רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
את הראוטר בצד השני של הבית .כדי לקלוט את הראוטר אני צריך ללכת כמה מטרים למטבח כדי שהוא יקלוט את הראוטר . לעומת זאת המחשב הנייח בחדר שלי עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו קולט מצוין את הראוטר בצד השני של הבית . איך אפשר לנצל את המחשב הנייח בחדר שלי והכרטיס רשת שלו כדי לקלוט עם הפלאפון כמו שצריך בלי ללכת למטבח? * אי אפשר להזיז את הראוטר *יש לי אנדרואיד 2.3 בפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של D-LINK 6740U התקנתי רשת קווית לטלויזיה והמרחק בין הנתב למחשבים הינו כ 10 מטר אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוכשים מחשב חדש מ-KSP, ואנחנו זקוקים לכרטיס רשת אלחוטי, גם הוא מ-KSP. אנחנו לא מבינים בזה כלום, אז אני מניח שמשהו בסיסי יספיק בהחלט. מה לקנות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נתב + כ. רשת USB/PCMACIA שיתאים למחשב נייד. הנתב יהיה אצלי במחשב הביתי והכ. רשת יהיה אצל אחותי במחשב נייד. דרישות: - תקן g - לפחות 54mbps. אם יש אפשרות ל-108mbps יהיה נחמד. - גלישה באינטרנט ללא הפרעה. - בהתחלה , העברת קבצים קטנים ושימוש אולי במדפסת (להדפיס דרך הרשת) - בעתיד, הוספת מחשב ביתי לנתב והעברת קבצים כבדים (לא בטוח יתממש). - אבטחה חזקה שהראוטר מציג. - לא כולל מודם מובנה ושיתאים לכבלים ולבזק. - אופציה לחיבור רשת קווית. - קינפוג יחסית קל ולא מסובך מדיי. - יציב ללא נפילות רבות. אופציונלי: פיצ'רים :} ראיתי את הערכה הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761_1488&products_id=6204 מה דעתכם ? אשמח לתגובות + המלצות. בברכה ותודה, FireAngel
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר הוטבוקס שלצערי האותות האלחוטיים שלו חלשים ולא מגיעים לכל חלקי הבית.הומלץ לי להשתמש במתאמי הום פלאג כשאחד מחובר לראוטר והאחרים מחוברים לשקעי החשמל לפי הצורך(אחד או יותר) עד כאן הכל מובן לי. מה לא לא מובן האם למתאמים הרחוקים צריך לחבר איזה התקן שישדר את או שהמתאם משמש כמשדר וויפיי? ףתודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מע' הפעלה של ווינדוס XP והראוטר שלי הוא גם לטלפון בבית (חברת 012). האימיול מציג לי הודעה: רשת קדמליה מצב: מאחורי חומת אש ניסיתי דרך חומת האש במחשב אך זה לא עזר. ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר ע"י: RUN CMD IPCONFIG IP של Default Gateway הקלדתו בשורת הכתובת בדפדפן אך ברגע שאני מנסה הוא אומר שהחיבור לאתר נפסק ושיש שגיאה בדף. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיהיה בו 1 כניסת USB ויהיה בתקן N ויהיה 1G ויתאים ל Edimax BR-6524N ושאוכל לשים אותו כ Universal Repeter
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכול זה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טוב בשני המחשבים יש WIN 7 למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרות אין סיסמא בשני המחשבים יש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לבזק בתשתית ולבזק בינלאומי בספק במהירות של 2.5MB. בחצי שנה האחרונה המהירויות של הסטרימינג מyoutube ואתרים דומים מזעזעות, אני בקושי מצליח לראות סרטונים על האיכות 360P וגם שם ניתן לראות שהסטרים נתקע בנקודות שונות ומכך כל הסרטון נתקע. אגב זה קורה בכל שעות היום וגם בלילה.. לגבי פינגים ממשחקים , יש לי בעיה עם משחק בשם savage שרוב השרתים שם יושבים בגרמניה ואנגליה שגם שם אני מקבל פינג שקופץ בין 100-300, הקפיצה מתרחשת בצורה לא מוסברת כל כמה דקות. השרת (או פורט איך שלא קוראים לזה) הוא 188.40.45.200:11445 וזה מקושר לאתר http://www.newerth.com. Uploaded with ImageShack.us אגב זה קורה גם בסתם הורדות מאתרי איכסון ששם מדי פעם במהלך ההורדה אם אני לא מוריד עם תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה על אחד מהמחשבים שלי ווינדואס 7. לפני כן היה לו XP אבל פשוט לא השתמשתי בו כמעט שנתיים ככה שלא לחץ לי לשדרג. הכל עובד מצוין ומתפקד כמו שצריך, חוץ מבעיה שיש לי עם חיבור לאינטרנט. 1. כרטיס רשת אלחוטי של TP-Link wn821 שמתחבר ב USB. במחשב הנוכחי שלי הוא עובד מצוין, ומתחבר לרשת שלי שנקרא לה default. במחשב שאליו שידרגתי כרגע ישנה אותה מערכת הפעלה (7) והכל על פניו אמור להיות אותו דבר, רק שיש לי איתו בעיה - אני מצליח להתחבר לרשת, אבל "אין גישה לאינטרנט". אותו מתאם אלחוטי בדיוק, פשוט מוציא אותו מהמחשב הראשון ומעביר לשני, בראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, בשני הוא רק מתחבר לרשת אבל אין גלישה. ניסיתי כמה דפדפנים, ניסיתי למחוק את כל הנתונים האפשריים (קוקיס, קבצים זמנים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קוראים לי עילאי החדר שלי בבית הוא בממ"ד, מה שגורם לאינטרנט איטי / אין אינטרנט רציתי לשאול איזה פתרונות אינטרנט לממ"ד אתם מכירים בעלות סבירה ובלי הרבה בלגן. בחצי שנה האחרונה השתמשתי במכשיר של TP Link WA901ND אך יש איתו מלא ניתוקים אם יש אינטרנט (מרוב שיש ניתוקים אני כבר יודע יותר טוב המנציגים של TP Link איך לאפס אותו ולהגדיר מחדש). שמעתי על מתאם רשת על גבי חשמל (אני צריך לתלת פאזי) חוץ מזה הבנתי שמתאם רשת אסור לשים על מפצלי חשמל וכו'... זה נכון?? תודה רבה וחג שמח, עילאי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר זמן רב במחשב הנוכחי בכרטיס רשת חיצוני מסוג TP-Link TL-WN722N שרובכם כנראה מכירים. הבעיה איתו היא שבכל פעם שאני עוזב את המחשב לזמן ארוך, כשאני חוזר אני מגלה שהכרטיס מפסיק לעבוד, הכרטיס חוזר לעבודה רק לאחר ניתוק וחיבור מחדש. קניתי כבר 2 כאלה כי חשבתי שמדובר בפגם חד פעמי. אני מניח שהגיע הזמן להשתדרג לאחד יעיל ואמין יותר. אשמח להמלצתכם בנושא. אציין שהראוטר עצמו נמצא בחדר סמוך ככה שאין צורך בכרטיס רשת רב עוצמה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר. אני מחובר דרך הוטנט בחיבור ישיר. יש רעיון מה צריך להגדיר כדי לקבל את המהירות המקסימאלית? אני ממש לא רוצה אגב להפוך את ההוטבוקס למודם אז יש פיתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם WINXP ומודם סלולרי של סלקום. האם אפשרי ליצור רשת אלחוטית ע"מ שאני אוכל לגלוש עם נוקיהN97 דרך הרשת שיצרתי במחשב הנייד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת! (אני מקווה!?) הזמנתי את החבילה של Yes+Wow ומחר צריכים לבוא ולחבר אותי..... רציתי לדעת אם יש למישהו להמליץ על אתרים עם מידע בנוגע ל ADSL ולמודם של Alcatel נושאי אבטחה או משהו? דברים שאני צריך לדעת....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, כבר כמה חודשים חיבור האינטרנט שלי נהייה איטי למדי. יש לי חיבור מגה וחצי אצל בזק בינלאומי. בהתחלה הייתי בטוח שהבעייה היא רק בשיתוף קבצים אבל מתברר שהחיבור שלי פשוט נהייה איטי. המהירות המירבית היא בסביבות ה50 קילובייט בשנייה. לפני כן היה לי 180 ככה בממוצע. מה קרה? אני לא זוכר שהגבלתי את המהירות? הבעייה היא אצלי? אצל הספק? איך אני יכול לבדוק בוודאות מה המהירות שלי? תוכנה או אתר? יש למישהו פיתרון? תודה מראש לעונים...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לאינטרנט בכבלים של הוט. עד לפני זמן מה המודם היה מחובר בכרטיס רשת, והכל היה סבבה. לאחר זמן מה אני פתאום רואה שאני לא מוסגל להתחבר יותר(חיבור חייגן) למרות שכל הנורות הרגילות עובדות. בנסיון להתקשר לתמיכה נאמר לי שהבעיה אצלי במחשב ושאין להם מה לעשות עם זה. (נוסה מול 2 תומכים שונים). כרגע כשהמודם מחובר ב USB, זה בסדר, אבל הייתי רוצה שהוא יעבוד דרך הכ.רשת. הכרטיס רשת מובנה בלוח אם של גיגהבייט M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316 תודה לעונים. נ.ב. השגיאה שעולה בהתחברות: 769.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-