רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
פתחתי 2 פורטים ל EMULE. UDP ו TCP. עשיתי SAVE אבל ה EMULE לא עובר בדיקת פורטים. TCP נכשל. האם אני חייב שתהיה לי IP סטטית? תודה לעונים. עריכה: אוקיי הצלחתי. עשיתי IPCONFIG ואת כתובת ה IP שהיתה רשומה שם, כתבתי בIP שבפתיחת הפורטים. עכשיו שאלה חדשה, כשאעשה RESET לראוטר(POWER OFF.....ON) האם ה IP שלי (IP פנימי של הרשת) ישנה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב סקריפט שיריץ לי יישום מסויים בזמן עליית המחשב. הייום הזה זה החייגן שלי של ה-ADSL. איך אני כותב את הסקריפט הזה ואיפה אני משתיל אותו? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אממ קודם כל פרטים. יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת. סוג נתב b-focus router 270pr סוג האב ST Lab יציאות 100\10. ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות? וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 100 מגה של הוט עם המודם hotbox, בנוסף יש לי ראוטר שמחובר אליו שקניתי בזמנו עצמאית (של tplink 1043nd). בנוסף לשני אלה יש לי סוג של מגבר שלפני כמה שנים נציג של הוט חיבר לי. בקיצור, זה ממש הרבה דברים ואני רוצה להיפטר מכמה שיותר מהם. השאלה אם זה יפגע בביצועים? אני יודע שההוטבוקס יכול להיות גם מודם וגם ראוטר השאלה אם זה יפגע בביצועי הרשת במשחקים? ( לא שהם מדהימים). הספק שלי זה בזק בינלאומי. יש טעם לבקש טכנאי שיעשה לי סדר בבלגן? ולמה כל פעם שמישו מהמשפחה מפעיל מחשב נייד וסתם גולש יש לי מלא לאגים בps4? סורי על החפירה אבל הייתי חייב להוציא את זה חחח אשמח לכל המלצה! תודה
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חושד שהראוטר שלי בתהליכי גסיסה. התקשרתי לבזק והם אמרו שמהיום אפשר רק להשכיר מהם ראוטר, אז חשבתי שאולי פשוט עדיף לקנות אחד בעצמי. אני מחפש המלצה למודם-ראוטר אלחוטי במחיר סביר (עד 300 ש"ח?). אני יוצא מנקודת הנחה שניתן למצוא ראוטרים איכותיים יותר מאשר מה שבזק מציעים, ובאחריות מספיקה כדי שזה יצא משתלם. יכול להיות שהנושא כבר נטחן בפורום, ואם כן אני אשמח לקבל הפניה לדיון קודם רלוונטי. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINXP ואני מנסה להתקין מודם.... [יש לי מחשב P3 450 עם 95MB] הWIN מזהה את המודם כ: BEST DATA DATA MODEM בפורט 3. עכשיו, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הWIN מראה "כאילו" התוכנה מחייגת [אין שום צליל] וכעבור זמן רב של כמה דקות, מופיעה לי הודעה: Error 777: [פרושה הוא] THE MODEM IS OUT OF ORDER כשהיה לי WIN98 המודם עבד PERFECTO אז מה הבעייה עכשיו....?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני כיום עובד עם WRT54GL דיי מרוצה אבל בחלקים מסויימים בבית אין כמעט קליטה חלק אחד זה המחשב ששמתי בסלון כHTPC ואני רוצה לדאוג לו לרשת שתזרום כמו שצריך בקצב נורמלי חשבתי לקחת פשוט איזה ראוטר זול כמו 6204 של EDIMAX או משהו כזה שתומך WDS ופשוט להרחיב את הטווח כביכול מה שישפר את הקליטה מה שאני מבקש זה חוות דעת של אנשים שהתנסו עם WDS האם זה יעיל ועובד כמו שצריך האם יש איזה צרות שאני צריך לצפות כמו שיתוף קבצים ברשת הפנימית כי זה כביכול 2 רשתות מחוברות או משהו כזה והכי חשוב האם מישהו ניסה לשלב 2 ראוטרים מיצרנים שונים ומה התוצאות כי לא בא לי לשלם 400 ש"ח על WRT54GL נוסף אבל גם לא בא לי לשלם 200 על EDIMAX שלא יעבוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בשרת? לקוח - WIN98(מהדורה ראשונה), שרת - XP PRO
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-