רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאינטרנט בחיבור קווי עם מודל ADSL ומחשב נייד(שבדר"כ גולש על הרשת של השכנים{כמובן-בהסכמתם}) האם יש אפשרות להדפיס במדפסת של המחשב הנייח מהמחשב נייד?(כמובן-בלי לחבר רשת אלחוטית שלנו)... אולי אפשר לחבר את המחשב נייד עם כבל לשקע של טלפון(בלי מודם בניגוד לנייח...)?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF בוצעו מספר שינויים ועדכוניים. בנוסף, החל מהיום, אני מתחיל בפרסום בלוג אישי באתר NetCHEIF בו אעלה חדשות, דעות ופיסות מידע שנראות לי חשובות ומעניינות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Update/update01.htm LINK ישיר לבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/index.php LINK ישיר ל-FEED ה-RSS של הבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/?feed=rss
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת רקע מחובר למחשב אחד בLAN בWIFI מוגדר WPA 2 PSK וMAC פילטר. עכשיו פתאום הLAN1 התחיל להבהב כל הזמן אפילו כשהמחשב בIDLE... וזה הוריד מהביצועים כמעט לאפס.. ברמה שPING כמעט ולא עבר. החלפתי לLAN4 היה הכל בסדר עד היום שגם הוא התחיל להבהב כל הזמן ביצועים נמוכים אבל אין איבוד נתונים בפינג לפחות מה שאני רואה דרך CMD. אותו סיפור עם LAN2-3 מה עושים חברה?? או שהנתב מת? בנתיים אני ינסה להחליף כבל רשת אולי זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://download.cnet.com/Need-for-Speed-Underground-2/3000-7518_4-10331372.html?tag=contentMain;contentBody תורידו את הקובץ ותרשמו מהירות. 15-25kbs 2.5m
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, ניסיתי להריץ חיפוש גם באתר אבל לא מצאתי תשובה מדויקת. אני עומד לחבר באמצעות ראוטר שני מחשבים בחדרים צמודים בצורה חוטית(מרחק של 5-6 מטר אחד מהשני). אז כמו שזה נשמה: 1.האם עצם החיבור לראוטר יגביל לי את מהירות האינטרנט בהורדה ? 2.האם יש השפעה ל פיירוול על המהירות והאם ניתן לבטל אותה בראוטר? 3. האם יהיה הבדל בין אם אני שם ראוטר שהוא גם מודם או ראוטר רגיל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לפני מספר ימים ושמתי עליו win 7 .לאחר כמה ימים משום מה לא יכולתי להיכנס לאתרים כמו:תיק דבקה,באתר של אגד תיכנון מסלול, בנק הפועלים והאתר של האונ' ... . התופעה היא כך אני מנסה לעלות את הדף אבל לאחר דקה שתיים של טעינה הדפדפן מפסיק ומודיע על שגיאה. ניסיתי להתקין עוד דפדפנים אבל זה לא עזר לחלוטין, כאשר אני מפעיל בopera את אפשרות הטורבו אני יכול להיכנס גם לדבקה ולאגד ללא שימושיות של תיכנון מסלול. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית HOT עם נטוויזן ואני משלם כרגע 94 שקל כי נגמרה ההתחייבות. אומרים לי שאין מצב לקבל מחיר יותר זול ללא התחייבות, אבל הציעו לי בכל זאת לשלם על ה 5 מגה 49 שקל לחודש, שזה מחיר טוב. אבל יש לי ניתוקים במשחקים רשת כל הזמן, אז ביקשתי לברר חבילת גיימר והנציגה המשיכה להגיד שזה תוספת של 100 ומשהו שקל ואין פחות מזה.. אז לא התחייבתי ולא כלום. רציתי לדעת אם זה מחיר שנמצא בכל החברות? כי זה מחיר הזוי והוא שוחט בשביל שהאינטרנט יעבוד בצורה יציבה.. וביררתי את כל זה כי אני מחויב ל HOT ויש לי ראוטר ואני חייב חיבור ללא חייגן. רציתי אקספון אבל אין להם חיבור ללא חייגן וזה מבאס, כי זה גם זול וגם ללא התחייבות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי לftp של האתר שלי ואני לא מצליח אני מנסה גם דרך התוכנה של flashfxp וגם לא עובד וחבר שלי ניסה להתחבר מאצלו וזה עובד . מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-