רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלות לגבי חיבור רשת ביתית לרשת LAN. אני מחובר לרשת LAN ודרכה מקבל את שירות האינטרנט בלבד. ברשותי 3 מחשבים. עד היום היה לי מחשב אחד מחובר לרשת עם שני כרטסי רשת. כאשר כרטיס אחד הולך לרשת הLAN וכרטיס שני למחשב השני. הדגרתי רשת ביתית בחלונות והכל עבד טוב. הבעיה התחילה כאשר הגיע מחשב נוסף חיברתי אותה בעזרת PAN של בלוטופ' והעסק עבד טוב חודש. אחרי חודשת מנהל הרשת שלח הודעה כי יש חיבור של ראטורים לרשת וזה מפריע לרשת לעבודץ בשיחה טלפונית איתו הוא אמר כי כשאר יש ראטור זה גרום לבעיות ברשת ולנפילה של הבאים ולנזק פיזי להאבים. ביטלתי את רשת הPAN והשאלות הם: אם חיבור של רשת ביתית לרשת LAN יכול לגרום לנזק לרשת הLNA ז"א יהיו ניתוקים של מחשבים ברשת וכאילו דברים? והאם חיבור כזה יכול לגרום …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא סוד שנתבים רבים לא מתמודדים טוב עם תוכנות שיתוף, וקורסים (לפעמים מיד, לפעמים לאחר זמן מה), כאשר מנסים להוריד מספר קבצים במקביל ממספר רב של משתמשים. זוהי תופעה שקיימת בצורה זו או אחרת בכל נתב ביתי, כאשר ההבדלים הם בעיקר בגובה העומס שהנתב מסוגל לעמוד בו. ההסבר הנפוץ לתופעה הוא שהנתב (בשל זיכרון מועט או תוכנה גרועה) לא מסוגל להתמודד עם החיבורים הרבים שתוכנות שיתוף הקבצים יוצרות במקביל, כדי להגיע לניצול מירבי של רוחב הפס. השאלה שלי היא למה בעצם הנתב צריך להתמודד עם זה? הרי החיבורים נוצרים בשכבת ה-TCP/UDP, והאחריות על ניהול חיבורים קיימים היא של תחנות הקצה בלבד (המחשבים שמריצים את תוכנת השיתוף). הנתב אמור לעשות ניתוב ברמת IP + פורט בלבד, ולצורך זה לא אמור לעניין אותו דבר מל…
-
- 59 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
משום מה כל הפורטים שפתוחים אצלי בראוטר מופיעם כסגורים זה קרה אחרי שעשיתי החלפתי מערכת הפעלה זה לא הפיירוול חוסם כי בלי הראוטר הפורטים פטוחים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי האם יש איזה תוכנה שאתה אפשר לבדוק פינג במשחקם ובנוסף פרימים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת חוטית דרך נתב של סימנס, על שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64bit . כל המחשבים מחוברים לאינטרנט וגולשים ללא בעיה ואף היה שיתוף קבצים מלא ביניהם. לאחרונה התקנתי מחדש את המערכת הפעלה על אחד המחשבים ומאז בכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד המחשבים ברשת (זה קורה בכל המחשבים) אני מקבל חלון של הכנסת שם מתשתמש וסיסמה. אני לא הגדרתי סיסמאות ולכן אני לא מצליח להכנס, אשמח לקבל כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני וחבר\שכן שלי רוצים לעשות אינטרנט ביחד מכיוון שאין לו קו בבית לי יש ראוטר אלחוטי ולו יש מחשב שולחני עם כרטיס רשט אלחוטי ואנטנה חיצונית קטנה כזו הוא בקושי מצליח לקלוט את האות שאני משדר וממש לא מצליח לגלוש כבר העלנו את המהירות של האינטרנט ל2.5MB וזה עדיין לא עוזר שמעתי שיש דרך לבנות איזה שהו משהוא על האנטנה שיאפשר לו לקלוט טוב יותר את האות מישהו מכיר או יודע מה צריך לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג SMC כבר די הרבה זמן ולא שיניתי בו כלום, עכשיו אני רוצה להוסיף סיסמא לחיבר, נכנסתי לאייפי שלו 192.168.2.1ואז הוא מבקש ממני סיסמת כניסה, את הסיסמא לכניסה מעולם לא שיניתי, נדמה לי שהיא משהו כמו SMCadmin אבל אני לא מצליח להיכנס, יש דרך למצוא את הסיסמא לכניסה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בפעם הראשונה חיברתי נתב למחשב. (נתב של סימנס שלקחתי בבזקסטור והוא גם אלחוטי) צצו מספר שאלות, הבנתי פחות או יותר מה קורה, קראתי מדריכים אבל אני מחפש תשובות יותר מדויקות ומכוונות. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה האייפי של המחשב שלי ברגע זה? מצד אחד שאני עושה IPCONFIG אני רואה את ה-IP של הנתב, מצד שני אם אני נכנס לאתרים באינטרנט לבדוק מה ה-IP שלי אני מקבל IP אחר (אני מניח את זה של בזק בינלאומי). 2. אם אני אקבע למחשב שלי IP סטטי, האם זה ישפיע על המחשב הנוסף שמחובר לנתב? או שזה רק יהיה קשור למחשב שלי? 3. הבנתי שבקביעת IP סטטי צריך לרשום GATEWAY של הנתב (כלמור 10.0.0.138) ו-DNS שלו. מה ה-DNS שלו?? 4. איך אני פותח פורטים באמיול למחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הנתב שלי לא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שיתוף קבצים עבד הכל תקין לפני שהתקנתי באחת המערכות SP3 בשניהם יש לי pro באנגלית על המחשב הנייח יש לי SP2 על הנייד יש לי SP3 הם באותה קבוצת עבודה ויש לי גישה לא מלאה אבל יש גישה בין המחשבים והבעיה היא כזאת... מהמחשב הנייד לנייח אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב הנייח לנייד אני לא יכול אבל אני יכול להפעיל אותם או לשמוע אותם .. אני שומע את השירים דרך השיתוף.. אבל אני רוצה להעתיק אותם ולא יכול נתתי הרשאות והכל בסדר אני מקבל שגיאה כזאת כשאני מנסה להעתיק קובץ סתם על הדרך אני גם יכול לעשות RDP למחשב הנייח (זה לא קשור אבל סתם שתדעו ) ככה שמבחינת פינגים תקשורות וכל זה הכל בסדר זה עניין של הרשאות בטוח (ההודעת שגיאה הזאת ששמתי בתמונה מופיעה במחשב הנייד כשאני מנסה להעתיק קו…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מצליח להתחבר לשרתים Razorback 3.0 ו-3.1. אין לי בעיית Low-id והפורטים פתוחים בהגדרות של הראוטר, וכמובן שאני בלי הפיירוול של XP. לשרתים eDonkey Server No1 ואחיו 2 ו-3 אני מצליח להתחבר. הפורט שלהם הוא 4242 ושל Razorback הוא 5000. זה קשור ? מיש'ו יודע למה אני לא מצליח להתחבר לRazorback ? זה משגע אותי. אני ממש מודה לעוזרים, ושבת שלום, מתן
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם יש דרך להוריד הורדות מרובות בבת אחת בחשבון PREMIUM ? כי יש לפעמים קבצים שמחולקים לאיזה 100 חלקים ואני צריך להתחיל להוסיף כל קובץ בנפרד, עבודה דיי מייגעת ומעצבנת. אני עובד גם עם תוכנות הורדה DAP ואני לא מצליח שהקישורים לקבצים יתחילו אחד אחר השני. פשוט הוא פותח לי את הדף שם אני צריך ללחוץ שוב על PREMIUM ואז רק להוריד , זה דיי מעצבן. האם יש דרך קלה יותר להוסיף בבת אחת עשרות קישורים לחלקים של הקובץ ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן! עברתי דירה, השתדרגנו לרשת אלחוטית (ואני מחובר בכבל) ועוד כל מיני דברים חדשים.. עכשיו הגיע הזמן לעבור חברת אינטרנט.. ברור לאנשים פה למה. ההתחייבות שלי בנטוויז'ן נגמרה, כבר דיברתי עם בב"ל, הציעו לי חבילה שנשמעת אחלה.. 2.5\250. כמה זמן מראש כדאי להרשם לבב"ל לפני שמנסים להתנתק מנטוויז'ן? אני מתכוון להבהיר להם שאלא אם כן הם נותנים לי אינטרנט ב1.90 לחודש למשך כל החיים, אני מתנתק מהם לצמיתות. מישהו נתקל בבעיות התנתקות גם אם אין התחייבות? ואיך לכם בבב"ל? אודה לעונים, מקווה שלא עברתי על חוקים O_O
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול התקשרו אלי ואמרו שאפשר להחליף את המודם לאחד יותר מתקדם כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270 כדאי להחליף אותו למודם אחר ? ואיך אני מסדר את ה-LOWID באימיול לאחר פירמוט , פתחתי פורטים בממשק של הראווטר ועדיין יש LOWID ה-TCP/IP במאפייני Local Area Connection על אוטומטי צריך להגדיר ידנית ? לקחתי תמונה של המאפיינים לפני הפירמוט http://img503.imageshack.us/img503/8553/79216957bi7.jpg להגדיר ככה ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין 3CRWER200-75 של 3com תודה מראש לעונים.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי חברים. אני מנסה להתחבר עם הלפטופ של המשרד לרשת המשרדית באמצעות VPN Checkpoint Secure remote והוא מתחבר אך אין באמת תקשורת, PING לא מחזיר כלום ושום תקשורת אחרת, למרות התחברות מוצלחת. בבתי קפה הוא מתחבר ועובד בלי בעיה. איש ה-IT טוען שהראוטר שלי (ECI 352 אלחוטי) הוא מקור הבעיה, והטכנאי בבזק לא ידע לפתור. לי אותה ולכן פונה אני אליכם, שבטוח נתקלתם בתופעה, האם זה ניתן לפתירה? תודה רבה ושבת שלום, מחכה לעזרה...
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-