עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sgsg,

אני מחובר דרך תבל+012 בחבילה של ה 750K. התחברתי לפני חצי שנה, ממש כמה ימים אחרי שתבל קיבלו אישור והתחילו לשווק את האינטרנט המהיר. בתקופה שבה התחברתי כל הספקיות הציעו מבצעים של חצי שנה במחיר מוזל יחסית ולאחר מכן שינוי המחיר. הספקיות הציעו גם, כמו היום, מודם חינם בהתחייבות לחצי שנה (שזו התקופה של המחיר המוזל), חוץ מהמתחברים דרך תבל, שבכל הספקיות (לפי מה שאני זוכר) ההתחייבות הייתה לשנה. מכיוון שמאוד חיכיתי לאינטרנט המהיר הלכתי על המבצע של 012 שהיה המשתלם ביותר אז שהיה חצי השנה הראשונה ב 74 ש"ח לחודש ולאחר מכן 145 ש"ח. לאחרונה ראיתי כתבה (שמסיבה כלשהי אני לא מוצא אותה יותר) ב ynet על בזק בינלאומי, הם לא הורידו את המחירים אפילו שמחירי השוק ירדו בצורה משמעותית, אלא אם הלקוחות ה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי שדירגתי היום את המודם לPro לא היו שום בעיות בשידרוג. הבעיה שלי היא שאני מחובר לבזק בילאומי 1.5. והמהירות הכי גבוהה שלי היא 30kb/s שב1.5 אני צריך להגיע ל 200kb/s מה קרה שהמהירות ירדה בצורה כזאת. הלכתי לפני המדריך הזה www.avi.org.il מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את המהירות למצב הנורמלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nehoray,

שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by noam,

שלום, יש לי כרגע מודם סיבים אופטיים (מהספק) שמחובר לראוטר של D-link, שנותן wifi לכל הבית. בחלק מהמקומות העוצמה קצת נמוכה. הוא עבד טוב 3 שנים אבל לאחרונה התחיל לזייף עם ניתוקים מידי פעם, אז אני רוצה להחליף אותו. בהנחה ואין מגבלת תקציב (ממומן ע"י העבודה...) איזה mesh כדאי? חשבתי לקחת 2 יחידות של ASUS ZenWiFi AX6600 XT8. ראיתי כמה השוואות ברשת שנותנות לו את המקום הראשון. מצד שני, יש באמזון המון ביקורות רעות עליו על ניתוקים, שהוא לא עובד טוב כ- mesh אלא רק כיחידה אחת, ושה- firmware שלו גרוע. למישהו יש ניסיון איתו של כמה חודשים?

6. אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shaysil,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר קבצים מהמחשב השולחני לנייד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by b127,

שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!

11. היי, שאלה בכותרת והסבר קצר: מחשב אחד משמש כשרת , מחובר לאינטרנט ישירות + שאר המשאבים כמו מדפסת סורק וכו' אליו אני מעונין לחבר 3 אחרים בלי הרשאה לאינטרנט אבל עם שימוש מלא בשאר המשאבים כולל גישה מלאה לתיקייה משותפת בכונן c שבשרת איך כדאי לעשות את זה? ואם יש לינק למדריך טוב... תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by talkl,

תשתית של הוט 30 מגה ללא חייגן + בזק בינלאומי הוטבוקס מוגדר על מודם בלבד ראוטר נמצא בחדר הסמוך למחשב הנייח, בנוסף קיים מחשב נייד שאיתו אני מסתובב בבית פעולות שביצעתי: 1) עדכון קושחה ל 120405 העדכנית ביותר 2) Hard Reset והגדרה מחדש 3) לראות את המהירות בחיבור עם כבל ישיר להוטבוקס (מתקבלת המהירות המקסימלית 30 מגה) סיבה שאני חושב שבגללה הניתוקים: 1) התקנת הראוטר התבצעה מהמחשב הנייד ולא הנייח הבעיה: כאשר אני לא מוריד קבצים מ newsbins הראוטר יציב (למרות שבהתחלה הוא התנתק גם בעבודה רגילה). כאשר אני מוריד קבצים בתוכנת newsbins לאחר כ 2-3 גיגה הראוטר מתנתק. לא ניתן להכנס אליו מהכתובת 192.168.1.1 רק ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה מחזיר את הקו עצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by djdjdjj,

ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nfs2000,

אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ORrrr,

אני מקבל לפעמים כל מיני אזהרות של טרוינים נטבאס ודברים כאלה... היום לקחתי את השם של הדומיין שהוא נתן נתן לי של מי שניסה לפרוץ... הכתובת היא ADSL62-0-131-LNS-p204.adsl.netvision.net.il עכשיו, איך אני מתייחס אל זה? זה סתם? זה נסיון אמיתי? מה אני בדיוק מבין מהכתובת הזאת חוץ מזה שזה משתמש נטויז'ן?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Rennen,

שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם תהיה בעיה בגלישה עם אצל ספק האינטרנט תהיה לי מהירות של 10 מגה ואילו בתשתית (הוט)מהירות של 7 מגה האם זה בעייתי ? האם יהיו לי ניתוקים או שפשוט אקבל רק 7 מגה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיהיה עם מודם מובנה עליו .. עד עכשיו השתמשתי בראוטר DLINK חוטי, אבל החלטתי לעבור לאלחוטי .. גם בשביל פליסטיישן 3 שיהיה יותר נוח .. הבנתי שEDIMAX חברה טובה .. וגם 3COM , אני לא כל כך מבין בזה, אז תנו לי המלצות בבקשה .. בנוגע לתקציב, סביב ה300-400 שקל .. אולי טיפה יותר . תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. צריך המלצה לראוטר כזה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GamePad,

אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים