עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איני חבר קבוע בפורומים כך שיכול להיות שאני לא מחדש כלום אבל מי שהייתה לו בעייה בהפעלת המצלמה והקול בתוכנת מסנג'ר בשימוש במודם אלקטל המשודרג ל פרו שבו הפיירואל מופעל. ובכן בא לציון גואל. גירסה 6 של המסנג'ר פותרת את הבעיה. שדרגו לגירסה 6 והוידאו והאודיו חוזר לחיות. תהנו !!!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by Mr_ShoKo,

שלום, קיימת שצלי בעיה שהתחילה לפני יומיים שלושה, האינטרנט נורא איטי, מיהירות ההורדות עומדת בין 10 ל- 25 ק"ב. ניקיתי את כל קבצי ה-cookies וההיסטוריה, עשיתי ריסטרט למחשב, הוצאתי את המודם מהחשמל. יש עוד אפשרויות שאוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כמה דברים שחשוב לציין, למחשב יש כרטיס רשת אל חוטי, הראווטר נמצא קומה מעל לקומה שבו נמצא המחשב. תודה רבה והמשך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  3. המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט . הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט. עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ?? אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת ו hub ה…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\

5. היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם

6. שלום, אני משתמש בסקייפ לשיחות אינטרנט ולשיחות באופן כללי. כמו כן אני גם משתמש בUTORRENT לשיתוף קבצים. כול פעם שאני מקבל שיחה נכנסת או לחלופין רוצה להוציא שיחה אני נאלץ לכבות את תוכנת השיתוף קבצים. הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות כולשהיא בעזרת תוכנת צד שלישי או בדרך אחרת לגרום לתוכנת השיתוף להפסיק לנצל את כול הרוחב פס ולפנות לי את הרוחב פס הדרוש לשיחה בסקייפ בלי שאני אצתרך פיזית לכבות את תוכנת השיתוף. *כלומר ברגע שאני מקבל או מוציא שיחה שתוכנת השיתוף תוגבל ברוחב הפס שהיא יכולה לנצל באופו אוטומטי. בתודה מראש לעונים.

7. Started by oren99,

יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by frezi,

שלום שלום, אני מחכה לאינטרנט אלחוטי בטכנולוגיית WIMAX. קראתי כתבות שהחלו ניסויים לפני כשנתיים כבר (!!!). האם למישהו יש מושג מתי זה הופך למציאות, ויהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד מכל מקום בארץ? כתבות, מידע? תודה, ירון.

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  9. אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by Holography,

היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  11. איך הדואר בוואלה הוא ללא הגבלה וGMAIL מגביל ב8 GB ?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by iveco,

אני רוצה לקנות ראוטר סלולארי (שהוא גם תומך קווי בזק) רציתי לדעת אם יש הבדל בין ראוטר 4G עם יציאה USB שאליו מחברים דונגל סלולארי או SIM שמחברים ישירות לראוטר מה עדיף ? ישנה עוד אפשרות לקנות ראוטר סלולארי שהוא מיועד נטו לסלולאר הוא נראה כמו מכשיר סלולארי והוא גם זול מתחיל ב 219 שקל BOON 4G ? חייב עזרה מתלבט ! נ.ב. חיפשתי ראוטר תומך 5G אבל הוא נורא יקר יכול להגיע ל 2000 שקל אין משהו זול כרגע אז אני אסתפק ב 4G .

13. Started by גבי ק,

היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by Ev,

מסיבות כאלו ואחרות יש לי כבל CAT7 שמחבר בין הסלון לחדר מחשב (בסלון ראוטר ויהיה גם מחשב נוסף) השימוש שלי הוא ביתי רגיל, לכל היותר אני אדליק סרט HD בסלון מהמחשב בחדר. יש יתרונות כלשהם במהירות שהכבל הנ"ל מספק לי? האם שדרוג של ראוטר למהירות גבוהה יותר יתן משהו נוסף?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  15. מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by alex15,

קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש

17. יש לי שני מחשבים ברשת בבית. רציתי לדעת אם אני יכול לפתח משחק שבו ישחקו אני המחשב השני ועוד אנשים מהאינטרנט. יש לי מחשב פנטיום 3 800MHZ, WINDOWS XP, כרטיס רשת ETHERNET, ADSL 1.5MB

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  18. Started by 1tanai,

האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  19. שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by Arkadi.Krr,

יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט. ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי). הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק. בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם. עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100 וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+- גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים. וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ …

22. Started by i-kramba,

remote desktop רק באמצעות כתובת איי פי ?? הוא פונה לשרתי השורש?? למי הוא פונה ? תודה מראש :s05:

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  23. אשמח לקבל כמה שיותר אפשרוית והסברים , כולל קישורים לתוכנות מתאימות. תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים