עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים. יש לי בבית כמה מחשבים. במחשב העיקרי שלי, אשר מחובר ל-Hotbox חוטית, הגלישה באתרים איטית באופן רנדומלי. כלומר לדוגמא אני מנסה להיכנס לפייסבוק.. והאתר לא עולה.. מקבל לעיתים הודעת connection timeout. לעיתים refresh פותר את הבעיה, לעיתים לאו. לאחר זמן מה (שניות, דקות..) האתר עולה כרגיל. קצבי ההורדה מצוינים גם בעת התרחש התקלה. בעת גילוי התקלה מע' ההפעלה שלי הייתה Windows 8. חשבתי שהאשם הנו במע' ההפעלה. לכם פרמטתי את הדיסק והתקנתי התקנה נקייה של Windows 7, אך הבעיה אט אט חזרה. בדקתי הגדרות DNS. בעצת התמיכה טכנית של הוטנט הגדרתי DNS לכתובת 213.57.2.5. פתר לכמה שעות והבעיה חזרה שוב. הבעיה אינה אצל הספק/תשתית שכן הבעיה אינה קימת בשאר המחשבים בבית. מה יכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by syntax2007,

קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maphisto324,

שלום לכולם. בניתי מערך של ראוטר המחובר למחשב מסויים, אנטנה\מתאם במחשב אחר, וראוטר נוסף הפועל כ Universal Repeater , שיהיה ביניהם ויגדיל את טווח השידור. המחשב המרוחק מצליח לקבל כתובת IP בטווח התקין של הרטואר הראשי, אך אין גישה לאינטרנט. ה-REPEATER הוא Edimax BR-6525N, והראוטר הראשי הינו D-link 6740VN שכולל בתוכו מודם (מסופק מבזק). ה-D-LINK הינו חדש, ולפניו היה לי NETGEAR, שגם סופק מבזק, והצלחתי לגלוש במחשב המרוחק לאחר הצלחה של קבלת IP תקין. האם יכול להיות שראוטר מסויים לא יתמוך באופציית universal repeater של ראוטר אחר, ולא יצליח "להעביר" את כל האות? מה לדעתכם יכול להיות הסבר לתופעה? (אני יודע שפירטתי את המערך והבעיה בתמצית יחסית, אם תבקשו, אוסיף מידע נוסף שיעזור..) תודה לכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי כרגע רשת ביתית עם נתב אלחוטי אליו מחובר בצורה אלחוטית נתב אלחוטי נוסף המשמש כנקודת גישה (גילוי נאות: הרשת הוקמה בעזרת אתר זה וע"י עזרה מהמשתמש - Cheif - תודה רבה). המחשבים המרוחקים בבית עדיין לא קולטים טוב ואני שוקל לחבר את הנתבים בצורה חוטית. לפני שאני משקיע ברכישת פריטים ותשתית רציתי לדעת כמה נתונים. 1. האם כתוצאה מכך יכולות להיווצר לי בעיות בתשתית הקווית או האלחוטית הקיימת (דרך הנתב הראשי) ? 2. האם חיבור חוטי מהנתב המשני יהיה כמו חיבור חוטי מהנתב הראשי (האם הנתב המשני משמש כעיקרון כמו הוספת פורטים מ-4 ל-6) ? 3. האם ועד כמה ישתפר החיבור האלחוטי מהנתב המשני? אם יש עוד דברים שאני צריך לשקול אשמח לשמוע. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש נתב + כ. רשת USB/PCMACIA שיתאים למחשב נייד. הנתב יהיה אצלי במחשב הביתי והכ. רשת יהיה אצל אחותי במחשב נייד. דרישות: - תקן g - לפחות 54mbps. אם יש אפשרות ל-108mbps יהיה נחמד. - גלישה באינטרנט ללא הפרעה. - בהתחלה , העברת קבצים קטנים ושימוש אולי במדפסת (להדפיס דרך הרשת) - בעתיד, הוספת מחשב ביתי לנתב והעברת קבצים כבדים (לא בטוח יתממש). - אבטחה חזקה שהראוטר מציג. - לא כולל מודם מובנה ושיתאים לכבלים ולבזק. - אופציה לחיבור רשת קווית. - קינפוג יחסית קל ולא מסובך מדיי. - יציב ללא נפילות רבות. אופציונלי: פיצ'רים :} ראיתי את הערכה הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761_1488&products_id=6204 מה דעתכם ? אשמח לתגובות + המלצות. בברכה ותודה, FireAngel

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by FenderA,

היה לי ראוטר שעשה מלא בעיות אז העפתי אותו והחזרתי את ה מודם Alcatel ...שעובד מצויין 8) עכשיו יש לי שני מחשבים בבית ... האם יש איזו אפשרות לחבר את שניהם למודם איך שהו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי חיבור בכבלים 750 קניתי שני כרטיסי רשת gf100txr III series העברתי כבל רשת דרך הקירות וחיברתי מבמחשב של למחשב של אבא שלי לי יש XP ולאבא שלי 98 הוא קולט את הכרטיסי רשת והכבלים מחוברים אבל הוא לא קולט את המחשב שלמעטה אני לא יודע אם זה אמור לעבוד אוטומטית אבל איך אני משנה את ההגדרות בכדי שזה יעבוד ואיך אני יודע אם יש לי כבל מוצלב או מסוכך או איך שקוראים לזה זה נותן לי במחשב המרכזי שלי XP את השני מחשבים האלה אבל יש עליהם X וזה כותב: a network cable is unplugged??? מה אני יכול לעשות? איפה הטעות שלי? תודה !!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NISIM BIRON,

בעיה מוזרה תשתית הוט 200 מגה ספק נטויזין 200 מגה הוטבוקס משמש כגשר לנתב Linksys WRT32X.בבדיקת מהירות על הוטבוקס מתקבל 190 מגה בדיקת מהירות בנתב ישירות למחשב מתקבל 40-50 מגה.לנתב יש אופציה לבדיקת מהירות מתקב ל 190 מגה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/

12. לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מספר מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית של חברת בזק. באחד המחשבים הרשת האלחוטית מתנתקת (כאילו נעלמת) למספר שניות ואז עולה שוב. זה מאוד מעצבן במיוחד באת צפייה בסטריימנג. שאר המחשבים באותו זמן עובדים ואין שום ניתוקים. מה זה יכול להיות ? עדכנתי את הדרייברים לקרטיס הרשת. תודה מראש , עמית

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by VegansXe,

היי חברים כנראה פספסתם את ההודעה שלי בשרשור של DrunkPuppy לכן אני פותח נושא חדש התקלקל לי ה941ND של TP-LINK יש לי 2 אופציות אחת לחכות בין שבוע לשבועיים או לקבל זיכוי של 190 ש"ח בKSP ולרכוש ראוטר אחר יש משהו יותר מומלץ או שעדיף לחכות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני מחובר לבזק בתשתית ולבזק בינלאומי בספק במהירות של 2.5MB. בחצי שנה האחרונה המהירויות של הסטרימינג מyoutube ואתרים דומים מזעזעות, אני בקושי מצליח לראות סרטונים על האיכות 360P וגם שם ניתן לראות שהסטרים נתקע בנקודות שונות ומכך כל הסרטון נתקע. אגב זה קורה בכל שעות היום וגם בלילה.. לגבי פינגים ממשחקים , יש לי בעיה עם משחק בשם savage שרוב השרתים שם יושבים בגרמניה ואנגליה שגם שם אני מקבל פינג שקופץ בין 100-300, הקפיצה מתרחשת בצורה לא מוסברת כל כמה דקות. השרת (או פורט איך שלא קוראים לזה) הוא 188.40.45.200:11445 וזה מקושר לאתר http://www.newerth.com. Uploaded with ImageShack.us אגב זה קורה גם בסתם הורדות מאתרי איכסון ששם מדי פעם במהלך ההורדה אם אני לא מוריד עם תוכ…

16. שלום לכולם שאלה פשוטה יחסית לאחר שחיפשתי ברשת ולא הצלחתי להבין בצורה חד משמעית האם הראוטר מדגם Edimax BR-6216Mg עובד עם כבלים או רק אידיאסאל? מצטער אם בחרתי בפורום הלא נכון לנושא ותודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התחדשתי בנתב הנ"ל אבל ברגע שמישהו עובד ברשת האלחוטית אז העכבר אצלי זז ממממש לאט ולעיתים אפילו נתקע. לפי חיפוש קצרצר ראיתי ששני החולרות עובדים על תדר 2.4 אז מה אני יכול לעשות בדיוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75, יש לי שני מחשבים נייחים שמחוברים אליו חוטית ונייד אחד של LG מסדרת E500 שמחובר אליו אלחוטית. הרשת בשני המחשבים הנייחים עובדת טוב ואילו בנייד הרשת האלחוטית מתנתקת כל כמה דקות וחוזרת. ממה שהבנתי בתמיכה של 3COM (בחור כנראה רוסי שמדבר אנגלית...) שאין שום בעיה בחומרה אלה זאת בעיה של קונפיגורציה. אי מחובר לאינטרנט דרך הכבלים וברק, חיבור ללא חייגן. בנייד מותקנת ויסטה ואילו בנייחים XP. אין בעיה של קליטה בנייד, מראה 4-5 קווים מתוך 5. בדקה שתיים שהאינטרנט עובד בנייד הוא עובד אחלה. עשיתי עדכון תוכנה לראוטר ולפי מה שראיתי אין צורך לעשות עדכון חומרה. (הגרסההכי עדכנית כרגע לפי היצרן). ניסיתי חיבור לא מאובטח וחיבור כן מאובטח, לא שי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, הוא רוצה לקנות כרטיס רשת, כי בטכניון יש רשת מטורפת שמאפשרת להעביר נתונים ב 10MB/S... כרטיסי רשת הולכים לאיזה חיבורים? PCI? PCI-E? הוא יוכל לנצל את הרשת במלואה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 114508534,

קניתי שקע והחיבורים שלו ממש ממש מוזרים , יש שתי שורות כמו בתמונה ויוצא שיש 10 חיבורים אני לא יודע מה לחבר למה מישהו יכול להסביר , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by factor,

שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asilic,

בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

Ok, i connected the internet through crossed cable, both ethernet cards enabled with yellow led. What am i suppose to do now ? i have no idea... please be specific if you can cause i really have NO IDEA about it ! Thanks a lot !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים