עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Polk,

רציתי לדעת איך אני מתפטר בדיוק מה- LOW ID באימיול ומקבל HIGH ID. איזה בדיוק פורטים צריך לפתוח, ואיך? יש לי חיבור 5 מגה של בזק, איפי דינמי, ומודם AZTECH DSL-600E. תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב. אני גר במעונות סטודנטים עם שותפים. יש לנו ראוטר אלחוטי לשיתוף אינטרנט ורשת ביתית. הבעיה היא באחד המחשבים (מחשב נייד של לנובו מדגם C3000-N100 עם חלונות XP HOME). שמסיבה לא מובנת אי אפשר לגשת אליו בכלל (להכנס לתיקיות משותפות) מאף אחד מהמחשבים האחרים. הוא יכול לגשת לכל אחד מהמחשבים האחרים ולמחשבים האחרים אין בעיות גישה אחד לשני. אני אבהיר, אפשר לראות את המחשב. אבל, ברגע שמנסים להכנס אליו הוא אומר שאין הרשאות גישה. מחקנו ויצרנו את הרשת הביתית (על המחשב המדובר) אינספור פעמים כבר, אבל זה לא נותן כלום. ניסינו להשתמש בפונקציית add network place ועדיין אין שום דבר. ניסינו עם/בלי פיירוול , אישרנו ברשימת "יוצאי הדופן" של הפיירוול של חלונות (אין פיירוול נוסף, אבל יש אנטיו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ToasterMan,

אני מניח שכבר עניתם על השאלה הזאתי אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה בחיפוש ותאמתי אין לי יותר מידי זמן אז אני אודא לכם אם תוכלו לעזור לי במהירות האפשרית... יש לי ראווטר של EDIMAX: א. בתפרי של פתיחת הפורטים שלו, כדי לפתוח פורט, הוא רוצה כמה דברים, שכשאני מחפש כתובות של פורטים נפוצים, הם לא מופיעים. הוא רוצה שאני אמלא שם: PUBLIC PORT - START ,PUBLIC PORT - END, PRIVATE PORT אם תוכלו להסביר לי מה זה כל אחד ומאיפה אני מביא את הנתונים למלא את זה... ב. מאיפה אני יכול להביא רשימה מפורטת של פורטים לדברים נפוצים כמו ל אי מיול/ביטורנט/ איי סי קיו(שבגלל זה כנראה אני לא מצליח לקבל קבצים)/ ומשחקים... אודה לכם אם תעזרו לי ותסבירו בפירוט ביותר ועם זאת בפשטות כדי שאוכל להבין כי אין לי ממ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by InspectorGadget,

אז מה זה forwarding שם ??? כדאי לבטל ??? ??? ??? ??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Demagh,

אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. צהריים טובים , בימים האחרונים התעוררה בעיית איטיות באינטרנט ( סטרימינג - יוטיוב , הורדה וכדו' ). תשתית - בזק , ספק -012, חבילת 4 מגה. בכל אתרי בדיקת מהירות למינהם אני מקבל מקסימום 2.7 מגה הורדה ו270KBS העלאה. מודם ראוטר של D-LINK דגם - DSL-2650U ( סטנדרטי של בזק ). יש דרך לבדוק מה גורם לבעיה לפני שאני מחכה שעה בטלפון לנציגי תמיכה טכנית ? :-\ תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בכתבה הוא אומר שאין לו מושג אם זה עובד עם הVPN. חיפשתי בפורום, לא מצאתי אזכור של זה. בסופו של דבר, ניסו את זה? זה עובד? בקלות? גם למי שלא מבין כ"כ בלינוקס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shbd,

בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. אני חדש פה ומקווה שתוכלו לעזור לי . ברשותי אדימקס (שבו קיים wds) המחובר למודם בצורה רגילה, הכל עובד מצויין עד כאן. אני רוצה לחבר במקום אחר בבית עוד ראוטר (נטגיר wgr614 v7) שבו אין אופציית wds, אני רוצה שהנטגיר יתחבר אלחוטית לאדימקס. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איזה הגדרות צריכים להיות באדימקס ובנטגיר על מנת לעשות זאת אני אשמח. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tomz,

שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ^HocK^,

איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by X7-007,

יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benor,

האינטרנט פועל במחשב הראשי (חיבור כבלים ללא חייגן). אבל לא הצלחתי להפעיל אותו במחשב השני. המחשב השני מחובר בחיבור חוטי אל הראוטר (כבל מוצלב). האם אני צריך לעשות הגדרות מיוחדות באחד המחשבים/ראוטר בשביל להפעיל את הרשת אינטרנט במחשב השני? האם אפשר בכלל להתחבר אל הראוטר בחיבור מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. או שהוא לא שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים