עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  2. Started by asi1998,

יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by assaf990,

זה גוגל ישראל?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  4. יש לי רשת קווית עם ראוטר. המחשבים מקונפגים עם כתובת סטטית בתור קבוצת-עבודה לשיתןף אינטרנט וקבצים. חיברתי לראוטר נקודת גישה אלחוטית מקונפגת בתור AP עם כתובת סטטית. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית עם הטלפון הסלולארי ומילאתי את פרטי חיבור הWI-FI בטלפון באופן הבא: IP Address: 192.168.2.22 gateway address: 192.168.2.1 (זוהי הכתובת של הראוטר) subnet: 255.255.255.0 DNS1: 192.168.2.1 הכתובת של נקודת הגישה האלחוטית: 192.168.2.2 אני מקבל אישור לחיבור אבל אני לא מצליח לגלוש ומקבל הודעה: DNS נכשל. איך אני אמור לקנפג את החיבור?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  5. מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by XDude,

שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. שלום חברים, יש לי לפטופ שקניתי כרטיס רשת אלחוטי ואני מזהה את הרשת של השכנים אבל האות שאני מקבל ממש חלש ולפעמים מתנתק, איך אני יכול לחזק את האות? יש לי כרטיס של EDIMAX תודה חברים.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by amirn,

היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by boriskz,

אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by eyarit,

שלום. עקב הפסקת חשמל הראוטר שלי של בזק דגם Netgear vvg2000 התאפס ועקב כך אינני מצליח להיכנס לשרת ה- FTP שלי מרחוק. ממי אפשר מעט עזרה?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. לחבר ליש יש מחשב ממש חלש CELERON 450 עם GF2MX ומחשחקים עובדים בו כולל WC3 אבל כאשר אננחנו מנסים לשחק ברשת המחשב שלו מתחיל פתאום להיות איטי וכשמוציאים את המודם של הכבלים מה USB המחשב מתחיל לרוץ במהירות כמעט כפולה. מדובר במודם של MOTOROLA. יש לכך פיתרון?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  12. מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  13. יש לי נתב של בזק שעזרו לי להגדיר אותו כמודם. עכשיו אני מנסה לחבר את הנתב TPLINK עם OPENWRT לאינטרנט. יש לי שם משתמש (כולל סיומת שטרודל...) וסיסמא של הספק והכנסתי אותם לחייגן PPPOE, אבל משום מה זה לא מתחבר. למה זה לא עובד לדעתכם או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם. תודה עריכה: הסתדרתי בסוף

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. אני בבזק ו014 יש לי מהירות אנטרנט של 2.5 מגה. מה אני צריך לשנות כדי שחווית משחקי רשת תיהיה חלקה יותר? והאם זה גם משפיע על פינגים?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by mega1234,

מישהו מכיר תוכנה כזו ? (לבדוק את האות שמגיע למודם)

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  16. ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  17. אהלן, כרגע מחשב ווינדוס מתפקד כשרת, מזרים ממנו לתחנות (סלון + ח.שינה). אליו מחובר הרדיסק חיצוני בUSB3, עליו כול המדיה. על אותו מחשב מופעל קליינט של deluge, מוריד ב RSS באופן עצמאי ובכך יוצר עומס על הקו ביוחד כאשר מוריד ומזרים בו זמנית(מוגדר scheduler אבל לפעמים אני עוקף ידנית). המטרה שלי להוציא את אותו המחשב מחוץ למשחק. לאחרונה החלפתי ראוטר, (ל Archer C7), שוקל לחבר אליו את אותו ההרדיסק עם המדיה, להתקין קליינט Transmission , (וכמובן לשנות קושחה, DD-WRT). בשלב יותר מאוחר להחליף את ההרדיסק לNAS. השאלה שלי, האם מישהו קינפג שרת Plex לרוץ על סטרימר אנדרוייד ? על איזה סטרימר? איך הביצועים? מה נדרש לבצע? נ"ב: מצאתי מדריכים להתקנה על NAS, לינוקס (http://www.htpcguides…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Googleness,

לבחור יש ראוטר אלחוטי של סימנס ה TNN 141. עכשיו אני חשבתי להביא לו AP של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=5&pl3_id=14&pd_id=18 השאלה היא האם מישהו מכיר את המוצר ובכמה יגדל הטווח של הרשת? מדובר במבנה בן 2 קומות.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  19. 1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים

20. לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום רב, לפני כשבועיים המליצו לי פה על נתב חוטי, אבל מתברר שיהיה קשה להעביר כבל בין 2 המחשבים בבית, אז מסתבר שאני צריך דווקא נתב אלחוטי. חשוב לציין שהמחשב השני נמצא בקומה מעל המחשב שלי. האם צריך איזה כרטיס רשת אלחוטי או שהראוטר כבר מגיע עם זה? בקיצור, התקציב הוא כ- 400 ש"ח להקמת הרשת. אשמח להמלצות. תודה מראש, מודי69.

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by Shbd,

עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  23. האם אפשר לחבר מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר ולהגדיר אותו ברשת ביתית עם המחשב הנייח? ושגם יצא להדפסה ישירות בלי לחבר את המחשב לכלום. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.