רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, ברשותי נתב אלחוטי של TRENDNET תקן G עם 4 כניסות חוטיות. 1. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שיעבוד בתקן N לשידרוג מהירות הרשת האלחוטית. 2. ובנוסף להתקין בחדר אחר בבית רכזת חוטית. א. האם אוכל להשתמש בנתב האלחוטי הישן שלי כרכזת חוטית (ולבטל אופציית האלחוט) שייכנסו בה שני כבלי רשת לחיבור לנתב האלחוטי תקן N ובכך אחסוך רכישת רכזת חוטית? ב. אם כן אז האם זה מחייב ששני המכשירים יהיו מאותה חברה או שהדבר לא חשוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום גלקסי A-52 יש לי גלישה רק דרך "נתונים ניידים" בגלישה באמצעות WiFi התוצאה היא "מחובר ללא אינטרנט" המחשבים כן עובדים על אותה רשת באמצעות ה-WiFi פניתי לתמיכה טכנית של ספק האינטרנט ולא נמצא פתרון, פניתי לתמיכה טכנית של סמסונג (סאני) ולא נמצא פתרון. עשיתי - איפוס רשתות, "שכח", הפעלה במצב בטוח, ושום דבר מזה לא עזר. כ"כ הורדתי כלי בדיקה של סמסונג שבודק את החומרה והתוצאה היתה תקינה. יש לי מכשיר ישן נוסף שיאומי, ובו לפעמים אני מצליח לגלוש ולפעמים מקבל אותה תוצאה "מחובר ללא אינטרנט" (כאמור בזמן שבאותה עת אני גולש במחשבים ברשת הזו). במכשיר שלי הגלקסי -ש52 רק כשניסיתי להתחבר ולגלוש ברשת אחרת כשהייתי במקום אחר, וזה עבד בצורה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? איך …
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us יש לי נייח ונייד האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד? לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי קניית ראווטר. - יש לי אינטרנט 1.5M בכבלים ואני מעוניין לפצל אותו בין שתי מחשבים בלי הרבה בעיות של הרשת הביתית של הXP (שהייתה לי כבר). הראווטר יפצל את האינטרנט לשני המחשבים ויתפקד כשרת? מחשב מסויים יהייה אמור להיות פועל כדי שהשני יגלוש? אפשר הסבר לגבי התקנתו? צריכים הגדיר במחשבים רשת מסויימת? אני עכשיו משתמש בחייגן אז שאני יתקין את הראווטר כל מחשב ברשת יהייה לו חייגן "עצמאי" שממנו הוא יתחבר? אם זה באמת עדיף על רשת ביתית? אפשר לקבל קישור לראווטר כבלים שעולה לא מעל 500 ש"ח והוא טוב? תודה מראש :-* בבקשה תענו לי על כל השאלות ברצינות כי אני באמת מעוניין לקנות, תודה שוב.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הראוטר בקצה אחד של הבית והמחשב בקצה השני(בית ממוצע). כמו כן איני יודע אן עדיף PCI או USB.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקנתי AP של אדימקס בתור מאריך טווח אני מחבר אותו למחשב הראשי מריץ התקנה הוא מעתיק את הנתונים של החיבור הקיים ושהוא מסיים אני לוקח את האדימקס לחדר אחר במרכז הבית שם בחשמל ואז המחשבים האחרים מזהים את הרשת ועובד יפה אבל אחרי איזה יום משהו קורה והוא עדיין רואה את הרשת ומתחבר אבל יש סימן קריאה בהתחברות ואיקס בחיבור בנטווקס סנטר בשלב שלפני אינטרנט אקסס הסופי השאלה מה קורה שה AP מתחיל להתחרבש ככה פתאום? אולי אם מוציאים מהחשמל ושמים שוב אז הכל מתחרבש? אולי המנקה הוציאה אותו או אולי אם לוחצים על הכפתור WPS הקטן מאחורה זה מחרבש אותו? כבר פעמיים הייתי צריך לקחת את האדימקס בחזרה למחשב הראשי להעביר לו סטאפ ואז הוא עובד שוב
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
http://i47.tinypic.com/rhlr2c.jpg אבל האינטרנט פועל. WTF?? ניסיתי ריסט ולשחק עם זה קצת ולא עוזר. אני צריך לפתור את זה כי זה עושה לי בעיות עם תוכנות שחושבות שאין לי אינטרנט ובעצם יש לי. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לעזור לאבי לעבור משרד - עם כל הכרוך בכך. בעת הניסיון שלי (הנואש), להבין מה הולך בחדר הבקרה (עלאק) של המשרד, נתקלתי במעין מודם של חברת צ'קפוינט. כאשר שאלתי את אבי מה פשר המודם, הוא לא כל כך ידע להסביר, אלא שדרשו ממנו לרכוש זאת כאמצעי אבטחה לפני שהוא מתחבר לשירותיהם של חברות חיצוניות כאלה ואחרות (שקשורות לתחום עיסוקו). אשמח לשמוע מה הוא המודם, האם הוא יעיל, ומה הוא בדיוק עושה. צריך לציין שעל המחשבים במשרד נמצאו לא מעט ווירוסים, אם יש קשר בין הדברים.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך אינטרנט זהב ומת"ב. אני משתמש בראוטר מסוג EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104 ובמודם של חברת AMBIT (חיקוי של מוטורולה). אני רוצה לעשות שלא יהיה צורך בחייגן, כי כאשר מנסים להתחבר ב2 מחשבים מאותו יוזר הוא לא נותן כי יש מגבלה של יוזר אחד בפעם אחת... מה לעשות? דרך אגב, לי יש ווינדוס XP ובמחשב השני ווינדוס 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מעוניין ב AP תקן n שיש לו אפשרות ל wireless bridging , כלומר שהוא יקבל את האות האלחוטי מהנתב , ויוציא את האות דרך היציאה הקווית . יש לי היום AP בתקן g עם היכולת הזאת edimax 7206apg אשמח על המלצה ל AP . אגב, עם יש AP עם 2 יציאות קוויות , אז זה עדיף מבחינתי . תודה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=548222&LEVEL=SK&PR=QG4&SID=W51L0CH7M07N8JJUF4NJKFKM7FTG2D4D
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי, אני צריך דרך לעשות Log של מהירות הגלישה שלי. השאלה אם מישהו יודע איך עושים את זה. בינתיים אני פשוט משתמש בתכנת CamStudio כדי לצלם סרטונים שמראים את מהירות הגלישה בשעות שונות, אבל נפח הסרטים גדול מדיי כדי לעשות את זה לאורך זמן.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מדובר על חיבור 5Mb, להבנתי קומבו צריך לעלות בסביבות 115-120 על ספק + תשתית. (70-80 שקל על תשתית + 40-50 שקל על ספק) הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים דילים טובים, ואם יש המלצות על ספק מסויים שכדאי ללכת עליו - או לא ללכת עליו? יש דרך מיוחדת "לסחוט" מחירים טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ווינדוס ויסטה (הווינדוס בסדר גמור, זאת לא הבעיה). באתי להתקין את האינטרנד, התקנתי את הכרטיס רשת ואז נוצרה בעיה עם התקנת המודם. הדרייבר שקיבלתי כלל לא מכיל שום דרייבר אלא רק הסברים. אז חיפשתי באינטרנט אחר דרייבר תואם. מצאתי את הדרייבר המתאים ושם היו שני לינקים.. לXP ולויסטה. הורדתי את זה שמיועד לויסטה, ובהתקנה במחשב החדש בחרתי באפשרות לכוון אותו מאיפה הוא יתקין את הקבצים ובחרתי בתיקיה הזאת. ההתקנה אכן הצליחה אבל ממש לקראת הסוף הוא נתקע ואומר שחסר לו קובץ. ואז המודם מותקן אבל יש עליו סימן קריאה של אותו קובץ (קוד 39) שחסר לו. התקשרתי לתמיכה של הוט והם אומרים לי שבעזרת כבל רשת הבעיה תיפתר (יש לי רשת אני לא יכול להשתמש בכבל רשת כי אליו מחובר המחשב השנ…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-