עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RX7,

יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nonster,

שלום רב, לאור המצב, חשבנו בביניין להתקין גישה לאינטרנט במיקלט. הפיתרון שנראה לנו היעיל והזול הוא מתאמי רשת על גבי חוטי חשמל, כשמתאם אחד נמצא באחת הדירות (כנראה בקומה ראשונה) והמתאם השני במיקלט, אליו יחובר נתב אלחוטי. ניסיתי לקרא קצת על מתאמים כאלה והבנתי כי תתכן בעיה אם יש הפרדה של שעון חשמל בין המיקלט לדירה אליה מחובר המתאם הראשון. האם זה נכון? אם אכן קונפיגורציה כזו לא תעבוד, אילו פיתרונות אחרים את ממליצים. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by urich,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Moran Altman,

שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות

7. Started by ygoldgold,

אני לא בטווחים שצויינו בבלוג של NetCHEIF. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2064) האם זה תקין אצלי ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני גר בבית פרטי בעל שלושה מפלסים. אני רוצה לפרוס רשת אינטרנט בכל שלושת המפלסים. לצערי ההשחלות של החוטים נעשו בצורה לא טובה ולכן אני נאלץ לאלתר איזשהו פתרון. המהירות אינטרנט היא 30 מגה+(כמה שיתאפשר מבזק באזור), כאשר רק באחד החדרים יש חשיבות גדולה לאינטרנט מהיר מאוד ויציב מאוד(כמובן שגם בשאר החדרים יש צורך באינטרנט סביר++). מכיוון שזהו בית פרטי אז בין המודם/נתב לבין המחשבים מפרידים קירות. מדובר סה"כ בחמישה או שישה מחשבים בכל הבית. הפתרון שעליו חשבתי הוא לשים מודם/נתב אלחוטי בקומה האמצעית לשרשר אליו נתב אלחוטי מהקומה העליונה(שרשור בחיבור קוי כמובן - זה אפשרי), ובמידת הצורך להוסיף שרשור חוטי או מגבר בקומה התחתונה. החדר בעל החשיבות הוא בקומה העליונה ולכן חשבתי לחבר את הנתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי את הנתב האלחוטי שבזק מחלקת חינם אם מתחייבים לשנתיים, asus 604 נראה לי יש לי 3 מחשבים בבית, 2 נייחים ואחד נייד בסלון. אחד המחשבים מחובר ישירות לנתב, והנייד בסלון קולט הכל. הבעיה היא עם השלישי שנמצא בערך 8 מטרים מהנתב, ראוי לציין ש8 המטרים האלה זה קו אוירי כי הנתב והמחשב נמצאים בקומות שונות. חשבתי לרכוש את ה‏Edimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D‎ שממה שרשום עליה היא אמורה להגביר טווח שידור. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם משהו בסגנון, והאם זה עוזר ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ASDAS,

יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת) רעיונות? יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת? אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...) למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kalda01,

האם מישהו חיבר בהצלחה לרשת VDSL של בזק נתב של FRITZBOX דגם 3490 או 7490 ? יש להם גירסה מקומית לגרמניה וגירסה נוספת בנלאומית שמיועדת ל אוסטריה ושוויץ. ברשימת הממומלצים של נטצ'יף מופיעים שני הדגמים האלה אבל לא ברור אם זה הדגם הגרמני או הבנלאומי. באמזון גרמניה נמכרים שתי הגרסאות: https://www.amazon.de/AVM-Dual-WLAN-Gigabit-LAN-Mediaserver-Deutschland/dp/B00N80INBM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493529270&sr=8-1&keywords=3490 הבדל של 40 אירו במחיר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Gil Zigelman,

שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!

14. Started by ben18,

איך אפשר לפרוץ לרשת אלחוטית לא מאובטחת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zZz.,

החלפתי ראוטר לפני כמה ימים מd-link אנטיקה (DI-614+) לדגם DIR-615.. הביצועים של החדש פשוט קטסטרופה לעומת סבא שלו. קפיצות פינג מטורפות כל 10 שניות בCS:S (מ20-30ms ל200ms).. התנתקויות פה ושם. משתמש באדפטר DWA-110.. רץ על XP. הפורט בו המשחק משתמש פתוח. הfirmware עדכני.. והראוטר מוצפן בWEP. זה קורה גם ששני המחשבים האחרים כבויים/לא מנצלים ת'רשת. אין שום תוכנה ברקע ששואבת מהרשת. ניסיתי לשחק בהגדרות שלו, בלי ממש לדעת מה אני עושה, ושום דבר לא פתר את הבעיה. האם זו בכלל בעיה שאפשר לפתור ע"י tweaking של ההגדרות באדמין? אם כן, במה לגעת, מה לכבות, מה להדליק? האם יש דרך אחרת? (lan בין חדרים לא בא בחשבון).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Moor,

אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התנתקתי מנטוויז'ן ואחי החזיר את הנטבוקס במוקד של סלקום אך המוקדנית אמרה שאין לה קבלה מכיוון שזה מהצד של נטוויז'ן אך הראתה לו אסמכתא שאישרה את ההחזרה. האם אני צריך לדרוש קבלה פיזית? האם ניתן לקבל את האישור דרך המייל? אם כן, אני צריך להתקשר לסלקום או נטוויז'ן?

20. Started by ברוך פרי,

האם חיבור הנתב חייב להיות דרך המיקרופילטר, או שאפשר לחבר ישירות לשקע, ולשים מיקרופילטר רק בשקע שמחובר לו טלפון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AngelDust,

שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SinMaker,

כרגע אני עם netgear vvg2000 מזדקן ואני מעוניין להחליפו, הקליטה שלו מחוץ לחדר שבו הוא נמצא דיי חלשה. האם אלו יהיו עדיפים? (עבור VDSL של 100 מגה) D-link G225 שמחירו כ220 ש"ח או TP-link 9970 שמחירו כ300 ש"ח איזה מהם מומלץ יותר? הקליטה שלהם תהיה עדיפה? אוכל להשתמש ב-VVG2000 כ-client להגדלת הטווח בחדר אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.