עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. משהו מכיר תוכנה שמראה את מהירות הגלישה לא אתר תוכנה והיא מראה את המהירות בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nondos,

ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by taurus007,

שלום חברים, יש לי 2 מודמים של הוט 100 מגה כל אחד , בקצרה שני שאלות : 1. האם ניתן לבצע bridge connection על יותר משני מודמים ? 2. האם מישהו ביצע או ניסה לבצע bridge connection עם שני מודמים של הוט ? לפי הזכור לי האופציה הזאת בעצם משלבת בין 2 רשתות לרשת אחת והמהירות של הרשת תהיה בעצם 200/6 , אז נראה לי שעניתי כבר על השאלה הראשונה , לא חושב שניתן לעשות BRIDGE על למעלה משני הרשתות לפחות באמצעות ווינדוז מה שמביא אותי לשאלה ה3 3. האם יש נתב בסגנון Load balancer עם כמה חיבורים שיכול לשלב בין כמה רשתות לרשת אחת ולתת מהירות בהתאם ? אני מכיר אחד כזה של TPLINK מבחינת הLOAD BALANCE אבל לא יודע אם האופציה קיימת בנתב (והוא תומך רק 10/100 ולא 1000) .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ע"פ זאפ, כדאי לרכוש את ה-Edimax EW7128G מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by vk,

כשאני מנסה לעשות רשת הוא נותן לי שגיאה שמחשבים אחרים לא יכולים להתחבר דרך המחשב שלי לאינטרנט: והראוטר שלי מחובר ואליו מחוברים עוד שני מחשבים שיכולים לגלוש באינטרנט..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני צריך כלי שיהיה דומה ל nortel device manager (למי שמכיר) אבל שינהל את הסוויצ'ים של סיסקו (כמובן ממשק גראפי, טלנט יש לי) לפי דעתי הסוויצ'ים תומכים ב SNMP זה צריך להיות חינמי וכמובן עדיף שיהיה של סיסקו אם מישהו מכיר אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ariel1,

שלום לכולם, שאלה אליכם (בתקווה שלמישהו באמת יהיה פתרון לזה). הבעיה: נפילות לא מוסברות באינטרנט שמחובר לטלוויזיה ולסטרימר. קודם כל אתן הקדמה ואפרט את טופולוגיית הרשת: הראוטר בבית שלי מחובר ב-ADSL, והוא נמצא בקומה השניה. המהירות שאני מקבל - 70 מגה (עם כבל). בקומה הראשונה, קליטת האינטרנט על הפנים. כדי לשפר את הקליטה, חיברתי בקומה השנייה "מגדיל טווח" של TP-link. המגדיל טווח נמצא באזור עם קליטת אינטרנט טובה. המהירות שאני מקבל בחיבור אליו (עם Wi-Fi) - בערך 40 מגה; מהירות סבירה והגיונית. עכשיו: מכיוון שאין קליטת אינטרנט טובה בסביבת הטלוויזיה ואין אפשרות להעביר לשם כבל רשת, ביצעתי את הדבר הבא: למגדיל הטווח חיברתי (בכבל רשת) מתאם…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Eviljelly,

שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Hitman_47,

שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by integral,

בשביל חבר טוב טוב: אני מחפש נתב אלחוטי לעד 5 או 7 משתמשים לגלישת wi-fi יש לי היום נתב של level 0ne שמכסה לי ארבעה משתמשים באיזור הקראואנים ואני לא מאד מרוצה איזה חברה כדאי מבחינת פיירוול מובנה וטווח ריאלי טוב (רדיוס אפקטיבי מהנתב לגלישה 70 מטר) ? עזרה מגובה בנסיון תתקבל בברכה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GREATTHUNDER,

ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omrid23,

שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, על מנת לשפר את הקליטה, היינו רוצים לחבר ראוטר נוסף. המרחק בין הראוטרים הוא בערך 20 מטר אווירי (בערך 50 מטר קווי). מקריאה קצת באינטרנט הבנתי שכבל CAT6 הוא המומלץ לחיבור כזה (ישירות מראוטר אחד לאחר). אין צורך לשקע בקיר וכאלה. פחות משנה לי שזה יהיה איחוד של הרשתות, רציתי רק לדעת אם המרחק הקווי ביניהם, השימוש בכבל, חיבור 2 ראוטרים, לדעתכם, הוא פתרון טוב שיתן מענה ופתרון לבעיה. תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by r1plet,

שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אין הרבה מה להרחיב... אני רוצה להפעיל סיסמא לכניסה לתיקיות משופתפות כדי שמישהו שלא יודע את הססמא לא יוכל להכנס לתקייה המשותפת. מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO. מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. היה לי וויכוח עם חבר שלי. הוא טוען שבגלל שיש לו ראם נמוך, ומחשב פחות טוב מחבר אחר שלו, אז אצלו יורד יותר לאט הקבצים. (ז''א הוא נתן לי דוגמה שאצלו הוא מוריד קובץ מסוים ב90 קילובייט מקסימום(750) ואצל חבר שלו שגם עם 750 זה על 100 כל הזמן כל קובץ אפילו). עכשיו, אמרתי לו שזה קשור בהרבה דברים במהירות האינטרנט, בשרת שממנו הם מורידים, אם הוא עמוס יותר או פחות עמוס, אם זה בתוכנת שיתוף קבצים עם זה מוריד מאותם מקורות וכמה מקורות, בספק אינטרנט, במודם(אם הוא ראוטר והוא חוסם פורטים) וכדומה. עכשיו, הוא טוען שמדובר על אותו מודם, אותו ספק, אותו מהירות אינטרנט. אז אמרתי אוקי, מה הולך פה בעצם? אז יש לו בטח ספייאוורים ושאר דברים אחרים שמאיטים לו את ההורדה ב10 קילובייטים את ההורדות מחבר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by marot,

שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים