עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moshiko211,

לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה בזק או בזק בין לאומי שלצערי אני מנוי על 'שירותיהם' משרתים אותי לאחרונה ברוחב פס מקרטע קופצני ואיטי להחריד, דווקא בגלישה רגילה הכל בסדר, [אצלי רק] בהורדות מRAPIDSHARE אני מדבר, טוב, הולכים להתלונן לגוגל לראות מי עוד מתלונן, ויש פה ושם דיונים קצרצרים, הגעתי לכאן, והדיונים בנושא הזה ארוכים מפותחים ומפוצלים לשתי נושאים, 1] בעיה כללית של גלישה איטית להחריד לאחרונה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398371.0 2] הרגשה שבזק\בזב"ל החלו בחסימה\תעדוף של תעבורת שיתוף קבצים, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396454.0 הנדון שם הוא על חסימת קליינטי P2P, שזה תופעה מקובלת איכשהוא לעיתים בעולם, החידוש הגדול והמכוער המגיע מבית בזק\בזב"ל הוא על חסימת HTTP DDL כ…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by pissdrunx,

לא מזמן התחברתי לADSL מבזקבינלאומי לחבילה של חצי מגה והיתי רוצה לדעת למה בקאזה ובאימש אני מוריד על 30 40 K ודרך אקספלורר אני מוריד 60+- 2. האם מהירויות אלו בסדר אם לא מה לעשות 3. יש לי מודם חיצוני USB של ALE070 אם שמעתם אז איך הוא 4.מה ז"א להפוך לפרו ואיך ניתן לעשות זאת תודה.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by yigal83,

שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by Amir c,

ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by VooDoo3,

היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by spektor,

שלום כרגע אני מחובר ל-HOT בתשתית של 5 מגה ובזק בינלאומי. בזמן הגדרת בראוטר TL-WR1043ND חיבור לאינטרנת אני לו יכול להיתחבר תרך L2TP הוא פשוט מנסה להיתחבר ולא יוצא , אבל בלי שום בעיות אני יכול להיתחבר דרך Dynamic IP או PPTP . זה אמור להיות כך? :nixweiss:

9. כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by puhs,

היי כבר תקופה שאני מנסה לחבר את המגדיל טווח הזה של LEVEL ONE ואיני מצליח ניגשתי להגדרות, הגדרתי אותו כUNIVERSAL REPEATER, אמרתי לו להתחבר לנתב שלי, אבל אני לא מוצא את המקום שבו אפשר להגדיר את הסיסמה של הנתב ולכן המגדיל טווח לא מצליח להתחבר לנתב מישהו יודע איך מגדירים את המגדיל טווח בצורה נורמלית? באמת שאני על סף יאוש.. הנתב הוא נטגיר של בזק הרבה תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  11. אני בדרך להקמת רשת אלחוטית בבית ואני מתכנן לקנות ראוטר של D-LINK 624 יחד עם כרטיס רשת תואמם שלהם.... ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות או שיש מוצרים יותר מומלצים....אז אם יש למישהו נסיון והוא יכול לשתף אותו איתי אז אני יודה לו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by bigbosf,

זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  14. שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  15. היי שדירגתי היום את המודם לPro לא היו שום בעיות בשידרוג. הבעיה שלי היא שאני מחובר לבזק בילאומי 1.5. והמהירות הכי גבוהה שלי היא 30kb/s שב1.5 אני צריך להגיע ל 200kb/s מה קרה שהמהירות ירדה בצורה כזאת. הלכתי לפני המדריך הזה www.avi.org.il מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את המהירות למצב הנורמלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  17. משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by User_Name,

עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  20. Started by b127,

שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by binyamins,

קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  22. שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  23. עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  24. שלום חברים . יש לי מודם מוטורולה סירף בורד 5101 שהוא של חברת HOT וכמו שאתם יודעים הוא בעל שתי כניסות אחת USB והשנייה כניסת רשת . שאלתי היא האם אני יכול לשמש בו כSWITCH ? כלומר לחברו לשני מחשבים בו זמנית ולקבל אינטרנט בשניים ?! ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  25. הכל התחיל ביום חמישי בערב, באמצע משחק נתקע לי מהחשב עשיתי ריסט וגיליתי שכל המערכת קרסה. למחרת הצלחתי להתקין אותה(XP PRO מקורי), בדקתי את כל רכיבי החומרה על ידי כמה שיותר תוכנות שאכן הכל בסדר. אבל מהירות הגלישה מאתר לאתר ובתוך אותו אתר היא בלתי אפשרית לעבודה. אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים