עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by darkman,

לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by choochoo,

הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by yotam360,

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by Mczestaw,

יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  7. רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  8. שלום למקצוענים!!! רציתי לדעת האם קיים בנמצא ראוטר אלחוטי עם אפשרות נוחה וקלה של RF KILL ושהראוטר עם הכניסות הקוויות ימשיך לעבוד רגיל? הצורך שלי באינטרנט אלחוטי הוא מינימלי ו95% מהזמן אני משתמש ברשת הבייתית הקווית שלי .. תודה.

9. Started by elni,

התקנתי אתמול WIN 8 והכל עבד חלק גם האינטרנט אבל אחרי מצב שינה הוא מחפש איזה 20 שניות רשת ואז נתקע על LIMITED....הבעיה נפתרת רק אם אני עושה ריסטארט אבל שוב חוזרת אחרי שהמחשב קם ממצב שינה. הבעיה הזאת לא קרתה לי בחיים בWIN 7....שוב! היא קורה רק אחרי מצב שינה! יש לציין שהמחשב מחובר לראוטר באופן חוטי.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  10. Started by וורן,

שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  11. Started by sky1sky10,

שלום לכם, ברשותי נתב אלחוטי של TRENDNET תקן G עם 4 כניסות חוטיות. 1. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שיעבוד בתקן N לשידרוג מהירות הרשת האלחוטית. 2. ובנוסף להתקין בחדר אחר בבית רכזת חוטית. א. האם אוכל להשתמש בנתב האלחוטי הישן שלי כרכזת חוטית (ולבטל אופציית האלחוט) שייכנסו בה שני כבלי רשת לחיבור לנתב האלחוטי תקן N ובכך אחסוך רכישת רכזת חוטית? ב. אם כן אז האם זה מחייב ששני המכשירים יהיו מאותה חברה או שהדבר לא חשוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by nice,

בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  13. שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  14. בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  15. שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by SensatioN,

שלום, אני עושה רשת חוטית עם ראוטר ובמחשב השני אין כרטיס רשת , איזה כרטיס רשת אני צריך ואיזה ראוטר ?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by DoctorBurp,

יש לי נתב 3com office connect דגם 3CRWER100-75 אני מנסה לפתוח פורטים כדי לשחק ב league of legends קראתי את כל המדריכים וקנפגתי כפי שניתן לראות בקובץ המצורף, ע"י virtual servers אני משתמש באתר http://www.firebind.com/lol_applet.php כדי לבדוק האם הפורטים המתאימים פתוחים הבדיקה תמיד נכשלת ובכל פעם פורטים אחרים מהטווח 5000-5500 UDP נכשלים. למשהו יש את הראוטר הזה והצליח לפתוח פורטים אלו, או פורוטים בכלל? *עריכה: משום מה נראה שזה הסתדר.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by tranquil,

אני מתכנן לעבור לרשת אלחוטית בקרוב בבית , ורציתי לשאול אותכם אם מה ששמעתי נכון . יש לי מודם ALCATEL ADSL שהוסב מ HOME ל PRO , ככה שהוא מתפקד כ ROUTER עכשיו . הכוונה שלי הייתה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ולחבר למחשב ה DESKTOP , לקנות כרטיס PCMCIA לנייד ושהם ידברו ביניהם (עם שיתוף אינטרנט כמו שקיים עכשיו). אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי ??? , אמרו לי שחייבים בכל זאת נתב אלחוטי שיחובר בכבל מוצלב לנתב של אלקטל... מישהו מכיר את הקונפיגורציה , האם זה נכון ?

20. כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  21. שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by Ewingum,

האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסיס דגם wrt54g2 לאחרונה הממשק הפנימי התחיל לעבוד לאט למרות שהאינטרט עובד תקין לחלוטין ניסיתי לפתור את הבעיה ע"י שידרוג תוכנה אך הדבר גרם לחלק מהאיפורמציה להעלם לדוגמא שמות הכפתורים שונו ובחירת ערוץ באלחוטי הכל ריק אפילו מחשב נייד לא מוצא רשת אלחוטית למרות שהמנורה בראוטר דולקת בדקתי בגוגל לגבי מעבר ל-DD-WRT ומתברר כי לראוטר אין מספיק זיכרון חיפוש גרסת תוכנה ישנה יותר לא נמצאה איך עוד אפשר לפתור את הבעיה שלי: איטיות בממשק ושידרוג תוכנה לגרסה ישנה יותר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by o.i,

i want to bypass the "master to all" option in some network... how to do it?? thx

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by alex15,

קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.