עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ffetetg,

בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Torizard,

שלום רב, קיבלתי במתנה ראוטר של CISCO מדגם 887VAW. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי שצריך כבל מיוחד כדי לחבר אותו למחשב ולקנפג אותו, בנוסף לא מצאתי כמעט שום בעל מקצוע ברשת שמתעסק עם לקוחות פרטיים. אשמח לקבל המלצה או עזרה בנוגע לטכנאי שיוכל להגיע ולהגדיר את הראוטר. תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. ביום שלישי שעבר נאם הנשיא ברק אובמה בפני תלמידי חטיבת הביניים Buck Lodge בעיר Adelphi שבמדינת מרילנד. נאום זה ניתן במסגרת קידום התוכנית שלו השואפת לספק טאבלטים לתלמידים ולחבר את כל בתי הספר בארה"ב לאינטרנט מהיר. אובמה טוען שגישה לאינטרנט מהיר בבתי הספר לא רק משפרת את ההוראה וחווית הלמידה, אלא מעמידה את את מערכת החינוך באמריקה בעמדה תחרותית יותר מול שאר מדינות העולם. וכרגיל אצל אובמה, לא ניתן לסיים בלי פאנץ' ליין משעשע: In a country where we expect free WiFi with our coffee, we should definitely demand it in our schools. את קטע הנאום ניתן לראות בסרטון הוידאו המצ"ב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lmagus,

בתקנון שרות של נטוויז'ן(באתר שלהם) כתוב ש התקשרתי לשירות לקוחות שלהם והנציגה אמרה לי ש"היא לא יודעת, אולי היה את זה פעם אבל עכשיו כבר אין". משקרים לי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kobi_af,

אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by ofir,

היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shahar07,

יש לי ראוטר של hot box וראוטר נוסף של linksys אותו אני רוצה לחבר קווית ולהפכו ל AP עבדתי ע"פ המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm, הגדרתי ל linksys כתובת חדשה 192.168.1.90 בטלתי את ה- DHCP והכול טוב ויפה, עבד למשך יום ואז הפסיק, הגדרתי מחדש שוב, עבד זמן מה ואז שוב הפסיק, מה אני לא עושה נכון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RomaDev,

שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shauliii,

שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Y-T-M,

היי, אני נתקל בבעיה להגדירAP באופן קווי. הראוטר הקיים netger vvg 2000 הראוטר שישמש כ-ap: 3com office connect wireless 11g הבעיה היא כאשר אני מנסה לשנות את הכתובת של ה3com לכתובת שלא בטווח של הdhcp של הנטגייר ה3com נתקע ולא מגיב לכתובת החדשה ובלי הארדריסט על מנת להחזיר את ההגדרות לברירת המחדל של היצרן אין לי גישה אליו. אודה לעזרתכם בנושא..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by robinzon,

היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Barni,

שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שאני עם מודם משולב ראוטר של ROTAL נמאס לי ממנו כבר. קריסות, ניתוקים מוזרים ומה לא. כל פעם צריך לתת לו איזה איפוס קטן ונמאס. מחפש ראוטר משולב מודם... אני לא מבין גדול בעניין... חשוב שיהיה טווח לא רע (אני גר בבית גדול, אבל יש לי AP שמחובר עם כבל לראוטר בשביל איזור המרתף) לאבא שלי חשוב שתהיה האפשרות (שמשום מה פשוט לא עובדת בראוטר הנוכחי) לקבוע למחשב כלשהו IP קבוע. תקציב 400 ש"ח +- לגבי תקנים וכו' אני מעולם לא הבנתי מה זה אומר. אני אקרא קצת כדי להחכים! ואני באמת מחפש משהו יציב ואם לדעתכם צריך להוסיף עוד כסף כי 400 זה זול בשביל משהו איכותי תאמרו ואני אשקול את זה תודה רבה מראש! באמת מודה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by iMeash,

אהלן, אני בחודש הקרוב עובר דירה וחשבתי להתחבר לאינטרנט סיבים של סלקום (בדקתי באתר שלהם וקיימת תשתית). אני לא כל כך מבין ברשתות ומעוניין לקנות מודם \ ראוטר שלי פרטי כך שלא אצטרך לשלם על השכרה שלו כל חודש. אני מעוניין לקנות מכשיר שיתאים לי לכל מיני אופציות (כלומר, מעברים בין ספקים ותשתיות של בזק והוט). אם יש המלצה על ספק אחר של אינטרנט שהוא לא סלקום, אשמח לשמוע. אין בעיה להזמין מאמאזון או מקום אחר אמין בחול אם זה יוצא יותר זול. תודה.

18. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Torian,

שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by magus972,

שלום לכולם התחברתי היום לראוטאר מודם של SWEEX דגם ANNEX A ואני לא מוצא בו את ההגדרות של הפאיר ואל הייתי מעדיפ לבטל אותו אפילו אם מישהו יודע איך כי כרגע הוא חוסם לי פנויות שלא אני יזמתי וזה שם אותי במצב גרועה ביותר בכל מה שקשור לשיתופ קבצים הנה המאניו הכללי שלו, אולי זה יעורר זיכרון חבוי אצל מישהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by XioMa,

שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ancient1,

יש לי נטבוק (נייד) עם XP HOME ואני מעונין להתחבר איתו למחשבים של ויסטה ע"י רשת AD HOC וזה לא מצליח. נכון לעכשיו אני יוצר AD HOC בויסטה : XP HOME מראה מחובר וויסטה לא רואה שום דבר שמחובר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש ראוטר לא יותר מדי יקר, לחיבור 3 מחשבים ברשת חוטית + 2 מכשירים אנדרואיד בWiFi. הראוטר יושב בתוך הממ"ד, והאינטרנט האלחוטי יצטרך במקרה הכי גרוע להגיע עד קומה שנייה, דרך הממ"ד. אפשרי? כרגע יש לי Edimax 6104K חוטי. אני מחובר לבזב"ל על כבלים, 5M. לחיבור: 2 מחשבי WIN7, מחשב מריץ אובונטו, ו2 מכשירי HTC Desire עם אנדרואיד 2.1.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by th£»Light,

טוב אז ככה... קניתי כבל רשת אתמול... כדי לעשות רשת עם המחשב של אחותי עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למודם עם כבל רשת ולא היו בעיות... החלפתי את החיבור מהמחשב למודם בקבל USB התקנתי תדרייברים והכל הוא גולש וזה... ופתאום עושה ריסט... ניסיתי להתקין מחדש לא עזר... מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by computers-man,

לפני כמה חודשים קניתי מכשיר DVR STANDE ALONE לפני כשבוע חיברתי אותו לראוטר שלי בכבל חוטי, בהגדרות של הDVR נתתי לו אופציה שיקחIP מהDHCP הוא לקח את הIP 192.168.1.109 פתחתי את הפורטים 7777 ו8888 בראוטר כדי להתחבר אליו (בדיקת הפורט שנפתח דרך אתר-Success: I can see your service on on port (7777) Your ISP is not blocking port 7777 הגדרתי את הUSER והPASSWORD ועדיין אני לא מצליח להתחבר הוא רושם לי INVAILD ACOUNT כל פעם שאני מנסה להתחבר

דיונים חדשים בפורומים