רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
??? שלום, אני גולש באמצעות מודם של הוט דרך חייגן של אורנג' כלומר להתחבר לאינטרנט אני צריך להפעיל את החייגן. מהירות הגלישה 2.5 מגהבייט. יש לי ipad וגם מחשב נייד והבנתי שאם אני רוצה לגלוש דרכם אני צריך ראוטר, האם כל ראוטר יתאים לתשתית שיש ברשותי? איך החייגן יופעל ? הראוטר יבצע זאת במקומי? כמו כן,המחשב שמחובר למודם נמצא בממ"ד, האם כל ראוטר יתאים לכך? אשמח לקבל המלצות. תודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בGMAIL יש לי חבר ששולח לי כל מיני סרטונים ועשיתי לו תווית מסודרת והכל ושמגיעים סרטונים שלו אני עושה העברה לרשימה של אנשים כשאני עושה את העברה ושולח מיד אחרי זה חוזר אלי המייל וכמובן נשלח אליהם גם וזה רק בסרטונים. עוד דבר מה שאני שולח מופיע בדואר יוצא וכשאני מוחק את זה מדואר יוצא זה נמחק מהתווית של הX ששלח לי את כל הדברים כולל בעצם מה שחזר אלי.. איך מסדרים את זה שמה ששלחתי יהיה רק בדואר יוצא ולא ישאר בתווית שלו כאילו הוא חזר אלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר חזק במיוחד, עבור 2 קומות, בתקן N אתם מכירים משהו טוב יותר מהWRT160N? עדיפות לסוויצ' עם 1GB. (לחסוך את המוצר הקיים..) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן בניתי רשת (2 מחשבים) בין המחשב שלי (P4 )לבין המחשב הישן שלי (MMX גוסס), ב MMX עם ה WIN98 SC התקנתי את התוכנה של הרשת של ה XP (תקליטון עם התוכנה), אני משתף את המחיצה במחשב החדש שלי, את האינטרנט שלי (מודם זול) ואת המדפסות שלי. אם אני יתחבר לאינטרנט המהיר בכבלים / ADSL יש סיבה שאני לא יצליח לשתף את האינרנט עם המחשב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
האינסטגרם לא מתחבר *רק* מהטלפון שלי כאילו הוא מתחבר לי מטלפונים אחרים ורק משלי לא, וזה לא תקף רק לגביי החשבון שלי זה אומר שגם אם אני אנסה להתחבר לחשבון אינסטגרם אחר בטלפון שלי זה ירשום שיש בעיה עם החשבון
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפוך ראוטר ישן של EDIMAX דגם 6114WG לWIRELESS ברידג'. ממה שגיגלתי כולם מצביעים על פתרון DD-WRT שדורש FIRMWARE מיוחד על הראוטר. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-an-old-router-into-a-wireless-bridge/ אני לא מוצא את השם של הראוטר ברשימת הניתמכים http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices מה עושים? זה הפתרון היחיד - האם להתקין למרות שלא ניתמך ? זה כזה סיפור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בראוטר פשוט קטן וזול מישהו יכול להמליץ לי על משהו בסיסי אני אחבר אליו לפעמים 2 פלאפונים אולי 3 או 4 לדברים בסיסיים כמו ווטאפ ופייסבוק וגלישה בסיסית ראיתי את זה TP-Link TL-WR541G (נכנסתי לזאפ ועשיתי חיפוש של כל הראוטרים מהזול עד ההכי יקר) מה אתם אומרים עליו ?...הוא עולה בסביבות ה 50 ש"ח נ.ב חשוב לי שיתמוך בחייגן אוטומטי...שהחיבור יהיה קבוע .. (הכוונה לחיבור ללא חייגן) הספק זה נטווישן והתשתית של הוט וחשוב שיהיה יציב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138) מה היתרונות ומה החסרונות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שקורה לי שאני מנסה לראות וידאו ביוטוב ושאני מפעיל את הוידאו אני לוחץ על הפאוז לתת לו להוריד טיפה ואז לנגן שירוץ חלק וזה מוריד ממש טיפה ואז מפסיק. עשיתי ריענון, אני משתמש בגרסה הכי חדשה של פלאש 10. פוקס 3.0.7 יש כמה סרטונים שיורידו עד הסוף...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני כנראה משדרג ל5 או 10 Mb ויש לי היום את הנתב TP-Link TL-WR541G (אני יודע שהוא מעפן אבל הוא דיי עושה את העבודה), הוא מחזיק לפחות 3 מחשבים שמחוברים 24/7 ולפעמים מצתרף לשם עוד מחשב. הוא נקנה לא מזמן ולכן לא בא לי לחליף אותו. אשמח לדעת האם הנתב הזה יחזיק 4 מחשבים חוטית (ונניח 1 אלחוטית) במהירות של 5MBIT או 10MBIT. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים בין מחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק. בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100. כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם. הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי משרד קטן ונראה שהראוטר הנוכחי קצת "נחנק" בזמן האחרון ,(ככל הנראה בגלל מספר המשתמשים שגדל) TP-LINK ARCHER C7 וברגע שיש יותר מעשרים מכשירים מחוברים (חלקם עם תקשורת עמוסה בניהם ברשת הפנימית) מתחילות כל מני בעיות וניתוקים במכשירי קצה בהנחה ואכן הראוטר הוא הבעיה אשמח להמלצה על ראוטר חזק שיחזיק בכיף 50 מכשירים +\- מול האינטרנט וחלקם גם עם רשת פנימית לא מקרטעת ראיתי את ה NETGEAR Nighthawk X6 R8000 בKSP ב1890 1.זה משהו בכיוןן \אוברקיל \מתאים בול לצרכי ? 2.שווה להשקיע במשהו כמו ה ORBI שלהם ועל הדרך להרוויח כיסוי שטח גדול וניהול קל יותר? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ראשי שמותקן עליו ווינדוס 10 ואני משתמש ב teamviewer בכדי לשלוט עליו מרחוק כשאני לא בבית. הבעיה היא שהמחשב צריך להשאר דלוק 24/7. בכדי לפתור את הבעיה התקנתי teamviewer על מחשב נוסף שיש לי בבית (שרת שרץ על לינוקס והוא דלוק 24/7 אז אין בעיה) ודרכו אני שולח magic packet שמעיר את המחשב הראשי. השאלה שלי היא האם יש סיכונים בקונפיגורציה הזאת מבחינת אבטחה? האם שליטה מרחוק בכללי מסכנת אותי איכשהו?
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להגיד לי מב כתובת ה-IP שלי? ראו קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-