רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים קניתי מחשב נייד Dell 3521 i7 . בבית אני מתחבר לרשת דרך הוט עם ראוטר TP LINK . האינטרט במחשב הראשי עבד מעולה (עבד בלשון עבר מפני שהמחשב עצמו מושבת. הכבל רשת מחובר עדיין למחשב והמחשב לחשמל, אך הוא תמיד כבוי). בנוסף, מחשב נוסף מחובר לרשת והאינטרנט אצלו סביר מאוד. חשוב לציין שברשתות אחרות המחשב הנייד סביר אך גם לא מהיר במיוחד, אך ברשת הביתית האתרים בקושי עולים. בנוסף לכך, בערך פעם ביום לקראת שעות הערב המחשב לא מצליח להתחבר לשום רשת, אפילו לא לרשת שאני פותח באייפון. (רושם שהבעיה היא במתאם רשת האחלוטי - dell wireless 1703 אני קצת חלש בנושא ואשמח מאוד לעזרה. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם האב,מודם אלקטל שמתפקד גם כראוטר. עכשיו,בחדר יש לי שני מחשבים לא נגעתי בהגדרות ככה שאני מעביר את הכבל רשת כל אחד מהם מתחבר יופי. עכשיו אני רוצה שגם המחשב השני שלי בחדר יהיה מחובר לכן קניתי כבל מוצלב וחיברתי אותו למחשב שמחובר ברשת(שמחובר להאב). אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט. במחשב שלי שמחובר לרשת יש לי שני כרטיסי רשת(לוח-אסוס A7N8X דלוקס) וגם במחשב השני יש לי כרטיס רשת. דרך אגב-בכל שלושת המחשבים יש לי XP PRO . איך אני מסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למומחי רשתות ומבינים בWIN XP בעיקר וגם WIN 2000. כידוע הערך של הreassembly timeout בווינדוס הוא 60 שניות. או מספר הTTL (שהוא בדר"כ 128) חלקי 2 (כי דוגמים אותו כל חצי שנייה) כלומר בערך 65 בערך. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הערך הזה (וגם שזה יעבוד) בלי לשנות את הTTL מ128?? מצאתי בregistry מקום שצריך להיות הreassembly time out אבל גם אם אני מגדיל אותו אני רואה שזה לא גדל מעבר ל-65 שניות). לא איכפת לי גם לעשות לזה disable אם מישהו יודע איך... תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים אלה אני עובר מ- UFI ל- NGN. ה- WRT54GL האהוב שלי כיום מחובר למודם של הוט ופשוט עושה DHCP על ה- WAN. ניסיתי לדלות אינפורמציה מהחבר'ה בתמיכה הטכנית של בזק לגבי אופן פעולתו של ה"ראוטר" שהם נותנים עבור חיבורי 20 מגה ולא קיבלתי תשובה ודאית. השאלה היא כזו - אני מעוניין שהמודם\ראוטר של בזק יעשה את עבודת ה- VDSL מצד החוץ וישרת DHCP מצד הפנים. את כל השאר (כדוגמת NAT ו- WIFI) אעשה בעזרת ה- WRT54GL שיחובר, כמו היום, עם ה- WAN שלו למודם ורק יבצע DHCP ריקווסט כלפיו. יש סיבה שזה לא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הישן אני צריך לשתף ב ADSL שלי אז התוכנית שלי היא כזו: (הקניה מזיגזג) למחשב הראשי : 2 כרטיסי רשת (אחד מהם על הלוח) ואליו יהיה מחובר ה ADSL השאלה איזה תוכנה צריכה לרוץ עליו (משהו קל פשוט וחינם)??? המחשב השני: כרטיס רשת 10\100 והקבל שיקשר בינהם הוא כבל רשת מסוכך 15 מטר מזיגזג איך התוכנית ?? יש לכם משהו אחר להציע לא מסובך ויותר יעיל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית + אינטרנט מהיר בתצורה הבאה: 2 מחשבים מחוברים בסוויטש למודם אלקטל משודרג (שמשמש כראוטר), כאשר הפיירוול שלו מכוון כך שהוא לא מסנן אף פורט (DEFSERVER) המחשבים מריצים ווינדוס XP, עם פיירוול אישי על כל מחשב. שאלתי היא, האם, כאשר אני עושה SHARING לכוננים ברשת הביתית שלי, כדי להעביר מידע בין המחשבים, אני בעצם חושף את כל המידע שלי באינטרנט לציבור הרחב? שאלה נוספת - מדוע החיבור בין המחשבים ברשת לא עיקבי? פעם אני מצליח לראות את המחשב השני ופעם לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בראוטר פשוט קטן וזול מישהו יכול להמליץ לי על משהו בסיסי אני אחבר אליו לפעמים 2 פלאפונים אולי 3 או 4 לדברים בסיסיים כמו ווטאפ ופייסבוק וגלישה בסיסית ראיתי את זה TP-Link TL-WR541G (נכנסתי לזאפ ועשיתי חיפוש של כל הראוטרים מהזול עד ההכי יקר) מה אתם אומרים עליו ?...הוא עולה בסביבות ה 50 ש"ח נ.ב חשוב לי שיתמוך בחייגן אוטומטי...שהחיבור יהיה קבוע .. (הכוונה לחיבור ללא חייגן) הספק זה נטווישן והתשתית של הוט וחשוב שיהיה יציב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לי אינטרנט 5MB, הספקית בזק בינ"ל, ותשתית בזק. האינטרנט עצמו עובד סבבה בלי ניתוקים כמעט והמהירות הורדה ברוב הפעמים מקסימלית, אבל בסטרימינג זה פשוט איטי. פעם זה לא היה ככה, לוקח לזה 5 דקות לטעון סרטון של 5 דקות ביוטיוב! יש הרבה תקיעות ביוטיוב וזה פשוט מעצבן. אני עם FF,ניסיתי עם כרום ואקספלורר וזה אותו דבר, וניסיתי במחשב אחר בבית וזה גם אותו דבר, וכנ"ל באייפון כשאני בWIFI! מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק ולבצע עליו פעולות (כמובן באישור המשתמש המרוחק) בהנחה ששני המחשבים נמצאים במרחק גאוגרפי רחוק מאוד וכל אחד מתחבר לאינטרנט דרך ספק אינטרנט אחר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשב אז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים.. אבל איזה חוט הכי כדאי לי... אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועי ולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר.. אז מה אני צריך? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D
-
תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב בלי כרטיס רשת אלחוטי, אם אני יביא ראוטר אלחוטי טוב אז אני עדיין אצטרך לכרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב? ועכשיו תמליצו על ראוטר אלחוטי טוב עד 600 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מבקש את עזרתכם כי אני לא מצליח להתחבר לכתבות הראוטר שלי. יש לי ראוטר של חברת TP-LINK דגם:TL-WR841N הראוטר נקנה לפני חצי שנה ועבד בצורה מעולה פתאום באיזה יום לא צלחתי לגלוש דרך הWIFI שלו אז החלטתי לכנס לאתר ההגדרות שלו בכתובת 192.168.1.1 או בכתובת 192.168.0.1 ואני פשוט לא מצליח ניסיתי דרך כמה דפדפנים ועדיין לא הצלחתי ואחרי שהרצתי שורת פקודה ipconfig/all ראיתי שב IPv4 Address רשום כתובת 37.142.146.192 וב Default Gateway רשום 37.142.146.1 ניסיתי להתחבר לכתובת הזאת אך ללא הצלחה אבקש את עזרתכם בנושא עשיתי כבר ריסטרט למכשיר ושום דבר לא השתנה מקווה שלמישהו יהיה פתרון בשבילי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-