עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. שבת שלום אנשים, אשמח לעזרתכם על מנת לאתר בעיה שקורת לפעמים בחיבור רשת בין 2 מחבשבים בבית. זה סקיצה כללית של הרשת בבית (לפחות החלק הרוונטי): בזמן שאני צופה בוידאו שנמצא במחשב בסלון מהמחשב במרתף ב-streaming (גם בעזרת MediaPortal וגם ב- VLC) הוידאו קופא לכמה שניות ואז מסתדר לבד.. (זה קורה כל איזה רבע שעה והתחיל רק בחודשיים האחרונים) בנוסף, כשאני מתחבר למחשב בסלון ממחשב אחר (דרך TeamViewer) אני נתקל בניתוקים מדי פעם. ושמתי לב, שלפעמים הסימון של החיבור תקשורת ב-windows 7 שבמחשב בסלון הופך ל-X ואז מסתדר חזרה אחרי כמה שניות. בקיצור, יש במחשב בסלון איזשהי בעיית אי יציבות ברשת. * כל המחשבים מריצים windows 7 64bit ולא ביצעתי שום שינוי דרמטי בחודשים האחרונים שפתאום התחילה ה…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  3. בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  5. שלום אני משתמש במחשב נייד (WIN7) שמקבל את האינטרנט מהרשת האלחוטית שבניתי בבית. אל הנייד אני מחבר בכבל מוצלב מחשב נוסף (ממיר לוויני שפועל בלינוקס). הבעייה שהממיר כרגע לא מצליח להתחבר לרשת האינטרנט משום מה (בעבר עבד לי) בעוד הוא מחובר ללפטופ התוכנה המחברת שמותקנת בלפטופ היא DCC ומראה שיש חיבור בינם OK גם ב FTP וגם בTELNET אני מנסה להבין כרגע מה יכולה להיות הבעיה האם יש צורך לסמן את שני הפרוטוקולים TCP 4 ו 6 TCP בחיבורים? אילו עוד בעיות ניתן הממיר נותן על המסך בשעת ניסוי חיווי כזה : ליד הIP אין חיבור (נורה אדומה) NETMASK אין חיבור (נורה אדומה) NAMESERVER יש חיבור (נורה ירוקה) ליד הGATEWAY יש חיבור (נורה ירוקה) מה יכולה להיות הבעיה אני מניח שהיא הגדרות בלבד !

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by וורן,

שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  8. Started by LRa,

בוקר טוב, יש לי אינטרנט 5M\500K ובזמן האחרון כשאני משתמש בביטורנט, אני בקושי מעלה. ההורדה עובדת מצויין ומהר. אבל כשאני משתף קבצים אני בקושי שולח. זה מרגיש כאילו לא מצליחים להתחבר אלי, וגם כשכן, מורידים ממני לאט. אני מתשמש בגירסא האחרונה של utorrent וביונדווס 7. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by choper,

אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by scheinerman,

שלום , יש לי ראוטר tp link tl-wr1043 בנוסף יש לי רואטר 6424N של אידמקס אני רוצה להפוך את האדימקס לסוויץ' שיהיה מחובר בכבל מהTPLINK. וכל מה שיהיה מחובר לאדימקס גם יראה ברשת הביתית. (הכל יהיה מחובר קווי) האם זה אפשרי? ומה אני צריך לעשות? אני מצליח לחבר שיהיה לי רשת אבל משום מה אני לא רואה את המחשבים המרוחקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. Started by aviv70,

יש לי sip trunk של 012, הם דרשו לפתוח פורטים מסוימים לip שלהם, כך שא"א להתחבר מip אחר. האם יש ראוטר שתומך באפשרות כזו, לפתוח פורטים רק לIp מסוים או לmac מסוים. או קושחה של ddwrt שתומכת בזה. אם לא איך עושים את זה בלינוקס/אסטריסק. שאלה נוספת tp link 841 עם קושחת ddwrt שהחיבור לאינטרנט קורס. ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by arel508,

http://i47.tinypic.com/rhlr2c.jpg אבל האינטרנט פועל. WTF?? ניסיתי ריסט ולשחק עם זה קצת ולא עוזר. אני צריך לפתור את זה כי זה עושה לי בעיות עם תוכנות שחושבות שאין לי אינטרנט ובעצם יש לי. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by Alonzo17,

יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר של אדימקס, ואיני יודע איך לפתוח פורטים... איך אני עושה זאת?? תמונה של התפריט של הראוטר" http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/o/r/_/z/a/k/e/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510051833157626/200510051833572078/router.JPG

14. שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by yehob,

יש לי בעיה של פינ גים גבוהים מאוד ואני צריך להשיג את הIP של שרת המישחקים כדי שחברת האינטרנט (015) תעשה לשרת תיעדוף הבעיה כשאני רושם NETSTAT הוא נותן לי את הIP של חברת האינטרנט האם יש למישהו איזה רעיון איך להשיג את הIP של השרת??(או סתם רעיון להורדת פינגים) שמעתי שיש דרך להגדיל את השימוש ברוחב הפס ע"י הגדלה של ה"חבילה" (פאקג') עד לניצול מרבי של הפס אם מישהו יודע איך לעשות את זה או מידע על הנושא אשמח לישמוע

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by blackbimer,

יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by tembo,

יש לי מודם של ECI - B-FOCUS 270PR והוא מחובר לנתב אלחוטי ומשם יוצאים כל המחשבים שלי ... שניים חוטיים ואחד אלחוטי. כן כן שני ראוטרים.. בכל מקרה אני בגלל שיש לי שניים אז אני לא מצליח אפילו להתחבר עם אימיול או לבצע סיוע מרחוק למחשבים שלא בתוך הרשת וכאלו ואני צריך לפתוח פורטים... במדריך של הראוטר של בזק אפילו לא ציינו את ה IP של הממשק ונאלצתי להתקשר בגלל זה והטכנאי אמר לי שזה 192.168.1.1 ואני לא מצליח לגשת לכתובת הזו.. האם יתכן שזה בגלל שהראוטר לא מחובר לתוך המחשבים ישר? האם לנתק רגע את הרשת ולחבר את הראוטר למחשב ואז לנסות או שמישהו מכיר בכלל IP אחר?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם, אני חושב על להקים רשת אלחוטית, ורציתי לדעת קצת על איך זה עובד, אז יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה מרחקים אפשר להעביר רשת כזאת (שפועלת על התקן הסטנדרטי, IEEE 802.11b אם אני לא טועה) ללא מגברים? 2) אפשר לחבר אותה לרשת רגילה (כלומר מן "ממיר" שכזה מרגילה לאלחוטית ולהפך)? 3) יש אפשרות שמישהו שמתקין רשת אלחוטית גם הוא באיזור שלי (נגיד אחד השכנים) "יעלה" בטעות, או בכוונה על התדר שלי, ואם כן, האם יש אמצעי אבטחה בכדי למנוע את זה? 4) האם התדרים האלו דורשים רשיון תפעול ממשרד התקשורת (לפי מה שהבנתי, הם עושים בעיות גם עם Bluetooth, אז אני רוצה להיות בטוח) 5) האם הרשת סובלת מהפרעות בתנאי מזג אוויר גרועים (אם אני מעביר אותה בין בניינים כמובן). עריכה: שכחתי להגיד תודה מראש למי שע…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. Started by Spiritus,

שידרגתי את המודם של Alcatel ל Pro כדי לחבר שלושה מחשבים לרשת. לאחר הסרת ה Firewall בפקודות Telnet עדיין הפיירוול פועל, למרות שסטטו שלו על OFF. הציעו לי לשתמש בפתיחת פורטים על מנת שאוכל לקבל קבצים ב ICQ או כל תוכנה אחרת, ללא שום בעיה . אם אפשר להמליץ על תוכנה שעושה זאת, או פיתרון חלופי . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  20. סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אני רוצה להוריד דרייברים מראש כי אני מתחבר בעוד יומיים!!

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by talaus,

שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך אינטרנט זהב ומת"ב. אני משתמש בראוטר מסוג EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104 ובמודם של חברת AMBIT (חיקוי של מוטורולה). אני רוצה לעשות שלא יהיה צורך בחייגן, כי כאשר מנסים להתחבר ב2 מחשבים מאותו יוזר הוא לא נותן כי יש מגבלה של יוזר אחד בפעם אחת... מה לעשות? דרך אגב, לי יש ווינדוס XP ובמחשב השני ווינדוס 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by Ewingum,

האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by War-Hammer,

אוקיי חברים הארדיסק של השרת שלי גוסס וזה גורם לשרת כל הזמן להתקע וזה עושה לי רק בעיות, אז חיטטתי קצת בארון ומצאתי ראוטר דיי נחמד עם 4 כניסות למחשבים, כניסת WAN וכניסה למדפסת ואפילו כניסת COM, בקיצור, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: אני רוצה להגדיר את הראוטר שהוא יהיה החייגן שלי לאינטרנט דרך האלקטל HOME שלי, אני יודע בעיקרון מה אני צריך לעשות רק אני לא יודע איך, אני יודע שאני צריך להכנס אל הראוטר דרך הכתובת IP שלו 192.168.123.254 רק אני לא מצליח להכנס אליו, אני זוכר למשל שכשהפכתי את האלקטל שלי לפרו פשוט כתבתי את ה IP שלו בדפדפן שלי וזה נכנס אליו, אבל עכשיו משום מה זה לא עובד לי עם הראוטר, אני יודע שאחרי שאני נכנס אל הראוטר אני צריך להגדיר לו שם חייגן, לתת לו את היוזר ניים …

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.