רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום , לפני 3 ימים שידרגתי מ10M ל15M של בזק , ובזק בינלאומי יש לי נתב TNN-SIEMENS SL2-141 . לאחר השידרוג אני חווה איטיות גדולה באינטרנט עשיתי בדיקת מהירות וזה לא עובר את הרף של 3M. השאלה שלי היא האם הבעייה היא בנתב כי האמת ראיתי פה תגובות על הנתב הנ"ל שהוא ממש גרוע, ואם כן איזה נתב מומלץ לי לקחת למהירות של 15M ? דרך אגב יש לי מחשב אחד בבית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עדכון: הבעיה ככל הנראה בנתב, כשמפעילים הצפנה אין רשת. לפרטים - כאן. לשכנים שלי יש מחשב נייד שמריץ XP (עם SP2). למחשב הזה יש מודם סלולרי שאפשר לחייג דרכו לספק האינטרנט, וגם כרטיס רשת אלחוטי (Intel 2200BG). מוגדרות לו כרגע בעזרת המודם הסלולרי מספר התקשרויות חיוג. מצד שני, התקנתי להם בבית גם נתב אלחוטי. בעיה שפחות קשורה לעניין היא שחיבור ה-Ethernet של מודם הכבלים לא מתפקד, אז סידרתי שאחד המחשבים הנייחים ישתף אינטרנט (וכמובן שאין DHCP בנתב). הגדרתי למחשב הנייד IP ב-Alternate configuration ככה שהוא יוכל להתחבר דרך הנייח שמשתף אינטרנט (וגם להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות במקרה הצורך). הכרטיס רשת נותן אינדיקציה שהוא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. עכשיו לבעיה - עם כל ההתקנה המסובכת הז…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת 2003 ומחשב שולחני עם xppro מחוברים בדומיין. בנוסף יש לי 2 ניידים 1 עם xphome והשני עם vista home שניהם לא יכולים להתחבר לדומיין(גירסאות ביתיות של וונידוס מוגבלות ולא יכולות להתחבר לדומיין) מדפסת מחוברת למחשב השולחני בשיתוף והשרת והמחשב מדפיסים ללא בעיה. כאשר אני מחפש את המדפסת בהוספת מדפסת בניידים אני לא רואה אותה. כאשר אני מכניס בניידים את ה ip של המחשב השולחני אני רואה את השיתופים ובינהם את המדפסת. אני מצליח להתחבר אליה ללא בעיה ולהדפיס. הבעיה היא שבגלל שהם לא בדומיין(ככה נראה לי) כאשר עושים להם ריסטרט המדפסת מתנתקת(היא מופיעה במדפסות אך לא מחוברת) וצריך שוב להכניס את ה ip ולהתחבר אליה מחדש. יש למישהו פתרון חוץ מלהחליף את מע' ההפעלה בניידים? תודה אס…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה שהאתר אליו אני נכנס יזהה שאני בארה''ב, איזה הגדרות אני צריך לשנות? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מדפסת של XEROX מסוג 120PEi המדפסת בעלת יכולת להתחבר ישירות לראוטר. עכשיו, במחשב שלי אני לא רואה אותה, לא משנה מה ניסיתי. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר עם בhttp://192.168.0.1/ וזה לא הצליח, כנראה שהוא מוגדר בכתובת אחרת (?) מה השלבים להגדרת המדפסת כמדפסת רשת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשים בדיוק את הנושא, אבל בגלל שזה קשור לרשת האינטרנט, אז כאן. בקיצור אני משחק במשחק Flight Simulator 2004 באינטרנט, על שרת(vfs). השרת vfs מוחזק באחת מהחוות של ספקי האינטרנט, והוא שרת די חזק. והנה לבעיה שלי. כאשר אני מתחבר לשרת הזא, וטס עם עוד אנשים באינטרנט, אז לעיתים קרובות, או יותר נכון בקביעות של כמה דקות, השרת מתנתק לי, וגם מה שמוזר הוא שכל האינטרנט קורס לכמה שניות, וחוזר אוטומטי. מה שיותר מוזר הוא שכשאני בחנייה כולשהי עם המטוס שלי, השרת באופן מוחלט לא מתנתק לי, אפילו אם אני חונה ולא זז לכמה שעות. ורק מתי שאני עולה לאוויר, השרת מתנתק לי בקביעות של כמה דקות , וכל האינטרנט קורס לשניה, עם זה הסקייפ שמתנתק, המסנגר, הטיימ ספיק, בקיצור כל האינטרנט. ו…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין? בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שדרגתי את האינטרנת מ750 ל1.5 מ"ב.. עכשיו היה קצת בלאגן והתקשרתי להוט כדי לסדר את זה קיצר היא אמרה שהיא סדרה.. עכשיו היא אמרה לי לנתק את המודם בישביל שה1.5 יכנס לתוקף.. עכשיו אני מפחד שאולי לא השתדרג המהירות ומה שאני רוצה לדעת מכם הוא האם יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות האינטרנת שלי פועל עכשיו? תודה מראש לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציוד תקשורת שלי נוראי והעברת קבצים בlan עוברת על כמה מגות בודדות ובwifi זה בקושי 2 מגה. כל הציוד אחד ליד השני ומוגדר טוב ונבדק במגוון מצבים וכו' אז אם כבר אני משדרג אני רוצה משהו שלא יהיה צוואר בקבוק בשנים הקרובות חשוב שהwifi יהיה הכי מהיר שלא יהווה צוואר בקבוק להארדיסק בusb 3 שבחיבור ישיר עובד במהירות 80 מגה כי אני משתמש בעיקר בטאבלט ומעביר דרכו קבצים להארדיסק שכרגע מחובר למחשב OpenElec שלי (אני חושב שיהיה עדיף שההארדיסק יחובר ישירות לראווטר כשתהיה לי האפשרות) במחיר סביר אני מתכוון מכל העולם ואני מקווה למחיר של עד 400 שקל... יש חיות כאלה? אם בתוספת קטנה אפשר לדחוף גם תמיכה בvdsl אז זה נחמד אבל לא חשוב לי כרגע.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי חבילה באורנג 100 מגה ואני לא מצליח לעבור ב UT הורדה ב 2.5 מגה בייט לשניה זה תמיד משחק בין 100KB - 2.5MB לשניה אני אמור לקבל 12.5MB לשניה !!!! דיי נמאס לי מהספקי אינטרנט האלה ... זה הכאילו יש לי חבילה בפועל של 20 מגה ביט ולא 100 . נראה לי אני ארד עם התשתית ל 20 מגה ממילא הכול על הנייר עדיף לשלם סכום נמוך יותר . אפילו בדקתי לא הורדה רק גלישה צפיה בשידורים אונליין מחשב בממוצע לא צריך יותר מ 1 מגה ביט לשניה !!! זאת אומרת היום חבילה של 5 מגה ביט לגלישה זה מעל ומעבר . וזה גם בהנחה שיש גם מחשבים ברשת . ממש עקבתי אחרי הרשת שלי הממוצע זה 100KB בייט לשניה וממש גלשתי חופשי זה בלי הורדות טורנט וכאלה... יש ספק אינטרנט שאפשר להגיע איתו בטורנט ל 12.5 מגה בייט לשניה ? י
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם/ ראווטר משולב של Siemens ADSL SL2-141. מבדיקה עם הלפטופ מתברר שאני יכול בקלות להתחבר לעוד 2 רשתות אלחוטיות בסביבה, של השכנים, משום שהם לא מאובטחות. איך אני יכול לאבטח את הרשת האלחוטית שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעונין ברשת בין 2 מחשבים ויש לי מודם פנימי ITEX ADSL במדריך באתר ובכל השאלות ראיתי כשיש מודם חיצוני הוראות לחיבור בעזרת כרטיס רשת נוסף , האם זה אפשרי גם במקרה הזה ? ואם כן כיצד מגדירים את כרטיסי הרשת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה מהכתובות הבאות ניתן להצמיד למחשב במידה והטווח הבא 27\192.115.78.74 מוגדר בנתב תקין ? 192.115.78.64 192.115.78.99 192.115.78.95 192.115.78.92 בעיקרון חישבתי את הסאבנט זה יוצא 255.255.255.224 אם מישהו יוכל לענות לי על התשובה + הדרך שבא הוא חישב את זה אני רוצה להבין איפה אני נתקע. אם אפשר תשובה מפורטת בבקשה עם הדרך תודה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בדיוק מכין רשת משרדית למשרד של אבא שלי. עכשיו ברצוני לדעת מה דרישות החומרה שצריך שרת לרשת בת 6 מחשבים? ויש לי WINDOWS 2000 server sp4 האם זה מסובך להתקין אותו ולסדר את ההגדרות? וזה אומר שאם אני מתקין תוכנה על השרת אז כל המחשבים יכולים להשתמש בה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו מודם נתב אלחוטי של asus am 604g יש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט שלי. כל פעם כשיש עומס על האינטרנט, החיבור לאינטרנט שלי מתנתק באופן אוטומטי ואז גם באופן אוטומטי החיבור מתחבר לבד בפחות מחמש שניות , בלי שום סימן ב windwos על ניתוק האינטרנט או בנתב שלי. העומס מתבטא בעיקר כשאני משחק במשחקים באינטרנט(הרבה משחקים ולא צפסיפי במשחק אחד, משחקים כמו call of duty 2, far cry, flight sim ועוד רבים). לפני שהתקשרתי לברר על הבעיה לספקית ולתשתית החלפתי נתב ל(asus am 604g) שהיה לי, ניסיתי לשים מסנן/פילטר לקו, להחליף כרטיס רשת, פתחתי פורוטים בנתב של המשחקים הללו, בדקתי את כל הכבלים, ואפילו עשיתי פירמוט למחשב כי הייתי צריך באותו זמן. כל הפעולות האלו לא עזרו ועדיין יש לי …
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בעייה במשרד עם ראוטר מדגם ATERA CLX-400. חיבור האינטרנט במשרד הוא של הוט, ושודרג בימים האחרונים ל 30/1.5. כאשר מבוצעת בדיקת לפ טופ ישירות מול המודם אכן מתקבלת המהירות הן בבדיקה של הוט והן בבדיקה של הספקית (נטויז'ן). אך לאחר שהמודם מתחבר לראוטר ומשם לסוויצ ולמחשבי המשרד, מתקבלת תוצאה קבועה של 7.5 מגה ביט לשנייה, אם כי מהירות ההעלה נשארת על 1.5 מגה ביט לשנייה. אציין גם שאין אף פעילות במחשבים שיכולה להאט את המהירות. הבדיקות הללו בוצעו כמה וכמה פעמים בכמה זמנים , ותמיד אותה תוצאה. לאחר בדיקה קצרה עם נותני השירות שלנו במחשבים הם טענו כי האטרה מוגבלת למהירות של 8 מגה ביט בחיבור L2TP לכבלים. האם זה נכון ? כיצד אפשר לפתור את הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-