עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום רשתות או לפורום תוכנות. תעבירו בבקשה במידה וטעיתי בפורום. הבעיה היא כזאת: אני לא מצליח להגדיר רשת LAN בין 2 מחשבים. המחשבים ממוקמים בחדרים שונים ואיני רוצה להעביר כבל רשת. התקנתי תוכנת HAMACHI בשני המחשבים, נכנסתי לאותו חדר. הUSER השני מופיע בירוק ורשום Connected, אבל לא ממחשב אחד ולא מהשני - איני מקבל PING. וכמובן איני מצליח לראות חדרי LAN שאני יוצר במשחקי רשת. אודה אם תעזרו לי. תודה. (נוסה במחשבים עם מערכת הפעלה WIN7 [שניהם] וגם בWIN8)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כאמור הבאתי את הראוטר מארה"ב ועם שקע ממיר לארץ עובד יופי. הוא מוגדר לL2TP (כבלים) ומתבצע חיבור, שבא לידי ביטוי בשני מובנים: א. אם אני מריץ למשל ping www.hwzone.co.il -t אני מקבל פינגים יפים ב. באאוטלוק אקספרס הוא מצליח לקבל הודעות חדשות אבל לא לשלוח _____ בדפדפני האינטרנט (אקספלורר וfirefox) אי אפשר להכנס לאתרים, זה נתקע הרבה זמן ב"waiting for response..." מה ניסיתי: א. להכנס בדפדפן דרך מספרים(כלומר כתובת האתר במספרים), לא עזר.. ב. להוסיף DNS של הספק ידנית בהגדרות הכרטיס רשת. בtime\region אין ישראל, בחרתי טורקיה. בכל מקרה שיניתי לכמה ארצות ולא נראה לי שזה משנה כי אני מקבל pingים בכל region. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום! יש לי רשת של כמה מחשבים בבית ויש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.. בנוסף צירפתי תמונה שאני יצרתי בשביל שהיה אפשר להסביר בצורה יותר ברורה! אז ככה יש לי מחשב איחסון שבו אני מאחסן את הסרטים ואת המידע! הוא מחובר לראוטר של לינקסיס. הראטר של הלינקסיס מושך אינטרנט מהמודם של HOT כמובן מהראוטר של הלינקסיס מתחבר סויץ פשוט שמחובר לשתי מחשבים. OK בשתי המחשבים שמחוברים לסויץ יש אינטנרנט וגם רואים את המחשב איחסון ויש גישה למידע! בנוסף! מהראוטר של הלינקסיס מתחבר ראוטר נוסף של אידימקס ןממנו מתחברים שתי מחשבים! בשתי המחשבים האלו לשם שינוי יש אינטנרנט אבל לא רואים את המחשב איחסון וכמובן גם אין גישה. הראוטר של האידימק מתחבר דרך DHTP .. מה לא תקין ומה לא בסדר עשיתי שזה המצב?? תודה לעונים :…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by guy2607,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.

6. שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by יואב שניר,

בדיקת רוחב פס 02.07.2020 חבילה סלקום סופר פייבר 1000 דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. בימים הקרובים יכנסו לתוקפן, הן בארה"ב והן באירופה, תקנות המחייבת משווקות של מוצרי תקשורת, לשלב במוצריהן מנגנונים שלא יאפשרו לקושחות צד שלישי (כמו DD-WRT) לשנות את אופן הפעולה של מנגנון ה-WiFi. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא כיצד מתמודדות החברות עם דרישות אלה ומי מהן תמשיך לשווק נתבים עם קושחה פתוחה. http://www.netcheif.com/blog/?p=6263

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by IlanF,

אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by momi2004,

שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kovar,

שלום, לפני שבוע החלפתי את המודם הקודם שלי RTA שהיה מעולה והוריד לי ממש מהר למודם חדש TNN E600 במודם הזה יש בעיה מוזרה - הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים וגם לא מוריד כ"כ מהר (בביטורנט) מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Animor,

שלום, בשל מעבר דירה, אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט + רשת מקומית (שיתוף קבצים, מדפסות). לשם כך, חשבתי ללכת על פיתרון של ראוטר. כנראה ששני מחשבים יחוברו לראוטר בצורה חוטית (כבל רשת), ואילו המחשב השלישי יתחבר בחיבור אלחוטי. האינטרנט ישמש, בין היתר, למשחקי רשת (COD). מכיוון שאני משדרג את רוחב הפס (ל-4MB), בזק מציעים (בחינם, למיטב הבנתי מהאתר) ראוטר שמשמש גם כמודם ADSL: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/wireless_net.htm 1. איזה ראוטר+מודם שמספקים בזק כדאי לבחור? 2. האם זהו פיתרוןטוב, שיתאים גם למשחקי רשת? אם לא, אשמח להצעה לפיתרון טוב יותר. 3. לפי האתר, המחשב המרוחק יתחבר לראוטר באמצעות מתאם USB אלחוטי. האם זהו חיבור טוב? איך הביצועים ביחס לכרטיס רשת …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Trumpeldor,

תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by The-Crush,

שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Blackend,

אז מה אתם אומרים? התקשרו אלי היום מקוי זהב והציעו לי לעבור אליהם ב 64 שקלים לחודש ל 1.5 או לעבור ל 2mbit! ב 65 שקלים לחודש!!! ומבחינת בזק זה התחייבות לשנה!!! 100 שקלים לחודש לקו של 2MBIT זה פחות ממה שאני משלם היום ב 60 שקלים אבל זה התחייבות לשנה (היום יש לי 1.5) מה דעתכם כדאי לעבור ל 2 מגה ביט או לא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי לכולם! (את רשימת הציוד שלי אני יראה בסוף) יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מודם ADSL שמתחבר לראוטר בWAN. מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר, ומתאם שמחובר לראוטר לרשת החשמל, ובנקודת חשמל אחרת, מחשב שמחובר לחשמל גם הוא. מחשב | בקיצור : מחשב - חשמל - ראוטר - מודם הבעיה אצלי כרגע היא במחשב שמחובר דרך רשת החשמל. ניסיתי הכל, מipconfig דרך החלפת החיווט ועד שינוי הגדרות בראוטר. שום דבר לא עובד. אני כל הזמן מקבל בעיה ברשת החשמל, והאייפי שהוא מקבל מהDHCP מוזר מאוד, ובכלל לא בטווח המוגדר. הציוד שלי הוא: Samsung aDSL Modem - מודם. ST Lab Broadband router - ראוטר. MSI HomePlug Adapter - מתאמי החשמל. בדקתי שאין לי שום חס…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dmoney,

יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by The_Maestro,

יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....

22. Started by ET,

העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

25. Started by Sweet_Tooth,

אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?

דיונים חדשים בפורומים