רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לעשות רשת באמצעות ICS. המחשב עם המודם, בו מותקן ויסטה. איך אני מגדיר בוויסטה שהמחשב צריך לקבל התקשרויות, כלומר הוא המארח את המודם? בXP זה היה הרבה יותר פשוט, בויסטה הסתבכתי =\.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב! אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי במהירות 5 מגבייט על תשתית DSL.התקשרתי אליהם שאני רוצה מהירות יותר גבוהה והם אמו לי שבאיזור שלי אין תשתית שיכולה לתת לי מהירות יותר גבוהה מזאת(DSL).אבל הוא אמר לי שאפשר שאני אעבור לתשתית כבלים ואז אקבל 12 מגבייט. אז השאלות שלי הם: 1.האם הום מזיין לי בשכל? 2.מה הבעיות שיש באינטרנט דרך כבלים? 3.והאם כדאי לי לקחת דרך כבלים או לחכות שיהיה לי תשתית באיזור לDSL? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
והאינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות )-: ההגדרות שלי מופיעות בתמונה. שהתחרבתי רגיל למודם האלקטל הכל עובד רגיל, יכולתי לתחבר כמה ימים ברצף בלי בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן. יש כאן תחרות מעניינת בשבועות האחרונים בנושא הגלישה באינטרנט. כיום אני מחובר לאורנג ביחד עם הטלפון הביתי שלה והנתב המיוחד . עכשיו שמעתי שיש כאן טריקים מלוכלכים. נגיד בזק בינלאומי שמעתי שיש סעיף שמגביל אותך ל65GB בחודש אבל זה לא אומר שהם יאכפו אותו אבל זה משאיר להם אופציה מיידית/עתידית לפעול בהתאם לסעיף זה (מחיר מופרז ל1MB או פשוט תשלום OVER מנופח). אורנג בזמנו אני זוכר שבדקתי בחוזה ולא היה שם איזה סעיף שמגביל אותי. עכשיו יש את עניין הפינגים. תנו לי בבקשה חוות דעת על הספקיות: בזק בינלאומי, 013, 012. ליפני איזה 5 שנים אני זוכר שהיה בעיה קיצונים עם 012 אבל עד היום אף אחד לא הצליח להוכיח באופן מלא שהם מאיטים פורטים בכוונה. האם יש לבזק בינלאומי באמת איזה יתרון של פינגים/מ…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כמה יעיל פתרון של מגדיל טווח wifi לבית. הראוטר שלנו ממוקם בחדר במרכז הבית (דירה של כ-110 מ"ר), לא בממ"ד ובמקום גלוי בחדר ומשום מה הקליטה ביתר החדרים בבית היא אפסית עד לכדי לא קיימת. 1. האם הצבת מגדיל טווח בחדרים האחרים יכולה לפתור את זה? 2. אם כן, מה טווח המחירים של מוצר שיכול לספק מענה לזה? כי ראיתי מוצרים יקרים יחסית (מעל 1,000 ש"ח). 3. האם עדיף להצטייד עצמאית או לבקש מחברת האינטרנט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בפיירוול חומרה של ALCATEL. עכשיו כדיי לבטל את הפיירוול אני ניכנס ל telnet 10.0.0.138 - איפה שם אני מבטל את הפיירוול ?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
דוגמא: יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחר האם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבלים כאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחובר האם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים? או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני גרה בבית עם 2 קומות. הראוטר נמצא בקומה השניה. יש מקומות בקומה הראשונה שאין קליטה טובה מספיק. למשל בזום וסרטים נתקע הרבה פעמים איזה מגבר יהיה טוב בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
התחלתי להתעסק קצת עם תוכנות P2P כחלק מבדיקה של ספק האנטרנט שלי.. שמתי לב שאחת התוכנות מציגה תמיד שהיא מאחורי פיירוול, אחרי התעסקות מרובה ונסיון של פיתחת פורטים וכיבוי מוחלט של פיירוול במערכת הפעלה (WIN7) שום דבר לא השתנה.. עלה לי רעיון לחבר ישירות מהמודם למחשב ופתאום הכל מסתדר ואין שום חסימה. בדקתי שוב בנתב והפיירוול מכובה, מה יכולה להיות הסיבה לחסימה? ואם אפשר להתייחס לנושא בלי להספים אם להורדות חוקיות או לא, התוכנות משמשות לי אנדיקציה. הנתב מדגם TP-LINK TL-WR541G דבר שני, רציתי לדעת אם יש עדיפות להפעיל פיירוול בנתב במקום במערכת הפעלה? האם ההגנה יכולה להיות טובה? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ככה מופיע לי 1. Gil Note בכלל לא נמצא בבית וזה טלפון איך הוא מחובר ועוד דרך כבל רשת 2. Yhudit Xiaomi הטלפון נמצא בבית אבל הוא מחובר בWifi ומוצג לי לי בכבל 3. ועוד 2 דברים שאין לי מושג מה הם. קראתי להם "אביזר לא ידוע בראוטר" 1 מהם מתחבר לפעמים דרך הWifi ומתנתק והשני מחובר קבוע בכבל רשת שלא קיים. בנתיים שמתי להם בקרת הורים שחוסמת את הגישה לאינטרנט. *לראוטר מחוברים פיזית בכבל רשת רק 2 מחשבים *הרשת מוגנת בסיסמה, סתם קראתי לה "רשת חופשית" בשביל לעצבן את השכנים *עם איפוס ושינוי הסיסמה בראוטר חיברתי דבר דבר וככה זיהיתי מה זה מה ונתתי לו שם ואייקון. אין לי מושג איך להיפטר מהדברים הלא ידועים שמחוברים ואיך שהדברים יוצגו נכון (כבל\Wif…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
-
אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-