עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moonbone,

אתם בטח מכירים את הבעיה שנוצרת כאשר משתמשים בראוטר ובתוכנה eMule באותו הזמן... הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Port Forwarding אבל אין לי מושג איך לעשות את זה עם ה Alcatel Speed touch Pro... אם למישהו יש מושג איך או מכיר דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  2. אז ככה אני מנוי לאינטרנט 100 מגה בהוט ולפני מספר שנים כשהתחברתי לשירות הוטמובייל של הסלולר אז דרכם נעשה לי בהוט נט 100 מגה ואמא שלי משלמת אצלהם בהוראת קבע בהוט מובייל על המאה והיתי רוצה לשאול למי צריך לפנות כדי לעלות את המהירות ל 200 האם צריך לפנות ל הוטנט או להוטמובייל למה אני שואל כי כשדיברתי עם הוטנט הם דרושים כרטיס אשראי כדי לשלם בנפרד על ה 200 מגה והסברתי שאמא שלי משלמת בהוטמובייל דרך הוראת קבע אז מדוע צריך לתת מספר אשראי כדי להגדיל את המהירות כולי מבולבל פה השאלה העיקרית מי אמור לשדרג לי את ה 200 הוטנט שבאמצעות הוטמובייל יש לה אצלהם 100 מגה כרגע או שהוטמובייל אמורים לשדרג אם לא היתי ברור אני אשמח לפרט יותר ברור אשמח לקבל סיוע בבקשה

3. לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by matan_rozenn,

איך אני עושה כונן רשת שיהיה משותף לשני מחשבים ברשת? תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  5. היי לכולם נתקלתי בבעיה חמורה לאחר פירמוט המחשב: אני מתחבר לרשת:מוריד מיילים דרך הOUTLOOK אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט!! מישהו יכול לעזור? תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  6. EDIMAX BR-6204WG הישן שהיה לי שכיום משמש את סבתא שלי שבק סופית? הנורות של ה POWER וה WIFI לא דולקות אבל אם אני מחבר כבלים ליציאת ה WAN ו הLAN הנורות שלהם נדלקים והרשת עובדת אבל לא הצלחתי להיכנס ל IP של הראוטר לחיצה ממושכת על כפתור הריסט לא מובילה לשום שינוי אז השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שרק הSWICH והWAN בראוטר עובדים?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  7. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by ShaiLevy,

שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  9. אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  10. קיבלתי מבזק / ובזק בינלאומי שדרוג ל 20MB במקום 10MB אבל המודם ראוטר של בזק לא תומך ב 20MB אני לא רוצה לקנות מהם מודם ראוטר חדש, כי כולנו יודעים שזה לא באמת בחינם וזה עולה לי הרבה יותר מחדש. עכשיו עשיתי פדיחה קטנה, ובטעות רכשתי רק ראוטר בלי מודם של TP-LINK השאלה שלי זה האם להחזיר אותו ( בתקווה שהחנות תקבל אותו חזרה ? האם לרכוש מודם ? האם מכיוון שבזק נתנו לי 20MB הם צרכים לתת לי מודם שתומך ב 20MB? ללא חיוב ? תודה לכל מי שענה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. כמו שכתבתי בהודעה , יש לי בבית נתב\ראוטר של החברה D-Link , דגם : DIR-615 . התקנתי אותו היום ויש קליטה חלשה מאוד במחשב שמרוחק מהנתב . היום בחנות, אמרו לי שלא אמורה להיות שום בעיה כי הוא מסוגל לחדור בונקרים, לא ידעתי עד כמה זה נכון אבל הנחתי שאת העבודה הוא יעשה בבית , טעיתי ? הדגם הנ"ל שקניתי שווה ל... כלום ? טעיתי בהתקנה ? האם זו בעיה נפוצה? הנתב נמצא בהפרש של קומה מהמחשב שאני מדבר עליו (זו בעיה ? ) . אני עבוד עצות :s05:, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  12. שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  13. שלום, לאחר הגדרת כתובת IP סטטית למחשב שלי, ניסיתי לפתוח פורטים דרך ממשק הנתב. הזנתי את הפורט ואת שם החוק, וכאשר אני לוחץ Apply, התגובה שאני מקבל היא כזו: http://img70.imageshack.us/img70/501/92886975it7.png (ERROR:Error found on page) אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש ! *יש לציין שניסיתי גם פורטים בעלי 4 ספרות - אותה הבעיה.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by erezb84,

היי, הייתי מחובר עד היום לבזק בערזת ראוטר מודם. היום עברתי להוט, השאלה שלי - אני מקבל מהם מודם? או ראוטר מודם כמו בבזק? או שזה תלוי מה אני סוגר איתם? כי לגבי הראוטר אני לא לוקח מהם אלא קונה לבד, אז אני אצטרך בעצם לחבר את המודם שלהם לראוטר? או שיש אופציה במכשיר אחד? תודה!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  15. סוף סוף מצאתי והבנתי באמת מה שולט על ה STREAMING בכל האתרים, זה סה"כ פקודת HTTP ולא שום דבר אחר.השיפור מתרחש גם ב FIREFOX עם ההגדרות גם באקספלורר 9-8 וגם ב CHORME 12 שעכשיו תומך במאיץ אבל עדיין לא חיפשתי איך לשנות את הפקודה. כהלן הפקודות האלו אמורות "להאיץ" את החיבורים באינטרנט או יותר נכון לספק יותר חיבורים בו זמנית, המטרה שלהם הוא שכל חיבור כזה יכול לספק 1-2MB כשבדרך כלל אתם משתמשים רק ב 4 חיבורים ב DEFAULT אתם מקבלים בקושי 6-7 במצב הכי הכי הכי טוב שיכול להיות, כיום במהירויות של 10-12-20 מגה אנחנו רוצים לקבל יותר. אז הגיע הזמן להפסיק את התלונות לספקים על STREAMING לא תקין כי באמת אני עובד באורנג' ועבדתי באקספון ושמעתי לא מעט תלונות בנושא. יש סירטונים שלא משנה מה תעשו ה…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. היי, אני היום לקוח פרטנר, מאוד מרוצה. אני עובר דירה ולצערי הם לו פרשו באיזור שאני עובר אליו. מי עדיף? Bezeq, Unlimited, cellcom אין לי ניסיון אם אף אחת מהן בסיבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  17. חשבתי על ראוטר Edimax br 6104 (חוטי). מה אפשר להוסיף\ לקנות במקום \ דברים אחרים שחשבתם עליהם... *יש מצב שאני אוכל לקנות את הראוטר+ כרטיס מסך עם DVI?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by יואב שניר,

שלום חברים, עזרה בהנדבות מלאה : http://freehelp.co.il

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  19. Started by NetSpider,

מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by naord,

פתחתי שרת FTP על המחשב שלי באמצעות התוכנה filezilla יש משהו שאני לא מבין.. כשאני פותח יוזר, נותן לו שם, סיסמא ומגדיר איזה תיקיות יהיו משותפות, התוכנה מחייבת אותי לבחור home directory אחת מתוך כל התקיות שבחרתי כאשר אני נכנס מחחשב אחר לשרת, אני מנותב ישר לספריית הבית, ואני לא רואה את שאר הסיפריות שהגדרתי. למה טובה הפונקציה הזו? מה אני צריך לעשות כדי לעבור "מתיקית הבית" לתיקיות אחרות ששתיפתי? דבר אחר, איך אפשר לעשות שאני יראה את כל הספריות ששתפתי במסך הראשי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by gershia,

שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. את ה tpllink חברתי ע"י כבל רגיל מכניסה רגילה ולא WAN לכניסה רגילה ולא WAN בנתב של בזק. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by Torizard,

שלום רב, קיבלתי במתנה ראוטר של CISCO מדגם 887VAW. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי שצריך כבל מיוחד כדי לחבר אותו למחשב ולקנפג אותו, בנוסף לא מצאתי כמעט שום בעל מקצוע ברשת שמתעסק עם לקוחות פרטיים. אשמח לקבל המלצה או עזרה בנוגע לטכנאי שיוכל להגיע ולהגדיר את הראוטר. תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  23. שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב. בשני המחשבים מותקן אי מיול. כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800) כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800) וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05: הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך.... וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה... תודה לעוזרים! נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by Moty_p,

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR700N ראיתי שהנתב הנ"ל מסוגל להמיר תקשורת WIFI ו 3G לתקשורת קווית (ENTERNET) וההפך?? בנוסף ראיתי שהוא מסוגל להיות ריפטר ו AP אבל אני לא בטוח בזה, האם כל מה שאני חושב זה אכן נכון? מה הוא עוד מסוגל לעשות? אפשר לחבר אותו לתקע ישראלי של 220V? (בתמונה אפשר לראות שהוא מתאים לשקע של ארצות הבריט 110V)

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by Green,

שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...

• 12 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים