רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את המודם eci b-focus 312+ שמתחבר לסוויצ ול4 מחשבים.. עד לפני כמה זמן היה לי מגה וחצי ללא בעיות האינטנרט פשט טס החלטתי לשדרג ל5 מגה... לאחד השידרוג האינרטנט התחיל לעבוד יותר לאט מקודם לא כל האתרים ניטענים עד הסוף ויש הרבה בעיות.. אבל ההורדה דווקא מורידה מהר בסביבות ה650 700 יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי שלא בשימוש... (המודם חוטי בלבד) התחברתי לשכנים לאינטרנט 1.5 ובמפתיע האינטרנט עובד הרבה יותר מהר משמעותי שאני מחובר אליהם עם קליטה חלשה מאוד.... מישו יודע מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פתאום הרשת והאינטרנט מתנתקים לי מהמחשב שמתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי הוא מתנתק ולא רואה יותר שום רשת שהוא יכול להתחבר אליה (מותקן על המחשב ןיסטה) מה יכולה להיות הבעיה ?? אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא רואה רשת אבל הוא לא רואה ישר את הרשת לוקח לו המון זמן עד שהוא מזהה אותה הוא רושם המון זמן identifiy לפעמים הוא מזהה במהירות את הרשת ולפעמים לא עד עכשיו הרשת עבדה טוב משהו מוזר אני פשוט מתחרפן מהרשת הזו !!!!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר בALCATEL ST510 אני יכול לגלוש אבל המחשב לא מגלה את המודם ואני רוצה לפתוח פורטים מה לעשות? ניסיתי להתקין אבל הוא לא מזוהה.. ניסיתי להפוך את ההתחברות לנתב ולהתחבר ולא עובד ..חשבתי שאני יכול לפתור את הבעיה לבד אבל בסוף.. אני צריך עזרה.
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר (הנייד) עם המודם של סלקום אבל לא ניתן להתחבר לאי מיול . זה מן הסתם פורטים ....פתיחת פורטים דרך הפיירוול של XP לא מספיק צריך כנראה להכניס לו את הפורטים למודם עצמו אבל לא מצאתי שום דבר ברשת לגבי זה !!! מישהו מכיר ? יודע ? חייב אימיול ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחר אני צריך להתקין למישהו 4 מחשבים לראוטר,אמור להיות מאוד פשוט כל הכבלים כבר מושחלים ומגיעים מהראוטר למחשבים,אני רק צריך לבוא ללחוץ קונקטורים ולהגדיר את הראוטר עכשיו אני לא רוצה לחבר את כל ה-8 גידים השאלה זה איפה אני יכול למצוא סחמה של חיבור 4 גידים? ושאלה נוספת זה אם אני צריך לחבר אותם אותו דבר בשני הקצוות או שזה צריך להיות מוצלב? אשמח לעזרה תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם כבלים Motorola SB5101 (חיבור קבוע, ללא חייגן), ומחובר אליו D-Link DAP1160 AccessPoint. עד כה הצלחתי לגלוש מהנייד דרך ה AP קניתי מחשב חדש וכשניסיתי לחבר את שניהם ביחד נהיה מצב שרק אחד מחובר והשני לא. עד לחיבור ה-Desktop, הנייד הצליח להתחבר גם דרך ה-Wireless וגם דרך כבל הרשת. עכשיו, כשחיברתי את ה-Desktop יחד עם הנייד כשהנייד דרך WIFI ואילו Desktop דרך כבל הרשת, הוא לא הצליח להתחבר, והנייד היה מחובר דרך ה-Wireless ואחרי ריסט ה-Desktop התחבר, אבל הנייד לא מצליח להתחבר... חוסר-חיבור במובן של: Desktop - מראה Limited or no connectivity. Laptop - נראה מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6105&perur=2&t=1&c=320. איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל הדרכים האפשריות. כלומר, אם יש לי מחשב נייח אחר בבית, ניתן לקלוט אינטרנט בנייד? אם כן, באמצעות מה? אם אין לי מחשב נייד בבית, איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תראו אני צריך לבנות אתר מכירות פומביות שהוא די מורכב ומיוחד ויש לו איזה רעיון מיוחד שחשבתי עליו 1)אני מחפש חברה תותחית שתבנה לי את האתר שתהיה אטרקטיבית גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זמן הבניה והאיכות-ואין לי מושג איך לבחור חברה 2)זה משנה לאיזה חברה של דומיין אני פונה? 3)לגבי איכסון האתר ושמירה על ביטחונו איזה שרת הכי טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום את האינטרנט למחשב אחד שנמצא מאחורי ראוטר אבל בעדיפות ע"י תוכנה עם סיסמא,כי אני צריך שזה יהיה פשוט ולא דרך הגדרות של ראוטר תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. אני רוצה ליצור מצב שבו אני ישתף דיסק קשיח ברשת ואני יוכל לגשת אליו דרך מחשב מרוחק לדוגמא- אני יושב בבית קפה ממחשב נייד ויש לי גישה לדיסק בבית. הדרישות הם כאלה- לא שרתי FTP למניהם כי אני צריך שהוא יהיה כמו כונן פיזי במחשב(לעשות לו מיפוי ושהוא יופיע לי כמו כונן ברשת) שאלתי מישהו והוא אמר לי משהו על TCPIP משהו כזה. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נתב אלחוטי-חוטי משולב שאליו יהיו מחוברים ארבעה מחשבים (חלקם בחיבור חוטי וחלקם בחיבור אל חוטי), שיוכל לעמוד בעומסים של שיתוף קבצים וכו'. בנוסף אשמח לעוצמת שידור וקליטה טובה. כל זאת בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם VISTA BUISNESS. יש לי מחשב נייח בסלון עם VISTA ULTIMATE. הגדרתי את שניהם על אותו WORKGROUP. אני רואה את המחשב הנייח בנייד ברשימת המחשבים. יכול לגשת לספריה ששמתי בו ב-SHARE. הגישה נעשית על ידי שם המחשב ולא על ידי IP. אפשרתי על המחשב הנייח את ה-REMOTE DESKTOP. כשאני מנסה להתחבר אליו ב-REMOTE אם אני רושם את שם המחשב הוא לא מצליח למצוא אותו. אבל עם ה-IP אין בעיה. שאלה נוספת: כשאני כן מתחבר עם ה-IP, ויש שם עוד USER אחד שרץ (שמתי משתמש אחד שיהיה משתמש שנראה על המסך עם תוכנת המדיה סנטר רצה ועוד משתמש כדי לעשות עבודות ברקע מרחוק במידה וצריך לתחזק את המחשב). התוכנה אומרת לי שהיא תאלץ לנתק אותו כדי לחבר אותי. חיפשתי לזה פתרונות ברשת ומצאתי רק אפשרות של לפרו…
-
- 21 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-