עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gyver,

אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמו בכותרת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי כרגע אני נמצא ב- 012(וסובל שם), אני רוצה לעבור לאקספון למשך חודש ללא התחיבות, ולראות איך זה(מצידי גם להישאר ללא התחיבות). אפשר להתחבר אליהם עם ראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MDK,

איך aquanet בתור ספקית אינטרנט? האם ברק 013 טובים? אמינים ויציבים? האם אתם חווים הגבלות כלשהן במהירויות ובפינגים אצל ספקים מסוימים, אם כן אצל איזה ספק? יש לי כרטיס רשת שהגיע על הלוח אם, ויש לי שקע כבלים ליד המחשב. איזה סוג מודם עדיף בחיבור ADSL, ובחיבור כבלים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cheif,

ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לשתף פה אנשים בבעיה מסויימת שהייתה לי וגם בפתרון שלה. הטפולוגיה היא בסיסית לחלוטין: מודם DSL (Rotal) --> ראוטר D-Link DI-524 --> מחשב שמחובר עם כבל ישירות ל ROUTER. משום מה כאשר גלשתי לאתרים עם אפליקציות כבדות, כמו facebook אז התחילו בעיות גלישה. כאשר אתה נכנס לאתר אתה יכול ללחוץ על לינק אחד (לא משנה איזה) ואחרי זה רק לדבר לקיר, כלום לא יעבוד. גם האפליקציות של ה java/flash לא עבדו. חיברתי switch במקום הrouter, וכביכול כל מה שהשתנה בטופולוגיה זה שאני פשוט עובד בלי ה router. הגלישה עבדה מצויין, ללא שום בעיות באף אתר. לאחר ששיניתי כמעט כל פרמטר אפשרי ניסיתי לשחק עם ה MTU של הrouter. חשוב לציין שהפרמטרים של ה MTU בחיבורים של המודם וה router היו בדרך הב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RS4,

הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by -JobNick-,

שלום, היום קיבלתי בבזקטסטור את המודם אלקטל ספיידטאצ' 510. עד השבוע האחרון,ובמשך 3 שנים אחרונות היה לי אינטרנט בכבלים עם מודם 3COM שתפקד כשרת DHCP וכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הייתי מחובר לאינטרנט בלי חייגנים ושטויות למינהם. ממה שקראתי על ה510, הוא יכול לתפקד גם כנתב ושרת DHCP הקטע הזה של החייגן די מעיק. אני כבר כמה שעות מחפש בפורום דרך לעשות חיבור קבוע עם ה510 שלי וללא הצלחה, רוב הטופיקים מדברים על שידרוגים וכו'. מישהו יכול לעזור לי בנושא ? (ניסיתי לשחק קצת עם ממשק הווב של המודם להכניס לו את שם המשתמש והסיסמא שיהיה חיבור קבוע אבל לא יצא...)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום, בקרוב אני כנראה משדרג ל5 או 10 Mb ויש לי היום את הנתב TP-Link TL-WR541G (אני יודע שהוא מעפן אבל הוא דיי עושה את העבודה), הוא מחזיק לפחות 3 מחשבים שמחוברים 24/7 ולפעמים מצתרף לשם עוד מחשב. הוא נקנה לא מזמן ולכן לא בא לי לחליף אותו. אשמח לדעת האם הנתב הזה יחזיק 4 מחשבים חוטית (ונניח 1 אלחוטית) במהירות של 5MBIT או 10MBIT. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי שאלה למומחי רשתות ומבינים בWIN XP בעיקר וגם WIN 2000. כידוע הערך של הreassembly timeout בווינדוס הוא 60 שניות. או מספר הTTL (שהוא בדר"כ 128) חלקי 2 (כי דוגמים אותו כל חצי שנייה) כלומר בערך 65 בערך. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הערך הזה (וגם שזה יעבוד) בלי לשנות את הTTL מ128?? מצאתי בregistry מקום שצריך להיות הreassembly time out אבל גם אם אני מגדיל אותו אני רואה שזה לא גדל מעבר ל-65 שניות). לא איכפת לי גם לעשות לזה disable אם מישהו יודע איך... תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יודע שקיימת איזה אפשרות עם פאצ' ל FireFox אבל לא מצאתי אותו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliezer,

האם מישהו נתקל בבעיית תיפקוד של DDNS בנתב כנ"ל (או נתבים אחרים של די-לינק מאותה סידרה)? תיאור התופעה הוא כזה: הגדרת DDNS בנתב תקינה. בעת כבוי/הדלקה הוא גם יוצר קשר עם שירות DDNS ומעדכן את שם ה- HOST אצלם. אולם לאחר זמן מה הוא לא מצליח להתקשר יותר ונשאר בסטטוס disconnecte, וכמובן שהעידכונים נפסקים. התופעה מתרחשת בצורה זהה מול כל שירותי ה- DDNS הקיימים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cheif,

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למחוק !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cheif,

בפעם השלישית בתולדותיה, מחליפה חברת Linksys בעלים ונמכרת במלואה לחברת Foxconn הטיוואנית. כל הפרטים בנושא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7115

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SiLVeRMaN2006,

אוקיי אז בעקרון יש לי בעיות באינטרנט בעיקר שאני רוצה לשחק משחקים בLAN דרך תוכנה שמדמה רשת [Hamach]. ניסיתי טונות מדריכים פתחתי פורטים [פתחתי אותם בסדר בדקתי]וכיביתי פירוולים אבל עדיין לא עזר [חחח אפילו פרמטתי והחלפתי לויסטה מרוב יאוש אבל ברור שלא עזר..] אז בסוף התיאשתי והתקשרתי לבזק שינסו לעזור דיברו הרבה אבל לא עשו כלום ואז חבר של אבא שלי שהוא טכנאי בבזק אמר שיכול להיות שהבעיה היא בכרטיס רשת כי אצלי הוא כרטיס רשת מובנה [לוח אם GIGABYTE P35-DS3L] ואם אני יחליף לכרטיס רשת אחר אז יכול להיות שיסתדר לי. אז בעצם השאלה היא אם אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס רשת ואם כן המלצה בבקשה על כרטיס רשת [לא משו בומבסטי במחיר סביבות 100 שקל אם אין משהו סביר באיכות בתקציב הזה אפשר עד 200] תיאור …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shadowman,

אני מחובר דרך מתב/הוט והספק הוא אינטרנט זהב, עכשיו בהוט החבילה 1.5/512 די זולה אבל הזהב ממש יקרה, אז אם אני מעלה רק בהוט תיהיה איזו בעיה עם זהב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alfus73,

שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BeBest,

אהלן, הנושא הזה נחפר ברשת כבר תקופה ארוכה. יש לי מתאם שיחות MP252 של 012 (משולב עם ראוטר אלחוטי). חשבתי לנצל את יכולת הראוטר ולהעביר את המתאם לקומה השניה שישמש כ-AP. הבעיה שאני לא יכול להגדיר אותו כי אין לי פרטים. יש לי 2 אופציות: 1. איפוס המתאם פיזית (כפתור reset) שיאפס אותו להגדרות יצרן ואז להגדיר אותו מחדש איך שאני רוצה. 2. לשדל איזה עובד 012 שיתן לי את הסיסמה (לא ריאלי הא..) הבעיה: אין לי את פרטי ה-VOIP, חשבתי להשיג אותן בדרך פשוטה שאני לא יודע אם אפשרית, להסניף את התקשורת שעוברת מהמתאם לראוטר (השרשור אצלי הוא מודם -> ראוטר -> מתאם) ואז אולי לדלות מהתקשורת את פרטי החיבור לשרת VOIP. אגב, אני מכיר את הקומבינה עם השם משתמש user והסיסמה 012-wel. הבעיה שלמשתמש הזה אי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tika,

אהלן, נתקלתי בבעיה בהרשאות של הספריות ברשת הביתי ואשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייח עם XP ועוד מחשב נייד עם WINDOWS 7 שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הנייד יכול לגשת ולצפות בקבצים שמשותפים מהמחשב הנייח. אולם אני לא מצליח לאפשר למחשב הנייד גם הרשאה של שמירה בספריות השיתןף. כאשר אני ניגש במחשב הנייח לספריות המשותפות, אני רואה את הטאב של SHARING אבל לא של SECURIT (למרות שהאפשרות של SIMPLE FILE SHARING מנוטרלת) וכאשר אני מנסה לפתוח את חלון ההרשאות של איזשהי ספריה תחת הטאב של SHARING והכפתור של PREMISSIONS לא קורה כלום. האם יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tzolerguy,

העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבל יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א? ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם ניתן לדרוש סיסמה בהתחברות לרכזת רשת? ארון התקשורת שלי מחוץ לבית ואני רוצה להמנע מכל מיני בעיות שעלולות להגרם מכך. לנעול את הארון זה פתרון שלא מתאים לי.... תודה רבה! שאלה נוספת: האם ניתן להשתלט על מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר/רכזת? האם קיים בכלל קשר בין המחשבים או שלכל אחד "נתיב משלו" בלי קשר לשאר הנתיבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים