רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
התחברתי לתשתית של בזק ואני קונה ראוטר עצמאית (TP-Link AC1750 Archer C7) כתוב שאין מודם בראוטר, האם זה יעבוד לי? הבנתי שאם יש לו חיבור סנכרון זה צריך לעבוד האם זה נכון והאם יש לו את זה? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915173 הבנתי שאם אני קונה ראוטר עם מודם אח״כ אני לא אוכל להשתמש בו אם אעבור לתשתית אחרת, האם גם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם ,עברתי למהירות גלישה של 100 MBבמחשב שמחובר ישירות לראוטר הוא מגיע למהירות של 80 MBושאר המחשבים שמחוברים דרך HUB של חברת Dynamodeזה לא מצליח להגיע למהירות קרובה אפילו , מהירות של משהו כמו 8 MB גג .בוודאות לאחר המון בדיקות , Hub הוא מה שמוריד את המהירות של האנטרנט ,רציתי לדעת אם אני ירכוש Switch ? זה יפתור את הבעיה ? יעלה את המהירות ?איזה מתג אני צריך לרכוש על מנת לקבל את המהירות הרצוייה ?תודה רבה , אור.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
קרובת משפחה שלי נמצאת כרגע בארה"ב ואני מבקש המלצה לנתב אלחוטי מומלץ וטוב עדיף בתדר G צריך כבר לשדרג את ה dlink 614+ הישן והחביב...
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מתעניין בפתיחת חברת שרתים, התחלתי ללמוד קצת על הנושא, אבל יש כל כך הרבה סויגם שונים של חיבורי אינטרנט... אם מישהו מבין ויוכל להגיד לי על איזה חיבור כדאי ללכת שיכול לספק לפחות עד 10MB\s מהירות UPLOAD במחיר סביר. (עם כמובן אפשרות לשידרוג במועד מאוחר יותר)
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לאחרונה, הגיעו לשוק מספר נתבים "דמויי N" התומכים רק ב-150Mbps. רוצים לדעת מי הם ומה התכונות שלהם? האם כדאי לקנות אותם? כל התשובות בפוסט החדש בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=325. הערות והארות, ניתן להשאיר גם בבלוג עצמו. סופ"ש טוב. CHEIF
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היתי רוצה להשוות עם מישהו שיש לו חבילה של 1.5M ולראות כמה הוא מקבל פה http://us.mcafee.com/root/speedometer/testing.asp קיבלתי 130K חשוב! שלא יהיה עוד דף חוץ מהדף שעושה את הבדיקה והטסט לא עובד עם FF רק עם IE מחכה לתוצאות
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
LinkSys EtherFast 10/100 USB Network Adapter USB100TX D-Link DSB-650TX USB ETHERNET ADAPTER SMC EZNET-USB 2202 USB SOHOware 10/100 Mbps USB Network Adapter NUB100 אני צריך חנות בארץ עם אחד מהמוצרים האלה... לא מצאתי בpandas,ksp,plonter.... תודההה ענקית לעוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בנתבים ולכן זקוק לעזרתכם במציאת נתב שעונה על הדרישות הבאות: המחשב הראשי שלי יחובר ישירות לנתב בעוד שהלפטופ ו PS3 יחוברו בחיבור אלחוטי (כמובן תמיכה גם בחיבורים של מכשירים נוספים בעתיד). המחשב הראשי שלי ממוקם בממד כך שאני צריך שידור חודר שיריון כדי שתהיה קליטה טובה (לא משהו שיצלה לי את המוח כמובן ) הייתי שמח עם הנתב היה מגיע עם firewall, הגדרות פשוטות יחסית לקינפוג, אחריות על המכשיר (חובה). כמו כן בקשה מיוחדת אם דבר כזה קיים ואני חושב שהוא קיים: תמיכה ב QOS ב upload and download streams שלמיטב הבנתי יאפשר לי לחלק לכל אחד מהמחשבים המחוברים לנתב חלק יחסי מרוחב הפס שיש לי בצורה בלתי תלוייה כך שלכל מחשב יש רוחב פס משלו ואם יעשו upload ממחשב אחד זה לא יאט …
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO ה- XP יכול לגשת לויסטה הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול, אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות) גם בויסטה הורדתי את הפיירוול. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
החלטתי לעבור ל100 של הוטנט.. ואז הבנתי שאני צריך להשכיר את המודם של HOTBOX בכדי שזה יתמוך ב100מגה. השאלה אם אני יכול לרכוש מודם חיצוני שתומך ב100מגה להוטנט? או שאני חייב להשתמש בHOTBOX? ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה תשתית הוט ל100 מגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מישהו שמע על התוכנה הזו ? העם היא באמת יעילה ואמינה בהסתרת האיי פי? כשאני גולש איתה עם פיירוורקס זה נותן לי כל הזמן פרוקסי שזה מחבר אותי אליהם אבל שאני בודק ב whatsmyip.com זה מראה את האיי פי הרגיל שלי ולא מה שהתוכנה חיברה אותי אילו.. כשאני גולש עם אינטרנט אקספלורלר אז זה באמת נותן את הפרוקסי והגלישה אבל נורא איטית .. ולפעמים זה לא מציג לי אתרים בכלל.. מישהו פה עובד עם התוכנה הזו ויש לו המלצות לשימוש בה ? עוד משהו , מישהו שמע על דפדפן חדש בשם torpark שמבוסס על פייר וורקס ומבטיח גלישה אנונימית..? לינק לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307228,00.html עם זה מבוסס על פייר וורקס איך אני מוסיף את התוסף ? והאם זה טבעי שגלישה בפרוקסי מאיטה את המהירות של האינטרנט …
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-