רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי לבית עם שתי קומות הייתי רוצה נתב חזק ובלי ניתוקים ושתיהיה קליטה ארוכה ומספיקה לשתי קומות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית דרך הלפטופ Fujitsu Siemen Amilo m1450g ללא הצלחה, מחפש הרשתות האלחוטיות המובנה בWindows XP לא מזהה את הרשת האלחוטית שהתקנתי בבית (לפטופ אחד כן מזהה). (ניסיתי כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך LAN חוטי, וגם כאשר אני מנותק מהקווי) לכן, התקנתי את התוכנה לחיפוש רשתות שמגיעה עם כרטיס הרשת האלחוטי : Intel® PRO/Wireless 2200BG וכעת יש לפחות כיוון : התוכנה מודיעה לי שהבעיה היא שמתג האלחוט/רדיו במחשב כבוי, ועלי להדליקו ע"מ שניתן יהיה לחפש ולהתחבר לרשתות אלחוטיות. גיגלתי קצת, וראיתי שבדגמים אחרים יש ממש כפתור פיזי בלפטופ, שמדליק/מכבה את הכרטיס האלחוטי, אך בדגם שציינתי אין כזה כפתור. חיפשתי גם ב Bios, אין שם שום התייחסות לנושא האלחוטי, חיפשתי מכל מיני מאפיינים ש…
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אין לי ROUTER\FIREWALL פועלים. אני מחובר לכבלים\נטויזיון. יש ברשותי מודם AMBIT שחור ישן (רשום עליו מתב DIGITAL). אני חיברתי מחשב אחד בחיבור USB למודם ושני בחיבור ETHRNET (כבל רשת). אני מצליח להתבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד בו זמנית (פעם מחשב עם חיבור הUSB ופעם עם חיבור הכבל רשת) לאינטרנט ואילו המחשב השני הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה(לאחר ניסיון של verifying username and password)א: Error 691: The computer you are dialing in to cannot establish a Dial-Up Networking connection. Check your password, and then try again. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על דרך פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום כולם! קנינו מחשב נייד חדש ויחד איתו ראוטר אל-חוטי. עכשיו הבעיה היא שהמחשב הנייד, למרות שהוא קולט את הרשת ומתחבר אליה, לא יכול להתחבר לאינטרנט. הוא לא מקבל IP(הגדרנו ידנית לפני הIP של הראוטר) והראוטר לא מזהה אותו כDCHP client, למרות שהוא יודע את המחשב הנייד(הוא מזהה 2 תחנות אל-חוטיות. כנראה את עצמו ואת המחשב). אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים במודם ראוטר של בזק b focus router 312+ לא מצליח להתחבר יותר לאמיול
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד טריילרים של סרטים למחשב הכל זורם חלק ויפה אבל כשאני צופה בטריילרים באינטרנט הם נעצרים כל שניה וממשיכים כאילו יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך וזה לא עזר... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם נתב RTA1320A יש בו רק חיבור אחד WAN-LAN שהוא מתחבר לראוטר הנוכחי שהוא ראוטר של SMARTC@M שאליו מחוברים 4 מחשבים קווים. וDMZ עובד שיש הפניית פורטים על מנת להתחבר לפי IP חיצוני מחשבים אחרים אלי הבית! ויש לי עוד ראוטר מודם אלחוטי בצד של סימנס SL2141 שיש בו 4 חיבורים קווים והוא אלחוטי גם יש לי 6 מחשבים בבית 4 מהם מחוברים ל SMARTCOM ואני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים שהם עם חיבור קווי ונמצאים במקום שאין קליטה בתחית האדמה ב2 מרטפים ואני רוצה שיהיה לי אפשרות לחבר את PSP שאני רוצה להחתבר איתו לרשת האלחוטית אבל הראוטר כרגע לא מחובר כי הוא לא תומך לי ב DMZ ולכןן הוא בצד מה שאני רוצה הוא לנסות לחבר את הסימנס הראוטר מודם אלחוטי לאנשהו בין הראוטר הסמרטקום למודם RTA ולהפעיל תרשת האל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם דרך USB. אל המחשב מחובר מחשב נוסף בכבל רשת. האם ניתן להוסיף כ. רשת נוסף למחשב שרת ולחבר אליו מחשב נוסף? סה"כ 2 מחשבים מחוברים למחשב אחד. תודה רבה! ;-)
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך. בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים: Siemens 141s Asus 604G Rotal 1025 כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין. השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה? חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות. מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנטסטאט שלי מראה הרבה תנועה על פורט מסויים בין כתובת המחשב לכתובת ה LOCALHOST כל הפניות מתבצעות בפורט 10080 פעם כלוקאל ופעם כרימוט. הלוג פה: http://rafb.net/p/EuaxDO18.html הרצתי hijackthis ולא מצאתי משהו שיכול להריץ ספייוור. הרצתי סריקה ל MyDoom מסימנטק שטוענים שיכול להשתמש בפורט הזה. שום דבר. כמות הפתיחות פורטים גודלת כאשר אני פותח FF. לא ידוע לי איזה ADDON יכול לעשות את זה אבל אין משהו חדש ולא קרה משהו כזה לפני. הדבר היחיד שיכול להיות שהשאיר זכר אבל כרגע לא מוצא משהו לגביו זו תולעת נחמדה שהבאתי איתי מתאילנד בשם auto.it כרגע היא מוסרת ואין זכר. רעיונות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי רשת ביתית בבית, והצורבבמחשב שלי לא צורב. במחשב של אמא שלי יש צורב נוסף, והמחשבים שלנו מחוברים ביניהם בראוטר ביתי. השאלה היא אם יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: חבר שלי אמר לי שכל הקבצים שהוא מוריד בעזרת כל מנהלי ההורדות מוצגים כקבצים שלא ניתן לעשות להם RESUME. אפילו במערכת נקיה לאחר פירמוט. לאחר שערתי כמה בדיקות קצרות במחשב שלו עלה לי הרעיון לחברק את הנייד שלי לראוטר שלו ופתאום גם הנייד שלי מסמן אותו דבר (מדובר על אתרים שב100% מאפשרים המשכת הורדות). מה יכול לגרום לתופעה כזו? יש איזה הגדרה בנתב (סימנס מעפן שבזק מחלקת) או אצל הספקית (הוט)?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע בבזק או ברק במהירות 1.5 משלם 50 שקל לחודש ובעוד מספר ימים תיגמר ההתחייבות... יש לכם איזו ספקית שבסיבות המחיר הזה תספק את אותה מהירות או גדולה יותר? אם כן תשתפו אותי בבקשה תודה רבה מראש לכולם, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-