רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להפוך ראוטר ישן של EDIMAX דגם 6114WG לWIRELESS ברידג'. ממה שגיגלתי כולם מצביעים על פתרון DD-WRT שדורש FIRMWARE מיוחד על הראוטר. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-an-old-router-into-a-wireless-bridge/ אני לא מוצא את השם של הראוטר ברשימת הניתמכים http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices מה עושים? זה הפתרון היחיד - האם להתקין למרות שלא ניתמך ? זה כזה סיפור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו המלצה לנתב זול וסביר לכבלים יתרון אם הוא יתמוך גם בכבלים וגם בADSL יש לי סוויץ', 8 פורטים של Dynamode אם זה משנה משהו מודם כבלים - TERAYON --------- לגבי השם משתמש בנטויז'ן עד לפני חודש וחצי הייתי לקוח של נטויז'ן ועקב דרישה שלהם לעלות את המחיר מ39 ש"ח ל99 ש"ח (!) ללקוח עיסקי עבור ADSL אחד וחצי מגה נאלצתי לעזוב ולעבור לספק אחר, לצערי הרב עברי לנזק בינלאומי, ועכשיו שוב חזרתי לנטויז'ן בשחמה גדולה, בתשלום של 39 ש"ח לחודש עבור כבלים אחד וחצי העניין הוא שהשם משתמש הקודם שלי כביכול תפוס והוא שמור ל3 שנים !!! כלומר הוא שלי והכל, אבל אני לא יכול להשתמש בו לחשבון חדש ... : בחרתי שם משתמש חדש, והשם משתמש קליט, קצר, פצצה ( מה שתרצו ) אמרתי אותו לנציג שפתח לי את החשב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר רוצה לחבר מחשב נוסף לADSL, המחשב נמצא קומה מעל המחשב הנוכחי שכבר מחובר (אלקטל עם כרטיס רשת). כסף משחק תפקיד, אבל לא משמעותי. השאלה מה עושים? להעביר חוטים מסוככים ברשת חשמל? איך עושים את זה? רשת אלחוטית? לא יקר מידי בארצנו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את הראוטר למחשב, אבל כשאני מחבר אותו איני יכול להתחבר לחייגן ולאינטרנט. האם עליי לעשות עוד משהו ?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בGMAIL יש לי חבר ששולח לי כל מיני סרטונים ועשיתי לו תווית מסודרת והכל ושמגיעים סרטונים שלו אני עושה העברה לרשימה של אנשים כשאני עושה את העברה ושולח מיד אחרי זה חוזר אלי המייל וכמובן נשלח אליהם גם וזה רק בסרטונים. עוד דבר מה שאני שולח מופיע בדואר יוצא וכשאני מוחק את זה מדואר יוצא זה נמחק מהתווית של הX ששלח לי את כל הדברים כולל בעצם מה שחזר אלי.. איך מסדרים את זה שמה ששלחתי יהיה רק בדואר יוצא ולא ישאר בתווית שלו כאילו הוא חזר אלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב מכיוון שפיתחתי אלרגיה אמיתית לחומרה שבזק מספקת, כרגע הרשת שלי בבית בנויה על מודם+ראוטר של TP-Link מסוג AC1200 וראוטר נוסף בחלק השני של הבית מסוג Archer C7. 2 המכשירים עובדים יחדיו ומסונכרנים (הראוטר מחובר לאחת מיציאות המודם ראוטר וכל אחד מהם מחלק כתובות בטווח שונה). שאלתי היא-במידה ואני מתקין אצלי סיבים של בזק, ומסרב בתוקף לקחת את החומרה שלהם אלא אך ורק מתאם, האם החומרה שלי תעבוד ובנוסף- מה המהירות שהיא תספק לי (ממש לא הצלחתי להבין לבי המפרט הטכני). תודה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 012 לא ממש עזרו לי אז אני פונה לחברים פה: יש לי אינטרנט בזק+012 מודם ROTAL RTA1320A, מחובר לנתב השיחות של 012 (יש לי טלפון) ומשם לראוטר (פרטי שלי - אחרת היו נותנים לי תמיכה...) LEVEL1 WBR-6001. יש לי שלושה מחשבים בבית - אחד מחובר קווית דרך קבע (נייח עם WIN7), שני (לפטופ עם XP) אלחוטית, ושלישי (לפטופ חדש WIN7) שאני רוצה לסדר שיהיה אפשר לחבר קווית ואלחוטית כשצריך. אני מבין ממש מעט בנתבים ואשמח לקבל עזרה עם: 1 אני רוצה להגביל את טווח ה-IP של הנתב כך שיוכל "לדבר" רק עם שלושת המחשבים ושה-IP של כל מחשב יהיה תמיד אותו דבר. 2. אני רוצה לפתוח בכל מחשב פורטים לטורנטים ולאימיול. אני יודע שלבזק צריך PPPOE אבל אני STATIC, לא? טוב... אני ממש לא מבין מספיק. אשמח להוראות מפור…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי רשת עם 4 מחשבים, סוויץ' וראוטר/מודם עד יום שישי הכל עבד כמו שצריך אך ביום שישי היתה לי התנגשות חומרה בעקבות IP זהה 3 מחשבים היו מסומנים לקבל IP באופן אוטומטי ואחד היה לו IP שאני נתתי לו, המחשב עם ה IP היה מכובה, ומחשב אחר קיבל באופן אוטומטי את ה IP שלו, וברגע שהדלקתי את המחשב עם הIP הקבוע קיבלתי הודעה על התנגשות חומרה, באותו רגע סימנתי למחשב הזה שגם הוא יקבל IP באופן אוטומטי ועשיתי ריסטרט, כשהו נדלק הוא פתאום לא יכל להשתתף ברשת באינטרנט ובקבצים אך יכולתי להשתמש במדפסת רשת וגם היה לי PINGים לכל המחשבים ברשת וגם לראוטר ??? דבר נוסף המחשבים האחרים ראו את המחשב אך לו היתה להם גישה אליו בדקתי בהגדרות של הכרטיס רשת אך הכל היה בו תקין חוץ מהעובדה שלו היתה לי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL) אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XP השאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP? השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית + אינטרנט מהיר בתצורה הבאה: 2 מחשבים מחוברים בסוויטש למודם אלקטל משודרג (שמשמש כראוטר), כאשר הפיירוול שלו מכוון כך שהוא לא מסנן אף פורט (DEFSERVER) המחשבים מריצים ווינדוס XP, עם פיירוול אישי על כל מחשב. שאלתי היא, האם, כאשר אני עושה SHARING לכוננים ברשת הביתית שלי, כדי להעביר מידע בין המחשבים, אני בעצם חושף את כל המידע שלי באינטרנט לציבור הרחב? שאלה נוספת - מדוע החיבור בין המחשבים ברשת לא עיקבי? פעם אני מצליח לראות את המחשב השני ופעם לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים: 3 נייחים ואחד נייד. שלושת המחשבים הנייחים מחוברים חוטית לנתב, והמחשב הנייד מחובר אלחוטית לאותו נתב. בנוסף קיים חיבור חוטי, העומד לרשות המחשב הנייד. שני מחשבים נייחים עובדים עם Windows 7 והנייח הנוסף והנייד עובדים עם Windows XP SP3. הבעיה היא עם המחשב הנייד. כאשר נכנסים ל-My Network Places, לא רואים תיקיות אשר הוגדרו כ"משותפות" על ידי המחשבים האחרים. בכל מחשב אחר (כולל זה עם ה-XP) ניתן לראות אותן. במחשב הנייד ניסיתי להפעיל את ה-Network Setup Wizard באופן, שאני מגדיר את המחשב הנייד כחלק מרשת ביתית ומחובר לנתב. אין תוצאות. גם כשחיברתי את המחשב הנייד לנתב חוטית, זה לא עזר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מב כתובת ה-IP שלי? ראו קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-