רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על התקן usb אשר נועד לשפר את קליטת הראוטר האלחוטי במחשב הנייד ע"י הגדלת טווח הקליטה או משהו בסגנון. אתם יודעים במה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיסי רשת לא אלחוטיים יש את המהירות העברת נתונים מקסימלית אז מה זה אומר? 1/1000 Mbps 10/100 Mbps 108 Mbps 20/200/2000 Mbps 300 Mbps 54 Mbps הMbps זה נמדד כמו המהירות אינטרנט שהספקיות נותנות? ואם יש לי כרטיס שהוא תומך בעד 10/100 לאיזה מהירויות אני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל) קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית. ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi. הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע? …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, הנושא כאן נטחן רבות וקראתי רבות לפני שאני כותב כאן את ההודעה! היה לי ADSL ועברנו לאינטרנט בכבלים. אני משתמש בראוטר אדימקס BR-6204WG עם מודם TERAYON. קראתי שאפשר להשתמש ב-SL2-141, מודם ראוטר ADSL שמסופק ע"י בזק, כ-Repeater ואכן עבדתי לפי המדריך והכל עובד מצוין! עד שאני שם אבטחה WPA2-TKIP באדימקס, ניסיתי לשים את אותה אבטחה ב-SL2-141 וזה פשוט לא עובד. אשמח לעזרה, תודה רבה! יפתח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל? פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר! תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מזמן חיברתי את כל הבית לרשת האינטרנט (בזק בין לאומי ו-HOT) דרך ה-WRT54GL שלי והכל טוב ויפה. מדובר על 3 מחשבים שמחוברים חוטית כששניים מתוכם עובידם בלי שום בעיה ואחד לצערי מציג "קישוריות מוגבלת או חסרה". בעזרתו של אריק, מנהל הפורום ניסיתי לנתק, לחבר שוב, לשנות הגדרות, ולפעול לפי המדריך שפורסם פה/ בחיפוש בגוגל וכלום לא עזר. היום בדקתי ולקחתי אחד מהמחשבים התקינים וחיברתי לאותו כבל רשת "בעיתי" כדי לדעת אם זה הכבל - ובכן, זה לא. האינטרנט פעל בלי שום בעיה. מצד שני כלקחתי את המחשב ה"בעיתי" התברר שהוא באמת בעייתי מאחר והוא אינו פועל בעזרת כבל תקין. הבעיה היא שניסיתי להכניס כרטיס רשת אחד (Off Board) והבעיה נשארת. מהידע הכללי ביותר שלי בנושא אני מסיק שכנראה זו בעיה בהגדרות הספצי…
-
- 44 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך ראוטר אלחוטי ישן של בזק (סימנס sl2-141) לרפיטר כאשר הראוטר הראשי שלי הוא של 3COM מה עשיתי הגדרתי את הCHANEL להיות אותו CHANEL כמו ב3COM הפעלתי סריקה להיכן אפשר להתחבר מהראוטר של בזק וסימנתי את הראוטר של ה3COM עד כאן הכל טוב שיניתי את הIP של הראווטר של בזק להיות בטווח הכתובות של ה3COM אבל מחוץ לטווח של הDHCP עד כאן הכל טוב אפילו אם אני עושה PING לראוטר עם ה3COM יש איליו פינג אבל פינג לשרת אינטרנט כמו גוגל (בלי DNS) נותן לי שגיאה מהSIMENS שהוא לא בר השגה וכמובן שאין לי DNS חסר לי משהוא איך אני אומר לראוטר של בזק לקבל תקשורת מה3COM כי אפשר להתחבר אליו אבל הוא לא מתקשר עם ה3COM Lior.nudelman@gmail.com כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 הקומות של הבית שלי... סה"כ 7 מחשבים הנה תמונה שתחסוך ממני את ההסבר המסובך: ליד כל מחשב יש שקע טלפון, לכן החלטתי להעביר את כבלי הרשת על אותם הצינורות שבהם עובר קו הטלפון 1) לפי התרשמותכם ממספר הסויצ'ים והראוטר שבשירטוט, האם זה הולך לעבוד? או שאני הולך לעשות עבודה לחינם 2) האם כבל רשת cat5e מספיק טוב בשביל המשימה הנ"ל? 3) הזמנתי כבר את השקעים שבתמונה ממדיה-גלקסי. אני משתמש ב-ADSL, והבנתי שזה בעייתי לחבר מיקרופילטר על שקע משולב שכזה (ככה לפחות כתבו באחד הת'רדים שנפתחו לפניי)... זה נכון? מה הבעיה בזה?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר ל1.5 מגה בבזק עם רשת אלחוטית בין 2 מחשבים (שלי, לא של בזק) הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL ובכל מחשב יש כרטיס רשת PCI EDIMAX EW-7128G הקליטה מעולה ואני מוריד על המקסימום שלי (190 KB/S) השאלה היא אם אני משדרג ל-10 מגה, אני ינצל את מלוא המהירות שלי ברשת אלחוטית? יש הגבלה כלשהי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
איפה בארץ יש רשת אלחוטית לציבור(בת קפה מסעדה...) במהירות 5 מגה ומעלה ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעוד שאצלנו בזק מתהדרת בכך שהיא השיקה "רשת חדשה בישראל NGN" בקצבים של עד 50 מגה!! , ממש שטויות , בזק עדיין לא השיקה בכלל קצבים כאלה לצרכן הבייתי , וגם מה שהיא כן השיקה לאחרונה , 30 ו 20 במחירים שערורייתיים , לעומת זאת , 10 ,ו15 במחירים סבירים לא יותר טוב מזה ,וזה גם , באיזה פריסה של איזה 35% מקסימום כרגע , ואני דיי מגזים במספר הזה אבל ניתן להם את זה , קצת מבט למה שקורה בארה"ב : http://www.dslreports.com/shownews/Verizon-Wont-Slavishly-Satisfy-You-With-100-Mbps-FiOS-104652 Are customers asking for 100 meg? No. Very few. But it raises the ante on the competitive landscape, so that customers believe that 100 Mb/s is what they need to have. . . A hundred meg ends up being …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
במהלך ימים האחרונים שמתי לב שקצב ההורדה שלי יותר איטי מהרגיל, בהתחלה חשבתי שיכול להיות שהבעיה עם הספקית והקישור שלה לחו"ל אך בבדיקה שעשיתי עם שרת מקומי פסלתי את האפשרות הזאת. התנתקתי מהספקית ונכנסתי לאתר הבדיקה ברשת הפנימית של HOT וראיתי שהבעיה שם, מהירות ההורדה הייתה נמוכה באחוזים ניכרים, יותר מ 30% פחות. דווקא במהירות ההעלאה לא הייתה שום בעיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית של HOT וסיפרתי לתומך על הבעיה והוא חזר איתי על הבדיקה תוך מעקב שלו על הקצבים ומיד הוא הסכים שישנה בעיה וקבע לי פגישה עם טכנאי. עכשיו בטח תשאלו למה אני מספר את כל הסיפור הארוך הזה. כיוון שהבעיה אינה מתרחשת בצורה מוחלטת, ישנן שעות שהמהירות סבירה וישנה שעות שההבדל משמעותי. מישהו יודע מה הסיבה שיכולה לגרום לבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת בייתית באמצעות ראוטר, כל המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבל רשת, ומריצים Windows 7 גירסה סופית וחוקית, כל המחשבים רואים אחד את השני, וביצעתי מיפוי כוננים מכל מחשב, לכונן C של כל שאר המחשבים, (יותר נכון, ל $c, ניסיתי להפוך את כל כונן C למשותף, במקום להשתמש ב $c, זה לא פתר את הבעיה) כולם מריצים Windows Firewall ובתוכו מאופשר File and printer sharing (גם Private וגם Public). הבעיה היא שקצב העברת קבצים בתוך ה LAN בין המחשבים הוא איטי ביותר, בין 800KB ל 1.5 מגה. מתוך שלישיית המחשבים, יש רק זוג מחשבים אחד שבינתים קצה ההעברה תקין (בין 10 ל 15 מגה), אבל בין כל קומבינציה אחרת של זוג מחשבים, הקצב איטי להחריד. אין הבדלים נראים לעין בהגדרות במחשיבם השונים,…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-