עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. שלום, אקדים ואכתוב, שניסיתי לחפש אחר הבעיה הנ"ל בפורום, אך נראה לי שבחיפוש אני גרוע, כיוון שלא מצאתי שרשור בנושא. ובכן, הבעיה היא כך: אחי התחבר לאינטרנט בכבלים (עם חייגן), וקיבל מודם Terayon. כשהמודם מחובר ישירות למחשב, הכול עובד בצורה חלקה. לאחי יש נתב אלחוטי Edimax 6204WG, לפי הבנתי דגם מוכר. כאשר הנתב מחובר למודם, הוא לא מצליח למשוך כתובת IP. כלומר, כאשר נכנסים לדף המידע בנתב, הנתב מוגדר על Dynamic IP, אך בכתובת ה-IP, השדה ריק. לפי הוראות ההפעלה של הנתב, וגם לפי ספק האינטרנט, בזק בינלאומי, שניסה לעזור, אם הנתב לא מושך כתובת IP, יש לנתק את שני המכשירים מן החשמל, ולחברם בסדר מסוים. גם זאת ביצעתי, אך ללא הועיל. עדכנתי את גרסת הנתב ל-1.51 מאתר "פיקוק", אך שוב, ללא ה…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by multicore,

כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by arik100,

ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. ראוטיר של 3COM office connect מול כרטיס של EDIMAX Ralink האות מצויין ומעולם לא הצלחתי לעבור את ה16-20Mbit/sec... איך עושים מהר ? תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי מחשב בממ"ד ביחד עם מודם כבלים ומחשב שנמצא בסלון (מרחק של 10 מטר בערך), ואני מנסה לעשות ביניהם רשת. ניסיתי לבנות רשת אלחוטית בבית אבל בגלל שהמודם כבלים נמצא בממ"ד (אין לי אפשרות להזיז אותו משם) אז הקליטה בקושי יוצאת מהממ"ד ולא הצלחתי ליצור את הרשת האלחוטית. קראתי עכשיו את המאמר באתר על רשת על גבי החשמל והשאלה שלי הם באמת ניתן לעשות זאת בקלות וביעילות בבית? לא קריטי לי אם תעבורת הקבצים תהיה נמוכה (תמיד אפשר להעביר קבצים בלילה) אבל כן חשוב לי שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט מכל מחשב ושכל המחשבים יהיו באותה הרשת. כמו כן, שמתי לב שהמאמר הוא משנת 2004, האם ייתכן שהיום בשנת 2008 יש כבר פתרונות יותר טובים ומהירים מהמכשיר שמוצע במאמר? אני מאוד אשמח לקבל מידע כי כרגע אני אובד עיצו…

• 46 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. שלום. יש לי נתב מדגם SIEMENS SL2-141 עכשיו למחשב השולחני הוא מחובר עם כבלים והכל עובד כמו שצריך... אבל אני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד... אני עכשיו נמצא ב Network and Sharing Cener (ויסטה) הוא אומר לי שהמחשב הנייד שלי הצליח להתחבר למודם אבל הוא מראה לי שאין תקשורת בין המודם לאינטרנט עצמו... אבל מהמחשב למודם יש תיקשורת תקינה לחלוטין... לפי דעתי זה אולי בעיות הגדרות DNS? אני אשמח לקבל את עזרתכם. אם זה חשוב אני מחובר עם בזק ובזק בין לאומי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חוץ מההבדל במחיר שעומד על 220 לעומת 350 ש"ח. האם ה 6204 לשימוש ביתי והורדות באימיול מומלץ? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.

13. Started by yotamoo,

שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים אחד בקומה ראשונה והשני בקומה שנייה. המחשב שנמצא בקומה השנייה נמצא בתוך ממ"ד שם נמצאים גם המודם והראוטר. האם יש טעם לרשת אלחוטית במקרה כזה של ממ"ד ומפלסים שונים? לא יהיו בעיות ש קליטה? איזה כרטיס רשת כדאי לרכוש ע"מ שיעמוד במשימה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by multicore,

אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by J0n1,

הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום לכולם, תצורת המערכת: מחשב1- כרטיס רשת אלחוטי + 2 כרטיסי רשת OB ( לוח GB X38) מחשב2 (HTPC)- כרטיס אלחוטי + כרטיס OB . ראוטר נמצא בקומה שנייה יחד עם מחשב1 . ממחשב2 הגלישה הורדה קבצים היא במהירות רוחב הפס -תקינה ואין בעיות. אך העברת הקבצים ממש ממש מבאסת בין המחשבים (GIGA לוקח בערך שעה). חשבתי להתשמש בכרטיסי הרשת הOB עם כבל מוצלב, אך אני רוצה שזה יהיה רק לטובת העברת קבצים מהירה ובלי שהאינטרנט יתנתק מהרשת (דרך הראוטר). האם אוכל לקבל הדרכה אם זה אפשרי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. דבר ראשון שלום לכם.. קניתי לפני איזה חודשיים נתב TP-LINK 108MB וכרטיס PCI מאייבורי. לאחרונה קניתי גם 2 כרטיסים של USB. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד!!!!! לא שזה לא רק 108Mb - אמור להיות 13MB לשניה, זה אפילו לא חצי! לא רבע! שמינית! יש לי כרטיס טלוויזיה שאני משדר אותו עם ה-Windows Media Encoder בקצב של 4000kb, ובלפטופ שממנו אני מנסה לקלוט זה נתקע!!!! אז ניסיתי לראות סרט DVD על המחשב שלי כי אמרתי אולי התוכנה הזאת לא טובה, והוא ממש בקושי זז! זה לא היה אפשרי לראות את זה ככה! (הסרט זה 8000kb/s, בעצם מגה ביית אחד לשנייה). בתוכנה הזאת שלהם אני שם על 108MB, הוא מראה לי למשל עכשיו שאני על 36Mb, וזה מעביר לי על משהו כמו חצי מגה! זה ממש לא ייאמן! ובקשר לקליטה - אמרו שיש לראוטר הזה טכנול…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by AmL1,

במחשב שהמדפסת מותקנת בו יש ויסטה באחרים יש XP העניין הוא שהXP רואה את המדפסת והכל אבל שאני שולח הדפסה לא קורה כלום... יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by Las@Vegas,

אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיה של חוסר סנכרון שקוראת פעם ביום לרוב. הנורה של הPPP נכבאת ואחרי הנורה של הDSL נכבאת ואז רק הנורה של הdsl נדלקת ללא הנורה של הPPP. כדי לעשות שהנורה של הPPP תדלק שוב אני צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב עם הכפתור בגב של הראוטר. הראוטר שלי זה ROTAL RTA 1025W,תשתית בזק, ללא חייגן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.