מנסה לגשת למחשב שלי דרך remote desktop ממחשב אחר. מבחינת תוכנה הכל מותקן כמו שצריך. יש לי שני חשבונות admin וכשאני מנסה להתחבר אל המחשב הוא מבקש סיסמה העניין הוא שאין לי סיסמה לאף אחד מהם ולא הצלחתי למצוא איפה צריך להגדיר אותה. אנא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by IT,

שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by adibs7,

חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by natla,

שלום, האם מישהו מכיר ו/או יש לו נסיון ויכול להמליץ על הראוטר מודם הבא : http://www.billion.com/communication/html/xdsl/711.htm מצאתי אותו במחיר מאוד אטרקטיבי... אני מחפש ראוטר שהוא גם מודם ADSL ואני לא יודע איזה לקנות-עזרה תתקבל בברכה. האם מישהו יכול להמליץ כאל על ראוטר מודם (ADSL) מסויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by Nahum2,

שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (שולחניים) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. הידע שלי בתחום שואף ל אפס, ולכן אני מבקש שתהיו סבלניים. כרגע אני מחובר דרך ברק 013 באמצעות מודם של TOMPSON (750 קילוביט לשניה)השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. עד כמה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ואת הדבר הזה שנקרא נתב (מה שזה לא יהיה) איזה נתב מומלץ ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. על זה נראה ש אתם ממליצים:Linksys wrt54GL ואיזה כרטיס רשת אלחוטי תואם לו אני צריך לקנות? הייתי רוצה בנוסף לדעת בבקשה האם אני צריך שתי כרטיסים אלחוטיים או שניתן לחבר אחד מן המחשבים בקווי. ומה אני עושה אחרי שרכשתי את הרכיבים? עוקב אחרי:"מדריך להקמת רשת אלחוטית, הגדרות ראשוניות ואבטחה"? בתודה ר…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by kdani,

אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIRELESS של מודם בזק, מדובר בבית די גדול בצורת ר' - בו הרשת לא מגיע לחדרים הרחוקים מהמודם. האם לשם רפיטר ? יש מוצר מומלץ ? יש פתרון אחר יותר טוב ? (המטרה לקבל רשת אלחוטית גם בצד השני של הבית, HOME PLUG נותן מענה לנקודה קווית, אולי אפשר כל בסיס זה + עוד נתב אלחוטי ליצר רשת נוספת, אבל נראה לי פתרון יקר)

22. Started by Imtheman,

אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. שאלה שמעניינת אותי איך המתאמי רשת האלו בעצם עובדים? הם רק קולטים את האות מהנתב האלחוטי או שהם גם משדרים תדר מסוים?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  24. חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שלום לכולם פירוט הביעה עם קצת רקע : בבית שלי יש שלוש קומות.. בקומה העליונה ישנם שני מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר אלחוטי כזה משולב והשני מחובר אליו ע"י כבל [ולא באופן אלחוטי במטרה לשפר יכולת הורדות וכ"ו ] הבעיה היא .. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש לחדר שלי שנמצא בקומה השנייה [שוב המחשב עם הראוטר קומה שלישית ] אני לא יודע איך לחבר אותו לרשת הביתית מכיוון שהוא נמצא קומה מתחת ועוד זה חדר ביטחון T_T אם זה יהיה משהו אלחוטי זה אמור להוריד לי את יכולת ההורדות וכ"ו ככה הבנתי ... ולא יודע איך אפשר לחבר את הממחשב ע"י כבל מכיוון שסגירת הדלת סוגרת הרמטית את הפתח ואין מקום להעביר כבל על הרצפה כי הדלת ל תסגר .. האם יש דרך לפתור את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.