רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש שלי ולמטה ליד השעון מופיע לי איקון של שני מחשבים עם סימן קריאה עלהם. קוראים לזה חיבור של רשת מקומית והוא כותב שם סטאטוס LIMITED OR NO CONNECTIVITY זה לא עושה בעיות בחיבור לאינטרנט והדריבר מותקן טוב והכל עובד אבל חוץ מזה שהאיקון מעצבן אותי זה מעקב את עלית המחשב בגלל שעד שהוא לא מופיע האנטיוירוס+הפיירוול לא נטענים משהו יודע איך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי לא מזמן לדירה חדשה, והבעל בית, שגר בקומה אחרונה, פירגן לי ונתן לי את הסיסמא לרשת האלחוטית שלו. העניין הוא שאני קולט את הרשת רק בחלק אחד של הבית(במרפסת) קראתי בפורומים וקראתי גם בגוגל קצת על חיזוק אות אלחוטי בעזרת repeater שצריך להיות מחובר רק לחשמל, וזה נשמע כמו פיתרון מצויין. אבל עלו לי כמה שאלות - אני צריך רק להגדיר אותו חד פעמית על ידי הלפטופ שלי כדי שהוא יחזק את הרשת של השכן, או שאני צריך להתעסק גם עם הנתב האלחוטי שלו ? איזה מכשירים מומלצים \ האם אתם חושבים שזה יהיה פתרון מוצלח? אני מעוניין לחזק את האות בלי לגעת פיזית בציוד שלו.. אשמח לעזרה, תודה !
-
- 9 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
בהודעה הקודמת רשמתי כי אני מחפש להחליף דגם G2 בG1, על הדרך יצרתי קשר אם חברת "אוקטביוס" שהם עובדים אם חברת D-LINK בארץ, הם מוכרים DSL-6740U, מן הסתם לא הגרסה המותאמת לבזק, אבל גם הוא VDSL, השאלה אם יעבוד? או ניתן לצרוב עליו גרסה של בזק?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה. לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך קשור לפה, אבל יש למישהו רעיון על איך להביא למינימום צריכת חשמל של מחשב המשמש כראוטר? אני בעד לנסות, אבל אבא שלי אומר שזה בזבוז חשמל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה, עד היום חיברתי 3 מחשבים לראוטר וחייגן אלחוטי של אדימקס, שני נייחים בצורה חוטית ונייד בצורה אלחוטית. כעת נאלצתי לעשות שינוי במיקום המחשבים בבית, ואחד המחשבים הנייחים זז למקום שאין לי אפשרות לחבר אותו בצורה חוטית שם. במחשב הזה יש כרטיס רשת רגיל, נזכרתי שקיבלתי ראוטר וחייגן אלחוטי מבזק של סימנס. חשבתי לחבר את הראוטר המשני הזה מבזק כנקודת גישה אל הראוטר הראשי של אדימקס שגם מחייג לאינטרנט, בצורה אלחוטית ומשם עם חוט קצר אל המחשב עם הכרטיס רשת הרגיל. 1)הדבר אפשרי? 2)אם כן, איך עושים את זה, איזה הגדרות צריכות להיות בראוטר הראשי של אדימקס ואיזה הגדרות במשני כביכול של סימנס? בבקשה נא לפרט, תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היי אנשים, אחרי כמה שנים עם 014 פשוט נמאס לי. אני מחובר אליהם ב ADSL חבילה של 10 מגה. אומנם מהירות ההורדה תקינה (יש לי חשבון פרמיום בראפיד שייר ואני באמת מוריד על 1300K-1400K) אך הפינג לחו"ל פשוט גבוה לי מידי. אני משחק WOW ובאופן קבוע יש לי פינג של 250 ומעלה.. לא נראה לי הגיוני. בכל מקרה, הם הציעו לי לעבור לחבילת גיימר.. ביקשתי לנסות... קיבלתי פינג 220-230, בספק אם זה בכלל עשה משהו. בכל מקרה, נמאס לי מהם שבשעות עומס גם אני לא יכול לצפות בסרטון ביוטיוב או לגלוש בצורה תקינה. החלטתי לעזוב, כרגע אני מחפש ספקית אינטרנט והדברי שהכי חשוב לי זה פינגים לחו"ל. ספקית שתיהיה חזקה בשרתים בחו"ל , קיימת אחת כזאת? אין לי בעיה לשלם גם כפול ממה ששילמתי לבזק (60) העיקר שיהיו פינגים נמוכ…
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש ברשותי לפטופ פנטיום 2 שבו אין כרטיס רשת מובנה אז קניתי ממישהו כרטיס רשת אלחוט של חברת EDIMAX הכרטיס מסוג PCMACIA דגם:7106PC יש לצין שכל מה שעשיתי לא הצלחתי ככ"כ להפעיל את הכרטיס.ז"א המחשב מזהה אוות והכל והתקנתי דרירברים אך אני לא מצליח להתחבר ממש לראוטר שלי (אין פירוול ואין הצפנה) עכשיו קראתי באתר היצרן ככה: Please note EW-7106PC is a card bus (32bit) adapter. Should your laptop does not have card bus controller and only has PCMCIA controller, the EW-7106PC will not work with your laptop. (You can check the PCMCIA Socket Services in the Device Manager.) מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר?כאילו אם אין לי לא הבנתי כ"כ מה מזה BUS CONTROLLER? יש במחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט. סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אפשרות גם מחו"ל, תודה מראש על העזרה אני פשוט לא מוצא.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אנחנו נמצאים בשלבי התכנון של בית חדש ואני רוצה לתכנן איך הרשת הביתית תראה. באופן כללי הרעיון הוא להציב בכל חדר גישה קווית של RJ45 ליד הטלוויזיה \ מחשב. ובנוסף (וכאן נכנס הקושי) שלושה אקסס פוינטים שיעבדו על אותו SSID! וכאשר התחברתי עם הסיסמא לאחד מכם אני פשוט אעבור ביניהם על פי האזור הקרוב ביותר. אני לא מעוניין אגב בריפיטרים. בשפה יותר מקצועית : seamless roaming between access points שלושת האקסס פוינטים ישמשו ל: אחד בקומה ה1 אחד בקומה ה2 ואחד בחצר האחורית. בנוסף אני מתכנן לחבר מצלמות אבטחה לבית ובמידה והפריסת רשת אליהם תהיה מסובכת או יקרה (אולי אצליח למצוא POE בזול) אני אקנה מצלמות על WIFI המתג צריך להיות בעל 16 כניסות (חמשה חדר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע על בעיה בתשתית של בזק? יש לי מהירות של 2.5 ועשיתי בדיקת מהירות באתר WOW.BEZEQ.CO.IL וקיבלתי תוצאה של מהירות 1.5(160KB/S). אני מנסה מיום שישי להשיג את בזק ולא מצליח. מישהו יכול לעשות את הבדיקה הזאת ולומר לי מה התוצאה? תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי לברק היום אחה"צ. ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10k מותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום ראוטר אלחוטי מסוג 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWE554G72T עזרתי לו להגדיר את הראוטר ונתקלתי בבעיה מוזרה. הראוטר היה מתנתק כל הזמן אחרי כמה דקות של עבודה. בזמן הניתוק, הנורות של הראוטר לא הראו שיש תקלה כלשהי, אבל לא ניתן היה לגלוש באינטרנט, לא בחיבור חוטי ולא בחיבור אלחוטי (למרות שהאינטרנט נוגדר ועבד) ולא ניתן היה להגיע להגדרות של הראוטר. רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי הוא היה עובד שוב פעם לכמה דקות. ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הורדת עדכון לראוטר והורדתי את העדכון הכי חדש, עדכון 2.01.10 (הראוטר הגיע עם גירסה 2.00.02 ). העדכון לא עזר, ולמעשה רק החמיר את התקלה. יש סיכוי שהבעיה היא בהגדרות, או שפשוט הראוטר דפוק?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אות חלש בסלון ואני רוצה להגדיל טווח. תקציב של עד סביבות 400-500 מה הפיתרון הכי טוב, ראוטר חדש/מגדיל טווח/אינטרנט על חשמל? התשתית שלנו של הוט (מודם ראוטר הוט בוקס) והספק 012 תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-