עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomy669,

רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של TP-link דגם TL-WN821N כשהתקנתי את הדרייברים וניסיתי להיכנס לתוכנה של הכרטיס רשת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. הדרך היחידה שהצלחתי להתחבר לאינטרנט זה דרך הממשק של WINDOWS למישהו יש מושג איך אני מתחבר לראוטר/אינטרנט דרך הממשק של הכרטיס רשת עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. יש להם אפילו SSL בכמה קליקים מאוד מאוד פשוטים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מקווה שניסחתי את הכותרת נכון : יש לי בבסיס רשת פנימית של כ10 מחשבים, אנחנו מעוניינים להקים אתר שבו ירוכזו כל מיני דברים שימושיים למקום העבודה. מה אני צריך כדי להקים פרוייקט שכזה, אני מתכוון גם מבחינת תוכנה ומבחינת חומרה. אני מצטער אבל אני חדש בנושא של רשתות בכלל לכן אם אני שואל שאלות מפגרות תסלחו לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Oranl,

טוב, אני מקווה שזה הפורום המתאים. פשוט לא מצאתי פורום אחר שעונה על הצורך שלי.. התקנתי מצלמה בבית לפני נסיעה לחו"ל. איך אוכל להתחבר דרך האינטרנט על-מנת לצפות בה? ישנה גם אפשרות להקליט, איך אני מבצע את זה? אם זה לא הפורום המתאים אז נא להעבירו למקום הראוי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redti,

אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mikilz,

שלום, אני עשיתי הכל לפי השלבים של www.portforward.com ועדיין כאשר אני בודק מתוך התוכנה זה רושם לי שהפורט חסום. יש לי נתב 3com (72T שעובד מצויין כבר המון זמן ואין איתו שום בעיות במחשבים האחרים בבית. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SEangel,

ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by XMB,

אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The Ball,

אני מעוניין להחליף את הרואטר שיש לי מבזק D-Link 2650 במשהו קצת יותר איכותי. נכון להיום אני בבזק עם חבילה של 15mb. הראוטר יתחבר למחשב נייח, שני מחשבים ניידים ושני פלאפונים ב- wifi. אני מחפש ראוטר יציב עם טווח שידור טוב מכיוון שיהיו קירות המפרידים בין הראוטר לשאר הציוד שיחובר ב- wifi. עדיף שהראוטר יתמוך גם במהירויות הגבוהות במקרה וארצה לשדרג. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול הנה תמונה של הבעיה: http://img297.imageshack.us/img297/8967/untitledhd1.jpg ד.א אותה בעיה יש לי באימייל שלי אני פשוט לא מצליח לעשות "שלח וקבל" אחרי הגדרות שלי ושל הספק ויש לי גם בעיה באימיול זה מה שהוא רושם לי בלוג שאני מתחבר: 23/11/2006 21:26:32: Connecting to DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911)... 23/11/2006 21:26:32: Error while connecting to DonkeyServer No1 (66.199.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by solo53,

שלום לכולם האם ניתקלתם בבעיות התחברות וגלישה ב 013

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Family Net@013 רשת ביתית אלחוטית המחברת את כל המחשבים לאינטרנט המהיר האמיתי של 013 ברק יתרונות הרשת האלחוטית: * גלישה מהירה מכל המחשבים ברשת בו-זמנית. * שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מכל מחשב ברשת. * שיתוף והעבר של קבצים בין המחשבים. * פתרון אבטחת מידע מסוג Mac address Filtering* במסגרת השירות, המקצוענים של 013 ברק, ידאגו לפתרון מלא הכולל את התקנת הציוד, הגדרות, הרשאות גלישה מכל עמדה ואבטחת המידע על גבי הנתב, אצלך בבית. להזמנת השירות חייג ****** הפתרון הזה לא מספיק לטעמי, ואני ממליץ לכל מי שמשתמש רק בו להוסיף גם הצפנת נתונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bjnhv,

שברתי את הראש הרבה זמן על הבעייה הזאת... לפני שבוע התחברתי בשעה טובה לרשת האינטרנט של נטוויז'ן (תשתית בזק), קיבלנו גם ראוטר והכל היה נראה בסדר. התחברתי עם המחשב של אישתי ועם האייפון והכל עבד סבבה. (כמובן שהיו תקלות בהתקנה אבל זה רק בגלל שהטכנאי עשה עבודה ערבית, ערבי איך לא, הגיע בלי שום ציוד וכו' - סידרתי הכל). אבל כשניסיתי לחבר את הנייד שלי לרשת האינטרנט הוא לא הצליח להתחבר - טוען שהסיסמה שגויה, החלפתי סיסמה וניסיתי - עדיין המחשב השני והאייפון מתחברים והנייד שלי עושה בעיות (רק ברשת הזאת, אין לו שום בעיה להתחבר לשכנים) גם ללא סיסמה הוא עדיין דורש סיסמה. מחקתי את הפרופיל של הרשת וניסיתי שוב- כלום. מחקתי את הדרייבר וניסיתי שוב - כנ"ל. (כרטיס רשת של realtec) ניסיתי דרך הלחיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by uri900,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BandiT,

יש לי מחשב שמחובר במודם רגיל (לא ראוטר) לכבלים אני רוצה לעשות שהחיבור יהיה אוטומטי (ראוטר) וגם לחבר את המחשב השני שנמצא כ 10 מטר ממנו ברשת. חשבתי על 3com 3crwer10075 במחיר 209 וגם צריך כרטיס אלחוטי למחשב השני 3com 3crusb10075 במחיר 95 התקציב הוא 300 שקל סה"כ לכרטיס+נתב. האם הבחירה שלי סבירה? או שיש מצרים אחרים בטווח המחיר הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by davidez2,

שקלתי לקנות את 2Wire 1000HG DSL Router 802.11g יש למישהו ניסיון עם המכשיר? המחיר שלו לא יקר ונראה שהוא בסדר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש דרך לעשות ריסט באופן אוטמטי לראוטר ברגע שנופל האינטרנט. שאני מבצע ריסט ידני, האינטרנט חוזר מייידית. יש לי lynsys - e1000 תודה לעונים ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש נתב אלחוטי טוב, שישדר בדירה של 70 מ"ר בלי ממ"דים או איזהשהן חסימות(סה"כ 20 מטר מרחק בין המחשבים), ובנוסף לו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי USB שקולט כמו שצריך ולא יגרום לבעיה בקליטה. ניסיתי את הנתב של בזק עם מתאם USB של DLINK וזה היה קטסטרופה. אני מוכן להשקיע 500-700 ש"ח בציוד איכותי ולגמור עם הסיפור. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בחינם למי שמתחבר ל2.5 מגה ומעלה? מה הדגם המוייק? במוקד לא ידעו להגיד לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הם מציעים חבילות בחצי מחיר ממה שבזב"ל מציעים לי לחדש חוזה ועוד בלי התחייבות. נשמע מפתה אבל השאלה איך איכות החיבור.. למי שיש ניסיון אשמח לתגובות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by vitali02,

יש לי ראוטר של TP LINK WR941ND(הבנתי שהוא תומך במהירות עד 300Mbps) המהירות אינטרנט שלי היא 100 מגה כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם המהירות מתקרבת ל100 אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הWIFI דרך הראוטר שלי המהירות יורדת ל40-20 מגה אני הבנתי שהבעיה בראוטר כי גם בפלאפון זה מראה על אותה מהירות חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעיה ולא מצאתי משהו שיעזור לי ניסיתי את הטיפים פה: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/ - לא עבד ניסיתי לעשות ריסט גם לא הלך גם ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE לא עזר הראוטר והמחשב לא רחוקים אחד מהשני אולי 3 מטר יש למישהו פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים