רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הסקר מתייחס לכל ציוד הרשת, החל בכרטיסי רשת וכלה בנתבים לי יש בבית נתב וכ. רשת אלחוטיים של Edimax. [move]מה אתכם ?-------מה אתכם ?--------מה אתכם ?[/move]
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
הבית שלי כמו בשרטוט(יצא מעפן אבל ממצא) אורך המסדרון הוא כ-12 מטר +_ 2 מטרים נוספים לחדר מחשב א' (מחשב ב' נמצא בקצה המסדרון) כמו כן בקו אווירי ישנם כ-4 קירות חוצצים + קיר חיצוני של חדר המדרגות. חיבור האינטרנט נמצא במחשב ב'. מהי הדרך הכי זולה לשתף בין שני המחשבים (כמובן לא חוטי - לא פרקטי)? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי אם יש לי תשתית אחת בבית ותשתית אחת במשרד האם אני יכול להשתמש באותו ספק בשתי התשתיות ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
עוד חבילה אפשרית היא מהירות הורדה של 1.5 מגה ומהירות העלאה של 512K שהמחיר של חבילה זאת עוד נשמע הגיוני אם המחיר שמפורסם כולל ספק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת, אני צריך ראוטר לבית דו קומתי כאשר הראוטר יהיה ממוקם בקומה העליונה, והמחשב העיקרי יהיה קומה מתחתיו (אפשר להגיד אפילו קומה וחצי - קומה ומפלס), המרחק האווירי לא כ"כ גדול אך יש קירות באמצע ודלת פלדלת של החדר שתמיד נעולה. במחשב יהיה שימוש רב בתוכנות שיתוף קבצים, ככה שצריך שהראוטר יהיה חזק ויציב! כרטיס רשת אלחוטי כבר יש לי (Edimax EW-7128G). התקציב: עד 400 ש"ח. המועמדים (שנראים לי לפחות): Edimax BR-6504n Edimax BR6216MG Linksys WRT54GL אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת האינטרנט כל הזמן מתכבה ללא כל סימה יש לי אינטרנט בכבלים וכל איזה כמה זמן (לא מוגדר) האינטרנט פשוט מתנתק אין לי פייר ואל והאימיול לא קשור והוא לפעמים רושם לי הודעת שגיאה : usb not recogonize אז אני הרבה פעמים צריך להתחיל מחדש את המחשב או אפילו לכבות אותו לגמרי מהחשמל וזה גם לא תמיד עוזר ואני לא יודע לאן לפנות תעזרו לי בבקשה תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני מחובר בטריפל הוט ומחוייב לעוד שנתיים .רציתי לדעת עם אני יכול להנות מהטכנולוגיה הזאת דרך עוד חברה מלבד בזק?.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש נתב וריפטר בתחום מחירים של 300-400 ש``ח כדי להגביר את טווח WIFI לקומה השניה כשמקור האות הוא בקומה הראשונה והאם אני צריך לקנות גם אנטנה כל שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם אני מעוניין לחבר את הנתב שלי DSL 2760U של בזק, מנתב אחר(שמחובר לקו אינטרנט) הנתב 2760U מתחבר כ DSL, חיברתי מהנתב שבוא מחובר לי אינטרנט מ RG לכניסה של DSL, אך אין לי אינטרנט. (קצת קשה להבין מה אני רוצה לעשות-כמובן שאני מתחבר ממקומות רחוקים בינהם בגלל זה כל הסיפור, אני אני רוצה שהנתב של בזק ישמש אך ורק כרואטר ויקבל את הרשת דרך היציאה של ה DSL(טלפון) שלו אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אחרי שהרשת שלי עובדת אני רוצה רק לאבטח אותה כי שמעתי שלמי שיש כרטיס אלחוטי יכול לגלוש על חשבוני... איך אני עושה את זה?מישהו יודע?יש לי ראוטר של edimax ומודם אלקטל שחור עם 5 נורות.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הראשי יש לי ווינדוס 7 ואני מצליח דרכו לגשת לקבצים שנמצאים במחשב השני. במחשב השני יש לי ווינדוס XP אך אני לא מצליח לגשת לתיקיות משותפות שנמצאות במחשב הראשי. סימנתי את התיקיות לשיתוף במחשב הראשי עם הרשאת קריאה ל EVERYONE, ובמחשב השני כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" אני רואה את הראשי, אך אני לא יכול להיכנס אליו. כשאני מנסה ללחוץ עליו (על המחשב הראשי) אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לגשת ואין אפשרות שימוש במשאב רשת זה. מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני שבועיים פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7. לפני הפירמוט הגלישה היית נורמלית. (שימוש בווינדוס 7) מאז ההפירמוט יש איטיות בגלישה. יש לי חיבור של 2.5M, הורדות של קבצים מגיעים למקסימום מהירות הורדה 320KB, אבל בגלישה לאתרים יש איטיות שלא היית לפני. איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה. קודם כל אני מודה לכם מראש על כל הצעת פיתרון,תגובה, מידע שיכול לעזור לי, הבעיה הזאת נמשכת כבר הרבה זמן ואני לא מוצא פיתרון ודבר נוסף זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה. אז ככה אין לי ידע ממשי בתחום, קניתי את הראוטר לבד והגדרתי לבד לפני למעלה משנתיים הכל דרך ידע שמסתובב באינטרנט. יש לי כמה וכמה מכשירים ומחשבים שעובדים עם הראוטר והכל עובד חלק... עד שנתקלתי בבעיה מוזרה מאוד ואני יפרט אותה לפרטי פרטים כאן. הראוטר שלי הוא כאמור של 3com 3crwer100-75 מעודכן לגירסא האחרונה שלהם מאתר הרשמי. אני מחבר בכבל רשת את המחשב שלי. אתה הסוני 3 וכאמור את הXbox360. את הנתב הגדרתי כDHCP Server וכולם מקבלים כתובת IP נפרדת. פתחתי פורטים לסוני ולXbox360 ככה שזה לא יכול להיות בעיה של פורטים אם ז…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-