רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
עד לפני כמה דקות הייתי מחובר בנטוויז'ן לאינטרנט בכבלים במהירות 2.5MB. במהלך כל החודש פלוס האחרונים, קיבלתי מהירויות זוועתיות בUTORRENT, למרות שהייתי מוריד מטראקרים פרטיים עם יחס סידרים/ליצ'רים מאוד גבוה. ממש בדקות האחרונות עברתי לבזק בינלאומי, ואותם קבצים שלפני שעה קלה ירדו ב20KB/S הגיעו למהירות של 300KB/S תוך שניות בודדות מתחילת ההורדה. כל מה שהשתנה היה ספקית האינטרנט בלבד. המחשב הוא אותו מחשב והמודם הוא אותו מודם. לא פלא שנטוויז'ן הסכימו לתת לי מחיר של פחות מ-20 ש"ח לחודש. הם הרי גם ככה מספקים עשירית מהמהירות הזאת בשביל השימושים שלי.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם התדר הזה יעבוד בארץ? או האם יעבוד בצורה מקסימלית? (אשמח הסבר או פירוט) Intel® Centrino Wireless-N 2230 אין לי מושג אפילו מה אני שואל אבל אמרו לי לבדוק את זה לפני שאני קונה מחשב. דרך אגב קישור למחשב שאני רוצה לקנות - אשמח לתגובות. http://www.ebay.com/itm/331076765739?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 אהה ומה זה אומר הדברים האלו: WiDi: Intel Wireless Display Capable Ethernet: Integrated 10/100/1000 Ethernet LAN תודה. משה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם מכיוון שעכשיו התווסף לי מחשב ואני צריך לספק ל3 מחשבים אינטרנט חשבתי לקנות ראוטר. אני לא צריך שהראוטר יהיה אל-חוטי ומספיק ישהיו בו 4 יציאות רשת, כמובן שכל המרבה הרי זה משובח אבל מה לעשות.. הכסף הכסך לא מוחלט אין לי ממש תקציב מסיבה אחת שאני לא יודע מה הוא המחירים של הראוטרים היום אז אני לא רוצה סתם לזרוק תקציב שאי אפשר בכלל לקנות בו ראוטר. מה שאני צריך זה ראוטר שיהיה חזק אבל לא צריך משהו של pro עם יותר מידי אפשרויות רק שיספק אינטרנט ל3 מחשבים בצורה טובה. ד"א המלצות גם ליותר מ4 יציאות יתקבלו בשמחה ולפי שיקול דעתי אני כבר יחליט אם כדאי. תודה מראש גיא
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מתאם הטלפון של נטויזין הוא מודם המחובר בין המודם של הכבלים לראוטר, וחיבור נוסף לקו הטלפון הביתי. שינוי IP כאשר מחובר ראוטר של Linksys (ואולי גם באחרים) יכול להעשות על ידי שינוי ה MAC number ב Setup -> MAC Address Clone. מה יקרה אם משנים את MAC number כאשר מחובר גם המודם של הנטויזין ? האם תהיה השפעה על קו הטלפון ? והאם ה IP אכן ישתנה ? (הציוד לא לידי ולכן אני לא יכול לנסות, שאלו אותי על הנושא ולא ידעתי מה לענות).
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
כשאני רוצה להיכנס למודם ונכנס ל-RUN ואז 10.0.0.138 אני לא מצליח להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט ל5 מגה והחלפתי את המודם הישן M-ADSL-USB-C50 למודם חדש AZTECH 600E המודם הישן הוא USB והחדש ETHERNET האם עדיף מודם USB או ETHERNET?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחרונה כל יום כשאני פותח דפדפן כרומיום במינט אני צריך להכניס את כל הסיסימאות של כל האתר שוב על מנת להתחבר. נראה לי שבמחשב הנייח אין בעיה רק בנייד. יש לכם מושג איך פותרים את זה? תודה מראש עריכה: תיקון: גם בנייח זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר/מודם הוטבוקס של הוט. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני נייד (כזה שמתחבר עם USB) -עד כאן, הכל בסדר, האינטרנט עובד מהר. בנוסף יש לי לפטופ מדגם : DELL INSPIRON 1525 שיש לו כמובן כרטיס רשת פנימי. מסיבה שלא ברורה לי עד עכשיו אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט באמצעות הלפטופ! המחשב אומנם מזהה את הרשת האלחוטית אבל כאשר אני מכניס את הסיסמא של הרשת למחשב אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה, שהמחשב לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. דיברתי כבר שבוע עם הוט - הם אומרים שהכל עובד תקין. ניסיתי להחבר לאינטרנט בלפטו עם כרטיס הרשת הנייד - והכל עבד פיקס! אבל לא ברור לי למה ב NETWORK CONNECTION - כל הזמן מופיע לי איקס אדום על חיבור הרשת הרלוונטי (הפנימי במחשב) ואני לא מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי לפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIRE ניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIRE או רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIRE שאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע, אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)? אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי. תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם... ישלי בעיה במדפסת רק לפני שבוע זה קרה ניסיתי הכל! אוקי אז ככה שאני מדפיס משהו מהמחשב השני הוא כותב UNABLE TO CONNET THE SERVER ומהמחשב שהמדפסת מחוברת הוא מדפיס רגיל.... שאני נכנס לSERVICSE.MSC ואני עושה ריסט להתליך PRINT SPOOLER הוא מדפיס ברשת..... לא יודע למה זה הסרתי את התוכנה של המדפסת התקנתי מחדש שיניתיPORT USB מה עוד אפשר לעשות???? תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אף אחד עדיין לא עשה יותר מ 20MB פס רוחב או יותר ? בא לי לראות אם באמת זה יכול להגיע להורדות האלו, שמישהו בעל חזון יוכל להראות לנו ולפתוח את העיניים שלנו, פשוט מעניין לראות את מהירות ההורדה של קובץ מסויים, לא באתר המחשת מהירות.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אתמול התחברתי בשעה טובה ומוצלחת לכבלים. לפני זה כאשר הייתי עם ה-56K הייתה לי רשת ביתית, כאשר המחשב שלי זה השרת שמחובר לאינטרנט ומחובר להאב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי), שאר המחשבים מחוברים כמובן ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי). המודם כבלים מחובר דרך הכרטיס רשת, כיצד אני מחבר שוב את הרשת שתשתף את האינטרנט בין כל המחשבים?? יש לי עוד כרטיס רשת, אך כשאני מנסה להגדיר אותו לעבודה ברשת הביתית, האינטרנט כבלים לא מתחבר לי. אודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה. עוד שאלה: האם אני יכול לחבר את המודם כבלים ישירות ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי) ול-האב/סוויצ'/ראוטר יתחברו שאר המחשבים???
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
YES -ADSL על HOT-כבלים? תודה רבה מראש. כמובן ששניהם 1.5MB כי יאס לא יכולה לספק יותר מזה.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-