עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

4. Started by גליטו,

שלום לכולם... אני לא כול כך מבין בכול העיניין הזה של הפורטים ואני מנסה כבר הרבה זמן לפתוח את הפורטים של האימיול ,bittorrent utorrent ניסיתי להתקשר לבזק הספקית והם אמרו שאני צריך להגיד להם מספר של פורטים שיפתחו אותו .. אז נכנסתי לאימיול ל- העדפות-חיבור -ושם כתוב את הפורטים שלי tcp ו-utp ... אם אני אגיד להם לפתוח את הפורטים האלה אז האימיול יעבוד ? הנתב שלי הוא asus am 604 עכשיו השאלה שלי איזה מספרים משמשים את ה-bittorrent utorrent ? לאיפה אני צריך להכנס בתוכנה כדי למצוא את המספרים שהם הפורטים ? יש 3 סיבות שבגללם הפורטים יהיו סגורים נכון ? הפיירוול של הויינדוס הפיירוול של ה-norton והנתב.. הנתב כבר שאלתי עליו ...בנורטון לאיפה אני צריך להכנס כדי לאשר ולאפשר לתוכנות לעבוד ?…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iNimrod,

פתחתי פורט מסוים דרך האתר של Edimax פתחתי את הפורט שיהיה פתוח גם ל TCP וגם לUDP אך כשאני בתוכנה PFPortChecker [תוכנה לבדיקת פורטים] זה תמיד מראה לי שהפורט פתוח רק בUDP ובTCP הוא סגור ניסיתי לבדוק אם הפורט פתוח דרך אתרים וזה גם אמר לי שלא חיפשתי תשובות אבל לא מצאתי שום דבר על הבעיה הזו ניסיתי אפילו לפרק את הפתיחה של הפורט ל2 שורות 1.שהפורט יהיה פתוח רק לUDP 2.שהפורט יהיה פתוח רק לTCP אך גם זה לא עזר ניסיתי עוד אפשרויות לפתיחה של הפורטים דרך Virtual Server Special Application אך גם זה היה ללא הצלחה עשיתי גם ריסט לראוטר אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת תודה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by אוורסט,

שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by לוטם בזק בינלאומי,

[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

9. ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guy_yeffet,

יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by galav1,

לאחר שנים רבות עם ראוטר מסוג 6204wg הוא שבק חיים ולכן אני זקוק לראוטר חדש שיתאים לתשתית כבלים במחיר של עד 250 שקל מה מומלץ לקנות? כמו כן יש לי מחשב אחד בבית שנמצא בחדר מימד באותה קומה אז רצוי שהקליטה שלו תהיה טובה. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי חדש לאיפה שנמצא החדר מימד במחיר של עד 100 שקל. הקנייה תבוצע בחנות אייבורי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם. יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות. יש לי 4 יציאות USB: 2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB. בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר י…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Alex89,

היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by daniel89,

אהלן, אני רוצה לעבור מ-012 אחרי כמה שנים שאני אצלם ואני כבר ממש לא יכול לסבול את זה...פינגים ממש גבוהים, שירות גרוע, גלישה איטית,כל הזמן יש איתם בעיות... וזה נמאס כבר.. אז ככה.. אני משלם ל-012 לחודש 56 שקלים לחודש עם 2.5 מגה ו-256 upload. אז סוף סוף אני רוצה לעבור לבזק.. התקשרתי אליהם היום ואמרו לי כמה מבצעים ואני רוצה לדעת האם זה משתלם.. 1) מהירות 2.5 מגה שאני משלם לחודש 79 עם התחייבות לשנה (אני מקבל מתנה ראוטר אלחוטי למרות שאני לא צריך..) 2) מהירות 4 מגה שאני משלם 3 חודשים ראשונים 45 שקל ואחר כך 89 ל-9 חודשים (וגם אז אני ניראה לי מקבל את הראוטר..) אני חושב שכדי לי יותר את ה-4 מגה לא? ואם כן זה נחשב משתלם המחיר שהם דורשים לזה??? מישהו יודע כמה נטוויזן לוקחים לחודש על ה-7…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by No-way,

עם יהיה לי איטרנט 5 מגה,אני יוכל להוריד בתוכנה כמו אימיול ביחד בו זמנית ב 2 מחשבים? כאילו יש לנו 2 מחשבים אחד נייד אחת נייח. אז השאלה שלי האם אני יוכל להוריד בו זמנית איתו בתוכנה דומה לאימייול [sababaDC] נ.ב יש לי ראווטר [חייב להיות]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK

18. יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי. שאלה פשוטה: שמתי לב שבתוכנה של הנתב שלי אני יכול לראות את כתובות הMac של הנתבים של השכנים, כך שאני מאמין ששלי חשופה גם להם. האם יש סיבה להסתיר אותה ? האם יש אפשרות בכלל להסתיר ? בתוך הגדרות הנתב יש לי אופציה שנקראית automatic mac control אבל אני מאמין שהיא קשורה למשהו אחר. מצפה לתשובתכם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by panda2004,

אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by n0stredamus,

שלום רב לכולם ... אני מבין ומעורה בכל העניין של שיתוף אינטרנט בADSL ומכיר את המכשירים השונים שם. אבל אני לא כ"כ מכיר מה הולך באינטרנט בכבלים ולכן השאלות שלי ... : ישנו משרד מסויים שיש בו שתי מחשבים שאותם אני הולך לחבר אחד לשני ברשת ... שניהם חדשים עם ווינדוס איקס פי ... אבל זה לא ממש רלוונטי ... בכל אופן אחד מהם היה מחובר עד עכשיו באינטרנט בכבלים (מודם של מוטורולה - דרך USB אבל יש חיבור רשת עליו ... ראוטר?).. בכל אופן .. האם אפשר לשחק איתו כמו במודם של אלקטל ? ואז כל מה שנשאר זה לעשות שקעי רשת ולקנות סוויץ\האב ... או שאם אי אפשר לשחק איתו ... איזה מכשיר יכול להתאים למה שאני רוצה ? בגדול אני לא צריך דברים מסובכים ... התוצאה הסופית היא רשת פנימית בין המחשבים ...שיתו…

25. Started by Delux,

האינטרנט כבר לא מתנתק התמיכה התכנית עונה מהר פשוט אין מה להגיד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.