עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא בטוח עד כמה הכותרת ברורה... בכל מקרה, העניין כזה: אני גר במעונות, אני ושותפים שלי התחברנו לאינטרנט ADSL ויש לנו ראוטר (הסימנס שמחלקים בבזק סטור : siemens adsl sl2 -141 ) כמו כן, אנחנו מחוברים דרך 014. עקב איטיות מחרידה של האינטרנט, רציתי לבדוק כמה כל אחד מהאנשים שמחוברים לראוטר באמת משתמש באינטרנט. העניין הוא , שבתוך התפריט, אני יכול למצוא רק את טבלת הIP שמחוברים כעת, ואת התעבורה הכוללת עבור חוטי/ אלחוטי. מה שלא עוזר לי בכלל. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? כלומר, איך אני יכול לדעת כמה כל אחד מהמחשבים השתמש ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by edenbd,

אז ככה, יש לי רשת בבית, ובהתחלה היינו שולחים בין המחשבים קבצים באיסיקיו על מהירות גבוהה מאוד, לא יודע למה ומתי, המהירות של השליחה לא עוברת את ה 15 KB [המהירות אינטרנט שלי] מי שיעזור מלך

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  3. שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  4. יש לי את המדפסת הנ"ל. הגדרתי אותה שתיהיה "משותפת" זיהיתי אותה והתקנתי אותה. ועדין לא מצליח להדפיס באופן אלחוטי ממחשבים אחרים. מה עוד אצטרך להגדיר?

5. Started by jambo222,

שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

7. Started by meital_z,

שלום. אנחנו מחוברים להוט 12MB שבהורדות בדר"כ מוריד לי 1.5MB. לאחרונה עברנו דירה ויש 2 מחשבים בחדרים שונים (בעבר היינו באותו חדר והכל היה בסדר),אחותי מחוברת לראוטר ישירות ואני לא,יש חוט שעובר דרך הקיר למחשב בחדר שלי ומאז האיטרנט מוריד לי איטי יותר בטורנטים וגם קצת בהורדות רגילות..יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלנו ממש ישן??? אם כן איזה ראוטר ממליצים לי?..או שאולי אני צריכה כרטיס רשת USB? אם כן איזה מומלץ?.. תודה:)

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  8. היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by binyamins,

קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  10. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

11. שלום, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי וכעת עלי לבחור לאיזו ספקית להתחבר. לאחר בדיקות רבות נותרתי מבולבל - אינני יודע באמת מי מהחברות מציעה חבילה משתלמת, האם כדאי ללכת על באנדל, האם לבחור בתשתית של הוט או של בזק, האם יש טעם לקנות חבילה של 10 מגה כשבעצם מסתבר לי שהגלישה ממילא במהירות נמוכה יותר, האם עדיף בכלל ללכת על אינטרנט סלולרי, ועוד כהנה וכהנה שאלות והתעסקויות. חשוב לומר שאני עובר לדירה שבה אין תשתית קיימת כלשהי. אציין רק שאני צריך אינטרנט לגלישה יומיומית טיפוסית ברשת - פייסבוק, יוטיוב וכד'. כמו כן אני מוריד המון מוזיקה בסולסיק ועכשיו שיש לי מחשב חדש וטוב, קרוב לודאי שאתפתה גם להוריד סרטים בראפידשייר או משהו דומה. משחקי רשת וכאלה לא מעניין אותי. האם אפשר לבקש קצת …

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by Torian,

שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by shahar07,

יש לי ראוטר של hot box וראוטר נוסף של linksys אותו אני רוצה לחבר קווית ולהפכו ל AP עבדתי ע"פ המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm, הגדרתי ל linksys כתובת חדשה 192.168.1.90 בטלתי את ה- DHCP והכול טוב ויפה, עבד למשך יום ואז הפסיק, הגדרתי מחדש שוב, עבד זמן מה ואז שוב הפסיק, מה אני לא עושה נכון ?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by b127,

שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by RX7,

שלום יש לי מודם נתב של SIEMENS SL2-141 אני פתחתי את הרשת אל-חוטית ושמתי סיסמא, עכשיו כשאני מתחבר לרשת מהאייפון ומוריד מהשרת (המהיר) הוא מגביל לי את המהירות הורדה למהירות מסויימת, וכשאני מוריד מהמחשב עצמו אני מוריד במהירות מקסימלית. מהירות האינטרנט שלי היא 5 מגה אם אני לא טועה על איזה אופציה עליי לסמן כדי שאוכל להוריד במהירות מקסימלית דרך האייפון? (או דרך כל מחשב אחר שמתחבר לנתב בדרך האלחוטית) ועל איזה הגדרות לשים את זה שלא תהיה לי הגבלת הורדה? העלתי תמונות http://img402.imageshack.us/img402/7039/40600856.jpg http://img828.imageshack.us/img828/2513/43612583.jpg תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by Ram Rahamim,

שלום לכם אני מעוניין בראוטר פשוט קטן וזול מישהו יכול להמליץ לי על משהו בסיסי אני אחבר אליו לפעמים 2 פלאפונים אולי 3 או 4 לדברים בסיסיים כמו ווטאפ ופייסבוק וגלישה בסיסית ראיתי את זה TP-Link TL-WR541G (נכנסתי לזאפ ועשיתי חיפוש של כל הראוטרים מהזול עד ההכי יקר) מה אתם אומרים עליו ?...הוא עולה בסביבות ה 50 ש"ח נ.ב חשוב לי שיתמוך בחייגן אוטומטי...שהחיבור יהיה קבוע .. (הכוונה לחיבור ללא חייגן) הספק זה נטווישן והתשתית של הוט וחשוב שיהיה יציב

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by קובידון,

שלום רב, עד היום שימש אותי בבית מחשב נייח אחד עם חיבור קווי למודם (תשתית הוט וספק 012 במהירות 2.5 MBYTE) רכשתי מחשב נייד ואני מעוניין להפוך את ההתקשרות הקווית לאינטרנט להתקשרות אלחוטית, כלומר עם ראוטר. אני לא יודע איזה ראוטר לרכוש, יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה מאפיינים להם לדוגמא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=%D7%A0%D7%AA%D7%91&orderBy=priceLow אשמח ליעוץ. בתודה מראש, קובי.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. בהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514647.0 ניסיתי להגדיר את ה-AP ללא הצלחה, ואשמח לקבל עזרה. אני מעוניין להשתמש במוצר לצורך חיבור מחשב מרוחק לרשת wifi קיימת (לא P2P עם נקודה זהה בצד השני) האפשרויות אותן המוצר מציג: תחת Operation Mode קיימות האופציות: AP Client Router: WISP Client Router AP Router: Wireless Broadband Router AP: Access Point ולאחר מכן, ב-Wireless Mode Settings קיימות האפשרויות Access Point Client Repeater Universal Repeater Bridge (Point to Point) Bridge (Point to Multi-Point) בחרתי ב-AP ולאחר מכן ב-Client תוך הגדרת המק של הראוטר המשדר ברשת המרוחקת, והכנסת הסיסמה במקום המתאים ועדיין, ה-AP לא מצליח להתחבר לרשת. הנה אי…

20. יש לי מחשב שמחובר לראוטר והכל טוב איתו יש לי עוד מחשב בבית שמחובר על הראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי שהוא מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות וצריך ללחוץ "תקן" ואז הוא חוזר לפעולה, מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by computers-man,

לפני כמה חודשים קניתי מכשיר DVR STANDE ALONE לפני כשבוע חיברתי אותו לראוטר שלי בכבל חוטי, בהגדרות של הDVR נתתי לו אופציה שיקחIP מהDHCP הוא לקח את הIP 192.168.1.109 פתחתי את הפורטים 7777 ו8888 בראוטר כדי להתחבר אליו (בדיקת הפורט שנפתח דרך אתר-Success: I can see your service on on port (7777) Your ISP is not blocking port 7777 הגדרתי את הUSER והPASSWORD ועדיין אני לא מצליח להתחבר הוא רושם לי INVAILD ACOUNT כל פעם שאני מנסה להתחבר

22. Started by Cyron,

שלום יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת של 1.5 מגה ADSL דרך אינטרנט זהב. אני סובל מאיטיות בעיקר במחשב שלא מחובר ישירות לנתב. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את מהירות האינטרנט ? (שמעתי שמועות על שיתוף של פס תקשורות בין כמה לקוחות ) איזה ספקית אינטרנט הכי ממולצת בעיניכם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  23. שמעו אני רב כל הזמן עם אחי על המודם אצל מי הוא יהיה במחשב כדי לגלוש האם רשת ביתית קווית לא אלחוטית כי לאחי יש חדר בממ"ד ולי זה רגיל האם אנחנו יכולים עם רשת ביתית +נתב וכל העניין לגלוש בו זמנית ? אם כן האם המהירות מתחלקת לשתיים ? וגם איזה דברים נוספים רשת ביתית יכולה לעזור לי תענו לי דחוף כי אני צריך להחליט היום?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by f_b_i,

קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים