עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rach75,

הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by n00kie,

אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 00Amir,

יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה

5. Started by izikd,

היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Cheif,

אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by raviv1989,

יש לי 100 מגה של הוט עם המודם hotbox, בנוסף יש לי ראוטר שמחובר אליו שקניתי בזמנו עצמאית (של tplink 1043nd). בנוסף לשני אלה יש לי סוג של מגבר שלפני כמה שנים נציג של הוט חיבר לי. בקיצור, זה ממש הרבה דברים ואני רוצה להיפטר מכמה שיותר מהם. השאלה אם זה יפגע בביצועים? אני יודע שההוטבוקס יכול להיות גם מודם וגם ראוטר השאלה אם זה יפגע בביצועי הרשת במשחקים? ( לא שהם מדהימים). הספק שלי זה בזק בינלאומי. יש טעם לבקש טכנאי שיעשה לי סדר בבלגן? ולמה כל פעם שמישו מהמשפחה מפעיל מחשב נייד וסתם גולש יש לי מלא לאגים בps4? סורי על החפירה אבל הייתי חייב להוציא את זה חחח אשמח לכל המלצה! תודה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. בזמן האחרון אני חושד שהראוטר שלי בתהליכי גסיסה. התקשרתי לבזק והם אמרו שמהיום אפשר רק להשכיר מהם ראוטר, אז חשבתי שאולי פשוט עדיף לקנות אחד בעצמי. אני מחפש המלצה למודם-ראוטר אלחוטי במחיר סביר (עד 300 ש"ח?). אני יוצא מנקודת הנחה שניתן למצוא ראוטרים איכותיים יותר מאשר מה שבזק מציעים, ובאחריות מספיקה כדי שזה יצא משתלם. יכול להיות שהנושא כבר נטחן בפורום, ואם כן אני אשמח לקבל הפניה לדיון קודם רלוונטי. תודה

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי WINXP ואני מנסה להתקין מודם.... [יש לי מחשב P3 450 עם 95MB] הWIN מזהה את המודם כ: BEST DATA DATA MODEM בפורט 3. עכשיו, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הWIN מראה "כאילו" התוכנה מחייגת [אין שום צליל] וכעבור זמן רב של כמה דקות, מופיעה לי הודעה: Error 777: [פרושה הוא] THE MODEM IS OUT OF ORDER כשהיה לי WIN98 המודם עבד PERFECTO אז מה הבעייה עכשיו....?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

שלום אני כיום עובד עם WRT54GL דיי מרוצה אבל בחלקים מסויימים בבית אין כמעט קליטה חלק אחד זה המחשב ששמתי בסלון כHTPC ואני רוצה לדאוג לו לרשת שתזרום כמו שצריך בקצב נורמלי חשבתי לקחת פשוט איזה ראוטר זול כמו 6204 של EDIMAX או משהו כזה שתומך WDS ופשוט להרחיב את הטווח כביכול מה שישפר את הקליטה מה שאני מבקש זה חוות דעת של אנשים שהתנסו עם WDS האם זה יעיל ועובד כמו שצריך האם יש איזה צרות שאני צריך לצפות כמו שיתוף קבצים ברשת הפנימית כי זה כביכול 2 רשתות מחוברות או משהו כזה והכי חשוב האם מישהו ניסה לשלב 2 ראוטרים מיצרנים שונים ומה התוצאות כי לא בא לי לשלם 400 ש"ח על WRT54GL נוסף אבל גם לא בא לי לשלם 200 על EDIMAX שלא יעבוד תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by ag43,

לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. בשרת? לקוח - WIN98(מהדורה ראשונה), שרת - XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Classify,

האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Klayhamn,

שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?

21. Started by Pika007,

דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by McMerc,

לחבר שלי יש רשת ביתית, והמודם שלו (פרסטיג' 310) לא תומך ב-UPnP ולכן יש לו בעיה בהלאה (להוריד אין לו בעיה). עדיין לא שינינו משהו במודם, אבל חשבתי לפתוח את הפורט של העלאה, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה פורט זה.... משהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zyabra,

ערב טוב, אחרי שינוי סיסמאת הWIFI בהוטבוקס לא ניתן להתחבר אליו, הפתרון היחיד שעוזר זה ביצוע ריסט לראוטר (בעזרת כפתור הריסט) ואז חזור חלילה מישהו מכיר את התקלה הזאת ופתרון עבורה? דבר אחרון שבא לי זה להתקשר לתמיכה של הוט

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by iftahbe,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי רשת כולל שיתוף אינטרנט והכל פעל כשורה. ועכשיו (אני לא יודע מה הסיבה...) אני לא יכול יותר לשתף קבצים! כשאני לוחץ מקש ימני על כונן כלשהו הוא לא מראה לי את האפשרות: SHARING גם כשאני נכנס ל-"my network places" המחשב נתקע... מה לעשות? נ.ב. אני משתמש ב- windows 2000 והמחשבים מחוברים דרך HUB והמודם אלקטל מחובר לכניסת uplink ב-hub. ניסיתי אתמול להשתמש בתוכנת network של sygate יכול להיות שזאת הבעיה? האינטרנט עדיין פועל בשני המחשבים אז הבעיה היא לא החיבורים.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  25. לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.