רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, החלפתי חברת אינטרנט. וכעת אני משתמש בכבלים, עם מודם TERAYON TJ715. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להפוך את המודם לראוטר, ואני לא רוצה לשתף אינטרנט דרך המחשה הראשי. יש לי שני מחשבים, אחד עם XPx64 והשני עם 98, ובנוסף נתב של GIGABYTE GN-SW008 (לא ודע עד כמה הוא יעזור כאן).. אז בעצם מה שאני שואל זה לאיזה מודם אני צריך להחליף שגם יתחבר לכבלים וגם יוכל להיות ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים נתחיל מחשב עם windows xp home מחובר אל ראוטר של edimax הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד החלפתי כבלים- לא עובד קניתי במיקרה גם ראוטר חדש edimax 6524n גם איתו אותה בעיה הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים …
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי שני כרטיסי רשת מתוצרת Gigabyte דגם GN-FE605 חיברתי בכל מחשב כרטיס וחברתי ביניהם באמצעות כבל רשת, אך הכרטיסים לא מגיבים לכבל ומסמנים שאינו מחובר. בשני המחשבים הדריבר מעודכן והכרטיס מזוהה עם המחשב. למה הכבל אינו מזוהה? אם זה משנה אני משתמש במודם ADSL שמחובר בUSB. תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אפשרי לחבר לתשתית אינרטנט אחת של בזק שתי ספקים?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-