רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
בחנויות האינטרנט בינתיים הכי ארוך שראיתי זה 30 מטר אני מדבר על כבל מוצלב RJ45
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין החדר שבו ממוקם הראוטר (wrt54gl linksys - עם ddwrt) לבין הסלון יש בערך - 10 מטר. הקירות המפרידים בינהם אינם קירות בטון , אבל האות המתקבל מהראוטר עדיין בערך 30-40 אחוז. מה עשויה להיות הבעיה? אני מפספס משהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי alcatal speedtouch 510 על windows 98. המהירות בסדר,הכל נחמד,רק מה? יש לי מדי פעם(פעמים רבות מדי) מן הפסקה באינטרנט. אני מנסה להכנס לאתר ולא משנה איזה והאינטרנט לא עובד,כלום, אין אפילו (באקספלורר)את ה- web site found.waiting for reply ,כלום לא עובד. אחרי כמה שניות(יותר מדי)הדפים עולים והכל טוב,הבעיה שזה קורה כל הזמן וזה ממש מעצבן. התקשרתי לבזק והם אמרו שהבעיה נראית כמו של הספק ותתקשר לשם,התקשרתי. ב- 012 דיבר איתי תומך וניסה כל מיני דברים,עשינו tracert ואחרי יומיים חזר ואמרו שזה בסדר(ה- tracert)ואמרו אולי ה- firewall ,אבל זה קורה גם כשאני מפסיק את פעולתו. אמרו אולי spyware ,יש גם את spybot וגם את adaware ,בקיצור נקי. גם אין וירוסים לפי הבדיקה online של panda. יש למישה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מנת לנצל את מלוא היכולת של נתב התומך ב-AC1900 נדרש מתאם אלחוטי בעל תכונות זהות. חברת TRENDnet היא הראשונה להרים את הכפפה ומתאם ה-USB 3.0 שלה מדגם TEW-809UB הוא המוצר שאתם מחפשים. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6497
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מחשבים מערכת הפעלה WIN10 והתקן BLUETOOTH, רצים על אותה רשת WIFI המחשב הראשון מחובר בסלון למערכת, אני מעוניין להזרים סאונד(אינטרנט\סרטים\משחקים) דרך BT מהמחשב השני,הנייד למחשב הראשון שמחובר למערכת. האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לכל אלו המבינים ברשת ביתית. יש לי 3 מחשבים...מהם הרכיבים הפיסיים שאני צריך עמ"נ חהפוך את שלושתם לרשת...שמחוברת בסופו של דבר ל ADSL (נניח שאני כבר מחובר עם מחשב אחד)... תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מס' 1 שאני מרחיב את הטווח שלו עם ראוטר מס' 2, יש אינטרנט בשניהם. אני מחפש ליצור רשת נוספת למצלמות אבטחה על ראוטר מס' 2 ושם בעצם נוצרת הבעיה. בקושחה המקורית אין מה לדבר, בקושחות צד שלישי יש אבל יש באגים שאינם מוסברים כמו בopenwrt שאם אני מגדיר רשת wifi שנייה פתאום כל מה שמחובר לראוטר מס' הופך לחיבור מקומי והרשת החיצונית לא עובדת יש פיתרונות? קונפיגים? סקריפטים? אני כן רוצה להישאר על openwrt
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה כשנה אני משתמש בראוטר+מודם ADSL מובנה שקיבלתי מבזק (Siemens SL2-141). בסה"כ הביצועים סבירים, אבל לדעתי הוא לוקה מעט באי-יציבות, וחסרות בו אפשרויות ניהול מתקדמות (Traffic Shaping, IP Forwarding וכאלה). לאחר קריאה נמרצת בפורום ראיתי שמומלץ באדיקות ללכת על מודם ונתב נפרדים. נראה לי שבכל הקשור לנתב אני די סגור על ה- Linksys WRT54GL (אלא אם מישהו יטען אחרת?), וכעת הבעיה היא מודם. חיפשתי שוב ושוב, ואני ממש מתקשה למצוא מקומות שמוכרים מודם ADSL ללא נתב. ראיתי בחנות אחת Linksys AM300 שלא נראה לי שבכלל יש במלאי, וזהו פחות או יותר - כל השאר הם נתב + מודם מובנה. האם אני מפספס משהו? האם אפשר לרכוש מודם ADSL רק בבזק-סטור, מתוך המבחר האדיר שלהם שמכיל, ובכן, מודם אחד בלבד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[tr][/tr] שלום חברים יש לי רשת ביתית של 4 מחשבים המחוברים בHUB הכל עובד, הכל אחלה. כל המחשבים מבוססים על מערכת הפעלה XP. לאחרונה חיברתי מודם כבלים (מוטורולה) בחיבור USB לאחד המחשבים ושיתפתי אותו. כעת כל המחשבים יכולים להתחבר לאינטרנט ללא שום בעייה. הבעיה שישנה היא: חובה להשאיר את המחשב בחיבור USB תמיד פתוח !!! מחפש פתרון לחיבור המודם לHUB כך שכל המחשבים יוכלו להשתמש בו זמנית מבלי להיות תלויים במחשב זה או אחר מניסיון של חיבור המודם לHUB רק מחשב 1 רואה אותו בו זמנית מה עושים?????????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את השאלה הזאת גם בפורם תפוז מכיון שאני מקווה למצוא פתרון כמה שיותר מהר אחרי שחשבתי שבעיה נפתרה עקב זה ששניתי את הגדרות הביטטורנט ל100 חיבורים הגבלה גולבאלית של מספר חיבורים ו50חיבורים מספר משתמשים לטורנט חזרה הבעיה ויש ניתוקים חוזרים של הראטור מאינטרנט אולי הייתי צריך לכתוב את זה אבל זכרתי שלכבל רשת יש טווח בהרבה יותר גדול בלל שבבית עשינו סידור משונה עם נקודת הכבלים מודם הכבלים וראטור הטווח בין הראטור למחשב שאליו הוא מחובר קווית הוא בערך 10 מטר יכול להיות שלראטור יש עדיין אחריות (אני חושב שראיתי 3שנים אחריות שקניתי את הראטור) יכול להיות שכדאי לשלוח אותו ליבאון לבדקיה או אם יש שיטה לבדוק את זה לבד לפני שאני צריך לשלוח אותו לכמה זמן ליבאוןשהתקשרתי לפיקוק הם אמרו לי יש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריה רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לstatic IP Adress יש לי מודם נתב של בזק SL2-141 היות ובשביל לפתוח פורטים צריך שתיהיה כתובת איי פי קבועה, חיפשתי מדריך וביצעתי. עכשיו רציתי לשאול, איך אני יודע שהכתובת שאני בוחר לא תפוסה כבר? והאם יכולות להיווצר כל מיני בעיות איטיות מביצוע לא נכון של המהלך? שאלה שניה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר. האם אני צריך לעשות בשני המחשבים את התהליך ואם כן האם מותר שתהיה אותה הכתובת ואם לא מה אני צריך לעשות? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל שעה וחצי ~, הראוטר בבית NETGEAR VG2000 מתנתק ועושה איפוס לעצמו. הבעיה הנוספת היא שכל יום כמעט כאשר אני מתחבר לאינטרנט אז זה מעלה לי דף: prov.bezeq.co.il שדרכו אני מגדיר את הסיסמה והשם משתמש של הספק - שוב ושוב מחדש. מה יכול להיות המקור לבעיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו בחיבור שני כרטיסים רשת באותו המחשב לאותה הרשת, ללא ביצוע TEAM ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי את האינטרנט שלי בבזק ל30 מגה. עד עכשיו עבדתי עם הראוטר wrt45gl שבאמת היה מדהים! אבל הוא לא מצליח לעלות על ה25 מגה בבדיקות מהירות וקראתי בפורומים שונים שהוא לא תומך יותר מזה בפועל... ניסיתי גם כל מני firmware אחרים למיניהם ובאמת שהפקתי ממנו את המקסימום. בכל מקרה אני מחפש ראוטר שיהיה מצויין בעבודה עם מהירויות כאלו, יציב בלי ניתוקים, אמין ובעל מגוון תכונות. התקציב עומד עד ל700-800 ש"ח. בבית שלי יש 6 מחשבים, 4 קווים 2, אלחוטיים, ו4 פלאפונים (אנחנו הרבה נפשות גרים ביחד חח). זהו בערך אשמח להמלצה לראוטר שיעשה את העבודה כראוי.... בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית ביתית עם נתב TL-WER340G. יש מחשבים המחוברים חוטים ואל חוטית. במחשבים שמחובר חוטית - אין איבודי מידע בכלל כאשר אני נותן פינג לאתר חיצוני. במחשב שלי, שמחובר חוטית זה המצב - כמו בתמונה המצורפת. מה עושים ? מה לבדוק בכדי לפתור את זה ? ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש, אבל ה-WIN7 שיש לי כל הזמן מתקין את הדרייבר אוטומטית כמה שניות לאחר שאני מסיר אותו. איך ניתן לבטל התקנה אוטומטית חד פעמית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... יש לי חשבון בוואלה. האימייל בימים האחרונים לא נפתח, ז"א כשאני מקלידה סיסמא ולוחצת אישור, הוא או פותח לי עמוד שגיעה, או אומר שכרגע אין אפשרות להתחבר, ושעלי לרענן או לנסות מאוחר יותר. אני לא יכולה לקרא את הדוא"ל שלי! :-[ מה לדעתכם הסיבה לכך, ואיך אפשר לתקן את זה? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על אתר אחר שאפשר לפתוח בו אימייל בעל קיבולת רבה וברמה גבוהה. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם אני מאפס אותו אז הכול חוזר כפי שקיבלתי אותו מבזק? או שפשוט הוא יוצר מחדש גיבוי של הpassive? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצב אצלי ככה: יש לי 3 מחשבים. 2 באותו חדר שכרגע מחוברים בחיבור ישיר (ללא ראוטר, האב, סוויץ' וכדומה) בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב שלישי שיהיה בחדר שלי (קומה מעל). הדברים שאני צריך לפי הבנתי: ראוטר 4 חיבורים כבל 20 מטר מהראוטר למחשב החדש כבל 10 מטר מהראוטר למחשב 2 שנמצא באותו חדר כבל הכי קצר שיש לחיבור הראוטר מחשב 1 שיהיה לידו (או שהראוטר מגיע עם קבל לחיבורו עם מחשב אחד??) אני מעוניין גם לחבר מודם כבלים לראוטר. עם איזה כבל מחברים אותו? להוסיף גם את הקבל הזה לרשימה עכשיו לשאלות: איזה ראוטר הכי מומלץ? (כמה שיותר זול. בסביבות 250 ש"ח אני חושב..) צריך לקנות כבלים מוצלבים או לא מוצלבים? איך מחברים את המודם לראוטר? (עם איזה סוג של כבל?) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-