עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Oranili,

שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by Cheif,

הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by pig_750,

שלום לכם הנה השאלות שלי: 1. האם יש דרך מעשית לגלות אם מחשב מסויים משתמש ב SYN cookies 2. האם SYN cookies פוגועות בביצועים ואם כן עד כמה 3. האם יש חסרונות שאני אמור לקחת בחשבון שקשורים ל SYN cookies - חוץ מ window size נמוך 4. האם ווינדוס תומכת ב SYN cookies - זה לא שאני מתכוון להשתמש בזה על מכונה שמריצה ווינדוס, זאת שאלה לידע כללי בכל מקרה אני מודה לכם מראש על זמנכם

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות היום כבל רשת באורך 10 -15 מטר לחיבור בין הראוטר של לסטרימר החדש שאני קונה ( http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 ) הבעייה היא שקודם כל אין לי מושג אם צריך כבל רגיל או מוצלב ודבר שני אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שמתי לב שיש הפרשי מחירים ענקיים בין כבל רגיל ( 50 שקל ל20 מטר) : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1663 לבין כבל של "חברה" (115 שקל ל20 מטר): http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=CAT5eFTP20&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש טעם להשקיע את הכסף הנוסף, או שגם כבל "רגיל" יעשה את העבודה כמו שצריך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by The-Magician,

windows 7 64bit מעבד i5 זיכרון 6gb כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך כבל רשת. רושם לי ללא גישה לאינטרנט מחשב שני מחובר לאותה רשת אצלו עובד ללא בעיות.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by ju_ja_ju,

שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by darkman,

קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  9. אני עובר עם אחותי דירה בקרוב, שממוקמת 50 מטר אווירי במורד ההר מדירת הוריי. לאחר שבדקתי כדאיות של נט-סטיק ופתיחת הוט-ספוט אישי מהפלאפון ראיתי שככל הנראה הפתרון הכי טוב הוא ראוטר חזק שיהיה מסוגל לשדר כ-50 מטר אל הדירה אליה נעבור שנמצאת במורד ההר ועל האות לעבור כמה קירות בודדים אם אציב את הראוטר החדש גבוה על הקיר הקיצוני/חיצוני של בית הוריי וכך הוא יעבור מינימום קירות והתדר יתפרש מלמעלה יותר טוב. *אשמח להמלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה ויהיה חזק דיו לעבור את הטווח הנ"ל (בהנחה וזה קיים ). *זכור לי פעם שקראתי על בחור אחד מהפורום ששידר מצד אחד של הכינרת אל הצד השני בעזרת אנטנה שקולטת בצד השני. *האם אני אצטרך מגבר אות או אנטנה מחוזקת או משהו בסגנון כדי לעבור את הטווח הנ"ל? א…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by BrAvE_HeArT,

יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by Maniuki,

טוב אז ככה יש בשולחן עבודה My network Places מקש ימני Search for computers אני צריך להיכנס למחשב אחד של חבר בכל מקרה זה לא מוצא לי שום מחשב, אצל חברים זה עובד טוב, רק אצלי זה לא מוצא, כאילו אני לא יכול להתחבר למחשבים אחרים או מה שיהיה יש לי XP מה לעשות כדי שזה יעבוד? זה Firewall? מאוד אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  13. שלום לכולם,אני רוצה לרכוש ראוטר חדש ואיכותי שיענה על הצרכים עבור ההורים. הדרישות (בתקווה שאפשר לענות על כולן הן):1 - קליטה טובה בכל הבית (בית פרטי עם ממ"ד). בעבר עם ה-WRT54GL הקליטה הייתה מספקת בכל הבית, עם הראוטר של בזק זה פשוט לא מתקרב לרמה המבוקשת.2 - מהירות כמה שיותר גבוהה, הייתי רוצה יכולת להעביר על גבי זה גם סטרימינג של וידאו ללפטופ מכונן מרוחק, ואני מעדיף שזה לא ידרוש חוט (ברור לי שלא נראה שם כותרי blu-ray בצורה הזו, אך אני מקווה שזה יספיק לכמה שיותר מהמיקרים).3 - חיבור לכונן USB3.0 חיצוני בכדי שאפשר יהיה להשתמש בו ככונן רשת ולגשת אליו מכל המחשבים.4 - יש בבית כמה נקודות רשת חוטיות (5 במספר), והייתי רוצה לחבר את כולן לראוטר. הבנתי שבמרבית הראוטרים יש רק 4 חיבורים - …

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by contA-,

שלום לכולם! (ת'רד ראשון בפורום הזה ) קיבלנו מחברים המלצה לעבור לטלפון של הוט מפני שהם נותנים עסקאות זולות ומשתלמות מאלה של בזק וכי כדאי מאוד לעבור.. קיצר כולם לעבור.. חח סתם זה לא העניין ממש העניין הוא שאני לא יודע מהם ההיתרונות והחסרונות של הכבלים ביחס לADSL (אני שואל מפני שאני אאלץ לעבור לחיבור בכבלים במידה ונעבור לטלפון של הוט) -האם תוכלו להסביר לי לגביהם? תודה רבה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Gamer4Life,

איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by idoaa,

שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?

17. Started by nirmiranda,

שלום יש לי ראוטר שאני מחבר אותי אם קבל למחשב גם ככה, אבל שאני מסתכל במחשב על איכות הקליטה יש או 0 או 1 מתוך 5 קווים, אז נראה לי שהקליטה גרועה... המודם שלי הוא של Siemens-SL2-141.. יש פתרונות ? גם במשחקי רשת שאני משחק הפינג שלי יחסית גבוה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  18. Started by erezo,

ראיתי בחלק מהנתבים שיש להם אפשרות של חיבור l2tp dual access, מה המשמעות של זה והאם בישראל מתחברים לאינטרנט בשיטה הזו? כי האופציה קיימת גם בנתב שלי DIR-655 עם קושחה ספציפית.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  19. באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by Gliding,

שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית- ראוטר של D-LINK Dl-524 . שלושה מחשבים. שניים מהם עם XP64 וכרטיסי רשת USB של EDIMAX, ואחד נייד של HP עם VISTA. כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם של הכבלים TERAYON TJ715 המהירות עובדת אחלה (320 ק"ב בממוצע). מהרגע שהראוטר מתחבר קורים אחד משני דברים- או שהמהירות יורדת לממוצע של 25 ק"ב, או שהוא מתחיל להעלות דף אינטרנט ואז נתקע באמצע... אני לא ממש מבין בכל הנושא, אבל נראה לי שהגיוני שהבעיה היא בראוטר...אז..מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  21. החיבור לאן שלי הוא במחשב החזק שני כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת אחד... חיברתי ביניהם עם כבל אני רואה שהמחשבים מחוברים אבל רק במחשב איפה שהמודם יש אינטרנט ובמחשב השני אין אינטרנט.. למישהו יש מושג איך לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  22. עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by SandLegion,

שלום לכולם. יש לי רשת של שני מחשבים. האימיול נמצא במחשב שלי, במחשב השני יש את החיבור לאינטרנט. הכל עובד כשורה, חוץ מהאימיול. חשוב:[/b] במחשב עם האינטרנט יש פיירוול של ווינדוס XP שמופעל על החיבור אינטרנט ועל הרשת הביתית. תגידו לי מה צריך לפתוח ואיך בצורה מפורטת בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by Yagiv,

שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.