עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  3. מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by פנדה,

שלום אני צריך עזרה בתחום הרשת הביתית, יש לי בעיה עם חיבור תקשורת בין שני מחשבים נייחים. אחד חדש ואחד ישן אשר מחוברים לראוטר עם מודם של LINKSYS . מחשב חדש בן חצי שנה windows 10 home ... 64 bit חיבור קוי להראוטר יש אינטרנט רואה מחשב ישן לא יכול להיכנס למחשב ישן לכונן שנתתי שיתוף מחשב ישן בן 7 windows 7 ultimate 32 bit אל חוטי עם כרטיס רשת LINKSYS יש אינטרנט רואה מחשב חדש יכול להיכנס לכונן מחשב חדש ולעשות מה שאני רוצה יש להם מתדפסת משותפת והיא עובדת משני המחשבים בחלק מהפעולות שעשיתי ביטלתי הגנות של windows ושל Eset .בשני המחשבים לא פתר ניסיתי עוד דברים שלא הציין פה שמצאתי …

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by Cheif,

חברת ASUS מציגה נתב חדש עם אנטנות של 9dBi. http://www.netcheif.com/blog/?p=2689

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  8. האם אפשר לחבר מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר ולהגדיר אותו ברשת ביתית עם המחשב הנייח? ושגם יצא להדפסה ישירות בלי לחבר את המחשב לכלום. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  9. לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566542,00.html אני מאמין שעוד מעט הם יתחילו להגיע לפה.

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by viper_sb,

שלום רב.. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל להתחבר מהתחנה שלי שמריצה ווינדוס 7 לשרת שמערכת שלה הוא VMWARE ESXI ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  12. שלום לכולם. אני גר בבית עם 3 קומות (מרתף, כניסה, וקומה 2). יש לי ראוטר (BR-6524N של אדימקס) במרתף. אין קליטה כמובן בקומה העליונה של הבית. חשבתי לקנות AP או עוד ראוטר שיש כ-AP ולמקם אותו בקומת הכניסה ובכך להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית. אני מתלבט בין שני המוצרים הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=835 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=773 הראוטר ישמש רק כ-AP.. כך שהטיעון של "עדיף לקנות ראוטר, למקרה שתרצה ראוטר לא AP," לא תקף. בנוסף, אני מעדיף להתעסק כמה שפחות עם הגדרות. לכן נראה לי שיהיה יותר נוח לקנות AP ייעודי. אני צודק? חיסרון שקיים ל-AP זה שהוא פועל רק ב-B ו-G. והראוטר שלי כרגע תומך ב-B G N. אין לי שום מכשיר \ כרטיס רשת שיודע לעבוד עם N. מה אתם…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. האם ניתן להעביר מידע משני הרדיסקים בין שני מחשבים דרך כבל USB ולא RJ45 ?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  16. לאחרונה, הגיעו לשוק מספר נתבים "דמויי N" התומכים רק ב-150Mbps. רוצים לדעת מי הם ומה התכונות שלהם? האם כדאי לקנות אותם? כל התשובות בפוסט החדש בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=325. הערות והארות, ניתן להשאיר גם בבלוג עצמו. סופ"ש טוב. CHEIF

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. הצלחתי לחבר את הסימנס ל 3com10075 כרפיטר ללא אבטחה והכל מתפקד בסדר. ברגע שאני מגדיר לשניהם wpa הם מפסיקים לתפקד. האם מישהו הצליח בכך עם שני הנתבים האלה או לפחות עם הסימנס ונתב אחר (אני חושד שהסימנס הוא הבעייתי)

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by shauliii,

שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. Started by Sharks,

התחילו לחסום? בעיקר שישי שבת. ובערבי הימים האחרים? מה נשאר? אורנג'? :'(

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  21. שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  22. מתכנן שמוש במצלמת IP באמצעות נתב אלחוטי של 3COM. לנתב זה יכולת built-in לתמיכה ב- TZO.com ו/או DynDNS.org . איזה מהפרוביידרים הנ"ל עדיף לשימוש?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. נראה לי שה NOD מעמיס לי על הTCP , בדקתי בתוכנה TcpView והיו הרבה שורות שלו באדום. כמה תמונות מ TCPZ http://img107.imageshack.us/img107/8997/nodjava.png גם הג'אווה מעמיס ? מה זה כל הגי'גות שהם לוקחים ? והנה הלוג Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  24. היי, בקרוב אני אתחבר לסיבים של פרטנר לקנות מהם נתב ב ₪700 כאשר הוא שווה באיזור ה-500-600₪ או שכירות עליו לא ממש נראה לי שווה ואני מעדיף לקנות להשקיע קצת כסף ולקבל משהו יותר טוב אז אשמח להמלצה על נתב טוב שישמש בעיקר בחיבור קווי ויחזיק כמו שצריך ב1000 מגה או קרוב לזה ככל שניתן וכמובן שחיבור וויפיי יציב וטוב אני מתלבט בין 1.LINKSYS WRT3200ACM 2.LINKSYS WRT1900ACS 3.ASUS BL-3000 RT-AC86U אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. זה די דחוף, כי אני חייב חייב לבדוק מערכת פורטל חדשה ולצערי השרת הרגיל שאני משתמש בו (טריפוד) נפל, וזה די דחוף כי יש לי דד-ליין לבניית אתר, ואפילו לא בחרתי באיזה מערכת אני אשתמש... (מתלבט בין ניוקוף למאסטרניוק), אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר. בתודה מראש, אביעד פארן.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים