רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
*** אני לא בטוח באיזה תת פורום לשאול את השאלה, אם הוא מתאמים לתת פורום אחר נא להעביר *** יש ברשותי מודם PCI 56K, האם באמצעותו אני יכול להקליט שיחות טלפון כקובץ במחשב בזמן שאני מדבר בטלפון עצמו ? אם כן איזה תוכנה מאפשרת הקלטה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב אז ככה, מתאם הרשת האלחוטי (wireless usb adapter) שהיה לי הלך לעולמו. ואני צריך לקנות אחד חדש. השאלה היא האם כל מתאם יכול להתחבר לרואטר שיש לי בחדר השני כדי לחבר אותי לאינטרנט, או שצריך דגמים מסוימים ? הראוטר שלי הוא +b-focus wireless 352 ןמלמעלה כתוב עליו 54mbps wireless 802.11 b\g 2.4 ghz המתאם שהיה לי כתוב עליו "מתאם USB לרשת אלחוטית WLAN 54MB TNN" מצד אחד, ומהצד השני "802.11g wireless lan usb adapter" חשבתי לקנות את זה :http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=145 האם הוא יתאים ? ומה המאפיינים שצריך להיות למתאם כדי שהוא יצליח להתחבר לראוטר שלי ? סליחה על החפירה, תודה רבה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב! אני נערך בימים אלו להקמת רשת ביתית חדשה אשר תתפקד טוב יותר מהקיימת (מודם/נתב של rotal). צירפתי תרשים של הרשת אותה אני מתכנן להקים. הרשת ממוקמת בבית גדול יחסית. האינטרנט מבוסס ADSL ברוחב 10 מגה. התניות: 1. הוצאת הנתב מהממ"ד (כיום ממוקם בממ"ד) ומיקומו במרכז הבית. 2. חיבור המחשב הנייח בממ"ד באופן קווי. 3. חיבור קונסולת משחק באופן קווי ע"מ למנוע ניתוקים כמה שאפשר. 4. זמינות wi-fi ברחבי הבית. 5. הגדלת הטווח ע"מ שבית נוסף במשק יוכל להתבסס על הרשת הנ"ל. שאלות: 1. האם המרכיבים: מודם, נתב והכרטיס רשת תואמים? 2. האם המבנה נכון וישים? 3. האם ישנם מרכיבים המתאימים יותר למבנה זה באותה רמת תקציב? 4. ע"פ הבנתי ישנו צורך בכבל CAT5E FTP לחיבורים הקווים, מהיכן ניתן לרכוש כבל מסוג…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל) המייל: ron_le4@walla.co.il הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים ----------------------------------------- עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה -----------------------------------------
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט של 1.5 עם הוט וברק. אני משתמש בראוטר DI-524 עם חיבור אלחוטי. האינטרנט ממש זוחל. אתרים עולים לאט, והורדות בביטורנט לא עוברות את ה10קיי. פתחתי את הפורטים בראוטר, כך שהתוכנה של הטורנטים מזהה את הפורטים פתוחים וזו לא הבעיה. בנוסף, ניסיתי להתחבר עם חשבון שיש לי באינטרנט זהב ועם חשבון נוסף בבזק בינלאומי - בשני המקרים אותה תוצאה. להבנתי, זה לא קשור לספק, שכן החשבונות האלו עובדים בצורה מצויינת על גבי חיבורים במקומות אחרים. גם לא מדובר במחשב, שכן ניסיתי שני מחשבים שונים, שניהם עם התקנות חדשות לגמרי של ווינדוס. (ושני המחשבים האלה מורידים ב180קיי בחיבור במקום אחר). נשארו שתי אופציות, התשתית של הוט,או הראוטר. התמיכה הטכנית של הוט טוענים כי המחשב שלי אשם, כמ…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר ל 0.5 מגה של ישראסרב. אני מעוניין לעבור ל 0.75 או ל 1.5 , הייתי מעוניין לקבל המלצה באיזה ספק לבחור.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שיש אפשרות להגדיר דרך ה רג'סטרי את WIN XP PRO שישמש כ ROUTER. יש פה מישהו או מישהי שיודעים או יודעות איך לעשות את זה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-