עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד. ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ... איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by yambtz,

היי, אני צריך דרך לעשות Log של מהירות הגלישה שלי. השאלה אם מישהו יודע איך עושים את זה. בינתיים אני פשוט משתמש בתכנת CamStudio כדי לצלם סרטונים שמראים את מהירות הגלישה בשעות שונות, אבל נפח הסרטים גדול מדיי כדי לעשות את זה לאורך זמן.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by efialon,

שלום לכולם. אני רוצה ליצור רשת חוטית בין 2 מחשבים. ניסיתי את כל המדריכים הקיימים ואף אחד מהם לא הצליך לעזור לי פעלתי בדיוק כפי שהם אמרו והמחשב השני לא מצליך להיכנס לאינטרנט. אני משתמש במודם ADSL שטוח 3 נורות. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא XP .הכרטיסי רשת חדשים כנ"ל גם הכבל רשת. יש לציין כי בעבר המחשב השני הצליח להיכנס לאינטרנט, אך משום מה יום אחד אחותי כיבתה את המחשב וכשהפעילה אותו האינטרנט לא עבד יותר

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  4. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. אז כרגע אני בHOT+012 ונגמרה לי ההתחייבות בשניהם,כיום אני משלם כ120 שקלים בערך לבאנדל הזה. חשבתי לעבור ל4M או 5M של בזק כי גם יש תUP הכפול הזה שגם ב4 וגם ב5 יש UP של 800KB. השאלה אם זה רלוונטי בשבילי כי אין לי באזור עוד NGN. ו5M תשתית ב62 ש'ח+ספק של ב'בל ב56 ש'ח זה משתלם?(אני מדבר על היום ביחס לכל שאר הדברים,כי בתכ'לס מה ההבדל בין 4M ל10M עם אותו UP). אשמח לחוות דעת ותשובה. עריכה:זה המחירים בלי התמקחות עוד(מחירים מהאתר כמה זה,כולל ממוצע של כמה זה יוצא בחודש וכל זה) בזק+בזק בין לאומי 5M ספק 56.92 תשתית 63.45 4M 48.75 ספק תשתית 58.45

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  5. יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. שלום רב. אני חייל בצבא אז אין לי יותר מדיי זמן. אני חייב לקנות מחר ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי על מנת לחבר מחשב שאין מרושת לרשת הביתית. כרגע יש לי ראוטר קוי, ואני מעוניין להחליפו. אין לי אינטרנט סופר מהיר, אלא כבלים רגילים. אני מעוניין בראוטר אלחוטי עם 4 קוים חוטיים. המלצות? האם ללכת על תקן G או N? ומה זה draft N? כמו כן, איזו חברה? Dlink, 3Com, Edimax? אשמח להמלצה כלשהי לזוג מוצלח של ראוטר+כרטיס רשת תומך. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על העיניין, אבל אם אתם ממליצים כן להשקיע עוד, אז אני זורם. מצטער על דחיפות הנושא, ותודה על העזרה! ;D[br]פורסם בתאריך: 1.10.2009 בשעה 18:38:41 נכון לעכשיו אני מתלבט בין שני הזוגות הבאים:D-LINK: D-Link דגם DIR-615 http://www.ivory.co.i…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש בעיה באתר יהאו רק במחשב הנייח שלי כי בלפ טופ ובמחשבים אחרים שבדקתי הכל בסדר המייל של יהו נפתח רגיל ואפשר להכנס ולראות את הודעות הדואר הנכנס שלך וכאן מתחילה הבעיה אני נכנס לראות הודעה>הוא פותח לי עמוד חדש>וריק לגמרי>יש עמוד אבל אין שום תוכן בשום הודעה הבעיה היא המחשב שלי או איפה? מישהו נתקל פעם בבעיה הזו? חוץ מזה באתר isohunt האתר נפתח כרגיל אבל שאני לוחץ על לינקים להורדה הוא לא מגיב ורושם למטה error on page רק עם שני האתרים האלה יש לי בעיה ורק במחשב הנייח שלי כי בדקתי במלא מחשבים איפה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  8. המודם שהיה לי עד עכשיו הוא b-focus 270. המודם היה סבבה ולא עשה שום בעיות של ניתוקים או דברים דומים. אני לא רוצה לרדת ברמה ואני רוצה מודם שיתן לי חיבור יציב ואולי אפילו ישפר את הפינגים על הדרך אם זה משנה אני מחובר דרך כרטיס רשת וחייגן PPPOE. האם כדאי להשאר עם אותו מודם (חדש)? או שמה כדאי לבקש מודם אחר שיעבוד יותר טוב באיזה שהיא צורה שאני לא מבין? יש המלצות? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  9. שלום לכם.. אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית בשתיהם win xp pro... במחשב הראשי יש לי מודם של מתב שיש לו שתי יציאות אחת usb ואחת רשת. ה- usb מחובר למחשב הראשי , ויציאה השנייה של המודם מחובר כבל של רשת ארוך למחשב המשני וככה אני יכול לגלוש בשתיי המחשבים בלי בעייה. עכשיו השאלה שלי זה איך אני משתף בין שניי המחשבים קבצים? איזה הגדרות אני צריך לתת להם בשביל שיהיה להם שיתוף..?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  10. שלום, אני צריך לפתוח פורטים לאימיול כפי שתראו בתמונה 2 בתמונה 1 אתם רואים את המסך של הפורטים ל application בראוטר שלי אם מישהו יוכל להדריך אותי איך בדיוק לעשות זאת , זה יעזור מאוד תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  11. איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  14. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  15. היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  16. שלום, ברצוני לעשות רשת באמצעות ICS. המחשב עם המודם, בו מותקן ויסטה. איך אני מגדיר בוויסטה שהמחשב צריך לקבל התקשרויות, כלומר הוא המארח את המודם? בXP זה היה הרבה יותר פשוט, בויסטה הסתבכתי =\.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by MrMale,

היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by nimrodh,

למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by Sango,

בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by moonjib,

אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  22. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by cold fire,

שלום יש לי בבית מחשב שברצוני להפוך ל"שרת" (לפרוייקטים שלי), המחשב מריץ ubuntu 12.04 (גרסת הדסקטופ) אני מודע לזה שבמצב אידיאלי הייתי פשוט מחבר אותו בכבל רשת לנתב, הבעיה שאין לי יותר מדי מקום לידו ובטח לא לדחוף לשם מחשב. בכל מקרה אני מנסה לעשות ping לאותו מחשב דרך המחשב הנייד שלי ולפעמים אני מצליח ולפעמים לא - destination unreachable חשוב לציין ששני המחשבים באותו חדר ואין לי בעיות קליטה (לפעמים הקליטה טיפה יורדת אבל עדיין קיימת) ניסיתי למצוא דרייברים ללינוקס באתר הבית של אדימקס אבל הסתבכתי עם ההתקנה שיש שם(המחשב זהה את ההתקן ואפשר לגלוש אבל יכול להיות שצריך להתקין בלי קשר את הדרייברים). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Cheif,

לא הכל ורוד במכרז התדרים הסלולרי, בו זכו מירס ואקספון. http://www.netcheif.com/blog/?p=1274

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  25. שבת שלום לכולם, אני רוצה לרשת את הבית בעוד שני נקודות גישה בנוסף לנתב שקבלתי מהוט העברתי כבלי רשת לקומה השנייה אני משתמש בצורת חיבור l2tp והנתב הראשי הוא של אדימקס יצרתי שני נקודות רשת שמתחברות ישירות לארון שמרכז את המודם של הוט והנתב . הנקודות מחוברות ועובדות בחיבור ישיר הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את שני הנתבים האחרים ולהגדירם כנקודות גישה אשמח לקבל מספר חידודים בנוגע להגדרת הנתב הראשי ושני הנתבים האחרים שמשמשים כ-Access point והם מוזנים מכבל רשת שמתחבר ישירות לנתב הראשי. כאשר חיברתי מחשב ישירות לנתב צריך לקבע כתובת ידנית במחשב ,בנתב הראשי הגדרתי את חלוקת הכתובות ובשני נקודות הגישה ביטלתי את האפשריות הזאת כאשר אני רוצה להתחבר דרך הפלאפון אני מצליח להתחבר אך לא…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.