עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladbu,

שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  2. אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by adlanm,

שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  4. שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by Ewingum,

האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by yotam360,

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by ari_s,

האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  8. רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  9. שלום למקצוענים!!! רציתי לדעת האם קיים בנמצא ראוטר אלחוטי עם אפשרות נוחה וקלה של RF KILL ושהראוטר עם הכניסות הקוויות ימשיך לעבוד רגיל? הצורך שלי באינטרנט אלחוטי הוא מינימלי ו95% מהזמן אני משתמש ברשת הבייתית הקווית שלי .. תודה.

10. Started by yotamk,

שלום למומחים, ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית למטרת גלישה באינטרנט והעברת קבצים (קטנים). המחשבים לא רחוקים יותר מדי אחד מהשני (8 מטר). אני לא מעוניין להשתמש בראוטר אלחוטי. שאלותי הן: 1) האם ניתן לעשות זאת עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים בלבד? 2) אם כן, על איזה כרטיסים אתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by esaly,

היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  12. התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  13. מתוך סקרנות. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל הגעתי לאתרים שמסבירים בצורה מסובכת על שכבות אינטרנט וכו', ואני סך הכל מעוניין בהסבר הקצר.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  14. כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  16. Started by dovik,

אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..

17. Started by x-dude,

לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  18. היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם

19. שלום, אני משתמש בסקייפ לשיחות אינטרנט ולשיחות באופן כללי. כמו כן אני גם משתמש בUTORRENT לשיתוף קבצים. כול פעם שאני מקבל שיחה נכנסת או לחלופין רוצה להוציא שיחה אני נאלץ לכבות את תוכנת השיתוף קבצים. הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות כולשהיא בעזרת תוכנת צד שלישי או בדרך אחרת לגרום לתוכנת השיתוף להפסיק לנצל את כול הרוחב פס ולפנות לי את הרוחב פס הדרוש לשיחה בסקייפ בלי שאני אצתרך פיזית לכבות את תוכנת השיתוף. *כלומר ברגע שאני מקבל או מוציא שיחה שתוכנת השיתוף תוגבל ברוחב הפס שהיא יכולה לנצל באופו אוטומטי. בתודה מראש לעונים.

20. Started by DoctorBurp,

יש לי נתב 3com office connect דגם 3CRWER100-75 אני מנסה לפתוח פורטים כדי לשחק ב league of legends קראתי את כל המדריכים וקנפגתי כפי שניתן לראות בקובץ המצורף, ע"י virtual servers אני משתמש באתר http://www.firebind.com/lol_applet.php כדי לבדוק האם הפורטים המתאימים פתוחים הבדיקה תמיד נכשלת ובכל פעם פורטים אחרים מהטווח 5000-5500 UDP נכשלים. למשהו יש את הראוטר הזה והצליח לפתוח פורטים אלו, או פורוטים בכלל? *עריכה: משום מה נראה שזה הסתדר.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  21. עשיתי חיפוש לפני ולא הצחלתי למצוא תשובה, השאלה שלי היא האם יש דרך להגביל את הרוחב פס של אחד המחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום אני נוהג תקופה ארוכה לראות קטעי סטרימינג ב YNET אם יש בחודש האחרון בכל הדפדפנים אין אפשרות לראות. פשוט כל שנייה הסרטון נתקע כמו פה 3 גאדג'טים חדשים שישנו לכם את החיים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000471,00.html אני מחובר ל 012 ביוטוב המהירות עוד סבירה בשביל לצפות גם לא בטופ תודה

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני צריך HUB הכי פשוט לחיבור(אולי) אקס-בוקס שתהיה לי(אולי) משהו מאוד פשוט, שיתחבר למחשב ולבוקס. מה המחירים הסטנדרטיים?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by pushel,

היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  25. שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים