עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Evil,

ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by goma,

מה זה יש לי את זה כשאני משחק באינטרנט בut2003

3. Started by andav,

יש לי alcatal speedtouch 510 על windows 98. המהירות בסדר,הכל נחמד,רק מה? יש לי מדי פעם(פעמים רבות מדי) מן הפסקה באינטרנט. אני מנסה להכנס לאתר ולא משנה איזה והאינטרנט לא עובד,כלום, אין אפילו (באקספלורר)את ה- web site found.waiting for reply ,כלום לא עובד. אחרי כמה שניות(יותר מדי)הדפים עולים והכל טוב,הבעיה שזה קורה כל הזמן וזה ממש מעצבן. התקשרתי לבזק והם אמרו שהבעיה נראית כמו של הספק ותתקשר לשם,התקשרתי. ב- 012 דיבר איתי תומך וניסה כל מיני דברים,עשינו tracert ואחרי יומיים חזר ואמרו שזה בסדר(ה- tracert)ואמרו אולי ה- firewall ,אבל זה קורה גם כשאני מפסיק את פעולתו. אמרו אולי spyware ,יש גם את spybot וגם את adaware ,בקיצור נקי. גם אין וירוסים לפי הבדיקה online של panda. יש למישה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן אני נמצא כרגע בתשתית של HOT וספק HOTnet חיבור אוטומטית ללא חייגן אני מעוניין להחליף את איפי של בגלל שחסמו אותי באיזה משחק רשת עכשיו קראתי קצת בגוגל על בקשת הרענון דרך התשתית התקשרתי לתשתית הוט בקשתי מהם רענון ועדיין האיפי שלי לא השתנה משהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות בשביל לשנות איפי? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jack77,

אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב. הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה חברים מה מונע מימני לעשות רשת אלחוטית בבית לבד (בלי להיצטרף לאיזה מבצע מפגר של חברה X )? מה אני צריך ? מודם ? ראוטר ? . עכשיו מה עוד ? ,איך אני מחבר כל מחשב לרשת ? וכאופציה ,איך אני עושה אותה בטוחה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by EagleX2,

טוב שלום יש לי בעיה או יותר נכון אני לא מבין איך לאחסן את האתר שלי בשרת apche החדש כל המדריכים שאני מכיר הם לישן בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hadarK,

יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adlanm,

לא ניתן לקיים שיחת קול נתב של אדימקס, קשוחה מעודכנת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by red4ever,

אהלן חברים, אני מחובר לסיב של פרטנר 1000/100 עם נתב C7. ברצוני לשדרג לתקן WIFI6 כדי לקבל מהירות גבוהה יותר באלחוט. מכיוון שאני רגיל לממשק של TP-LINK ודי אוהב אותו, אני מעוניין רק בנתב שלהם. חיפשתי קצת באתר שלהם והבנתי שהנתבים שהכי מדברים אליי הם AX1800 ו-AX3000. רציתי לשאול קודם כל מי מבין שניהם עדיף? דבר שני, למה ה-AX1800 עולה יותר מה-AX3000 (זה לא אמור להיות הפוך)? למשל פה: AX1800 - https://ksp.co.il/web/item/113508 AX3000 - https://ksp.co.il/web/item/208595 עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שב-AX1800 יש מעבד מרובע ליבות וב-AX3000 מעבד דו-ליבתי (שוב, זה לא אמור להיות הפוך?). על פניו נראה שה-AX1800 עדיף (חוץ ממהירות בתדר 5…

11. שלום יש לי XBOX וגם מחשב אני רוצה לפתוח את שתיהם בDMZ יש אפשרות כזאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. על מנת לנצל את מלוא היכולת של נתב התומך ב-AC1900 נדרש מתאם אלחוטי בעל תכונות זהות. חברת TRENDnet היא הראשונה להרים את הכפפה ומתאם ה-USB 3.0 שלה מדגם TEW-809UB הוא המוצר שאתם מחפשים. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6497

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yotam.B,

היי, כיום אני משתמש בנתב שהוט סיפקו לי שהוא די סבבה ומספיק לי לבנתיים. הבעיה היא שבקומה הרביעית אני כבר בקושי קולט או לא קולט בכלל. קיבלתי לאחרונה עוד נתב אלחוטי של Edimax ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותו כנתב נוסף בעצם? אני יודע שאפשר לחבר דרך כבל. האם אפשר ליצור בניהם את החיבור גם אלחוטי? בכל אופן, אני כנראה יחבר את שניהם דרך כבל והשאלה הנוספת שלי היא איך זה יראה מבחינת הרשת האלחוטית? יראו 2 רשתות בעצם או שיש איכשהו אפשרות להגדיר את שניהם כרשת אחת? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gabrielf,

באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by POD,

היי, יש למישהו ניסיון ב-VPN בין שתי רשתות? בגדול הבעיה היא שיש לי PING רק מכיוון אחד. לכיוון שני יש לי PING רק לנתב. אין FIREWALL. תודה

17. לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו יודע משהו לגבי פורטים? במיוחד הפורטים שהתוכנה משתמשת לשידור/קליטה של A/V. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by elia_lan,

יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Blaz00r,

היי חבר'ה, מחפש להחליף את הLinksys wrt160n V3 הקשיש שלי, ואשמח להמלצות. שימושים: 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ומשמשים לגלישה רגילה, טלוויזיה/KODI שמחוברים קווית דרך החשמל (ממ"ד) ועוד לפחות 4-5 מכשירים ניידים שמחוברים באופן קבוע. רוב המכשירים מחוברים בתקן N. מחוברים ל-40 מגה, תשתית של בזק וספק 012. הראוטר ממוקם בקומה שניה מתוך שלוש, עם הלינקסיס הנוכחי הקליטה בקומה הראשונה ממש חלשה על גבול הלא קיימת, והמהירות שמתקבלת היא לא להיט גם כשעומדים מטר ממנו. מחפש ראוטר (לא משולב) שיתן קליטה טובה בכל הבית ומהירות גלישה מקסימלית (כלומר, עד כמה שאפשר להתקרב למהירות קווית). תקציב סביב ה500 שקל. קראתי הרבה ביקורות חיוביות על הTP-Link Archer C7, הוא ית…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BaR151,

בהגדרות של הראוטר יש מס' אפשרויות לבחירה שהם: Dynamic IP/Static IP/PPPoE/PPTP/L2TP/Telstra Big Pond. ההגדרה שבא אני נמצא כרגע היא Dynamic IP אך אני מנסה לשחק במחשב במשחק(Battlefield bad company 2) ויש לי בעיות התחברות למשתמש ואני חושב ששינוי ההגדרות בראוטר תביא לפתרון הבעיה. מישהו פה יכול להגיד לי איזה מין ההגדרות הללו המומלץ ביותר ואם שינוי ההגדרות תוכל לשנות דבר מה בנוגע למשחק? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by izak.addes,

שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hararim,

שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים