עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dugi,

שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mikko,

מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Jesper,

הבעיה היא במחשב נייח ישן. הוא מחובר לראוטר באמצעות כבל, כשהראוטר נמצא במרחק גדול ממנו. בזמן האחרון האינטרנט במחשב הזה עובד מאוד לאט. בבדיקות הורדה המחשב מוריד בערך על 1kbs. לקחתי את המחשב הנייח הזה לחדר של הראוטר וחיברתי לראוטר ישירות, ובבדיקת הורדה המהירות הייתה תקינה. כמו כן לקחתי לפטופ לחדר שבו נמצא המחשב הזה וחיברתי לאותו כבל בדיוק (כמובן שביטלתי את החיבור האלחוטי באותו זמן), וגם כן בדיקת מהירות הייתה תקינה. אבל כשחיברתי שוב את המחשב הנייח בחדר שלו האינטרנט לא זז. מה יכול להסביר את זה? איזה בדיקות אני יכול לעשות כדי לנסות להבין איפה הבעיה? יש לציין שהחיווט מהראוטר למחשב די מסובך, הם ב-2 קומות שונות והכבל עובר דרך 2 נקודות פיצול, ויכול להיות שיש שם מגעים קצת רופפים, למ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Posford,

האם יש אפשרות בנתב לבדוק Noise Margin ? מזה Mode AP ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by frenzy,

שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רצוי דרך CMD. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by idoaa,

עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MODY69,

אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by imons,

אני עובר דירה לדירה אחרת שהיא יחידת דיור שצמודה לבית של בעל הבית. שני הבתים מחוברים לקו של הוט כאשר לבית של המשכיר יש אינטרנט של הוט (כלול גם טלוויזיה וטלפון) וליחידת דיור יש פיצול להוט טלוויזיה. השאלה שלי אם בבית שלי (היחידת דיור) ניתן לחבר עוד מודם אינטרנט של הוט (וגם טלפון)? יש לציין שאני כבר מנוי להוט לאינטרנט (1.5M) וטלפון ובנוסף אני מחוייב גם לספק אינטרנט זהב

14. Started by PelegK,

קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.

15. שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים אני צריך לחבר בין 2 סניפים במרחק אוירי של 150 מקסימום 200 מטר. ישנו קו אוירי ישיר ללא מכשולים. חשבתי לקחת ראוטר טוב ואמין ולעבוד איתו כ AP-BRIDGE. אין צורך בשום שירותי ראוטינג, אלא להיפך. רק לחבר בין הרשת מרכזית לרשת המשנה המרוחקת, ושהרשת המשנה תקבל את כל שירותי הרשת של המרכזית ע"י חיבור זה. (ברשת המרכזית ישנם שרותי DNS, DHCP וכו'.) אני צריך המלצה לזוג ראוטרים/APs בתקן N. תקציב עד 1000 ש"ח לאחד. ניתן לחרוג מעט, ואפילו לשמוע המלצות על דברים יקרים יותר. בנוסף מספר שאלות. המכשירים ישבו בתוך חדרים ממוזגים, ורק האנטנה תצא מקסימום 2-3 מטר אל מחוץ לקיר. האם ישנה בעיה בלהאריך כך אנטנה ? האם אני אמור להאריך את כל 3 האנטנות של הראוטרים ? האם יש צורך באנטנות מיוחדות/כיוונ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Cheif,

בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by pening6,

שלום אני מעוניין לקנות נתב חדש לבית יש ברשותי כבר כמה שנים טובות את הנתב Siemens SL2-141 עברתי לבית חדש (4 קומות) לכן הקליטה יחסית חלשה וגם הסטרימיניג איטי אין תקציב מסויים יש לי מהירות של 10 מגה ביט ויש סיכוי לשדרוג ל -12 או 15 ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omerpaz,

כזו: http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4-GHz-20dBi-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-/190571114549?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5eec7035 או כזו: http://www.ebay.com/itm/20dBi-2-4-GHz-Booster-Wireless-WLAN-RP-SMA-Antenna-WIFI-/190570829283?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5ee815e3 על כרטיס רשת USB ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Cudy WR3600 BE3600 Wi-Fi 7 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=128388 האם זה ראוטר טוב לפרטנר ? מהירות 1000/250 MB האם יתאים גם ל 2500 MB ? האם יש טובים יותר ? ובמה זה יסייע לי ? סטרימינג אינטרנט יוטיוב 4K מסך סלולר | משהו שכחתי ?

21. Started by shashax,

תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by qwerty1987,

ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Tal14,

שלום, לי אינטרנט 5MB, הספקית בזק בינ"ל, ותשתית בזק. האינטרנט עצמו עובד סבבה בלי ניתוקים כמעט והמהירות הורדה ברוב הפעמים מקסימלית, אבל בסטרימינג זה פשוט איטי. פעם זה לא היה ככה, לוקח לזה 5 דקות לטעון סרטון של 5 דקות ביוטיוב! יש הרבה תקיעות ביוטיוב וזה פשוט מעצבן. אני עם FF,ניסיתי עם כרום ואקספלורר וזה אותו דבר, וניסיתי במחשב אחר בבית וזה גם אותו דבר, וכנ"ל באייפון כשאני בWIFI! מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by High_Ping,

טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.