עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yp3,

יש לי שני בניינים שאני צריך לחבר אותם לרשת אחת, החוט היחיד שיש לי בין שני הבניינים זה חוט אודיו 2 גידים (יש סיכוך על שניהם) באורך של בערך 300 מטר. איך אני יכול להעביר רשת על שני הגידים האלה? חשבתי על מתאמי HPNA, האם הם יעבדו על חוטים כאלה ובמרחק כזה? מה תהיה המהירות? איזה מתאמים מומלצים? HOME PLUG אפשרי? אשמח לתשובות

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  2. אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by OrGAzmUs,

שלום. יש ברשותי שני מחשבים, האחד פועל על מערכת הפעלה ווינדוס XP, והשני על 2000 professional. למחשב שעליו מותקן XP מחובר מודם ה-ADSL, ולמחשב זה יש כרטיס רשת נוסף שמחובר בעזרת כבל מוצלב לכרטיס הרשת שמחשב השני, שעליו מותקנת מעק ההפעלה 2000. מה עליי לעשות בכדי לשתף את החיבור בין שני המחשבים? (אנא אם שאלה זו נשאלה בעבר, הפנו אותי אליה כי באמת חיפשתי אותה במשך שעה וחצי לפני כתיבת שאלה זו, ולא מצאתי אותה).

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by omers1,

אהלן, אני משתמש ב windows 7 ומחובר לרשת דרך ראוטר dLink 2650U ביחד עם עוד מחשב , סה"כ 2 מחשבים שמחוברים לראוטר. אני מעוניין לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים לצורך פתיחת פורטים באופן קבוע לתוכנת שיתוף קבצים (utorrent) את ההגדרות הבאות אני יודע: ip adress - 10.0.0.1 subnet mask 255.255.255.0 defualt gateway 10.0.0.138 אבל צריך להגדיר עוד 2 הגדרות שלא מופיעות לי: preferred DNS server alternate DNS server איך אני יודע מה ההגדרות האלו? ואם מישהו יכול להסביר לי מהם תודה

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  6. אני לא מבין גדול בנתבים ולכן זקוק לעזרתכם במציאת נתב שעונה על הדרישות הבאות: המחשב הראשי שלי יחובר ישירות לנתב בעוד שהלפטופ ו PS3 יחוברו בחיבור אלחוטי (כמובן תמיכה גם בחיבורים של מכשירים נוספים בעתיד). המחשב הראשי שלי ממוקם בממד כך שאני צריך שידור חודר שיריון כדי שתהיה קליטה טובה (לא משהו שיצלה לי את המוח כמובן ) הייתי שמח עם הנתב היה מגיע עם firewall, הגדרות פשוטות יחסית לקינפוג, אחריות על המכשיר (חובה). כמו כן בקשה מיוחדת אם דבר כזה קיים ואני חושב שהוא קיים: תמיכה ב QOS ב upload and download streams שלמיטב הבנתי יאפשר לי לחלק לכל אחד מהמחשבים המחוברים לנתב חלק יחסי מרוחב הפס שיש לי בצורה בלתי תלוייה כך שלכל מחשב יש רוחב פס משלו ואם יעשו upload ממחשב אחד זה לא יאט …

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by dr_hofman,

אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשב אז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים.. אבל איזה חוט הכי כדאי לי... אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועי ולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר.. אז מה אני צריך? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by Deddy,

קניתי היום מזיגזג ראוטר (linksys wrgtl) עכשיו אני רוצה להתקין אותו, הגעתי לשלב הזה של ההגדרה: מה אני צריך לרשום בשלושת השדות למטה? האינטרנט שלי הוא בכבלים אצל נטוויזין והחיבור הוא אכן PPTP... הרעיון הפשוט הוא להתקשר אליהם... הבעיה היא ש"לא תומכים בראוטרים"

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by talmikos,

שלום לכולם. אני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות... יש לי שני מחשבים בבית. האחד עם מודם של הוט שמחובר אליו נתב (TP_LINK) והנתב מתחבר למחשב... בחדר הסמוך יש עוד מחשב שמתחבר אליו דרך יואסבי כרטיס רשת שקולט מהנתב...( הכרטיס הזה לא קולט יותר ממרחק ל 10 מטרים מהנתב... הסוגייה היא כזאת... איך אני עושה רשת אלחוטית בכל קומות הבית ( 4 קומות ) שהקומה התחתונה (מרתף) הוא קיר בטון...

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.

11. Started by shoosho,

אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by Shay2111,

אז כך היום עדכנתי את הראוטר שלי ואחרי שהוא עשה ריסט אי אפשר לחייג לראוטר כדי להגדיר דברים הוא עובד אם אינטרנט רק שאני לא יכול לכנס אליו (192.168.2.1) מדובר באדימקס BR6428NS

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  14. האם נתקלתם בבעיה של חיבור מודם כבלים דרך כרטיס רשת על לוח Asus P4S533-VML (בלוח אם ישנו כרטיס רשת משולב onboard מדגם SiS900)? בעיות של ניתוקים תכופים מאוד ואי יכולת להתחבר אחרי החיבור הראשון בכל פעם וקבלת הודעה Error 769: the specific destination is not reachable

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. לאתר: www.bezeq.co.il בנוסף, בזק פונה לועדת גרונאו: לאחר שנים רבות בהן היתה בקדמת הטכנולוגיה, תשתית התקשורת בישראל מפגרת היום אחרי מדינות המערב וכלכלות מתפתחות. קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm לדעתי לא לתת לבזק להתקדם תהיה טעות מרה וגם קשה לי להבין איך מאפשרים לקומץ של אנשים להחליט איך יראה העתיד של האנשים במדינה כמו מדינת ישראל

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by ButtholeSurfer,

מישהו שמע על התוכנה הזו ? העם היא באמת יעילה ואמינה בהסתרת האיי פי? כשאני גולש איתה עם פיירוורקס זה נותן לי כל הזמן פרוקסי שזה מחבר אותי אליהם אבל שאני בודק ב whatsmyip.com זה מראה את האיי פי הרגיל שלי ולא מה שהתוכנה חיברה אותי אילו.. כשאני גולש עם אינטרנט אקספלורלר אז זה באמת נותן את הפרוקסי והגלישה אבל נורא איטית .. ולפעמים זה לא מציג לי אתרים בכלל.. מישהו פה עובד עם התוכנה הזו ויש לו המלצות לשימוש בה ? עוד משהו , מישהו שמע על דפדפן חדש בשם torpark שמבוסס על פייר וורקס ומבטיח גלישה אנונימית..? לינק לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307228,00.html עם זה מבוסס על פייר וורקס איך אני מוסיף את התוסף ? והאם זה טבעי שגלישה בפרוקסי מאיטה את המהירות של האינטרנט …

17. Started by KYSG,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  18. היי! אז נתחיל מנתונים יבשים: 1. יש לי חיבור של בזק 100 מגה ADSL, לא מתכנן לעשות סיבים כי בעל הדירה כרגע לא בקטע של לשדרג. 2. יש לי מחשב נייד, נייח, מכשיר פלאפון וטלוויזיה מחוברים לנתב, מתוכם רק הפלאון בWIFI. (פלאפון חדש של סוני) כרגע יש לי ASUS AC 68U מעודכן עם קושחת MERLIN. הכל בינתיים עובד בסדר, אבל ראיתי נתבי ASUS חדשים של גיימינג בעלויות של 800-2000 ש"ח עם WIFI6 ורציתי לשאול לדעתכם האם יהיה לי שיפור מורגש ביציבות החיבור/אבטחת החיבור משדרוג שכזה? אם לא, מי כן יועיל מראוטרים כאלה כדוגמת AX88U או הROG החדשים שעולים 1500 ש"ח?

19. Started by יואב שניר,

שלום חברים, עזרה בהנדבות מלאה : http://freehelp.co.il

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  20. Started by NetSpider,

מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  21. מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל

22. Started by Cheif,

חברת ASUS מציגה נתב חדש עם אנטנות של 9dBi. http://www.netcheif.com/blog/?p=2689

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  23. שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב. בשני המחשבים מותקן אי מיול. כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800) כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800) וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05: הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך.... וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה... תודה לעוזרים! נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by Poddy,

אוקיי אז ככה, יש לי מודם כבלים RCA THOMPSON DCM245 ושמתי לב שיש לי בו שני יציאות, אחת ל USB ואחת ל ETHERNET עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני מחבר את המחשב הראשי ל USB והמחשב השני ל ETHERNET אני אוכל ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמנית? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by Moty_p,

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR700N ראיתי שהנתב הנ"ל מסוגל להמיר תקשורת WIFI ו 3G לתקשורת קווית (ENTERNET) וההפך?? בנוסף ראיתי שהוא מסוגל להיות ריפטר ו AP אבל אני לא בטוח בזה, האם כל מה שאני חושב זה אכן נכון? מה הוא עוד מסוגל לעשות? אפשר לחבר אותו לתקע ישראלי של 220V? (בתמונה אפשר לראות שהוא מתאים לשקע של ארצות הבריט 110V)

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.