רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
העוצמות אצלי הן כבתמונה. בנוסף, יש 2 מחשבים שהספידטסט שם יוצא נמוך ולא ברור לי למה. בחיבור עם כבל CAT5E, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל-ADSL עם מודם רשת של Alcatel אמצעות כרטיס רשת מסוג Intel® PRO/1000 CT Network Connection . כשאני עושה Enable לכרטיס, הוא משום מה נותן לי הודעה על התקשרות מוגבלת (ראה נושא) ומתחבר במהירות של 100MB בלבד. בנוסף רציתי לשאול אם ידוע איזה מודם עדיף לחיבור ADSL במקרה שאין לך באמת רשת מחשבים ביתית - מודם רשת או מודם USB? אני מתחיל לחשוש שהחיבור באמצעות כרטיס רשת, יוצר עוד שער החוסם לי את המהירות. האם זה נורמלי שבזמן שתוכנת eMule 0.44b עובדת, אז ה-WWW עובד ממש ממש לאט - יותר גרוע מאינטרנט קווי. החיבור שלי הוא 750K. אני עובד על מערכת Win XP PRO SP2. תודה. דייב.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את רכיבי הרשת השונים שנמצאים בביתי, החל מהראוטר ועד אחרון כרטיסי הרשת שנמצאים במחשבים השולחניים. אני לקוח של בזק, וכרגע יש לי מהירות גלישה של 10M. אני רוצה לשדרג את הראוטר שברשותי שכרגע נמצא בתקן G (הישן). כמה דגשים שחשובים לי בראוטר הם, שיהיה במהירות של 300Mbps , (צפיית סרטים על גבי הרשת הביתית) שטווח הקליטה של הראוטר יהיה כמה שיותר גבוה, (הבית שלי יחסית גדול). אני רוצה להשקיע בראוטר עצמו כ300 שקל, ובעוד שני כרטיסי רשת למחשבים נייחים שנמצאים ברשותי. התחלתי לחפש ראוטר באתרים שונים ברשת, והגעתי לDEAL EXTREAME , מישהו רכש מהם ראטור אי פעם ? מה חשוב לבדוק בראטור שאני קונה אותו ? איך אני יכול לדעת שהוא יתמוך בחיבור לאיטנרנט של בזק (פרוטוקול Pppoe…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות בנתב לבדוק Noise Margin ? מזה Mode AP ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדמה לי שכתבתי פעם הודעה דומה למה שאני הולך לכתוב עכשיו. נדמה לי שלא ענו לי, אז אני אנסה את מזלי שוב. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד בחדר שלי ואחד בחדר של אחי. המחשב הראשון (בחדר של אחי) מחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB (ספק +תשתית) וגולש במהירות 1.5 מגה. המחשב בחדר שלי (מחשב נייד לצורך העניין) מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון. הכיצד? באמצעות כבל מוצלב אדום היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב הנייד שלי. חשוב לציין שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב שלי אם במחשב הראשון לא התחברו לאינטרנט. אוקיי, אני מניח שעד כאן הבנתם את הסיטואציה. עכשיו, אני סובל כל הזמן ממהירות אינטרנט די נמוכה במקרה שאחי מוריד במחשב שלו דרך אימיול או סתם דרך תוכנת שיתוף אחרת. זה משפיע על המעבר האיטי שלי בי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי נתב חדש מדגם WRT54GL של לינקסיס, ובינתיים לא הצלחתי להפעיל אותו ללא בעיות. בהתחלה ניסיתי להתחבר לאינטרנט עם הקושחה המקורית שלו, והייתה הודעה שאי אפשר להתחבר לשרת ה-L2TP. אח"כ החלפתי את הקושחה ל-DD-WRT כדי לנסות להתחבר דרכה למרות שהיא עושה בעיות עם הכבלים (אני בכבלים+בזק בינלאומי במהירות 1.5/128). בגלל שזה לא הלך התקנתי את Tomato שלפי מה שראיתי מומלצת לכבלים. הצלחתי להגדיר ולהתחבר איתה, אבל עכשיו כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט או את האימיול, האינטרנט מיד נהיה איטי ואחרי כמה דקות גם מתנתק וצריך לעשות לנתב Reboot. אם אני סוגר את הביטורנט לפני שהנתב קורס המהירות של האינטרנט ישר חוזרת. השאלות שלי: - למה הוא קורס ואיך אפשר למנוע את זה? - איך צריך להגדיר את הקושחה המק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במזל טוב יש 2 מחשבים בבית כיום אני מחובר עם ראוטר של ECI למחשב אחד והשני לא מחובר כלל. היות ויש באזור שלי בעיות תקשורת אלחוטית בין מחשבים וגם בקירות יש בטון וברזל שגורם לירידה משמעותית בין שני המחשבים. הבאתי מכשיר ובדקתי זאת. אי לכך יש שתי אפשרויות קוויות 1. כבל CATEGORY 5 2. קו טלפון או חשמל היות ואין לי תשתית של כבלים וכל דבר חיצוני ( כבלים בקירות) לא באות בחשבון. היות ונאמר לי שיש בעיות בקווי חשמל ( בגגל איכות כבלים לא ידועה אצלי בבית) החלטתי להתבסס על קו הטלפון. בבזק יש שני פתרונות קוי או קווי ואלחוטי. ועכשיו מגיעה הבעיה אם אני אתקין קווי ובעתיד ארצה להביא מכשירים אלחוטיים שמתקשרים עם המחשב. האם זה יהיה אפשר לחבר מכשיר אלחוטי לאחד המחשבים דרך USB ובכך להתחבר לאותו מח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב למשהו יש או יכול להפנות אותי למדריך מסודר להתקנת מצלמת רשת + DVR
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי פירמוט למחשב וכשרציתי לחבר את החייגן מחדש נעלם לי האיקון של חיבור מקומי לאינטרנט כך החייגן לא יכול לעבוד ולהתחבר... מה אני ריך לעשות כדי להחזיר את האייקון של החיבור המקומי? תודה עינב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה נתחיל במה שיש לי: נתב לא "מזוהה" לא יודע מאיפה הביאו אותו , חברת okeynet xg-2000 802.11g יש לי כרטיס רשת של edimax ew-7128g יש לי אינטרנט בכבלים, ספק נטוויזין ויש לי גם 012. הנתב לא תומך בl2tp אבל בpptp מודם terayon יש קשר בין הכרטיס לנתב אבל אני רוצה יצאה לאינטרנט ואני מנסה כבר ממש המון זמן אבל בלי הצלחה :kopfpatsch: הינה התמונה מה"קינפוג" של הנתב. והגדרות אייפי והכל ויש גם תמונה של הכרטיס רשת שמראה שיש חיבור תגידו לי איך למלאה ומה לעשות בבקשהההההההה תודה רבה למי שינסה לעזור :yelclap: אני שובר את הראש המוןן זמן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני כנראה משדרג ל5 או 10 Mb ויש לי היום את הנתב TP-Link TL-WR541G (אני יודע שהוא מעפן אבל הוא דיי עושה את העבודה), הוא מחזיק לפחות 3 מחשבים שמחוברים 24/7 ולפעמים מצתרף לשם עוד מחשב. הוא נקנה לא מזמן ולכן לא בא לי לחליף אותו. אשמח לדעת האם הנתב הזה יחזיק 4 מחשבים חוטית (ונניח 1 אלחוטית) במהירות של 5MBIT או 10MBIT. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win98se+ win XP pro יש לי מודם ITEX , וכמו כן יש לי אופציה להחליף אותו עם חבר שלי שיש לו אלקטל, ואז להפוך אותו לנתב לפי מספר מדריכים שמצאתי באיזו דרך כדאי לי לחבר בין שני המחשבים האם להפוך את האלקטל ל-פרו ???? מה ההבדלים למעשה בין השימוש בנתב (אלקטל פרו) לבין השימוש ברשת בין 2 המחשבים בלי ניתוב אלא על ידי מחשב מאסטר וסלייב. בבקשה תסבירו לי כמו לילד קטן שלא מבין כלום :-[ כי אין לי מושג בכלל בכלל ברשתות, ואני לא מבין כלום. האם לאחר שיתוף אינטרנט באלקטל-פרו, נוכל לשחק פיפה 2003 אחד נגד השני או שאנחנו צריכים רשת :-[ איזה מין חיבור זה עם האלקטל-פרו ? האם אני צריך למעשה 3 כ.רשת ? האם אני עדיין יצטרך מאסטר וסלייב בשימוש של האלקטל-פרו ?? או שאני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם זוכרים את הימים הטובים של ה-ADSL שהפינג לאתרים בארץ היה גג 6MS? אז זהו אני תמיד שאלתי את עצמי מה קרה? (לאחר ששדרגתי למהירויות הגבוהות מ-10 מגה) לאחרונה גיליתי משהו מעניין: בזק מפעילה על כמעט כל הקווים שלה אלגוריתם הנקרא interleaving (הסבר כאן) בקצרה האלגוריתם אמור למנוע איבוד מידע עקב רעשים בקו, אך "תופעת הלוואי" של האלגוריתם הינו שהוא מוסיף בין 8-ל 24 מילישניות לפינג (תלוי בעוצמה בה האלגוריתם מופעל) אזי במידה והקו שלכם חשוף לרעשים (בדרך כלל קווים הנמצאים מרחק רב מהארון של בזק) כנראה שבזק מפעילה את האלגוריתם בעוצמתו הגבוהה ביותר וכתוצאה אתם מגיעים לפינג מפלצתי של 40 מילישניות לאתר כמן ynet (במקום 6 מילישניות). אפילו כאשר יש לכם קו יציב, בזק מפעילה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-