רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT. בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X] מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד. עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!] בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעה אני מנסה להקליק בכל מיני מקומות ולא מצליח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי מדובר ביצירת רשת פרטית על גבי תשתית האינטרנט והיא נחשבת למאד מאובטחת אמרו לי שגם הבנקים משתמשים ב VPN באתרי האינטרנט שלהם ,אם זה לא נכון אז אני רוצה לדעת במה הם כן משתמשים כי הם בכל זאת חושפים את חשבונות הבנק של כולם לאינטרנט. אז השאלה היא האם הבנתי נכון ? מה צריך בשביל להקים רשת כזאת ומה עלויות של זה בערך ? והאם יש קשר לשרות IPVPN של בזק שעד כמה שהבנתי עושה אותו דבר רק לא על תשתית אינטרנטית?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית שמתנהלת על ידיי זאת אומרת פתיחת פורטים ואי פיים שיתחברו לרשת וכל הדברים האלה הם בשליטתי. אני מנסה לשדר ברדיו אינטרנט מהמחשב שלי ובכל המחשבים בבית הוא נותן לי לשמוע אבל לחברים שלי זה לא עובד. אם מישהו יכול להסביר לי למה ואיך פותרים את זה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המהירות הגלישה וההורדה שלי יורדת משמעותית כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. כשאני מחבר ישירות את המודם ומתחבר אין לי שום בעית מהירות מה יכולה להיות הבעיה ? עם חיבור ישיר של המודם אני מצליח להוריד ב 620KB ועם חיבור דרך הראוטר אני מוריד בקושי על 400KB יש לי ראוטר של FBR-1418TX של LEVEL ONE מחובר לאינטרנט דרך HOT ואינטרנט זהב בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מבקש חיבור ללא חייגן אז הוט רושמים שפשוט מהבית הזה יש חיבור ללא חייגן? או שזה לפי המודם המחובר? כלומר אם אני מחליף את המודם שלי באחד אחר (יש לי שניים... אחד מחובר לממיר ואני יכול לנתק אותו) ואני מחבר את השני למחשב אז אני לא יכול לגלוש בלי חייגן ואם אני מנסה ליצור חייגן אז זה נותן לי שגיאה 769 כלומר זה לא מצליח ליצור קשר.... פשוט לפעמים אני צריך IP קבוע בלי חייגן ולפעמים אני צריך IP משתנה... אז חשבתי אולי אם אני אחליף בין המודמים אז מהמודם שמחובר לממיר אני אקבל חיבור עם חייגן ומהרגיל אני אקבל חיבור בלי חייגן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעברתי לאינטרנט של הוט, כל שבוע מבקר אצלי טכנאי שלהם >.> פעם ראשונה כדי לחבר אותי, פעם שנייה כדי להחליף את המודם התקול שלהם, ובפעם השלישית כדי להחליף את מודם ה-Terayon שגרם לניתוקים כשחיברנו אותו לנתב. עכשיו החליפו לי למודם תומסון (לטענת הטכנאי, הוט כבר לא מוכרים מודם של מוטורולה שאותו ביקשתי), ואמנם הוא גולש בלי ניתוקים (בינתיים) - אבל אני לא מסוגל להעלות בטורנטים ביותר מ-0 קב"ש, כאשר בחיבור ישיר למודם אני מעלה באותם טורנטים ב-20 קבוע. ניסיתי לבדוק העלה דרך Rapidshare, אבל זה לא עבד במיוחד: (מהירות ההעלאה שלי היא לא 250 קב"ש) ומבחני מהירות אחרים כמו speedtest.net פועלים להורדה, אבל לא להעלאה, ואכן אני מסוגל להוריד ברוחב פס מלא, אך לא להעלות בכלל (לקחו ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות המצב , אני כרגע נדרש ללמידה מקוונת , ולכן אני משתמש בתוכנה ZOOM מה שקורה בפועל שהתוכנה כל רגע נתקעת לי ומופיעה לי הודעה שהאינטרנט שלי לא יציב. ולכן אני לא יכול ללמוד בצורה כזו. מה שמביא אותי לשאול האם יש בעיה בנטסיק שאני משתמש איתו? יש לי דור 3 חברת VIVO אם זה מוכר למישהו , כאשר הספק שלי הוא 019. כשהתקשרתי ל019 נאמר לי שהם יעשו לי "רענון לסים" , ואם זה לא יעזור לנסות סטיק אחר ואז לדעת מה מקור הבעיה האם הסטיק או הסים. (עוד לא ניסיתי). האם החלפה לסטיק דור 4 תעזור במקרה הזה? עוד חשוב לציין שגם צפיה בסרטונים , וכן הורדה של דברים מאוד מאוד איטית ונתקעת לעיתים קרובות. תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה , אם אני מנסה להירשם ל VPN בצורה אנונימית ושם כרטיס מתנה / כרטיס נטען ואז מתחבר לשירות VPN אז ממילא יש להם את השם משתמש שלי וסיסמא של הספק אינטרנט נכון ? הם יודעים עלי הכול אז הרישום האנונימי מיותר לא ? הדרך היחידה להיות אנונימי מול ה VPN זה להשתמש בטוקמן עם אינטרנט ולהירשם לשירות עם כרטיס נטען או לשים VPN חינמי בסלולאר לשים את הסלולאר על נקודה חמה אני מתלבט אם לשים פרטי אשראי רגילים או כרטיס נטען .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין cat5e לcat5 עם 8 חוטים? האם מישהו יודע האם הכבל הזה: http://ksp.co.il/?uin=615 הוא cat5 או cat5e?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש , והמחשב הישן אין לי מה לעשות איתו אז חשבתי להפוך אותו לשרת. שאני יוכל לפתוח שרתי משחק וכל מיני דברים כאלה.... עכשיו המהירות העלאה הכי גבוהה שהחברות בארץ יכול לספק זה 3 מגה וזה לא נראה לי מספיק בשביל שרתי משחק. אולי אפשר איכשהו להגביר את מהירות העלאה או משהו אולי יש איזה תוכנה שמהורידה ממהירות ההורדה ומעבירה את זה להעלאה או משהו.. כל דרך שהיא לקבל יותר מהירות עלאה? למישהו יש רעיון או משהו או דרך כלשהי לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה לפני שפתחתי את הת'רד הזה והמסקנות לא היו טובות (לא היו בכלל) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=search2 אז אני מחפש שרת שתומך PHP SQL ולא ממש משנה לי המקום אני צריך אותו לאיזה כמה חודשים כדי שכמה אנשים שעובדים על פרויקט יוכלו להעביר מידע עליו (כגון פורומים, והודעות פרטיות) יש למישהו איזה המלצה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 6 מחשבים לאינטרנט דרך נקודה אחת ויש לי כמה שאלות: א. מה אני צריך: נתב, ראוטר או רכזת (או שאמרתי את אותו הדבר ואני לא מודע לעניין?)? ב. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 200-250 שקל? אני פשוט גר במעונות וחשבנו כל השותפים להתחבר דרך חיבור אחד ולפצל את החיבור ככה שיעלה בזול. לרובנו(4 מחשבים) יש יכולות אלחוטיות ולכן עדיף המלצה למשהו אלחוטי. בתודה מראש, אביעד. עריכה: אני צריך משהו שכולנו נוכל לגלוש בו זמנית תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות ריבוי ההודעות באתר בנושא לא הצלחתי להבין חד משמעית האם הרואטר הנ"ל תומך בכבלים? והיכן אפשר להשיג את גרסת הקושחה המתאימה לכך (לגירסהV5) שאלה נוספת עשיתי sharing לכמה ספריות (בעיקר תמונות) והתקשורת נורא איטית מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. הראוטר\מודם מחובר למחשב שלי ככה שאם אני מכבה אותו גם למחשב השני אין אינטרנט. השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע מהמחשב השני גישה לאינטרנט (ולעשות את זה דרך המחשב שלי) מבלי שהגישה שלי לאינטרנט תיפגע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע באיזה קבוצה לרשום את זה, אבל אשמח לחוות דעת של מומחה אבטחה: ממה שאני יודע, הרגולציה מחייבת כי מערכת המחשב לא תוכל לשמור את סיסמת המשתמש בכניסה לחשבון הבנק, וכך תמיד היה בכל החשבונות שלי בבנקים השונים - תמיד צריך היה להקליד סיסמה. באפליקציה למשל, נשמר שם המשתמש במסך, אבל סיסמה - לעולם לא נשמרה. בימים האחרונים, מערכת חלונות 10 שלי במחשב הנייח שומרת גם את הסיסמה בכניסה לחשבון הבנק ואיני צריך להקליד אותה. האם זה ליקוי באבטחת מידע??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-