רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני גר בצפון, אך אצטרך לבצע עבודה של התקנת רשת קטנה באזור השפלה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות אמינה לציוד תקשורת באזור (מעדיף אם אפשרות הגעה ולא רק אינטרנט) - אני צריך כמה ארונות תקשורת קטנים, פנלים, שקעים וכו'. אזור ראשון לציון - רחובות - אשדוד. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לילה טוב לכל המומחים והחברים בפורום! אני לקוח זועם מאוד של 012 , מרוב שאני כועס על החברה הזאת שמפרה תנאי התקשרות ופוגעת בלקוחות החלטתי לעשות מעשה ולהסריט בצורה מקצועית השוואה בין ספק אחר לבין 012. בסרט הנ"ל תראו איך הספק 012 חוסם פורטים בניגוד לספק אחר שאצלו הפורטים פתוחים (נבחר אקראית - וכן שלמתי על עוד שם משתמש בספק אחר!). יש לציין שאני עדיין מנוי ב-012 ולא אתנתק עד שלא יפצו אותי בצורה הולמת. מי שחווה בעיות במיוחד בטורנט אשמח לדעת מכך על מנת לבדוק אפשרויות תביעה. בנתיים לצורך העניין מצ"ב לינק לראפידשייר בו הסרטון - מדובר ב-20 מגה ובמיוחד בשבילם פתחתי חשבון פרימיום למס' חודשים כך שלא צריכה להיות בעיית הורדה. http://rapidshare.com/files/182585722/012a.mp4 המלצה אישית: ב…
-
- 98 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לפתוח כמה פורטים אני מקיש את ה10.0.0.138 ולא ניתן להציג דף זה עזרה בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה כשנה אני משתמש בראוטר+מודם ADSL מובנה שקיבלתי מבזק (Siemens SL2-141). בסה"כ הביצועים סבירים, אבל לדעתי הוא לוקה מעט באי-יציבות, וחסרות בו אפשרויות ניהול מתקדמות (Traffic Shaping, IP Forwarding וכאלה). לאחר קריאה נמרצת בפורום ראיתי שמומלץ באדיקות ללכת על מודם ונתב נפרדים. נראה לי שבכל הקשור לנתב אני די סגור על ה- Linksys WRT54GL (אלא אם מישהו יטען אחרת?), וכעת הבעיה היא מודם. חיפשתי שוב ושוב, ואני ממש מתקשה למצוא מקומות שמוכרים מודם ADSL ללא נתב. ראיתי בחנות אחת Linksys AM300 שלא נראה לי שבכלל יש במלאי, וזהו פחות או יותר - כל השאר הם נתב + מודם מובנה. האם אני מפספס משהו? האם אפשר לרכוש מודם ADSL רק בבזק-סטור, מתוך המבחר האדיר שלהם שמכיל, ובכן, מודם אחד בלבד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי היום ב OUTLOOK EXPRESS אימייל POP3 של YAHOO קודם כל הורדתי את התוכנה YPOPS! והגדרתי את כל הנתונים בOUTLOOK לקבל אימיילים אני מקבל אבל כאשר אני רוצה לשלוח אני לא מצליח ומקבל הודעת שגיאה 554 ההודעה היא: and unknown error has occurred. Subject '221',Account,'whyyoulag',Server:'localhost',Protocol:SMTP, Server Response:'554 Cannot send message',Port 25,Secure(SSL):No,Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC6F מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב והאינטרנט שלי נמצאים בממ"ד. הייתי רוצה להרחיב את היכולות האלחוטיות ברחבי הדירה (רציתי בעיקר לשים מצלמה אלחוטית BLUETOOTH בסלון - להשגיח על המטפלת, ואולי גם אינטרנט אלחוטי WIFI ועוד יכולות אחרות כמו שידור תוכן המחשב לטלויזיה בסלון (איזו טכנולוגיה?) וכדומה). הבעיה ידועה, ממ"ד - לא ניתן לקלוט מחוץ לחדר. ראיתי שיש אפשרות להעביר מידע בחשמל (אבל אני מחפש פתרון יותר אסטטי גם, ולא לתקוע משהו נוסף...) חשבתי, שבפתח האוורור של הממ"ד, כלומר בכניסת המזגן לחדר אשים מגבר אות ואז אולי הוא יוכל לשדר מהכניסה של הממ"ד לרחבי הבית, או אולי לשים שם מקלט ואז למשוך חוט דרך ההנמכה של המזגן עד לאזור הסלון ושם לשים משדר? האם זה אפשרי? אשמח להכוונה ראשונית ולמונחים טכניים שאני צריך…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הנה העובדות : 1. חיבור הראוטר למחשב הראשי הינו חיבור קווי באמצעות חייגן (מוגדר bridging בראוטר asus am 604g אלחוטי) 2. כשהגדרתי את החיבור לרשת במחשב הראשי (בעזרת התמיכה של בזק בינלאומי), הגדרות ה-local area connection הינן כמו בתמונה המצורפת. אבל מה, אם אני רוצה להיכנס לדף של הראוטר, עליי לשנות את כתובת ה-IP כך שתהיה בטווח 10.0.0, אחרת אני מקבלת הודעה שהדף לא נמצא. 3. הגדרות ה-broadband connection הינן לאפשר למשתמשים להתחבר באמצעות החיבור לאינטרנט (וכמובן שנבחר ה-Local area connection), והגדרות ה-ip אוטומטיות. 4. במחשב הנייד ההגדרות של ה-IP הינן אוטומטית. כשאני עושה ipconfig /all אני מקבלת שהכתובת שהוא קיבל הינה 169.254.131.38 (APIPA) עם הסאבנט 255.255.0.0. אני גם מקבלת …
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק רשת פנימית (LAN) של ג'יגה לעומת 100 מגה, האם הכוונה למהירות התעבורה הפנימית ? אם כן, נכון לומר שזה לא משפיע כלל על מהירות החיבור לאינטרנט ? ואגב, מה נפוץ כיום בנתבי הביתיים ? 100 או 1000 ? האם זה רלוונטים גם לכרטיס הרשת וגם לנתב ?
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, וגיליתי שלמחשב אין LAN. ואין אינטרנט, חשבתי שאולי זה הדרייבר והורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מגה ואני רוצה לעבור ל2.5 למי אני צריכה לפנות ומה להגיד? וגם יש לי ראוטר של level one WBR3406TX האינטרנט עושה כל הזמן בעיות, זה בגלל שהראוטר הזה מעפן?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית כבר כמה שנים. אני משתמש בMAC Filter לצורך אבטחה. השבוע קניתי ראוטר חדש (WRT54GL), דבר שגרם לי לחשוב שוב על האבטחה של הרשת. האם יש באמת צורך ברשת ביתית באבטחה של יותר מMAC Filter? אם כן, באיזה אבטחה כדאי להשתמש ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדבר היחיד שמצאתי פה זה שיופינפי מוריד את רמת האבטחה. אם זה כך אז אני צריך גם לבטל אותו בנתב?
-
- 7 תגובות
- 23.5k צפיות
-