רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
עד כמה שהבנתי מדובר ביצירת רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט והיא נחשבת למאד מאובטחת אמרו לי שגם הבנקים משתמשים ב VPN באתרי האינטרנט שלהם ,אם זה לא נכון אז אני רוצה לדעת במה הם כן משתמשים כי הם בכל זאת חושפים את חשבונות הבנק של כולם לאינטרנט. אז השאלה היא האם הבנתי נכון ? מה צריך בשביל להקים רשת כזאת ומה עלויות של זה בערך ? והאם יש קשר לשרות IPVPN של בזק שעד כמה שהבנתי עושה אותו דבר רק לא על תשתית אינטרנטית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים) שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה. והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות. בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם. לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000 או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT) כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים. כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שוק סיטונאי 40 מגה על איזו חברה אתם ממליצים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי במזל טוב ראוטר חדש ונוצץ של Linksys שמאפשר גם גישה אלחוטית. החיבור אל הראוטר הוא מצויין, והחיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם אלקטל (לא משודרג). אני מצליח להתחבר לאינטרנט, אבל אחרי דקה שתיים של עבודה על האינטרנט הוא מתנתק לחלוטין (בלי הודעה) ואין גישה פנימה או החוצה. מבחינת הראוטר הוא נראה מחובר לאינטרנט, אבל עד שלא עושים Disconnect ואז Connect, האינטרנט לא פועל. החיבור לראוטר עצמו מהמחשבים שברשת נשאר קיים. מה הבעייה? אולי תוכלו להגיד לי איך בדיוק לקנפג את הראוטר להתחברות לאינטרנט? אולי פיספסתי משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטאר ASUS 604g אני רוצה לקלות איתו רשתות כדי להתחבר לאינטרנט ? איך עושים את זה תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם צריך לקנות נתב "מיוחד" למהירות זו, או שכל נתב שנמכר כיום יתאים? (אני שוקל שדרוג.) מאיזו מהירות צריך להחליף לנתב בתקן אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ברצוני לרכוש כרטיס רשת נוסף באפיק PCI-Express (החריץ היחיד שנשאר לי פנוי) מברור זריז הבנתי שזה לא ממש נפוץ בארץ.. לכן פניתי ל EBAY וראיתי שיש הפרשים בעלות בין הכרטיסים האם יש צדק או סיבה של ממש? כרטיס 1 http://cgi.ebay.com/PCIe-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-7J-/220549578486?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3359c77ef6 כרטיס 2 http://cgi.ebay.com/PCI-E-PCI-Express-Gigabit-Ethernet-LAN-Network-Card-/320522647666?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa0a37872 תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשימוש ברשת עם מחשב אחד בחיבור חוטי (יש נתב חוטי), אחד בחיבור אלחוטי קל (5-6 מטר מרחק בלי הפרעות של ממש) ושני סמארטפונים (אנדרואיד). זקוק למשהו זול ככל האפשר שזמין לרכישה מיידית בבאר שבע - רק כדי "לסתום חור" למשך חודש-חודשיים עד שאקנה ציוד בבית החדש. זה מה שראיתי בינתיים בסביבות ה-120 ש"ח: TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12764 Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12017 * איך זה ש-ACCESS POINT יקר יותר? * אפשר לעשות פשוט SHARING עם שני מתאמי USB אלחוטיים כאלה למשל? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&am…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של אורנג (smartbox) שנמצא בקומה למעלה ואחד של בזק DLINK - ADSL ,שנמצא בקומה למטה. החלטתי להשתמש בנתב של בזק כדי שיהיה לי חיבור גם בקומה למטה, חיברתי באמצעות כבל רשת ישיר של 10 מטר, ובהגדרות בנתב של בזק שיניתי את ה defult gateway ל 192.168.1.99, הנתב של אורנג מחלק כתובות מ 192.168.1.2 עד 192.168.1.99. שני הנתבים משדרים באותו ערוץ וכל אחד מהם SSID שונה. השתמשתי במדריך של netcheif. וזה עבד לשעה בערך, עד שלא היה אינטרנט בכלל בשני הנתבים. טכנאי של אורנג אמר לנו בגלל שהראוטר של בזק חושב שהראוטר של אורנג מחשב, מה שלא צריך להיות אז יש ניתוקים, ואי אפשר להשתמש בו, צריך להחליף ראוטר. משהו לא עשיתי טוב? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למרות ריבוי ההודעות באתר בנושא לא הצלחתי להבין חד משמעית האם הרואטר הנ"ל תומך בכבלים? והיכן אפשר להשיג את גרסת הקושחה המתאימה לכך (לגירסהV5) שאלה נוספת עשיתי sharing לכמה ספריות (בעיקר תמונות) והתקשורת נורא איטית מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! לאחרונה קניתי ראוטר מסוג LinkSys WRT54GL אבל נוכחתי לגלות שעל מודמים של HOT (אצלי יש מודם של תומפסון) לא קל להגדיר את הראוטר הנ"ל (למרות שלתקופה מסויימת הוא שימש כראוטר של החיבור בכבלים אבל לאחר חודש הוא הפסיק לעבוד משום מה). הראוטר כרגע עובד וניתן לבצע בו שינויים אך משום מה להגדיר אותו כראוטר שמחובר ישירות למודם אי אפשר. כרגע חיברתי ראוטר פשוט יותר למודם שלי (ראוטר של חברת D Link דגם D-Link DI524) וכרגע הוא מצליח לשדר ואני גולש הבעייה היא שהטווח שלו קצר מאוד, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להגדיר את הראוטר LinkSys WRT54GL כAP ובכך להגביר את עוצמת השידור או שאם יש למישהו מדריך/רעיון/דרך לחבר את הראוטר LinkSys WRT54GL ישירות למודם של הכבלים ושהוא ישדר כמו שצריך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שאפשר לחבר היום כבר רשתות דרך החשמל, ידוע לי שיש חברה שמוכרת ומתקינה כזה ציוד ולפי מה שאני יודע נכון לעכשיו זה לרשתות ביתיות כמובן. מישהו יכול לתת לי את השם של החברה שמספקת את המוצר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הדרך הכי קלה להיכנס למצלמת מחשב נייד מרחוק (בנסתר) בהנחה שיש לי את האפשרות להתקין איזה תכונה שאני רוצה על מחשב זה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ניתן לקיים שיחת קול נתב של אדימקס, קשוחה מעודכנת
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר לתשתית של HOT עם ספק של נטוויז'ן ובהגדרה הראשונית של הראוטר שלי, הנציג מטעם נטוויז'ן אמר לי להגדיר סוג תקשורת L2TP. עשיתי connect וראיתי שדברים עובדים סך הכל בסדר. לאחר מספר ימים של עבודה עם האינטרנט אני פתאום נתקל בבעיות רבות להיכנס לאתרים די סטנדרטיים כגון ג'ימייל, פייסבוק, אתרים ישראליים אחרים. האינטרנט לא זז מהר במיוחד אבל בבדיקת מהירות באתר speedtest.net ראיתי שאני אכן על המהירות שביקשתי (2.5MB). היום לאחר חפירה קטנה ברשת, ראיתי שעלולות להיווצר בעיות אינטרנט במידה והראוטר שמחברים אינו תומך בסוג תקשורת L2TP וכתוצאה מכך החלטתי לשנות את סוג התקשורת ל-PPTP ופתאום האינטרנט החל לפעול בצורה תקינה!!! הראוטר שברשותי הוא של חברת TP-Link מדגם WR541G. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מנהל הרשת בספריית בית הספר חסם את רשת האינטרנט בראוטר ל-IP אחד, כך שרק מחשב אחד יוכל להשתמש באינטרנט (ספרן). כל שאר המחשבים שברשת הפנימית יכולים לתקשר ביניהם אך ללא חיבור לרשת האינטרנט, כי רק IP אחד פתוח לרשת האינטרנט. במקרה שמשנים את ה-IP של מחשב אחד שברשת הפנימית לאותו IP של הספרן - מתקבלת הודעה שיש התנגשות IP ברשת. האם ניתן לעשות ש-2 מחשבים "ירקדו" על אותו IP ולקבל חיבור לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי חבילת גלישה בספק, 12 מגה הקו שלי בתשתית עדיין נשאר 3 מגה. איזו מהירות אקבל? מהירות הנעה בין 3 ל12, או מהירות קבועה של 3?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני כשנתיים רכשתי מאורנג' (הייתי מחובר בזמנו לאורנג') AP של חברת EDIMAX. דגם: EW-7416APn. קניתי אותו, השתמשתי בו כחודשיים ואז עקב סידור הבית שמתי אותו במחסן. לפני כחצי שנה לערך יס התחילו לשווק את היס סטרימר ונזכרתי שיש לי AP שיכל לנתב את האינטרנט ישירות אל הממיר. חיברתי אותו והגדרתי אותו בהצלחה. ולאחר יומיים של חיבור תקין פתאום התוכנה שבקה חיים ולא היה ניתן להגיע להגדרות הנתב ולעשות איתו משהו אם בכלל. דיברתי עם אורנג' והם טענו שהמכשיר קפא. מאז עוד פעם אחסנתי אותו והיום עקב סידור המחסן נזכרתי שהוא קיים . יש אפשרות כלשהי לשיכולה להחזיר את הAP למצבו הרגיל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-