עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tepez,

יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by avshalom81,

שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by dovrich,

שלום, ברשותי ראוטר של 3COM דגם WL537 כרגע האינטרנט שלי לא חסום וכל השכנים יכולים לגלוש דרכי... השאלה שלי, איך אני נכנס להגדרות של הראוטר שלי? מה איי פי ומה הססמא והשם משתמש? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  5. אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  6. ברשת האלחוטית הביתית יש לי בעייה להעביר קבצים גדולים בין שני מחשבים. 2 בעיות: 1. במחשב הסלוני שמחובר באלחוט לרשת המחשב מתנתק מהרשת כל כמה זמן באופן קבוע. וכל פעם אני צריך להוציא את כרטיס הרשת האלחוטי שמחובר בUSB ולהכניס שוב לUSB על מנת והמחשב יתחבר שוב. ( הדירה קטנה ולא גדולה ואין משהו שחוסם כל כך את הרשת.) 2. בהעברת קובץ גדול (700MB-1GB) בין המחשב שמחובר בחיבור רגיל לרשת למחשב הסלוני שמחובר באלחוטי - הקובץ מתחיל להעתיק, אבל מאוד מאוד לאט, למרות והרשת היא ב 80%. ולאחר איזה 10 דקות הרשת במחשב שמחובר באלחוטי מתנתקת ושוב אני צריך כמו בסעיף 1. [המחשב בחיבור הרגיל הוא XP המחשב בחיבור האלחוטי הוא וויסטה) זה כבר משגע אותי.....יש איזשהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by bumpd,

קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?

8. Started by edenbd,

אז ככה, יש לי רשת בבית, ובהתחלה היינו שולחים בין המחשבים קבצים באיסיקיו על מהירות גבוהה מאוד, לא יודע למה ומתי, המהירות של השליחה לא עוברת את ה 15 KB [המהירות אינטרנט שלי] מי שיעזור מלך

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  9. איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by emperor,

שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחר איטיות בלתי נסבלת בספק הקודם שלי, החלטתי להחליף ספק. כמו כן, החלטתי להגדיל את החבילה מ768 ל2.5 מגה ביט. כעת, כאשר יש לי ססמאות בשני הספקים, החלטתי לעשות השוואה באמצעות בדיקה באתר www.adslguide.org.uk/ דווקא בספק הקודם, והאיטי ביותר, קיבלתי את מהירות החבילה שלי - 750 הורדה. כעת אני בבזק בינלאומי, וכאשר אני עורך בדיקה אני מקבל מהירות שערורייתית של 100 קילו ביט(ולא בייט!) לשנייה! כלומר 1\25 מהמהירות של החבילה שלי! האם ייתכן שיש לספק הנוכחי(בזק בינלאומי) בעייה עם השרת הזה, ואז אין מקום לדאגה? או שצריך לצעוק עליהם? כשאני מוריד מdownload.com וכדומה אני מקבל מהירות רגילה של 300 ק"ב לשנייה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by gman_il,

יש לי ראוטר אלחוטי. אליו מחובר מחשב עם VISTA בחיבור ישיר. המחשב השני שמותקן עליו XP מחובר אלחוטית לראוטר. אני מעוניין לשתף קבצים בין שני המחשבים. איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  13. בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by HonuITI,

שלום אני מחפש ראוטר טוב שיתן לי קליטה אלחוטית מלאה למחשב נייח.... קצת פרטים: ובכן יש לנו תשתית הוט בבית עם 12 מגה מהירות כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי שאליו מחובר מחשב אחד עם כבל ושאר המחשבים (נייד ונייח) מחוברים אליו אלחוטי וכמובן סמארטפונים. אין באפשרותי להעביר את הראוטר למקום אחר מכיוון שהנקודה היחידה לאינטרנט היא רק בחדר שבא הוא נמצא. בין המחשב הנייח לראוטר קו אווירי בערך 6-7 מ' שבניהם 4 קירות מפרידות לא ממ"ד רגילות ואני מחפשר משהו מספיק חזק שיעביר לי קליטה מלאה. טווח המחרים שאני מחפש גג 350 ש"ח ומטה כמובן דרך אגב יש ברשותינו חבילת גיימר אם אני לא טועה הראוטר חייב שתהיה לו אפשרות לחייג לספק ולא חיבור קבוע ניסיתי לחבר בעבר את הראוטר Linksys wrt45g והספק אמר שאין באפשרו…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by Cheif,

כפי שחלק ממכם יודעים, אני משתתף השנה בתערכות CES 2010 והכנסים הנערכים סביבה (מידע מפורט כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=8). כתוצאה מכך, והחל ממחר בבוקר (2/1/2010), הנוכחות שלי במתן תשובות טכניות בפורום תהיה נמוכה מהרגיל. במקביל, ובמהלך ימי התערוכה, אנסה להביא לכם חדשות מענינות מהתערוכה והכנסים. אני אחזור לפעילות רגילה בפורום בסוף השבוע הבא.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by odedidush,

הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  18. בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry

19. אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  20. Started by ilanlevi94,

איך אני יכול להוריד את הרקע השחור שבתמונה??

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  23. שומע אנשי מחשבים שמשתמשים במושגים הבאים ואני לא מבין מה ההבדל בינהם כי בשבילי כולם זה מחשב או אפליקציה: PC שרת מכונה תחנה מנוע "ברזלים"

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by yoav1000,

כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  25. אני רוצה להשתמש בפיירוואל שלו , ולכן אני צריך שהוא יהיה ראטור (נכון ?) אין לי רשת , המטרה היא רק להשתמש בפיירוואל המובנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.