רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה פירמטתי תנייד (toshiba a200 10w) ואחר כך התקנתי דרייבר intel wiraless ופה כבר אני נכנס לחלון של view available wireless network ושם אין זיהוי של הנתב שלי או אף רשת אחרת יכול להיות שזה לא הדרייבר הנכון? או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם נתב אלחוטי כתובת 192.168.0.1 אני רוצה להוסיף לו AP נוסף, אבל מטעמי אבטחה אני רוצה שה-AP הנוסף יחלק כתובות ב-Subnet אחר, 192.168.1.1. הקטע שאני רוצה שבשני הרשתות יהיה אינטרנט. אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למשתמשים שביניכם למי שיש את המודם SIEMENS SL2-141 תוכלו לומר לי אם לפעמים כשהוא טוען לכם אתרים, לא חשוב איזה אתר, יש PAGE ERROR שלא ניתן להתחבר לאתר? וצריך לעשות REFRESH פעם או קצת יותר כדי להתחבר לאתר.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה חודשים פתחתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342655.0 החלטתי לעשות זאת בעצמי. היום, ניצלתי את החופש, סוף סוף ניגשתי לעניין. קניתי את כל המצרכים וכבר השחלתי את הכבלים בקירות כל מה שנשאר זה הלחיצות. אני מצרף תמונה עם המבנה סכמתי של הרשת בבית: בתור התחלה אני צריך לדעת איזה סוג חיבור כל כבל צריך להיות : ישר או מוצלב?
-
- 20 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל וברשותי מערכת קולנוע בייתי + מחשב HTPC. אני עומד להתחבר לספק מקומי וישנן מספר אפשרויות (חבילות גלישה) במהירויות שונות (נפחים) ובמחירים שונים (כמו בארץ). שאלתי היא - מה דרוש לי כדי שאוכל לראות שידורי טלביזיה ולשמוע רדיו מהארץ באיכות סבירה ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
עוד מישהו שמחובר דרך 012 יש לו את הבעיה הזאת? מקבל 100MS בממוצע לrapidshare.com אבל נסיונות חוזרים לנסות להציג את האתר מראים שגיאות חבר שמחובר דרך 014 האתר עובד לו
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בבית רשת ביתית קווית. אני לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי (המחשב המחובר ישירות לאינטרנט) דרך המדפסת שמחוברת במחשב השני (המחשב שמחובר דרך שלי לאינטרנט). כל הגדרות הרשת של ווינדוס מוגדרות כמו שצריך... אני פשוט לא יודע מה הבעיה. איזה עוד הגדרות אני צריך לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חפשתי בנעוץ אך לא מצאתי את מה שחפשתי, אז אני שואל כאן. יש לי 2 מחשבים אחד הוא המחשב הראשי עליו מותקנת מערכת הפעלה VISTA , המחשב השני הוא עם מערכת XP עשיתי בין שני המחשבים רשת עם כבל מוצלב, במחשב הראשי בנוסף יש גם אינטרנט אז ככה שגם במחשב השני יש.( ככה הגדרתי.) עכשיו שהכל פועל לי FIX רציתי לשאול, האם יש תוכנה טובה שאפשר לקבוע מה המהירות שהמחשב השני יקבל? (הגבלת UPLOAD OR DOWNLOAD של האינטרנט, וגם של הרשת של השיתוף קבצים עצמה) השאלה השנייה, איך אני יכול לדעת שהרשת שעשיתי נחשבת ליחסית מאובטחת מהאינטרנט שעשיתי לה? האינטרנט שיש לי הוא 5 MB ויש לי אנטי וירוס במחשב הראשי Kaspersky Internet Security 2009 . במחשב השני גם יש לי אנטי וירוס Kaspersky Anti Virus 2009 . יש לציין …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט שבוע כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט זה טוען הרבה זמן על "מאמת שם משתמש וסיסמה" ואז מציג שגיאה 718 או שגיאה 628 718 PPP timeout. 628 The port was disconnected. ניסיתי לפתור את זה בהרבה צורות כולל להחליף מודם ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי! יש לי ויסטה 64BIT בעברית.
-
- 21 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
כפי שחלק מכם בוודאי יודע, מיקרוסופט חשפה אתמול גרסא ראשונית של מערכת ההפעלה הבאה שלה, המכונה כרגע Windows 7. מערכת זו אמורה להחליף לקראת סוף השנה הבאה או תחילת 2010 את Windows Vista. מקריאת הסקירות שפורסמו בחו"ל על הגרסא המוקדמת הזו, ניתן להתרשם שמדובר במערכת שעונה על מרבית הבעיות שיש היום ב-VISTA. גם בתחום הרשתות הביתיות והחיבור לרשת האינטרנט ישנם במערכת ההפעלה הזו חידושים ושיפורים רבים. המשמעותי שבינהם, הוא האבחנה בין רשת ביתית לרשת ארגונית. מיקרוסופט מבינה שישנם היום הרבה משתמשים עם מחשבים ניידים שמתחברים הן לרשת הביתית שלהם והן לרשת המשרדית. ב-WINDOWS 7 ניתן יהיה, סוף סוף, לעבור בין שתי הסביבות הללו, הביתית (המכונה HOME GROUP) למשרדית (DOAMIN NETWORK) בקלות ובפשטות, מ…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין רשת אלחוטית על מנת לקשר בין מחשב HTPC בסלון למחשב הראשי שלי בחדר העבודה. אני רוצה את האפשרות להשאיר את ההרדיסק במחשב הראשי, כאשר ב-HTPC יותקן כונן קטן עם תוכנות-ממשק בלבד וכל הקבצים למעשה יטענו מהכונן במחשב הראשי. מכיוון שאין לי ממש ניסיון ברשתות אלחוטיות, יש לי מספר שאלות: 1. מישהו ניסה פעם לעשות את זה? המהירות (בהנחה שהמרחק לא היסטרי ואין לו יותר מידי קירות לעבור) מספיק גבוהה בשביל לאפשר לוידאו (HD) לעבור חלק? 2. יש דגמים מומלצים במיוחד? יש משהו שכדאי להיזהר ממנו? יש דגם "עדר" כלשהו שכולם הולכים איתו? 3. ראיתי בזאפ שיש "מהירויות אלחוטיות", אבל למעשה היא לא משפיעה בכלל על המחיר - ויש ראוטר 300Mbps שעולה פחות מ-140Mbps... יש לזה חשיבות בכלל? 4. מכיוון …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לשים נתב אלחוטי בסלון אבל אז החדר שלי טיפה רחוק ואני מפחד שאני לא יקלוט בעוצמה טובה. יש לי גם אפשרות לשים את הנתב בחדר שלי וככה הוא יהיה קרוב לכולם אבל אני מפחד טיפה מהקרינה. אני ל אמבין בזה ממש אז השאלה שלי אם נתב אלחוטי בחדר עושה קרינה? זה בריא בכלל לשים נתב אלחוטי בחדר שאתה ישן בו? כי אם יש בזה טיפה סיכון אז אני מעדיף להסתכם עם הקליטה ולשים אותו בסלון. מקווה שמישהו טיפה מבין בזה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה קרה... יש לי ראוטר של בזק AZTECH 600EW אני יודע לפתוח פורטים והכל טוב.. היום עברתי מ013 ל014. הSTATIC IP מוגדר הפורטים נשארו אותם פורטים.UTORRENT מסמן את הפורט כפתוח אבל בבדיקה באתר של התוכנה זה אומר שהפורט הזה וכל אחד אחר שאני פותח נשאר סגור... מה שגם מעצבן שעברתי ל5MB ואני אמור להעלות על 60 בערך... הגדרתי את הגבלה על 47 כדי שלא יחנוק לי את כל האינטרנט אבל זה לא מגיע לזה... זה מעלה על 30-40 במקרה הטוב 45 וזה לא שאין טורנטים או ליצ'רים.. יש.. גם אם הוא מעלה למישהו הוא יעלה על 30-40 ולא על 47... מה שמוזר זה שגם אחרי כמה ANNOUNCE לפעמים 1 הטורנטים הופכים לTIMED OUT בלי שום סיבה.. בגלל זה זה מחשיד אותי שהתוכנה מטעה כשהיא מזהה את הפורט כפתוח. איך פותרים את זה? …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד. אחד המחשבים השולחניים מחובר למדפסת ולראוטר אלחוטי, במחשב פועל win xp. אני מעוניין לשלוח מסמכים להדפסה דרך המחשב הנייד שבו פועל win vista, ניסיתי לפעול לפי המדריך הפשוט שיש פה באתר אבל כשאני רושם את שם המחשב והמדפסת אני מקבל הודעת שגיאה-או שהמדפסת לא מחוברת לרשת או שהשם אינו נכון, כמובן שווידאתי את שני הדברים. יש לציין שגם במחשב השולחני השני שבו מותקן win xp אני מקבל את אותה השגיאה ככה שלא נראה לי שיש קשר לזה שמערכות ההפעלה שונות. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בעבר כאשר הייתי מדליק מחדש את הראוטר/מודם הזה ברגע שכל התנאים היו בסדר כלומר קו DSL הוא התחבר אוטומטית לספק ויכולתי ישר לגלוש... החלפתי ספק ועכשיו כל פעם שאני מדליק מחדש או האינטרנט מנתנתק אני צריך להכנס לפאנל ניהול שלו וללחוץ על CONNECT איך אפשר להחזיר את האפשרות שהוא יתחבר לבד.. (לא נראה לי שזה תלוי בספק כי כל מה שעשיתי היה להחליף פרטים בתבנית הזאת: username@isp)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שכרתי דירה עם שותף, שנינו מתכננים לרכוש מחשבים וכמובן שנינו רוצים חיבור לאינטרנט. השאלה מה הדרך הטובה לעשות זאת? במידה והתשובה היא רשת אלחוטית אז אשאל מראש את השאלות הבאה: א. אילו כרטיסי רשת עלינו לקנות יחד עם המחשב? (דגם, USB/PCI וכו') ב. אילו ראוטרים אתם ממליצים? ג. האם רשת אלחוטית תעבוד כאילו שאני מחובר פיסית עם כבל או שיש נפילה מורגשת באיכות/מהירות החיבור?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, עד היום עבדתי עם נתב של US Robotics שתמך ב-b+g. היום הוא נפח נשמתו (מוזר.. ניתקתי אותו מהחשמל לאיפוס, חיברתי ולא נדלק עוד לעולם... :-[ ) אין דבר נתב שעשה לי הרבה צרות. אני מעוניין לרכוש נתב draft N שיעבוד היטב תחת הפרמטרים הבאים: 1. הנתב ממוקם בתוך ממ"ד (בעיה למקמו במקום אחר). 2. אמור להתחבר למחשב נייד שמטייל בבית בטווח אווירי של 10-15 מ' (שטח דירה של 100 מ"ר) גס. 3. למחשב הנייד כטיס רשת 4965AGN - תומך ב-draft N. 4. הנתב אמור כרגע להתחבר לכבלים, אך אמור לאפשר גם חיבור ל-ADSL. 5. הנתב הנוכחי היה קורס לי לא מעט, עקב השימוש ב-Emule. חשוב לי נתב אמין שיעבוד עם שיתוף קבצים ללא כל בעיה. 6. שאר הפרמטרים סטנדרטיים - Firewall, אבטחה כמקובל וכו. 7. מחיר - לצערי כמה שפחות. לא נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק. עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הספר "אבטחת מידע והגנה מפני האקרים" של הוצאת הוד עמי. האם מישהו קרא את הספר וממליץ עליו? כי לפי מה שקראתי בתקציר אני מפחד שזה אולי נראה לי יותר יסביר על הגדרת firewall והסבר על הfirewalls הספציפים שכתובים בתקציר - מאשר מידע חשוב לאבטחת מידע שמעבר לכך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-