עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחובר כיום לnetvision הם עושים לי המון בעיות בפינגים של משחקים ברשת (americas army) כבר שלושה חודשים אני בסרט הזה איתם ,ואני מתנתק מהם כנראה מחר ואני מחפש isp חדש עכשיו השאלה היא איזה isp הכי טוב בקטע של משחקיי רשת אני משחק במשחק ספציפי אחד שהוא americas army והאיי פיים של הסרברים שלו מתחילים בדרך כלל ב 213 או ב 69 ועוד אחד או שניים שלא מופיעים הרבה אם יש לכם להמליץ לי על מישהו אני ישמח... תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by erezo,

היום ביצעתי התקנה של הקושחת צד שלישי DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) std על הנתב TP-LINK TL-WR1043ND הצלחתי להגדיר כמעט את כל מה שאני צריך למעט הגדרת FTP SERVER שכאן הסתבכתי ולא הבנתי איך מגדירים, אני רוצה להגדיר כמו בגרסה המקורית את שרת ה FTP וגם לספק גישה החוצה מה LAN (כלומר WAN) ואני לא מצליח, נכנסתי תחת services --> NAS ואיפשרתי אותו והגדרתי שם שיתוף, הוא מוביל אותי לאתר אך אני לא מצליח לראות את הקבצים, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא ולא משנה מה שהגדרתי לו בדף ההגדרות, הוא לא מקבל כלום, ואני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי בכונן ה USB שמחובר אליו. את הגרסה הזו החלטתי להתקין על מנת לבדוק האם הנתב עובד יותר טוב ויציב מאשר הגרסה המקורית של TP-LINK שעושה בעיו…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב P4 (ישן בערך) ואני רוצה להפוך אותו לשרת(איחסון אתרים), אני לא רוצה שאני ייאחסן עליו דומיינים - את הדומיינים אני ייקח מאתר אחר חינמי. יש עליו Win Server 2008 ואובונטו. יש איזה מדריך לכל זה? או אפילו כמה מדריכים. ועוד משהו, יש באפשרותי להפוך את הכונן שיש לו בפנים ל"שרת ביתי" ? אני רוצה נגיד להכניס עליו תמונות ושכל אדם שמחובר לרשת בבית שלי, יוכל להיכנס לראות את אותן תמונות. ושנגיד כשאני ייכנס ל"מחשב שלי" אני יראה כונן Z (סתם לדוגמא) שהוא כונן רשת.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  5. אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  6. הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!

7. Started by benor,

יש דרך לכבות את המחשב השני שמחובר ברשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by אבי11,

שלום האם קיימת תוכנה אשר מזהה את הרכיבים (מחשב, נתב, מדפסת וכיוב')ברשת וממפה אותם? אם כן, אשמח לקבל פרטים עליה. תודה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by RomaDev,

מהוא פרוקסי???

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by Arturh87,

יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  11. רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  12. Started by Classic notion,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה, לפני כן גלשתי על 1.5 מגה. כאשר גלשתי על 1.5 לאחרונה המהירות הייתה נמוכה משהייתה צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה, שם ייעצו לי לשנות בהגדרות ה local area connection את ה link speed/duplex mode ל 10 full mode. זה עבד וסידר לי את המהירות. כעת כששידרגתי ל10 מגה שמתי לב שמהירות ההורדה מתחילה מגבוה ויורדת הרבה מתחת למה שהיא צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה ואמרו לי כמו שחשבתי, לשנות את ה speed/duplex mode הפעם ל 100 full mode. אולם זה לא עזר ואף האט את המהירות עוד יותר. הסיבה שאני משתמש בהגדרות ידניות ל speed/duplex mode היא שמשהו לא בסדר ככל הנראה בכרטיס הרשת שלי כפי שאמרו לי במוקד התמיכה. אשמח אם תוכ…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  13. ישנם לי 2 מחשבים האחד p4 1400 שכולל כרטיס רשת הוא מחובר לאיי די אס אל אני עומד לקבל עוד מחשב דומה לקודם אך לא בטוח שיהיה בו קרטיס רשת וגם אולי ווינדאוס 2000 עכשיו אין לי מושג איך לחבר ביניהם אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך לחיבור שני מחשבים כאלה גם אלחוטי וגם בעזרת כבל אודה לו.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  14. ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  15. Started by OferTL,

יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  16. אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by babalas,

תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by duk4u,

יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. Started by Samoth,

היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  21. האם מישהו מחברי הפורום עשה את האינטרנט בסיבים של הוט? יש להם את המחירים הכי משתלמים, אבל יש לי גם נסיון רע מאוד איתם באינטרנט הישן שהיה על תשתית הכבלים שכל הזמן היו בו תקלות וירידות דרסטיות במהירות. האם ההוט פייבר, זה באמת תשתית סיבים שונה ולא תשתית הכבלים המקרטעת, או רק שם ממותג? האם יש מישהו יודע אם אפשר לקחת מסלול בלי ראוטר? שמעתי גם טענות על טעויות בחשבון שבצורה מוזרה הן תמיד לרעת הלקוח ולטובת החברה ואף פעם לא להיפך ועל סיוט בהתנתקות. איך הנסיון שלכם איתם? הם השתפרו?

22. שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.

23. שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by Lunatic,

ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  25. הסקר מתייחס לכל ציוד הרשת, החל בכרטיסי רשת וכלה בנתבים לי יש בבית נתב וכ. רשת אלחוטיים של Edimax. [move]מה אתכם ?-------מה אתכם ?--------מה אתכם ?[/move]

• 2 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.