רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש wifi extender אשר ייתן לי חיבור קווי למחשב במהירות גבוהה המחשב שלי נמצא בחדר , כאשר אין לי חיבור אפשרי לרשת קווית מלבד המרה של הרשת האלחוטית לקווית. איזור התשתית בחדר רחוק מהמחשב ואני לא רוצה להעביר חוטים בחדר אני רוצה להתחבר בצורה מהירה ככל הניתן לרשת האלחוטית (יש לי dual band router) וסיבים של סלקום . אני מחפש מכשיר דומה למכשיר שנתנו לי (מה שהם מכנים סופר WIFI) שקולט את הרשת האלחוטית וממיר לקווית כדי להגיע לביצועים הגבוהים ביותר אני מחפש dual band ו רשת קווית של 1Gb האם יש פתרון כזה באיזור 200 שח? עוד אילוץ זה שאני לא רוצה משהו שיתחבר ישירות לשקע.. אין לי שקע נח באיזור הזה ואני רוצה למקם את המכשיר קרוב לכניסת החדר על השולחן כדי למקסם …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד את התחום. ורציתי לדעת איפה יש חומר ברשת שיאפשר לי ללמוד?? ( עד שארשם ללימודים). כמו כן, מי שכבר עוסק בתחום מוזמן לרשום על מכללות|מוסדות שניתן ללמוד בהם את התחום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. ברצוני לשאול את האנשים שמבינים בעניין שבו אני לא יודע כלום בינתיים. סקירת מצב: אני חי עם ההורים. יש לנו אינטרנט בזב"ל+בזק 20 Mb/s עם ראוטר Dlink 2760u. הבעיה: המחשב הראשי של הבית שבו כולם משתמשים מחובר ישירות לראוטר ונמצא בסלון. המחשב הנייד שלי לעומת זאת נמצא בחדר שלי (בערך 10-15 מטר קו אווירי שבינהם מפרידה רק דלת עץ). אני משחק מהמחשב שלי (מפרט בצד) לכן מצב הפינגים די חשוב לי. השתמשתי עד עכשיו עם wifi אבל החלטתי שאני חייב לטפל בנושא הזה, מאחר שאני מקבל בזמן האחרון הרבה לאגים ופינגים ממוצע מעל 100 לכל שרת שאני נכנס (bf3). הפתרון?! חשבתי אולי להשתמש בhomeplug מאחר והוא יכול להיות באמת יציב יותר מה wifi הסורר שלי? קראתי כבר ביקורות של Netchief כמ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה, כמעט בתיאום מושלם - נודע לי משני ספקי האינטרנט שאני עובד איתם (כלקוח פרטי) - הוטנט וטריפל-סי - שחבילות עם IP חיצוני, שאינו קבוע - מבוטלות (או יבוטלו בקרוב), ולמעשה האפשרויות היחידות הן או להיות עם IP פנימי (DOUBLE NAT) או עם IP קבוע (בתשלום נוסף, לא גבוה). משום שזה קרה בשני הספקים - נראה שמדובר במגמה. עם זאת, משום שאני מעוניין בIP חיצוני, אך אין לי באמת צורך בIP קבוע (יש שירות DNS דינמי), חשבתי לשאול - האם מישהו יודע על ספקים שעדיין נותנים אפשרות כזו (IP חיצוני אך לא קבוע)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. התחברתי היום לאינטרנט בבזק וקיבלתי ראוטר מהם (DGN220). רציתי לחבר את הראוטר הישן שלי (EDIMAX BR-6424n) בחדר למטה כדי לקבל כיסוי מלא לכל הבית (יש לנו בית של כמה קומות, והראוטר ה"חדש" נמצא בקומה העליונה ביותר). ניסיתי להשתמש במדריך, אולם נתקלתי בבעיה: אני מחבר את הנתב השני באמצעות כבל שמגיע עד אליו, אולם לפי המדרכים שראיתי, אני צריך להיכנס להגדרות הנתב שמשמש כAP ולשנות שם מס' הגדרות. הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס להגדרות של הEDIMAX. כשאני מכניס את הכתובת שלו - אני מקבל את הנתב ה"חדש", וכל הגדרה שאני משנה שם - משתנה גם בנתב ה"חדש". הקטע ה"נחמד" הוא, שנכון לעכשיו זה לא באמת מפריע, כי כשאני מחבר אותם כמו שצריך (ז"א ה-AP לא בחיבור של ה-WAN), אז הכל פועל כמו שצריך, השאל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לעתים, כאשר אני כותב בפורומים, אני מעוניין להציג בפורום "דף" שנמצא אצלי במחשב, אבל האתר אינו מאפשר להעלות אליו את הדף אותו אני מעוניין להעלות. האפשרות שנותרה היא לכתוב קישור אל הדף, אלא שאין לי אתר שלי אליו אוכל לקשר. האם קיים במרחבי האינטרנט שטח אחסון להעלאת דפים בחינם כדי שאוכל לכתוב בפורום קישור אל דף שאעלה לשם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שבת שלום יש לי ראוטר של Edimax דגם: BR-6204WG. בכל פעם שאני מוריד קבצים בVuze האינטרנט שלי זוחל למרות שאני למעלה קבצים במהירות של 6 KB ומוריד במהירות של 40KB. עקב כך הגבלתי את מספר הConnections בVUZE של 10 וגיליתי שהאינטרנט שלי חזר לטוס. לפי מה שהבנתי הראוטרים הבייתים האלה אינם יכולים להתמודד כראוי עם עומס כזה ומספר Connection גבוהה ולכן כל האינטרנט מואט לי בצורה משמעותית. היום גיליתי שיש לי בבית מחשב Pentuim 3 ישן מאוד שאני יכול לנצל אוטו על מנת להשתמש בו כראוטר. האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או תוכנה שניתן להתקין על להפוך את המחשב לראוטר? כמו כן, אני חושב להתקין שם VMWare על מנת להשתמש בשרת גם כשרת גיבויים. תודה על העזרה, ארז
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זוג שאלות בקשר לנתב הזה. קבלתי אותו במתנה והחלטתי בפעם ראשונה לתת לנתב צ'אנס. יש לי רק זוג שאלות: 1: איך לשנות סיסמא? הוא עובד אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלו... יש חיבור USB (אין לי את הכבל) האם צריך לחבר למחשב ואז לשנות באמצעות תוכנה או שיש דרך אחרת? 2: יש לי תשתית HOT וחיבור של 30 מגה. האם הנתב הזה יעמוד "בעמוס" או שיש לי ממה לדאוג? אין לי אפילו חצי ניסיון עם נתבים, אני ישמח לעזרה ממכם, תודה חברים ובוקר נהדר! - - - תגובה אוחדה: - - - בקשר ל1 הצלחתי, הבנתי שההגדרות הם דרך הIP. בקשר ל2 אני ישמח עדיין לעזרה, וכמובן שכל דבר נוסף מעבר יעזור לי. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש כאן מחשב גיימינג חדש. כרגע יש לנו בהשאלה USB Wifi 300Mbps שמביא עימו לאגים. חיבור כבל רשת Cat5e לא יתבצע בקרוב (אני מודע לכך שזה הכי טוב). האם המוצר הזה USB Wifi 1200Mbps יאפשר משחק חלק יותר? בהתייחס לנתוני הפתיחה של מהירות הגלישה כאן. במילים אחרות, האם המוצר מתאים לנו מבחינה טכנית? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בבית עם 3 קומות (מרתף, כניסה, וקומה 2). יש לי ראוטר (BR-6524N של אדימקס) במרתף. אין קליטה כמובן בקומה העליונה של הבית. חשבתי לקנות AP או עוד ראוטר שיש כ-AP ולמקם אותו בקומת הכניסה ובכך להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית. אני מתלבט בין שני המוצרים הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=835 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=773 הראוטר ישמש רק כ-AP.. כך שהטיעון של "עדיף לקנות ראוטר, למקרה שתרצה ראוטר לא AP," לא תקף. בנוסף, אני מעדיף להתעסק כמה שפחות עם הגדרות. לכן נראה לי שיהיה יותר נוח לקנות AP ייעודי. אני צודק? חיסרון שקיים ל-AP זה שהוא פועל רק ב-B ו-G. והראוטר שלי כרגע תומך ב-B G N. אין לי שום מכשיר \ כרטיס רשת שיודע לעבוד עם N. מה אתם…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים SWITCH בין שני מחשבים כדי שיהיה לשני המחשבים אינטרנטטט אבל השאלהה שלי היא שאין לי לי ראוטר יש לי מודם רגיל עכשיו כשאני מתחבר הוא מחייג אז אני רוצה לשים SWITCH בין המחשב שלי ושל אחיי אני יכולל ??.. מודם רשתתת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים: 3 נייחים ואחד נייד. שלושת המחשבים הנייחים מחוברים חוטית לנתב, והמחשב הנייד מחובר אלחוטית לאותו נתב. בנוסף קיים חיבור חוטי, העומד לרשות המחשב הנייד. שני מחשבים נייחים עובדים עם Windows 7 והנייח הנוסף והנייד עובדים עם Windows XP SP3. הבעיה היא עם המחשב הנייד. כאשר נכנסים ל-My Network Places, לא רואים תיקיות אשר הוגדרו כ"משותפות" על ידי המחשבים האחרים. בכל מחשב אחר (כולל זה עם ה-XP) ניתן לראות אותן. במחשב הנייד ניסיתי להפעיל את ה-Network Setup Wizard באופן, שאני מגדיר את המחשב הנייד כחלק מרשת ביתית ומחובר לנתב. אין תוצאות. גם כשחיברתי את המחשב הנייד לנתב חוטית, זה לא עזר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-