רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בכל העסק הזה אבל הקליטה שלי ממש טוב יש לי דירה עם 6 חדרים שהקומה האחרונה היא הגג ואני רוצה למתג ולחבר את כולם ברשת חוטית ואל חוטית אם אפשר לקבל עזרה בנושא כגון מאמרים כולל תמונות והסברים אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת את העזרה הזו אני מדגיש שוב דגש על רשת חוטית ל6 מחשבים עם אפשרות לאל חוטית בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בנתב NETGEAR DGN2200 איך משנים user וסיסמא שלא יהיה Admin Admin תודה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אמין ושל חברה טובה וכמובן שיהיה טוב בשביל מספר מחשבים (15) שהולכים להיות מחוברים ברשת למספר שבועות אם לא יותר. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר + מודם Tp-link דגם TD-W9980 שהזמנתי מגרמניה לפני חצי שנה בערך. מאז ומתמיד הקליטה הייתה בעייתית בדירה שלי. הכנתי סרטוט גס של הדירה בתוך בטבלה. הקווים של הטבלה מציינים קירות. [TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מטבח[/TD] [TD]מקלחת[/TD] [TD]שירותים[/TD] [TD]ראוטר[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]החדר שלי[/TD] [TD]חדר שינה[/TD] [/TR] [/TABLE] המרחק בין הראוטר לחדר שלי עומד על 6-7 מטר בערך. הראוטר לא נמצא בממ"ד. בהתחלה השתמשתי בדונגל Edimax 7822 תקן AC. הקליטה הייתה סבירה, אבל פעם ביום בערך נאלצתי להוציא את הדונגל ולחברו מחדש…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. המלצה לראוטר טוב אני בבית חדש וצריך המלצה לראוטר- בגדול יתחבר ל1-2 מחשבים עם אופציה למחשבים אורחים מידי פעם. אין לי דרישה למהירות העברה גבוהה (תקן N), אבל אם זה עדיף אז למה לא, יחובר אינטרנט 2.5 מגה ולא סביר שישודרג ליותר מ10 מגה בעתיד הקרוב מבחינת תקציב נגיד 200 שקל חשוב לי שיהיה יציב יותר מהכל, אין לי צורך באופציות מתקדמות או הגנה\הצפנה סופר מורכבת (מספיק האפשרות הבסיסית) עכשיו בנוגע לכמה רחוק הוא צריך להגיע- יש לי כמה אפשרויות לסידור ואשמח את דעתכם. יש לבית 2 קומות, למטה יש ארון תקשורת ויש הכנה לכבלים בקירות מהארון תקשורת לממ"ד, לסלון ולקומה השניה. אופציה א לשים את הראוטר והמודם בארון תקשורת בקומה הראשונה, משם להעביר חוטים לסלון ולקומה 2 בעיות- כמה רחוק יכולים להגי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיות רשת במשחק League of Legends. פניתי לתמיכה שלהם והם ביקשו שאני אריץ בדיקת WinMTR לשרתים שלהם. הבדיקה הראתה שיש PL משמעותי. זה היה נראה לי מוזר, אז הרצתי גם pathping וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין (ללא PL). מה אני מפספס פה? איך יכול להיות שהתוצאות שונות כ"כ? פלט WinMtr פלט pathping
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת D-Link מכריזה על זמינות מיידית של נתב התומך בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2386
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי ראוטר של בזק מסוג D-LINK DSL-6740U vH1. אני מעוניין להחליף אותו לאחד מתקדם ויותר טוב ממנו. עכשיו מה שחושב לי,שהראוטר יהיה עומד ולא שוכב ותופס מקום..(אני מאמין שיש את האפשרות הזו בכל ראוטר כיום אבל סתם חשוב לציין) עכשיו חשבתי עליו: http://www.pccenter.co.il/Product/d-link-wireless-n-router-dir-685 אולי סתם הפ'יצר של ה LCD הדליק אותי והוא חרא של ראוטר אשמח לחו"ד. וממש אחד טוב שנראה לי זה הוא: https://www.asus.com/il/Networking/RTN65U/ הבעיה שאני לא רואה אותו למכירה פה,אבל אם צריך אני אזמין אותו מחול. הוא ממש נראה טוב.. אפשר עזרה חברה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
כרגע אני בבזק בין לאומי 2.5M ואני משלם 89 ש"ח על ספק + תשתית אחרי שההיתחייבות תיגמר אני ישלם 100+ יש המלצות למשהוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי ב 012 לפני כמה ימים עברנו לכבלים ל HOT עכשיו החליפו לנו את המודם ל THOMSON ומאז כל השינויים האלה יש לי באלגן עם האיסיקיו הוא לא מתחבר לפעמים,לא שולח הודעות ומתנתק מתי שבא לו אני בטוח שזה בגלל כל ההחלפה הזאת אבל לא יודע איך לסדר את זה.... אגב יש לי גם ראוטר של EDIMAX 6204wg אם זה חשוב אם אתם יודעים מימה נובעת הבעיה אז בבקשה מכם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעניין בנושא, וצברתי ידע וניסיון הן בתקשורת והן בטכנאות מחשבים, חשבתי לפנות לנתיב יותר מקצועי ולעשות קורס. ראיתי קורסים אצל סיוון\ ג'ון ברייס. נאמר כי לאחר הקורס אני מקבל "תעודת טכנאי בינלאומית". הסתכלתי בסילבוס וראיתי שאני יודע חלק גדול מהחומר. שלחתי מייל ונאמר לי שאנשים בגיל שלי (17-18) השתלבו בקורס בהצלחה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין. אני יוצא מנק' מבט שהקורס יתרום לי בשלוה דברים עיקריים 1. עניין. 2. תפקיד מתאים בשירות הצבאי 3. התעודה פותחת אפשרויות לעבוד בחנויות שונות, חברות שונות, אפשרות לקורסים עתידיים יותר מקצועיים ואפילו להיות טכנאי עצמאי ולעשות כמה עבודות באופן פרטי (כמובן שאני יכול לעשות את זה כבר עכשיו, ועשיתי כמה עבודות ותיקונים תמורת תשל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-