עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GPS,

אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eDimka,

שאלה פחות קשורה ל"תמיכה", יותר לכיוון של אם יש למישהו "מושג" מה האפלאוד הכי גבוה שאפשר להשיג בארץ, + דרך איזו ספקית? =] יש דרישה ל2מגה אפ, ואין איך להשיג :-X אני אנסה לחפור ל014, אבל לא נראה לי... אז אם יש למישהו מושג, SHARE! :-) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כי אם אין דרך למנוע מהם גישה למידע, אז זה קצת סותר את כל הרעיון של VPN...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GREATTHUNDER,

ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.... אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי. אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו. האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות.. מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?

6. שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BUNNY,

שלום אני שואל פה כדי לקבל חוו"ד מניסיון אישי של אנשים. יש לי כרגע 012 עם תשתית כבלים. מ012 אני מרוצה, אין לי איטיות באינטרנט, הפינגים במשחקים טובים. אני מקבל את מלוא הקצב שמגיע לי בהורדה והעלאה. מHOT אני לא מרוצה. אני לקוח שלהם באינטרנט כ 8 שנים בערך. על המודם הראשון שלי באינטרנט כבלים היה כתוב מת"ב... לא רוצה לפרט כדי שלא יטבעו לי את התחת שאני מוציא להם שם רע או משו, אבל אני לא מרוצה, אף פעם לא הייתי כל כך לא מרוצה ממשהו שאני משלם עליו. זו החוויה האישית שלי. 1) אני רוצה לדעת אם בבזק יש ניתוקים סתם ככה באמצע היום 2) איך השילוב של תשתית טלפון עם 012. 3) אם אתם ממליצים על בזק בתור תשתית ו 012, איזה מודם לבקש מהם. ועם איזה ראוטר הוא עובד טוב. אשמח לפירוט ככל שניתן. תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RX7,

יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HF Integrale,

היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eldad82,

יש לי ראןטר של rotal ולאחרונה הבנתי שהוא על הפנים ואני הולך להחליף אותו בחנות שלהם איזה כדאי לקחת ? (דרך בזק כמובן ) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ברוך פרי,

האם חיבור הנתב חייב להיות דרך המיקרופילטר, או שאפשר לחבר ישירות לשקע, ולשים מיקרופילטר רק בשקע שמחובר לו טלפון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eran256,

שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי את הטלפון הנ"ל. ב- HP לא מספקים את התוכנת הדרייבר המתאימה לטלפון שלהם ממה שמצאתי באתר שלהם http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&document=&product=3643931 בשוטטות בפורומים נתקלתי בתוכנה הנחוצה קוראים לה HP TRAVEL PHONE v4.5 שאכן עזרה והפעילה את פוקנציות הטלפון. הבעיה היא שכנראה הגירסא מעט ישנה, וישנה איזה שהיא בעית תאימות עם Window 7 x64 וסקייפ V5.5 מכיוון שאי אפשר אפשר לחייג החוצה דרך הטלפון וייתכן שפונקציות נוספות אינן עובדות (לא בדקתי). הבהרה: הטלפון הוא פלאג-אן-פלי ואפשר להשתמש בו כאשר מחייגים דרך סקייפ, אך ללא התקנת התוכנה המוזכרת כול הפונקציונליות שלו מעבר לזה אינה שמישה. למי שיש נסיון עם הטלפון ופיתרון מהיר אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by urich,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Moran Altman,

שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות

20. Started by okinawa,

אהלן חברים. ספק בזק תשתית בזק בינלאומי ראוטר מודם של vr400 של tp link המחשב והטלוויזיה מחוברים בכבלים קאט6 (לא שזה משנה משהו) אני מקבל גם בקווי וגם בוויפי 50-55 יציב לאורך כל שעות היום, מבזק טוענים שזאת הקרבה לקופסת תקשורת שלהם, ככל שאתה רחוק יותר ככה תקבל פחות. האם יש אפשרות להגביר את מה שאני מקבל? והאם אני אשלם על חבילה נניח של 200 מגה גם אז אני אקבל רק 50? ואם אני אשלם על חבילה של 50 מגה האם יהיה לי 50 יציב או שאקבל 20-30? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orninyo,

שלום, בעיה מעצבנת שאני מנסה לפתור כבר מספר שבועות, ניסיתי כמעט כל מדריך באינטרנט. הבעיה היא שלא משנה לאיזה רשת אלחוטית אני מתחבר (מחשב נייד) זה מתחבר למספר דקות אחדות ואז מופיע הסימן הצהוב למטה ורשום no internet access (בtray) אני צריך לעשות ריסט לחיבור בשביל שיתחבר מחדש, וגם את זה רק לאחר כמה דקות, אם אני עושה מיידית ולא נותן לו מספיק זמן "לנוח" זה מתחבר ישירות עם no internet access. בנוסף, כשאני מתחבר ומגיע למצב של no internet access (לאחר כמה דקות), אם אני נותן למחשב "לנוח" איזה 10 דקות ללא גלישה זה חוזר להיות בסדר (לכמה דקות). ככל שהמחשב ממוקם קרוב יותר לראוטר כך האינטרנט יעבוד טוב יותר זמן עד שיעבור למצב no internet access החלפתי במחשב את האנטנטות וגם את כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Smiter-,

שלום לכולם, הבעייה שלי היא קצת מסובכת וארוכה, אבל אני מקווה שמישהו יוכל ליפתור אותה. אז ככה, יש לי בעייה של MS. אני שולח PING לשרת ה DNS הראשי של ה ISP שלי, או כל אתר אחר בארץ והמינימום שאני מקבל זה 50-60MS , זה עם אינטרנט 750K ADSL. לפני כמה ימים עברתי ל 1.5MBIT, ציפיתי לשינוי קל... אך לא, 60MS עדיין. עכשיו, היתקשרתי לבזק אמרו לי הקו שלך מצויין, אין לך בעיות בלה בלה בלה, היתקשרתי לספק שלי אמרו לי אין לך בעיות עם ה ACCOUNT, אתה מוריד על מהירות מלאה, אנחנו לא רואים פה שום בעייה. ניסיתי להחליף OS, מ XP ל 2000 ואז שוב ל XP כמה פעמיים, כרגע אני על XP. יש לי מודם ALCATEL השחור, עם ה 5 נורות. הוא היה במצב של פרו, אותה בעייה אז החזרתי אותו ל DEFAULT כדי שאוכל לקבל תמיכה מבזק והס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בשביל תשתית של הוט צריך להיות מחובר לכבלים? ובנוסף כמה אתם משלמים על תשתית של 100MB?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Maimonie,

שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.