רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד IBM THINKPAD ישן כלשהו לא זוכר איזה בדיוק מסך של 12 או 13 אינץ' מקסימום הוא אפילו מחובר לדוק סטיישן קטנה כזאת לא זכור לי המפרט המדויק. בכל מקרה XP SP3 מעודכן וכולי. המחשב מחובר לרשת אלחוטית של HOT דרך הנתב TP LINK שהם נותנים. מה שקורה הוא וזה ספציפי רק למחשב הזה הוא שלפתע הרשת מתנתקת מהאינטרנט וברשימת הרשתות לא מופיע כלום ואי אפשר להתחבר לשום רשת ביתית אללחוטית כלשהי אלא אם מפעילים ריסטארט. מה אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף את כל הרשת הביתית(נתב, כרטיסי רשת, מודם(יש לי ADSL) אם צריך) שלי לרשת אלחוטית. יש לי שלושה מחשבים בבית. מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבל רשת טובה, כל עוד כמובן המחיר לא יהיה יותר מדי מוגזם. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק שעזרו לי להגדיר אותו כמודם. עכשיו אני מנסה לחבר את הנתב TPLINK עם OPENWRT לאינטרנט. יש לי שם משתמש (כולל סיומת שטרודל...) וסיסמא של הספק והכנסתי אותם לחייגן PPPOE, אבל משום מה זה לא מתחבר. למה זה לא עובד לדעתכם או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם. תודה עריכה: הסתדרתי בסוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגיד ראוטר TP LINK 541 כ AP MODE??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעות מסויימות הגלישה איומה אני עושה trace לאתרים בארץ ובחו''ל ותמיד מקבל Request timed out Tracing route to www.tapuz.co.il [212.150.54.150] over a maximum of 30 hops: 1 22 ms 19 ms 19 ms ln-ta-212.199.28.244.012.net.il [212.199.28.244] 2 19 ms 17 ms 19 ms ta-212.199.28.30.012.net.il [212.199.28.30] 3 85 ms 95 ms 20 ms fe-ta-212.199.28.78.012.net.il [212.199.28.78] 4 47 ms 41 ms 119 ms su-ta-212.199.28.206.012.net.il [212.199.28.206] 5 22 ms 19 ms 42 ms sa-pt-212.199.26.35.012.net.il [212.199.26.35] 6 71 ms 79 ms 55 ms 212.150.38.25 7 20 ms 22 ms 20 ms 212.29.206.46 8 33 ms 33 ms 19 ms 212.29.206.213 9 418 ms 262 ms 121 ms 62.90.133.202 10 * * * Request time…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי ראוטר חדש אז הנושא הזה של כתובות ראוטר מקים וכו' חדש לי.. התחלתי לחקור עקב LOW ID באי מיול, למרות שפתחתי את הפורטים בפיירוול וראוטר. קראתי בפורום והבנתי שאני צריך לשנות את האיי פי מדינאמי לסטטי אבל כמה דברים לא ברורים לי.. IP סטטי צריך להגדיר רק על כרטיס הרשת או גם בממשק הראוטר? הוספתי תמונה ובה כמה תמונות של הקושחה TOMATO, וגם של האיי פי בכרטיס רשת. DHPC STATIC בראוטר מגדירים לפי MAC אבל איזה MAC מבין הארבעה המופיעים בתמונה ?? ואיזה כתובות אני צריך להזין בכרטיס הרשת? האיי פי של הראוטר (192.168.1.1) או של ספק האינטרנט כנ"ל לגבי DNS וGATEWAY... תודה רבה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 ניידים ואחד נייח), ועד אתמול כולם היו מחוברים לאינטרנט עם כבלים, דרך מפצלים בקיר. (מערכת serconet אם מישהו מכיר). המערכת נהרסה.. וטכנאי סידר לנו אינטרנט אלחוטי (יש לנו ראוטר EDIMAX). במחשב הנייח בגלל שלא היה כרטיס רשת אלחוטי, הוא חיבר לנו כרטיס רשת.. ומדי פעם האינטרנט איטי/לא קולט.. ואני מזיז את הכרטיס רשת למקומות שונים עד שזה קולט שוב. הראוטר נמצא בתוך ממ"ד (הדלת של הממ"ד אבל תמיד פתוחה).. והמחשב הנייח נמצא במרחק של כ-10 מטר מהראוטר *זה מראה רק קו אחד בקליטה מישהו המליץ לנו לשים מגבר בסלון.. כדי שזה יקלוט יותר טוב את האינטרנט האלחוטי ב2 החדרים הנוספים.. אבל הטכנאי אמר שהמגבר לא באמת יעזור. הוא צודק? המגבר לא באמת יעזור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום עד היום היה ברשותי מחשב בודד עם מודם רגיל בקרוב אני קונה עוד מחשב ומעוניין לחבר גם אותו לאינטרנט כמובן שהבנתי שצריך ראוטר (במקרה שלי אני רוצה אלחוטי), אבל במחשב שיש ברשותי כיום אין כרטיס רשת, עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בראוטר אלחוטי בלי כרטיס רשת באחד המחשבים או בלי כרטיס רשת בכלל ? ואם כן איך ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיימת רשת מחשבים במשרד, בה בערך ב- 8-10 מחשבים מותקנת מערכת Win98. בנוסף קיים מחשב מרכזי לגיבוי. המשרד עומד להוסיף מחשב חדש. האם כדאי להתקין בו WinXP ולא Win98? האם התקנת XP רק בו תוכל ליצור בעיות מסויימות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם Windows XP Pro מוגדר לו קישור ADSL סטנדרטי שגם עובד, ואני מנסה להפוך אותו ל SHARED, אבל אני מקבל את השגיא הבאה: Cannot enable shared access. Error 2: The system cannot find the file specified. הקטע שפעם מזמן כבר הצלחתי לעשות את זה באותו מחשב. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לחבר 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ 15 מטר ביניהם ברשת אלחוטית , בעיקר לצורך גלישה משותפת. מה צריך לקנות ?? ומה סדר גודל המחיר למערכת כזו . תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מידע על שיטות ביתיות או מגברים מחנות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח המריץ Windows 7 ומחשב נייד המריץ גם הוא Windows 7. חיברתי את שני המחשבים ל-switch (בעל 5 פורטים של חברת Dynamode) והגדרתי למחשב הנייח: ip 192.168.1.2 subnet mask 255.255.255.0 ולמחשב הנייד: ip 192.168.1.1 subnet mask 255.255.255.0 מערכת ההפעלה windows מראה סמל של unidentified network. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב הנייד למחשב הנייח - הפינג עובר! אך הפוך, מהנייח לנייד - request time out. כנ"ל אם אני מחבר את שני המחשבים ישירות (ללא switch). * ניסיתי גם לבטל את ipv6 אך ללא הועיל. * ניסיתי גם להגדיר default gateway - 192.168.1.254 בשני המחשבים, אך ללא הועיל (וגם DNS אותו דבר). אף על פי שלא צריך, כי אני לא יוצא החוצה. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חביור שהוא גם אלחוטי וגם קווי איך אני בודק כמה מחשבים יש (חוץ ממה שאני יודע) הכוונה גם אם שכנים מתחברים/מחשבים שאני לא יודע עליהם ברשת כל שהיא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-