עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mordidot,

יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תאור מצב : מחשב ראשון מחובר ל ADSL מחשב שלי לא מחובר לכלום, בעל כרטיס רשת מרחק - בשתי קומות נפרדות באותו בית (מרחק כבל של כ 30 מטר) מטרה : שיתוף אינטרנט ע"פ מה שקראתי בפורום, הפתרון הפרימיטיבי של חיבור 2 המחשבים בכבל, והשארת המחשב הראשי דלוק - קביל בהחלט. השאלות הם : 1. מה המרחק המקסימלי לעבודה עם כבל כזה ? 2. איזה סוג כבל זה ? (מה לבקש בחנות...) 3. כמה הכבל אמור לעלות ? 4. האם הפתרון יתן תשובה לשיתוף גלישה באינטרנט ? __________________________________ באותו נושא : 5. האם לפתרון של חיבור 2 המחשבים לסוויץ' יש יתרון נוסף פרט לאי תלות במחשב הראשון ? 6. האם הקמת רשת אלחוטית היא פתרון פרקטי ? כמה אמורה לעלות הקמת רשת כזו ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מדבר על המוצר מכניס את האינטרנט לחשמל ומאפשר להוציא משקע אחר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, יש לי 2 מחשבים נייחים שאני רוצה לחבר לרשת באותו בית. מחשב אחד מחובר דרך ראוטר בזק VEGN2610, יש לי מחשב נוסף וגם ראוטר ישן נוסף מדגם D-LINK 2650U. המחשבים בחדרים נפרדים ולכן מעדיף חיבור שלא דרך כבל בין החדרים. מה האפשרויות? הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים שיכול לספק פתרון טוב. האם יש עוד דרך שכדאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaron@,

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by arigo,

שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by abnatan,

היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. .תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NIVs,

שמתי לב שהתקנתי ת STEAM אז ה KASPERSKY מצא לי ויורוס ואמרתי לו להתעלם. ומאז אני מוריד גם בסטים וגם ב- MIRC על 15KB\S קבוע!. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by גיא חניה,

שלום, מנסה להגדיר ראוטר RT-AC86U, הראוטר מחובר למודם מסוג NB403 VTECH שהגדרתי כBridge לפי המדריך הבא: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view?usp=sharing הראוטר מראה שיש אינטרנט (ניתן לראות בתמונה שצירפתי) אך בפועל אין אינטרנט ושאני מריץ את מאבחן הבעיות אני מקבל שגיאה של: windows could not automatically detect this network proxy setting אשמח לעזרה בנושא תודה

12. Started by yakirsh4,

שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 ב PS3 ובאופן קבוע יש לי בעיה בפינגים לצערי אני לא יכול לדעת את הפינג המדויק שאני מקבל כי במשחק זה פשוט נותנים לך מספר בארים מסוים לפי הפינג שלך באר אחד זה פינג נמוך 4 בארים זה פינג גבוה בקיצור אני משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ואני יודע להרגיש אם הפינג שלי טוב או לא ובזמן האחרון אני תמיד מרגיש כאילו ליריב שלי יש פינג יותר גבוה ואצלי הכל קורה בדיליי גם אם הוא על 3 בארים ואני על 4 השאלה שלי היא קודם כל איזה דברים אפשר לעשות בשביל לעזור לפינג? שינוי ההגדרות בראוטר או בסוני או משהו כזה? הבנתי שזה גם יכול לקרות בגלל שאני מחובר דרך הוט ונטויזין שהם לא שיא האיכות בארץ אם אני יעבור לבזק בינלאומי במקום נטויזין זה יפתור …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. נכנסתי במקרה לממשק של ההוטבוקס שלי שמוגדר לעבוד כמודם בלבד (אני מחובר במהירות של 100 מגה), ופתאום שמתי לב שיש לי 4 ערוצי UPLOAD ! עד לא מזמן היה רק ערוץ אחד.. איך זה שפתאום צצו עוד 3 ? מישהו יודע על זה משהו ? יכול להיות שהוט באמת יאפשרו קצבי העלאה גבוהים יותר מה-2 מגה שיש היום ? (עשיתי בדיקת מהירות לתשתית שלהם ואני עדיין יכול להעלות רק ב-2 מגה).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מחשב נייח עם XP שמחובר לראוטר עם כרטיס אלחוטי ומחובר למחשב הזה מדפסת על ידי כבל USB יש לי עוד מחשב נייד שגם מחובר אלחוטית לאותו ראוטר איך אני יכול לעשות שהמחשב הנייד ידפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב הנייח? אני מסוגל לראות את המשחב הנייח במפת הרשת של המחשב הנייד אבל זה לא מוצא את המדפסת

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ohmega,

שלום ברשותי 2 מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר ברשת חוטית. המחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת של 15 מטר. רק לאחר ההתקנה בעקבות שינויים ראיתי שאני יכול להסתפק ב- 5 מטר בלבד. האם מעבר לכבל קצר שכזה יכול לשפר את מהירות/אמינות הגלישה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by stojakovic,

יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני קניתי אתמול נתב ואני רוצה לפתוח את הפורטים איך אני פותח פורט ? אני יודע שאיתה שאלה כזאת כבר אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי בגלל זה פתחתי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by נ,

שלום. יש לי מע' הפעלה של ווינדוס XP והראוטר שלי הוא גם לטלפון בבית (חברת 012). האימיול מציג לי הודעה: רשת קדמליה מצב: מאחורי חומת אש ניסיתי דרך חומת האש במחשב אך זה לא עזר. ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר ע"י: RUN CMD IPCONFIG IP של Default Gateway הקלדתו בשורת הכתובת בדפדפן אך ברגע שאני מנסה הוא אומר שהחיבור לאתר נפסק ושיש שגיאה בדף. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by מירו,

אני מעוניין לחבר את הנתב למדפסת שיש לי בבית, זו אחת הסיבות שקניתי אותו לפני חצי שנה ככה. הבנתי שאני צריך להתקין עליו קשוחה של DD-WRT או OPEN-WRT ובאמת שאין לי מושג אין לעשות את זה. אני יודע להתעסק עם הדברים האלה בצורה בסיסית אבל משום מה התקנת הקשוחה הזו נראית לי מסובכת בצורה מחרידה. מצד שני אני מוכן לקחת את הסיכון כיוון שאני באמת חייב את האופציה הזו. יש מישהו שהתקין ויכול לכוון אותי בעניין הזה? תודה מראש לכל העוזרים, אתם תעזרו לי מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rony55,

שלום לכם אני מעונין לרכוש את הרשת החשמל של הדגם SHIRO HL105E. כאן, נכון שיש 2 יחידות? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVHL105E תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מדובר בבית מחולק, עם 4 דיירים, הדירה שבה נמצא הנתב קולטת מצויין את האות (מן הסתם), הדירה שנמצאת קיר ליד גם קולטת מצויין, הדירה השלישית שנמצאת כבר 3 קירות הפרדה ובערך 15 מטר (קו ישר) רחוק יותר מהנתב מקבלת אות חלש מאוד שנעלם וחוזר כל כמה שניות, עם מתקרבים עם הלפטופ מהדירה השלישית לכיוון מסדרון שמפריד בין הדירות לנתב, אז מתבצע בהצלחה חיבור לנתב, ולכן אנחנו רוצים לשים מגביר אות במסדרון הנ"ל וזקוקים להמלצה ל - AP\repeater שיעבוד טוב עם הנתב edimax BR-6524n ועם אבטחה של wps2 בלי בעיות. *. לא הייתה אפשרות לשים את הנתב מלכתחילה במסדרון המפריד. תקציב 100-200 ש"ח עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. איך זה יכול ליהיות ?? כי לפי מה שניראה לי המגבלה שלי היא 187... אולי בגלל ששיחררתי לו את ה 20% אחוז שמיקרוסופט תופסת ? וזה לא רק באינרנט אקספלורר זה גם בפלאש גט, ביט קומט, U טורנט ופיירפוקס...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gabrielf,

האם כדאי לי להפעיל dns לא של הוטנט בכדי לקבל חיבור טוב יותר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tft0,

אני צריך לדעת איזה מודם מקבלים מכל חברה , אני מתכוון למודם החינם שמקבלים עם החיבור ל- ADSL למשל... 012 - ITeX ברק - ITeX ואני רוצה לדעת איזה מודם מקבלים משאר הספקיות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים