רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי קיבלתי מודם ראוטר אלחוטי חדש של בזק היום. מודם ADSL 2+ אני משתמש בו בתור ראוטר, לא מעוניין להשתמש באפשרות האלחוט שלו. קינפגתי אותו ופועל לא רע כרגע, אבל יש דברים שלא שינתי מהגדרות ברירת המחדל - כמו נניח PPOE במקום PPOA וכו'. (כל מיני הגדרות כאלו) נניח לא נגעתי בהגדרות FIREWALL NAT וכו' וכל ההגדרות המתקדמות יש מישהו שבבעלותו המודם או מכיר אותך ויכול לפרט פרט פרט מה זה אומר ומה מומלץ לי לשים על מנת לקבל את מקסימום המהירות ויציבות מן הקו ADSL והרשת שלי? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגבתי על ידיעה בחדשות "וואללה" כשהכותרת שלי הייתה: "מי זה איגוד האינטרנט הישראלי"? סימנתי "לייק" כפי שאני עושה בתגובות השונות שלי וכשעקבתי במשך כיומיים בפייסבוק, נוכחתי שהתגובה שלי לא פורסמה שם. שאלתי האם יש בפייסבוק צנזורה? ענו לי חברים שלדעתם אין צנזורה, אלא אם מדבר במשהו "פוגעני". כשניסיתי להסביר שמדובר בהבעת דעה מנוגדת בקשר לוויכוח בנושא האתר: facebook.co.il, נזרקתי החוצה מפייסבוק, תוך כדי הודעה שעשיתי פעולה חריגה. אם זאת לא צנזורה, אני אני מרגל סטליניסטי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הנתב הנ"ל (DIR-825ACG1) ואני מעוניין לעדכן לו את הקושחה. ניסיתי לחפש ברשת אבל הקושחה העדכנית היחידה שמצאתי לגירסא שלי (G) היא מהאתר הישראלי של D-Link מקישור שמפנה לדרופבוקס. 2018.02.12-18.39_DIR_825AC_G1A_ISR_1.0.1_release https://www.support.dlink.co.il/dir-825ac מישהו התנסה עם הקושחה הזאת? מתלבט אם להתקין היות ואין לי את הקובץ של הקושחה המקורית.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום אני בתשתית בזק ומקבל מהם בחינם את הנתב Netgear VEGN2610 שהוא בסה"כ נתב לא רע בכלל. יש לי גם כבל באורך כמה עשרות מטרים (לא זוכר כמה) שאני מריץ ישירות מראוטר לקומה נוספת ,כנראה יש הנחתה בקו כי זה עובד רק כשאני מחבר בצידו השני SWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים וראוטר האלחוטי בקומה השניה. היו לי לפני זה ראוטרים אחרים של בזק שלא הצליחו בכלל להעביר את התקשורת על הגבי הכבל לקומה השניה. אני חושב לעזוב את בזק לטובת חבילה משולבת של תשתית+ספק שיוצאת יותר זולה אבל בשביל זה אני אצטרך ראוטר-מודם טוב שיוכל גם להחזיק את הקו לקומה השניה. זה הרואטר הרציני היחידי שמצאתי שגם משלב מודם VDSL וגם נראה לי שיחזיק את את הקו שהרצתי לקומה השניה. רציתי לדעת א…
-
- 12 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
1.אני לומד לתואר mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc ....אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home מה עלי לעשות ... 2.אני מחפש חומר על תקלות IP -למשל שאנו כותבים ב run >ipconfig הוא אמור לתת לנו את IP שלנו השאלה פה איך אני מזהה הש IP שאני מקבל שהוא של הכבלים או של משהו אחר ואיך אפשר להבדיל ....כדי שאוכל לדעת האם התקלה ברשת הכבלים , הספק ,בינהם ,או אצלי במחשב כך שאוכל לעשות release /renew אשמח להסבר או קישרות ( אפילו באנגלית )
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגדרתי את הנתב הכול מחובר אבל אין גישה לאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש בדחיפות נתב(ראוטר) אלחוטי עד 300 שקל אשר יש ברוב החנויות כרגע כי אין לי זמן להזמין מהאינטרנט + שאני אוכל לעשות דרך MAC או סיסמה כניסה בתודה, משה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-