רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Nahum>ping zelderex.com Pinging zelderex.com [64.38.40.58] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 64.38.40.58: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Documents and Settings\Nahum> החברה האחרים אומרים שאין להם שום בעיה להתחבר. ניסיתי לנקות את כל המידע האישי,עוגיות וכו. שלושה דפדפנים. רסטרט להחליף כתובת... אבל התוצאה זהה פשוט אין תגובה... אנא עיזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא ממש יודע להגדיר אותה. אני גולש במחשב הנייד והוא מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. אחרי חצי שעה בערך של גלישה פתאום הדפדפן מפסיק להגיב ולא מעלה לי אתרים. התקנתי דפדפנים נוספים וגם הם לא מגיבים. הקטע המצחיק הוא שהמסנגר נשאר מחובר ( אני מצליח להתחבר ולהתנתק ממנו) :screwy: זאת אומרת שאני עדיין מחובר לאינטרנט אבל הדפדפנים (פיירפוקס, אקספלורר וספארי) לא מעלים לי שום אתר. נ.ב גם כשאני מחובר לרשתות אחרות זה קורה כך שהבעיה לא ניראית לי מהראוטר... מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR700N ראיתי שהנתב הנ"ל מסוגל להמיר תקשורת WIFI ו 3G לתקשורת קווית (ENTERNET) וההפך?? בנוסף ראיתי שהוא מסוגל להיות ריפטר ו AP אבל אני לא בטוח בזה, האם כל מה שאני חושב זה אכן נכון? מה הוא עוד מסוגל לעשות? אפשר לחבר אותו לתקע ישראלי של 220V? (בתמונה אפשר לראות שהוא מתאים לשקע של ארצות הבריט 110V)
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק רשת ששמו War of the Roses: Kingmaker, ומאז שאני בהוטנט יש לי בעיות בחיבור, לכל שרת. כדי לפתור את זה אני מתחבר דרך יוזר של ספק אחר או מחליף אייפי כמה פעמים (מתחבר מחדש לספק). התקשרתי הרגע לתמיכה של הוטנט והנציג אמר לי שהתשתית שלהם כספק היא בסיסית ביותר ויש להם בעיה עם משחקי רשת ואני לא הלקוח היחיד שהתלונן על זה ויש הרבה שעזבו אותם בגלל זה ושאין להם פיתרון כרגע. מישהו נתקל בזה? יש ספק נורמלי במדינה הזאת? אל תציעו לי את בזק בינלאומי, הקישוריות שלהם לחו"ל גרועה ביותר, בחיים לא קיבלתי מהירות שקרובה ל100 מגה, בניגוד להוטנט שתצויין לטובה בסוגייה הזו.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הסדרה כוללת נתב חדש ולראשונה כרטיס רשת במהירות 450Mbps המיועד למחשבים נייחים -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1148 .
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס שבוע הבא ואני רוצה לרכוש בארה"ב ראוטר (ללא מודם) ל 4K שיהיה חזק וטוב. הראוטר ישמש חיבור ל 2 מחשבים ניידים למשחקי Online וסטרימינג, חיבור של 2 טאבלטים למשחקים וצפייה בסרטים ו 4 מכשירי סלולר. אני מתלבט בין asus ac5300 https://www.amazon.com/Tri-band-AiProtection-Accelerator-Compatible-RT-AC5300/dp/B0167HG1V6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1523289476&sr=8-3&keywords=asus+ac5300 לבין linksys ac3200 https://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Tri-Stream-Refurbished-WRT3200ACM-RM2/dp/B079DWWQ1R/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1523289553&sr=1-5&keywords=linksys+ac3200 אשמח בבקשה להמלצה גם ל…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן הייתי מנוי בחברת הכבלים מת"ב לאינטרנט המהיר בכבלים, הספק שלי היה 013 ברק והפינגים היו מצוינים ומשחקי הרשת עבדו חלק. לא מזמן נרשמנו למבצע yes@wow וכל תשתית הכבלים בביתי נותקה וחוברה תשתית yes ועכשיו אני מחובר ב ADSL. ספק - בזקבינלאומי, מהירות 0.75. בזמן האחרון אני סובל מפינגים גבוהים ומזורים. פירוט: ------ בשעות הבוקר בין 6 בבוקר ל 3 בצהריים יש פינגים נהדרים שנעים בין 20-40. בשעות הליה המאוחרות בין 12 בלילה ל 6 בבוקר יש גם כן פינגים נחמדים בין 20-40. אבל הבעיה המרכזית היא בשעות הערב, הפינגים שלי מגיעים ל 80-110 בשרתים ישראלים וזה משגע אותי. איני מפעיל שום תוכנה חיצונית כגון קאזאה וכו', וזה נורא מוזר. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי והתומך אמר לי להיכנס מחדש…
-
היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
האם גם אתם חוויתם את הכשל בהתחברות אתמול למשך כמה שעות (הלכתי לישון אז אני לא יודע מתי זה נפתר)? מישהו נתקל בחדשה באחד ממדורי המחשבים? תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היתי רוצה להשוות עם מישהו שיש לו חבילה של 1.5M ולראות כמה הוא מקבל פה http://us.mcafee.com/root/speedometer/testing.asp קיבלתי 130K חשוב! שלא יהיה עוד דף חוץ מהדף שעושה את הבדיקה והטסט לא עובד עם FF רק עם IE מחכה לתוצאות
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלו, יש לי בעיה קצת מסובכת. אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שזה בעצם ראוטר דומה לראוטר משולב מודם שיש בארץ של כבלים, יש לו חיבור COAX מאחורה שמתחבר לקיר וראוטר רגיל כל דבר, אני גר בארה"ב אם זה משנה. כרגע בגלל שהרואטר של VERIZON חלש מחובר אליו LINKSYS WRT300N עם קושחה DD-WRT MEGA, ה DHCP מכובה בלינקסיס. כרגע רכשתי WNDR3700 כדי להגדיל את טווח הקליטה כי יש לי בעיית קליטה בקומה למטה, ה VERIZON וה LINKSYS מחוברים בכבל, אני רוצה לחבר את ה LINKSYS וה NETGEAR WNDR3700 ב WDS כאשר הבסיס יהיה WNDR3700 וה AP יהיה ה LINKSYS. השאלות: 1. האם נדרש ששינהם יהיו על DD-WRT או שאפשר לעשות זאת גם עם STOCK FIRMWARE על גבי ה WNDR3700? הבעיה שDD-WRT לא פועל היטב על WNDR3700 עדיין ויש בעיות קליטה. …
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ). הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... …
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מדבר על שתי מחשבים שה SERVER הוא windows xp pro ויש לו שתי כרטיסי רשת כי אחד מחובר ל ADSL והשני לכרטיס רשת בשביל הרשת הביתית וה CLIENT הוא win98 se עם כרטיס רשת וכמובן כבל מוצלב זה ברור רציתי לשאול אתכם מה הדרך הכי מהירה מבחינת הגדרות כדאי פשוט לעשות דרך האקס פי את ה home small network disk וזהו או שיהיה התנגשויות בגלל שזה שני מערכות הפעלה שונות ? תודה מראש חברה... וכמובן בסופו של עניין אחרי כל ההגדרות מה הדרך הכי טובה לשתף את האינטרנט בהם ? שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחובר כמובן קווי, ב SPEEDTEST.NET כשמתחבר לשרת קרוב ( בארץ ) מתקבל מהירות טובה, בן 700 ל 900 מגה. אבל הורדות רגילות, מכל אתר, סטים, ואפילו SPEEDTEST.NET אם קובעים שרת מרוחק מתקבל כ 70 80 מגה הורדה... עוד מישהו עם איטרנט של סלקום עם הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-