רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות רשת אאלחוטית בין שתי מחשבים עכשיו מישהו אמר לי שיש נתבים שאפשר להגדיר בהם שלדוגמא אם מהירות האינטרנט שלי היא 3 מגה אז מחשב אחד יקבל 2 מגה והשני יקבל מגה אחד לפי מה שאני רואה יש פה אנשים שמבינים בזה חזקקק אז בקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב שתומך במה שאמרתי התקציב שיש לי לנתב זה עד 700 שקל תודה לכל העוזריםם
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ה-PLA5405 של חברת ZyXEL הוא מתאם HomePlug בעל מהירות של 1.2Gbps וכניסת רשת של 1G. באמצעות המתאם הזה ניתן לחבר חדרים מרוחקים ולגשר בין קומות, מבלי צורך לסלול כבלי רשת ומבלי להסתבך עם מאריכי טווח אלחוטיים. לאחרונה החלה החברה לשווק את מוצריה בישראל ובאדיבות המפיצה (חברת Quality Bytes) וחנות "פלונטר" קבלתי קיט מתאמים לבדיקה. בלינק המצורף תוכלו לקרוא סקירה מקיפה על המוצר ולהתרשם מהביצועים שלו, תוך השוואה למתאמים מהדור הקודם. http://www.netcheif.com/Reviews/PLA5405/PLA5405.htm
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בכל העסק הזה אבל הקליטה שלי ממש טוב יש לי דירה עם 6 חדרים שהקומה האחרונה היא הגג ואני רוצה למתג ולחבר את כולם ברשת חוטית ואל חוטית אם אפשר לקבל עזרה בנושא כגון מאמרים כולל תמונות והסברים אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת את העזרה הזו אני מדגיש שוב דגש על רשת חוטית ל6 מחשבים עם אפשרות לאל חוטית בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בנתב NETGEAR DGN2200 איך משנים user וסיסמא שלא יהיה Admin Admin תודה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אמין ושל חברה טובה וכמובן שיהיה טוב בשביל מספר מחשבים (15) שהולכים להיות מחוברים ברשת למספר שבועות אם לא יותר. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר + מודם Tp-link דגם TD-W9980 שהזמנתי מגרמניה לפני חצי שנה בערך. מאז ומתמיד הקליטה הייתה בעייתית בדירה שלי. הכנתי סרטוט גס של הדירה בתוך בטבלה. הקווים של הטבלה מציינים קירות. [TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מטבח[/TD] [TD]מקלחת[/TD] [TD]שירותים[/TD] [TD]ראוטר[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]החדר שלי[/TD] [TD]חדר שינה[/TD] [/TR] [/TABLE] המרחק בין הראוטר לחדר שלי עומד על 6-7 מטר בערך. הראוטר לא נמצא בממ"ד. בהתחלה השתמשתי בדונגל Edimax 7822 תקן AC. הקליטה הייתה סבירה, אבל פעם ביום בערך נאלצתי להוציא את הדונגל ולחברו מחדש…
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. המלצה לראוטר טוב אני בבית חדש וצריך המלצה לראוטר- בגדול יתחבר ל1-2 מחשבים עם אופציה למחשבים אורחים מידי פעם. אין לי דרישה למהירות העברה גבוהה (תקן N), אבל אם זה עדיף אז למה לא, יחובר אינטרנט 2.5 מגה ולא סביר שישודרג ליותר מ10 מגה בעתיד הקרוב מבחינת תקציב נגיד 200 שקל חשוב לי שיהיה יציב יותר מהכל, אין לי צורך באופציות מתקדמות או הגנה\הצפנה סופר מורכבת (מספיק האפשרות הבסיסית) עכשיו בנוגע לכמה רחוק הוא צריך להגיע- יש לי כמה אפשרויות לסידור ואשמח את דעתכם. יש לבית 2 קומות, למטה יש ארון תקשורת ויש הכנה לכבלים בקירות מהארון תקשורת לממ"ד, לסלון ולקומה השניה. אופציה א לשים את הראוטר והמודם בארון תקשורת בקומה הראשונה, משם להעביר חוטים לסלון ולקומה 2 בעיות- כמה רחוק יכולים להגי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיות רשת במשחק League of Legends. פניתי לתמיכה שלהם והם ביקשו שאני אריץ בדיקת WinMTR לשרתים שלהם. הבדיקה הראתה שיש PL משמעותי. זה היה נראה לי מוזר, אז הרצתי גם pathping וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין (ללא PL). מה אני מפספס פה? איך יכול להיות שהתוצאות שונות כ"כ? פלט WinMtr פלט pathping
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת D-Link מכריזה על זמינות מיידית של נתב התומך בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2386
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי ראוטר של בזק מסוג D-LINK DSL-6740U vH1. אני מעוניין להחליף אותו לאחד מתקדם ויותר טוב ממנו. עכשיו מה שחושב לי,שהראוטר יהיה עומד ולא שוכב ותופס מקום..(אני מאמין שיש את האפשרות הזו בכל ראוטר כיום אבל סתם חשוב לציין) עכשיו חשבתי עליו: http://www.pccenter.co.il/Product/d-link-wireless-n-router-dir-685 אולי סתם הפ'יצר של ה LCD הדליק אותי והוא חרא של ראוטר אשמח לחו"ד. וממש אחד טוב שנראה לי זה הוא: https://www.asus.com/il/Networking/RTN65U/ הבעיה שאני לא רואה אותו למכירה פה,אבל אם צריך אני אזמין אותו מחול. הוא ממש נראה טוב.. אפשר עזרה חברה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-