רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר שנוסף מחשב אלחוטי לבית, הגיע הזמן לאבטח את הגלישה קראתי בסטיקי שמומלץ להשתמש בהצפנת WPA2, כאשר הגעתי לממשק ההגנות בנתב יש מספר אפשרוית. באיזה הצפנה אני בוחר ? יש כמה סוגים של WPA2 כפי שניתן לראות גם שאני בוחר ב PRE SHARED KEY הוא נותן לי לבחור שני אופציות שהם -TKIP ו AES - אין לי מושג מזה אומר להלן התמונות: הודה לעזרכתם איך להגדיר בדיוק הצפנה מהסוג הזה. נ.ב - האם הוספת MAC FILTER תורמת להגנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזדמן לי לרכוש באמאזון ולהביא את הרכישה לארץ, ואני מעוניין בין היתר להביא נתב וכרטיס רשת אלחוטי. מצאתי כל מיני אופציות לכל אחד מהרכיבים, אבל לא הצלחתי לבחור ביניהן. האופציות שאני רואה לנתב הן: D-Link DIR-655 Belkin N1 Vision ולכרטיס אלחוטי: D-Link DWA-130 NETGEAR WPN111 Belkin F5D8053 (שימו לב שלחלק מהמוצרים המחיר בעמוד המוצר הרבה יותר גבוה מאשר המחיר המינימלי שאפשר לקבל אם לוחצים על used & new) אני לא כל כך הצלחתי למצוא יתרונות\חסרונות וסיבות להעדיף איזשהם מהמוצרים, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור (או יציע חלופות יותר טובות אם יש). נ.ב. שנאי לנתב - לא בעיה (וכנ"ל מיסים בכניסה לארץ ואחריות).[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 23:05:23 בחזרה לעמוד הראשון.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך החג עזרתי לחבר להקים תשתית לרשת תקשורת. בגלל גודל הבית ומספר נקודות הקצה, מדובר ברשת די מורכבת הכוללת נתב, AP, שני מתגים 1G ו-7 נקודות קצה במבנה הבא -- השרטוט הוא מאוד סכמטי ובסיסי אבל נותן תמונה לא רעה. הכבלים המופיעים בשחור הם PATCH CABLES ואלה המופיעים בכחול הושחלו בתוך הקיר. כל הכבלים הם CAT 5E מסוג FTP. כל כבל שהושחל בתוך הקיר מסתיים בשקע והשקע מתחבר לנקודת הקצה (מחשב או AP) באמצעות PATCH CABLE. הבעיה התגלתה ב-PATCH CABLE שמחבר את ה-AP אל השקע שמחובר אל ה-מתג הרחוק. כאשר הכבל הזה מחובר אל ה-AP, הנורה הרלוונטית על המתג נדלקת והכל נראה מצויין. בנוסף, מחשב שמחובר לכבל הזה מתפקד מבחינת התקשורת בצורה מושלמת. בדיקה של הכבל באמצעות טסטר לא מראה שום בעיה. אבל כאשר הכבל…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב, יש לי בחדר ראוטר לינקסיס עם קושחת טומטו, אני מחובר עליו בכבל בנוסף יש לי נייד t400 lenovo שמחובר באלחוטי כשאני מסנה להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני על גבי הרשת הקבצים מועברים במהירות של 800-900KBps הקליטה היא על 100% (הראוטר נמצא מטר מהמחשב) אז מה מונע ממני לקבל מהירות מקסימלית (או לפחות קרוב אליה)? מה אני יכול לבדוק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מה השלבים ? ברשותי שלושה מחשב ים נייחים שבאחד נמצב הנתב של אסוס (שמסופק ע"י בזק) ובשני החשבי ם האחרים כרטיס רשת של EDIMAX (הכרטיס עם האנטנה עם החוט) לאחר התקנת כרטיסי הרשת בשני המחשב ים מה השלבים להגדרת הרשת ? יש הגדרות מיוחדות להגנה הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני יושב מול המסך כ30ס"מ ממולי נימצא המודם והראוטר והמחשב צמוד לי ממש לרגל. תמיד אני יושב וכואב לי הראש אני מרגיש שיוצא קרינה חזקה מהמודם מהראוטר מהמסך ומהמחשב. יש מצב שזה עושה או שזה סתם פסיכולגי?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
דקה אחרי שאני מתחבר למשחק כלשהו יש לי DC, הפינגים גבוהים מאוד. יש לי ראוטר, וכששיניתי את פרטי ההתחברות ל- user@015 במקום user@012 פתאום מתחבר לי חלק למשחק, הבעיה היא כמו שכתבתי למעלה שזה מאבד את הקשר עם אותו שרת ועושה לי DC.. כשכתבתי לפני כן user@012 זה אפילו לא התחבר מה קורה פה? 012 חוסמים פורטים? למה כשאני כותב @015 זה פתאום פועל יותר טוב? ולמישהו יש מושג איך אני מתקן את הבעיה? 012 טוענים שחבילת גיימר 'יכולה' לעזור לי[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 14:28:10 במחשב השני אצל אחותי הכל פועל פיקס, היא מצליחה להיכנס למשחקים שנתקעים לי בלי DC, ולשרתים אחרים בחו"ל כמעט חלק.יש לה כרטיס רשת USB, אפילו כשלקחתי אותו והרכבתי אותו אצלי עדיין לא פועל לי כמו שצריך ויש DC והכל.. ???
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד שמחובר לאנטרנט דרך ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לארח משחק כלומר להיות HOST כי אני לא יודע איזה I.P אני צריך להביא לזה שרוצה להתחבר אליי.? האם הראוטר חוסם גישה?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת סיסקו (חברת האם של LINKSYS) הכריזה היום על גרסת NETWORK MAGIC 5.0. כזכור לכם, CISCO רכשה בחודש יולי השנה את חברת PURE NETWORKS שפיתחה ושיווקה את תוכנת NETWORK MAGIC המאפשרת, בקלות ובמהירות, להקים ולתמוך ברשתות ביתיות. בזמנו, בעת הרכישה, הסברה היתה שרכישת NETWORK MAGIC מטרתה לחזק את חברת LINKSYS ולהוסיף לה ערך מוסף. אולם, ההכרזה היום על גרסא 5.0 החדשה היא של חברת סיקו עצמה וגם האתר המחודש של NETWORK MAGIC נושא את המותג סיסקו ולא את המותג LINKSYS. התחושה שיש לחברת סיסקו כוונה למחוק את המותג של LINKSYS, באה לידי ביטוי גם בלוגו המחודש של LINKSYS הנושא את כותרת המשנה "A DIVISION OF CISCO". האתר של NETWORK MAGIC -- כאן -- http://www.purenetworks.com/index.php ההודעה לעיתונ…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
בעיה בראוטר חייב עזרה דחוף עד לפני יומיים הצלחתי לארח בפיפא ....פתחתי פורטים וכאלה באתר ומהיום אני כבר לא מצליח לארח ...?!! WTF לודע מזה פתאום לא מצליח....מה יכול להיות הבעיה ?! יש לי ראוטר של EDIMAX .. אתם אומרים שווה להתקשר אליהם ? תודהרבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט ל 7MB 014+ כבלים לאחר השידרוג משום מה החיבור שלי לאינטרנט הפך להיות חיבור קבוע ולא חייגן מה שהיה לי לפני השידרוג. איך אני צריך להגדיר את הראוטר ? הנה דף ההגדרות שיש לי: מה לבחור ? בינתיים אני על Dynamic IP Address ויש לי עם ההגדרה הזאת Non-unicast Packets 297 אחרי שתיי דקות חיבור זה לא תקין לא ?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-