עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MODY69,

אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  2. אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסיס דגם wrt54g2 לאחרונה הממשק הפנימי התחיל לעבוד לאט למרות שהאינטרט עובד תקין לחלוטין ניסיתי לפתור את הבעיה ע"י שידרוג תוכנה אך הדבר גרם לחלק מהאיפורמציה להעלם לדוגמא שמות הכפתורים שונו ובחירת ערוץ באלחוטי הכל ריק אפילו מחשב נייד לא מוצא רשת אלחוטית למרות שהמנורה בראוטר דולקת בדקתי בגוגל לגבי מעבר ל-DD-WRT ומתברר כי לראוטר אין מספיק זיכרון חיפוש גרסת תוכנה ישנה יותר לא נמצאה איך עוד אפשר לפתור את הבעיה שלי: איטיות בממשק ושידרוג תוכנה לגרסה ישנה יותר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  4. בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. יש לי WI FI של חברת TP-LINK עם האנטנה קטנה כזאת, הוא קולט כמה אנשים התחברתי לאחד מהם הכל טוב ויפה, אבל מתי שאני מוריד משהו אז ההורדה מורידה לי על 200K ואחרי 10 שניות יורד לי למהירות 35K וככה זה כמעט כל 20 שניות (עולה ויורד) לכן אני מחפש תוכנה שתוריד לי במהירות יציבה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by Big_White,

יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. ^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by harbinger,

87.68.122.45 איזה ספקית זאת? אני יודע שזה בזק+ספקית , ואם זה שרות מיוחד גם להגיד בבקשה , (גיימר,SAFENET) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by MDK,

היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Shayva76,

היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by DoR TnT,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by itaysk,

יש לי את המודם שקיבלתי מבזק ALE 130 הUSB הקטן הזה.. והוא עושה לי מלא בעיות ניתוקים וזה זה כבר עובר כל גבול! אז אני רוצה להתקשר אליהם ולבקש מודם אחר. 1. הם יסכימו להחליף לי? 2. איזה מודם לבקש? (יש לי כרטיס רשת וגם USB) תודה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Cheif,

במדריך המצ"ב הוספתי טבלת צירופים המאפשרת להעריך את המהירות התאורטית המקסימאלית שתושג בין הנתב לבין כרטיס הרשת בהתאם לתקן שבו כל אחד תומך. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

15. Started by momi2004,

כבר שני ראוטרים שלהם פשוט מתנתקים כל הזמן. יש לי ראוטר משלי בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה לדרוש מהם בפעם הבאה. האם יש דגם מומלץ יותר היום שם שיכול לשמש רק כמודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  16. אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  17. אני מצטער על הדאבל פוסטינ אבל אלו 2 שאלות שונות.. הראוטר של יושב למטה ואני קומה מעל, בבית עובר כבל 8 גידים מלמטה עד לחדר שלי. אח שלי נמצא בחדר הסמוך אלי, ואנחנו רוצים פיתרון ל2 החדרים. האם יש אפשרות שכבל אחד יצא מהראוטר, ובקצה השני שלו לפצל אותו כך שיתאים ל2 מחשבים? אם כן, במה זה כרוך? תודה (חיבור 10 M)

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. Started by Cranchh,

טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by klingon,

רשת 100 מגה הוט ונטויז'ן מהירות ההורדה אלחוטית נגיעה ל 60 מגה קווית 100 מגה - אין בעיות. נורמאלי ? אפשר לשפר את האלחוטית ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by אבי11,

היי אשמח אם תוכלו לעזור. יש לי רשת קווית פשוטה עם ראוטר אדימקס 6104. מה שקורה זה שהראוטר נהיה איטי להחריד. מהירות הורדה של קבצים היא מקסימום 25KB לשניה, בדרך כלל הרבה פחות. עשיתי אתמול בדיקה עם התמיכה של ספק השרות. הוא הנחה אותי לחבר את המודם ישירות למחשב (לא דרך הראוטר) ואכן המהירות עלתה פלאים ל194KB לשניה. אני מניח שהבעיה בראוטר. האם ישנה דרך (מלבד לעשות RESET שזה לא ממש עוזר) לאבחן במדויק או לתקן את הראוטר (אני לא מתכוון לתיקון פיזי, אלא על ידי תוכנה).

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  22. Started by taschi,

אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by Ran234,

יש לי את הראוטר הנ"ל בערך שנה וחצי והטכנאי שלי הוא זה שהביא והתקין אותו. על הראוטר לא כתוב כלום חוץ מWiselink, ולאחר שחיפשתי את השם בגוגל גיליתי שהחברה הזאת (אם בכלל) קיימת רק בישראל, ואין לה שום אתר, חוברת הסברים או בכלל כל דבר שקשור אליה. הראוטר עצמו פועל בסדר - יש אינטרנט בשני המחשבים, שיתוף קבצים וכל מה שנחוץ. הבעיה שלי הגיע שניסיתי לגשת להגדרות הראוטר (אתם יכולים לנחש למה). כתבתי את ה deafult gateway שהוא 10.0.0.2 וכשזה דורש סיסמא כלום לא פועל. ניסתי את השם משתמש/סיסמא כמו שצריך (תאמינו לי, זאת לא הבעיה), admin בכל צורותיו ועדיין כלום לא פעל. אני יודע שזה אבוד. אבל יש איזושהי דרך לעבור את זה? או שאולי למישהו יש מידע על המותג Wiselink הזה? תודה עריכה: שכחתי לציין, עשי…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Cheif,

לרשימה המצומצמת של נתבי VDSL הנמכרים בישראל הצטרף בימים האחרונים מוצר חדש - הKW52285 של חברת Kasda. לנתב זה 4 יציאות LAN הפועלות במהירות של 100M וכניסת USB 2.0 אחת. ממשק האלחוט של נתב זה תומך בתקן N, במהירות 300Mbps, בתדר 2.4Ghz בלבד. הנתב זמין לרכישה במגוון רחב של חנויות ומחירו המומלץ הוא 295 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-72.html

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by גבי ק,

היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !

• 5 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים