עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GiZmo,

אז סוף סוף עשיתי מחשב מגירה... (אפרסם בתקווה תמונות בקרוב). הכוונה למחשב פשוט (AMD K6 350) שהורכב בתוך מגירה של שולחן...מחשב חבוי לצורך הורדות בעיקר... עכשיו חיברתי אותו ברשת למחשב שלי. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם RCA והמודם יכול להתחבר גם ברשת וגם ב USB אז חיברתי אותו למחשב הראשי שלי ב USB ולמחשב המגירתי ברשת, כך אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שבמחשב הראשי ולחבר אותו למחשב המגירה... כמובן שבמגירה 2 כרטיסי רשת.. עד כאן הכל טוב ויפה...אבל עכשיו אני לא מצליח לחבר את המגירה לאינטרנט, בעעע המודם פשוט לא מוכן לתת לו אייפי, אין לי מושג למה...כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה "769: the specified destination is not reachable" בעוד שהמחשב הראשי מסוגל להתחבר גם ב USB וגם ברשת..למה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by prince amir,

אני מנסה להוריד קבצים דרך התוכנה הזאת ואני זקוק קצת לעזרה. א.מהם ההגדרות הנכונות של האופציות- קבלה - משלוח. ב.כל הזמן הוא אומר שפורט 6441 6442 סגור, המודם שלי נמצא ב PRO אני חושב שפתחתי את הFIREWALL אבל איך אני בוחר ספציפי לפתוח את הפורטים הללו. תודה

3. קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ben582,

היי חשבתי לצרף לפורום סרטון הסבר על ההבדל בין הוט לבזק https://www.youtube.com/watch?v=3nrg2YihNVA&t=25s

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by igal_nazar,

יש ברשותי שני מחשבים: אחד נייח (המחובר לנתב בכבל רשת) ומחשב נייד המחובר באמצעות WiFI. אל המחשב הנייח מחוברת מדפסת לייזר של חברת Brother מדגם HL-2130. אני מעוניין לשתף את המדפסת ברשת כך שאוכל להדפיס ישירות דרך המחשב הנייד (בעבר, לפני שפירמטתי את המחשב הנייח אכן הצלחתי לעשות זאת). מה עשיתי על מנת לשתף את המדפסת ברשת? במחשב הנייח - נכנסתי להגדרות וסימנתי וי ב share this printer. לאחר מכן, עברתי למחשב הנייד ולחצתי על הוספת מדפסת מהרשת, המדפסת לא נמצאת בסריקה (עשיתי חיפוש של מדפסת מהרשת). בנוסף, יצרתי homegroup בו נמצאים שני המחשבים והמדפסת משותפת, אך זה לא עזר בכלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

7. 1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים

8. אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Booobb,

אני חושב על לקנות נתב אלחוטי והבנתי שנתב משמש גם כ FireWall. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות הזאת, כלומר שיהיה בדיוק כמו מודם בלי שום FireWall ? תודה מראש

10. Started by nw,

שלום אני לא מצליח לשחק משחקי רשת הבוססים על TCP/IP (רוב המשחקים) בין שני המחשבים המחוברים ע"י כבל (LAN) לאומת זאת מעט המשחקים תומכים בIPX/SPX עובדים. מערכת ההפעלה היא חלונות 98 בבשני המחשבים התקנתי על 2 המחשבים DIRECTX 9 התקנתי על שני המחשבים את הפרוטוקולים והשירותים שצריך( TCP.IP וכו..).. אני בטוח שכל הפרוטוקולים וה SERVIES מותקנים כי הבעייה קיימת רק באחד מהמחשבים בעוד שבשני יש תמיכה בTCP.IP אפשר לראות ולהעביר קבצים בחלונות בין שני המחשבים.. הבעייה היא רק במשחקים. כאשר אני מריץ DXDIAG במחשב הבעייתי בתוך כרטיסיית NETWORK אין את השורה: directplayX TCP\IP service provider בעוד שבמחשב האחר השורה קיימת אני מאמין שזו הבעייה. למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני משתמש ב -pc anywhere כדי להתחבר למחשב שלי כשאני מחוץ לבית. העניין הוא שאני צריך לדעת את הכתובת IP של המחשב ולכן, או שאני רושם אותה או שאני נאלץ להתקשר לספק האינטרנט שלי כדי לברר. האם קיימת תוכנה שיכולה, למשל, לשלוח אלי לאימייל מסויים את כתובת ה - ip כאשר המחשב נכנס לאינטרנט? או, האם ישנה אופציה בויינדוס שיכולה לפתור לי את הבעייה? תודה

12. Started by Cheif,

יצרנית השבבים Marvell מכריזה על על תחילת השיווק של רכיב ה-802.11ac שלה המכונה Marvell Avastar 88W8864. באמצעותו היא שוברת את הבלעדיות של Broadcom ומגבירה את התחרות בתחום זה. למה זה חשוב ומה המשמעות לגבי ישראל? הכל בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=2759

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jetman,

האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. אני שוכר משרד במקום שיש בו אינטרנט אלחוטי לשימושי. ואולם, אני לא רוצה (מטעמי תאימות עם התוכנות שלי) לעבוד באופן אלחוטי, אלא באמצעות כבל רשת. אין אפשרות למתוח כבל רשת מהראוטר של המקום עד למחשב שלי, (רחוק מידי ומסובך), אז יוצא שמה שאני צריך נדמה לי זה מכשיר שישב אצלי ושיודע לקבל אות אלחוטי, ולהוציא לי אותו בכבל רשת. ברשותי ראוטר של TP LINK וגם Access point / repeater של EDIMAX. האם באמצעותם אפשר לעשות משהו? ניסיתי לשחק קצת עם האדימקס ללא הצלחה. מודה מאוד מראש. נ.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by imac,

הורדתי את זה (התפלאתי שזה 20 מגה) ומה אני מגלה שזה הסרטון של הפרסומת שלהם אם הטניס מה זה חוסר האחריות הזה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן. התקנתי רשת אלחוטית בתקן N. אבל אני לא בטוח שהמהירות מתאימה למה שאמור להיות בפועל. עשיתי screenshot שמראה את המהירויות חיבור למטה. לפי מה שהבנתי תקן N צריך להגיע ל-300Mbps וכל הזמן זה נמצא על 150 ולפעמים זה יורד נמוך יותר. אשמח לעזרה תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by moonbone,

אתם בטח מכירים את הבעיה שנוצרת כאשר משתמשים בראוטר ובתוכנה eMule באותו הזמן... הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Port Forwarding אבל אין לי מושג איך לעשות את זה עם ה Alcatel Speed touch Pro... אם למישהו יש מושג איך או מכיר דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by most,

שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי לכולם נתקלתי בבעיה חמורה לאחר פירמוט המחשב: אני מתחבר לרשת:מוריד מיילים דרך הOUTLOOK אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט!! מישהו יכול לעזור? תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים