עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by emule2,

יש לי בבית מחשב עם מודם ADSL פנימי שמשתף את האינטרנט דרך ICS ואני מעוניין לחבר אליו ראוטר אלחוטי עכשיו ניסיתי לחבר את יציאת הWAN של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב וזה לא עבד (לא הצלחתי לגשת לראוטר) מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני רוצה להפעיל את המחשב שלי דרך מחשב אחר איך אני עושה את זה? איך אני מגדיר בכל מחשב??? והאם יכולים לפרוץ לי בגלל זה???

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  3. לא מצאתי באתר של החברה והתמיכה שלהם לא פעילה בשבת הוראות לדגם שלי יש מצב שיש למישהו את הדגם הזה או יודע איך להגדיר אותו?

4. Started by No-way,

עם יהיה לי איטרנט 5 מגה,אני יוכל להוריד בתוכנה כמו אימיול ביחד בו זמנית ב 2 מחשבים? כאילו יש לנו 2 מחשבים אחד נייד אחת נייח. אז השאלה שלי האם אני יוכל להוריד בו זמנית איתו בתוכנה דומה לאימייול [sababaDC] נ.ב יש לי ראווטר [חייב להיות]

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  5. השאלה/בקשה בכותרת. אם יש משהו אולי מובנה בתוך תוכנת השליטה של הראוטר זה גם יהיה מצויין (TP-LINK TL-WR941N ). חינמי כמובן תודה מראש לעוזרים

6. בשל חשש מפגיעה בתחרות בשוק התקשורת הנייחת משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" ============================================== בו פתחה השבוע, לשדרוג מהירות הגלישה ל- 100 מגה, בשל החשש החמור מפני משרד התקשורת הורה היום לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את המבצע פגיעה בתחרות בשוק התקשורת הקווית כיום ובשוק הסיטונאי אשר צפוי להיות מושק בחודשים הקרובים. חברת בזק מאפשרת ללקוחות מחירים נמוכים יותר מאשר המחירים שהיא גובה מהספקים המתחרים, בעד השירות. מנוי של חברה מתחרה אשר ירצה ליהנות מהמבצע…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  7. שלום אנשים טוב. היום לפתע לאחר כמה שנים טובות ועבודה נאמנה , מת לי הראוטר (TL-WR541G). כל האורות שלו נשארים דולקים והמחשב לא מזהה שהוא מחובר אליו. ניתוק מהחשמל והמתנה של כמה דקות טובות לא עזרו. בקיצור, לפח. אני מתכוון לחדש את עצמי מחר ב TP-LINK-WR1043ND שיש לו 4 כניסות של 1 Gigabit כרגע חלק מהכבלים שברשותי הם CAT5 וחלק CAT5E (לפחות אלה שרשום עליהם משהו). יש לי כבל ארוך של 15 מטר שלא רשום עליו שום דבר. השאלה היא, אם בשביל שרוחב הפס של הג'יגה ינוצל כמו שצריך (עד כמה שאפשר לנצל מן הסתם), יספיק לי כבל CAT5 או CAT5E? או שבכלל אני צריך לעבור ל CAT6? כמו כן, האם צריך שהחומרה תהיה תואמת לסוג הכבל? (למחשב אחר אין כרטיס רשת 1 GB, האם הוא יוכל לעבוד גם עם CAT6?) בכל מקרה, השאלות הן …

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK

9. שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  10. שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  11. שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  12. Started by elior021,

היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק. בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100. כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם. הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת א…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by itaysk,

איך עושים?? (בשניהם כרטיסי רשת)

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by iurkin,

שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by rangerman,

אני מעדיף סוויצ' קומפקטי. לא צריך 8 יציאות (אבל קשה למצוא יותר קטנים) Gigabyte GS-SW005 10/100 5 port Switch MiniSize+USB 200 ש"ח (בשביל מה ה-USB?) EDIMAX Switch ES 3108P 8 port 10/100 210 ש"ח Gigabyte GN-SW008 10/100 8-port Switch MiniSize 230 ש"ח Genius 4080 10/100 8-Port Switch 230 ש"ח Linksys EtherFast® 10/100 5-port Switch 260 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  17. אהלן. סורי אם התשובות כבר היו כתובות כאן, לא ידעתי בדיוק מה לחפש כדי למצוא את התשובה. בכל מקרה, אחי חזר מחול והביא איתו ראוטר אלחוטי כדי לחבר את המחשב הנייד שלו גם לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. ניסיתי לחבר את המחשב שלי לכניסה "1" בראוטר, וחיברתי את הראוטר (בכניסה של האינטרנט כמובן) למודם של בזק. אני רואה את עצמי ברשת.. זה בסדר. הבעיה אבל שאין לי גישה לאינטרנט. אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר כדי לגרום לו להתחבר לאינטרנט. שאני עושה את ההתקנה האוטומטית בדיסק שקבילתי איתו, התוכנה פשוט מנסה לבדוק אם המודם (של בזק) מחובר לאינטרנט... כנראה שזה היה עובד רק למודמים שהם מחוברים כל הזמן.. למודם שלי אני צריך חייגן כדי להתחבר. אז בשורה התחתונה.. מה לא בסדר? איך אני גורם לראוטר האלחו…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by sgross,

I'm trying to use remote desktop feature between my desktop and laptop at home. for some reason I can use my desktop as my host (laptop client) but can not use my laptop as host and desktop as client. Does any one have a suggestion

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by uzi123,

שלום, רציתי לדעת אם יש אתר בעברית ברשת שמסביר על אפשרויות חיבור VOIP לצרכן הישראלי. בהנחה שאני מוכן להתפשר על מספר מקומי בארה"ב (ניו יורק למשל) - האם יש המלצות על מתאם VOIP (מרשת לטלפון) כמו למשל: http://www.buy.com/prod/Linksys_Analog_Telephone_Adapter_for_Earthlink_trueVoice_VoIP_Service/q/loc/101/202854145.html אני לא ממש מכיר את כל ה-features של המתאמים הללו. האם מישהו יכול לספר בקצרה אילו מאפיינים חשובים למי שמתחבר מהארץ (למשל אינטרנט זהב וכבלים..)? האם יש באיזשהו מקום רשימה של מתאמים כאלו ש"פרוצים" לשימוש ע"י ספקים אחרים כמו למשל fwd או stanaphone. ואם כבר הזכרתי את הספקיות האלו - האם יש ספקיות נוספות מומלצות / איכותיות. מה שראיתי למשל זה שב-stanaphone הם נותנים מס'…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  20. מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל) המייל: ron_le4@walla.co.il הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים ----------------------------------------- עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה -----------------------------------------

21. אני לא בטוח אם הת'רד הזה קשור לפורום תוכנה, לפורום Windows, או לפורום רשתות ואינטרנט, אז שמתי אותו בפורום רשתות ואינטרנט. אני מעוניין בתוכנה שניתן להריץ על מחשב עם Windows 2000, והיא מאפשרת להיכנס למחשב עם Windows XP ולהשתמש בקבצים שמוגדרים בו כקבצים משותפים. אני מעדיף תוכנה שלא צריך להתקין אותו במחשב, ולא צריך להתקין עבורה דרייברים מיוחדים. בעיקרון, ניתן להשתמש בקבצים ב-Windows XP באמצעות Samba של Linux, אבל לא דרך Windows 2000. ל-Windows XP אין בעיה לזהות Windows XP, אבל משום מה יש לו בעיה עם מערכות הפעלה אחרות כגון Windows 98SE ו-Windows 2000. מהי הדרך הכי פשוטה לסדר את זה? בעיקרון כדי לא להתקין על ה-Windows 2000 דרייברים של גירסאות שונות של Windows XP, אני מעדיף תוכנה…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  22. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by galav1,

לאחר שנים רבות עם ראוטר מסוג 6204wg הוא שבק חיים ולכן אני זקוק לראוטר חדש שיתאים לתשתית כבלים במחיר של עד 250 שקל מה מומלץ לקנות? כמו כן יש לי מחשב אחד בבית שנמצא בחדר מימד באותה קומה אז רצוי שהקליטה שלו תהיה טובה. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי חדש לאיפה שנמצא החדר מימד במחיר של עד 100 שקל. הקנייה תבוצע בחנות אייבורי

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by hachling,

שלום לכולם, יש לי בית בן שתי קומות. בקומה התחתונה יש לי ראוטר של בזק (dlink) שמחובר לסוויץ' של edimax. מהסוויץ' יש לי חיבור חוטי לכל הבית. אני מעוניין לחבר TL-WR1043ND בקומה העליונה בחדר העבודה שיהיה מחובר חוטית לסוויץ' מהקומה התחתונה ויהווה AP אלחוטי לקומה העליונה וגם סוויץ' חוטי למחשבים שבאותו חדר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. (בשרטוט למטה "->" משמעו חיבור חוטי) ראוטר (dlink) חוטי + אלחוטי -> סוויץ' אדימקס -> TL-WR1043ND (נקודת גישה + סוויץ') -> מחשב + NAS. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  25. היום המחשב עבר פירמוט התחלי להוריד דברים וזה לא נתן לי להוריד יותר מ 2 דברים כל פעם לפני זה היתי יכול 10 במכה מה עושים?...

• 5 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.