רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
תראו ניסיתי לעשות רשת לפי המדריך (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298) ולא ממש הצלחתי אז אני יפרט על המחשבים ומה הבעיה אז יש לי שני מחשבים(בשניהם אקס פי) ואני מחבר אותם בכבל מוצלב ללא אב או שמהו אחר רק כבל רשת מוצלבב הקיצר עשיתי כמו שכתוב ולא עבד תשאלו מזה לא עבד אז אני יענה לכם: אם אני עושה ב cmd פינג ואת ה ip של המחשב השני אז הוא מזהה אותו) (אבל אם אני הולך לworkgoup אין שם שום מחשבבב) ולמרות ששיתפתי בשתי המחשבים קבצים אי אפשר לראות אותםםםם יש לכם מושג מה הבעיה?? עכשיו במהלך המדריך הזה שעשיתי היו לי דברים לא כלכך ברורים שאולי שם הבעיה 1)אחרי שאני משתף קובץ כתוב שצריכה להופיע יד בצבע כחול הקיצר…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש לכל הנושא של רשת.... שנים שאני גולש בבית רק על מחשב אחד, אך בעתיד הלא רחוק אני קונה עוד מחשב. רציתי לדעת האם שווה לשהקיע ברשת אלחוטית לבית (התחשב בעובדה שמחשב אחד תמיד מחובר לאינטרנט..... וכמעט כל הזמן אני מחובר לאזוראוס), או ששווה לי לחבר פיזית בין המחשבים ? אם רשת אלחוטית, אז איזה ראוטר שווה לקנות (האם זה משנה שאני משתמש באזוראוס למיניהם ?) לחיבור של 5 מגה ? המחשבים יהיו במרחק של 10-15 מטר אחד מהשני. תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור הוט ישירות למחשב שלי (אין רשת כרגע) יש לי מחשב חדש (זמני) שיש לו מודם נתב אלחוטי של בזק (rotal rta 1025w) יש לי שני מחברים אלחוטיים Alvarion Breeze Access SA-10 Pro.11 מה האפשרות הכי זולה (וטובה) לחיבור המחשב השני להוט 1) האם יש להוט מודם עם שתי יציאות? 2) במידה ולא - האם צריך נתב אלחוטי? 3) או להזמין נקודה נוספת של הוט למחשב השני (כמה זה עולה?) לעזרתכם אודה יהודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמלצת מומחי הפורום רכשתי TP-Link 1043ND להפתעתי הראוטר מתפקד באיטיות ובקושי עובר מהירות 500 מתוך 1.2 שחיבור 10 שלי מאפשר בתמיכה הטכנית של בנדא הודו שיש בעיות וביקשו להחזיר לחנות ולזכות
-
- 36 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
חפשתי בכל המדריכים ולא מצאתי מה תפקידו של המתג המלבני בצד השמאלי של המודם?
-
- 5 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי איכותי, שיקלוט בלי בעיה בין שני קומות. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדלים בראוטרים בעניין הזה ואם זה אפשרי, אבל אני מחבר אותו ל PS3, אז אני צריך שיהיו כמה שפחות לאגים. אאמ זהו בעקרון, אני צריך משהו סטנדרטי למדי, שיהיה איכותי, ולא יהיו בעיות בטורנטים/FTP אחרי פתיחת פורטים של הראוטר. התקציב בלתי מוגבל, העיקר שיהיה איכותי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני גולש על הוט עם ההוטבוקס הידוע לשימצה. כעת יש לי עוד 2 ראוטרים לAP שמפוזרים בבית. יש לי 2 ראוטרים מיותרים של בזק שנמצאים אצלי בבית. רציתי לשאול האם אפשרי להפוך גם אותם לAP עם התוכנה של בזק שצרובה עליהם או שמה עליי לעשות משהו מיוחד? במידה ואפשרי, אשמח לדעת מה התהליך. ואגב, מה ההבדל בין שניהם? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חברת החשמל בוחנת את עצירת מיזם הסיבים האופטיים חברת החשמל, שמחזיקה 40% במיזם האינטרנט המהיר, החליטה לעצור את פריסת התשתיות עקב התרוקנות קופת המיזם ועד למציאת משקיע חדש. הרקע להחלטה: תוכנית שיווקית כושלת, סכסוכים בין בעלי המניות והדחת המנכ"ל דני לאובר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3678760,00.html
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בתקן B/G שמתחבר למחשב שלי בעזרת כרטיס רשת חוטי. אפשר להשתמש בראוטר בתור כרטיס רשת אלחוטי בשביל להתחבר נאמר לשכנים? (רק לצורך העניין) איך עושים את זה? הראוטר הוא SIEMENS SL2-141 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם ראוטר aztech dsl-600e שמחובר לswitch וממנו למחשבים בבית. אני עובד במחשב שלי עם ip סטטי. היום שמתי לב שהאינטרנט לא עובד כמו שצריך: אתרים עולים פעם כן ופעם לא ויש אתרים מסוימים שתמיד יעלו לי ויש אתרים שאף פעם לא יעלו לי. אחרי בדיקות גיליתי שכאשר אני עובד עם אייפי דינאמי הכל עובד יופי. ניסיתי להחליף כתובות ip סטטיות ועדיין הבעיה נמשכת. ניסיתי בשני דפדפנים שונים ובשניהם אותו דבר. עשיתי בדיקה במחשב נוסף: אותו מחשב עבד עם ip דינאמי ללא בעיה. לכן הגדרתי לו ip סטטי ואז גם שם אותה בעיה כמו אצלי, כמובן עד שהחזרתי לip דינאמי והכל חזר לעבוד. עדכון: הגדרתי את המודם מחדש והוא התקלקל לגמרי סתם ככה. החלפתי למודם חדש והכל עובד טוב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security. הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בימים הקרובים יכנסו לתוקפן, הן בארה"ב והן באירופה, תקנות המחייבת משווקות של מוצרי תקשורת, לשלב במוצריהן מנגנונים שלא יאפשרו לקושחות צד שלישי (כמו DD-WRT) לשנות את אופן הפעולה של מנגנון ה-WiFi. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא כיצד מתמודדות החברות עם דרישות אלה ומי מהן תמשיך לשווק נתבים עם קושחה פתוחה. http://www.netcheif.com/blog/?p=6263
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם מישהו התחבר לאחרונה לאורנג' והתקינו לו את הסמארטבוקס כBRIDGE בנוסף לנתב הקיים ? אצלי מתקינים בשבוע הבא, והבטיחו לי בתמיכה שלהם שתצורה כזאת נתמכת. השאלה אם זה נכון והאם המתקינים שלהם מספיק מיומנים לבצע כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצאתי מודם אלקטל בארכיון שלי.אבל עד כמה שאני זוכר בתקופה הראשונית שלו כבר אז שנאתי חייגן והגדרתי אותו כנתב כלומר ממצב HOME למצב PRO. הייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להחזיר אותו למצב HOME מה התהליך ואיך מתקינים את הקושחה. (יש לי אותה באיזה מקום..) מה הכתובת IP שצריך להקליד על מנת להכנס לאלקטל?? זכור שיש איזה תהליך שמריצים ב RUN על מנת לעדכן או לשנות את הקושחה שלו. אשמח לעזרה בנושא. נושא נוסף אני מחפש מכשיר שבצד אחד יהיה לו כבל רשת ובצד שני אנטנה אלחוטית.עד כמה שאני יודע זה ניקרא אקסס פויינט אבל אני לא בטוח.מטרתו של המכשיר הוא המחשב שלי שמרוחק מהנתב פיזית ואין לי מקום בתוך המחשב לכרטיסב אלחוטי.אני רוצה לחבר אותו בכבל רשת רגיל והוא ימיר לי את זה לרשת האלחוטית. תוד…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באימיול, שאני מנסה להתחבר לשרתים ומה שזה מראה זה שאי אפשר כי השרת מת. ואז אני מנסה להתחבר לשרתים אחרים, וזה לא נותן לאף שרת. כלומר האימיול לא עובד. כמו כן, מופיעה לי כל כמה דקות הודעת שגיאה ושאי אפשר להפעיל קבצי סקריפט, למרות שאני לא יודעת אם זה קשור לבעיה באימיול. וגם הרבה קבצים שאני מורידה באינטרנט לא נפתחים, ואמרו לי שזה קשור לADOBE או משהו ולווינראר ואני לא הכי מבינה בזה S: אבל הורדתי ווינראר וזה לא עוזר, ופקד ADOBE גם לא עזר, אז הסרתי אותו מהכונן הקשיח. ועוד משהו- כשאני בדף אינטרנט, לאחר 15 דקות בערך, מופיע הודעה של EXPIRE כאילו התגלה וירוס, אבל זה לא מסיר את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-