רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לי יש חלונות ויסטה, ולאחותי חלונות אקספי. כמובן שלי היה אקספי האינטרנט עבד לשנינו (אנחנו מחוברים בכבל בין 2 כרטיסי רשת) אבל מאז התקנת הויסטה לא משנה מה אני מגדיר אצלי או אצלה, האינטרנט אצלה לא עובד. אני מניח שאני לא הבנתי איך זה עובד עם ויסטה. מישהו יודע? יש למישהו מושג? הוא בד"כ רושם אצל אחותי שהקישוריות מוגבלת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים נסתיימה לה תקופת ירח הדבש עם ספק האינטרנט החדש שלי (Comcast כבלים במיאמי). הדיל היה $19.95 לחודש למשך חצי שנה של חיבור 6 מגביט הורדה ו-384 קילוביט העלאה, לא רע. היה כיף לא רגיל. עכשיו כשנסתיימה התקופה, הייתי אמור לעבור למחיר הרגיל $42.95 עבור אותה מהירות. החלטתי אם כבר אז נוסיף עוד חמש-עשר דולר ונלך על החבילה היותר מהירה, 8 מגביט הורדה ו-768 קילוביט העלאה. מה זה כבר משנה והרי אני כזה abuser של המערכת שלהם שעדיף שניתן להם עוד כמה דולרים שלא יפסידו עליי יותר מדי... ;D לא הייתי בטוח כמה צריך להוסיף אז קפצתי לבקר באתר של הספקית. וואו... יש להם פרומושן חדש $42.95 לחודש (המחיר הרגיל) עבור החבילה המהירה יותר ל-3 חודשים ואז קופץ למחיר הרגיל $52.95. אוקיי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב של edimax וניסיתי לפתוח את הפורטים דרך ההגדרות של החיבור רשת שאני נכנס לתוכנה מופיע לי עיגול צהוב שאומר: your listen port is bloked. you can still download but the speed may not be very fast. please check your Firewall and NAT Configurations. יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מאשר לפתוח את הפורטים ברשת הביתית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה פחות קשורה ל"תמיכה", יותר לכיוון של אם יש למישהו "מושג" מה האפלאוד הכי גבוה שאפשר להשיג בארץ, + דרך איזו ספקית? =] יש דרישה ל2מגה אפ, ואין איך להשיג :-X אני אנסה לחפור ל014, אבל לא נראה לי... אז אם יש למישהו מושג, SHARE! :-) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה עצות מועילות: * אם יש לכם נתב אלחוטי ואתם מתחברים אליו רק עם כבל תבטלו את השידור האלוטי שלו. איך אני מבטל את השידוא האלוטי\אלחוטי שלו ?? תודה מראש ושאלה נוספת יש לי נתב אלחוטי, יש לי לאגים בערבים שאני משחק במשחק אונליין איך אני מגדיר פורטים? אפשר בבקשה מדריך בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. יש לי בעיה קצת תמוהה בכל מה שקשור למשחקי רשת (לדוגמא שר הטבעות אונליין או וורקראפט). העניין הוא שאני לא יכול להתחבר. לגמרי. השלב הראשוני של ההתחברות נכשל באופן קבוע. הבעיה התחילה לא מזמן, לפני כמה חודשים עוד שיחקתי בלי בעיה, עזבתי לכמה זמן, ועכשיו שחזרתי אני לא יכול להתחבר בכלל. אני מחובר דרך 012 על תשתית הוט במהירות 2.5 מגה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בראוטר, אבל כשניתקתי אותו וחיברתי את המחשב ישירות עדיין לא נוצר שום חיבור. העניין מוזר עוד יותר בגלל ששאר הדברים עובדים אחלה, הורדות וכו' לא עושים שום בעיות, הבעיה היא ספציפית למשחקי רשת המוניים. האם 012 חוסמים פורטים או משהו כזה? או שהבעיה היא במחשב (הדבר היחיד שהשתנה בחודשים האחרונים הוא ווינדוס 7 במקום ויסטה, א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאתה מסבירים לי איך לפתוח פורטים תקשיבו לכל העובדות: בחודש האחרון שמתי לב שה-uTorrent מוריד לי ממש ממש לאט... בדקתי את העניין וראיתי שבבדיקת פורטים של ה-uTorrent, זה כתב לי שהפורט שלי סגור... אותו דבר קורא באימיול, זה עושה לי פתאום LowID. כדי להיות בטוחה הורדתי תוכנה שבודקת פורטים, וגם היא הראתה לי שהפורטים סגורים... נכנסתי להגדרות של הראוטר, כל ההגדרות ב-port forwarding היו סבבה, וכנל ב-windows firewall. גם לא אמורה להיות בעיה כי בעבר זה היה עובד תקין... ניסיתי לבודד את התקלה. שמתי את הפיירול של ווינדוס על disable ועדיין הפורטים סגורים... בדקתי במחשבים אחרים בבית שגם אצלם קיים windows firewall והם עוברים דרך אותו הראוטר - אצל אח שלי (חיבור אל חוטי) עובד תקין. וכנל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים שכולם מחוברים ל-SWITCH אחד, ומחשב אחד משמש כסרבר (SERVER) ישנו שיתוף אינטרנט שבזכותו כולם מסוגלים לגלוש ביחד (ADSL) השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שיהיה שיתוף מדפסת?.... (ישנה מדפסת המחוברת למחשב שהוא הסרבר) בתודה מראש HD.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך שמישהו ימליץ לי על ראוטר שיקבל את מרב המהירות בחיבור l2tp/pptp ללא התנתקויות מהירות 30/1.5 מודם - HotBox
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של בלקין.. המחשב שמחובר חוטית לראוטר נמצא בתוך ממ"ד אך הראוטר מודבק לאחד הקירות מחוץ לממ"ד.. במחשב השני שנמצא באותה קומה במרחק של משהו כמו 8-10 מטרים 3 חדרים ליד הממ"ד נמצא המחשב השני והקליטה שם תמיד עומדת על VERY LOW\NO SIGNAL אבל למרות זאת גם שהוא כותב את אלו הגלישה(כשהיא עובדת) מאוד מהירה ולא מוגבלת כלל וכלל. ברמות הקליטה האלו אני מקבל מהמחשב הרחוק פינגיפ של 20-15 לHWZ ולפעמים יש קפיצות לסביבות ה400.. אבל לא נורא. מה שכן - הוא פתאום מתנתק ואינטרנט לא עובד.. כאן הבעיה.. וגם בVERY LOW\NO SIGNAL.. כמובן שמכיוון שהראוטר מחוץ לממ"ד אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח אם תוכלו לשפוך לי מעט אור על העניינים כאן. תודה מראש, ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של חוסר סנכרון שקוראת פעם ביום לרוב. הנורה של הPPP נכבאת ואחרי הנורה של הDSL נכבאת ואז רק הנורה של הdsl נדלקת ללא הנורה של הPPP. כדי לעשות שהנורה של הPPP תדלק שוב אני צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב עם הכפתור בגב של הראוטר. הראוטר שלי זה ROTAL RTA 1025W,תשתית בזק, ללא חייגן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא המקום. קיבלתי לפני שבוע בערך מודם רשת מבזק. הוא מאוד מתחם בשעת פעילות בעיקר בתחתית שלו,זה משהו מוכר וידוע או שאני צריך לפנות לבזק ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נייד, ולכן חשבתי על רשת אלחוטית בבית. אני לא מתמצא בחומרת תקשורת אלחוטית אז מה המחיר לנתב אלחוטי אמין ממוצע (ממוצע = תקן G אני מניח..?)? כרטיס רשת יש במחשב. האם צריך התאמה כלשהי למודם? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-