רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי רשת אלחוטית ויש לי בעיה של קליטה באחד החדרים המורחק מהראוטר.. חיפשתי פה בפורום פתרונות ואני חושב שאני יילך על access point. השאלה היא מה כדאי לי לקנות?? משהו מומלץ?? יש לי ראוטר WPN824 של NETGEAR תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קצת מביך, אבל בכל זאת.. אני מנסה להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים, ומה שהכי חשוב לי זה שאוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית הצלחתי ליצור את הרשת (באמצעות SWITCH) אבל אני לא מצליח להגיע למצב בו שני המחשבים מחוברים יחד לאינטרנט הגדרתי את אחד המחשבים כמחשב ראשי שמתחבר ישירות לאינטרנט ושאר המחשבים ברשת מתחברים לאינטרנט דרכו ובמחשב השני הגדרתי שהוא מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר למרות זאת, אני לא מצליח. תמיד אחד מהמחשבים מחובר והשני לא מצליח להתחבר. זקוק לעזרה.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום .. מה קורה?? תגידו יש מישהו שעבר לאורנג?? מה זה הנתב שלהם סמארט בוקס הוא יותר טוב מהנתבים של בזק?? באתר שלהם לא הצלחתי לראות את המחירים אז אם יש למישהו שירשום תודהה
-
- 59 תגובות
- 8k צפיות
-
-
יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הפעלתי עד כה רשת אלחוטית מסוג G, אלא שבין הנתב למחשב הרלוונטי עומד לו בדד ממ"ד. המשמעות ברורה. עד כה קיבלתי קצבי העברה נמוכים למדי ולכן החלטתי לשדרג את הרשת לתקן N: רכשתי נתב של Linksys מדגם WRT350N שהנו נתב אלחוטי N, עם MIMO - כלומר 3 אנטנות. לאחר מכן רכשתי כרטיס רשת PCI של Edimax מדגם 7728il שהנו כרטיס רשת אלחוטית גם שעובד על תקן N ו-MIMO. עם כרטיס ה-G הישן שלי בחיבור לנתב הנוכחי, אני מגיע לאיכות קליטה של 70-78%. התקנתי את כרטיס ה-N וכמובן את הדרייברים החדשים ביותר. אני נתקל ב-2 תקלות: 1. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית שלי (המוגנת באבטחה של WPA2), אך כל הזמן אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה. כמובן שאימתתי זאת מס' פעמים והסיסמה אינה שגויה. 2. איכות הקליטה עם כרטיס ה-N מגיעה לסב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חוזר מהצבא ומגלה שאח שלי הזמין טכנאי שהתקין את הנתב הנ"ל... טוב נו... ננסה... כן, יש כמה יתרונות ויש כמה לפטופים בבית שקיבלו אינטרנט אלחוטית וקמו לתחייה, סבבה - זה כבר שווה משהו לא ? אבל לעזאזל עם הFIREWALL הזאתי... יש לי אחלה של קספרסקי, אני לא מעוניין בFIREWALL מובנה, אבל אין אפשרות לבטל אותו ! כרגיל, EMULE וFIREWALL לא אוהבים אחד את השני וכמו תמיד LOWID, אז חפשתי ודי מהר מצאתי פתיחת פורטים בהגדרות (הם אפילו עשו סעיף מיוחד לEMULE), אז לא - זה לא עוזר, ולא אני לא בשוק, הסתכלתי על הפורטים בתוכנה ועל הפורטים של שרתים אחרים והגדרתי פורטים נוספים שיהיו פתוחים ולא - עדיין לא עוזר. בדקתי גם IPCONFIG והגדרתי IP פנימי של 10.0.0.1 כמו שצריך. ולמי שתהה הקספרסקי מוגדר לפתוח את…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיהיה אמין וטוב עם עוצמה חזקה הוא צריך לתת מענה לבית עם 2 קומות ושהקליטה תיהיה טובה מה אתם ממליצים? האינטרנט של הוט אם זה משנה חשבתי על ראוטרים של אדימקס מה אומרים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית של שני מחשבים ואני מתכוון להוסיף היום עוד מחשב לרשת. המודם אינרטנט מחובר לסוויץ'. הסוויץ' מחובר לכרטיסי רשת של המחשבים. עכשיו, אני רוצה לחבר עוד מחשב לסוויץ' ואני פשוט לא יודע איזה כבל רשת אני צריך: ישיר או מוצלב..? המודם: B-FOCUS ROUTER 312+ הסוויץ': HT-8005SB (של בזק) המחשב החדש (אם צריך), הלוח אם: MSI P965 V2 NEO [על הדרך, מישהו יכול לומר לי מה דעתו על הסוויץ'.. כי רשום לי שם כזה: 10MB GREEN, 100MB ORANGE : כלומר זה לא מגיע למהירות רשת המירבית (1000MB) זה משנה לי משהו (מאט) במהירות אינטרנט אם זה פועל רק על 100?] תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד של טושיבה שקולט אינרנט אלחוטי דרך הwi-fi ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה שלו והבנתי שיש דבר כזה שמגדיל את התדר או משו כזה האם זה שמיש ומתאים למחשב נייד להגדלת הטווח ואם כן אז אם יש המלצה לסוג מסויים בתודה מראש שלומי..
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
בקשו ממני לבנות מחדש רשת מחשבים חוטית ללא חיבור לאינטרנט המאחסנת הרצאות ומאפשרת הורדתן ע"י תלמידים. הרשת מורכבת מ4 מחשבים - שרת ו3 קליינטים. פנו אלי לאחר מספר תקלות שהאחרונה שבהן היא שריפתו של הSWITCH הג'נרי שהשתמשו בו (TPLINK -NUMBER ONE IN CHINA! ). אני מחפש switch איכותי שיחזיק את הרשת הזו. בתור שיקול לעתיד אני רוצה להשאיר אופציה לשימוש בשרת מדפסות (כך שלא אהיה תלוי במחשב שאליו מחוברת המדפסת) וחיבור NAS אופציונלי. ראיתי מספר ראוטרים שמתהדרים ב2 חיבורי USB למטרת מדפסת וNAS, האם יש טעם להתבונן לכיוונם? יש להזכיר שוב שהדרישות הן מעטות - איכותי (ולא משהו ג'נרי), העברת MP3ים משרת (או NAS) והדפסה. המהירות לא כ"כ חשובה. אשמח מאוד להמלצות. עריכה: משהו בסגנון הז…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בניתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר edimax בתקן G. מחשב אחד בסלון מחובר לטלוויזיה ומחשב אחר בחדר סמוך (קיר גבס מפריד בינהם, לא ממד). הקליטה בינהם מצויינת אך כאשר אני מנסה לנגן סרט במחשב הסלוני (ע"י הפעלת Media player לקובץ שנמצא בSharing במחשב הסמוך) אני מקבל קפיאה למס' שניות כל 2 דקות בערך. האם רוחב הפס הוא צוואר הבקבוק? כשאני מעתיק קובץ סרט ההעתקה לוקחת כ2 דקות ולכן אני מניח שקצב הרשת אמור להספיק. Help please
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת חוטית ועל חוטית עם מודם נתב אלחוטי של בזק asus am 604g. אני רוצה (שתי קומות) להוסיף לאחד ה HUB ים switch אלחוטי netgaer GS605 שישמש לי כ Access point לרשת (שלא יהיה נתב ברשת ויתנגש בנתב הקיים, אלה יהיה כניסה אלחוטית נוספת לרשת הקיימת [בקומה אחרת]). איך מגדירים את הנטגיר? אשמח לסיוע ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מחשב די חזק CORE 2, שתי ג'יגה זיכרון ובכל זאת אתרים עולים לי לאט(לא תמיד) אבל המהירות עדיין לא מספקת... יכול להיות שזאת בעיה בראוטר? בווינדוס? אני משלמת על ה1.5 50 שקל בחודש, ואני יודעת שזה הרבה... ריאלי לדרוש מהחברה שלי 2.5/512 בסכום הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי 2 פורטים ל EMULE. UDP ו TCP. עשיתי SAVE אבל ה EMULE לא עובר בדיקת פורטים. TCP נכשל. האם אני חייב שתהיה לי IP סטטית? תודה לעונים. עריכה: אוקיי הצלחתי. עשיתי IPCONFIG ואת כתובת ה IP שהיתה רשומה שם, כתבתי בIP שבפתיחת הפורטים. עכשיו שאלה חדשה, כשאעשה RESET לראוטר(POWER OFF.....ON) האם ה IP שלי (IP פנימי של הרשת) ישנה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לנו 3 מחשבים בייתים + 1 LAPTOP. כרגע , ה3 מחוברים לצערי הרב בתשתית שאני שמתי לפני עידנים (9 שנים) של 10 מגהביט (4 גידים) , וחשבתי לשנות את זה ל8 גידים (100 מגהביט). העניין הוא שכשקניתי את המחשבים, היה כתוב שהכרטיס תומך ב10/100/100 מגהביט. השאלות הן: א.האם ואיך אני משתמש בגיגה ביט ? ב.במידה וזה כבל של 10 גידים (ואני יכול להשיג כאלה) , איזה מין שקע אני שם בקיר ואיזה ראש אני צריך לקנות ? ג.האם יש ראוטר ביתי שתומך בחיבורים כאלה בכלל ? ד.זה לא ממש קשור לגיגה ביט , אבל חשבתי שאולי הרשת 802N תעזור לי כי היא 300 מגהביט , השאלה אם היא HALF DUPLEX או FULL DUPLEX ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שולחני ורגיל ושני לפטופים. שני הלפטוים מחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ויש לי כמובן ראוטר אלחוטי. אני רוצה לקנות מכשיר משולב (מדפת פקס סורק וכו') ואני לא יודע אם לקנות מכשיר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה או לא. אם אני מחבר מכשיר המשולב ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה למחשב השולחני, אעשה עליו שיתוף לכל המחשבים ברשת, אני אוכל להדפיס עם הלפטופים באופן אלחוטי מחדר אחר, כאילו קניתי מכשיר משולב עם כרטיס רשת מובנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-