עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ziv_Sh,

צהריים טובים. מה ההבדל בין vpn לבין פרוקסי? גם בארגונים וגם אצל פרטיים. והאם יש המלצה לשירות כזה או אחר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iDanVas,

שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום שוק סיטונאי 40 מגה על איזו חברה אתם ממליצים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orlupo,

בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chen6373,

שלום, ברצוני לחבר ראטור של edimax למחשב הנייח שלי כדי שאני אוכל גם לגלוש דרך הסלולר על wi fi האם זה מספיק שאני מחבר את הראוטר לחשמל או שאני צריך לחבר כבל מהראוטר למודם של המחשב ומהמודם לחבר כבל לראוטר? והאם אני צריך להגדיר משהו במחשב? תודהעל שיתוף הפעולה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elaa56,

על 40 mb?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arkadur,

נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sausage,

http://planet.nana.co.il/stopspam/ תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TOMER20,

אהלן, יש לי בית פרטי עם שני מחשבים במרתף ונתב של EDIMAX (לא אלחוטי). אני רוצה מחשב עם אינטרנט בחדר, שנמצא שתי קומות מעל, מישהו יודע כמה עולה להעביר כבל כזה? האם ניתן איכשהו להשתמש בתשתית קיימת של המרכזייה? (סליחה על הבורות) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rjjb7,

אהלן, אני רוצה לקשר בין 2 מחשבים שברשותי..להלן המפרט של שניהם (חלקי): מחשב1 - נייח: HTPC 2.8GhZ 1GbDDR2 80Gb GeForce2 כרטיס רשת רגיל + יציאת FireWire מחשב2 - נייד: Asus 1.6GhZ intel Atom 1GhZDDR2 160Gb כרטיס רשת רגיל + WiFi לחדר שלי בבית מגיע רק כבל אחד מהראוטר שכעת מחובר למחשב1 ומספק לו אינטרנט (דרך הכרטיס רשת הרגיל) וברצוני להגיע למצב ששני המחשבים יריצו אינטרנט במקביל ויהיו מרושתים ביניהם.. נכון שאפשר לעשות את זה ע"י התקנת עוד כרטיס רשת באחד מן המחשבים אבל פתרון זה לא רלוונטי כי אין לי סלוטים. מהו הפתרון היעיל ביותר לעניין (והחסכוני), בהתחשב בכך שבנייח יש גם FireWire ובנייד WiFi??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Nzep1,

שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי יש לי מודם המחובר למחשב עם ווינדוס 7 החיבור מתבצע ע"י חייגן לספק 012 התקנתי כרטיס רשת נוסף על מנת לחבר מחשב שני(עם ווינדוס XP ) ע"י כבל מוצלב. שני המחשבים חוברו קווית אבל אני מסתבך ולא מצליח לשתף את האינטרנט. בעבר היה פשוט לחבר שני מחשבים עם ווינדוס XP בעזרת השתוף אינטרנט והגדרה של מחשב משתף ומחשב מקבל. אז מישהו יכל לעזור לי עם ההגדרות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omerbasket,

היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by abarbotel,

אני גולש דרך ראוטר של אדימקס לא היו לי בעיות בעבר ביצירת שיתוף קבצים אבל פתאום עכשיו אני לא מצליח לראות את המחשב של אחי בשיתוף שם קבוצת העבודה שלנו הוא זהה והגדרתי אצל אחי שיתוף קבצים ואני עדיין לא רואה את הכונן שלו יש לציין ששנינו מצליחים לגלוש באינטרנט בעזרת הראוטר רק שהוא מחובר אלחוטית ואני ישירות עם כבל מה הבבעייה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pasha314,

הי, יש לי בדירה גם חיבור ADSL וגם תשתית של כבלים. אני מחובר דרך בזק בינליאומי ו-ADSL. בשגתי מודם כבלים ישן מחבר וניסיתי לחייג לבזק בינלאומי עם השם משץמש והסיסמא שלי מהמחשב הנייד שלי עם המודם כבלים במקביל לחיבור שיש לי דרך ADSL. הקטע המצחיק הוא שזה עובד. האם זה חוקי לדעתכם? מה הסיכוי שהם יעלו עלי? 8) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב עם win xp pro sp3. יש לי מחשב חדש נוסף שקיבלתי מתנה מהמשפחה. המחשב החדש עם Win 7. כדי להעביר חומר ממחשב למחשב, אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. יש לי כרטיס אינרנט אלחוטי פנימי (pci עם 2 אנטנות) וראוטר דיי חזק (ה-smart box של אורנג'). עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) האם כאשר אני אצור את הרשת האלחוטית, אוכל להגדיר שאוכל לראות את כל המחשב עם מערכת ההפעלה ה-xp (כדי שאוכל להעביר ממנו את החומר)? או שרק ייווסף כונן רשת שדרכו אני אוכל להעביר את החומר? 2) אני יודע שכדי ליצור רשת חוטית, צריך שבאחד המחשבים יהיו 2 כרטיסי רשת. אחד מחובר למודם, ואחד מחובר בחוט למחשב השני. איך זה עובד ברשת אלחוטית? האם אני צריך כרטיס רשת אלחוטית ב-2 המחשבים כדי ליצור את הרשת האלחוטית? 3) יש משהו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! יש לי בעיות קליטה של האינטרנט האלחוטי בבית... ובכן המחשב שיש לו בעיות קליטה נמצא 6-7 מ' קו אווירי מהראוטר וביניהם מפריד 4 קירות הראוטר שיהיה ברשותי היה דגם של TP-Link והחלפתי אותו אתמול לראוטר חדש וחזק יותר D-link 645 אך לצערי הרב הקליטה נשארה אותו הדבר... כשאני אומר קליטה הוא נמצא מתחת ל30% קליטה חשבתי אולי איזה מגבר יעזור לי בעניין או משהו כזה... אני אשמח לכל הצעה בעניין תודה יואל!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by wzeedan,

שלום אני רוצה לחבר את ההורים לאינטרנט המהיר. בנטוויז'ן זה עולה 79 ש"ח ובברק 65 ש"ח. בשניהם מהירות 750K וכולל תשתית ADSL. האם נטוויז'ן היא באמת ספקית האינטרנט הכי טובה עם השירות הכי טוב ששווה להוסיף להם 14 ש"ח בחודש או שזה מיותר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by night-fire,

פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Smiter-,

שלום לכולם, הבעייה שלי היא קצת מסובכת וארוכה, אבל אני מקווה שמישהו יוכל ליפתור אותה. אז ככה, יש לי בעייה של MS. אני שולח PING לשרת ה DNS הראשי של ה ISP שלי, או כל אתר אחר בארץ והמינימום שאני מקבל זה 50-60MS , זה עם אינטרנט 750K ADSL. לפני כמה ימים עברתי ל 1.5MBIT, ציפיתי לשינוי קל... אך לא, 60MS עדיין. עכשיו, היתקשרתי לבזק אמרו לי הקו שלך מצויין, אין לך בעיות בלה בלה בלה, היתקשרתי לספק שלי אמרו לי אין לך בעיות עם ה ACCOUNT, אתה מוריד על מהירות מלאה, אנחנו לא רואים פה שום בעייה. ניסיתי להחליף OS, מ XP ל 2000 ואז שוב ל XP כמה פעמיים, כרגע אני על XP. יש לי מודם ALCATEL השחור, עם ה 5 נורות. הוא היה במצב של פרו, אותה בעייה אז החזרתי אותו ל DEFAULT כדי שאוכל לקבל תמיכה מבזק והס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים