עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gil28,

קיבלתי את הראוטר היום, פעלתי לפי ההוראות אך המחשב לא מקבל IP מהרשת כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הוא מתחבר לרשת אבל דרך הראוטר הוא לא מזהה מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Karin Kfir,

רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idoleff,

שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by za-david,

מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר. החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזר האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד. איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם תוכלו לחזור בהקדם אודה לכם מאוד..כי אני מעוניין לעבור ל5 מגה וצריך לבדוק אם בכלל התשתית שלי טובה.. http://www.upit.ws/picture.php?file=3adf61fc381e4.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים יש לי בעייה במחשב שאני לא הצלחתי לפתור הבעייה כזאת בזמן שכל המחשבים מקבלים בבית 100 המחשב שלי מקבל 2 וחצי ויש לי מלא תקיעות. איך אני פותר תבעייה הזאת? זה קרה לי ליפני 3 ימים ואני לא יודע מימה זה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by adlanm,

קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האינטרנט עובד לי הכל עובד רק ה DMZ לא ,אני רוצה לעשות מהמחשב השני שלי שרת יש עליו הכל מותקן FTP והכל עם המודם הקודם הכל עבד והראוטר שהגדרתי של 10.0.0.146 ינותב האיפי ויתחבר על פורטט 6666 והכוונה היא היתה להתחבר למחשב דרך איפי של המודם ולא של הרשת ftp://user:pass@85.33.22.6:6666 לדוגמא ככה דרך ftp://user:pass@10.0.0.146:6666 זה מתחבר כאיפי של הרשת... איך אני יגרום ל DMZ לעבוד למישו היה תבעיה הזאת עם הסימנס הזה<? לפני כן היה לי RTA1320+EDIMAX וזה עבד לי כמו שצריך שהגדרתי ב EDIMAX ב DMZ רשום לי ככה A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings. Those IP packets from the Internet …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yp3,

יש לי שני בניינים שמחוברים בניהם אלחוטית ויש נתב בכל בניין. כאשר אני מתחבר בRDP מהבניין השני לראשון כל עשר דקות יש ניתוק לכל המשתמשים בבניין השני ולוקח לו חצי דקה להתחבר מחדש. בדקתי פינגים והם עוברים חלק כל הזמן גם כשהRDP נתקע. בדקתי פינגים גם עם TCPING על פורט 3389 וגם זה עובר חלק יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המליצו לי על TP-Link TD-W8961ND nLite : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4368 איך הוא בהשוואה למודם שמקבלים בבזק? משהו מומלץ יותר? התקציב גמיש אבל בגבולות הסביר. מה שחשוב זו גלישה חלקה בעיקר. לא משהו מתוחכם מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mmachline,

שלום לחברי הפורום. אני חדש פה אז אולי כבר נשאלה השאלה . . . אני מחפש Access Point או יותר נכון bridge של 802.11 לשימוש חיצוני עם הספק גבוה (1W) ולא חייב להיות יקר מדי :-) לא מצליח למצא כזה - מישהו אולי מכיר ויודע היכן לקנות? המון תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אתמול קניתי DIR-615N של dlink והגדרתי אותו די מהר , שמתי לרוב ה wireless clients שלי הגדרות חדשות (צריך רק לטפל בwii ) ובנתיים זה במצב עובד אבל לא בדוק 100%. לפני כמה שבועות הייתי תקוע בלי אינטרנט בגלל שהספק אינטרנט שלי השאיר אותי באוויר. רציתי לשחק במשחק steam אבל בגלל שלא פתחתי את הoffline mode מראש לא יכלתי לשחק . ניסיתי למצוא משהו פתוח ולא היה כלום בסביבה. אני נמצא במקום די מרכזי ברחובות וקומה רביעית . מדי פעם היו בקשות מהשכן שלי שאין לו אינטרנט להתחבר לשלי וממש לא היתה לי בעיה לתת לו (אחיו יותר מחובר טכנולוגית ובימינו אנשים התרגלו לאינטרנט בכל מקום). אז אני חושב לעשות משהו קטן ופילנטרופי רשת אלחוטית פתוחה אבל אני הולך להגביל רוחב פס באופן אגרסיבי - משהו כמו 5-10% …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. עד לא מזמן הצלחתי להתחבר ב-remote desktop windows 7 64 bit ultimate בין שני מחשבים שהיו מחוברים עם כבל רשת מוצלב. עברתי לרשת אלחוטית בבית. המחשב הראשי מחובר פיזית לראוטר האלחוטי והמחשב המרוחק מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. שניהם מחברת אדימקס. החיבור מצליח דרך המחשב המרוחק למחשב הראשי. אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הראשי למרוחק, אני מצליח לראות את המסך welcome ואז מופיעה שגיאה שאין תקשורת עם המחשב השני. אני ניגש למחשב השני ואני צריך לעשות לו log on מחדש ואז אני רואה שהוא מחפש שוב את החיבור רשת. בעצם הגישה אליו מרחוק מנתקת אותו מהרשת. מישהו נתקל בבעיה או יודע או יכול לנחש איך לעזור לי לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ZiX,

מי ששם לב יצא לי לרשום בפורום שאני עושה רשת בזמן הקרוב (לא חשבתי בעצמי שזה יהיה כ''כ קרוב) בכל מקרה.. יש לי בית 4 קומות.. מחשב במרתף שהעברתי ממנו כבל לחדר שלי.. ליד החדר שלי יש עוד מחשב בחדר הסמוך שגם ממנו העברתי כבל.. בנוסף יש מחשב בחדר שלי ועוד מחשב קומה למעלה שכנראה גם משם אני מעביר כבל לחדר שלי.. כלומר יש לי 4 מחשבים שמחוברים חוטית (או 3 חוטית ואחת אל-חוטית..) ורציתי המלצות לראוטר... אין לי מכיר כי אני לא קונה ראוטר לפי מחיר אלא לפי מה שמספיק לי.. אם ירצה אותי ראוטר ב200 שקל אז סבבה אם 800 אז קצת יקר אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון להתקמצן על הקטע הזה אחרי כל ההשקעה שעשיתי עם הרישות של הבית.. אז ככה כמה דברים שחשוב לי בראוטר.. א' שתהיה לי שליטה מלאה על הרו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kfir1200,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה: 1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ? על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליצים איזה סוג כבל מוצלב או אחר אנא חוו דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים