עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by odedidush,

הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Danielle Cohen,

שאלון מעניין לאנשי הייטק בנושא הLINKEDIN https://docs.google.com/forms/d/1hbEqFdADc2pNuep3S7sXhDKvpqHMe0iD-EwG-vONtlA/viewform

4. Started by Adielion,

ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by RomaDev,

שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by cheneilat,

ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?

7. שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bug2000,

עשיתי הכל כמו שצריך... הכוונה שסימנתי בחייגן אפשרות שעוד מחשב יתחבר דרכי ואצל אח שלי סימנתי את ה GATEWAY והמחשב שלו מראה כי יש CONNECTION SHARING אבל הוא לא יכול לגלוש באינטרנט. הרשת פועלת כמו שצריך. חשוב לציין שהבעיה הזאת נפתרה איך שהוא בדרך לא ידוע שאני פשוט לא זכרתי מה עשיתי, לכן אני מבקש עזרה. אולי צריך להגדיר משהו ב EXPLORER . יש לשנינו WIN XP PRO והמחשב שלי משמש כ GATEWAY בעל שני כרטיסי רשת . מקווה שנתתי את כל הפרטים ... תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kolxxx,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח המריץ Windows 7 ומחשב נייד המריץ גם הוא Windows 7. חיברתי את שני המחשבים ל-switch (בעל 5 פורטים של חברת Dynamode) והגדרתי למחשב הנייח: ip 192.168.1.2 subnet mask 255.255.255.0 ולמחשב הנייד: ip 192.168.1.1 subnet mask 255.255.255.0 מערכת ההפעלה windows מראה סמל של unidentified network. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב הנייד למחשב הנייח - הפינג עובר! אך הפוך, מהנייח לנייד - request time out. כנ"ל אם אני מחבר את שני המחשבים ישירות (ללא switch). * ניסיתי גם לבטל את ipv6 אך ללא הועיל. * ניסיתי גם להגדיר default gateway - 192.168.1.254 בשני המחשבים, אך ללא הועיל (וגם DNS אותו דבר). אף על פי שלא צריך, כי אני לא יוצא החוצה. תודה לעוזרים!!!

11. שלום חברים אני צריך לחבר בין 2 סניפים במרחק אוירי של 150 מקסימום 200 מטר. ישנו קו אוירי ישיר ללא מכשולים. חשבתי לקחת ראוטר טוב ואמין ולעבוד איתו כ AP-BRIDGE. אין צורך בשום שירותי ראוטינג, אלא להיפך. רק לחבר בין הרשת מרכזית לרשת המשנה המרוחקת, ושהרשת המשנה תקבל את כל שירותי הרשת של המרכזית ע"י חיבור זה. (ברשת המרכזית ישנם שרותי DNS, DHCP וכו'.) אני צריך המלצה לזוג ראוטרים/APs בתקן N. תקציב עד 1000 ש"ח לאחד. ניתן לחרוג מעט, ואפילו לשמוע המלצות על דברים יקרים יותר. בנוסף מספר שאלות. המכשירים ישבו בתוך חדרים ממוזגים, ורק האנטנה תצא מקסימום 2-3 מטר אל מחוץ לקיר. האם ישנה בעיה בלהאריך כך אנטנה ? האם אני אמור להאריך את כל 3 האנטנות של הראוטרים ? האם יש צורך באנטנות מיוחדות/כיוונ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שאלתי היא כזו : האם ניתן לחבר ל Hub שני (או יותר) מחשבים ומודם כבלים כך שיהיה שיתוף אינטרנט? או שיש צורך בראוטרים (שעולים הרבה יותר)? אגב... אני מחובר ל 012 כך שאני לא משתמש בחייגן.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Oranili,

מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ככה יש לי 2 מחשבים מה שאני רוצה לעשות שאני ואח שלי נוכל לשחק ביחד באותו משחק באינטרנט ( כמובן משחק חוקי והכל) ב2 מחשבים שונים השאלה מה אני צריך ? אני לא רוצה רשת אלחוטית כי מחשב אחד נמצא בממד וזה בטח יעשה בעיות חדרים שלנו בערך 30 סמ אחד מהשני אבל יש קיר שמפריד בין 2 החדרים לכן אזדקק לכבל רשת של 10-15 מטר - איזה כבל אני צריך מפוצל או ישר? חוץ מכבל רשת מה עוד אני צריך? ( אני גם רוצה שאח שלי יוכל להיכנס לרשת גם כאשר המחשב שלי יהיה מכובה אז הבנתי שאני צריך נתב, יש משהו מומלץ?)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו? לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן. אינטרנט של 10 מגה היום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה. ולקטע החשוד אחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזק הם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע. בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5 מישהו נתקל פעם במשהו כזה? יש משהו לעשות? תודה, על כל מקרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by taz24,

קניתי לפני כשבוע את הנתב וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי לו זה עדכון ל DDWRT הסתבר לי שלאחר העדכון הנתב לא מסוגל לעבוד כחייגן על רשת הכבלים (למרות שבהגדרות שלו קיימת האפשרות) בגלל באג כנראה אחרי שחזור ל FIRMWIRE המקורי ועדכון לגרסא האחרונה שלו הנתב עבד כתור חייגן ללא בעיה (ואפילו הפינגים השתפרו לעומת עבודה רק מול ה HOTBOX)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by alice in chains,

היי יש לי שני מחשבים אחד נייד שיש בו ויסטה והשני יש בו XP,אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים מהמחשב של XP אבל כן מצליח מהמחשב של הויסטה,גם אין פינג בין המחשב XP לויסטה אבל הפוך יש.[glow=red,2,300]הפירוול מכובה[/glow] והגדרתי את את כל ההגדרות של השיתוף. [glow=red,2,300]מה לעשות?????[/glow]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Bypass,

שלום לחברי הפורום, זה כשבועיים שלושה אני חווה ניתוקים על בסיס יומי בחיבור לבזק בינלאומי (חבילה 100 מגה תשתית וספק). הראוטר שברשותי הוא VR600 V2. מהתמיכה הטכנית נאמר לי קודם לעשות ריסט לראוטר. לא עזר גם אחרי שהחלפתי פילטר וכבלים, הוזמן טכנאי, שמצא שגיאות באיזה כרטיס בארון של בזק. הוזמן טכנאי של בזק, אמר שהחליף כרטיס, בא לבית, הסתכל קצת ואמר "תקין" והלך. הניתוקים המשיכו. שמתי בחזרה את הראוטר הישן (W9970), לא עזר, הניתוקים ממשיכים. בלוג של הראוטר פשוט כתוב DSL LINK DOWN. בשיחה האחרונה עם התמיכה נאמר לי פתאום שיכול מאוד להיות שזה עדיין לא הקו אלא בעיה של התחברות סימולטנית של אותו יוזר, וכשזה קורה יש ניתוק ?? הבח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by itaysk,

לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מבין מעט החברות שהציגו מוצרים חדשים ב-CES 2018, היתה זו D-Link עם ההצע הרחב והמעניין ביותר. במיוחד תפסו את העין נתב חדש בצבע ירוק, התומך בתקן AX ונתב MESH מוזהב. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7071

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by לוטם בזק בינלאומי,

[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

23. שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mega1234,

מישהו מכיר תוכנה כזו ? (לבדוק את האות שמגיע למודם)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים