עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי. שאלה פשוטה: שמתי לב שבתוכנה של הנתב שלי אני יכול לראות את כתובות הMac של הנתבים של השכנים, כך שאני מאמין ששלי חשופה גם להם. האם יש סיבה להסתיר אותה ? האם יש אפשרות בכלל להסתיר ? בתוך הגדרות הנתב יש לי אופציה שנקראית automatic mac control אבל אני מאמין שהיא קשורה למשהו אחר. מצפה לתשובתכם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by etzarfat1981,

שלום, כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION) ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP. אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET. ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  3. שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  4. איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  6. יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by esaly,

האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by yaron1000,

אני חושב על לקנות רטאור של 3COM ונכנסתי לאתר הישראלי שלהם באתר מצאתי מספר טלפון של תמכיה שכתוב שתמיכה באנגלתי השאלה שלי אם המספר הזה 1-80-943-1983 הוא מספר בחו"ל הוא בארץ ,אם אני ישלם לשיחה בארץ אוו בחו"ל? ואם הרטאור 3CRWER100-75 תומך בUPNP? וקשור לשאלה שלמעלה אם יש בעיה אם ראטורים ותכונת של ביטטרונט ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by The Coolest,

עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…

10. Started by spirit,

בוקר טוב! שכחתי את הסיסמא בכניסה לראוטר האם אפשר לאפס מבלי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר? netgear wgr614v7 השער:192.168.1.1 שם משתמש:admin תודה מראש

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  11. שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  12. שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  13. אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  15. למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by ASDA2SD,

אני משלם 89 שקל לחודש לכבלים על 1.5 זה מחיר רגיל? כי זה ניראה לי יקר

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  17. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by yoxo,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by achiya1,

לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by xytkhi,

אנשים טובים שלום, יש ברשותי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר לשיתוף אינטרנט וכו' קניתי לצערי כבל שהסתבר כלא כבל מוצלב בעקבות העובדה שכבר פתחתי אותו כמובן לא מקבלים אותו חזרה הלכתי לחנות אלקטרוניקה שחבר המליץ ואמר ששם עשו לו מהקבל הרגיל מוצלב ב-10 ש"ח אבל שם פשוט נתנו לי 2 מטר כבל מוצלב עם חיבור שמחבר בין שני הכבלים ואמרו שזה אמור לעבוד האם יש הגיון בדבר...? אני יכול לקבל פה גם הסבר קצר על הגדרות? כי שיתפתי את החיבור וזה כל הזמן עושה REPAIR לחיבור ולא מתחבר.

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  21. שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. Started by TheReaper,

על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  23. www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  24. אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by dkdkdk,

למישהו יצא פה לחבר ראוטר fortigate לאינטרנט? מדובר ספציפית על fortiwifi-40c הוא מחובר למודם/נתב שקיבלתי מבזק אני מצליח להתחבר לראוטר בוויפיי אבל אין לי גישה לאינטרנט. יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר? נתבים אחרים עובדים לי מצויין

• 3 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.