רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
להורים שלי יש אינטרנט בבית דרך הוט ובזק בינלאומי. אני מעוניין לעשות מנוי שיהיה על שמי ושלא יהיה לו שום קשר להוריי באותו הבית. האם הדבר אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למומחי רשתות ומבינים בWIN XP בעיקר וגם WIN 2000. כידוע הערך של הreassembly timeout בווינדוס הוא 60 שניות. או מספר הTTL (שהוא בדר"כ 128) חלקי 2 (כי דוגמים אותו כל חצי שנייה) כלומר בערך 65 בערך. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הערך הזה (וגם שזה יעבוד) בלי לשנות את הTTL מ128?? מצאתי בregistry מקום שצריך להיות הreassembly time out אבל גם אם אני מגדיל אותו אני רואה שזה לא גדל מעבר ל-65 שניות). לא איכפת לי גם לעשות לזה disable אם מישהו יודע איך... תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - PI 166 עם 16 מגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN98. חוץ ממנו יש לי בבית רשת אלחוטית שכוללת מחשב שלחני שמחובר לראוטר של EDIMAX דגם 6114WG ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לרשת הזאת. רציתי לדעת אם תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב הישן לרשת האלחוטית מבחינת הגדרות וכו' - במחשב הישן יש חריץ PCI (אין USB) ככה שחשבתי לקנות כ. רשת אלחוטי. הבעייה היא שכשנכנסתי לאתר של היצרן (לדוגמא BELKIN) הדרישה היחידה היא: Requirements: the PCI slot of your PC needs to be 2.1 compliant יש למישהו מושג אם המחשב (שבאמת ישן) עומד בתנאי הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חזרתי עכשיו מנסיעה מעניינת במרכז (וקצת בדרום) ירושלים. לפני התוצאות 3 דברים- א. אם הפרסום לא חוקי אז - מנהלים - הורידו את הת'ראד. ב. אני שמח להביא את המושג והפעילות War Driving - בה סורקים לרשתות אלחוטיות לפורום. זה הוא דבר מעניין ומסקרן, הפרסום כאן לא מיועד לשמש למטרות רעות. ג. אני מקווה שנושא הרשתות, ובפרט תת-נושא הרשתות האל-חוטיות יתפתח בפורום. והנה התוצאות 1.נסרקו 43 רשתות אלחוטיות 2. 31/43 אינן מוגנות - ניתן להתחבר אליהן ולגלוש באינטרנט, שלא לדבר על פלישה לרשתות המשתמשים. 3. 12/43 מוגנות בהצפנה כזו או אחרת (3.1 - לא התקבלו נתונים מדויקים על סוג ההצפנה) 4. 3/43 משדרות Default SSID (ובמקרה זה שלושתן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחובר להוט-נט התשתית VDSL, כבר יומיים שמתי לב כי כתובת IP אינה משתנה גם לאחר ריסטארט למודם ולראוטר. האם עוד מישהו שם לב לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב -NAS שמחוברים דרך TP1043 במהירות של 1G. ביניהם הכל בסדר. הם ה-TP1043 משורשר לסוויטש edimax 1G גם כן אבל דרך כבלים שעוברים בקירות הבית. ולשם מחובר גם הסטרימר. אני רואה שהחיבור לסטרימר נמוך (7 MB). האם יכול להיות שהכבלים שהקבלן העביר בקירות הבית באיכות ירודה כזו שפוגעת עד כדי כך במהירות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי זוג מתאמי אינטרנט על גבי רשת החשמל מסוג netis pl7200 kit כרגע אני זקוק למתאם שלישי, הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי מתאם בודד כזה (נמכר בעבר ומופיע באתר היצרן) האם אני חייב לרכוש את אותו הסוג והיצרן בדיוק או שאפשרי להוסיף מיצרן אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138) מה היתרונות ומה החסרונות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שקורה לי שאני מנסה לראות וידאו ביוטוב ושאני מפעיל את הוידאו אני לוחץ על הפאוז לתת לו להוריד טיפה ואז לנגן שירוץ חלק וזה מוריד ממש טיפה ואז מפסיק. עשיתי ריענון, אני משתמש בגרסה הכי חדשה של פלאש 10. פוקס 3.0.7 יש כמה סרטונים שיורידו עד הסוף...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי ולהפוך את הרשת, לרשת אלחוטית, כמובן שאני אקנה גם כרטיסי רשת אלחוטיים. אתם יכולים לעזור לי אולי בבחירת ראוטר מתאים,חשבתי ללכת על חברת D-link או edimax או Linksys ההתלבטות העיקרית היא בין 2 רמות שאני שם לב שההבדל הוא במהירות:מהיירות של 54Mbps לעומת 108 Mbps שביניהם יש הפרשי מחירים לא קטנים לפעמים. אני יודע שיש הבדלים גם באבטחה אבל האם תמיד נתב טוב יותר ויקר יותר מספק אבטחה טובה יותר או לאו דווקא?! הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בין 3 מחשבים. שניים תמיד יהיו מחוברים ומחשב נייד שיהייה מחובר לא להרבה זמן, ממש לשעות בודדות בערב. [קראתי את כתבה ב ynet] אם אני קונה של חברת D-link אני מתלבט בין ה- D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 וה- D-Link AirPlus D…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-