רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת, שימוש רגיל לגלישה תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט. כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים. ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים. ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר *ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט. האם משהו מכיר את התופעה? אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע! מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן... אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30 ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... תודה רבה! נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights אני גר בקיבוץ ... ולכן א…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אחד מחובר עם חוטים לPRIVATE BOX של בזק והשני עם דונגל של EDIMAX 802.11N התקנתי את הדונגל הכל טוב ויפה הקליטה מצויינת הכל עובד אבל קורה לפעמים שפתאום הדונגל מאבד את הצפון ואני רואה סמל שאין בכלל כרטיס רשת במחשב! נכנסתי למנהל ההתקנים ואז אני רואה שכתוב את הדונגל ויש עליו סימן קריאה צהוב כאילו הוא לא מותקן יש לציין שהתקנתי אותו מהדיסק שלו ! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, אני בחודש הקרוב עובר דירה וחשבתי להתחבר לאינטרנט סיבים של סלקום (בדקתי באתר שלהם וקיימת תשתית). אני לא כל כך מבין ברשתות ומעוניין לקנות מודם \ ראוטר שלי פרטי כך שלא אצטרך לשלם על השכרה שלו כל חודש. אני מעוניין לקנות מכשיר שיתאים לי לכל מיני אופציות (כלומר, מעברים בין ספקים ותשתיות של בזק והוט). אם יש המלצה על ספק אחר של אינטרנט שהוא לא סלקום, אשמח לשמוע. אין בעיה להזמין מאמאזון או מקום אחר אמין בחול אם זה יוצא יותר זול. תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אחרי שהרשת שלי עובדת אני רוצה רק לאבטח אותה כי שמעתי שלמי שיש כרטיס אלחוטי יכול לגלוש על חשבוני... איך אני עושה את זה?מישהו יודע?יש לי ראוטר של edimax ומודם אלקטל שחור עם 5 נורות.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הראשי יש לי ווינדוס 7 ואני מצליח דרכו לגשת לקבצים שנמצאים במחשב השני. במחשב השני יש לי ווינדוס XP אך אני לא מצליח לגשת לתיקיות משותפות שנמצאות במחשב הראשי. סימנתי את התיקיות לשיתוף במחשב הראשי עם הרשאת קריאה ל EVERYONE, ובמחשב השני כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" אני רואה את הראשי, אך אני לא יכול להיכנס אליו. כשאני מנסה ללחוץ עליו (על המחשב הראשי) אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לגשת ואין אפשרות שימוש במשאב רשת זה. מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברק או בזק בינלאומי? הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר. איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש אחסון Windows בחינם, ולא מוצא. אני רוצה אחסון ל-ASP.NET לפחות 3.5. מישהו מכיר מקום טוב?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מחובר ב014 ותשתית של בזק - בחודשים האחרונים אני פשוט סובל מהם מהירות הורדה בבדיקה בארץ תקינה אבל בחול בקושי מגיעה ל 1 מגה לי יש חבילה של עובדי בזק (שמוגלת עד 8 מגה)- דיברתי עם התמיכה שלהם בבדיקה נתנו לי איזה יוסר של גיימרים ואז מהירות היתה תקינה- אבל לא פטרו לי את הבעיה והשאירו עם היוסר הרגיל. (לדעתי עושים לי זאת בכוונה כדי להוציא ממני עוד כסף) לכן אשמח עם תוכלו להמליץ על ספק אינטרנט נורמלי שמהירות בארץ ובחול אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת- האפשרות אפורה ואי אפשר לסמן:
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני ומשפחתי עוברים לבית חדש ולכן יש לי מספר שאלות בנוגע לאינטרנט בבית החדש. מצטער מראש אם השאלות טיפשיות או אמורות להיות מובנות מראש, פשוט הידע שלי בנושא הזה הוא לא רחב. טוב אז אנחנו עוברים לבית עם שתי קומות, כשבכל קומה יש שקע טלפון (נראה לי שזה השם הנכון), מה שמעלה אצלי כמה שאלות. 1. האם אפשרי לחבר בכל קומה ראוטר בנפרד? זאת אומרת שבקומה הראשונה יהיה לנו ראוטר א' ובקומה השנייה ראוטר ב', ששניהם מחוברים בעצם לאותה הרשת. 2. בהמשך לשאלה הקודמת, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם לדעתכם עדיף להסתפק בראוטר עוצמתי אחד שישרת את כל הבית? האם עדיף לשים ראוטר בכל קומה? האם עדיף לשים ראוטר באחת הקומות ואז בקומה השנייה לחבר מגדיל טווח …
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה קורה? נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, כשאני מנסה לעשות ריפ לסרטון ביוטיוב או רק להוריד את הקובץ MP3 ממנו דרך תוכנה (Video Downloader / Free Studio וכו') או דרך אתר (KeepVid וכל דומיו) האינטרנט פשוט לא מגיב ואי אפשר להיכנס לשום אתר. הדבר היחידי שאני רואה שכתוב כשאני פותח את הכרום זה: "יוצר חיבור מאובטח..." וזהו הדף נשאר באותו מצב ולא נטען. אני מחובר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר ליד, אני רק אציין שניסיתי כמעט הכל, לנתק את האנטנת WIFI, לגלוש דרך דפדפן אחר, שינוי הגדרות אינטרנט וכלום לא עזר, הדרך היחידה הייתה להפעיל מחדש את המחשב.. אני כותב פה כי חיפשתי בעיה דומה בגוגל ולא מצאתי. יש לי ווינדוס 7 (64Bit), משתמש בדפדפן כרום,אנטנת WIFI מדגם TL-WN422G, ראוטר CISCO - LINKSYS 3200 וא…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-