עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מוזר מאד אני ב012 בכבלים ושמתי לב שהביאו לי מודם Samsung Info Ranger SCM-110R ואצל כל החברים שלי הם קיבלו מודם 3com הזה בצורת כריש ויש לו שתי יציאות אחת usb והשניה Ethernet עכשיו התקשרתי לחברת 012 ואמרתי להם שקיבלתי מודם סאמסונג והם אמרו לי זה בטח הסוג הישן. כי לי יש רק יציאה אחת מאחורה והיא Ethernet ואם זה עוזר אני בחבילת 150 KBPS יכול להיות הם עבדו עלי?? או שהם מחלקים כאלה מודמים לחבילות נמוכות במיוחד

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  2. אני כרגע על ADSL 0.5 NETVISION אני ממש לא מרוצה מהם המהירות לא טובה תמיד משתנה ואף פעם לא נשארה על 60 עוד חודש נגמרת לי ההתחיבות איתם ואני מחפש דיל אחר שאזכה לקבל את המגיע לי חשבתי על לעבור לכבלים שאלתי היא: האם זה כרוך בתשלום נוסף? על המודם על ההתקנה וכו? ואם זה יותר יקר אז להשאר בADSL אבל להשיג דיל טוב ולא בNETVISION אני משלם כרגע 99 לספק+100 לבזק נראה לי משהו כמו 200 שקל בחודש על 0.5 שאף פעם אני לא מצליח לקבל מהירות קבועה של 55-63

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. Started by SPACEWALKER,

ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  4. אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by tg,

שלום, חשבתי לחבר 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ 15 מטר ביניהם ברשת אלחוטית , בעיקר לצורך גלישה משותפת. מה צריך לקנות ?? ומה סדר גודל המחיר למערכת כזו . תודה

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  6. שלום כולם יש לי רשת עם ראוטר בכבלים של 750 של ברק עכשיו כאשר אח שלי מוריד דברים גדולים מהאינטרנט נהיהם לי לאגים אז הורדתי את המגביל מהיהורת שפורסם בסטיקי של הפורום ואני לא יודע איך מגבילים בעזרתו את מהירות החיבור שאחי ישתמש בה והאם זה יעזור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by kdani,

רשום שמתאים לרשת תלת פאזית - מה זה אומר ? (http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=41280) האם זה יעבוד בכל זוג שקעים ? או שזה עדיין חייב להיות על אותה פאזה ? למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? תודה, דני

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  8. Started by 00Amir,

יש לי תשתית הוט ואינטרנט נטויזין 12M בחדר עבודה ואינטרנט 012 1.5M בסלון (נתקעתי עם 2 חברות בגלל התחייבות) כאשר רציתי להתנתק ב012 הם הציעו לי הצעה יותר טובה שקיבלתי מנטוזין אבל גם בנטוויזן יש לי התחייבות.. למעשה אני נשאר בהחלטה של "איזה חברה יותר טובה"? מה יותר טוב 12M של 012 או של נטוויזן? כרגע אני בנקודה שאני יכול לבוא בדרישות (סוף סוף) לספק... האם שווה לדרוש משהו ספציפי? עם איזה ספק כדאי להשאר? תודה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  9. Started by erezb84,

היי, הייתי מחובר עד היום לבזק בערזת ראוטר מודם. היום עברתי להוט, השאלה שלי - אני מקבל מהם מודם? או ראוטר מודם כמו בבזק? או שזה תלוי מה אני סוגר איתם? כי לגבי הראוטר אני לא לוקח מהם אלא קונה לבד, אז אני אצטרך בעצם לחבר את המודם שלהם לראוטר? או שיש אופציה במכשיר אחד? תודה!

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  10. שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by Snir999,

אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  12. Started by Itzik 007,

רשת ביתית שמורכבת שלפטופ ומחשב נייח. אבטחת WEP. כרגע רק הלפטופ שלי (שממנו אני כותב) דולק ולכן צריך להיות רק מישהו אחד ברשת, אבל - http://img52.imageshack.us/img52/4818/crazyed.png מה זה אומר? מישהו נדחף לי לרשת? [הורדתי רק את האייפי] מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Nightbeat,

בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by 4xtos,

יש לי הוטנט 100MB ובזק 15MB, בחודש+ האחרון אני מקבל פינגים גבוהים מאוד, TEAMSPEAK מתנתק כל דקה שתיים אתרים לא נטענים(ישראלים או לא) מה אפשר לעשות?, זה בעיה ידועה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by עופר95,

שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by th£»Light,

טוב אז ככה... קניתי כבל רשת אתמול... כדי לעשות רשת עם המחשב של אחותי עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למודם עם כבל רשת ולא היו בעיות... החלפתי את החיבור מהמחשב למודם בקבל USB התקנתי תדרייברים והכל הוא גולש וזה... ופתאום עושה ריסט... ניסיתי להתקין מחדש לא עזר... מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by udicol,

לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none

18. היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. Started by GamePad,

אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  20. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  21. מה התוכנה לצפיה בתמונות הכי טובה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by yonishtr,

שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  24. יש לי מחשב אחד נייד שמחובר לאינטרנט בכבלים של הוט (חיבור 100 מגה כביכול, אין לי קו טלפון בדירה) ומחשב נייד נוסף. שני המחשבים יכולים לקלוט רשתות אלחוטיות. מה אני צריך לעשות כדי להקים רשת אלחוטית? והאם צריך לקנות משהו?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים