רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני יכול להחליף IP דרך הראוטר 2760U, ניסיתי דרך התוכנה reconnect וזה לא הצליח. למרות שאפשר להחליף IP רק על ידי reboot דרך ממשק הניהול. אך אני רוצה שזה יהיה הרבה יותר קל ולא שאצטרך להכנס כל פעם לממשק הניהול של הראוטר. דרך התוכנה reconnect הייתי (בראוטר הקודם) צריך רק לפתוח אותו והוא כבר היה משנה את האייפי תוך פחות מדקה! אך לצערי התוכנה לא תומכת בראוטר שלי... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נניח שיש לי היום תשתית של בזק - ADSL עם ספק נטוויזן במהירות של 5 מ"ב. במידה ואני עובר לכבלים, האם יש צורך לדבר עם נטוויזן ולעדכן את החבילה, או שהכל יעבוד בדיוק אותו דבר בכבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני נמצא בדירה עם שניים\שלושה מחשבים. 2 לפטופים, 1 נייח שכנראה יחובר לראוטר. בין המחשבים מפרידים 3 קירות אחד ברזל מזוין (ממד) עד היום עבדתי עם שני ראוטרים של 3com 3crwer100-75. אבל הם התחילו לעשות צרות, נותנים פחות מהירות, בעיות קישוריות. חיבור של ראוטר אחד בממד נותן בחדר שלי קליטה נמוכה, ניתן להתחבר רק בלי הצפנה. הבנתי שיש תקן N שמגדיל טווח קליטה, שני הלפטופים תומכים. איזה ראוטר לבחור? אני מחפש משהו אמין! דגש על אמין, ובמחיר עדיף לא בשמיים. משהו שנותן יחס תועלת מול מחיר טוב. תודה רבה יבגני
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני צריך עזרה.. יש לי מחשב נייד מסוג sony pcg-7v2L WINDOWS-XP עכשיו אני צריך דרייבר לWIRELESS! יענו לכרטיס רשת שאני יוכל לגלוש על ראוטר...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כרגע המודם שלי מסוג MOTOROLA SB4200 מחובר פשוט דרך USB ונכון להיום אין להם דרייברים לווינדוס 64ביט.. אמרו לי שאפשר לנסות לחבר אותו דרך הכרטיס רשת ואולי זה יעבוד.. מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ואיך עושים את זה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משיחות שלי עם הוט 2 מגה זה הטופ שלהם ואין בנתיים כוונות להשוות לבזק (3 מגה)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ועוד מספר חברים שלי שמחוברים ל012 (ADSL) שמנו לב לתופע המאוד מוזרה בימים האחרונים..מהצהריים עד הערב הפינגים במשחקי רשת קופצית פי 5 (משרת של 70 נניח, פינג של 350-500) ובערב ירודים חזרה..לפני שבוע פחות או יותר הבעיה לא הייתה קיימת ובמשך 24\7 הפינגים היו קבועים. ניסיתי לדבר עם 012..הם מטילים את האשמה עלב זק ואומרים שהכל בסדר אצלם..בזק מטילים אתה אשמה על 012. רעיון? עוד מישהו חווה את זה? (אני רמת גני ד"א)
-
- 54 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7 הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדר הכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AES וזה לא מתחבר לי בראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467 במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה? עוד רעיונות? נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך הדואר בוואלה הוא ללא הגבלה וGMAIL מגביל ב8 GB ?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר מסוג D-LINK DSL-2560U. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה וזה שכל הזמן מצליחים להיכנס לי לרשת ולגלוש על חשבוני וברוב חוצפתם אפילו לתפוס לי את כל המהירות. עשיתי את הצעדים הבאים כדי להגן על הרשת שלי: - הסתרתי את הרשת שלי - בידדתי את המשמשים ברשת (רק כתובות המאק שלהם מורשות להיכנס - של מחשב נוסף של אמא שלי ושל אייפון של אחי) - השתמשתי בהצפנת WPA2 של 64 תווים כולל סימנים, אותיות גדולות/קטנות ומספרים - שיניתי את הסיסמה לכניסה לראוטר שלי ועדיין אני רואה שמישהו כן הצליח להיכנס לרשת שלי ולהסתתר תחת כתובת מאק של האייפון של אחי (שבכלל גר בעיר אחרת אז בכלל לא גלש בה באותו זמן). אני ממש לא יודע איזה עוד פתרונות יש בשביל להגן על הרשת שלי עד כמה שניתן. יש הצעות נוספות? בתודה מ…
-
- 55 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-