עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alexrta,

בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Harbi,

שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Blackend,

ובבכן...יש לי ראוטר אדימקס לפני שבוע בערך העלתי אותו מהמדף למטה על השולחן עצמו....מאז שמתי לב שהוא עושה רעש שהולך ומתגבר בזמן מאמץ והעברת נתונים מהירה יותר. אני לא שמתי לב לשאע הזה קודם (זה נשמע כמו רעש רע והדרך הטובה ביותר לתאר אותו כמה שזה נשמע מטומטם זה רעש של זרם חשמלי כזה שלא עובר כמו שצריך) אם מישהו יכול להגיד מה יכול לגרום לרעש הזה או לדעת עם כדאי להחליך את הראוטר אני אשמח בתודה מראש דניאל!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי בבית מודם אלקטל 510 של speed touch שפועל בראוטר (פרטים איך למטה למקרה שיש הערות) ומחלק את האינטרנט לשני מחשבים. הייתי מעוניין להיות יכול איכשהוא לחלק את רוחב הפס כי כרגע הוא לא פורפורציונלי וגם 2 המחשבים לא משתמשים בכולו יחד. שיניתי את הגדרות שמודם כך שבעצמו יתקשר לאינטרנט וחיברתי אותו להאב, כך הפכתי אותו לראוטר, את ההאב חיברתי לעוד 2 מחשבים וסידרתי את חלוקת הפורטים כך שלא יהיו התנגשויות, המחשבים הם 1) P4 D 730, עם כרטים רשת מובנה של 1Gbps ו 2) P4 1700Mhrz עם כרטיס מובנה של 100Mbps 1) האם אפשר לחלק פיזית את הרוחב פס מהראוטר או מאחד המחשבים (תוכנות bandwidth shaping בשני המחשבים לא עשו את העבודה, ואני רוצה שהשליטה תהיה אצלי לחלוטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אין הרבה מה להרחיב... אני רוצה להפעיל סיסמא לכניסה לתיקיות משופתפות כדי שמישהו שלא יודע את הססמא לא יוכל להכנס לתקייה המשותפת. מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO. מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Hitman_47,

שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guruPitka,

הי אנשים, אני מעוניין לעבור לתשתית+ספק של אקספון ורוצה לרכוש מודם/ראוטר איכותי. נקודות חשובות: תמיכה בלפחות 100MB תמיכה ב-Dual band אפשרות להשתמש רק כראוטר (במידה וחוזר להוט) אפשרות להוסיף Access Point בהמשך. אנא עזרתכם בבחירה בין שני הדגמים הבאים: TP-Link TD-W8980 Kasda KW5212 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני גר בדירה עם שותפים ואנחנו משתפים את האינטרנט עם ראוטר אלחוטי. שמתי לב שבכל פעם ששותף שלי צופה באתרים של צפייה ישירה האינטרנט נהיה איטי - גם רוחב הפס וגם הlatency (פינגים לגוגל מגיעים גם לשניה וחצי). האיטיות הרבה פחות משמעותית כשצופים בסרטונים באתרים הגדולים כגון youtube, vimeo, twitch.tv (בד"כ אין כמעט השפעה על הlatency). ההנחה שלי היא שהבעיה היא באותם אתרים, אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת אם יש משהו שניתן לעשות, אם זה ברמת הגדרות של המחשב, של הראוטר או לפנות לספקית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yoavbd123,

הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אנדי,

היי לכולם, לא בטוח שזה המקום לשאול בו את השאלה הזו, מנסה בכל זאת. בודק הווי-פי של avast מזהה אצלי לאחרונה התקנים לא מזוהים: האחד - של חברת Murata Manufacturing co. LTD. השני - packetvideo (proxyserver). לשני ההתקנים יש כתובת IP ומספר mac. יש למישהו רעיון באילו התקנים אלחוטיים מדובר (האם מישהו רוכב לי על הרשת)? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Konchi,

היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by navk2,

היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, על מנת לשפר את הקליטה, היינו רוצים לחבר ראוטר נוסף. המרחק בין הראוטרים הוא בערך 20 מטר אווירי (בערך 50 מטר קווי). מקריאה קצת באינטרנט הבנתי שכבל CAT6 הוא המומלץ לחיבור כזה (ישירות מראוטר אחד לאחר). אין צורך לשקע בקיר וכאלה. פחות משנה לי שזה יהיה איחוד של הרשתות, רציתי רק לדעת אם המרחק הקווי ביניהם, השימוש בכבל, חיבור 2 ראוטרים, לדעתכם, הוא פתרון טוב שיתן מענה ופתרון לבעיה. תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי נתב של siemens sl2 141, והוא מחובר לשני מחשבים על ידי כבל RJ-45, ולפני שבועיים התחילה לי בעיה, כל פעם שניסיתי להתחבר לאיטרנט הוא כתב לי לא ניתן להציג דף זה, בדקתי את החיבורים והכל סומן בראוטר כמחובר, הלכתי לבדוק האם האיטרנט עובד במחשב השני, ואכן הוא עבד, בתחילה חשבתי שזה איזה וירוס אז החלטתי לפרמט את המחשב שגם ככה היה זקוק לפירמוט, לאחר הפירמוט חיברתי את האיטרנט והוא עבד לי למשך יומיים בשני המחשבים, אתמול בלילה בעיה זו התחילה עוד פעם ,ניתקתי את הנתב וחיברתי מודם רגיל, גם שם האיטרנט לא עבד, ניתקתי את המודם וחיברתי את הנתב אבל רק למחשב שהאיטרנט עבד בו תמיד, ולמחשב שהאיטרנט לא עבד בו חיברתי מתאם USB לרשת אלחוטית, והאיטרנט כן עבד.אני מציין שבשני המחשבים מותקנת מערכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני צריך כלי שיהיה דומה ל nortel device manager (למי שמכיר) אבל שינהל את הסוויצ'ים של סיסקו (כמובן ממשק גראפי, טלנט יש לי) לפי דעתי הסוויצ'ים תומכים ב SNMP זה צריך להיות חינמי וכמובן עדיף שיהיה של סיסקו אם מישהו מכיר אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by y rl,

אני מנסה לשתף תיקיה ברשת ביתית בין מספר מחשבים עם וינדוס 10 שחשבונות המשתמשים לא נעולים בסיסמה. אני מאפשר את כל האופציות באפשרויות שיתוף מתקדמות אבל. אם אני מאפשר שיתוף המוגן בסיסמה אני מקבל שגיאה שלא ניתן להמשיך עם סיסמאות ריקות, אם אני מבטל שיתוף המוגן בסיסמה אני לא יכול לגשת כלל למחשב כאילו הוא לא קיים תודה מראש לפותרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים