רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב חזק ויציב שיעבוד טוב גם עם P2P. כרגע האופציות שחשבתי עליהן הם ה- Linksys WRT54G2, Linksys WRT54GL וה- Edimax 6504N. אני מתמצא ברשתות ויכול "לשחק" עם קושחות צד שלישי אם צריך. יש לי כבלים של תקשורת בתוך הקירות כך שלפחות 95% מהתעבורת רשת תהיה קווית וחיבור אלחוטי יהיה מזדמן בלבד. ראיתי בנצ'מרקים לראוטרים באתר הזה- http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/ אני אפרט את התוצאות הרלוונטיות לי (לא מעניינת אותי איכות תעבורה ב WIRELESS) במספר חיבורים בו-זמנית, ה G2 היה 8, ה GL- 64 וה 6504 היה- 190 בקצב העברת נתונים בו זמנית- ה G2 קיבל 45, ה GL קיבל 36, וה 6504 קיבל 86. האם אפשר לסמוך על בנצ'ים כאלו כמדד על ביצועים וביצועים ב P2P…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם שמחובר לבזק וקומה מעל ראוטר שמשמש כ אקסס פוינט. עצמת הקליטה של הAP מסומנת כמצויינת אך בפועל המהירות הורדה יורדת מ 10 מגה (של המודם שמחובר לבזק) ל 2 ומשהו מגה בלבד. ז"א האינטרנט למעלה איטי בהרבה למרות שיש קליטה מצויינת. מה ניתן לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אז הסיפור ככה: יש לי מחשב אחד ועוד כמה ימים ההורים שלי קונים מחשב, אנחנו רוצים לעשות רשת. התקשרנו לספק האינטרנט שלנו ואמרו לנו שאפשר עם ראוטר, זאת האפשרות הראשונה. חבר של אבא שלי המליץ לעשות חיבור ישיר איכשהו בין כרטיסי הרשת בין שני המחשבים, וככה לחסוך ולא לקנות ראוטר, זאת האפשרות השניה. מישהו יכול לומר לי מה עדיף ומה כדאי מבין השניים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? בבקשה זה די דחוף כי היום אנחנו צריכים להחזיר תשובה לספק האינטרנט
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בWIN XP, כשאני מתחבר למחשב שנמצא ברשת שאליה אני מחובר, ה"ROOT" שלו מציג תיקיה של מדפסת, שעליה אני לוחץ פעמיים והיא מותקנת גם אצלי במחשב. איך אני עושה את זה בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת? כיוון ש-WDS אינו תומך ב-WPA הראוטרים שלי: הראשי Linksys WRT54GL עם קושחה DD-WRT ויש לי שני ראוטרים שיכולים להיות reapeter: Edimax BR-6114WG והראוטר סימנס הזה שבזק מחלקת אני מעדיף להשתמש רק באדימקס. תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS. קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER. כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS? הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית. האם המדריך הזה קשור? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0 אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש תוכנה מיוחדת או אולי מכשיר שמחברים לרשת (סגורה פנימית) והי בודקת איפה יש דיליי וניתוקים - מישהו יודע על זה משהו?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום מחפש wifi extender אשר ייתן לי חיבור קווי למחשב במהירות גבוהה המחשב שלי נמצא בחדר , כאשר אין לי חיבור אפשרי לרשת קווית מלבד המרה של הרשת האלחוטית לקווית. איזור התשתית בחדר רחוק מהמחשב ואני לא רוצה להעביר חוטים בחדר אני רוצה להתחבר בצורה מהירה ככל הניתן לרשת האלחוטית (יש לי dual band router) וסיבים של סלקום . אני מחפש מכשיר דומה למכשיר שנתנו לי (מה שהם מכנים סופר WIFI) שקולט את הרשת האלחוטית וממיר לקווית כדי להגיע לביצועים הגבוהים ביותר אני מחפש dual band ו רשת קווית של 1Gb האם יש פתרון כזה באיזור 200 שח? עוד אילוץ זה שאני לא רוצה משהו שיתחבר ישירות לשקע.. אין לי שקע נח באיזור הזה ואני רוצה למקם את המכשיר קרוב לכניסת החדר על השולחן כדי למקסם …
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
-
שלום רב, אתמול ביצעתי פירמוט למחשב שלי והתקנתי מחדש את ה-WAMPSERVER שלי. ההתקנה התבצעה כשורה אך כשניסיתי להעלות לתוך ה- phpmyadmin שלי את ה-DB גיליתי שיש לי בעיה. בקובץ שצירפתי אפשר לראות שאני לא מורשת ליצור DB חדשים ואיני יודעת איך לשנות את זה. אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני חושש שזאת הבעיה , אבל אין לי מושג איך לפתוח את הפורטים.. אין לי פיירוול על הווינדוס.. הפורטים שאני צריך לפתוח הם Port 27900 9777, 8777 and 7777 Help me..
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אנחנו מחוברים להוט 12MB שבהורדות בדר"כ מוריד לי 1.5MB. לאחרונה עברנו דירה ויש 2 מחשבים בחדרים שונים (בעבר היינו באותו חדר והכל היה בסדר),אחותי מחוברת לראוטר ישירות ואני לא,יש חוט שעובר דרך הקיר למחשב בחדר שלי ומאז האיטרנט מוריד לי איטי יותר בטורנטים וגם קצת בהורדות רגילות..יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלנו ממש ישן??? אם כן איזה ראוטר ממליצים לי?..או שאולי אני צריכה כרטיס רשת USB? אם כן איזה מומלץ?.. תודה:)
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת של 1.5 מגה ADSL דרך אינטרנט זהב. אני סובל מאיטיות בעיקר במחשב שלא מחובר ישירות לנתב. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את מהירות האינטרנט ? (שמעתי שמועות על שיתוף של פס תקשורות בין כמה לקוחות ) איזה ספקית אינטרנט הכי ממולצת בעיניכם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי POOL של כתובות חיצוניות, במקום כתובת אחת. אני לא רואה אופציה שאפשר להגדיר דבר כזה ב DLINK, ומעדיף לא לבחור באופציה של מודם ועוד ראוטר. מישהו מכיר אולי דרך? כמו הלינק הנסתר של tr69cfg.html ..... המצב שאני מנסה להגיע אליו הוא שכל ה RANGE של הכתובות יגיע פנימה... ( למשל מ 212.114.134.196 ועד 212.114.134.199) עוד אופציה למרות שנראית לי פחות אפשרית, היא שימוש במכשיר כמודם, אם עדיין אפשרי להתשמש ב WIFI שלו איכשהו....( לא נראה לי אפשרי, אבל נו, שווה לשאול ) תודה לכל מי שיוכל להתייחס.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום רב, עד היום שימש אותי בבית מחשב נייח אחד עם חיבור קווי למודם (תשתית הוט וספק 012 במהירות 2.5 MBYTE) רכשתי מחשב נייד ואני מעוניין להפוך את ההתקשרות הקווית לאינטרנט להתקשרות אלחוטית, כלומר עם ראוטר. אני לא יודע איזה ראוטר לרכוש, יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה מאפיינים להם לדוגמא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=%D7%A0%D7%AA%D7%91&orderBy=priceLow אשמח ליעוץ. בתודה מראש, קובי.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שאני עם מודם משולב ראוטר של ROTAL נמאס לי ממנו כבר. קריסות, ניתוקים מוזרים ומה לא. כל פעם צריך לתת לו איזה איפוס קטן ונמאס. מחפש ראוטר משולב מודם... אני לא מבין גדול בעניין... חשוב שיהיה טווח לא רע (אני גר בבית גדול, אבל יש לי AP שמחובר עם כבל לראוטר בשביל איזור המרתף) לאבא שלי חשוב שתהיה האפשרות (שמשום מה פשוט לא עובדת בראוטר הנוכחי) לקבוע למחשב כלשהו IP קבוע. תקציב 400 ש"ח +- לגבי תקנים וכו' אני מעולם לא הבנתי מה זה אומר. אני אקרא קצת כדי להחכים! ואני באמת מחפש משהו יציב ואם לדעתכם צריך להוסיף עוד כסף כי 400 זה זול בשביל משהו איכותי תאמרו ואני אשקול את זה תודה רבה מראש! באמת מודה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-