עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by odedn,

שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את זה ? אני חובר דרך נטויזיון ודרך הכבלים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by moranhoresh,

יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sdfzxc,

שלום, אני משתמש בIE 8. הורדתי פרוקסי שאני מנסה להריץ על עצמי, Paros Proxy. למרות זאת, אני לא מצליח להתחבר אליו. הפורט מתאים (ניסיתי גם לשנות את הברירת מחדל, 8080, ולא עזר) ניסיתי localhost ו 127.0.0.1 .. לא עזר הורדתי את הצ'ק בוקס של "אתר הגדרות באופן אוטומטי" ואפילו את זה של "עקוף פרוקסי בהתחברות פנימית" (למרות שזה לא צריך להפריע מן הסתם לאתרים חיצוניים). עוד יותר מוזר, ניסיתי סתם להגדיר לו להתחבר לIP שלא קיימים, או לחינמיים מהרשת- והוא לא התחבר אליהם. הקטע הוא, שההגיון אומר שהייתי צריך לקבל שגיאה.. אבל לא- הוא פשוט התעלם מזה שאמרתי לו להתחברל לפרוקסי כלשהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by axnman,

אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tmpusr,

[h=3]WebECS[/h] כרגע האתר מאוחסון ב-WebECP וכתוב ב-asp.net v1.1 שלטענת חברת האיחסון כבר לא נתמך עקב שדרוג השרתים שלהם. ממה שאני מבין אין את קבצי המקור (?) אבל אפשר לגשת ולהוריד כל מש שיש על שרתי האיחסון. זה מה שכתבו לי במייל: הייתי מעדיף למצוא חברת איחסון זולה ואמינה שתאחסן את האתר as-is בלי שינויים. עדיף GOOGLE אם אפשר כי גם כך הכל על השרתים שלהם. אני לא ממש מבין בזה - אשמח לכל עצה ועזרה שתוכלו להגיש כדי לעשות את המעבר חלק ועם מינימום התעסקות. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by RomaDev,

שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:

11. לאחר אין ספור תכנונים לאמא, צעקות על אבא ובירורים אין סופיים של מחירים ברחבי הנט' הצלחתי להגיע למצב שבו הזמנתי איטרנט מהיר! כפיים! היום נערך השינוי במרכזייה של בזק ותוך 14 ימי עובדה, אמור להגיע אלי מודם חדש מחברת ברק-013. עכשיו, כמובן שהכניותי מראש וביררתי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי שיתוף איטרנט בין יותר משני מחשבים (4+אחד נייד במקרה שלי) והגעתי למסקנה לאחר הסברים רבים מחברים, שאני צריך לקנות האב. זה הולך ככה אם אני לא טועה: מודם----כבל מוצלב--->HUB<---כבל רגיל----כרטיס רשת שמחובר לכול מחשב. עכשיו, כדי שכול הסיפור יפעל צריכים לשדרג את ה-HUB לגירסאה מתקדמת (PRO) וזה אומר לערוך שינויים פניימים במודם בעזרת המחשב. קראתי כמה מדריכים פה ושם, והבנתי את הרעיון הכללי ו…

12. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אהלן, מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי). בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N). נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים). המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצ…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by Doron.C,

יש לי כרגע בבית מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות חייגן . במהירות 5 מגה ADSL . ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית קטנה ככה בבית . אמא שלי מרבה להיות בנייד שלה לגלוש דרכו (אפליקציות וכו) ואבא גם ככה . חשבתי על שלושה ראוטרים Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps‎ TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps‎ Tenda nLITE W311R+ 802.11n Wireless-N Broadband Router 150Mbps‎ לכן רציתי להייתעץ אתכם לגבי זה , איזה מהם יעשה את העבודה ?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  15. היי מה שלומכם? אני די זקוק לעזרתכם, התקנתי לאח שלי עכשיו WIN 7 במחשב די סטנדרטי ומודרני (כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון, לוח פשוט עם כ.מסך מובנה וכו') - זה אותו דיסק שהתקנתי איתו כמה וכמה פעמים את המערכת ועם אף אחד מהמחשבים לא היתה בעיה כלשהי. במחשב הזה הוא פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט (חוטי) ורושם לי doesn't have valid ip address לפני זה כשהיתה מערכת XP לא היתה שום בעיה עם האינטרנט. המערכת מציעה לי לנסות לפתור את זה אוטומטית, אבל זה בסופו של דבר גם לא מצליח. דעתך? לפי מה שקראתי בגוגל ניסיתי אפילו לבטל את התמיכה ב-IPv6 כי אמרו שיכולות להיות בעיות - לא עוזר.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by jambo7,

שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. אז ככה כרגע יש לי האב של Accton, והוא עושה המון (!!!) לאגים, כמובן שלא על אינטרנט אבל העברת קבצים במהירות גבוה (10Mb) ברשת עצמה... אז עכשיו אנירוצה לקנות סויץ' חדש. אני לא צריך משהו ממש יקר, חשבתי בכיוון של ג'יגה-ביט, שבכלל לפי מה שאני מבין הם חדשים בתחום הסויצים אז חשבתי על הסויץ' הזה: Gigabyte GS-SW005 מה דעתכם? איך גיגה-ביט בכלל בתחום הזה? למישהו יש נסיון?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by koby058,

התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by 3emi,

התקנתי AP של אדימקס בתור מאריך טווח אני מחבר אותו למחשב הראשי מריץ התקנה הוא מעתיק את הנתונים של החיבור הקיים ושהוא מסיים אני לוקח את האדימקס לחדר אחר במרכז הבית שם בחשמל ואז המחשבים האחרים מזהים את הרשת ועובד יפה אבל אחרי איזה יום משהו קורה והוא עדיין רואה את הרשת ומתחבר אבל יש סימן קריאה בהתחברות ואיקס בחיבור בנטווקס סנטר בשלב שלפני אינטרנט אקסס הסופי השאלה מה קורה שה AP מתחיל להתחרבש ככה פתאום? אולי אם מוציאים מהחשמל ושמים שוב אז הכל מתחרבש? אולי המנקה הוציאה אותו או אולי אם לוחצים על הכפתור WPS הקטן מאחורה זה מחרבש אותו? כבר פעמיים הייתי צריך לקחת את האדימקס בחזרה למחשב הראשי להעביר לו סטאפ ואז הוא עובד שוב

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  21. Started by eliyahut,

יש לי HOTBOX 2 שמחובר לראוטר EDIMAX BR6524 עם 3 אנטנות שזה הפרטים עליו: http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/home_legacy_wireless_routers/br-6524n/ רשום שיש לו 3 אנטנות 3dBi PR-SMA detachable antenna השאלה שלי זה אם אני ייקנה 3 אנטנות כאלה בעוצמה 10dBi אז האם יהיה לי שיפור בקליטה בWIFI בבית? http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10-dBi-Wireless-WIFI-Network-Antenna-Booster-WLAN-Router-Modem-SR-/311220865277?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item48763588fd ועוד שאלה קטנה.. עד עכשיו הHOTBOX 2 היה אצלי הראוטר ותמיד הייתי מקבל 100MB קבוע.. לאחר ששמתי את הEDIMAX בתור הראוטר אני מקבל בסביבות ה80-85MB.. האם זה תקין? תודה

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  23. אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית. אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by J0HNiE,

זה כבר קורה לי שנה + הכל התחיל ככה יום אחד שיחקתי CSS(Counter-Strike Source) ובמהלך המשחק הוא נתקע לממש 10 שניות פחות או יותר אז חשבתי אולי זה קשור לכ.רשת וקניתי אחד חדש וזה עדין לא עזר גם פירמטתי ואיפלו קניתי חלקי מחשב חדשים (לוח אם,כ.מסך,זיכרון,מעבד) וזה עדין לא עזר !! חשבו גם לציין שמתי שהWIN עולה המחשב נתקע לכמה דקות אבל סידרתי את זה בערך (צריך להציב לו IP וIP MASK וגם הצבתי לו DNS של הספקית שלי ) וזה עדין לא עזר זה גם קורה לי בBATTLEFIELD VIETNAM ובכל משחק רשת אפשרי יש לי מודם של אלקטל Speedtouch 510 זה כבר משגע אותי :pissed: התקשתי לספקית שלי (012) והם אמרו לי לבדוק בmsconfig ,סריקת וירוסים,ספי וואר,עידכון הכ.רשת והמודם ועוד שטויות וזה לא עזר הוא ג…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.