עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

האתר של חברת TP-LINK עבר שדרוג רציני והוא לא רק יפה יותר אלא גם מהיר יותר. http://www.tp-link.com/en

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. במשך השנה האחרונה (מחודש ספטמבר) אני סובל מבעית פינגים נוראית. הבעיה היא כזאת: כל 3-5 דקות הפינגים קופצים למספרים מעל 900 למשך חצי דקה ואי אפשר לעשות כמעט כלום באינטרנט. כשאני גולש באינטרנט זה פחות מפריע לי, אך במשחקים זה פשוט בלתי נסבל. אני משחק CS וכל כמה דקות הפינג הוא 900+, וב-CS עם פינג כזה אתה לא יכול לזוז, אתה פשוט קופא במקום. ניסיתי כמה דברים: יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים חוטית לנתב (לא אלחוטי). ניקיתי ספיוורים, וירוסים, טרויאנים וכל מיני junk בכל המחשבים. בכל מחשב כשהוא מחובר למודם, אין את הבעיה, אך כשהנתב מחובר למודם יש אותה. התקשרתי לתמיכה של הספקית (012 לצערי), והם אומרים בגלל שיש לי הרבה כתובות כשאני עושה netstat -n זה יכול להעיד על הבעיה. באמת בד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by idanzie,

לפני כשבועיים קניתי מחשב נייד Dell 3521 i7 . בבית אני מתחבר לרשת דרך הוט עם ראוטר TP LINK . האינטרט במחשב הראשי עבד מעולה (עבד בלשון עבר מפני שהמחשב עצמו מושבת. הכבל רשת מחובר עדיין למחשב והמחשב לחשמל, אך הוא תמיד כבוי). בנוסף, מחשב נוסף מחובר לרשת והאינטרנט אצלו סביר מאוד. חשוב לציין שברשתות אחרות המחשב הנייד סביר אך גם לא מהיר במיוחד, אך ברשת הביתית האתרים בקושי עולים. בנוסף לכך, בערך פעם ביום לקראת שעות הערב המחשב לא מצליח להתחבר לשום רשת, אפילו לא לרשת שאני פותח באייפון. (רושם שהבעיה היא במתאם רשת האחלוטי - dell wireless 1703 אני קצת חלש בנושא ואשמח מאוד לעזרה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nigga_Lover,

אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lucifer_Morningstar,

היי חבר'ה, אני מתלבט בעיקר בין 2 ראווטרים לטובת רשת אלחוטית בבית. הדירה היא דירת 4 חדרים סטנדרטית (קומה אחת) והחדרים עצמם דיי קרובים אחד לשני אבל חשוב לי שתהיה קליטה גם בשאר איזורי הבית. (יש לפטופ) העניין הוא שהראווטר עצמו ישב בממ"ד. מה שכן- לממ"ד יש דלת רגילה מעץ והדלת שלו ה"מקורית" לא בשימוש בקיצור, אני תוהה אם אני יכול להסתפק בEDIMAX 6204 או שאני אהיה חייב ללכת על LINKSYS WRT54GL בשביל לקבל קליטה טובה. ההבדל במחירים הוא משמעותי ואני רוצה לוודא אם יש באמת צורך להשקיע כ"כ הרבה ואם אני לא אקבל איכות טובה גם עם האדימקס. חשוב לציין שאני עובד עם הכבלים. אגב- הבנתי ממישהו שצריך לעדכן ללינקסיס הזה את הקושחה. זה חובה? כי בפעם האחרונה שניסיתי משהו כזה, הראווטר שבק חיים וממ…

7. שלום, יש כאן מחשב גיימינג חדש. כרגע יש לנו בהשאלה USB Wifi 300Mbps שמביא עימו לאגים. חיבור כבל רשת Cat5e לא יתבצע בקרוב (אני מודע לכך שזה הכי טוב). האם המוצר הזה USB Wifi 1200Mbps יאפשר משחק חלק יותר? בהתייחס לנתוני הפתיחה של מהירות הגלישה כאן. במילים אחרות, האם המוצר מתאים לנו מבחינה טכנית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי. שאלה פשוטה: שמתי לב שבתוכנה של הנתב שלי אני יכול לראות את כתובות הMac של הנתבים של השכנים, כך שאני מאמין ששלי חשופה גם להם. האם יש סיבה להסתיר אותה ? האם יש אפשרות בכלל להסתיר ? בתוך הגדרות הנתב יש לי אופציה שנקראית automatic mac control אבל אני מאמין שהיא קשורה למשהו אחר. מצפה לתשובתכם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BenC,

שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חברת Buffalo, שכמעט ואינה מוכרת בארץ, גנבה ב-CES 2012 את ההצגה והיתה הראשונה להדגים מוצר הפועל בתקן 802.11ac. כל הפרטים לגבי המוצר של חברת Buffalo ולגבי ההדגמה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=1967

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by nondos,

ברשותי שני מודמים ADSL שניהם חיצונים ואני צריך לבחור באחד משניהם הראשון הוא המודם השחור של Alcatel מסוג SpeedTouch והשני Eci B-FOCuS 312 מה אתם אומרים מה לבחור?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה

15. איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, הפכתי את המודם הנ"ל לראוטר כדי שאני אוכל לחבר אליו שני מחשבים. הכל הלך טוב ויפה (כולל שדרוג ה-Firmware לגרסה האחרונה 20040123), וזה עובד נהדר, עד שאני משאיר את המחשב מחובר לאינטרנט והולך. אחרי כמה שעות, אני מגלה שהנורה האדומה (Alert) של המודם דולקת, וכמובן שהחיבור לאינטרנט מת. רק כיבוי והפעלה מחדש של המודם עוזרים. התוכנות שרצות לי ברקע הן Emule, בדרך כלל Outlook וזהו פחות או יותר (לפחות אלה שניגשות לאינטרנט באופן קבוע). בימים האחרונים אני אפילו לא מוריד יותר מקובץ אחד באימיול, כך שאי אפשר לומר שאני ממש מעמיס עליו... מה עושים? קראתי את כל הדיונים ב-Fresh שקיימים על המודם הזה, כולל זה עם ה-400 תגובות שיש אליו קישור בסטיקי. לא מוצג שם פתרון אמיתי לבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קיום יש לי ראוטר TL-WR941ND החסרון העיקרי שלי כרגע זה חוסר טווח של הראוטר בקומה השנייה אצלי בבית (טיפה גדול), ובעיית התחברות מאוד מוזרה של מחשב נייד (גולש ממש לאט רק איתו). החלטתי שאני רוצה להעלות את הטווח ולתקן את הבעיה. ניסיתי כבר כל דבר על מנת לתקן את הבעיה עם המחשב כולל איפוס הראוטר וה FW שלו ופרמוט המחשב הנייד ולא עזר, יש רעיונות? יש המלצות לראוטר אלחוטי טוב עד 450 שקל, חשוב לי אמינות ותפקוד "יציב".

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by n0stredamus,

שלום רב לכולם ... אני מבין ומעורה בכל העניין של שיתוף אינטרנט בADSL ומכיר את המכשירים השונים שם. אבל אני לא כ"כ מכיר מה הולך באינטרנט בכבלים ולכן השאלות שלי ... : ישנו משרד מסויים שיש בו שתי מחשבים שאותם אני הולך לחבר אחד לשני ברשת ... שניהם חדשים עם ווינדוס איקס פי ... אבל זה לא ממש רלוונטי ... בכל אופן אחד מהם היה מחובר עד עכשיו באינטרנט בכבלים (מודם של מוטורולה - דרך USB אבל יש חיבור רשת עליו ... ראוטר?).. בכל אופן .. האם אפשר לשחק איתו כמו במודם של אלקטל ? ואז כל מה שנשאר זה לעשות שקעי רשת ולקנות סוויץ\האב ... או שאם אי אפשר לשחק איתו ... איזה מכשיר יכול להתאים למה שאני רוצה ? בגדול אני לא צריך דברים מסובכים ... התוצאה הסופית היא רשת פנימית בין המחשבים ...שיתו…

21. Started by gimdy,

קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )

22. Started by אוורסט,

שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום ברשותי זוג מתאמי אינטרנט על גבי רשת החשמל מסוג netis pl7200 kit כרגע אני זקוק למתאם שלישי, הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי מתאם בודד כזה (נמכר בעבר ומופיע באתר היצרן) האם אני חייב לרכוש את אותו הסוג והיצרן בדיוק או שאפשרי להוסיף מיצרן אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by dorman2,

מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Rolezn,

לאחרונה השגתי את הLinksys WRT54GL. אך אין לי מודם, אבל יש לי את הנתב\מודם של בזק D-Link 2650U. ורציתי לדעת, האם ניתן לחבר את הD-Link כמודם לLinksys? אם כן, האם ניתן לקבל הסבר כלשהו איך ניתן לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים