עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כשרק הזמנתי אינטרנט ניגשתי לבזק סטור לקבל את המודם שלי ושאלו אותי איזה מודם אני רוצה רשת או USB ששניהם "בחינם" עכשיו כשאני רוצה רוצה לעבור ל מודם רשת עקב וינדוס 64 ביט וסיבות נוספות הבני צונזר האלה מבקשים ממני 140 שקל! על מה?! האיתי מבין עם היה מצורף למודם כרטיס רשת נוסף אבל בישביל להחליף מודם 140 שקל? למישהו יש דרך להחליף למודם רשת? איזה קומבינה או משהו?נמאס לי מ USB הרשת הרבה יותר טוב ממנו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מנסה לעדכן רשומות DNS והם רושמים לי שהנתונים לא יעודכנו כל עוד ה-NS שלי לא יהיו ns1.sitesdepot.com רק שזה בדיוק לאן שרשומות ה-NS שלי מפנות.... יכול להיות שהם מתבלבלים ומציגים לי את ה-NS הנוכחיים במקום את שלהם ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן לכולם. יש לי בעיה קצת תמוהה בכל מה שקשור למשחקי רשת (לדוגמא שר הטבעות אונליין או וורקראפט). העניין הוא שאני לא יכול להתחבר. לגמרי. השלב הראשוני של ההתחברות נכשל באופן קבוע. הבעיה התחילה לא מזמן, לפני כמה חודשים עוד שיחקתי בלי בעיה, עזבתי לכמה זמן, ועכשיו שחזרתי אני לא יכול להתחבר בכלל. אני מחובר דרך 012 על תשתית הוט במהירות 2.5 מגה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בראוטר, אבל כשניתקתי אותו וחיברתי את המחשב ישירות עדיין לא נוצר שום חיבור. העניין מוזר עוד יותר בגלל ששאר הדברים עובדים אחלה, הורדות וכו' לא עושים שום בעיות, הבעיה היא ספציפית למשחקי רשת המוניים. האם 012 חוסמים פורטים או משהו כזה? או שהבעיה היא במחשב (הדבר היחיד שהשתנה בחודשים האחרונים הוא ווינדוס 7 במקום ויסטה, א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Nadab,

שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by uskatin,

שלום לכם הייתי רוצה לשאול ולברר לגבי הנושא בבזק בינלאומי יש להם תוספת למנוי שנקראת GAMER שזה בתוספת 15 ש"ח בחודש עכשיו אני משחק משחק אחד או שתיים ברשת. עכשיו היה לי את המנוי GAMER הזה והמשחקים עבדו מצויין עכשיו כשביטלתי את זה , המשחקים התחילו לקרטע . השאלה מה אפשר לעשות? אולי אצל ספק אחר אפשר להתחבר ללא שום תוספת מנוי GAMER. אם מישהו מבין בנושא אנא עזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Artist,

קניתי 2 כרטיסי רשת אלחוטית, אחד למחשב הרגיל ואחד לנייד, התקנתי את שניהם אך איני מצליח לגרום להם להתחבר אחד לשני. ניסיתי לחבר אותם באמצעות האשף של XP באמצאות כונן DISKONKEY. לעומת זאת אני יכול בהחלט להתחבר לרשתות של השכנים משני המחשבים ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Evil,

ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. דברים שעלי לדעת מראש ? אזהרות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כולם, אתמול שדרגתי את האינטרנט ל-100MBPS (תשתית של הוט, ספק - בזק בינ"ל). המודם של הוא HOTBOX שמחובר לראוטר TL - WR1043ND עם firmware המעודכן ביותר של החברה (לא DD-WRT או משהו כזה). קינפגתי את הראוטר לתקן N בלבד, והגדרתי את מתאם הרשת שלי ל-1GBPS full duplex, כפי שמומלץ באתר של הוט (מצ"ב תמונות). בדקתי את המהירות ב- 2מחשבים - אחד מחובר ישירות למודם של הוט באמצעות כבל, והשני מחובר אלחוטית לראוטר ונמצא מטר לידו. באתר של הוט (http://speed.hot.net.il/) קיבלתי 90MBPS (עם מקס' 114MBPS) במחשב שמחובר ישירות, ו74MBPS (עם מקס' 95MBPS) בנייד. באתר של בזק (http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx) קיבלתי מהירות 90MBPS בנייח ו74MBPS בנייד. בנוסף, ניסיתי להוריד קוב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mottile,

שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ran1982,

שלום, אודה לעזרה והכוונה בתכנון רשת קוית ואלחוטית לבית 3 מפלסים חדש. היום יש לי מודם-ראוטר של הוט בקומת הכניסה, וכצפוי אין קליטה בקומה העליונה ובמרתף. איזה פתרון מומלץ? שמעתי על פתרונות MESH זולים ( DECO ) ויותר יקרים ( UBIQUITY ) וגם לכל אחד מספר דגמים. בנוסף - אני צריך מתג POE למצלמות (בתכנון כרגע כ-6 מצלמות, אולי בעתיד יהיו יותר, בכל הנוגע למספר הפורטים...). איזה מתג מומלץ? מה ההבדלים? גם ראיתי טווח מחירים מאוד גדול החל מכמה מאות, עד כמה אלפים. מכיוון שזה למצלמות אבטחה חשובה לי היציבות. בנוסף - אני צריך (או רוצה) להעביר כבלי רשת לכמה מקומות בבית. בכל קומה יש לי נישת תקשורת שמשם אמתח כבלים לחדרים (ונקודות שונות כמו טלויזיה וכו'). האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. בדיקת פינג אני מקבל נגיד לארץ 6MS, ואז יש קפיצות שונות עד הכי גבוה היה 40MS בארץ. _בממוצע זה קפיצות של 10MSלפה ולפה לפעמים יותר לפעמים פחות) והקפיצות גם לא קבועות, הכוונה היא שלפעמים זה יכול חצי דקה / דקה שלמה להיות על 6MS ברזל לא זז (ביום האחרון זה לא ירד אפילו מתחת ל- 25), ואז פתאום מתחיל לקפץ. עכשיו לדוגמה הפינג בכלל על 35 קבוע בארץ, עם PACKET LOSS לפעמים, ומה אומרים לי בבזב"ל ? - "מבחינתנו הכל תקין". ניסיתי לאפס אותו מלא פעמים (את הראוטר-מודם), עידכנתי לקשוחה הכי חדשה, הכל. אני אפילו לא יודע במאה אחוז איפה הבעיה (אם התשתית והספק). היה היום בבוקר טכנאי של בזק שבדק את הקו והוא ראה שהכל מצויין, אבל מצד שני בזב"ל איפסו לי כל מה שאפשר לעשות ואומרים לי שהפינג וה- packetloss…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי לכולם, ברצוני להעביר בהשחלה רשת קווית לכל הבית מהראוטר בארון התקשורת. מדובר ב-4 נקודות (4 חדרים). יש לי תעלות להשחיל את הכבלי רשת. אני מעוניין בכבל cat6. יש לי אביזרי גוויס בבית, ולכן אשתמש בשקעים מתאימים בחדרים. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם שקע כזה יכול להתאים: https://www.mediagalaxy.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%AA-System-%D7%A9%D7%9C-Gewiss 2. הם בצד של הראוטר אני צריך כלי מסויים כדי ללחוץ קונקטורים שיתחברו לראוטר, והאם יש המלצה לכלי כזה לא יקר מידי? 3. האם א…

18. יש לי אפשרות להביא מחו"ל מודם כבלים Motorola SURFBoard SB5100E מהסוג שעושים בו שימוש חברות הכבלים בארץ האם ניתן יהיה לחברו לרשת הכבלים ובכך לחסוך את עלות התשתית ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מתחברת לצ'אט נענע המתקדם..וכל שנייה זה רושם מתנתק מהשרת! אני רושמת הודעה אחת, ואז התנתק מהשרת! אני לא מבינה מה הבעיה?? אין לי פיירול.. יש לי מחשב חדש טוב...והאינטרנט עובד טוב במשחקי און ליין וכל השאר...למה זה ככה?? :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by refaels2006,

מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ancient1,

עברתי לברק היום אחה"צ. ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10k מותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by McMerc,

לחבר שלי יש רשת ביתית, והמודם שלו (פרסטיג' 310) לא תומך ב-UPnP ולכן יש לו בעיה בהלאה (להוריד אין לו בעיה). עדיין לא שינינו משהו במודם, אבל חשבתי לפתוח את הפורט של העלאה, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה פורט זה.... משהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by k534d,

אני מחפש מודם ראוטר טוב בטכנולוגיות של בזק, ונותן wifi יציב ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ravid,

שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים