רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים הקרובים יכנסו לתוקפן, הן בארה"ב והן באירופה, תקנות המחייבת משווקות של מוצרי תקשורת, לשלב במוצריהן מנגנונים שלא יאפשרו לקושחות צד שלישי (כמו DD-WRT) לשנות את אופן הפעולה של מנגנון ה-WiFi. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא כיצד מתמודדות החברות עם דרישות אלה ומי מהן תמשיך לשווק נתבים עם קושחה פתוחה. http://www.netcheif.com/blog/?p=6263
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף חיבור כבלים ל-4 מחשבים איזה ראוטר יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אצלי בנתב את הגרסה הזו ויש משהו שאני רוצה להבין על איך הנתב בעצם פועל באמצעותה.יש בלשונית STATUS נתון שמראה SPACE USAGE וכתוב שם שהשימוש ב NVRAM (שזה למעשה זכרון ה FLASH שלו) הוא 23.3Kb מתוך 64Kb ואני שם לב שזה מטפס בכל יום קצת.מה המשמעות הטכנית? וגם שמתי לב שלפמים יש קפיצות ב CPU USAGE שלו כלפי מעלה, אתמול למשל הוא פתאום זינק ל 71% שימוש וירד בחזרה, עכשיו נשאלת השאלה על מה הוא נטחן?יש לי 2 מחשבים נייחים עם כבל רשת, ועוד לפטופ אחד שמתחבר ב WIRELESS לפעמים, ואני משתמש קבוע בסמארטפון SAMSUNG GALAXY S2 דרך חיבור ה WIFI.נכון לעכשיו כבר 10 ימים ברציפות הוא מחובר ופעיל ולא נרשמו בעיות מיוחדות חוץ מהיום, שלרגע אחד נמנעה ממני הגישה לממשק ה WEB שלו 192.168.1.1 שזו ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! יש ברשותי שתי מחשבים - אחד ממוקם בסלון והשני בחדר שינה כאשר הראשון מחובר עם כבל לראוטר והשני באמצעות כ.רשת אלחוטי. ברצוני לשתף את שני המחשבים שתהיה לי גישה למידע של שניהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני. נתקלתי בבעיה כאשר גיליתי שבWIN7 home premium הפונקציה הזאת לא קיימת ואני לא יכול לעשות את זה דרך הוינדוס. אשמח לקבל המלצה\הסבר לתוכנה אשר תפתור לי את הבעיה תודה והמשך יום מצויין לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=67114 אני ADSL
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.אני רוצה להעביר קבצים בין מחשבים, האם אני יכול לחבר ביניהם עם כבך LAN וזהו או שאני צריך גם נתב\מודם\אינטרנט או משהו? 2.אם נכנס אינטרנט למחשב אחד (בUSB) ואני מחבר בין המחשבים עם LAN, גם במחשב השני יהיה אינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב אלקטל כי אני עובד בלינוקס... אני כבר מת לעבוד ל-ADSL ... אז משהו יודע אני יודה לו מאוד... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום בבוקר האינטרנט היה כך: היה לנו חבילה של 1.5 שאותה משלמים לתשתית של YES (בזק /בזקבינלאומי זה כנראה הספק) בא אלינו איזה טכנאי והחליף את הראוטר ל SIEMENS SL2 141 (ד"א איך הוא ?) הוא אמר שהוא ישדרג ל 2.5, אחרי כמה שעות נזכרתי שצריך להגדיר פורטים אז התקשרתי ל 1800340340 והם עזרו לי. הכול טוב ויפה עד ששאלתי אותם על כמה אני מחובר הם אמרו לי 1.5 , סיפרתי לו שהחבילה שודרגה, אז הוא אמר שהוא לא רואה הזמנה. יכול להיות שצריך לחכות? אשמח אם תביאו הסבר קצר בנושא בדקתי פה http://2.i014.net/Check1.html והוא מוריד לי על 80 גג
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-