רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
http://www.newsgeek.co.il/researchers-discovered-how-to-multiply-internet-connection-by-ten-times
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית המבוססת על ה 2760U DLINKשל בזק . הראוטר הזה הוא בתקן N אבל לי יש רק 4 מגה אינטרנט. הקטע הוא שמעבר קבצים ברשת בבית הוא ממש איטי מחשב ברשת G שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של 2 מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ להארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ למחשב ברשת G מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה בחיבור קווי המהירות העתקה היא 3 מגה האם יכול להיות שהבעיה בהגדרות של הראוטר?…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלויזיה חכמה של PHILIPS, אך אין לי חיבור לאינטרנט מובנה בקיר בקרבת מקום. איך אני יכולה בכל זאת לחבר את הטלויזיה לאינטרנט ולאפשר אינטרנט מהיר ורציף? מה עדיף- חיבור אינטרנט אל חוטי או קווי? אבקש להתייחס גם בהקשרי קרינה. אגב, אם זה משנה, אני מחוברת לHOT. תודה מראש, בברכת לילה טוב ושקט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
BR6216MGוEdimax אני חושב שזה יפתור את הבעיות להקמת רשת אלחוטית מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מצטער על השאלה האולי טיפשית אבל ממש אין לי מושג . הגדרתי לפי המדריך שלכם הצפנתי עם WPA ונתתי ססמא ארוכה, השאלה שלי כאשר אני ארצה להתחבר עם הפלאפון דרך הWIFI אני אצטרך להכניס את הססימא הזו כל פעם ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ACCESS POINT דגם 1155 בשביל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון בכדי שתהיה לו גישה לאינטרנט. אני רוצה לחבר אותו בצורה לאחוטית לרשת אלחוטית קיימת. הרשת הקיימת מבוססת על ראוטר SIEMENS SL2-141 של בזק וטווח התדרים שלה 10.0.0.1-10.0.0.34. ההגדרה הראשונית של הAP מתבצעת בכתובת 192.168.0.50, שם אני מחליף את המכשיר לתצורה של ראוטר ואז בWIFI אני מנסה להגדיר לו CLIENT ולחבר אותו לרשת האלחוטית הקיימת.אך אני לא מצליך לסרוק רשתות.הוא פשוט נתקע ולא קורה כלום.ניסיתי להזין את הSSID בצורה ידנית כולל הMAC של הראוטר של בזק, אבל לא קורה כלום. ניסיתי להחליף את טווח הכתובות שיתאים לרשת הקיימת, בתחומי ה10.0.0, אבל לא משנה מה, אני לא מצליח לחבר בין הAP לראוטר בצורה אלחוטית. למישהו יש מושג איך אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בימים האחרונים יש לי בעיות מטורפת עם האינטרנט, הוא פשוט לא עובד. התקשרתי לבזק בינלאומי, שם אמרו שיש לי בעיה בתשתית והפנו אותי לבזק שם אמרו שיש לי בעיה ספציפית במחשב ואין להם מה לעשות. האינטרנט פשוט לא עובד, זה משגע אותי. ניסיתי את כל הטיפים, איפוס המודם, "תיקון" ועוד שטויות ושם דבר לא באמת עוזר, עכשיו למשל אני מחובר אבל זה יכול להשתנות בכל רגע. מה אפשר לעשות? בבזק אמרו למחוק ולהגדיר הכל מחדש, זה יכול לעזור? יכול להיות שאם אני מפעיל את הטורנט זה גורם לבעיה? לא בדקתי את זה אבל בפעמיים האחרונות שהפעלתי אותו האינטרנט נפל בסמיכות. תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-