רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשתף את המחשבים ברשת הביתית שלי לי יש מחשב עם WIN7 X64 ועוד שני מחשבים עם WIN XP PRO עכשיו תמיד שהיתי משתף בינינו כאשר לכולנו היה WIN XP לא היה לי בעיה עכשיו אני יוצר תיקיה שאני רוצה לשתף אותה בין כולנו למשל את כל הכונן אז עשיתי במיפוי Avihay-pc\d\\ {לפי שם המחשב} ונכנסתי במחשב שאני רוצה לשתף להוסיף את הכתובת הזאתי במיפוי ואז הוא בא להתחבר והוא מבקש שם משתמש וסיסמא ועכשיו אין לי לזה לא שם משתמש ולא סיסמא מישהו יודע איך משתפים ביניהם או שעשיתי משהו לא טוב
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם מנסה לקנפג את הרואטר לעבוד ב WPA2 & AES הבעיה שהוא מבקש ממני להכניס Radius Server IP מה זה? WPA/WPA2 Version: Automatic WPA WPA2 Encryption: AutomaticTKIP AES Radius Server IP: Radius Port: (1-65535, 0 stands for default port 1812) Radius Password: Group Key Update Period: (in second, minimum is 30, 0 means no update)
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע איזה חיבור זה אמור להיות , לכן איני מצליח לבחור. עדיפות לאנטנה בעלת עוצמה 8db ומעלה. מהאתר הנ"ל. ועל הדרך , מה שם החיבור של האנטנה בלינקסיס כדי שיהיה לי קרל לבחור גם? http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1823&PropValue=PROP425VALUE2373
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שאני עדיין צריך לקרוא ולהבין מה זה בדיוק... או שסתם בזק בינלאומי הגבילו לי את המהירות בראפידשר?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך לקרוא את הפרוטוקולים היוצאים מתוכנות לרשת?אני מתכוון לראות ממש את תעבורת המידע. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני נתבים של אדימקס: BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 BR-6524n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנתבים והאם זה שווה את ההפרש במחיר (כמאה ש"ח) יש לציין שאני רוצה להשתמש בנתב שאקנה כמשחזר אות לנתב של סימנס תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת אחת, ועוד מחשב ברשת אחרת באותו בניין, אני צריך להגדיר שליטה מרחוק על מהמחשב הנפרד, על המחשב ברשת הנפרדת למעלה ניסיתי מלא מדריכים להגדרת שליטה מרחוק, התקנתי dyn dns hosts בכדי שאני לא יצטרך לקבוע איפי ובכל זאת זה לא עובד, ניסיתי גם להתקין VNC server על המחשב הנשלט ו- viewer על השני ופתחתי פורטים וזה לא עובד יש לי XP pro sp3 בשני המחשבים אם תוכלו לעזור לי אני בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי יש לי מודם המחובר למחשב עם ווינדוס 7 החיבור מתבצע ע"י חייגן לספק 012 התקנתי כרטיס רשת נוסף על מנת לחבר מחשב שני(עם ווינדוס XP ) ע"י כבל מוצלב. שני המחשבים חוברו קווית אבל אני מסתבך ולא מצליח לשתף את האינטרנט. בעבר היה פשוט לחבר שני מחשבים עם ווינדוס XP בעזרת השתוף אינטרנט והגדרה של מחשב משתף ומחשב מקבל. אז מישהו יכל לעזור לי עם ההגדרות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את הלינקסיס G שלי לנתב בתקן N כדי לעשות streaming למזרימדיה Xtreamer. תכני 720P מגמגמים קשות על הלינקסיס. ראיתי שה wbr-6001 מאוד זול (195 ש"ח בזאפ). האם למישהו יש ניסיון עם הנתב הזה ויכול להמליץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב Edimax BR-6215SRg כדי שהוא ישמש לי כשרת מדפסות והבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את אשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר לי
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זה משנה איזה שרת של נטוויז'ן אני כותב ראשון? כי יש להם 2: 212.143.212.143 194.90.1.5 אז בראוטר ובמחשבים אני מגדיר שיתחבר דרך השרתים שלהם, השאלה איזה שרת לכתוב קודם? ומה להגדיר בIPV6, כי כל מה שאני מגדיר זהIPV4
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הי,הגדרתי IP סטאטי במחשב ופתחתי את הפורט הנדרש. הכל עובד מעולה וכל הבדיקות למיניהם מראות שהפורט פתוח אבל אחרי יומיים הוא נסגר..הIP בטוח לא משתנה וגם הפורט בתוכנה לא משתנה,ברגע שאני מגדיר פורט חדש הכל עובד מעולה שוב רק ליומיים ונסגר.הוא לא נסגר בראוטר או בחומתאש של הwindows הוא פשוט נסגר ובכל ההגדרות הכל נשאר אותו דבר. יכול להיות שבזק חוסמת פורטים?ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך ראורטר הכי בסיסי לבית יש לי 2 מחשבים (לא ניידים) ותשתית של הוט,עד 300 שקל מה הראוטר הכי אופטימלי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש נתב וריפטר בתחום מחירים של 300-400 ש``ח כדי להגביר את טווח WIFI לקומה השניה כשמקור האות הוא בקומה הראשונה והאם אני צריך לקנות גם אנטנה כל שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-