רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
קיימים אצלי בבית 2 נתבים: A = מודם נתב משולב של בזק B = נתב בלבד שנרכש באופן פרטי החיבור בין הנתבים הוא באלחוטי באמצעות WDS עד היום היה מוגדר ככה: A מוגדר ברידג' B מוגדר לחיוג PPPoE כל המחשבים בבית מחוברים קווית ל-B ואז צץ לו מחשב נוסף שמתחבר ל-A, מכיוון ש-A הינו בריגד' ה-DHCP שלו מבוטל, והמחשב מקבל APIPA כאשר אני מפעיל DHCP הוא לא מקבל APIPA אך הוא מקבל No Internet Access מן הסתם... אז עשיתי את השינוי הבא: A מוגדר לחיוג PPPoE B מוגדר כנקודת גישה בלבד עכשיו כל המחשבים גולשים והכל טוב ויפה! אבל... ישנה בעייה קריטית. כאשר המודם נתב של בזק מוגדר לחייג מתחילים להם ניתוקים למינהם... הגדרת הניתוק: DHCP של A מחליט שלא בא לו לעבוד - ריבוט והכל חוזר לעצמו. ואחרי …
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר טוב מנסים לשחק ברשת ע"י הזנת מספר IP אבל ללא הצלחה. ניסינו לבדוק בשורת הפקודה אם יש תקשורת בין המחשבים. לי אין בעיה לראות תקשורת כשאני עושה ping וה-IP שלו, אבל הוא מקבל כל הזמן request timed out. ניסיתי לכבות פיירוול בראוטר, פיירוול במחשב, את האינטרנט סקיוריטי כולו - שום דבר לא עבד - כל הזמן ישלו request timed out. נראה לי שיש משהו אצלי שחוסם גישה, אבל אין לי מושג מה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא ממש יודע להגדיר אותה. אני גולש במחשב הנייד והוא מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. אחרי חצי שעה בערך של גלישה פתאום הדפדפן מפסיק להגיב ולא מעלה לי אתרים. התקנתי דפדפנים נוספים וגם הם לא מגיבים. הקטע המצחיק הוא שהמסנגר נשאר מחובר ( אני מצליח להתחבר ולהתנתק ממנו) :screwy: זאת אומרת שאני עדיין מחובר לאינטרנט אבל הדפדפנים (פיירפוקס, אקספלורר וספארי) לא מעלים לי שום אתר. נ.ב גם כשאני מחובר לרשתות אחרות זה קורה כך שהבעיה לא ניראית לי מהראוטר... מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
BR-6114Wg Firmware Version : 2.11 Edimax Web Site Release Note ( BR-6114 WG ) 2.11 2005.05.28 Fixed: - The PPPoE's connect on demand function can not work properly. - URL blocking enabled sometime will cause problem. - Ftp ALG problem, sometime will cause connect failed. - The current time is wrong. - PPTP pass-through with cisco VPN router problem. - PPPoE can not attach service name problem. - Router will reboot when traffic over 30 Mbps (packet siz 64). - URL blocking can't block subdirectory in URL or directory only. - Can't filter MSN in IP filter problem. - DDNS will registered LAN IP in l2tp mode problem. - PPPoE compability with Philippine ISP…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי מודם כבלים RCA THOMPSON DCM245 ושמתי לב שיש לי בו שני יציאות, אחת ל USB ואחת ל ETHERNET עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני מחבר את המחשב הראשי ל USB והמחשב השני ל ETHERNET אני אוכל ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמנית? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם ,עברתי למהירות גלישה של 100 MBבמחשב שמחובר ישירות לראוטר הוא מגיע למהירות של 80 MBושאר המחשבים שמחוברים דרך HUB של חברת Dynamodeזה לא מצליח להגיע למהירות קרובה אפילו , מהירות של משהו כמו 8 MB גג .בוודאות לאחר המון בדיקות , Hub הוא מה שמוריד את המהירות של האנטרנט ,רציתי לדעת אם אני ירכוש Switch ? זה יפתור את הבעיה ? יעלה את המהירות ?איזה מתג אני צריך לרכוש על מנת לקבל את המהירות הרצוייה ?תודה רבה , אור.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות פינג למחשב שלי. משתמש בcomodo firewall גירסה אחרונה (הפיירול היחידי שאני משתמש) ועשיתי שם allow לICMP ECHO REQUEST ועדיין אי אפשר. יש לי גם ראוטר אולי זה קשור לזה. הראוטר זה D-Link DSL 2650U. אני צריך שיעשו לי פינג כי התמיכה של הDediacted host שאני נמצא בו בודק לי בעיות התחברות ולאגים וכו'
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566542,00.html אני מאמין שעוד מעט הם יתחילו להגיע לפה.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את הבעיה שנוצרת כאשר משתמשים בראוטר ובתוכנה eMule באותו הזמן... הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Port Forwarding אבל אין לי מושג איך לעשות את זה עם ה Alcatel Speed touch Pro... אם למישהו יש מושג איך או מכיר דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני גולש באמצעות ראוטר אלחוטי אדימקס תשתית ADSL וספק 012 ביומיים הראשונים הכל היה תקין, מאז בחיבור לאימיול מקבל רק low id . איפה הבעייה ? מה צריך לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
LinkSys EtherFast 10/100 USB Network Adapter USB100TX D-Link DSB-650TX USB ETHERNET ADAPTER SMC EZNET-USB 2202 USB SOHOware 10/100 Mbps USB Network Adapter NUB100 אני צריך חנות בארץ עם אחד מהמוצרים האלה... לא מצאתי בpandas,ksp,plonter.... תודההה ענקית לעוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם קראית מיילים באמצעות תוכנת אוטלוק אקספרס. עד היום לא היתה לי שום בעיה. הגדרתי את השרת היוצא והנכנס mail.my-domain.com פורטים 25 ו 110. זה עבד ככה כמה שנים, עד שהיום בבוקר הוא התחיל לכתוב לי שיש בעיה והוא לא יכול להתחבר. רק אחרי שהפעלתי את האפשרות SSL וזה שינה לי את הפורטים ל 25 ו 995 זה חזר לעבוד, הבעיה המוזרה היא שממחשבים אחרים שיושבים מחוץ לרשת הזאת, זה עדיין עובד ללא SSL ובפורט 110. וברשת הספציפית הזאת ששם יש לי IP קבוע ואני לא יכול לשנות אותו, זה לא נכנס דרך 110. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? לא היה שום שינוי בהגדרות של הראוטר. חשבתי אולי בעיה בחברת אכסון ששם יושב האתר שלי, אבל עובדה שזה עובד מכל מקום רק לא מהרשת שלי. יכול להיות שבזק חסמו את…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לפתוח חשבון אימייל חדש בג'ימייל, רק שהסיומת אחרי ה - @ תהיה של ספק האינטרנט שלי?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
לא ניכנס לאתרים מסוימים טעינת אתר לוקחת הרבה זמן .לדוגמא אתר KAYAK.COM ולעוד כל מיני אתרים אחרים VITACOST.COM איפה הבעיה? המחשב רץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך רשת הבעיה שני מחשבים בקומות נפרדות ע"י כרטיס רשת וחיבור רשת של וינדוס זה לא אפשרי עקב חיווט לא נוח חיבור רשת אלחוטית לא מומלץ כי יש מרחק והבדלי קומה אז מה ניתן לעשות{במחיר סימלי}?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Nahum>ping zelderex.com Pinging zelderex.com [64.38.40.58] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 64.38.40.58: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Documents and Settings\Nahum> החברה האחרים אומרים שאין להם שום בעיה להתחבר. ניסיתי לנקות את כל המידע האישי,עוגיות וכו. שלושה דפדפנים. רסטרט להחליף כתובת... אבל התוצאה זהה פשוט אין תגובה... אנא עיזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים. ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוני ללמוד כמה שיותר. תודה. נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-