רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס רשת האלחוטי שלי (הראוטר הוא Edimax BR6504N והכרטיס הוא Edimax EW-7728IL) מתנתק לפחות פעם ביום, אני לא יודע למה (עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100Mb). האם יש איזה שהיא אפשרות לזהות את גורמי הניתוק? (עוצמת אות יורדת או בעיות תוכנה) בנוסף, האם ניתן לבצע automatic repair לכרטיס רשת אלחוטי כך שיתחבר אוטומטית אחרי ניתוק? חיפשתי קצת ברשת ונאמר כי WinXP יכול לבצע זאת ("automatic repair facility in xp") אבל לא מצאתי את זה אצלי במחשב (WinXP Pro SP2) האם מישהו מכיר תוכנה הבודקת את כרטיס הרשת ועושה automatic repair?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים של linksys מסוג WRT54GL. ראוטר אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר לאיקס בוקס בחדר השני ומוגדר כ Access point. אני רוצה שהרשת האלחוטית שלי תהיה מאובטחת. איך אני מגדיר רשת אלחוטית מאובטחת בראוטר שמחובר למודם כבלים? אם אני מגדיר אבטחה בראוטר שמחובר למודם כבלים מה אני צריך לעשות בראוטר השני כדי שהוא יתחבר לראוטר שמחובר לראוטר כבלים?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה: אני משתמש בתוכנת Azureus כדי להוריד מוזיקה וסרטים. היה לי פעם נתב של Edimax, שם הכל עבד נפלא. לפני כמה חדשים קניתי 3Com 3CRWER100-75 (בשל הטווח האחלוטי המוגדל שלו). אני לא מצליח לפתוח פורטים שם. אני מושכנע שאני עושה את זה כמו שצריך, אבל בבדיקת פורטים של Azureus וגם באתר http://www.canyouseeme.org מופיע לי "connection timed out," זאת אומרת שהפורט חסום.. זה קורה לכל פורט שאני מנסה לפתוח. מישהו נתקל בבעיה הזו בנתב הספציפי הזה ומצא פתרון? בנוסף, תוכנת הAzureus די משביתה לי את האינטרנט. כשהיא מופעלת, חצי מהזמן אתרים בכלל לא עולים. ברגע שאני סוגר אותה, הכל חוזר לפעול כרגיל. גם ההורדות בתוכנה ממש איטיות (בדקתי את הקבצים הספציפיים שאני מנסה להוריד במחשב אחר, …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לפני שבוע ניסיתי להוריד עידכון קושחה של הנתב סימנס sl2-141 מבזק אבל הקישור לא עבד, ועכשיו אין להם בכלל את הקישור. אני מנסה להשיג את העידכון ללא הצלחה ואני חייב אותו דחוף מכיוון שיש לי פינגים גבוהים לאירופה בין 170 ל 200 כשפעם היה 90 עד 110. אני לא עידכנתי את הקושחה אף פעם כנראה ואני חושד שזאתי הבעיה של הפינגים הגבוהים והנוראים שלי. יש עדיפות לעדכון הכי חדש שיש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי ראוטר L2TP, ולפי ההוראות לאחר שחיברתי את המודם לראוטר ואת הראוטר למחשב(בדקתי את כל החיבורים וה"WAN" בראוטר אף היבהב, וכך גם המודם הראה פעילות תקינה) אבל כאשר ניסיתי לכתוב את כתובת הIP שצויינה בהוראות ההתקנה של הראוטר, הדפדפן לא הציג לי כלום :'(. אני מקווה שתעזרו לי, דרך אגב אני חדש כאן ומקווה להשתלב, אני די מבין במערכות מחשבים אבל כנראה תחום הרשתות והאינטרנט הוא לא התחום החזק שלי .
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בסה"כ, מודם וראוטר חוטי. כל המחשבים מריצים כרגע XP וכולם מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר למרות שרק 3 מתוך ה4 בקשר אחד עם השני. אני רוצה לפרמט את אחד המחשבים ואולי להתקין בו VISTA. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לגלוש באינטרנט כרגיל ולהעביר קבצים בין מחשב XP לVISTA ולהיפך? אם לא אז מן הסתם אני לא אתקין VISTA...
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום החייגן שלי לא מתקשר עם עליית המחשב מה אני עושה כדי שיעשה כן תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לקחתי את הלפטופ איתי היום וניסיתי להתחבר בבית קפה. פעם ראשונה שהוא לא נתן לי להתחבר לרשת לא מאובטחת. הוא נותן לי מן טבלה כזאת שהאופציה הראשונה היא "להבין מה הבעיה" והאופציה השנייה "התחבר לרשת אחרת". אני בויסטה ביזנס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעייה מוזרה שהתחילה היום (אחרי שניתקתי את כל המכשירים מהחשמל). בעיקרון הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP משרת הDHCP של הראוטר, גם הגדרה ידנית לא עוזרת. הוא מקבל IP מוזר משהו בסגנון 165.254.0.1 והויסטה (ultimate 32bit) מודיעה שהרשת בלתי מזוהה (unidentified network). הראוטר תקין לחלוטין (יש לי עוד מחשב בבית שמתחבר אליו בwireless והכל עובד מצויין, חשבתי שאולי הפורטים בראוטר נשרפו אבל בדקתי עם מחשב של חבר ובכל הפורטים הכל עובד תקין (הכרטיס רשת שלו מקבל כתובת IP מהרואטר). אז עד עכשיו זה נשמע שהכרטיס רשת שלי דפוק, אבל אם אני מחבר אותו ישירות למודם האינטרנט עובד והוא מקבל כתובת IP תקינה. כבר אין לי רעיונות איך לפתור את הבעייה הזאת, ניסיתי כל דבר כולל חיפוש בגוגל לגבי הב…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
-
יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-