עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by ranran,

שלום, קניתי היום ראוטר אלחוטי של אדימקס BR=6204WG לפי ההוראות הלכתי ומחקתי את כל הגדרות האינטרנט חייגן ועשיתי קבל IP אוטומטי (אני רוצה לציין שיש לי ADSL ALCATEL 5 נורות שחור "SPEED TOUCH HOME") חיברתי את הWAN לאלקטל ואת ואת כרטיס הרשת מחשב שלי לאדימקס לחיבור "1" חיברתי בנוסף את האנטנה עכשיו נורת PWR דולקת טוב WLAN מהבהבת כמו שאמור להיות LNK\ACT דולק טוב והבעיה שנראת לי היא הנורה 10\100MB שלא דלקה למרות שבמדריך הייתה אמורה להיות דולקת אמרתי אני ימשיך נכנסתי לאייפי שמאור לי שמתי הגדרות אינטרנט כמו שצריך והגעתי לדף שבודק אם החיבור טוב והיה רשום attain IP protocol : PPPOE DISCONNECTED מה שהיה אמור להיות רשום זה קונקטד אשמח אם מישהו יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!

4. Started by NightWing,

אני לקוח של CCC כבר שנה ומשהו ומעולם לא היו לי בעיות איתם. אפילו העברתי את רוב המשפחה שלי ושל אשתי אליהם כי הם פשוט סיפקו את הסחורה בלי קשקשת. לפני חודש ומשהו עברתי ל-12 מגה דרך הוט ונראה לי הכי הגיוני להשאר עם CCC. רק שמאז, רוב הזמן (70% מהיום) המהירות בפועל של החיבור שלי מוגבלת לבערך 5 מגה. וזה לא קבוע, זה משתנה במשך היום בלי שאני משנה משהו בהגדרות או מתנתק ומתחבר ואני גם לא מדבר על טורנטים או משהו עם דרישות מיוחדות. אפילו מהאתר שלהם, את קובץ הבדיקה אני מוריד ב-450 קב"ש, שליש מהמהירות שאני אמור לקבל. אז התקשרתי לתמיכה שלהם, רגוע ונינוח מתוך אמון בהם. דברתי עם טכנאי אדיב שאמר לי שזו בעיה שהוא כבר שמע עליה והוא יחזור אלי עוד שעה. חזר (לא הייתי זמין) והשאיר הודעה שזה אמור …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by roey1,

אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  7. שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU. כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי. המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb. אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות). כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט. הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל …

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by אוריפ,

לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CyberBot,

יש לי שרת של משחק על ממכונה וירטואלית ואני רוצה דומיין של no - ip השאלה היא איפה אני מפעיל את הקליינט שלהם במחשב הפיסי או במכונה? תודה ועשיתי port forwad

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by abarbotel,

יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amitaiz,

יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. ///

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by davis5,

שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה דרך בזק ומודם tnn 600E . עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי , שישמש למחשב נייד מחשב שולחני (בחיבור רשת) ובXSREAMER. רצוי גם שיהיה חיבור USB (לחבר הר דיסק חיצוני לגישה מהרשת) בנתיים חשבתי על TP-Link TL-WR1043ND - האם הוא בסדר או שכדאי לקחת משהו אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by vitali02,

אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by ori24,

שלום לכולם, התנתקתי מנטויזיון לאחר כמה שנים ועברתי לספק אחר ואני רואה שתיבת המייל שלי בווינדוס עצמו (WINDOWS MAIL) עדיין עובדת בשרת שלהם. האם הם משאירים את זה בדר"כ? להגיד להם שלא יחייבו בטעות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות. אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת. בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש, אלו…

23. Started by redead,

יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. שלום חברים פשוט וקל, אני צריך ראוטר איכותי עם תקציב של 150-200 ש"ח. אני קונה מK.S.P אז אשמח למשהו מהקטלוג שלהם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.