עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by swisaman,

שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שבוע טוב אני רוצה לחבר 2 בתים שנמצאים באותו מתחם למודם/ראוטר של בזק שנמצא בבית שלישי. מהירות החיבור היא בערך 35 מגה, צרכנים לא כבדים במיוחד (מקסימום צרכן אחד שרואה נטפליקס ושאר השימושים זה Vod של יס וגלישה באינטרנט) חשבתי לחבר אותם עם 2 ראוטרים פשוטים של tp link. בשימושים הבסיסיים הנ"ל, לדעתכם יתפקד האינטרנט אצל כל אחד מהצרכנים? אם כן, בשיטה של 2 ראוטרים בכל דירה? או שיש רעיון אחר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by mc1,

שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by matvey99,

שלום , אני ממש חדש בכל מה שקשור לרשת. אנחנו רוצים לחבר עכשיו מחשב נוסף בבית לאינטרנט והבנתי שצריך לעשות את זה בעזרת ראוטר וכרטיס רשת. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי טוב בחנות IVORY.. שלא יהיה יותר מידי יקר ויעשה תעבודה. עכשיו יש לי איטרנט 12 מגה והמחשב הנוסף נמצא בסלון (מאחורי הקיר) האם שימוש בכרטיס רשת אלחוטי יכול לגרום לבעיות אם המחשב שלי רחוק מהמחשב השני? וראיתי גם שיש כל מיני כרטיסי רשת ( אם אנטנה , בלי אנטנה) מה עדיף? סליחה על כל השאלות המפגרות אבל אני ממש לא מבין ברשת תודה

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

מה מהירות ה-upload ב-Adsl 750K ?? תודה

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by LORIANTA,

אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  7. שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by Supernak,

היי, יש לי בעיה כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ראוטר WRT300N LINKSYS וכרטיס רשת USB אלחוטי - LINKSYS WUSB300N ומערכת הפעלה VISTA. עכשיו הבעיה היא שמידי פעם האינטרנט במחשב שלי מתנתק, ורק פעם בהמון זמן מתנתק גם במחשב שמחובר חוטית לראוטר. שאלתי היא האם הבעיה היא במודם,ראוטר,כרטיס רשת שלי,VISTA או מה? תודה רבה מראש

9. יש לי שני מחשבים וקניתי את הראוטר הזה של 3COM: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 שאמור להיות גירסה מתקדמת יותר של דגם 3CRWE554G72 שראיתי שזכה למחמאות ברשת. הראוטר מחובר למחשב נייח בחיבור קווי וחיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אחר בחדר סמוך. הגדרות הרשת עצמה לא היו בעייתיות במיוחד והצלחתי בהתחלה לוודא שמהירות ההורדה במחשב הראשון נשמרת (370~ ק"ב) אם כי איכות הקליטה בנייח האלחוטי לא היתה משובחת במיוחד. הבעייה הגדולה כרגע היא שגם במחשב עם החיבור הישיר (קווי) לראוטר אני לא מצליח לקבל תקשורת תקינה. בחיבור L2TP אני מקבל הורדת קובץ ב-40~ ק"ב ובחיבור PPTP זה מגיע ל-230~ ק"ב גג. הקובץ הוא קובץ בדיקת הורדה של 012, הספק שלי. בתמיכת הראוטר (איסטרוניקס) לא חזרו אלי בינת…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  10. רשמתי את הפורטים שיש לי באימיול ולפעמים כתוב לי למטה ב-Kad Network Status: firewall אני צריך לפתוח עוד פורטים בנוסף למה שיש כאן ? http://img420.imageshack.us/img420/4588/rtgj9.jpg

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by MAROM,

אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  12. מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.

13. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by bilbo,

האם זה שווה? כמה אתם חוסכים (כסף)? ואך אתם שומרים על כתובת מייל קבועה? ואם חוזרים כל חצי שנה לספקית זאת או אחרת . . . . האם אין בעיות(הם תמיד מחברים חזרה במחיר מבצע?)

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by hararim,

עד עכשיו עבדתי עם כבל מוצלב בין המחשבים והאינטרנט עבד בלי הרבה בעיות ופשוט חבל לי ששני המחשבים צריכים לעבוד.רציתי לדעת מה ההבדל בין המודם רשת שבזק מציעה לבין ראוטר. כמו כן אשמח אם תמליצו לי מה הפיתרון הטוב ביותר לרשת כולל דגמים של ראוטרים בסביבות ה-500 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by asi1998,

יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  17. אם אני מחבר ברשת שני מחשבים בבית ועושה להם שיתוף של האינטרנט, אז האם אני צריך שבשניהם יהיה מותקן firewall או שמספיק שיהיה מותקן במחשב הראשי?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  20. יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה

21. שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…

22. חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  23. Started by Einklienermench,

שלום לכולם, אתמול קניתי מתאם רשת אלחוטית WI FI בתקן 802.11N. לפי הרבה מאוד אנשים בעולם הכרטיס הזה הוא זוועה ומגנט בעיות, אך מנסיוני אני יכול להגיד את ההפך. בעקרון ווינדווס 7 בא עם דריוור מובנה אך הדריוור לא עובד נכון ולא מבצע ENABLE לרשת. הדרך היחידה לאפשר את הרשת ולגרום לכרטיס לעבוד היא: 1. "לעקור" את הדריוור המובנה דרך DEVICE MANAGER. 2. להתקין את הדריוור למערכת ההפעלה ווינדווס 7 מאתר של RALINK או EDIMAX. (הכרטיס בעל בקר RT2860 של חברת RALINK אך עדיף להתקין את התוכנה של EDIMAX). 3. לבצע ריסטרט למערכת ולבצע ENABLE דרך ווינדווס. בעקרון הכרטיס הוא פנומנלי מבחינת קליטה, עם 16DBM (שזה לא הרבה בכלל) של עוצמת שידור בתוך חדר עם קירות עבים במיוחד (אני כבר לא זוכר כמה עשרו…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  24. לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by KingYog,

שלום, אני משתמש בראוטר של d-link, dir-615. עד היום הראוטר עבד נפלא - קליטה מעולה בכל הבית גם בעוצמה נמוכה (אין ממד). היום כאשר ניסתי להתחבר לרשת מהסלון, לא הצלחתי, ניסתי עם שתי מחשבים ניידים ואייפון. ברגע שיוצאים מהחדר עם הראוטר המכשירים השונים לא מצליחים להתחבר לראוטר, מתנקים ממנו או שבכלל לא מזהים אותו - תלוי כמה מתרחקים מהחדר. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבזק הוסיפו את האינטרנט החברתי שלהם אצלי ברחוב, האם יש סיכוי שזה הרס לי את הקליטה בסלון (שפונה אל הרחוב). ניסתי להגביר את האות המשדר למקס' אך ללא הצלחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.