עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by meital_z,

שלום. אנחנו מחוברים להוט 12MB שבהורדות בדר"כ מוריד לי 1.5MB. לאחרונה עברנו דירה ויש 2 מחשבים בחדרים שונים (בעבר היינו באותו חדר והכל היה בסדר),אחותי מחוברת לראוטר ישירות ואני לא,יש חוט שעובר דרך הקיר למחשב בחדר שלי ומאז האיטרנט מוריד לי איטי יותר בטורנטים וגם קצת בהורדות רגילות..יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלנו ממש ישן??? אם כן איזה ראוטר ממליצים לי?..או שאולי אני צריכה כרטיס רשת USB? אם כן איזה מומלץ?.. תודה:)

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם

3. שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  4. עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  5. אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by ivgeni6,

אז ככה קניתי ראוטר אלחוטי של TPLINK WR541G כמו שהבנתי קודם כל אני צריך לחבר את הראוטר למודם עם כבל הרשת שקיבלתי עם הראוטר . עכשיו אני מסתכל במודם יש לי רק כניסת רשת אחת שדרכה מחובר המודם למחשב מה אני עושה במצב כזה?. המודם הוא TERAYON של הוט. האם צריך להתקשר להוט שיחליפו לי למודם עם 2 כניסות רשת?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  7. היי, בקרוב אני אתחבר לסיבים של פרטנר לקנות מהם נתב ב ₪700 כאשר הוא שווה באיזור ה-500-600₪ או שכירות עליו לא ממש נראה לי שווה ואני מעדיף לקנות להשקיע קצת כסף ולקבל משהו יותר טוב אז אשמח להמלצה על נתב טוב שישמש בעיקר בחיבור קווי ויחזיק כמו שצריך ב1000 מגה או קרוב לזה ככל שניתן וכמובן שחיבור וויפיי יציב וטוב אני מתלבט בין 1.LINKSYS WRT3200ACM 2.LINKSYS WRT1900ACS 3.ASUS BL-3000 RT-AC86U אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by moshiko211,

לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by edenbd,

אז ככה, יש לי רשת בבית, ובהתחלה היינו שולחים בין המחשבים קבצים באיסיקיו על מהירות גבוהה מאוד, לא יודע למה ומתי, המהירות של השליחה לא עוברת את ה 15 KB [המהירות אינטרנט שלי] מי שיעזור מלך

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  10. הכל התחיל ביום חמישי בערב, באמצע משחק נתקע לי מהחשב עשיתי ריסט וגיליתי שכל המערכת קרסה. למחרת הצלחתי להתקין אותה(XP PRO מקורי), בדקתי את כל רכיבי החומרה על ידי כמה שיותר תוכנות שאכן הכל בסדר. אבל מהירות הגלישה מאתר לאתר ובתוך אותו אתר היא בלתי אפשרית לעבודה. אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by nfs2000,

אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  12. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  13. בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  14. שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

16. Started by gman_il,

יש לי ראוטר אלחוטי. אליו מחובר מחשב עם VISTA בחיבור ישיר. המחשב השני שמותקן עליו XP מחובר אלחוטית לראוטר. אני מעוניין לשתף קבצים בין שני המחשבים. איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by msy,

ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  18. אני גר בבית עם 2 קומות. הראוטר שכרגע יש לי נמצא למעלה באחד החדרים ומחובר ישירות למחשב. המחשבים האחרים בבית (עוד 2 למעלה ונייד למטה) מתחברים דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שלמטה במחשב הנייד, הקליטה לא ממש טובה והאינטרנט שם כל הזמן מתנתק וצריך לחפש נקודת קליטה טובה כל הזמן כדי שהאינטרנט יעבוד שם ולא יתנתק וזה די משגע . אני צריך המצלמה לראוטר חדש, עם טווח גדול, כמו שתיארתי למעלה, שלא יעלה הרבה ושפשוט יעשה את העבודה (יש לציין שכל הבית בנוי מקירות גבס). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  20. בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry

21. אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  22. שלום כולם יש לי רשת עם ראוטר בכבלים של 750 של ברק עכשיו כאשר אח שלי מוריד דברים גדולים מהאינטרנט נהיהם לי לאגים אז הורדתי את המגביל מהיהורת שפורסם בסטיקי של הפורום ואני לא יודע איך מגבילים בעזרתו את מהירות החיבור שאחי ישתמש בה והאם זה יעזור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  24. אני חושש שזאת הבעיה , אבל אין לי מושג איך לפתוח את הפורטים.. אין לי פיירוול על הווינדוס.. הפורטים שאני צריך לפתוח הם Port 27900 9777, 8777 and 7777 Help me..

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by User_Name,

עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....

• 4 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.