רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל בערך שנה וחצי והטכנאי שלי הוא זה שהביא והתקין אותו. על הראוטר לא כתוב כלום חוץ מWiselink, ולאחר שחיפשתי את השם בגוגל גיליתי שהחברה הזאת (אם בכלל) קיימת רק בישראל, ואין לה שום אתר, חוברת הסברים או בכלל כל דבר שקשור אליה. הראוטר עצמו פועל בסדר - יש אינטרנט בשני המחשבים, שיתוף קבצים וכל מה שנחוץ. הבעיה שלי הגיע שניסיתי לגשת להגדרות הראוטר (אתם יכולים לנחש למה). כתבתי את ה deafult gateway שהוא 10.0.0.2 וכשזה דורש סיסמא כלום לא פועל. ניסתי את השם משתמש/סיסמא כמו שצריך (תאמינו לי, זאת לא הבעיה), admin בכל צורותיו ועדיין כלום לא פעל. אני יודע שזה אבוד. אבל יש איזושהי דרך לעבור את זה? או שאולי למישהו יש מידע על המותג Wiselink הזה? תודה עריכה: שכחתי לציין, עשי…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
87.68.122.45 איזה ספקית זאת? אני יודע שזה בזק+ספקית , ואם זה שרות מיוחד גם להגיד בבקשה , (גיימר,SAFENET) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול זה עושה לי LOW ID (יש לי ראוטר, אבל וFIREWALL מבוטל) איך אני עושה שיהייה לי HIGH ID בבקשה תאזרו לי בבקשה!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....
-
הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br-6204wg, עד אתמול הכל היה בסדר, ואז הייתה תוכנה אחת שהתקנתי שהיא שינתה משהו ואז לא הצלחתי להתחבר יותר, ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בעזרת הראוטר, אלא רק בעזרת החייגן של המודם, כאשני מחבר את הראוטר הנורות של הLAN לא דולקות וגם כשאני מנסה להתחבר לכתובת של הראוטר לא מוצג לי כלום..
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר אבל אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז יש אינטרנט בלי חייגן. הכנסתי הגדרות אבל הוא לא מתחבר יש למישהו מושג מה עושים מה לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-