עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי נתב של בזק שעזרו לי להגדיר אותו כמודם. עכשיו אני מנסה לחבר את הנתב TPLINK עם OPENWRT לאינטרנט. יש לי שם משתמש (כולל סיומת שטרודל...) וסיסמא של הספק והכנסתי אותם לחייגן PPPOE, אבל משום מה זה לא מתחבר. למה זה לא עובד לדעתכם או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם. תודה עריכה: הסתדרתי בסוף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. קניתי את הנתב Edimax BR-6204Wg הזה: הנתב של אדימקס מאז שחיברתי אותו, אני סובל מתגובה איטית ביותר של הדפדפן (ואפילו במחשב שמחובר אליו באופן קווי). במחשבים האחרים, שמחוברים באופן אל חוטי, זה יותר גרוע - גם שיש קליטה מקסימלית , לפעמים יש אינטרנט ולפעמים לא. בקיצור אני מאוכזב. התעסקתי עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר. בכל אופן, אני צריך את המצלתכם, על פי נסיון אישי, לנתב אחר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הכי חשוב שיעבוד הכי מהיר שיש ויתן קליטה ותמיכה טובה לשאר המחשבים המחוברים ברשת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by crik,

שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yanivit,

??? שלום, אני גולש באמצעות מודם של הוט דרך חייגן של אורנג' כלומר להתחבר לאינטרנט אני צריך להפעיל את החייגן. מהירות הגלישה 2.5 מגהבייט. יש לי ipad וגם מחשב נייד והבנתי שאם אני רוצה לגלוש דרכם אני צריך ראוטר, האם כל ראוטר יתאים לתשתית שיש ברשותי? איך החייגן יופעל ? הראוטר יבצע זאת במקומי? כמו כן,המחשב שמחובר למודם נמצא בממ"ד, האם כל ראוטר יתאים לכך? אשמח לקבל המלצות. תודה, יניב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. לא מצאתי באתר של החברה והתמיכה שלהם לא פעילה בשבת הוראות לדגם שלי יש מצב שיש למישהו את הדגם הזה או יודע איך להגדיר אותו?

8. המצב הוא כזה : לסבא שלי יש מחשב הכל מותקן עליו וכ'ו עכשיו אני סידרתי לו שם REMOTE DESKTOP גם בווינדוס וגם בתוכנה עכשיו אני רוצה שבכל פעם שהמחשב שלו יהיה מחובר אני אדע את ה IP שלו ... שיהיה לי גישה אליו 24 שעות ביממה למחשב שלו. בשביל זה אני צריך לדעת את ה IP שלו . בטוח יש איזו תוכנה שמשדרת IP ל IP אחר... השאלה היא איזו ? ובמידה ואני רוצה ליצור רשת וירטואלית ז"א שהמצב יהיה כמו רשת רגילה ופשוטה כמו אצלי בבית שנוכל לעשות FILE SHARING וכ'ו וגם שיתוף לאינטרנט אם זה בכלל אפשרי... מה אני צריך לעשות הידע שלי ברשתות הוא נרחב ביותר אז אין צורך לרדת לפרטים רק להסבר כללי נכון ובדוק. תודה . 8)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא בטוח עד כמה הכותרת ברורה... בכל מקרה, העניין כזה: אני גר במעונות, אני ושותפים שלי התחברנו לאינטרנט ADSL ויש לנו ראוטר (הסימנס שמחלקים בבזק סטור : siemens adsl sl2 -141 ) כמו כן, אנחנו מחוברים דרך 014. עקב איטיות מחרידה של האינטרנט, רציתי לבדוק כמה כל אחד מהאנשים שמחוברים לראוטר באמת משתמש באינטרנט. העניין הוא , שבתוך התפריט, אני יכול למצוא רק את טבלת הIP שמחוברים כעת, ואת התעבורה הכוללת עבור חוטי/ אלחוטי. מה שלא עוזר לי בכלל. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? כלומר, איך אני יכול לדעת כמה כל אחד מהמחשבים השתמש ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oresh,

שלום רב! אני מחפש טכנאי או המלצה לאחד לחברת סטארט אפ במרכז תל אביב. אנחנו כ 30 עובדים (צופים לגדול ל 40-50) ומחפשים מישהו שיתן מענה גם לרשתות / תשתיות אינטרנט וגם פה ושם כשיש בעיה במחשב אישי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאתר: www.bezeq.co.il בנוסף, בזק פונה לועדת גרונאו: לאחר שנים רבות בהן היתה בקדמת הטכנולוגיה, תשתית התקשורת בישראל מפגרת היום אחרי מדינות המערב וכלכלות מתפתחות. קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm לדעתי לא לתת לבזק להתקדם תהיה טעות מרה וגם קשה לי להבין איך מאפשרים לקומץ של אנשים להחליט איך יראה העתיד של האנשים במדינה כמו מדינת ישראל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nfs2000,

אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה להגביל UPLOAD. יש אפשרות כזו בנתב או שאני צריך להשתמש בתוכנה כגון NETLIMITER ? אגב אם אי אפשר איך אני מגביל UPLOAD על כל הקו ?

14. Started by pk1,

אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Cheif,

תקופת החגים חלפה עברה ביעף ובזמן שאנחנו חגגנו, אכלנו ונפשנו יצרניות מוצרי התקשורת לא נחו על השמרים. בפוסט המצ"ב אני מסכם את כל ההכרזות החדשות מהשבועות האחרונים, הן בארץ והן בחו"ל. שנה טובה ובעיקר שקטה. http://www.netcheif.com/blog/?p=5971

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by michmoch,

שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SPACEWALKER,

ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GamePad,

אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי ראוטר Level One WBR3406-TX עכשיו מישהו חיבר והגדיר לי אותו לפני כמה שנים אבל הוא לא שם סיסמא. עכשיו אני רוצה לשים סיסמא לרשת איך אני מגדיר סיסמא? תודה רבה כלכל העוזרים!

20. שלום,יש לי סרט על חבר שלי שנפטר לפני שנה מסרטן,בן 15 במותו,הכינו עליו סרט,גודל הסרט הוא 286 מגה,מישהו מכיר שרת חינמי או משהו בסגנון שאני אוכל להעלות את הסרט?,בבקשה זה דחוף. עריכה: אני מקווה שאני לא עובר על החוקים,בתודה,אסף.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pening6,

שלום אני מעוניין לקנות נתב חדש לבית יש ברשותי כבר כמה שנים טובות את הנתב Siemens SL2-141 עברתי לבית חדש (4 קומות) לכן הקליטה יחסית חלשה וגם הסטרימיניג איטי אין תקציב מסויים יש לי מהירות של 10 מגה ביט ויש סיכוי לשדרוג ל -12 או 15 ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מנוי בקו הטלפון של נטויז'ן ויש לי מתאם שיחות נטבוקס שמתחבר למודם של בזק ומשם ל-1043 ׁ(באופן הבא: מודם בזק>נטבוקס>1043> חיבור למחשבים). איך אני יכול להגדיר שהמתאם שיחות יהיה אחרי הראוטר (בסה"כ יקבל אינטרנט מהראוטר) ולא ייתן את האינטרנט לראוטר. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. תערוכת CES 2017, שהסתיימה בתחילת השבוע, ניפקה מעט מאוד חדשות בתחום התקשורת הבייתית. מספר המוצרים החדשים שהוכרזו היה קטן באופן משמעותי מזה שבתערוכות קודמות ומסתמן הרושם כי התחום מיצה את הטכנולוגיות האלחוטיות הקיימות. בפוסט המצ"ב תמצאו סקירה של מרבית המוצרים החדשים שהוכרזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6904

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by koko0,

יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום יש בידי את המודם ECI B-FOCUS 27O PR ROUTER, וSwitch 8 פורטים 100\10 של חברת ג'גיה בייט. חיברתי את המודם ראוטר לנתב לפורט ששמו uplink ולא קורה כלום. במידה ואני מחבר אותו למקום אחר בswitch ב1-8 אז רק מחשב אחד יכול להתחבר. בשני המחשביעם כרטיס רשת ושניהם עם windows xp. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים