עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט באמצעות ראוטר TP-LINK WR340G מחשב א' מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת מחשב ב' מחובר לראוטר ב wireless עם כרטיס רשת אלחוטי גם של TP-LINK WN-353G הגדרתי ל2 המחשבים כתובת ip סטטית יש בינהם שיתוף מלא וחיבור לאינטרנט ללא שם בעיה הבעיה היא מהירות העברת הנתונים בין 2 המחשבים. מחשב ב' נמצא במרחק שלא עולה על 10 מטר מהראוטר, אין בבית ממד, בין הראוטר למחשב ב' אין הרבה קירות ו"מכשולים" שיכולים לפגוע בתקשורת בינהם. מהירות החיבור במחשב ב' לא כל כך יציבה. לעיתים קרובות מאוד המהירות משתנה למהריות האלו: 36mbps, 24mbps, 18mbps, 11mbps ולעיתים יותר הרחוקות המהירות מגיעה ל 48mbps ו- 5.5mbps ב single trength מופיע לי 94% אולי חוסר יציבות מהירות בהפרש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by זאק,

שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alex15,

יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, בעוד אני מנסה לצפות בוידאו דרך אתר אמריקאי, קופצת לי הודעה שהצפייה מתאפשרת רק לתושבי ארה"ב. איך אני יכול לשנות את ההגדרות במחשב, כך שהאתר יזהה אותי כתושב ארה"ב? זקוק מאד לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השאלה היא בגלל הפרסום אתמול של פרצת האבטחה של הWIFI אז ככה. כרגע אני לא משתמש בWIFI בבית אבל ברגע שיהיה עדכון לנתב אני כן אשתמש. השאלה היא בנוגע למאריך הטווח של טיפילינק (WA850RE) הוא יעבוד מאובטח יחסית לבעיה או שהוא מוצר שאין יותר מדי מה לעשות איתו מהבחינה הזאת וכדאי להחזיר ל-KSP? אודה לתשובות נ.ב. עדיין לא פתחתי את האריזה

8. ערב טוב לכולם. בעקרון השאלה בכותרת. שמתי לב שבזמן האחרון ביטורנט התחיל להוריד אצלי לאט מבדר"כ , בקושי עבר את ה 100 בכל ההורדות ביחד. פעם היה עובר את ה200 בכל הורדה. ניסיתי לאפס את הראוטר, וגם את המודם. ועדיין נשאר ללא שינוי. מה שנשאר לחשוב שהפורטים חסומים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GolanBerlin,

ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם את האמת שזה הפוסט הראשון שלי כאן באתר הזה, אחי המליץ לי עליו אמר שיש כאן אנשים תותחים בכל תחום בכל מקרה, אגיע לשאלה שלי לפני כמה דקות התחברנו לחברת בזק ( תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי ) , הם רצו לחייב אותי 20 שקל כל חודש על השכרת ראוטר אמרתי להם תודה רבה ושאני אקנה את הראוטר בעצמי רציתי לדעת האם אני צריך לקנות ראוטר שהוא גם מודם או רק ראוטר מספיק ועל זה ראוטר תמליצו לי ? באיזור ה200 שקל . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by עובד,

טוב אז עברתי לוינדוס 7 והיה לי מתאם אלחוטי של בזק DRUC-U3 הבנתי שהוא לא עובד עם וינדוס 7 (64bit), אם מישהו יודע אחרת אשמח לקבל את הדריבר המתאים.. ולכן אני אצטרך לקנות מתאם חדש.. אני צריך מתאם טוב (מחיר לא משנה) שלא יהיו התנתקויות (אני מוריד 24/7). מה ההמלצות שלכם (כמו שציינתי שימתוך ב win7 64bit)? ואיזה מתאם יותר טוב USB או PCI? האם כדאי לקנות מתאם שתומך ב 802.11n? בתודה, עובד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הי עבדתי לפי כמה מדריכים שמצאתי פה, הבעיה היא שהוינדוס מבקש לי סיסמא כדי להכנס למחשב השני (זה עם וינדוס XP ) על המחשב המרכזי מותקן וינדוס 7 עם ראוטר של EDIMAX (יש לי עוד לפטופ בבית עם וינדוס7 ולא הייתה בעיה להתחבר בשיתוף איתו) נב אם זה עוזר, אני יכול לגלוש ברשת במחשב הלקוח ורואה את כל המחשבים ברשת הביתית תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yossi_s1,

שלום. קניתי לא מזמן ראוטר 3COM. אני מחובר ב HOT+014 (עם חייגן). שמתי לב שבחיבור ישיר למחשב האינטרנט מהיר יותר, למעשה יותר מפי 2 מהר יותר. בשימוש בפורטוקול L2TP הראוטר מאט את האינטרנט בצורה מטורפת, בPPTP המצב יותר טוב אבל עדיין איטי מאוד לעומט חיבור ישיר. מה אפשר לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Delux,

יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אנשים יקרים, עברתי לדירה שכורה דו-מפלסית. הראוטר, D-Link dsl-2650u , ממוקם בממ"ד במפלס הראשון. חבילת התחברות 15M (בזק). ברצוני לרשת את הדירה (ללא כבלים) כך שאינטרנט יהיה נגיש גם במפלס השני, עם עדיפות שבממ"ד תהיה מהירות הגלישה הגבוהה ביותר. אני לא מבין גדול בחשמל ורשתות, אבל לוח החשמל בדירה נראה כתלת-פאזי. נסיון ב-wifi שבצעתי: רכשתי מבזק מתאם רשת אלחוטי (דונגל) וגיליתי שבמפלס השני כמעט ואין קליטה. הוצאתי את הראוטר מהממ"ד, חיברתי אותו לנקודת טלפון במרכז המפלס בו הממ"ד נמצא, כשהדונגל מחובר למחשב בממ"ד. התוצאה: קליטה חלשה בממ"ד (5M לפי מבחן מהירות הורדה באתר בזק) , בחדר אחד במפלס השני ניתן לגלוש בלפטופ במהירות 10M, אך בחדר שני במפלס השני אין בכלל קליטה... יש לי מספר שאל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני עובר דירה, יש לנו בבית 3 מחשבים כאשר כיום כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר אחד (שכולל גם switch ז"א יש לו 4 כניסות) והעברתי את כבלי הרשת דרך הקיר מחדר אחד לשני. בדירה החדשה יש 3 מחשבים ב3 חדרים שונים, בכל חדר יש חיבור אינטרנט. השאלה שלי-האם הפעם אני יכול פשוט לקנות 2 נתבים נוספים (סה"כ 3 כולל האחד הקיים) אחד לכל מחשב? מה המשמעות של זה? כמה עולה נתב היום (לא ראוטר, יש ראוטר קיים ולא צריך 3 רשתות wifi בבית)?. (אני מניח שאי אפשר להעביר כבל רשת הישר מהקיר עד למחשב, אלא צריך ראוטר/מודם/switch ביניהם). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yuval_cohen,

אהלן עשיתי את מה שהיה כתוב במדריך ראוטר לינוקס.. ויש לי כמה בעיות קטנות! אני לא מצליח להגדיר את האיסיקיו כמו שצריך.... ו... האם אפשר לשתף גם את כונני הרשת של המחשב שהוא השרת (הלינוקס...) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sky1sky10,

שלום, התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי לעבור מ 5 מגה ל 12 מגה רשת UFI של הוט. אך לשם כך: א. אני חייב כעת להגדיר חייגן ברואטר (שם משתמש וסיסמא) על מנת לקבל תעדוף שרתים. עוד אמרו לי שאני יכול להישאר ללא חייגן אך לא אהנה מתעדוף שרתים. 1. האם יש הבדל משמעותי בין תעדוף שרתים מאשר ללא תעדוף שרתים בעת הגלישה? 2. האם אפסיד שאעבור לחייגן ? (כרגע אני ללא חייגן). ב. עוד נאמר לי שהרואטר הנוכחי שלי EDIMAX BR-6524N לא תומך במהירויות 12 מגה. על כן הציעו לי ראוטר LEVEL 1 WBR 6001. 3. האם רואטר LEVEL 1 מומלץ לעניין ה UFI ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Art Tatum,

כש100Mbit DL/UL יהיה זמין לכולם, אילו דברים יופיעו בעקבות זרם התעבורה הגבוה ? איחסון ענן קיים כבר היום, אבל הוא ממורכז ועושה שימוש בציוד של חברת האיחסון. אבל רגע.. אולי אפשר לעשות מערכת איחסון מבוזרת שעובדת במעיין שילוב של BITTORRENT ו RAID 5, פרושה דרך האינטרנט על גבי המחשבים של משתמשי התוכנה ? לדוגמא: התוכנה מקבלת כונן יעודי בשבילה (או מחיצה) ואז מנהלת את שמירת התוכן מקומית או על גבי הרשת על פי שימוש וזמינות. התוצאה: 10 אלף TB יהפכו בקלות לכמה מאות אלף TB. כונן של 1TB יהפוך לעשרות TB. הכונן התקלקל ? אין בעיה, את הכל אפשר לשחזר. היתכן שזהו חלום שיהפוך למציאות ? אתם מוזמנים להגיב לרעיון, ולהעלות רעיונות משלכם לאפשרויות שימוש בתשתית אינטרנט רחבה עם UL גבוה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MosheDo,

לא יודעתי איפה לפרסם את זה ברשתות או לינוקס, אז פשוט בחרתי בפורום היותר פעיל... סתם רציתי לשתף אותכם במשהו, אומנם ישנו באתר מדריך על איך להשתמש בלינוקס כראוטר (בהפצה של מנדרייק). אבל ישנה הפצה יותר טובה שמנצלת את משאבי המערכת בצורה הרבה (ואני מתכוון הרבה) יותר טובה שנקראת IPCop. IPCop בנוי מאפס (ולא סביב ההפצה מסויימת) ולכן הוא יעיל ביותר (לשם הדוגמא: היה אצלי עד לא מזמן ראוטר של פנטיום 100 עם 32MB ששירת 4 משתמשים). את הראוטר ניתן להשיג בכתובת הבאה: www.ipcop.org ובניגוד גמור לראוטר של מנדרייק אין שום צורך ב"יממה בריאה" או "חבר עם אינטרנט מהיר" משום שגודל הקובץ הוא 26 מגה. אהה, ויש תמיכה מובנית ב- PPTP למי שתוהה. סתם לידיעתכם הכללית.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by vourt,

היי, אשמח להמלצה על כרטיס רשת פנימי (לא USB) אלחוטי מהיר ויציב, תקציב עד 300 שח אבל גמיש. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.