רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב. קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין. בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל. יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615. ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני. אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים. תודה על העזרה אנשים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב של edimax וניסיתי לפתוח את הפורטים דרך ההגדרות של החיבור רשת שאני נכנס לתוכנה מופיע לי עיגול צהוב שאומר: your listen port is bloked. you can still download but the speed may not be very fast. please check your Firewall and NAT Configurations. יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מאשר לפתוח את הפורטים ברשת הביתית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח, הייתי שנתיים עם 014. הייתי מאוד מרוצה אבל אתרים כמו יו-טיוב זחלו. לפני שבוע עברתי ל-012 ויו-טיוב טס וגם האינטרנט מאוד מהיר. הבעיה היא ש-utorrent הפסיק לעבוד כמו שצריך. למי אתם ממליצים לעבור?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך לקנפג את הנתב הזה כל מה שעשיתי לא נחל הצלחה אני מחובר לכבלים והספקית שלי היא אורנג' עקרונית צריך למלא את הפרטים של הISP וללכת לStatus ולעשות Connect (זה מה רשום בתמיכה של טק דאטה והאתר של לינקסיס) בבקשה עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך-כדי שימוש רגיל בנתב (מה זאת אומרת שימוש רגיל? לא נוגע בו, גלישה רגילה), הנתב מפסיק לספק לי גישה לממשק הניהול דרך הרשת האלחוטית. דרך חיבור חוטי לנתב (Ethrnet לכניסה מס' 1 של ה LAN) יש גישה לממשק, כרגיל. ההגבלה הזו יכולה להופיע סתם-כך במשך היום, והיא נעלמת רק כאשר אני מפעיל מחדש את הנתב (דרך ממשק הניהול בחיבור חוטי, או לנתק ולחבר את הנתב ידנית). גרסאת הקושחה היא 4.7.13 (עד כמה שידוע לי - הכי חדשה לנתב הזה). השאלה שלי היא כזאת - האם התקלה הזו נובעת מ"כוח עליון" שאין לי מה לעשות נגדו, או שמדובר בהגדרות לא-משהו בנתב עצמו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 - איזה סוג חיבור מומלץ ? כבלים או ADSL מבחינת עלויות ומהירויות ? 2 - איזה ספקים ואיזה חבילות כדאיות מבחינת מחיר וביצועים ? 3 - בחיבור ADSL איזה מודם עדיף ? פנימי \ חיצוני \ usb ? מה ההבדלים ומה בדיוק הסיפור עם המודם של אלקטל והשדרוג שאפשר לעשות לו? 4 - ברגע שמתחברים ל ADSL כדאי לרכוש את המודם או להשכיר אותו ? ואם רכשתי את המודם מחברה אחת אני יוכל להשתמש איתו אחרי זה גם כשאני יעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר Dlink DSL 2760U כמובן שבישביל להיכנס לפאנל ניהול אני נכנס ל 10.0.0.138. הבעיה היא שגם כתובת האיפי החיצונית שלי משתמש כמרכז גישה לפאנל ניהול-ואת זה אני לא רוצה,אני רוצה שכאשר אני אנסה להיכנס לכתובת IP שלי אני לא אגיע לפאנל ניהול אלא לשירותים מקומיים-נגיד התקנתי Wampserver או תוכנה לוקאלית שבישבלי להיכנס אליה אני אצתרך להקליד את כתובת ה IP שלי ורק כך אוכל להיכנס לממשק. מקווה שהבנתם אותי. אשמח לעזרה, Gif.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043ND החלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית של 2-3 מחשבים לאינטרנט דרך מודם אלקטל השתי אפשרויות שאני רואה כרגע הם: 1) להפוך את המודם לרוטר ולחבר אותו לסוויץ 2) לקנות רוטר עם סוויטץ מובנה השאלה שלי היא מעדיף מבחינה טכנית (לא כספית). אם רוטר אז אני שוקל את EDIMAX 6104 עם FW כי נראה לי עדיף FW חומרה מאשר לבנות על ההגנה של המודם ושל תוכנת FW. מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר תוכנה חינמתי שאיתה אני יוכל לעשות WOL למחשבי PC שאצלי בארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של בלקין.. המחשב שמחובר חוטית לראוטר נמצא בתוך ממ"ד אך הראוטר מודבק לאחד הקירות מחוץ לממ"ד.. במחשב השני שנמצא באותה קומה במרחק של משהו כמו 8-10 מטרים 3 חדרים ליד הממ"ד נמצא המחשב השני והקליטה שם תמיד עומדת על VERY LOW\NO SIGNAL אבל למרות זאת גם שהוא כותב את אלו הגלישה(כשהיא עובדת) מאוד מהירה ולא מוגבלת כלל וכלל. ברמות הקליטה האלו אני מקבל מהמחשב הרחוק פינגיפ של 20-15 לHWZ ולפעמים יש קפיצות לסביבות ה400.. אבל לא נורא. מה שכן - הוא פתאום מתנתק ואינטרנט לא עובד.. כאן הבעיה.. וגם בVERY LOW\NO SIGNAL.. כמובן שמכיוון שהראוטר מחוץ לממ"ד אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח אם תוכלו לשפוך לי מעט אור על העניינים כאן. תודה מראש, ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-