רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתעניין בפתיחת חברת שרתים, התחלתי ללמוד קצת על הנושא, אבל יש כל כך הרבה סויגם שונים של חיבורי אינטרנט... אם מישהו מבין ויוכל להגיד לי על איזה חיבור כדאי ללכת שיכול לספק לפחות עד 10MB\s מהירות UPLOAD במחיר סביר. (עם כמובן אפשרות לשידרוג במועד מאוחר יותר)
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב! לא ידעתי באיזה פורום לרשום את הבעייה הזו אז נראה לי הכי הגיוני שכאן. בקיצור כאשר אני מנסה להדפיס משהו מהאינטרנט לדוגמא מאתר הבנק את החשבון שלי, האינטרנט אקספלורר נתקע וזו הבעייה היחידה שלו וכמובן הוא לא מדפיס!!! השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ואם לא האם מישהו יודע איך אני uninstall לאקספלורר על מנת שאני אוריד ממיקרוסופט ואתקין מחדש...
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי,האם יש אפשרות לחבר למחשב שמחובר למודם או נתב שלא משדר Wi-Fi משדר שיתחבר דרך USB למחשב וישתף את האינטרנט . תודה.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכם. מישהו יכול להמליץ על חברה שמספקת מרכזיית IP עבור עסק קטן (5 או 6 עמדות)? הצרכים הם הבסיסים ביותר! כל מה שאנו צריכים זה שללקוח יהיה מספר אחד, ובמידה ומחייג אליו והקו "תפוס", שאר הטלפונים יצלצלו כרגיל. כמובן שלעלות החודשית יש תפקיד חשוב כאן. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגרום לשני מחשבים מקושרים או יותר לעבוד ביחד על אותה משימה? זאת אומרת - יש לי תוכנית מטלב שאני רוצה להריץ בצורה הכי מהירה, ויש לי שני מחשבים מקושרים, יש דרך שאני יכול להשתמש בכוח העיבוד הכולל שלהם בשביל המטלב?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי סוויץ 2960 של סיסקו. כידוע לכם לסוויץ יש מנגנון המונעה קבלת לופים פיזים ולוגים בכדי למנוע תקלות ולולאות מיותרות. אני צריך להוריד את המנגנון הנ"ל בכדי לאפשר לסוויץ לקבל לופים פיזים(L1) ובכך לעלות את הלינק על הפורט הספציפי. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את הפקודה המתאימה. תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר טוב מנסים לשחק ברשת ע"י הזנת מספר IP אבל ללא הצלחה. ניסינו לבדוק בשורת הפקודה אם יש תקשורת בין המחשבים. לי אין בעיה לראות תקשורת כשאני עושה ping וה-IP שלו, אבל הוא מקבל כל הזמן request timed out. ניסיתי לכבות פיירוול בראוטר, פיירוול במחשב, את האינטרנט סקיוריטי כולו - שום דבר לא עבד - כל הזמן ישלו request timed out. נראה לי שיש משהו אצלי שחוסם גישה, אבל אין לי מושג מה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כתובת MAC אחרי פירמוט לא נמחקת? היא נשארת לתמיד?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת המורכבת משני מחשבים. אני משחק משחקי רשת וכל גלישה מהמחשב השני מפריעה ומעלה את הפינג בצורה דרסטית. רציתי לשאול אם יש תוכנה שיכולה להגביל את כמות ההעלאה וההורדה. זאת אומרת מהמחשב שלי שהוא המארח להגביל את המחשב השני לנגיד 5 KB הורדה והעלאה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לדוגמא אתר עם מלא סרטונים או מלא סיכומים וכו'. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם XP שמחובר עם כבל למודם אלחוטי של בזק. המחשב השני עם VISTA HOME צחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB של בזק. המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר לרשת ולגלוש. כשאני לא מצליח להתחבר אני רואה שעוצמת הקליטה עומדת על 60% בערך שזה נראה לי סביר. ניסיתי אפילו ללא הצפנה - עדיין המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר. ישנם כמ אפשריות: 1. האם החלפת כרטיס הרשת לכרטיס PCI תתן לי חיבור טוב יותר? 2. האם יש בעיה כלשהי ב-VISTA בנושא? אפשר להחליף את המיקום של המודם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני גולש באמצעות ראוטר אלחוטי אדימקס תשתית ADSL וספק 012 ביומיים הראשונים הכל היה תקין, מאז בחיבור לאימיול מקבל רק low id . איפה הבעייה ? מה צריך לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-