עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RazKaziRo,

אני מקבל את הטריפל החדש בקרוב ואיתו מגיע לי HOTBOX החדש שהוא בעצם נתב אלחוטי מודם אינטרנט ומודם טלפון יש כאן למישהו ניסיון איתו שהוא לא מאט מהירות גלישה או עושה בעיות עם האינטרנט? אני מקוה שהאשכול יכול להתשייך לפורום הנל במידה ולא התנצלות מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 69,

מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dudik5,

זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by קובי 1980,

סליחה מראש אם זה לא המקום. קיבלתי לפני שבוע בערך מודם רשת מבזק. הוא מאוד מתחם בשעת פעילות בעיקר בתחתית שלו,זה משהו מוכר וידוע או שאני צריך לפנות לבזק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן . בדיוק קניתי מחשב חדש , הייתי בטוח שאני פשוט אוכל להתחבר לראוטר של המחשב הישן אבל פתאום הבנתי שאני צריך כרטיס רשת , משהו שלא הייתי מודע אליו עד עכשיו. הסתכלתי קצת על דפים קודמים וראיתי המלצה ל Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card‎ אבל 225 זה קצת יקר לי . מה שאני צריך זה כרטיס רשת נורמלי שפוט יעשה את העבודה בסדר . לרוב אני רק גולש רגיל ואם אני אצטרך להוריד משהו אני יעשה את זה כבר במחשב השני. דרך אגב , יש לי לוח אם MA785GMT UD2H של ג'יגהבייט אין מצב שיש עליו כבר כרטיס רשת אלחוטית , נכון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב אני מחפש תחליף למודם אלקטל (די התרגלתי אליו בכמה רשתות שברשותי ולכן נוח לי לעבוד איתו) לרשת עסקית שאני מארגן (לא משחקים וכ"ו) ... אני צריך משהו במחיר לא יקר שיספק לי את הפונקציות שסיפק האלקטל בגרסאת הפרו שלו - ואחרי זה גרסאת 510 ... פייר וול, dhcp, והכי חשוב .... אני לא יודע (לא בדקתי אף פעם), אני צריך שהנ"ל יתמוך באיי פי קבוע אחד לפחות ... שימוש של מערכת מסויימת שלי... . אז הייתי מודה לכם אם מישהו יאיר את עיניי קצת בעניין ... תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לחבר את המחשב הנייח שלי לרשת האלחוטית. אני ממש לא מבין בזה ולא יודע מה אני צריך לחפש. בגדול ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים USBו PCI שתומכים בתקנים שונים ( 802.11b , 802.11g, 802.11n) ובמהיריות שונות האם יש עדיפות ל USB או PCI? האם שווה לקנות כרטיס שתומך בכל התקנים או שאני שזה סתם מיקר ועדיף לי למצוא מה מתאים לי (ואיך אני יודע מה מתאים לי)? ומה לגבי מהירות? מה נחשב סטנדרטי 54M ,150M או יותר? למה עוד צריך לשים לב? האם יש דגמים שנחשבים יותר טובים,נותנים אות חזק יותר? בקיצור אני די אבוד ואם אפשר ההיתי רוצה המלצה לדגם ספציפי שעושה עבודה טובה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nov123,

מה קורה רציתי לדעת אם אני משחק למשל קול אוף דיוטי ברשת ומשדר לעצמי אינטרנט מהפלאפון מה היחס בין כמה זמן שאני משחק לכמה נפח גלישה שזה לוקח.. תודה:]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ran1982,

שלום, אודה לעזרה והכוונה בתכנון רשת קוית ואלחוטית לבית 3 מפלסים חדש. היום יש לי מודם-ראוטר של הוט בקומת הכניסה, וכצפוי אין קליטה בקומה העליונה ובמרתף. איזה פתרון מומלץ? שמעתי על פתרונות MESH זולים ( DECO ) ויותר יקרים ( UBIQUITY ) וגם לכל אחד מספר דגמים. בנוסף - אני צריך מתג POE למצלמות (בתכנון כרגע כ-6 מצלמות, אולי בעתיד יהיו יותר, בכל הנוגע למספר הפורטים...). איזה מתג מומלץ? מה ההבדלים? גם ראיתי טווח מחירים מאוד גדול החל מכמה מאות, עד כמה אלפים. מכיוון שזה למצלמות אבטחה חשובה לי היציבות. בנוסף - אני צריך (או רוצה) להעביר כבלי רשת לכמה מקומות בבית. בכל קומה יש לי נישת תקשורת שמשם אמתח כבלים לחדרים (ונקודות שונות כמו טלויזיה וכו'). האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013. עכשיו אני משדרג את המהירות ל- 20 מגה. השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 תומך במהירות הנ"ל? כי בבזק אמרו לי שהוא לא תומך זה הגיוני? וסתם שאלה משתלמת ההצעה שהם הביאו לי 84 שקל ל-3 חודשים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shlomo1441,

שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודם עכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשת איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם היה אצלי טכנאי שהתקין מצלמת אבטחה בבית שיודעת לצאת דרך ה WIFI. בהתחלה הוא חיבר את המצלמה ע"י כבל לראוטר. אח"כ הוא הזין את סיסמאת ה WIFI למצלמה ע"י אפליקצית פלאפון חכם (אפליקציה יעודית של אותה מצלמה) . אח"כ מנתקים את המצלמה מהחיבור הפיזי לראוטר והיא יודעת לעבוד ב WIFI קבוע. רציתי לדעת איך זה עובד? איך זה שהוא לא פתח למצלמה שום פורט בראוטר? זה עובד על פורט 80? ואיך התוכנה שמותקנת על הפלאפון החכם מזהה את המצלמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sapir Eitan,

היי יש לי שאלה טכנית. ברשותי ראוטר של שיאומי Xiaomi Mi WIFI Router 3C. אני משתמש בו כמגדיל טווח wifi בבית, מחובר עם כבל רשת לראוטר/מודם הראשי ומגדיל את טווח האינטרנט האלחוטי בבית. הבעיה שלי היא עם היציאות LAN, רק יציאה מספר 1 מוציאה לי אינטרנט וכשאני מחבר צרכן (סטרימר} ליציאה מספר 2 אין לי אינטרנט ונאמר לי שהכבל לא מחובר... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן וזה לא עזר. מה עושים??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cheif,

במקביל לעבודה על תקן 802.11ac, מתגבש תקן אלחוטי נוסף המכונה 802.11ad. בפוסט הבא אני עומד על המאפיינים של תקן זה, על היתרונות והחסרונות שלו ועל השימושים האפשריים בו. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2036 מי שרוצה לקרוא את המדריך שלי על תקן 802.11ac יכול לעיין במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בין החדר שבו ממוקם הראוטר (wrt54gl linksys - עם ddwrt) לבין הסלון יש בערך - 10 מטר. הקירות המפרידים בינהם אינם קירות בטון , אבל האות המתקבל מהראוטר עדיין בערך 30-40 אחוז. מה עשויה להיות הבעיה? אני מפספס משהו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by devilh,

אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים