עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי DVR ן- IP קבוע, מנסה להכנס ולראות את המצלמות דרך האינטרנט, נא עזרתכם איך? תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by wooper,

הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  3. אני כרגע מחובר בעזרת חיבור ישיר למודם סלולרי חיצוני (compass 885) אני משתמש בתוכנת Utorrent ומה שקרה זה שאו שיש לי סימן קריאה צהוב או סימן קריאה אדום למטה, כלומר יש בעיה בחיבור - וכשאני בודק פורטים הם מצויינים כסגורים או חסומים. ניסיתי לכבות את הפיירול של הוינדוס (vista 32). וגם את האנטיוירוס (Kaspersky 2009) - לא אינטרנט סקיוריטי. ועדיין אני מוריד במהירות נמוכה ומצויין שהפורטים חסומים... תודה ויום נעים!

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  4. היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  5. שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by moshemordo,

טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנ…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. לפני שאני קונה את ה- Edimax EW-7128 אני רוצה לדעת האם קיימים כרטיסים אחרים עם כבל ארוך יותר (2M או 3M)? במידה ולא איך ניתן להאריך את הכבל הקיים בכרטיס הנתון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by orei,

שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by --Shadow--,

שלום, ברשותי נתב level one wbr6001 ומגדיל טווח ייעודי מסוג level one wap0006 , האם ניתן לחבר את המגדיל טווח בכבל לנתב?, ואילו הגדרות נדרשות הן במגדיל והן בנתב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  11. יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  12. רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  13. Started by LOL,

שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by asdqwe,

שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

15. Started by eytan243,

לא מזמן עברתי לHOT עם ברק גם ב1.5M אבל זה יותר איטי איך אני יכול לדעת מה הקצב שאני באמת מקבל ?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום אציל בבית קיים ראוטר וריפיטר הריפיטר משמש כמגדיל טווח לבית ליד שנמצא כ30 מטר מימנו (עובד יופי) ליפני שבוע קניתי ריפיטר נוסף שישמש מגדיל טווח לכיוון השני של הבית שלושתם אותו חברה LEVEL ONE שלושתם תומכים בWDS עכשיו הבעיה מתחילה כאשר אני מחבר גם את הריפיטר השני לראוטר הוא לא מצליח להיתחבר אליו (למרות שהגדרתי בכל אחד את הMAC של השני) אני חושב שהבעיה טמונה בטדר שידור ששלושתם על ערוץ 7 (מתוך 12 כמובן) האם הם מתנגשים בינהם ואם כן איך אוכל להגדיר את כולם יחד? כבר ניסיתי הכל לדעתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by Yosi G,

שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה

19. Started by soundf,

שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. Started by Gt1980,

שלום לצורך הגדלת כיסוי הרשת האלחוטית בבית רכשתי מגדיל טווח שמאפשר 3 תצורות AP, מגדיל טווח bridge. אני מעוניין לחבר אותו כך שכל הבית יהיה תחת אותו SSID ויהיה מעבר אוטומטי עפי עוצמת הרשת בין הנתב הראשי לרחיב טווח. האם דבר כזה אפשרי בכלל עם הציוד הנ"ל? אם כן אשמח להבין איך מבצעים.תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by knows all,

אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. שלום. מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש. בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear. ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא. מה הכי טוב שם?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by CaRTeR,

טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  25. *כותרת* זה ה6204 הגדרתי את השם משתמש וסיסמא (עשיתי בידיוק לפי המדריך שנתנו והוא לא מתחבר לי :-\

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים