רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מתוך התעניינות רק תיהיתי לעצמי איך מתחבר קו adsl לאינטרנט? השאלה ספציפית לתשתית בזק(מה שיש לי..) אני יודע שיש פילטר שמפריד בין התדרים של הטלפון לאלה של האינטרנט, אבל מה אללה? בקצה השני מה יש? אשמח לקבל מידע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגמרה לי ההתחייבות ב ADSL ואני שוקל לעבור לתשתית של הוט, הנציגה של בזק כל הזמן אמרה לי שאני לא אקבל את כל המהירות שמובטחת לי...וכל שאר הדברים האלה. ברמת העיקרון אני מאוד מרוצה מ ADSL אבל ההצעה של HOT זולה בקרוב ל 300 ש"ח בשנה. האם זה נכון? מה עומד מאחורי זה? אשמח לשמוע אם יש לכם בעיות עם התשתית של הוט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי פשוט וטוב לשימוש בבית פרטי עם שני מפלסים (ישב בקומה העליונה והסלון בקומה הראשונה). לא מדובר על צרכים תובעניים כלל - לשימוש לגלישה ודואר בטאבלט אנדרואיד. חשוב משהו לא יקר אבל שיעשה את העבודה. אם אפשר, בבקשה משהו שנמצא במלאי ב-KSP, באג או איבורי בבאר שבע - עדיף אבל לא הכרחי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רק תזכורת קטנה -- לאתר http://www.NetCHEIF.com יש דף בפייסבוק דרכו אתם יכולים להתעדכן בכל הדברים החדשים שאני מפרסם. אם אתה אוהבים את האתר שלי, אתם מוזמנים לעשות LIKE לדף. http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון להיום אני משתמש בבית במחשב נייח שמחובר לרשת האינטרנט עם מודם רגיל של בזק. ברצוני לקנות עוד מחשב נייד . אמרו לי שבכדי שאני אוכל לגלוש בשני המחשבים יחד עלי להחליף את המודם שיש לי במודם שמשמש גם כנתב ושתומך בטכנולוגית ה ADSL עם 4 יציאות LAN. רציתי לדעת האם יש הבדל בין הנתבים השונים? כלומר האם כדאי לקנות משהו יקר או שמספיק אחד זול? בשביל מה צריך 4 יציאות LAN? האם גלישה באותו זמן עם שתי מחשבים מורידה את קצב מהירות הגלישה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת, אם אני קונה כרטיס רשת חדש שיתאים לי למחשב הנייח שמותקן עליו Win7, ואני רוצה שהלפטופ שיש לי יתחבר ברשת אלחוטית - האם אני צריך שכרטיס הרשת יהיה אלחוטי או מספיק רגיל? (בהתחשב בזה שיש לי ראוטר אלחוטי). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים עם מודם Thomson יש לי 2 מחשבים בבית המודם עד לא מזמן עבד לי ללא חייגן ועם switch היה לי אינטרנט ב2 המחשבים עכשיו לאחר בעיות עם האינטרנט התומך אמר שאי אפשר יותר לחבר את המודם ללא חייגן ויצר חייגן ומאז אין לי אינטרנט במחשב אחד... השאלה שלי היא... אם ניתן ואיך ... לחבר את 2 המחשבים ולשתף ביניהם אינטרנט בעזרת switch כשיש חייגן ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגה כשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המודם והראוטר שלי ממוקמים בארון התקשורת שבכניסה לביתי. מיקום המדפסת-פקס בפינת המחשב בחדר השינה. למרות שניתן להזמין חשמלאי/איש רשתות בכדי להשחיל כבל בין ארון התקשורת לנקודה הבודדת שנותרה(של בזק) בחדר, אני מעדיף כמובן להתקינה אל-חוטית. יש לי מודם "הוט בוקס" (אולי אעבור לבזק) + ראוטר של TP-Link 1043ND. איזה פתרונות יש למי שמעדיף שלא לחבר פיזית בין הראוטר לפקס? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-