עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zedisdead,

יש לי ראוטר של בזק D-LINK 2650U הבית שלי לא גדול אך הקליטה בחדרים הרחוקים מהראוטר היא בעיתית - ניתוקים כל כמה זמן האם יש דרך לשפר את הטווח של הראוטר? אם לא איזה ראוטר מומלץ להגדלת טווח קליטה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אני גר בדירה עם שותפים ואנחנו משתפים את האינטרנט עם ראוטר אלחוטי. שמתי לב שבכל פעם ששותף שלי צופה באתרים של צפייה ישירה האינטרנט נהיה איטי - גם רוחב הפס וגם הlatency (פינגים לגוגל מגיעים גם לשניה וחצי). האיטיות הרבה פחות משמעותית כשצופים בסרטונים באתרים הגדולים כגון youtube, vimeo, twitch.tv (בד"כ אין כמעט השפעה על הlatency). ההנחה שלי היא שהבעיה היא באותם אתרים, אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת אם יש משהו שניתן לעשות, אם זה ברמת הגדרות של המחשב, של הראוטר או לפנות לספקית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ChronoDog,

היי לכולם. בשעה טובה שידרגתי את תשתית ה-NGN שלי ל-20/3, ויחד עם זה קיבלתי מודמראוטר אלחוטי Netgear VVG2000 (גירסא 2.7.27). עד עכשיו היה לי מודם בסיסי של D-Link על תשתית של 10/0.8 שעבד יפה מאוד בתור גשר עם ה-54GL, כאשר מרבית השימוש שלי הוא בחיבור חוטי, עם משתמש-שניים-שלושה נוספים שמתחברים מדי-פעם באלחוטי לצרכי גלישה יחסית בסיסיים, כאשר את כל זה, כולל הצפנת WPA2 סיפק ה-54GL (עם Tomato כמובן ובתדר של 250MHz) בצורה מושלמת ויציבה לחלוטין. עכשיו, לפי הנתונים שברשימה הזו ועל סמך התנסות אישית קצרה, אין ל-54GL שום בעיה בהתמודדות עם רוחב הפס החדש, ואין שום יתרון/חיסרון במתכונת השימוש שלי בין אם אני אשתמש ב-VVG2000 כמודם וראוטר ביחד או כמודם בלבד ביחד עם ה-54GL כנתב, למעט חיס…

4. Started by Pickaxe,

בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם , התחדשתי במחשב נייח. הכרטיס רשת שלי הוא : Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC9260 PCI-E ניסיתי להוריד כמה סוגים של דרייברים מהאתר שלהם ופשוט הכרטיס רשת לא מתחבר למחשב מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by navk2,

היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי ראוטר פרטי בן שנתיים. TPLINK עד הבוקר הגלישה היתה בסדר. לפני שעתיים בעיות בגלישה בכל המחשבים - מחוברים בקווי. לא WIFI. בזק בינלאומי תשתית בזק. אתחול כמה פעמים של הראוטר לא עזר. אתחול מחשבים לא עזר. מאתחל ראוטר - הגלישה למשך 5 דקות עובדת בסדר PING 7-8. אחרי זה PING קופץ ל 400 ומעלה..... תמיכה טכנית בזק בינלאומי בדקו אצלהם הכל בסדר. הפילו את קן בזק בזק מאצלהם בארון התקשורת - הראוטר התנתק והתחבר....ושוב אותה בעיה חוזרת. האם שווה לעשות RESET לראוטר ולהגדיר הכל מחדש? או שזה משהו אחר? אשמח לתובנות/עצות מה לנסות לעשות. לפני RESET והגדרות מחדש. תודה לכל המגיבים

8. Started by Chamuelm,

יש לי: - נתב Aztech DSL 600EW (לאתר) - ARRIS TM502M (לאתר, אין את הדגם הזה אבל יש דומים) (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - מדפסת HP officejet 550 עם פקס - THOMSON TCM425 - מודם (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - לחצן מצוקה של יד שרה - טלפון זה אחרי שעברנו לאינטרנט בכבלים עד עכשיו מהשקע יצא כבל למדפסת (פקס) שהוציאה קו לטלפון ולמכשיר של יד שרה. ומהשקע יצא עוד קו למודם שהתחבר למחשב. איך לחבר עכשיו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי נתב של siemens sl2 141, והוא מחובר לשני מחשבים על ידי כבל RJ-45, ולפני שבועיים התחילה לי בעיה, כל פעם שניסיתי להתחבר לאיטרנט הוא כתב לי לא ניתן להציג דף זה, בדקתי את החיבורים והכל סומן בראוטר כמחובר, הלכתי לבדוק האם האיטרנט עובד במחשב השני, ואכן הוא עבד, בתחילה חשבתי שזה איזה וירוס אז החלטתי לפרמט את המחשב שגם ככה היה זקוק לפירמוט, לאחר הפירמוט חיברתי את האיטרנט והוא עבד לי למשך יומיים בשני המחשבים, אתמול בלילה בעיה זו התחילה עוד פעם ,ניתקתי את הנתב וחיברתי מודם רגיל, גם שם האיטרנט לא עבד, ניתקתי את המודם וחיברתי את הנתב אבל רק למחשב שהאיטרנט עבד בו תמיד, ולמחשב שהאיטרנט לא עבד בו חיברתי מתאם USB לרשת אלחוטית, והאיטרנט כן עבד.אני מציין שבשני המחשבים מותקנת מערכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gabrielf,

לצערי גם בנתב הזה במקום לקבל את המהירות שלי שהיא 16 מגה, אני מקבל לרוב 10 מגה... מה יהיה? כ"כ מסובך לספק חיבור תקין ב L2TP ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי קיר אחד שהוא מבטון ומחשב שני בגובה של 10-15 מטר מעליי, ראשית נראה לי שהאופציה האלחוטית לא אפשרית, החשמלית והטלפונית לא בשבילי ונגיד שבחרתי באופציה החוטית בתעלות, השאלה אם אוכל להשתמש באלקטל שלי 510 מוסב לנתב בלי האב או סוויץ, רק עם שתי כרטיסי רשת אצלי ואחד אצל אחי, המהירות תהיה 10 ביט, או שיש אפשרות ליותר? בעיה שניה אצלי אם אצטרך כבל מוצלב או רגיל בכרטיס רשת השני מהמחשב שלי,שיחובר אל כרטיס הרשת של אחי ואצטרך להגדיר הגדרות מיוחדות? וכמה תאורטית אם ארצה מהירות יותר גדולה, תעלה לי חומרה של שני כרטיסי רשת של ג'יגה+מודם עם סוויץ מתאים שתומך בג'יגה מהירות וכמובן כבלים באורך שלפחות 35 מטר שתומכים בג'יגה? תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DCAG,

שלום ברשותי 4 מחשבים בבית אשר כולם מחוברים ברשת חוטית, 1 מחשב לטלויזיה בסלון עם כרטיס טלויזיה שמחובר לממיר 3 מחשבים לעבודה ולמשחקים. בכל המחשבים מותקנת מערכת הפעלה windows xp. לפני כשבועיים התחלתי לשדר מהמחשב בסלון את מה שמציג הממיר למחשבים אחרים בבית. ניסיתי 2 תוכנות, VLC ו-expression encoder 4 של microsoft. ביום הראשון ששידרתי דרך EE4 הקליטה במחשבים האחרים עבדה חלק (משדר בפרוטוקול http דרך פורט 8080) לאחר יום היה דיליי בין האודיו לוידאו ולאחר 4 ימים המצב התדרדר לפריים משתנה כל חצי דקה, האודיו עבד בסדר גמור. כאשר עוצרים את השידור ומחזירים חזרה השידור מסתדר אך הבעיה חוזרת מהר יותר. עם VLC רזולוצית התמונה טובה יותר אך מתווסף גוון אפור כל כמה שניות ומדי פעם נוצר גוון קול מת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. מתלבט אם לעבור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני לא רוצה מבחנים וזה סתם מענין אותי אולי ישעמם לי בפסח אז אני מחפש אתר שילמד אותי קצת בסיס בטכנאי רשתות(לא איך לבנות רשת ביתית כי כבר יש לי עם האב והכל) אלא אתם יודעים כמו הקורסים שעולים כסף ומקבלים תואר אני לא מחפש איזה 22999 עמודים באנגלית אלא ממש בסיס שיהיה קל ללמוד לא נורא אם זה באנגלית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tembo,

שלום לכולם, בניתי מספר רשתות ביתיות אבל מעולם לא נגעתי בתחום האלחוט. השאלות שלי הן כאלו: א. האם ניתן להקים רשת שלא כמו ברשת חוטית פשוט יהיו לי 2 מחשבים שמחוברים לנתב בצורה אלחוטית? ב. אם התשובה היא כן כיצד הדבר יהיה בנוי? ג. אני יודע שקיים דבר שנקרא WIRELESS ACCESS POINT האם בעזרתו ניתן לחבר 2 מחשבים לרשת האלחוטית ללא שאחד מהשניים יהיה מחובר מראש ובצורה חוטית לנתב? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sn388,

שלום! יש לי בעיה ב- local area connection- מופיעה הודעת שגיאה- the network did not assign a network address to the computer ולוקח זמן עד שניתן להתחבר לאינטרנט. מה מקור השגיאה ומה ניתן לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itay80,

שלום כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים. אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה: שגיאה 769: the specified destination is not reachable כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר. אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL) אשמח לקבל עזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RKK,

קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי בבית שני מחשבים. האחד מחובר לראוטר 2Wire HomePortal 1000S, והמחשב השני מחובר למתאם HPNA ומשם לשקע הטלפון. לפני כמה חודשים (נגיד שנה) האינטרנט לא פעל לכמה שעות. אמא שלי התקשרה לבזק, ועד כמה שאני זוכר הם באו לבדוק את הקו ולאחר מכן אמרו שיש בעיות בקו בצד שלנו ברחוב (WTF) והורידו לנו את מהירות האינטרנט מ2.5Mb ל1.5Mb, במחיר מופחת. שוב, זה עד כמה שאני זוכר, גם לא ממש התעסקתי בעניין הזה. מאז האינטרנט עבד ב1.5Mb ללא בעיות. עכשיו שוב היה מקרה בו שעות רבות לא היה לנו אינטרנט. דיברתי עם תמיכה של בזק, ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר לא עזר (הנורית שלו עדיין הבהבה), ומה שכן עבד זה שהורידו לנו את המהירות ל250Kb (כמעט חזרנו לימי ה56K), והופ! הנורית נדלקת. הנציג בתמיכה אמר שלמחרת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BUNNY,

שלום אני שואל פה כדי לקבל חוו"ד מניסיון אישי של אנשים. יש לי כרגע 012 עם תשתית כבלים. מ012 אני מרוצה, אין לי איטיות באינטרנט, הפינגים במשחקים טובים. אני מקבל את מלוא הקצב שמגיע לי בהורדה והעלאה. מHOT אני לא מרוצה. אני לקוח שלהם באינטרנט כ 8 שנים בערך. על המודם הראשון שלי באינטרנט כבלים היה כתוב מת"ב... לא רוצה לפרט כדי שלא יטבעו לי את התחת שאני מוציא להם שם רע או משו, אבל אני לא מרוצה, אף פעם לא הייתי כל כך לא מרוצה ממשהו שאני משלם עליו. זו החוויה האישית שלי. 1) אני רוצה לדעת אם בבזק יש ניתוקים סתם ככה באמצע היום 2) איך השילוב של תשתית טלפון עם 012. 3) אם אתם ממליצים על בזק בתור תשתית ו 012, איזה מודם לבקש מהם. ועם איזה ראוטר הוא עובד טוב. אשמח לפירוט ככל שניתן. תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי רשת של שני מחשבים על ידי נתב, האפ אפשר לכבות מחשב באמצעות הרשת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים