רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית. במחשבים הניידים אני רואה אותה, ומתחבר מצויין. בנייח, גם הייתי מחובר מצויין, אבל העברתי את הכרטיס רשת למחשב חדש, התקנתי עליו WIN7, ומאז אני לא רואה במחשב זה את הרשת. אני רואה רשתות אחרות, אך לא את הרשת שלי. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מהירות הורדה ויש מהירות העלאה נכון ? אבל איך הפרמטר למהירות גלישה ? זה קשור להורדה ? אם אני סתם גולש באתר מסויים זה הורדה ? רואה סרט או סתם גולש ? קראתי מאמר שחברות האינטרנט בכוונה מורידות את מהירות ההורדה בצפיה של שידורי ספורט או סתם שידורים ישירים כדי שהלקוח יזדקק לשירותי ה TV הרגילים זה נכון ? תמיד חשבתי שאני צופה בשידור חי באינטרנט ספורט וכו' האיטיות נובעת מהשרתים שהם עמוסים אבל קראתי שחברות האינטרנט עושות את זה בכוונה זה נכון ? אז אם יש לי 100 מגה זה בעצם רק על הנייר ואין מה לעשות עם זה חוץ מהורדות של סרטים שירים וכו' ? בגלישה רגילה / צפיה של שידורים אין מה לעשות עם זה ? קראתי גם שכדי לראות סרטים בצורה תקינה צריך להתחבר ל VPN בתשלום אבל העניין שהכול באנגלית זה לא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית. החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות. הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה. בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה. בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית. נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE 1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות? 2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר? 3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגבי פורטים? במיוחד הפורטים שהתוכנה משתמשת לשידור/קליטה של A/V. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר של d-link ויש לי בעיה שהרשת שלי לא מאובטחת ושכנים שלי יכולים לגלוש דרך הראוטר שלי. ניסיתי להתקשר לתמיכה כדי שיעזרו לי לנעול את הרשת הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי כי לא קניתי את הראוטר מהם. אני רוצה לדעת איך אני נועל את הרשת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש להחליף את הLinksys wrt160n V3 הקשיש שלי, ואשמח להמלצות. שימושים: 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ומשמשים לגלישה רגילה, טלוויזיה/KODI שמחוברים קווית דרך החשמל (ממ"ד) ועוד לפחות 4-5 מכשירים ניידים שמחוברים באופן קבוע. רוב המכשירים מחוברים בתקן N. מחוברים ל-40 מגה, תשתית של בזק וספק 012. הראוטר ממוקם בקומה שניה מתוך שלוש, עם הלינקסיס הנוכחי הקליטה בקומה הראשונה ממש חלשה על גבול הלא קיימת, והמהירות שמתקבלת היא לא להיט גם כשעומדים מטר ממנו. מחפש ראוטר (לא משולב) שיתן קליטה טובה בכל הבית ומהירות גלישה מקסימלית (כלומר, עד כמה שאפשר להתקרב למהירות קווית). תקציב סביב ה500 שקל. קראתי הרבה ביקורות חיוביות על הTP-Link Archer C7, הוא ית…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך הכי עדיף לעבוד עם ההוטבוקס, בתור מודם בלבד או גם כראוטר? והאם צריך לשלם עליו סכום נוסף, ואם כן כמה? הוט גובים דמי התקנה מונפצים על ההוטבוקס הזה? 2. יש לי ראוטר TP-LINK WR641G, לא מהחדשים, איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב-100 מגה? 3. הקטע של עם חייגן/בלי חייגן, לא הבנתי... אם אני רוצה להתחבר להוטנט, זה בלי חייגן? ואיך זה ישפיע על החיבור, חוץ מזה שאני יודע שאי אפשר לשנות IP בחיבור קבוע? 4. שמעתי ממישהו שצריך לשלם להוטנט עוד כסף על תמיכה טכנית, הנפצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ במחירים האלה שכדאי לשקול כולל הזמנה מחו"ל? בסגנון של ה E4200 של לינקסיס....... מה מומלץ חוץ ממנו? שיהיה אמין יעבוד טוב וטווח חזק. ( אין לי ברירה הוא יושב בממ"ד בקירה של 4 חדרים..... אבל רוב בקווי, רק סלולורי ומחשב נייד באלחוטי) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רטואר של בזק DSL-6740U הוא כל הזמן מתנתק לי הרבה פעמים ביום אני רוצה לקנות משהו אחר אבל אני לא מבין מה יעבוד ומה לא בדיוק עכשיו התפרסמה כתבה על ראטורים פה http://www.techspot.com/bestof/routers/ חשבתי ללכת על TP-Link Archer C7 AC1750 Dual Band Gigabit 1750Mbps שאני רואה שקיים גם ב KSP ב 500 שקל עכשיו שאני מסתכל בגב של המכשיר אני רואה כניסה כחולה https://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-C7-Wireless-1300Mbps/dp/B00BUSDVBQ GIGABIT WAN PORT אבל אצלי במכשיר של בזק יש כניסה שנראת שונה שנכנס לשם הקו טלפון ורשום VDSL מדובר בדברים שונים? הראוטר הזה יהיה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כיום אני משתמש בנתב שהוט סיפקו לי שהוא די סבבה ומספיק לי לבנתיים. הבעיה היא שבקומה הרביעית אני כבר בקושי קולט או לא קולט בכלל. קיבלתי לאחרונה עוד נתב אלחוטי של Edimax ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותו כנתב נוסף בעצם? אני יודע שאפשר לחבר דרך כבל. האם אפשר ליצור בניהם את החיבור גם אלחוטי? בכל אופן, אני כנראה יחבר את שניהם דרך כבל והשאלה הנוספת שלי היא איך זה יראה מבחינת הרשת האלחוטית? יראו 2 רשתות בעצם או שיש איכשהו אפשרות להגדיר את שניהם כרשת אחת? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים עברתי מ012 להוט ומאז אני סובל מאינטרנט איטי , ניתוקים יומיומיים , עוצמת קליטה נמוכה . בקיצור חרא של אינטרנט. אין לי סבלנות להתקשר לספק ולהתלונן כי אני יודע מראש את התשובות השקריות שלהם. יש לי HOTBOX שמחובר עם ראוטר TL-WR841HP . ומשם לפצל רשת של TPLINK וממנו מחובר מחשב נייח ועוד כבל רשת ארוך של 50 מטר בערך שמגיע לחדר הרחוק . עשיתי בחדר הרחוק נקודת רשת וחיברתי לשם ראוטר נוסף Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND ושניהם עובדים יחד (לא על אותו ערוץ בWIFI) אני לא חושב שבגלל כל מה שעשיתי אני סובל מאינטרנט איטי אלא זה בגלל הספקית הגרוע. (תקנו אותי אם אני טועה) לכן אני מבקש את עזרתכם לאיזה ספקית כדאי לעבור שמתחייבת לאינטרנט טוב ומהיר וכמובן במחיר אטרקטיבי. ספק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלתי בבעיה. מה קורה אם אני מגדיר על ציוד קצה IP של 192.0.0.0/8. יהיו רק 256 רשתות, ו192 אמור להיות Class A. אני יודע שאם זה היה 10.0.0.0/16 אז יהיו 256 תתי - רשתות , וכל השאר יהיו הוסטים. אבל מה קורה שזה הפוך ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-