רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
גם השנה, כמו בשנה שעברה, אטול חלק ואדווח ישירות מאירועי תערוכת CES 2011 שתתקיים בסוף השבוע הבא בלאס וגאס, ארה"ב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=935
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבילה אלטרנטיבית, שאינה מחייבת פריסת כבלי רשת, הוא אחד התחומים החמים ביותר היום בתחום התקשורת. בבתים רבים ברחבי העולם ובעיקר במזרח אסיה, פריסת כבלי רשת אינה אפשרית ולכן העברת תקשורת על גבי חוטי חשמל, טלפון וקואקס היא הכרח המציאות. על רקע זה פותחו בעבר תקנים רבים כמו HPNA, HomePlug ו-MOCA שאינם תואמים האחד לשני. תקן ה-G.hn, אותו סקרתי בהרחבה, מהווה אלטרנטיבה הוליסטית לכל מכלול התקנים הללו ומוצרים ראשונים המבוססים עליו יגיעו לשוק לקראת סוף השנה. על הקרב המתחמם בין התקנים אפשר לקרוא בהרחבה כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2790
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תאור מצב : מחשב ראשון מחובר ל ADSL מחשב שלי לא מחובר לכלום, בעל כרטיס רשת מרחק - בשתי קומות נפרדות באותו בית (מרחק כבל של כ 30 מטר) מטרה : שיתוף אינטרנט ע"פ מה שקראתי בפורום, הפתרון הפרימיטיבי של חיבור 2 המחשבים בכבל, והשארת המחשב הראשי דלוק - קביל בהחלט. השאלות הם : 1. מה המרחק המקסימלי לעבודה עם כבל כזה ? 2. איזה סוג כבל זה ? (מה לבקש בחנות...) 3. כמה הכבל אמור לעלות ? 4. האם הפתרון יתן תשובה לשיתוף גלישה באינטרנט ? __________________________________ באותו נושא : 5. האם לפתרון של חיבור 2 המחשבים לסוויץ' יש יתרון נוסף פרט לאי תלות במחשב הראשון ? 6. האם הקמת רשת אלחוטית היא פתרון פרקטי ? כמה אמורה לעלות הקמת רשת כזו ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדבר על המוצר מכניס את האינטרנט לחשמל ומאפשר להוציא משקע אחר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לרכוש את הרשת החשמל של הדגם SHIRO HL105E. כאן, נכון שיש 2 יחידות? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVHL105E תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטט מהפרסומת: "רוצים להוריד סרטים או מוזיקה ומהירות מסחררת" גם אתם חושבים ככה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מתלבט איזה נתב לבחור: D-link DSL-G225 או TP-Link TD-W9970 נכון לעכשיו יש לי D-LINK 6470U פשוט יש לי אופציה להחליף ללא עלות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. אנחנו בעבודה כרגע עם מודם של בזק שהוסב לראוטר ומחובר אליו switch עם 7 מחשבים (5 באמת משתמשים בנט). המודם נתקע מדי פעם, לפחות פעם ביום אם לא יותר צריך להוריד את הסוויטצ'. זה בעיה כי אז בלתי ניתן לגשת למצלמות האבטחה דרך הרשת. אני צריך המלצה לראוטר אמין, כזה שידוע שהוא לא נוטה להתקע. אין צורך באלחוטי, אבל אם הוא עדיף אז סבבה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מי מהם עושה את הבעיה אבל פתאום תקע האינטרנט לגמרי. יש לי 100MB בהוט. זה קורה בדרכ כאשר אני מוריד על המקסימום ביוטורנט משהו כמו 8.5M. החלפתי בין הוט לבזק והבעיה עדיין קורה. כלומר, עכשיו אני עם הוט ובזק (לא זוכר מי ספק ומי תשתית, רק יודע שלבזק אני משלם 80 כל חודש). הבעיה נפתרת רק כשאני מכבה ומדליק את שני המודמים edimax BR-6524n ו-HOTBOX. אין לי בעיה להחליף אותם אבל מה הבעיה יכולה להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרת המומחים. יש לי היום בבית אינטרנט של הוט. עד עכשיו עבדתי עם ההוט בוקס כנתב, עד שנשבר לי ממנו (הרבה התנתקויות של מכשירים בוויפיי). החליפו לי את הפייבר בוקס לממירים הקודמים - מג'יק, העיפו את המוקות, ועכשיו אני בברידג' מוד עם ראוטר שלי מול ההוטבוקס. הראוטר שיש לי עכשיו גם מראה סימני עייפות. אני צריך המלצה לראוטר, שיתן קליטת וייפיי לדירת ארבעה חדרים עם תמיכה בלפחות 15-20 מכשירים + 4 יציאות ג'יגה, שיהיה יציב מהיר ואיכותי, עם עדכוני תוכנה. אני יכול גם להתקין dd wrt אם יש צורך, זה מה שיש לי על הנתב הנוכחי. בנוסף אני רוצה לשים קו חוטי עד לממ"ד. מבנה הדירה הוא שיש את הארון הסתעפות בכניסה לדירה, ומשם אפשר למשוך חוטים לכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 ב PS3 ובאופן קבוע יש לי בעיה בפינגים לצערי אני לא יכול לדעת את הפינג המדויק שאני מקבל כי במשחק זה פשוט נותנים לך מספר בארים מסוים לפי הפינג שלך באר אחד זה פינג נמוך 4 בארים זה פינג גבוה בקיצור אני משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ואני יודע להרגיש אם הפינג שלי טוב או לא ובזמן האחרון אני תמיד מרגיש כאילו ליריב שלי יש פינג יותר גבוה ואצלי הכל קורה בדיליי גם אם הוא על 3 בארים ואני על 4 השאלה שלי היא קודם כל איזה דברים אפשר לעשות בשביל לעזור לפינג? שינוי ההגדרות בראוטר או בסוני או משהו כזה? הבנתי שזה גם יכול לקרות בגלל שאני מחובר דרך הוט ונטויזין שהם לא שיא האיכות בארץ אם אני יעבור לבזק בינלאומי במקום נטויזין זה יפתור …
-
אני מחפש מישהו שעבר את ההסמכה הזו או שבירר על הנושא הזה להחלפת מידע...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שהקמתי סוף כל סוף רשת ביתית אז אני (כמו חלק גדול מהאנשים בארץ) מוריד ומוריד הרבה... הבעיה היא שכאשר אני משתמש בחיבור דרך הראוטר (חיבור עם כאבל רשת לא אלחוטי) אז אני לא מצליח לעבור במהירות הורדה (גם הורדות http וגם הורדות דרך תוכנות שיתוף) את ה50 ק"ב וזה לא משהו בהורדה עצמה אלא משהו אצלי... כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב עם כאבל רשת ולא מודם לראוטר למחשב אז אני מצליח להוריד על כל הפס שלי... כשאני מנסה לעשות port forwarding אני לא מצליח ליצור לעצמי אי פי סטטי... אני לא מקבל אינטרנט בגלל זה אז אני תקוע בכל העניין של port forwarding... מישהו יכול לעזור לי או למצוא דרך לפתור לי תבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי FW של checkpoint ויש לי שני יציאות שונות - כל יציאה נותנת vlan אחר לכל יציאה מחובר סוויץ עם מספר מחשבים ביציאה מספר 2 יש סורק יש לי rule ב FW שמגדיר חיבור בשניהם ל ip של הסורק בפורט השני (איפה שהסורק/מדפסת מחוברת) הכל עובד בפורט הראשון אני מצליח להדפיס ולא לסרוק אחרי הרבה זמן וניסיונות גילתי שה FW של ווינדוס לא מאשר גישה מהסורק למחשב כשהורדתי את ה FW של ווינדוס הצלחתי לסרוק יצרתי rule ב FW של ווינדוס שיתן גישה מלאה מהIP של המדפסת למחשב בווינדוס 10 זה עבד מעולה בווינדוס 7 עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעיה בווינדוס 7 שבה זה לא עובד? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שדרגתי אמש ל12 מגה של 012 על תשתית של הוט מודם כבלים ללא חייגן וראטור פרטי שלי tp link 304gd הורדות היוטורנט לא עולות מעל 100 קילובייט, אף על פי שמשרתים מרחוקים אני מוריד באמת במהירות של 12 מגה אך אצל חבר שיש לו בדיוק אותה חבילת אינטרנט כמו שלי, רק נתב אחר, מוריד לו ישר בלי לחשוב פעמיים בטורנט על 1-1.5 מגה (כמו שצריך ) איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הפורטים פתוחים ואני מקבל "וי"ירוק באינדקציה של הפורט בתוכנה פליז עזרה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה ללמוד לבד לmcitp, יש לי כבר ניסיון בצבא ב-windows ברמה של מנהל רשת מישהו מכיר אתר שמסביר על כל המבנה של הסמכת mcitp? מה צריך ללמוד.. על מבנה הבחינות.. אם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטונים שמדריכים שמעתי שיש גם בנק שאלות.. איפה אפשר למצוא אותו..? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם אני רוכש מודם ראוטר פרטי, האם אני יכול לחבר אותו במקום ההוט בוקס של הוט? Linksys CG7500 יש את הדגל הזה? האם מישהו יודע אם עובד עם הוט. קישור למוצר : https://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=226170
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צריכה המלצה לכרטיס רשת או ראוטר שיעבוד עם הישומים הבאים : aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng - הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור נתב אלחוטי (וקווי) העונה לקריטריונים הבאים: 1. מחיר: עד 600, ועדיף אפילו בסביבת ה-400 2. קניה בחנות בארץ, בעדיפות לאזור המרכז 3. טווח קליטה טוב - אמור לספק קליטה עבור 2 קומות, חצר וממ"ד 4. תקן N או AC במהירות של 300MBPS לפחות 5. ממשק משתמש נח 6. חיבור USB אחד לפחות, ועדיף בתקן USB 3 7. Dynamic DNS 8. אפשרות לחשבון אורח - GUEST 9. יציב ואמין 10. אופציונאלי - מודם VDSL כלול בנתב, אך לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-