עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Jenia24,

מאיזה מחשב אני אמור לבצע את המדריך הבא? http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm מהמחשב שמחובר לראוטר או מהמחשב שמחובר אליו הכרטיס רשת? ואחרי זה לדוגמא אני צריך לפתוח את הפורט של ביטקומט אז מאיפו אני עושה את זה? מהמחשב שמותקן עליו הביטקומט (זה עם הכרטיס רשת) או מהמחשב שמחובר אליו הראוטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cheif,

כבילה אלטרנטיבית, שאינה מחייבת פריסת כבלי רשת, הוא אחד התחומים החמים ביותר היום בתחום התקשורת. בבתים רבים ברחבי העולם ובעיקר במזרח אסיה, פריסת כבלי רשת אינה אפשרית ולכן העברת תקשורת על גבי חוטי חשמל, טלפון וקואקס היא הכרח המציאות. על רקע זה פותחו בעבר תקנים רבים כמו HPNA, HomePlug ו-MOCA שאינם תואמים האחד לשני. תקן ה-G.hn, אותו סקרתי בהרחבה, מהווה אלטרנטיבה הוליסטית לכל מכלול התקנים הללו ומוצרים ראשונים המבוססים עליו יגיעו לשוק לקראת סוף השנה. על הקרב המתחמם בין התקנים אפשר לקרוא בהרחבה כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2790

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by menihen16,

שלום לכם.. יש לי שרת שמאוחסן אצלי בבית ומהירות ההעלאה שלי היא 75KB/S וזה ממש חלש...שרת 16 שחקנים של CS בקושי רץ שם.. רציתי לדעת אם שווה לי לשדרג לחבילת ה10MB של בזק (ספק+תשתית) ב150 ש"ח לחודש?. אני חייב מהירות העלאה גבוהה וזה חשוב לי מאד.! שמעתי שיש להם הרבה בעיות וגם לא בכל הארץ יש את השירות הזה(ד"א אני גר בעכו).. רציתי לדעת אם כדאי, ואם לא, מה הבעיות שיש לרשת ה NGN?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shlomibandit,

אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maphisto324,

שלום לכולם. בניתי מערך של ראוטר המחובר למחשב מסויים, אנטנה\מתאם במחשב אחר, וראוטר נוסף הפועל כ Universal Repeater , שיהיה ביניהם ויגדיל את טווח השידור. המחשב המרוחק מצליח לקבל כתובת IP בטווח התקין של הרטואר הראשי, אך אין גישה לאינטרנט. ה-REPEATER הוא Edimax BR-6525N, והראוטר הראשי הינו D-link 6740VN שכולל בתוכו מודם (מסופק מבזק). ה-D-LINK הינו חדש, ולפניו היה לי NETGEAR, שגם סופק מבזק, והצלחתי לגלוש במחשב המרוחק לאחר הצלחה של קבלת IP תקין. האם יכול להיות שראוטר מסויים לא יתמוך באופציית universal repeater של ראוטר אחר, ולא יצליח "להעביר" את כל האות? מה לדעתכם יכול להיות הסבר לתופעה? (אני יודע שפירטתי את המערך והבעיה בתמצית יחסית, אם תבקשו, אוסיף מידע נוסף שיעזור..) תודה לכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by chenrp,

לא מצליח. הלכתי לוירטואלי, שמתי IP ופורט ו TCP ועוד אחד ל UDP וכלום. הפורט חסום. סגרתי FIRE WALL.... עזרה בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחובר דרך מודם נתב (ללא חייגן) ובמהירות של 1.5 MB. ספק האינטרנט שלי הציע לי מספר חבילות לשידרוג מהירות הגלישה (למשל ל 4 או 5 MB). 1) במידה ואני משדרג את מהירות הגלישה אצל הספק מ 1.5 ל 5/4 האם עליי לבצע שינויים כלשהם בתשתית? 2) עשיתי עכשיו מס' בדיקות ב SPEEDTEST.NET. אני מקבל שמהירות ה DOWNLOAD שלי היא באזור ה 1.20 MB וה UPLOAD משהו כמו 0.16 MB. האם לדעתכם ארגיש שינוי רציני במהירויות בגלישה עם המעבר מ 1.5 ל 4/5? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by abnatan,

היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה נתחיל מזה שיש לי 100 מגה אצל הוט + הוטנט. WINDOWS 8.1 הבעיה שלי זה שאני מקבל על מחשב אחד ברשת הבייתית שמחובר באופן קווי לרשת מהירויות נמוכות 60-65 בבדיקת המהירות. כאשר בשאר המחשבים המחוברים באופן קווי המקבלים 100 מגה. הבעיה מסתדרת לכמה זמן אחרי שאני עושה הסרה של הדרייבר של הכרטיס רשת אך חוזרת לעצמה אחרי זמן מה. מדובר בכרטיס אונבורד שלאינטל על הלוח H87-D3H. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TomL94,

אהלן, אני מתמודד עם בעיה מוזרה. הראוטר אצלי בבית מותקן רחוק מהחדר שלי, וזה יצר המון בעיות של איטיות, ניתוקים - בקיצור חוסר יציבות של הwifi (בכל המכשירים). התקנתי repeater כדי להגדיל את הטווח. לאחר ההתקנה - המהירות של החיבור השתפרה משמעותית והחיבור נהיה הרבה יותר יציב בלפטופ. לעומת זאת בפלאפון - החיבור נהיה איטי בטירוף, לא שמיש כמעט. הקליטה אכן השתפרה, ונראה שהחיבור יציב, אבל המהירות של החיבור פשוט איטית ברמה בלתי נסבלת. אני מקבל איזור ה0.5 MBPS הורדה בspeedtest, לעומת 20-25 במחשב הנייד. כשאני מתחבר בפלאפון לראוטר המקורי, שרחוק יותר וקליטה פחות טובה - מקבל איזור ה5 MBPS.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעיקר אצל בזק.. פשוט שכן שלי מתחבר השבוע ל ADSL והוא לא יודע איזה מודם כדאי לו לבחור.. מישהו מבזק יביא לו איזה מודם שהוא יבחר שבזק מספקת השאלה היא איזה מודמים בזק מספקת ואיזה מהם הכי טוב האם מומלץ כרטיס רשת או USB ואם אחד מהם אז מה עדיף טנקיו =]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני עומד להחליף את כל המערך רשת שלי בבית. עד עכשיו היינו על רשת אלחוטית עם מלא בעיות. החלטנו לעבור לקווית ולהעביר כבלי רשת בצינורות. מספר מחשבים - 5 + פקס+ סטרימר + מכשיר נוסף. ז''א 8 מכשירים יחוברו ברשת. אני זקוק להמלצה לראטור שהוא יהיה גם אלחוטי (שתהיה אפשרות ) שתומך בג'יגה תעבורה קווית + סוויץ' מומלץ שתומך בג'יגה תעבורה קווית. אני חסכתי מספיק אז אשמח להמלצות מפורטות. בנוסף אשמח להמלצות על כבלים איכותים שטובים למרחק ארוך. תודה. אם יש דעות המלצות נוספות או שינוי תוכניות - יתקבלו בברכה. ad112

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DS,

לפני כמה זמן השתמשתי ברשת אלחוטית בדירת שני מפלסים. הבעיה היא בקליטה אז קניתי HOMEPLUG. עכשיו כשיש לי את ה HOMEPLUG, האיכות של הקשר נעה בין סבירה לטובה(מי שמכיר בין אדום לכתום)(ה HOMEPLUG הוא של AZTECH HL100R). יש איזהשהם טיפים לגבי שמירה על יציבות כי לפעמים הוא גם נופל (מבחינת הקשר כמובן) לשמירה על איכות טובה? שמעתי שזה קשור לכל מיני דברים הכרוכים בחשמל ואני אשמח אם תתנו לי כמה טיפים בנוגע לכך. ניסיתי לחבר את ה HOMEPLUG שבמפלס התחתון עם הראוטר לשקע אחד ללא מפצל אבל את השני אני חייב עם מפצל אחרת אין לי שקע למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היום, בין השעות 16:00-18:00 יתארח בפורום השני אותו אני מנהל ב-"תפוז" עמיר אדר, מנהל תחום התכנון ההנדסי בחברת בזק בינלאומי. במסגרת האירוח אמיר יענה על שאלות בנושא הנחת הכבל החדש של בזק בינלאומי והנושאים הטכניים הנוגעים לרשת החדשה של בזק בינלאומי, ביצועי גלישה לאתרים בחו"ל וכיצד האינטרנט החדש של בזק בינלאומי יביא לשינוי מהותי בגלישה האינטרנטית. אתם מוזמנים להצטרף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף) הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה, ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול ) http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by oldnoob,

בעקבות ההמלצות שקראתי פה קניתי ראוטר TP-LINK WR1043ND ולקחתי מודם Aztech 600E מבזק. חיברתי את הכל אבל החיבור לא כ"כ יציב. נאלצתי לאתחל את הראוטר מספר פעמים כבר. הרשת כוללת את המכשירים הבאים: - Macbook, מחובר ב-wi-fi. - Macbook Pro, מחובר קווי. - Xbox, בעיקרון מחובר קווי אבל עדיין לא חיברתי אותו. - סמארטפון, מחובר ב-Wi-fi. חיבור האינטרנט שלי הוא דרך בזק/בזק בינלאומי במהירות 10Mb. אחרי שחיברתי את כל החיבורים, נכנסתי למסך ההתקנה של הראוטר, בחרתי PPPoE, הזנתי את ה-user והסיסמא ועל פניו הכל היה בסדר. ראשית, האם זו הדרך להגדיר את החיבור או שהייתי צריך קודם לחבר את המודם להגדיר אותו בנפרד ולבחור בהגדרות הראוטר Dynamic IP? אשמח לכל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iveco,

אפשר לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 X4 ב PCIE 16 ? יש לי בלוח 2 חריצי הרחבה PCIE X16 אחד תפוס עם כרטיס מסך והשני פנוי עדיף לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 ב PCIE16 במקום כרטיס PCI ?

20. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם.. fritzbox הוא ראוטר עם מודל ADSL מובנה הכולל בתוכו VOIP ו USB עד לא מזמן הייתי בכבלים והשתמשתי בו כריפיטר בלבד. כרגע אני מחובר לאדסל ומעוניין להשתמש בו כמודם וראוטר אלחוטי. הדגם המדויק של המוצר הוא fritzBox fon wlan 7140 בכל אופן, הדרך היחידה המוכרת לי להתחבר בעזרת ראוטרים כאלו ואחרים (של אדימקס ו3קום) היא ע"י שימוש בפרוטוקול PPPOE, שם משתמש @ INetvision, סיסמה, וגם DNS של ספק האינטרנט. הבעיה שלי עם FRITZBOX היא שאין אפשרות לרשום DNS (למיטב הבנתי בחו"ל אפילו לא צריך, כי זה מתקבל אוט' מקו הטלפון) אשמח להכוונה אם מישהו מכיר את נושא ההתחברות דרך ADSL קצת יותר טוב ממני. אני אצרף כמה תמונות איך נראה חלון ההגדרות שלי ל ADSL בראוטר\מודם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, כשעברנו לבית (אני גר בארה"ב), "סידרו" לנו רשת קווית בכל הבית. הבעיה שאף פעם לא בדקתי את זה ומסתבר שזה גם לא עובד. כל התקשורת נמצאת בין הקומות (אפשר לקרוא לזה בויידם), רק שאני לא בדיוק מבין מה זה המכשיר הזה שכל הדברים מתחברים אליו. הינה תמונות של הייצור: http://img687.imageshack.us/img687/620/photofeb0244336pm.jpg http://img22.imageshack.us/img22/6570/photofeb0244352pm.jpg http://img543.imageshack.us/img543/3816/photofeb0244357pm.jpg http://img252.imageshack.us/img252/82/photofeb0244409pm.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8900/photofeb0244435pm.jpg אני מבין שיש שם פיצול לטלויזיה (אכן, יש 2 או 3 נקודות שזה מתפצל) ולפי הנקודות אצלי בקיר, ה CAT5 אמור להתפצל ל-3. הר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן חברה , יש לי בבית 4 מחשבים שניים מהם לא מחוברים לרשת , והגיע הזמן להתחבר יש ברשותי שני אופציות , האחת היא לקנות ראוטר אלחוטי משולב מודם כדוגמא זה : http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm או לקנות ראוטר רגיל ולחבר למודם שלי (Alcatal Speed Touch home ) בתודה , infernO .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.