רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
i want to bypass the "master to all" option in some network... how to do it?? thx
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר/מודם הוטבוקס של הוט. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני נייד (כזה שמתחבר עם USB) -עד כאן, הכל בסדר, האינטרנט עובד מהר. בנוסף יש לי לפטופ מדגם : DELL INSPIRON 1525 שיש לו כמובן כרטיס רשת פנימי. מסיבה שלא ברורה לי עד עכשיו אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט באמצעות הלפטופ! המחשב אומנם מזהה את הרשת האלחוטית אבל כאשר אני מכניס את הסיסמא של הרשת למחשב אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה, שהמחשב לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. דיברתי כבר שבוע עם הוט - הם אומרים שהכל עובד תקין. ניסיתי להחבר לאינטרנט בלפטו עם כרטיס הרשת הנייד - והכל עבד פיקס! אבל לא ברור לי למה ב NETWORK CONNECTION - כל הזמן מופיע לי איקס אדום על חיבור הרשת הרלוונטי (הפנימי במחשב) ואני לא מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התחברתי היום לאינטרנט של האוניברסיטה, בערך מהירות 100MB. משום מה, כשאני מנסה להוריד קבצים גדולים דרך HTTP ומהירות ההורדה מגיעה בערך ל-3-5MB אז או שאני מקבל מסך כחול וכו' כפי שמצויין בכותרת. אם המהירות היא על 0.5KB בערך, אז הכל בסדר ולא קורה כלום! מה יכול לגרום לתקלה כזו כשאני מגיע למהירויות הורדה גבוהות? מפרט המחשב בחתימה... עריכה: הצלחתי לדייק יותר, ברגע שמהירות ההורדה עולה מעל 2.9MB אז מתחילות הבעיות. כל עוד זה מתחת, אין שום בעיה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us יש לי נייח ונייד האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד? לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
Google Chrome, דפדפן חדש מבית גוגל. הגרסא היא גרסת בטא לבינתיים... מישהו הוריד, ניסה, ראה? דניאל
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404090.msg3468726 שאלתי לגבי חיבור של 8-10 התקנים ברשת ביתית חוטית (עם תמיכה ברשת אלחוטית). המסקנה הייתה להשתמש בראוטר + רכזת בתור מפצל. בנוסף, הומלץ לי להחליף את הנתב לחדש כדי שיעמוד בעומס הניתוב. איזה נתב מומלץ לצרכים האלה (8-10 התקנים, רשת חוטית 10/100 ואלחוטית - המהירות באלחוטית לא קריטית)?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לרשת אלחוטית בקרוב בבית , ורציתי לשאול אותכם אם מה ששמעתי נכון . יש לי מודם ALCATEL ADSL שהוסב מ HOME ל PRO , ככה שהוא מתפקד כ ROUTER עכשיו . הכוונה שלי הייתה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ולחבר למחשב ה DESKTOP , לקנות כרטיס PCMCIA לנייד ושהם ידברו ביניהם (עם שיתוף אינטרנט כמו שקיים עכשיו). אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי ??? , אמרו לי שחייבים בכל זאת נתב אלחוטי שיחובר בכבל מוצלב לנתב של אלקטל... מישהו מכיר את הקונפיגורציה , האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לגולשים, ברצוני לקנות שרת מדפסת מהסוג שמצורף כאן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=73195... השאלה שלי היא כזאת, אני כרגע גולש ברשת ביתית האם השרת הזה יודע להתחבר לרשת הביתית שלי או שמה אני אצתרך בכל פעם שאני רוצה להדפיס להתחבר לרשת אחרת (הרשת של המדפסת) ואז להדפיס או שהמדפסת פשוט תופיע כמחשב נוסף ברשת הביתית הקיימת אצלי בבית? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. מחכה לתשובה, דודי.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-