עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Torian,

שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by Shayva76,

היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by Devil Servant,

יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני קונה עוד שבוע מחשב חדש לגמרי ואני מעוניין לקבל את המקסימום יעילות מבחינת שימוש במשאבים. מבחינת שימוש בזיכרון, מעבד וכ'ו, האם עדיף להשתמש בכרטיס רשת און בורד, או בכרטיס PCI? היום אני משתמש בכרטיס PCI, אבל אם אין כל כך צורך מאוד יעזור לי להוריד אותו במחשב החדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by Enforcer,

שלום יש לי בעיה והמליצו לי על הפורום הזה (Athlon~WINGS) בכל מקרה, זאת הבעיה. יש לי מודם מסוג: Alcatel Speed Touch Home. שעובד עם הספקים 012 ובמהירות של 1.5 מגה. חבר של אבא שלי "שיחק" עם המודם והפך אותו לנתב. הוא מבין הרבה במחשבים והוא עובד כאדמיניסטרטור באוניברסיטה או משהו. אחרי שהוא הפך אותו לנתב הכל היה בסדר. לאחר כשבוע הLine Sync התחיל להבהב ו"לזרוק" אותי מכל משחק רשת לאחר כדקה -שתיים. חבר של אבא שלי בא, בדק, פתח את הפורטים של השרתים שבהם אני משחק והלך - הבעיה ממשיכה. רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא בן- אדם עסוק (לא). אז ניסיתי לאפש את המודם לDefaults. האינטרנט נותק :-\ לקח לי שעה וחצי של דיבור עם טכנאי בזק בטלפון בשביל לתקן. אני לא רוצה לעשות עוד משהו כזה.…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by Boris_yo,

לדעתי קניית חבילת גלישה אצל חברת סלולרית בחו"ל יהיה לא יקר כמו לקנות חבילת רואמינג בארץ. הם מציעים שם חבילה PREPAID וכל מה שצריך זה לקנות מודם סלולרי שתומך LTE. על איזה מודם תמליצו? תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  7. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by klingon,

רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by mirileh,

לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  10. סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  11. היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  14. אני מחובר עם שני מחשבים וכרגע אני יכול לגלוש ושני המחשבים רואים אחד את השני באמצעות תיקיית שיתוף. הבעיה היא שאתר Home Portal Monitor הפך ללא זמין. כיוון שכך אני לא יכול לנהל פורטים לתוכנות שיתוף. בנוסף, אחת לכמה שעות אני צריך לנתק אותו מהחשמל על מנת לאפס אותו. בזק כבר לא תומכת בדגם הזה. האם לזרוק ולקנות חדש (אם כן אז על מה אתה ממליץ?), או שאפשר להציל אותו? תודה ושנה טובה פיני

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  15. שלום! אני מנסה לעזור לאבי לעבור משרד - עם כל הכרוך בכך. בעת הניסיון שלי (הנואש), להבין מה הולך בחדר הבקרה (עלאק) של המשרד, נתקלתי במעין מודם של חברת צ'קפוינט. כאשר שאלתי את אבי מה פשר המודם, הוא לא כל כך ידע להסביר, אלא שדרשו ממנו לרכוש זאת כאמצעי אבטחה לפני שהוא מתחבר לשירותיהם של חברות חיצוניות כאלה ואחרות (שקשורות לתחום עיסוקו). אשמח לשמוע מה הוא המודם, האם הוא יעיל, ומה הוא בדיוק עושה. צריך לציין שעל המחשבים במשרד נמצאו לא מעט ווירוסים, אם יש קשר בין הדברים.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by Gil80,

שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by mikko,

טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  18. אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by Ewingum,

האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by shai82,

שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  21. ^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  22. אהלן. יש כאן תחרות מעניינת בשבועות האחרונים בנושא הגלישה באינטרנט. כיום אני מחובר לאורנג ביחד עם הטלפון הביתי שלה והנתב המיוחד . עכשיו שמעתי שיש כאן טריקים מלוכלכים. נגיד בזק בינלאומי שמעתי שיש סעיף שמגביל אותך ל65GB בחודש אבל זה לא אומר שהם יאכפו אותו אבל זה משאיר להם אופציה מיידית/עתידית לפעול בהתאם לסעיף זה (מחיר מופרז ל1MB או פשוט תשלום OVER מנופח). אורנג בזמנו אני זוכר שבדקתי בחוזה ולא היה שם איזה סעיף שמגביל אותי. עכשיו יש את עניין הפינגים. תנו לי בבקשה חוות דעת על הספקיות: בזק בינלאומי, 013, 012. ליפני איזה 5 שנים אני זוכר שהיה בעיה קיצונים עם 012 אבל עד היום אף אחד לא הצליח להוכיח באופן מלא שהם מאיטים פורטים בכוונה. האם יש לבזק בינלאומי באמת איזה יתרון של פינגים/מ…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by intermaster,

מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  24. דוגמא: יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחר האם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבלים כאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחובר האם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים? או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים