רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי מעולה שיחזיק חיבור של 15 מכשירים אלחוטיים בו זמנית תקציב עד 500 שקל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטווחים שצויינו בבלוג של NetCHEIF. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2064) האם זה תקין אצלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל באזור ה65 70 יש דרך לשפר את זה? עוד שאלה על הדרך הפלאש גט תומך במהיריות כאלו נדמה לי שהוא קורס כהתחלתי להוריד במהיריות האלו?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס הרשת Edimax EW-7128G בסלון, ובחדר יש לי נתב של בזק. לעיתי נדירות מהירות ההעברה היא 2.5 מגה לשניה, בדר"כ היא על 1.2-1.8 ולפעמים כמו היום, היא על 400-900 קילו לשניה ובימים כמו היום, לפעמים הקשר בין המחשב לסלון ובין שאר המחשבים נפסק לפרקים. ניסיתי למקם את האנטנות בצורה אופטימלית, ובאותו מיקום המהירות משתנה בימים שונים. איך אני יכול לסדר שתמיד המהירות תהיה גבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I mean, ok for the eMule about 3K, now what ? what is the all bandwidth, how much should i give for each to utilize the all bandwidth ? I mean how much for the explorer, ICQ etc.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים. אחד בקומה א', שני בקומה ב'. לכן זה צריך להיות מן הסתם רשת-אלחוטית. אני צריך רשת רק בשביל אינטרנט בשני המחשבים..שיהיה איכותי - שהאינטרנט לא יתקע או לא יודע מה עוד יכול להיות... העברת קבצים וכו' לא מעניין אותי...אני צריך רק אינטרנט. מה אני צריך לקנות? ועל מה אתם ממליצים? חשבתי על אלו (תסתכלו בקטגוריה של הרשת) מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? ואני גם צריך שיהיה משהו שאפשר להתקין לבד בלי טכנאי. תודה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר אלחוטי שאליו מחובר בכבל ה vod ודרך wifi המחשב הנייד. אני רוצה לדעת האם ניתן "לפצל" את העניין ולחבר מודם ל vod ואת הראוטר למחשב בצורה אלחוטית/חוטית? הכוונה היא כזו - יש לי ראוטר ישן של בזק (ADSL) שאני רוצה לדעת האם ניתן להגדיר אותו כמודם בלבד ולחבר אותו בחיבור ישיר ל vod. במקביל יש לי ראוטר חדש שקיבלתי מ 012 ואני רוצה לחבר אותו בחיבור קווי למחשב הנייד (לצורך השגת מהירות גלישה גבוהה יותר) ובמקביל שישדר אלחוטית לניידים ולטאבלטים. האם זה ניתן בכלל ואיך עושים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האחד הוא TL-WR1043ND והשני TP-Link nMax TL-WR841N האחד עולה 335 ש"ח והשני 145 ש"ח. כרגע יש לי אינטרנט במהירות 12 מגה ביט. בעתיד הלא ברור וכנראה לא בטווח של שנה - שנתיים לא יהיה לי אינטרנט במהירות 100 מגה ביט. אין לי צורך בטווח גדול. בהתחשב בזה, יש היגיון עבורי להעדיף את הראוטר היקר יותר? הוא יתן לי איזה ערך מוסף? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עובר דירה ואני צריך המלצה לתשתית וספק. אני רוצה לעשות 100 מגה. ומה שחשוב לי זה MS לגיימינג. הייתי עד עכשיו בבזק+בינלאומי והייתי מרוצה, אבל הם רוצה כפול מהמחיר של CCC לדוגמה. איך CCC מבחינת MS? האם הם מומלצים? משהו אחר שמומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מאריח טווח לאינטרנט D LINK ומשום מה הוא לא מתחבר לי. האם ישנה אפשרות אחרת להאריך את טווח האינטרנט? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי את ה archer c8 של tplink , אתמול העברתי את הHOT BOX של הוט ל bridge mode , חיברתי את היציאה מס'1 של המודם לכניסת ה "internet" של הנתב , קינפגתי אותו כ LT2P , בכתובת ה domain הזנתי cable.netvision.net.il הכנסתי שם משתמש וסיסמא . הנתב לא מצליח להתחבר לאינטרנט , מה עשיתי לא נכון? תודה
-
- 19 תגובות
- 72.1k צפיות
-
-
היי. הראוטר שלי שבק ומת. מחפש ראוטר חדש (אפשר ראוטר + מודם, אני לא גזען) כזה שתומך במהירות 100 ובמחיר שפוי. הראוטר ש012 מציעה הוא בדיחה ואני מעדיף להשקיע את אותו כסף במשהו נורמאלי. לעזרתכם אודה גידי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-