עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by naor 2002,

האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tamar7,

שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by refael11,

שלום לכולם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד אני מקים רשת ביתיתת בווינדוס ויסטה(xp אני יודע ) מדובר במחשב נייד ומחשב נייח (אליו מחובר הראוטר) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי מצלמת IP מסוג FOSCAM 8910 ,צריך עזרה בקינפוג המצלמה לצפייה דרך הטלפון מחוץ לבית כאשר אני בבית הכל עובד מעולה , אשמח לעזרה ,תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by llnakash,

שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, ניסיתי ליצור חיבור בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט באמצעות ה-ICS המובנה של xp. עשיתי זאת בעזרת המדריך (המצוין) בפורום זה, וכן בעזרת זה המופיע באתר netguru.co.il. השיתוף הוא בביתה של חברתי (שם מחוברים דרך 012) והשיתוף פשוט לא מצליח - לא ניתן להציג אף דף אינטרנט במחשב הלקוח, ועושה רושם שיש זרימת מידע דלה מאוד למחשב הלקוח (כמה מאות ביטים). כדי לנסות ולבודד את הבעיה, הבאתי את המחשב האמור אליי הביתה, כדי לחברו ברשת זהה שרצה טוב מאוד אצלי, על אותו עיקרון בדיוק - והמחשב מתחבר מצוין בלי לגעת אפילו בהגדרות - פשוט החלפתי בין מחשבי הלקוח אצלי בבית ומיד הכל עבד (ממש pluged and played). אצלי בבית החיבור הוא דרך חברת 013. לא נראה לי שטעיתי בהקמת השיתוף ברשת החדשה, אצל חב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום מישהו יכול לתת לי בבקשה רעיונות לדרכים נוספות להעברת קבצים בין שני מחשבים, שהם מעבר לחיבור לרשת הביתית (Ethernet/Wi-Fi), דיסק-און-קי, וכונן אופטי כגון CD או DVD? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by urinka,

הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka

14. חיברתי לפי ההוראות והמחשב מזהה את החיבור אבל כשאני מנסה לגלוש אין קליטה של אינטרנט בינתיים המודם עובר ממחשב למחשב וזה מאוד לא נוח ספקית האינטרנט היא 012

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה האופציה היחידה שלי עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני סובל מניתוקים.. הבעיה היא שאני מחוייב לחבילת גיימר בבזק בינלאומי וחבל לי לאבד אותה. האם כדאי להחזיר את הראוטר לחנות? או לעבור ללא חייגן ולבטל את הגיימר? יום ראשון נגמרים השבועיים בנוגע להחזרה ולכן אני חייב תשובה כמה שיותר מהר.. תודה! אה וגם עברתי לטומטו.. זה לא הבעיה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ag43,

אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eldad82,

אני מנסה לפתוח פורטים הלכתי לפי כל ההנחיות בportforward ומשום מה לא מצליח להפתח ראיתי פה שכדאי לנסות ב DMZ אז ניסיתי ואז כל הפורטים פתוחים כלומר הבעיה לא במחשב אלא בנתב יש למישהו עצות כי ניסיתי כבר שעות ועדיין לא הצלחתי (אפילו דיברתי עם טכנאי והם לא מורשים מבחינה משפטית לעזור לי....) תודה אוקיי כמה דקות אחרי שרשמתי את ההודעה פה מצאתי את הפיתרון ;D ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, במשך כשנתיים וחצי הייתי מחובר לאינטרנט עם בזק בינ"ל על תשתית כבלים ללא חייגן. לפני כחודשיים התחלתי לשחק משחק רשת מסויים שדרך בזב"ל היו לי בו פינגים גבוהים מאוד. עשיתי מנוי גם ל-012 וביטלתי את החיבור ללא חייגן כדי שאוכל לבחור בין שתי הספקיות ולהשוות ביניהן (מכיוון שיש לי התחייבות לבזב"ל אני עדיין מחובר לשתיהן). בימים האחרונים שמתי לב שהחיבור לאינטרנט קצת לא יציב (מתנתק לפעמים, לוקח זמן לפעמים להתחבר) והבוקר שמתי לב שאני בכלל לא צריך לחייג - כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחבר לבד ל-012 (אני חושב זה 012 - כתובת ה-IP שלי מתחילה ב-84). למען האמת זה לא ממש מפריע לי, אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכם נתקל בדבר כזה פעם, אם יש למישהו הסבר לעניין המוזר הזה, או אם יש לי סיבה כלש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים