רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, הפכתי את המודם הנ"ל לראוטר כדי שאני אוכל לחבר אליו שני מחשבים. הכל הלך טוב ויפה (כולל שדרוג ה-Firmware לגרסה האחרונה 20040123), וזה עובד נהדר, עד שאני משאיר את המחשב מחובר לאינטרנט והולך. אחרי כמה שעות, אני מגלה שהנורה האדומה (Alert) של המודם דולקת, וכמובן שהחיבור לאינטרנט מת. רק כיבוי והפעלה מחדש של המודם עוזרים. התוכנות שרצות לי ברקע הן Emule, בדרך כלל Outlook וזהו פחות או יותר (לפחות אלה שניגשות לאינטרנט באופן קבוע). בימים האחרונים אני אפילו לא מוריד יותר מקובץ אחד באימיול, כך שאי אפשר לומר שאני ממש מעמיס עליו... מה עושים? קראתי את כל הדיונים ב-Fresh שקיימים על המודם הזה, כולל זה עם ה-400 תגובות שיש אליו קישור בסטיקי. לא מוצג שם פתרון אמיתי לבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אסביר . . . ישל לי ראוטר אלחוטי של MSI יש אפשרות שרק הפורטים הפיזיים יעבדו בלי הפורטים האלחוטיים ? קצת מפחיד אותי שהרשת שלי ככה מפוזרת לה באוויר .
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע את הנתב וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי לו זה עדכון ל DDWRT הסתבר לי שלאחר העדכון הנתב לא מסוגל לעבוד כחייגן על רשת הכבלים (למרות שבהגדרות שלו קיימת האפשרות) בגלל באג כנראה אחרי שחזור ל FIRMWIRE המקורי ועדכון לגרסא האחרונה שלו הנתב עבד כתור חייגן ללא בעיה (ואפילו הפינגים השתפרו לעומת עבודה רק מול ה HOTBOX)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעיה ששמתי לב אליה לאחרונה. (אולי היא תמיד הייתה קיימת) לאחרונה שמתי את Wireshark ויוצא לי המון כל פעם שאני גולש ואני מריץ את התכונה אז יש את השגיאה checksum offload עכשיו היו לי מלא בעיות עם הHOT והתשתית שלהם. והיו מקרים שדפים לא עלו לי בשלמותם. לאחרונה זה בסדר אבל עדיין יש את השגיאה הזאת. ולא הכי הבנתי מה המשמעות שלה. ובדקתי לגביה השגיאה אבל עדיין לא הבנתי איפה השגיאה או שזה משהו נורמלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אאנשים, אנ מקווה שזה המקום הנכון.. אני ממש ממש מחפש את הגרסת ניסיון של מייקרוסופט ל180 יום לwindows server 2003. אני מחפש כבר יומיים ולא ממש מוצא. מישהו יכול לעזור לי בזה ולשלוח לי קישור מתאים? תוןדה מראש, העניין מאוד מאוד מאוד דחוף. לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם. יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות. יש לי 4 יציאות USB: 2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB. בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר י…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתן להפוך את המודמים של הכבלים לראוטר בדומה לסמסונג של בזק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעבור מ-012 אחרי כמה שנים שאני אצלם ואני כבר ממש לא יכול לסבול את זה...פינגים ממש גבוהים, שירות גרוע, גלישה איטית,כל הזמן יש איתם בעיות... וזה נמאס כבר.. אז ככה.. אני משלם ל-012 לחודש 56 שקלים לחודש עם 2.5 מגה ו-256 upload. אז סוף סוף אני רוצה לעבור לבזק.. התקשרתי אליהם היום ואמרו לי כמה מבצעים ואני רוצה לדעת האם זה משתלם.. 1) מהירות 2.5 מגה שאני משלם לחודש 79 עם התחייבות לשנה (אני מקבל מתנה ראוטר אלחוטי למרות שאני לא צריך..) 2) מהירות 4 מגה שאני משלם 3 חודשים ראשונים 45 שקל ואחר כך 89 ל-9 חודשים (וגם אז אני ניראה לי מקבל את הראוטר..) אני חושב שכדי לי יותר את ה-4 מגה לא? ואם כן זה נחשב משתלם המחיר שהם דורשים לזה??? מישהו יודע כמה נטוויזן לוקחים לחודש על ה-7…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז עניין הוא כזה יש לי מודם של בזק ה B-FOCUS שהם מחלקים לכולם או לפחות חילקו בזמנו עכשיו גם רציתי להקים רשת ביתית וגם לא רציתי להשתמש בחייגן אלא להיות מחובר תמיד אז נכנסתי להגדרות שלו הגדרתי אותו כ ROUTER חיברתי לו SWITCH והכל עובד סבבה (בערך..) עכשיו הבעיה היא כזאת אחת לכמה זמן פתאום לא ניתן לגלוש באחד המחשבים כאשר בשאר המחשבים באותה רשת אפשר לגלוש כרגיל כלומר אין ניתוק הכל תקין פשוט אחד המחשבים ברשת פתאום לא רואה את האינטרנט ,זה כל פעם קורה במחשב אחר. עכשיו גם במחשב שמפסיק לראות את הרשת זה לא תמיד טוטאלי לדוגמא עם אני משתמש בדפדפן ופתאום מתרחשת התקלה אז הוא לא יצליח להעלות אתר חדש אבל אתר שכבר ביקרתי בו כן, או שאני לא מצליח לגלוש אבל כן להוריד מייל או לעדכן את האנט…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , רציתי בבקשה עזרה לגבי הצעות לפתרון לדבר הבא: בבית יש לי 2 מחשבים שמחוברים ביניהם בתקשורת חוטית (הראוטר חוטי) - מסיבות שונות לא ניתן להחליף את התקשורת לאלחוטית (ראוטר אלחוטי). אני מעוניין ליצור "נקודה חמה" של WIFI על מנת שאוכל להתחבר אליה מהפלאפון שלי. מה הפתרונות ?? סליחה על הבורות בנושא. כל הקטע של ה WIFI והתקשורת האלחוטית לא ברורה לי. תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצב הוא כזה : לסבא שלי יש מחשב הכל מותקן עליו וכ'ו עכשיו אני סידרתי לו שם REMOTE DESKTOP גם בווינדוס וגם בתוכנה עכשיו אני רוצה שבכל פעם שהמחשב שלו יהיה מחובר אני אדע את ה IP שלו ... שיהיה לי גישה אליו 24 שעות ביממה למחשב שלו. בשביל זה אני צריך לדעת את ה IP שלו . בטוח יש איזו תוכנה שמשדרת IP ל IP אחר... השאלה היא איזו ? ובמידה ואני רוצה ליצור רשת וירטואלית ז"א שהמצב יהיה כמו רשת רגילה ופשוטה כמו אצלי בבית שנוכל לעשות FILE SHARING וכ'ו וגם שיתוף לאינטרנט אם זה בכלל אפשרי... מה אני צריך לעשות הידע שלי ברשתות הוא נרחב ביותר אז אין צורך לרדת לפרטים רק להסבר כללי נכון ובדוק. תודה . 8)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצטער על השאלה האולי טיפשית אבל ממש אין לי מושג . הגדרתי לפי המדריך שלכם הצפנתי עם WPA ונתתי ססמא ארוכה, השאלה שלי כאשר אני ארצה להתחבר עם הפלאפון דרך הWIFI אני אצטרך להכניס את הססימא הזו כל פעם ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שקיימת איזה אפשרות עם פאצ' ל FireFox אבל לא מצאתי אותו...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף התקן, אך ה "בחר מיקום רשת מותאם" לא מופיע לי ב"הוסף מיקום ברשת" מופיע לי רק "בחר מיקום רשת מותאם אישית" למה זה? ואיך אני יכול לעשות שיהיה לי את בחר מיקום רשת מותאם ואז אני ימצא את ההתקן... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-