רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ולא מצאתי הבדל כלל בין קונקטורים לCAT 6 וCAT5 השאלה האם יש הבדל ואיך אני יכול לדעת שאני קונה את הדבר הנכון
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר וכרטיסי רשת אלחוטית לרשת של 5 מחשבים. הבעיה היא המיקום של המחשבים: הראוטר ימוקם בקומת הכניסה, באותה הקומה ממוקם מחשב נוסף בממ"ד, בקומה העליונה יש שלושה מחשבים ובמרתף עוד מחשב. המרחק בין הראוטר לכל מחשב לא עולה על 10 מטרים, כשהמחשב בממ"ד מרוחק פחות מ-5 מטרים מהראוטר, אבל בכל זאת השידור צריך לעבור דרך רצפה/תקרה ולא רק קיר. הרכיבים יקנו בארצות הברית כך שאפשר להתייחס למבחר שקיים שם. יש המלצות? אגב, ניתן למקם, מטעמי אסתטיקה, את הראוטר בארון החשמל (דלת מתכת) או שזה יפריע לשידור? תודה לעוזרים, עמרי
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל ADSL, שאינו נמצא בשימוש כרגע, מודם כבלים שמחבר אותי לאיטרנט (מחובר ע"י רשת) ומחשב אחר. איך אני מחבר את כל זה לשיתוף אינטרנט בין המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
-
יש לי בבסיס מחשב נייד עם נטסטיק של סלקום. אני רוצה לפתוח רשת דרך המחשב ניייד שהוא יהיה הנקודה חמה, לעוד מחשבים ולאייפון. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? תודה , טל.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 השני: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327 ברמת העיקרון אני מעוניין לרכוש ראוטר נוסף כדי לשפר את טווח הקליטה של ה-TP-Link TL-WR1043ND חשובה לי רק המהירות האלחוטית של הנתב שיהיה מחובר בכבל רשת לנתב המרכזי. מי מהם כדאי לי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום! רציתי לקבל המלצות לנתב שיעבוד מממ"ד. אם אפשר עד 450 ש"ח. התשתית שיש לי זה כבלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP? ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך ברק במסלול 1.5... פעם כבר היה לי סיפור איתם עם הFTP בתקופה שלכל מי שהיה ברק הוריד לו לאט מאוד מFTP חוץ משעות הבוקר. ואז הם סידרו את זה לקצת זמן והוריד לי על 190 קבוע, והפסקתי להוריד דברים מFTP, עכשיו אני מנסה להוריד דברים והמהירות היא איטית מאוד בין 0.0 Kb/s לבין 10 Kb/s. ניסיתי להוריד משרתים שיש בת'ראד מהעמוד הקודם על אותה שאלה פחות או יותר, והוריד לי על 190. מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שאצל בזק אין בעיה עם הFTP הזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... המחשב מודיע שהוא עובד במצב לא מקוון והשרת לא זמין לחיבור מחדש כל החיבורים פועלים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שלאות 1) הייתה לי בעיה של איטיות כאשר אני מעביר קבצים בLAN זה היה משהו כמו 16 מגה לשניה, היום לאחר קניתי סוויץ (SE4008 WRT) המהירות הגיעה ל85.4 מגה לשניה (גודל הקובץ הוא 55 גיגה) שניראה לי שיפור משמעותי אבל השאלה הם יש דרך לגרום לו להיות מהיר יותר נגיד להגיע ל100 ? אם כן במה זה יהיה תלוי ? כי אני מבין שבסופו של דבר זה תלוי במהירות הכתיבה של ההתקן שאליו מועתק הקובץ, אבל אם יש עוד דרכים לשפר את המהירות אשמח לשמוע 2) יש ברשותי נתב WRT1900ACS עם קשוחה של DD, עומס החום על המעבד (CPU Temperature) הגיע ל82C, קניתי מאוורר USB ב45 שקל תליתי מעל המאוורר והורדתי את עומס החום מ82 ל58, האם גם פה יש דרך אחרת ? המאוורר שקט אבל האם יש דרכים נוספות מ…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על סוויצ' שתומך 1000mbps. ישמש כמפצל לכבל רשת שמגיע מראוטר בחדר אחר. http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=10294&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך הסוויצ'ים של אדימקס? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי בעיה של שליחת\קבלת קבצים באי סי קיו עם ראוטר B-FOCUS 270 ROUTER שמחובר למחשב יחיד... מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח שם פורטים במיוחד בשביל האי סי קיו? (אני רוצה את 10000-10010 אם זה משנה) תודה מראש RJ
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה והוא עובד נהדר בלי תקלות. עובד חלק ורכשתי אותו בשביל להשתמש בתדר ה5GHZ האגדי בטיפשותי שכחתי שאני צריך גם לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בזה DUAL BAND. ובארץ המצב די עלוב כי לא מצאתי בשום מקום מישהוא מכיר יודע שמע על חנות שמביאה כרטיסים כאלו לארץ? בבקשה אשמח ואודה לכל מי שיש מענה סליחה אם חפרתי מצאתי את המוצר הזה של לינקסיס ששמעתי עליו דברים מדהימים זו טכנולוגיה שלא כל כך התחילו לעבוד איתה וכמות המוצרים בתחום מוגבלת מאוד http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WMP600N
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-