רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע מחובר בעזרת חיבור ישיר למודם סלולרי חיצוני (compass 885) אני משתמש בתוכנת Utorrent ומה שקרה זה שאו שיש לי סימן קריאה צהוב או סימן קריאה אדום למטה, כלומר יש בעיה בחיבור - וכשאני בודק פורטים הם מצויינים כסגורים או חסומים. ניסיתי לכבות את הפיירול של הוינדוס (vista 32). וגם את האנטיוירוס (Kaspersky 2009) - לא אינטרנט סקיוריטי. ועדיין אני מוריד במהירות נמוכה ומצויין שהפורטים חסומים... תודה ויום נעים!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
"אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש פיתרון לבעיה... האם יש דרך נוחה לנגן מוזיקה מהמחשב שלי דרך הרמקולים של מחשב אחר ברשת? פשוט כל המוזיקה נמצאת על מחשב אחד, והמחשב בחדר השני מחובר למערכת ויש לו מקלדת קטנה ולא נוחה (Dinovo Mini), ככה אם אני מכין נניח play-list על המחשב עם המוזיקה הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן דרך המחשב השני. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר כיום לnetvision הם עושים לי המון בעיות בפינגים של משחקים ברשת (americas army) כבר שלושה חודשים אני בסרט הזה איתם ,ואני מתנתק מהם כנראה מחר ואני מחפש isp חדש עכשיו השאלה היא איזה isp הכי טוב בקטע של משחקיי רשת אני משחק במשחק ספציפי אחד שהוא americas army והאיי פיים של הסרברים שלו מתחילים בדרך כלל ב 213 או ב 69 ועוד אחד או שניים שלא מופיעים הרבה אם יש לכם להמליץ לי על מישהו אני ישמח... תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המטרה היא לקבל כמה שיותר מידע על הניתוקים. עדיף כמובן תוכנות חינמיות אם יש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה... אממ יש לי ראוטר וst lab broadband router ויש לי מודם alcatel ואני לא ממש יודע אייך להגדיר אותו(את הראוטר) אני מאוד אשמח עם מישהו יעזור לי וגם אני לא ממש יודע מה לכתוב בהגדרות של כרטיס הרשת... אני שם תמונה של ההגדרות ... ממש תודה מראש... (אני גם לא בטוח שאני צריך pptp(
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת המעט מסורבלת, אבל יש לי מספר שאלות שאותן ניסיתי להכניס לכותרת אחת: 1. אם אני משתמש במודם ALCATEL בתור DIALER, כולל כל ההגדרות הנילוות והוא מתחבר לHUB, האם אוכל לראות את כל הכוננים של המחשבים ברשת אצלי בבית? 2. האם שיטת החיבור לSWITCH שונה מהשיטה לHUB? האם יש צורך בכבלים שונים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
:o [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מאזין לפעמים לקטעים מוקלטים מראש בכל מיני אתרים באמצעות נגן REALPLAYER שמוטמע באתר. אני צריך לשמור קבצים אלה והדרך היחידה שאני מכיר היא פשוט לשבת ולהקליט את זה שנייה מול שנייה.ז"א שאם הקטע הוא שעה אז אני אצטרך להקליט שעה וזה מבזבז זמן ומעצבן. האם יש אפשרות לשמור את הקטע בצורה כלשהי? הרי קובץ הסאונד בטוח נמצא איפשהו בשרת.איך ניתן לשמור אותו ישירות ולא להקליט? תודה!
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שכרתי שרת VPN, לצורך העיניין ivacy.com. מה שאני צריך הוא בעצם זה להזין בתוכנה מסוימת פרוקסי, יש לי לבחור בין HTTP HTTPS SOCK4 SOCK5. ולשים כתובת ופורט. בתוכנה של IVACY אפשר להתחבר דרך PPTP ודרך HTTP tunneling. דרך PPTP אני לא יכול להתחבר אבל דרך HTTP אני יכול. בתוכנה של IVACY יש אפשרות לסמן תוכנה שאני רוצה שתרוץ דרך הVPN הזה, ואז היא מופעלת דרך הIVACY וכל התעבורה של התוכנה עוברת דרך הVPN. זה לא מה שאני רוצה. אני לא רוצה שכל התוכנה תרוץ תחת ה VPN. אלא חיבור מאוד ספציפי שעבורו אני יכול להגדיר פרוקסי בתוכנה עצמה. כלומר כל התוכנה תמשיך לרוץ עם החיבור אינטרנט הרגיל שלי, אבל חיבורים מסוימים שהתוכנה צריכה לבצע יבוצעו דרך הVPN. התוכנה יודעת לעשות את זה, אני רק צריך לתת לה את הפרו…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל להתחבר לטלפון הקווי של אורנג' ויש לי בעיה. אני צריך 2 קווי טלפון ולטענת הנציגה של אורנג' אני צריך לכל Smartbox (הנתב של אורנג') תשתית נפרדת של בזק. 1. ניסיתי לחבר נתב אחד לתשתית של בזק (ADSL) ולהוציא ממנו (יציאת LAN) אינטרנט לנתב השני (כניסת WAN) אבל לא היה קו בטלפון, יש למישהו מושג למה זה לא עבד? 2. אני יודע שיש אפשרות לחבר את ה-Smartbox גם לתשתית של הכבלים ורציתי פשוט לחבר את המודם של הוט לסוויץ' ואז לחבר את שני ה-Smartbox לאינטרנט דרך אותו סוויץ', מישהו יודע אם זה צריך לעבוד? נשמע לי מוזר מאוד שצריך לכל נתב תשתית נפרדת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לראוטר לסיבים אופטיים, שיש לו גם WiFi6. עדיף כמובן ראוטר שיש בו כניסת סיב ישירה תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היות והראוטר כבר לא משווק בארץ, אני מחפש אלטרנטיבה שתהיה מספיק טובה. הW9970 לא עוזר לי היות ואני צריך חיבור של 1GB\S לרשת הביתית. (הגיע הזמן לחסוך בחשמל ובמקום ולהשתמש במוצר אחד שיהיה גם מודם וגם ראוטר). אילו מוצרים אחרים ניתן להשיג בארץ? (היות והזמנה מאמזון יכול להיות בעיה בעקבות אישורי משרד התקשורת) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני ומשפחתי עוברים לבית חדש ולכן יש לי מספר שאלות בנוגע לאינטרנט בבית החדש. מצטער מראש אם השאלות טיפשיות או אמורות להיות מובנות מראש, פשוט הידע שלי בנושא הזה הוא לא רחב. טוב אז אנחנו עוברים לבית עם שתי קומות, כשבכל קומה יש שקע טלפון (נראה לי שזה השם הנכון), מה שמעלה אצלי כמה שאלות. 1. האם אפשרי לחבר בכל קומה ראוטר בנפרד? זאת אומרת שבקומה הראשונה יהיה לנו ראוטר א' ובקומה השנייה ראוטר ב', ששניהם מחוברים בעצם לאותה הרשת. 2. בהמשך לשאלה הקודמת, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם לדעתכם עדיף להסתפק בראוטר עוצמתי אחד שישרת את כל הבית? האם עדיף לשים ראוטר בכל קומה? האם עדיף לשים ראוטר באחת הקומות ואז בקומה השנייה לחבר מגדיל טווח …
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-