עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by miraku,

היי, אני מחפש ראוטר עם אופציה טובה לניהול מרחוק ואפשרות לחסום משתמשים (wifi) , בעיקר כדי לנתק את הטלויזיה \ מחשב. כמובן שאם יש בו גם אופציות לסינון DNS לאתרים וכו' כדי להגביל גישה לילדים זה גם יתרון אבל לא חובה. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, אנחנו משתמשים היום בראוטר של NETGEAR - DGN2200. כאשר יותר מ -15 משתמשים מתחברים באלחוטי, המשתמשים מתחילים להתנתק. אני מחפש פתרון, כאשר הפתרון המועדף עלי הוא ראוטר טוב שתומך בעד 25 משתמשים. כמובן אשמח למשהו לא יקר. תודה, אוהד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ybe,

האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תוך-כדי שימוש רגיל בנתב (מה זאת אומרת שימוש רגיל? לא נוגע בו, גלישה רגילה), הנתב מפסיק לספק לי גישה לממשק הניהול דרך הרשת האלחוטית. דרך חיבור חוטי לנתב (Ethrnet לכניסה מס' 1 של ה LAN) יש גישה לממשק, כרגיל. ההגבלה הזו יכולה להופיע סתם-כך במשך היום, והיא נעלמת רק כאשר אני מפעיל מחדש את הנתב (דרך ממשק הניהול בחיבור חוטי, או לנתק ולחבר את הנתב ידנית). גרסאת הקושחה היא 4.7.13 (עד כמה שידוע לי - הכי חדשה לנתב הזה). השאלה שלי היא כזאת - האם התקלה הזו נובעת מ"כוח עליון" שאין לי מה לעשות נגדו, או שמדובר בהגדרות לא-משהו בנתב עצמו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NISAN,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avinatbezeq,

הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omerbt,

שלום, אני רוצה להפריד בבית שלי את הרשת הפנימית בבית שלי לשתי רשתות נפרדות. האחת רשת ל"בית חכם" (אבטחה, חיישנים, מצלמות, תאורה,...), ולרשת משתמשים רגילה (מחשבים, טאבלטים וניידים...) חשבתי על האפשריות הבאות, ואשמח לשמוע את דעתכם על יתרונות וחסרונות לכל אפשרות. 1. ראוטר ראשי, מפוצל לשני VLAN שונים. כל VLAN מחובר לSWITCH שונה. Switch אחד לשרת "משתמשים", Switch שני לרשת "בית חכם". 2. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". ראוטר `משני` מחובר לרשת "משתמשים" , שאליו יחובר Switch לרשת "בית חכם" . 3. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". Raspberry PI עם שני ETH, יחובר לרשת "משתמשים" מצד אחד, ולרשת "בית חכם" מצד שני. ה Raspberr…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DJO,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי נתב+מודם של בזק TP-LINK מדגם DSL 2650U הנתב מחובר בצורה קווית למחשב שולחני אשר נמצא בקומה הראשונה. במחשב השולחני הצלחתי לפתוח את הפורטים של האמיול הפעלתי את אופציית ה-UNPN בנתב וגם בוירטואל סרבר הגדרתי פורטים. חשוב לציין שהיה עליי להגדיר למחשב אי-פי ידני קבוע . את אותו התהליך עששיתי למחשב הנייד אך הוא מחובר בצורה אלחוטית ומימנו אני גולש מהקומה השניה. אך שם איני מצליח לפתוח פורטים של אמיול ויש לי LOW ID אין לי אנטיוירוס וגם לא פייארוול וגם הפאיירוואל של הוינדואוז מכובה . יש לי וינדואוז VISTA . למישהו יש פתרון? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כיצד מגדירים סיסמה לגלישה בחיבור קווי למודם?

15. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברים יש לי ראווטר חוטי אדימקס רציתי לדעת האם ישנה אפשרות של הוספת אנטה או משדר לראוטר הקיים ככה שיהפוף נקודת גישה שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט אלחוטי או שאני צריך לקנות נתב אלחוטי ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GerberMan,

שלום לכולם, לגיסי מותקן בבית נתב אלחוטי של netgear... לנתב מחוברים שני מחשבים, מחשב נייח ומחשב נייד. לאחרונה קנינו גם אני וגם הוא מחשבים ניידים חדשים של HP אבל כשניסינו לחבר אותם לרשת האלחוטית לא הצלחנו - המחשב פשוט הריץ את הנסיון שלו להתחבר במשך כמה דקות ולאחר מכן הפסיק מבלי להציק הודעת שגיאה. כמו כן, ברשותי מחשב כף יד של HP שגם הוא לא מתחבר לרשת הזו... כמובן שהמחשבים מתחברים לרשתות אחרות בלי בעיה ולכן זה מוזר... תודה מראש לעוזרים וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ido1235,

שלום לכולם.. יש לי בעית קליטה בראוטר שלי, והוא לא מגיע לכל חלקי הבית, ואני חייב אינטרנט לקונסולה שרכשתי לפני כמה חודשים, והקליטה ממש חלשה... המליצו לי לקנות "מגבר" לרואטר, וככה הקליטה בחלק החלש בבית תיהיה רבה יותר חזקה, לכן רכשתי רואטר של EDIMAX (Ew-7416apn) ולא הצלחתי להפעיל אותו נכון.. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שצריך לעשות סוג של נקודת גישה שתחבר בין 2 הראוטרים.. למישהו פה יש מושג איך אני עושה את זה, ואם לא, יש לכם דרך אחרת שהראוטר של EDIMAX יקלוט את הראוטר השני וככה הWIFI יתחזק? תודה מראש! ד"א, אם זה יעזור, הראוטר המרכזי שלי הוא של הוט... HOTBOX, ובנוסף כתוב עליו Sagemcom, שזה כנראה החברה של הראוטר.. אני חייב עזרה, אני תקוע כבר שבועיים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eLmo,

שלום, אמרו לי לפנות לפורום פה על מנת לקבל עזרה בהגדרת ה ACCESS POINT DWL900+ של DLINK עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך וזה, אבל המחשב שנמצא בו הכרטיס רשת האלחוטי מזהה רק את ה DWL614+ ולא את ה 900.. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שזה יתחבר ישירות ל אקסס פוינט, ושזה יראה לי את כל הקווים הירוקים מלאים בכל מקום בבית אני ממש צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jackofalltrades,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ehud4,

שלום לכולם כאשר יש לי שני כרטיסי רשת, והראשון מחובר לאינטרנט, אם אני בוחר לשתף אותו, הכרטיס השני יקבל כתובת 192.168.137.1 עם מיסוך 24/. עכשיו, נניח שאני מחבר כאבל בין כרטיס רשת של מחשב אחר, לכרטיס הרשת השני במחשב הראשון (זה עם הכתובת הסטטית של 192.168.137.1), איך הוא בעצם יודע לתקשר עם הראוטר שלי ש בכתובת 192.168.1.1 ? הרי לפי המיסוך הם בכלל לא באותה רשת . . . מישהו יודע אם יש איזה service של ראוטר פנימי שרץ במצב כזה? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by urich,

עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים