עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nir2,

אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.

2. Started by uri900,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GuGuSH,

שלום, אחרי שיכנועים רבים (עקרונות זה דבר חזק.), אבא החליט שנעשה אינטרנט אלחוטי בבית. עכשיו, כל המחשבים שלנו נמצאים במרתף וכך גם הראוטר החוטי הקיים כרגע בבית. השאלה שלי היא האם קיים ראוטר מספיק חזק כדי לספק אינטרנט אלחוטי (בקליטה נורמלית... נגיד 30% או טוב יותר) לכל הבית. אם הראוטר יימצא במרתף (וזה המקום היחיד שאפשר, כי שם נמצא המודם וכו'..), כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה הסיגנל יצטרך לעבור 3 או 4 קירות בטון. קיים משהו כזה? ההתלבטות היא האם לקחת ראוטר שיהיה מספיק חזק או ראוטר פשוט כדי שיהיה אינטרנט רק במרתף. ד"א, אל הראוטר יתחברו 5 מחשבים ואקסבוקס 360 אחד. התקציב הוא 300-350 שקל. תודה ויום נעים, גיא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כולם מתלוננים, צריך לעשות. אני לא מכיר שום עורך דין, אבל אם מישהו כאן מכיר, אז קדימה. בקלות ניתן לתת לעזור לו ולהוכיח הפסד כספי בעקבות התקלה שהם לא יודעים מתי יפתרו אותה. בנוסף הם לא הודיעו שום דבר. אם מישהו מכיר עורך דין בתחום הזה, שיציע ונתחיל להזיז עניינים.

5. באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, יופי של פורום.. אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור. מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטר השבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק. קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניה בניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100K חזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגה חיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 360999,

האינטרנט אצלי מחובר דרך נתב ADSL למחשב אחד. יש לי עוד מחשב שמחובר למחשב הראשון ע"י רשת אלחוטית,(זה נתב שחור שרשום עליו TEW-625BRP) הרשת הזאת לא מחברת את האינטרנט כיום אלא רק נותנת אפשרות של גישה לכל מחשב מהמחשב השני וכן הדפסות מכמה מדפסות. הטכנאי שהתקין לי אמר שאפשר גם לעשות שיהיה אינטרנט במחשב השני. איך אני עושה את זה? דבר נוסף אני רוצה לחבר פלאפון דרך וויפי, המכשיר מזהה את הרשת אבל דורש ססימא שאותה אני לא יודע, איך אני בודק את הסיסמא? בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום בקצרה יש לי נתב אדימקס 6204 WG יש לי את המודם ראוטר אלחוטי של הוט אני רוצה לחבר את האדימקס ככה שהוא יתחבר אלחוטית למודם של הוט. הראוטר של אדימקס יהיה בחדר אחר מחובר עם כבל למחשב נייח והמודם של הוט מחובר בחדר אחר למחשב נייח אחר בגדול מה שאני רוצה זה שמודם של הוט יהיה ראשי והאדימקס שיתחבר אליו ויעביר אינטרנט למחשב השני. איך אני עושה את זה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by adlanm,

קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי רשת שמורכבת מכמה מחשבים. אחד מהם מחובר באמצעות חיבור אלחוטי. המחשב במרחק מטרים ספורים מהראוטר, והקליטה מקסימלית. ראוטר D-link 655, והכרטיס רשת האלחוטי במחשב edimax 7128g. מהירות העברה המקסימלית (קובץ מעל 4 ג'יגה) היא 2 מגה לשניה. שאר המחשבים מחוברים ברשת קווית, ואין איתם בעיה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by diego.lij,

שלום לכולם!! כמו שכבתי בנושא יש לי ראוטר 3com OfficeConnect 3crwer100-75 בזמן אחרון אחרי שהחלפתי מודם אני לא מצליח לשמור הגדרות!! כל פעם שאני לוחץ על כפתור ה APPLY לאחר כ 30 שניות הכפתור ממשיך להבהב! וכל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל הוא מתאפס להגדרות יצרן!! מישהו יכול לעזור לי!!!1 תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EVGA,

אני משחק במשחקי רשת וביניהם AVA , בשרת האירופי יש לי 100-200 פינג שזה מעצבן כי צריך להיות איזה 50-100 יש לי ספקית נטויזן 5 מגה ותשתית בזק , הציעו חבילת גיימרים ב15 שקל לחודש החבילה גיימר של נטויזן טובה ? ועוד כמה חודשים יגמר לי ההתחייבות איזה חברות הכי טובות למשחקי רשת ( פינגים נמוכים ויציבים )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofir123,

http://www.cnetusa.com/product/specs/itgtwy_cnig904s.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …

17. Started by podi,

אני עצמי מנוי בחבילת 1.5 דרך נטויזן. אני לא מחפש לעצמי, אלה לדודתי חבילת אנרטנט זולה מאוד. היא לא מורידה דברים או משתמשת ביכולות הפס רחב. האנטרנט לא חייב לטוס.. העיקר שלא יהיה חיוג לא בגלל מהירות, אלה בגלל שהקו תמיד תפוס.) אני מחפש ספק לDSL 256K שיהיה הכי זול... לא בכיון 70 אלה בכיון 50 ומטה.. חשתי על אקטקום אב אני רוצה יותר זול אפילו תודה!!!! (ד"א אגב זה באעמת דחוף כי אני מתאחסן אליה רק הלילה ואני צריך לסגור ולסדר הכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

שלום, ברצוני לקנות ראוטר משולב לשני המחשבים שבבית. דוד שלי הציע לי את הראוטר EDIMAX BR6104K , ואמר לי שהוא יתאים. שאלתי אותו אם יש לו יציאה גם לקו טלפון (להזכירכם אני מדבר על ראוטר משולב). חיפשתי באינטרנט תמונה של הראוטר ממבט מאחור ושם ראיתי אך ורק כניסות לכבלי רשת. מישהו מוכן להסביר לי איפה היציאה לקו הטלפון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שום כלום : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47026

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

מחשב ראשון 2 כרטיסי רשת, אחד למודם אחד לרשת פנימית - אקס.פי מחשב שני כרטיס רשת לרשת פנימית - 2000 פרופשיונל אני מגדיר הכל כמו שצריך גם לשיתוף אינטרנט וגם לשיתוף קבצים הכל עובד סבבה.. סוגר את המחשב בלילה, מדליק למחרת השיתוף אינטרנט עובד כמו גדול השיתוף קבצים - נאדה נכנס לשכנים ברשת בוינדוס 2000, רואה רק את המחשב הזה , בלי המחשב הראשון כולי נכנס לעצבים מנסה לראות מה קרה מוחק אפילו את כל הפרוטוקולים מגדיר הכל מחדש נאדה!!! אחרי 10 דקות של סתם שינויים הלוך ושוב, וחזרה להגדרות המקוריות והינה זה עובד לא שיניתי כלוםםםםם כל ההגדרות כל פעם בדיוק אותו דבר אז מה הבעיה פה למה בשביל להעביר קובץ אחד מסכן ממחשב למחשב אני צריך להתעצבן 20 דקות ? זה ממש מעצבן ומתסכל ואני מתחיל לשנוא רשתות ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rotem_o,

לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, הייתי מחובר דרך בזק במהירות 2M ושילמתי 55ש"ח לחודש. נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ופתאום אני משלם 90ש"ח לחודש. אחרי ויכוחים רבים הציעו לי מחיר של 69ש"ח לחודש, ואחרי עוד ויכוחים (תאמינו לי, צריך להתמקח איתם כמו בשוק) יש לי שתי אפשרויות: להתחייב לעוד שנה באותו מחיר - 55ש"ח לחודש. לא להתחייב ולשלם מחיר שערורייתי של 90ש"ח לחודש. לפני שאני מסכים ל-55ש"ח, אם הצלחתי לרדת מ-90ש"ח במיקוח אולי אפשר עוד. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשלם פחות, כדי שאני אנסה להוריד עוד קצת את המחיר. ועוד הערה, אין לי אפשרות להתחבר לכבלים למקרה שמישהו מתכנן להציע לי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sponge Bob,

במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shtrum,

חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים