עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_BlackFly,

שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  3. לא בטוח עד כמה הכותרת ברורה... בכל מקרה, העניין כזה: אני גר במעונות, אני ושותפים שלי התחברנו לאינטרנט ADSL ויש לנו ראוטר (הסימנס שמחלקים בבזק סטור : siemens adsl sl2 -141 ) כמו כן, אנחנו מחוברים דרך 014. עקב איטיות מחרידה של האינטרנט, רציתי לבדוק כמה כל אחד מהאנשים שמחוברים לראוטר באמת משתמש באינטרנט. העניין הוא , שבתוך התפריט, אני יכול למצוא רק את טבלת הIP שמחוברים כעת, ואת התעבורה הכוללת עבור חוטי/ אלחוטי. מה שלא עוזר לי בכלל. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? כלומר, איך אני יכול לדעת כמה כל אחד מהמחשבים השתמש ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.

5. Started by 4xtos,

יש לי הוטנט 100MB ובזק 15MB, בחודש+ האחרון אני מקבל פינגים גבוהים מאוד, TEAMSPEAK מתנתק כל דקה שתיים אתרים לא נטענים(ישראלים או לא) מה אפשר לעשות?, זה בעיה ידועה?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  7. יש לי מחשב שמחובר לראוטר והכל טוב איתו יש לי עוד מחשב בבית שמחובר על הראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי שהוא מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות וצריך ללחוץ "תקן" ואז הוא חוזר לפעולה, מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by ykg,

מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  9. טוה אז ככה מישהו בין הספק לHOT עשו טעות והכניסו לי חיבור אם חייגן ואני צריך להגדיר תראוטר כי כרגע רק מחשב אחד מחובר בקיצור הראוטר הוא של 3COM 3 והכניסה זה 192.168.1.1 הכתובת מארח זה- 212.179.61.77 DNA 192.115.106.35 סיסמה ושם רק תגידו לי באיזה מקום להכניס בתודה קרירין

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Ram Rahamim,

שלום לכם אני מעוניין בראוטר פשוט קטן וזול מישהו יכול להמליץ לי על משהו בסיסי אני אחבר אליו לפעמים 2 פלאפונים אולי 3 או 4 לדברים בסיסיים כמו ווטאפ ופייסבוק וגלישה בסיסית ראיתי את זה TP-Link TL-WR541G (נכנסתי לזאפ ועשיתי חיפוש של כל הראוטרים מהזול עד ההכי יקר) מה אתם אומרים עליו ?...הוא עולה בסביבות ה 50 ש"ח נ.ב חשוב לי שיתמוך בחייגן אוטומטי...שהחיבור יהיה קבוע .. (הכוונה לחיבור ללא חייגן) הספק זה נטווישן והתשתית של הוט וחשוב שיהיה יציב

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by RX7,

שלום יש לי מודם נתב של SIEMENS SL2-141 אני פתחתי את הרשת אל-חוטית ושמתי סיסמא, עכשיו כשאני מתחבר לרשת מהאייפון ומוריד מהשרת (המהיר) הוא מגביל לי את המהירות הורדה למהירות מסויימת, וכשאני מוריד מהמחשב עצמו אני מוריד במהירות מקסימלית. מהירות האינטרנט שלי היא 5 מגה אם אני לא טועה על איזה אופציה עליי לסמן כדי שאוכל להוריד במהירות מקסימלית דרך האייפון? (או דרך כל מחשב אחר שמתחבר לנתב בדרך האלחוטית) ועל איזה הגדרות לשים את זה שלא תהיה לי הגבלת הורדה? העלתי תמונות http://img402.imageshack.us/img402/7039/40600856.jpg http://img828.imageshack.us/img828/2513/43612583.jpg תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  13. אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.

14. Started by yonishtr,

שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. היי לכולם נתקלתי בבעיה חמורה לאחר פירמוט המחשב: אני מתחבר לרשת:מוריד מיילים דרך הOUTLOOK אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט!! מישהו יכול לעזור? תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by stingeR-,

לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. שלום לכולם, הנתב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואחרי נסיונות רבים להחיותו, מסתבר שכנראה מדובר בבעיית חומרה בנתב. לכן, אני צריך לקנות נתב שיתאים לרשת הביתית שלי, שאלו הם המאפיינים שלה: - חיבור של 750Kbps דרך בזק, בעזרת נתב ROTAL - RTA1320a (שסופק ע"י בזק). - מחשב אחד מחובר בחיבור קווי, ושניים אחרים מחוברים בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בתקנים IEEE802.11 מסוג B ו-G, במהירות של עד 54Mbps. מדי פעם מחשב אלחוטי אחד נוסף קופץ לביקור. - מרחקי שידור של שלושה מטר (אנכי) למחשב אחד, ועשרה מטר (אופקי) למחשב שני. כבל באורך שני מטר למחשב השלישי. כמו שאפשר לראות מהנתונים, אין לי רצון מיוחד להשקיע בנתב שמספק מהירויות של מאות מ"ב לשניה, מאחר ואין לי יכולת להשתמש או צורך (אין העברות קבצים ענ…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  18. ברשותי רשת חוטית המחברת 4 מחשבים בינינהם כולל חיבור לנתב אינטרנט ונקודת גישה אלחוטית. ברצוני להוסיף שתי נקודות חוטיות נוספות ולפיכך אבקש את המלצתכם: 1. האם לשדרג ל 1G לקבלת מהירות גבוהה יותר מהקיים (10/100) ? האם זה באמת משמעותי ? מלבד אינטרנט אני משתמש ברשת לגיבוי וקריאת קבצים גדולים בין מחשבים. 2. איזה מתג מומלץ ? 3. האם יש הבדל משמעותי בין שימוש בכבלי CAT5 ל CAT6 בחיבור למתג 1G ? 4. האם כרטיסי רשת הנמכרים כיום תואמים ל- 1G . 5. האם אצטרך להחליף גם את נתב האינטרנט ? תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by shlomom,

לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by vsTOwn,

אני מתכוון ללכת ולהחליף את ה Siemens sl2 141 לDLINK 2760u של בזק,קודם כול יש לי 2 מתאמי רשת אבל אחד של EDIMAX ואחד של בזק ישן... האם לפעילות יותר טובה אני צריך להחליף אותם? דבר שני,האם הראוטר הזה יותר טוב מהישן שלי? שמעתי יש לו מספר בעיות של התחברות לאתרים מוצפנים,שידור למרחקים יחסית רחוקים(יש לי מחשב בסלון וכבר עכשיו הרמת קליטה היא בסביבות ה 3 פסים האלה,ככה שזה לא יעשה גרוע יותר) ובכללי האם אתם מציעים לי לשדרג אליו?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  21. Started by Torian,

שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  23. שלום חברים, רציתי בבקשה לברר אם למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי של CHECKPOINT? דגם Safe@Office 500 and 500DSL או Safe@Office 500 and 500W תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  25. שלום, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי וכעת עלי לבחור לאיזו ספקית להתחבר. לאחר בדיקות רבות נותרתי מבולבל - אינני יודע באמת מי מהחברות מציעה חבילה משתלמת, האם כדאי ללכת על באנדל, האם לבחור בתשתית של הוט או של בזק, האם יש טעם לקנות חבילה של 10 מגה כשבעצם מסתבר לי שהגלישה ממילא במהירות נמוכה יותר, האם עדיף בכלל ללכת על אינטרנט סלולרי, ועוד כהנה וכהנה שאלות והתעסקויות. חשוב לומר שאני עובר לדירה שבה אין תשתית קיימת כלשהי. אציין רק שאני צריך אינטרנט לגלישה יומיומית טיפוסית ברשת - פייסבוק, יוטיוב וכד'. כמו כן אני מוריד המון מוזיקה בסולסיק ועכשיו שיש לי מחשב חדש וטוב, קרוב לודאי שאתפתה גם להוריד סרטים בראפידשייר או משהו דומה. משחקי רשת וכאלה לא מעניין אותי. האם אפשר לבקש קצת …

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.