רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלויזיה חכמה של PHILIPS, אך אין לי חיבור לאינטרנט מובנה בקיר בקרבת מקום. איך אני יכולה בכל זאת לחבר את הטלויזיה לאינטרנט ולאפשר אינטרנט מהיר ורציף? מה עדיף- חיבור אינטרנט אל חוטי או קווי? אבקש להתייחס גם בהקשרי קרינה. אגב, אם זה משנה, אני מחוברת לHOT. תודה מראש, בברכת לילה טוב ושקט
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בימים אלה אני עובר מ- UFI ל- NGN. ה- WRT54GL האהוב שלי כיום מחובר למודם של הוט ופשוט עושה DHCP על ה- WAN. ניסיתי לדלות אינפורמציה מהחבר'ה בתמיכה הטכנית של בזק לגבי אופן פעולתו של ה"ראוטר" שהם נותנים עבור חיבורי 20 מגה ולא קיבלתי תשובה ודאית. השאלה היא כזו - אני מעוניין שהמודם\ראוטר של בזק יעשה את עבודת ה- VDSL מצד החוץ וישרת DHCP מצד הפנים. את כל השאר (כדוגמת NAT ו- WIFI) אעשה בעזרת ה- WRT54GL שיחובר, כמו היום, עם ה- WAN שלו למודם ורק יבצע DHCP ריקווסט כלפיו. יש סיבה שזה לא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל-ADSL עם מודם רשת של Alcatel אמצעות כרטיס רשת מסוג Intel® PRO/1000 CT Network Connection . כשאני עושה Enable לכרטיס, הוא משום מה נותן לי הודעה על התקשרות מוגבלת (ראה נושא) ומתחבר במהירות של 100MB בלבד. בנוסף רציתי לשאול אם ידוע איזה מודם עדיף לחיבור ADSL במקרה שאין לך באמת רשת מחשבים ביתית - מודם רשת או מודם USB? אני מתחיל לחשוש שהחיבור באמצעות כרטיס רשת, יוצר עוד שער החוסם לי את המהירות. האם זה נורמלי שבזמן שתוכנת eMule 0.44b עובדת, אז ה-WWW עובד ממש ממש לאט - יותר גרוע מאינטרנט קווי. החיבור שלי הוא 750K. אני עובד על מערכת Win XP PRO SP2. תודה. דייב.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני בהוט ואני צריך מגדיל טווח ,האם מישהו יכול להמליץ על מגדיל טווח טוב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני במקום הנכון, אני צריך מאוד את עזרתכם. אני נמצא בבית עם 2 קומות, שהמודם ממוקם בקומה התחתונה. עד היום המודם היה מחובר לראוטר של חברת 3COM, ראוטר שיש לנו כבר בערך 10 שנים, ונתן מהירות של 5 מגה בקומה התחתונה ונמוך מזה משמעותית בקומה העליונה (אנחנו מחוברים ל30 מגה, כשבחיבור ישירות מהמודם מקבלים את המהירות המקסימלית). לאחר התייעצויות החלטנו להחליף ראוטר, וקנינו את הTPLINK WDR4300, שעליו קיבלנו המלצות. בקומה התחתונה המצב השתפר מאוד וכעת מגיעים לאיזור ה25-26 מגה בחיבור אלחוטי, אך בקומה העליונה המצב עדיין לא השתפר. יש משהו שניתן לעשות? שינוי הגדרות כלשהם? חשוב לציין שבקומה העליונה אין מחשבים נייחים אלא רק ניידים, ולכן כל פתרון של חיבור מכשיר נוסף לצערי לא רלו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בית 4 מחשבים, כשהמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר וכל השאר אלחוטיים הראוטר שלנו- edimax BR 6204Wg והבעיה- אני יכול לראות אותי ואת מחשב A מחשבים A+B יכולים לראות אותי ומחשב C לא יכול לראות אותי, להדפיס שזה נורא חשוב לו וגם להעביר אליי קבצים ברשת שהוא חייב לעשות אצלי גיבוי.. איך אני פותר את זה?? (012 אמרו לאבא שלי שהם כבר לא נותנים עזרה בבעיות ברשת) נ.ב. לי יש VISTA ולאחרים XP אבל כבר יותר מחצי שנה הכל היה בסדר עד לפני שבועיים[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 13:56:20 אני יודע שזה דאבל פוסט, ואני מצטער על כך..פשוט אבא שלי יושב לי על הראש ואומר לי שאני לא עושה שום דבר מועיל בבית ושאני חייב לעזור לו בזה אז אפשר בבקשה תשובה לשאלה? אפילו תגידו רק אם אפשר או אי אפשרל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי Xp Sp2 אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30 הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר... מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות??? אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר.. בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים מיומיים האחרונים יש לי בעייה החיבור מיתנתק אחריי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב גם אם אני באמצע הורדה זה לא היה לפניי זה מה יכולה להיות הבעייה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-