רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הכל התחיל ביום חמישי בערב, באמצע משחק נתקע לי מהחשב עשיתי ריסט וגיליתי שכל המערכת קרסה. למחרת הצלחתי להתקין אותה(XP PRO מקורי), בדקתי את כל רכיבי החומרה על ידי כמה שיותר תוכנות שאכן הכל בסדר. אבל מהירות הגלישה מאתר לאתר ובתוך אותו אתר היא בלתי אפשרית לעבודה. אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בסביבות השעה 12 בלילה, אני לא מצליח להתחבר ל WIFI מהפלאפון. כשאני קם בבוקר ה WIFI מחובר. אני יכול לראות את הרשת אבל לא מצליח להתחבר, לא מקבל שום שגיאה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי מחול ROUTER של DLINK (אלחוטי) ואני רוצה לחבר את המחשבים שלי אליו (2 עם חוטים - יושבים באותו חדר) ואחד אלחוטית (בחדר אחר) עכשיו אני עוד בבעיה הבסיסית - כי אני לא מצליח להתחבר בכלל לאינטרנט איתו. בינתיים מה שעשיתי זה ככה: אני עם WINDOWS XP. עבדתי לפי ההוראות, חיברתי את המודם לנתב (לכניסת WAN) ואת המחשב שלי לכניסה 1 (מבין ה4) נכנסתי לכתובת של הנתב והפעלתי את ה WINZARD (סיסמה וכו') בחרתי ב L2TP - ונתתי את ה USER וה PASSWORD שלי מנטוויזן כמו כן הכנסתי cables.netvision.net.il במקום המתאים. הנתב עשה RESET והוא טוען שהוא מחובר אבל אני עדיין לא יכול להכנס לאינטרנט! מה עשיתי לא נכון? צרפתי תמונה של ההגדרות שיש לי מה שנראה לי מוזר שה IP ADR הוא 0.0.0.0 ניסיתי לחפש …
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי. אליו מחובר מחשב עם VISTA בחיבור ישיר. המחשב השני שמותקן עליו XP מחובר אלחוטית לראוטר. אני מעוניין לשתף קבצים בין שני המחשבים. איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הישן אני צריך לשתף ב ADSL שלי אז התוכנית שלי היא כזו: (הקניה מזיגזג) למחשב הראשי : 2 כרטיסי רשת (אחד מהם על הלוח) ואליו יהיה מחובר ה ADSL השאלה איזה תוכנה צריכה לרוץ עליו (משהו קל פשוט וחינם)??? המחשב השני: כרטיס רשת 10\100 והקבל שיקשר בינהם הוא כבל רשת מסוכך 15 מטר מזיגזג איך התוכנית ?? יש לכם משהו אחר להציע לא מסובך ויותר יעיל?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אני גר בבית עם 2 קומות. הראוטר שכרגע יש לי נמצא למעלה באחד החדרים ומחובר ישירות למחשב. המחשבים האחרים בבית (עוד 2 למעלה ונייד למטה) מתחברים דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שלמטה במחשב הנייד, הקליטה לא ממש טובה והאינטרנט שם כל הזמן מתנתק וצריך לחפש נקודת קליטה טובה כל הזמן כדי שהאינטרנט יעבוד שם ולא יתנתק וזה די משגע . אני צריך המצלמה לראוטר חדש, עם טווח גדול, כמו שתיארתי למעלה, שלא יעלה הרבה ושפשוט יעשה את העבודה (יש לציין שכל הבית בנוי מקירות גבס). תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של hot box וראוטר נוסף של linksys אותו אני רוצה לחבר קווית ולהפכו ל AP עבדתי ע"פ המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm, הגדרתי ל linksys כתובת חדשה 192.168.1.90 בטלתי את ה- DHCP והכול טוב ויפה, עבד למשך יום ואז הפסיק, הגדרתי מחדש שוב, עבד זמן מה ואז שוב הפסיק, מה אני לא עושה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, לי ולאחי יש ראוטר והמחשב שלי מתחבר לראוטר, והמחשב שלו אחראי ראוטר. רציתי לדעת איך מדפיסים מהמחשב שלי (המדפסת מחוברת למחשב שלו) דרך האנטרנט(להפוך את המדפסת למשותפת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
פתחתי פורט מסוים דרך האתר של Edimax פתחתי את הפורט שיהיה פתוח גם ל TCP וגם לUDP אך כשאני בתוכנה PFPortChecker [תוכנה לבדיקת פורטים] זה תמיד מראה לי שהפורט פתוח רק בUDP ובTCP הוא סגור ניסיתי לבדוק אם הפורט פתוח דרך אתרים וזה גם אמר לי שלא חיפשתי תשובות אבל לא מצאתי שום דבר על הבעיה הזו ניסיתי אפילו לפרק את הפתיחה של הפורט ל2 שורות 1.שהפורט יהיה פתוח רק לUDP 2.שהפורט יהיה פתוח רק לTCP אך גם זה לא עזר ניסיתי עוד אפשרויות לפתיחה של הפורטים דרך Virtual Server Special Application אך גם זה היה ללא הצלחה עשיתי גם ריסט לראוטר אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת תודה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש שני מחשבים שמחוברים לראוטר (לא אלחוטי) הראוטר מחובר למודם ADSL וככה למעשה חבר שלי גולש (ללא צורך בחייגן) גם במחשב הראשון וגם במחשב השני הבעיה היא שניסיתי לחבר את שני המחשבים ברשת לשם שיתוף מדפסת, קבצים וכדומה. הגדרתי בכל אחד מהמחשבים את אותו ה- WORKGROUP ואף נתתי לכל אחד שם משלו. כשנכנסים ל- "חיבורי רשת" ואז "הרשת כולה" ניתן לראות את קבוצת העבודה בכל אחד מהמחשבים אבל לא ניתן לראות במחשב אחד את המחשב השני ולשתף את הקבצים למרות ששיתפתי חלק מהתקיות. מדוע הפעולה שעשיתי לא הספיקה לשם שיתופם ברשת ביתית? הייתי בטוח שהגדרת קבוצת עבודה משותפת תקשר בין שניהם מכיוון שהם מחוברים על אותו הראוטר... תודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אחד אני מחבר דרך USB ואחד דרך כבל רשת...! זה של ה USB עובד לי אינטרנט והשני לא....! אז קניתי כבל מפוצל 5 מטר! עכשיו מה אני עושה איתו? ומה ההגדרות שאני צריך לשנות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי ראוטר חדש אז הנושא הזה של כתובות ראוטר מקים וכו' חדש לי.. התחלתי לחקור עקב LOW ID באי מיול, למרות שפתחתי את הפורטים בפיירוול וראוטר. קראתי בפורום והבנתי שאני צריך לשנות את האיי פי מדינאמי לסטטי אבל כמה דברים לא ברורים לי.. IP סטטי צריך להגדיר רק על כרטיס הרשת או גם בממשק הראוטר? הוספתי תמונה ובה כמה תמונות של הקושחה TOMATO, וגם של האיי פי בכרטיס רשת. DHPC STATIC בראוטר מגדירים לפי MAC אבל איזה MAC מבין הארבעה המופיעים בתמונה ?? ואיזה כתובות אני צריך להזין בכרטיס הרשת? האיי פי של הראוטר (192.168.1.1) או של ספק האינטרנט כנ"ל לגבי DNS וGATEWAY... תודה רבה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
" בתכנית מסלול האינטרנט המהיר קיימת התחייבות עד 30/3/2010 דמי היציאה כפי שמחושבים לתאריך 29/3/2010 הינם 44.08 ש"ח " עכשיו מה הם מצפים ממני, למהר ולהודיע על ניתוק ולשלם 44.08 ש"ח או לחכות יום ולנתק בחינם ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת הנ"ל. הגדרתי אותה שתיהיה "משותפת" זיהיתי אותה והתקנתי אותה. ועדין לא מצליח להדפיס באופן אלחוטי ממחשבים אחרים. מה עוד אצטרך להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לנו רשת ביתית עם מודם אלקטל מהישנים שמתפקד גם כנתב. החיבור ללא חייגן - המודם מחובר תמידית. אבא שלי החליט שאנחנו צריכים לעבור לכבלים. מחר אמורים לבוא לכאן טכנאים שלהם. למה אני אמור לצפות?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, יש לנו רשת ביתית. למחשב אליו מחובר הראוטר, מחוברת גם המדפסת (HP). המחשב שלי מחובר לאותה הרשת דרך הראוטר. לשני המחשבים windows XP. אני מצליח ליצור קשר בין המחשבים ולהעביר קבצים ואני אף רואה את המדפסת ומצליח להגדיר אותה אצלי במחשב, אבל כשאני שולח הדפסה מהמחשב שלי, לא קורה כלום. לעומת זאת, דרך הלפטופ של אבא שלי, שבו בכלל יש Vista, כן אפשר לשלוח הדפסות. מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים ! ;D
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-