עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jy2k,

האם מישהו יודע על ספק שלא חותך את המהירות לחו"ל? ניסיתי עד כה את tripleC ועכשיו התחברתי ל-NGN של בזק. אבל מעבר לבדיקה של speedtest.net אין לי מושג איך באמת שופטים אם אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. האם 10MB רוחב פס בNGN מהווה ערובה ליכולת לראות סרטים ב1080 בכל שעות היום או שמע לא. אשמח להמלצות בייחוד בשל העובדה שאין יותר התחייבויות. 1. איך באמת ניתן למדוד את המהירות לחו"ל. 2. מי יודע להמליץ על ספק טוב באמת.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by imp,

שאלה בכותרת, איך אני מוריד את ה FIREWALL של Edimax3 או איך אני פותח פורטים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. Started by mirileh,

לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. היי אובחן חיברתי את שני המחשבים בכבל רשת היגדרתי קבוצת משתמשים בשני המחשבים אותו הדבר פתחתי את ה NETBIOS שיתפתי כוננים הכל הכל הכל כמו רוב המדריכים ברשת עכשיו אני מדליק את המחשבים חיכיתי טיפה כדי לתת להם להיסטנכרן אבל מחשב אחד רושם לי LIMITED OR CONSSIVITY משהו כזה הם רואים אחד את השני ב NETWORK PLACES אבל שאני לוחץ על מחשב אחד כדי להיכנס לשני הוא רושם לי שאין לי PROMISSION :\ אני ממש נואש (דרך אגב ניסיתי את זה גם עם ה NETWORK WIZARD) של WINDWOS XP עזרו לי בבקשה ליאור

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1057,U1319286184645&did=1000684986 עכשיו אם משהו שואל איך הם מרשים את זה לעצמם אז.... http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000511223

6. Started by sky1sky10,

שלום, התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי לעבור מ 5 מגה ל 12 מגה רשת UFI של הוט. אך לשם כך: א. אני חייב כעת להגדיר חייגן ברואטר (שם משתמש וסיסמא) על מנת לקבל תעדוף שרתים. עוד אמרו לי שאני יכול להישאר ללא חייגן אך לא אהנה מתעדוף שרתים. 1. האם יש הבדל משמעותי בין תעדוף שרתים מאשר ללא תעדוף שרתים בעת הגלישה? 2. האם אפסיד שאעבור לחייגן ? (כרגע אני ללא חייגן). ב. עוד נאמר לי שהרואטר הנוכחי שלי EDIMAX BR-6524N לא תומך במהירויות 12 מגה. על כן הציעו לי ראוטר LEVEL 1 WBR 6001. 3. האם רואטר LEVEL 1 מומלץ לעניין ה UFI ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bommer,

שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by MetalB,

לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  9. נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. חשבתי שאשתף אתכם בסיפור החלפת הספקית שהתחיל בשבוע שעבר ובעזרת אינטרנט זהב יגמר מחר. אני מחובר לחבילה של 1.5 / 512 בתשתית של הכבלים וכבר כמה חודשים שאני ממורמר בעיקר מהקצב של צפייה בסרטים דרך אתרי הסטרימינג כמו יוטיוב גוגל וידאו וגם אחרים שמאחסנים סדרות . החלטתי לעשות מעשה ולעבור לבזק בנ"ל למרות המחיר הגבוה של 70 ש"ח שהם רצו עבור מהירות החיבור שלי (יקר יותר ממהירות של 2.5 מב"ש אצל בזק בנ"ל). בכבלים כמו בכבלים שום דבר לא הולך חלק ולמרות שהייתי מחובר בחייגן לאינטרנט זהב בהגדרה סטנדרטית לגמרי, החייגן לא הצליח להתחבר לשרת של בזק בנ"ל ובכבלים טענו שהם לא תומכים בחיבור לשתי ספקיות בו זמנית ואם זה במקרה עובד - אז הרווחת. לא עזרו הצעקות והסכמתי להתנתק מאינטרנט זהב ורק אז לחזור לענ…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by panda2004,

אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AdiIfrach,

שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online. דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה. הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] . הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים. והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית עד 250 שקל אני מתחבר עם ADSL. צריך שלנתב יהיה גם אפשרות לרשת אלחותית אני גם צריך שיהיה לו מודם כלול בנתב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.

15. Started by LeftRight,

יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?

16. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני יודע שזה נועד להגביל BANDWITH ברשת , זהו , לא יודע איך , Mה Mו Mי, מישהו יכול להדריך בנושא<? השאיפה להיות מסוגל להגביל אינטרנט למחשבים בבית! GOVNER_T.S.Y

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  17. [glow=red, 2, 8]יש לי רשת בעלת עשרות מחשבים, אני מעוניין עזרה ביצירת סקריפט אשר יחליף לי את כל הסיסמאות של הADMIN LOCAL של כל המחשבים בדומיין איך עושים זאת?[/glow]

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by ירוןX,

אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by kurt80,

היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. סליחה על הכותרת המעט מסורבלת, אבל יש לי מספר שאלות שאותן ניסיתי להכניס לכותרת אחת: 1. אם אני משתמש במודם ALCATEL בתור DIALER, כולל כל ההגדרות הנילוות והוא מתחבר לHUB, האם אוכל לראות את כל הכוננים של המחשבים ברשת אצלי בבית? 2. האם שיטת החיבור לSWITCH שונה מהשיטה לHUB? האם יש צורך בכבלים שונים? תודה.

21. אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by x-dude,

התקנתי WIN7 וביומיים הראשונים לא הייתה שום בעיה, פתאום משום מקום האינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות... הבעיה ממש מוזרה ואני לא שיניתי שום דבר בהגדרות. המחשב שלי מחובר לנתב עם עוד 2 מחשבים שבהם אין שום בעיית גלישה באינטרנט ז"א שהבעיה אצלי ב windows. שהוא מתנתק לי ואני נכנס למסך ההגדרות של הנתב שלי הוא מראה לי תצוגה מעט שונה (QQS והוא רואה את המודל של הנתב בתור wireless בעוד שלי יש חוטי). ומתי שהוא שוב מתחבר אני רואה את מסך הקונפיגורציה כרגיל. עזרה תתקבל בברכה.

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by WarNet,

היי, אני מחבר כך: ראוטר לשקע גוויס עם כבל רשת ישיר לשקע גוויס בפנים מחובר כבל כך: בקצה השני הכבל מחובר באותו סדר לשקע גוויס לשקע גוויס מחובר עם כבל ישיר מחשב נייד ואין רשת השקעים תקינים,חיברתי אותם לכבל אחר וזה עובד. את הכבל הקיים העובר בתוך הקיר,בדקתי זוג זוג עם מולטימטר צד שני חיברתי בין הזוג ובצד שלי בדקתי כל הכבל שמיש מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. אני מתעניין לקנות אנטנת WI-FI עם קליטה חזקה, נתקלתי במכשיר הזה שמסוגל לקלוט WIFI בטווחים של 2-3 ק"מ. עד כמה זה נכון, מישהו התנסה? תודה.

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by blueboy,

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.