רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי זמן רב שבו שלושת המחשבים שלים היו מחוברים ע"י רשת ישירה בכבל מוצלב,עברתי לרשת דרך ראוטר,התקנתי ראוטר zonet ,הוספתי מודם של אקטל speedtouch 510 ,אבל עכשיו צצו כמה בעיות : ראשית מדי פעם כאשר אני מכבה את המחשבים ,ומפעיל אותם לאחר מכן מחדש הם אינם מוצאים את הip של הראוטר,אני צריך לבצע ריסט לראוטר כדי הרשת תתחיל לעבוד ,נראה שהדבר פחת בזמן האחרון אולם זאת בעיה שאני מעוניין לדעת מה הסיבה לה. שנית:המודם מתנתק לעתים קרובות,[מודם מסוג זה שמחובר ע"י rg45 חדש לי לפני כן השתמשתי במודם usb הכי פשוט שיש והוא עבד מצויין אבל מה לעשות הוא איננו מתאים לעבודה עם רשת].-לכן כדי להחזיר את המודם לפעולה אני מבצע איתחול מודם דרך הראוטר ולרוב הוא חוזר לפעול[זה אחרי שבבזק ואצל הספ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2 קומות . בקומה התחתונה ראוטר של הוט שמשדר וואיפי ולא קולטים אותו בקומה למעלה. חשבתי לקנ ות ראוטר שגם משמש כ ACCESS POINT ולחבר אותו למעלה לאחת מיציאות הLAN שבקיר ולהגדיר אותו. D-Link DAP-1360 Access Point האם זה אפשרי עם הראוטר הנל ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים עכשיו יש לי 012 אני מאוד מרוצה אבל התחלתי לשלם כבר 89 שקל רק ל 012 וזה ניראה לי מוגזם אין יתחייבות יכול לעבור לאן שאני רוצה איפה האימיול עובד הכי מהר באיזו רשת? תודה לכל העונים סרגיי עם אתם יכולים תגידו גם מחירים איפה כמה עולה עם יש יתחייבות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על ראוטר Edimax br 6104 (חוטי). מה אפשר להוסיף\ לקנות במקום \ דברים אחרים שחשבתם עליהם... *יש מצב שאני אוכל לקנות את הראוטר+ כרטיס מסך עם DVI?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי מודם סלולארי ב EBAY סביב ה 60 שקל שלחתי מייל לבחור הסיני אבל הוא טוען שהוא בדק מול היבואן שלו והמודם לא עובד בארץ , למה ? הנתונים הטכניים שלו מתאימים לפלאפון ולאורנג' והוא UNLOCKED !!! יכול להיות שזה בגלל שאני ישראלי ? ( יהודי ) נשמע לי כמו תירוץ עלוב ציטוט מוכר : בשיחה הראש בינינו Hi, friend This item is unlocked . Pls make sure whether the local carriers of 3G SIM card supports HSDPA Hope this would help u וזה בשיחה השניה : Thank you for your message we just confirm with our supplier,and sorry that it can't use in Israel sincerely yours, http://www.ebay.com/itm/New-HSDPA-EDGE-7-2Mbps-Wireless-USB2-0-3G-Network-Modem-Adapter-TF-SIM-Card-Slot-/1907…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחברתי לאחרונה לאינטרנט בכבלים וקיבלתי מודם של מוטורולה 5120. יש לנו בבית 2 מחשבים כאשר אחד מהם מחובר למודם דרך -USB והמחשב השני מחובר למחשב הראשון דרך כ.רשת. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שני המחשבים למודם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני (עם החיבור לאינטרנט). למודם יש מאחורה שני חיבורים אחד USB והשני לכרטיס רשת. אם זה אפשרי אז תפרטו בבקשה איך לעשות את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LinkSys EtherFast 10/100 USB Network Adapter USB100TX D-Link DSB-650TX USB ETHERNET ADAPTER SMC EZNET-USB 2202 USB SOHOware 10/100 Mbps USB Network Adapter NUB100 אני צריך חנות בארץ עם אחד מהמוצרים האלה... לא מצאתי בpandas,ksp,plonter.... תודההה ענקית לעוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני יומיים הייתה לי חבילה של 750 kb בברק adsl, בגלל שלא הייתי ממש מרוצה אצלהם, עברתי לבזק בינלאומי adsl בחבילה של kb 1.5. הבעיה היא שהמהירות היא עדיין 94 (750) כמו מקודם, ולא 192 (1.5) כמו שזה אמור להיות. בדקתי את זה ב- 1@1 שזה מוריד לי שם ב 94, ודיברתי גם עם בזק והם אמרו שאני מוגדר אצלהם ב- 1.5. ניסינו גם לשנות כל מיני הגדרות בכרטיס רשת ובמודם אבל זה לא עזר... הם אומרים לי להזמין טכנאי, אבל הוא לא עושה יותר מדי. הוא בא עם לפטופ ומחבר את המודם למחשב שלו. אם הוא רואה שזה מוריד טוב אז הבעיה היא אצלי והם יקחו 100 שקל עבור כלום. ואם הבעיה אצלהם הם לא יחייבו אותי. מה אתם ממליצים לעשות, והאם יש עוד אפשרויות שלא ניסיתי?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
EDIMAX BR-6204WG הישן שהיה לי שכיום משמש את סבתא שלי שבק סופית? הנורות של ה POWER וה WIFI לא דולקות אבל אם אני מחבר כבלים ליציאת ה WAN ו הLAN הנורות שלהם נדלקים והרשת עובדת אבל לא הצלחתי להיכנס ל IP של הראוטר לחיצה ממושכת על כפתור הריסט לא מובילה לשום שינוי אז השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שרק הSWICH והWAN בראוטר עובדים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הנתב שיש לי בבית נמצא בתוך חדר ממד מחובר לשקע אינטרנט. אני רוצה להעביר אותו לסלון בבית, הבעיה שאני מחבר את הנתב לחיבור אינטרנט הוא לא מתחבר לרשת (החיבור עובד מעולה בשביל טלפון ביתי). מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחברתי לסיב האופטי של בזק והכל סבבה ותקין אבל כמו שכולכם כמובן יודעים, הציוד של בזק הוא לא שיא השלמות, בקיצור... ההתלבטות שלי היא כזאת. יש לי אינטרנט סיבים של 2.5G שכמובן מחובר עם הנתב של הBEFIBER ואת הMESH שלו שמחובר עם כבל רשת דרך הקיר מהסלון לתוך החדר הפנימי ששם יושב הראוטר עצמו ואחד המחשבים בבית. מאחר וכמובן שהראוטר של בזק הוא כמו שציינתי ראוטר שאם אפשר להחליף אותו זה רצוי ואפילו מומלץ, חשבתי לקנות ראוטר פרטי עוד מראש, לפני שבזק הגיעו להשחיל לבית שלי את הסיב האופטי, בכל אופן, הבעיה היא כזאת, בשביל להשתמש בראוטר פרטי משלי אני הבנתי שאני צריך א'- את מתאם ה-SFP (שלמעשה כבר יש לי אחד כזה שנקנה דרך בזק) ואני צריך …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
im sorry that im writing in english coz my win dont support it... the clients on the network cant donwload things or get in web sites and all that.. but the upload work... what i need to do to fix it?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני נתקל בבעיה להגדירAP באופן קווי. הראוטר הקיים netger vvg 2000 הראוטר שישמש כ-ap: 3com office connect wireless 11g הבעיה היא כאשר אני מנסה לשנות את הכתובת של ה3com לכתובת שלא בטווח של הdhcp של הנטגייר ה3com נתקע ולא מגיב לכתובת החדשה ובלי הארדריסט על מנת להחזיר את ההגדרות לברירת המחדל של היצרן אין לי גישה אליו. אודה לעזרתכם בנושא..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה הראוטר שברשותי (Level1 - WBR-3406TX) התחיל להתנתק כל דקה-שתיים מהאינטרנט מה שלא מאפשר לי להתחבר לרשת כלל עד עכשיו הוא עבד בצורה מצוינת תקופה מאוד ארוכה וכעת חסר לי. ראשית רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לבדוק\לתקן בהגדרות כדי לתקן את המצב? ניסיתי לאפס אותו אך זה עדיין לא עובד במקרה שלא ניתן לעשות כלום אני אשמח לקבל המלצה על ראוטר יחסית אמין וכמה שיותר זול (ראיתי בזאפ שיש כאלו ב80 ש"ח של TP-Link האם כדאי?) אני משתמש ברשת אלחוטית עבור לפטופ וסמרטפונים (הבית לא גדול וללא ממ"ד) ומשתמש בחיבור חוטי עבור סטרימר דרישות המהירות שלי מהראוטר הן לא קיצוניות (לא ניראה לי שיש לי צורך במהירות של 1G) ניראה לי ש-100Mb יספיקו במחשבה על שלוש-ארבע שנים קדימה (כרגע אנ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-